Показати повну версію : Samsung S300 не включається
sat-prof
16.12.2009, 17:39
Samsung S300 не включається
После того как не включался пару недель,при включении кратковременно моргнёт на дисплее 5340 и всё тюнер молчит.Напряжения в блоке питания в норме.В чём может быть проблема?
sat-prof
10.05.2011, 15:24
Проблема скоріш за все в флеші!
Бувало таке!
Заменити,або перешити?
Яка стоимость флеши?
Мова форуму Українська !!!
sat-prof
10.05.2011, 16:31
Міняти!Попробуй її прожарити паяльником!Напишу в розділ куплю-продам може в когось завалялась
[QUOTE=skytaxi;29962]Её надо заменить,или перешить?
Какова примерно стоимость флеши?
skytaxi, а конденсатор у вхідному блочку (вхідний тюнер) міняли? Це дуже поширена хвороба 300-х...
Так,конденсатор вже другий,може вмер ще раз?
Так,конденсатор вже другий,може вмер ще раз?
Запросто міг. Міняй. А ще дай постояти тюнеру включеному в розетку, хай постоїть добу чи півдоби. Хай вхідний конденсатор БЖ сформується. Там подивимося...
skytaxi, а конденсатор у вхідному блочку (вхідний тюнер) міняли? Це дуже поширена хвороба 300-х...
Так,це дуже поширена хвороба і симптоми її переважно проявляються в тому,що тюнер втрачає чутливість а тут напевно щось інакше,хоча перевірити потрібно усі варіанти.Якщо би БЖ підставити для повної 100%ної впевненості Деколи навідь з осцілографом впевнено не зкажеш ,що БЖ добрий ,бо всерівно є якісь вч виброси не зглажені до кінця.А skytaxi тільки напругу тестером перевіряв.
Нї,я дивився осцїлографом,напруга вся як треба.Вважаю,що 5340 на дїсплее їз за конденсатора у вхідному блочку не повина бути.А ще хочу додати,що перед тим,як цЇ цифри появилися,вїн дуже довго зберегав настройки.
Нї,я дивився осцїлографом,напруга вся як треба.Вважаю,що 5340 на дїсплее їз за конденсатора у вхідному блочку не повина бути.А ще хочу додати,що перед тим,як цЇ цифри появилися,вїн дуже довго зберегав настройки.
ну тоді або флеш або озу.А шитися також не хоче?
Шитися jatagом?Не пробував.А Com порта на ньому не має.
sat-prof
11.05.2011, 22:07
skytaxi,прожар раяльником і на гарячу включай! (гірше немає стати як є)
Та флеш там....
А Com порта на ньому не має.
Com-порт на даному апараті присутній:ззаду знаходиться роз"єм під міні-джек (як в наушниках) з написом RS-232
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Паяєш шнур:з одної сторони міні-джек(схема розпайки внизу),а з іншої-звичайний роз"єм RS-232.
Додаю для перевірки прогу та список каналів:
sat-prof
13.11.2014, 16:36
Igor1031
03.12.2014, 15:03
Де можна купити флеш? память?
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010