Показати повну версію : Кабель рс232
JOHN CINA
03.07.2010, 05:56
Друзі--хто з вас знає як провірити нуль-модемний кабель рс 232--яка в него розпайка?
Друзі--хто з вас знає як провірити нуль-модемний кабель рс 232--яка в него розпайка?
Тут: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
JOHN CINA
04.07.2010, 01:32
komora--ДЯКУЮ!!!
powersh0t
08.07.2010, 22:03
Друзі, підкажіть працюючий драйвер USB to RS232 для Вісти(32)
Вже декілька драйверів спробував, але всеодно не розпізнає (
Можливо є якась специфіка налаштування на вісту?
sat-prof
08.07.2010, 22:07
Кабель який?
powersh0t
08.07.2010, 22:12
Написано, що Viewcon
sat-prof
08.07.2010, 22:19
А марка є?диска небуло з ним?
powersh0t
08.07.2010, 22:22
Диска не було, презентували так (
А більше на ньому нічого не написано, окрім фірми.
Зараз ще пошукаю по фірмі-віробнику, раніше чогось не здогадався цього зробити (
Закачав драйвер з оф сайту, але не встає,всі вже перепробував
Код оборудования: USB\VID_067B&PID_2303&REV_0300
Android-80
08.07.2010, 23:06
Спробуй ось цей драйвер. Спочатку встанови його(кабель не вставлений у комп), а після установки драйвера,-втикни той шнурок до юсб і драйвер ляже так як потрібно. Удачі.
powersh0t
08.07.2010, 23:13
Велике Дякую!!! Все працює!!!
купив кабель рс 232.підєднюю до компа тюнер глобо 5000.далі нічого не відбувається(всі програми маю на рахунок софтів і лоадерів, завантажую польську прошивку).Можливо річ в тому, що на компі можна вибрати всі порти крім 1 і 2.тобто я вибираю любий порт крім цих двох і нажимаю ,старт'.Далі відбувається conecting а потім conecting failed.тобто нема звязку.можливо потрібно якийсь драйвер на com 1 ,com 2.щиро дякую.
Привіт.
Купив перехідник usb 2.0 to rs232. Виробник Viewcon.
Проблема в тому, що немає з’єднання з тюнером. Драйвери встановлював з диску, що йшов у комплекті.
Підкажіть, будь ласка, може інший драйвер.
Якщо такий то у мене працює добре
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Саме такий.
В мене комп із встановленим XP
Модель материнки знаєш ?
Бо у мене підозра що у тебе на материнці встроєний компорт просто його потрібно вивести на зовні
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Там є компорт на материнці купи планку з портом (як на фото вище) і підєднай до материнки , а перехідник
не потрібно .
Добре. Гарно дякую. Результат повідомлю.
Привіт друзі, допоможіть будь-ласка з драйвером до USB to COM. Купив кабель з диском, драйвера установив нормально коли вставляю кабуль то пише "программноє обеспечение для устройства не было установлено, USB-Serial Controler - не удалось найти драйвер".
Комп обичний, Windows 7.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010