Показати повну версію : Проблема з інетом
sat-prof
27.07.2010, 16:44
Зєднання з інетом робоче 100проц (пробував ще на зg модемі)
Всі їнтернет програми пишуть що нема інету!(не пробує навить загрузити)
вірусів не знайшов ніби!В чому прикол?Вінду переставляти?
Попробуй "відкатитися" на пізнішу дату! І перевірь комп Dr.Web CureIt [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] - допомагає,як що підчипив!
sat-prof
27.07.2010, 18:50
Систему відновити неможна!Вірусів незнайдено
Не поганий форум по компам [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
1) перевірити налаштування ІЕ;
2) створити нове з'єднання.
sat-prof
28.07.2010, 21:18
Все вже перепробував!
Буду переставляти вінду тим більше у мене JTAG UP неробить!
От жаль що вебмані ключів не маю прийдеться довго і нудно відновлювати!
monte_carlo
07.09.2010, 18:06
Все вже перепробував!
sat-prof на майбутнє! Зробіть собі загрузочний CD Acronis True Image Home. Після того як Ви встановили вінду, софт, та періодично робіть собі образ (backup) системного розділу. Загружаєтесь із диска, а там усе просто і наглядно,з російським інтерфейсом. Усе це займе небагато часу: 15 хвилин на 10Гб. Це час разом із двома перезавантаженнями ПК. Образ при стандартному пакуванні займе ~ 4.5Гб. Можете поділити образ на які завгодно частини. В разі необхідності зробите відкат.
P.S. Можна використовувати софт який робить образи прямо із вінди, але повірте мені то зовсім не те.
P.S.S. Всю ціну інфу держу на системному розділі, в закодованому вигляді. І все це зберігається.
kreshnot
08.03.2011, 21:14
Все вже перепробував!
І в чому був прикол?
Останнім часом, з 11.00 до 14.00 почав зникати сигнал на Інтертелекомі, де змушений переходити на мобільний інтернет. Наразі я на мобільному. В чому може бути причина?
D-Misha, Як варіант, технічні проблеми у оператора, наприклад та ж сонячна інтерференція. Другий варіант - повний "безпрідел" у оператора, роблять що хочуть ...
D-Misha, Як варіант, технічні проблеми у оператора, наприклад та ж сонячна інтерференція. Другий варіант - повний "безпрідел" у оператора, роблять що хочуть ...Напевно, другий варіант. Це наше "пікращення", як ти кажеш, через кілька років, зменшить кількість населення у рази..
kreshnot
31.10.2013, 23:00
Останнім часом, з 11.00 до 14.00 почав зникати сигнал на Інтертелекомі, де змушений переходити на мобільний інтернет. Наразі я на мобільному. В чому може бути причина?
Треба узнавати у аператора.Унас сьогодні небуло з 11 до 18 і на 100км по колу.Може вони таким чином наші бабки у кішені собі кладуть.
в мене теж інтертелеком все було нормально може якісь технічні роботи проводились
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010