Показати повну версію : Які ХХХ канали можна дивитися ?
Як ти думаєш,хто і ЯК має перечисляти всі ці ххх канали !?
допоможе тобі Lingsat [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Привет. Я заходил. Ниче там не понятно.....
xoxol4uk
09.09.2010, 02:46
Привет. Я заходил. Ниче там не понятно.....
Безкоштовно (без оф. каарти або шарінга) можна на цих 3-ох супупутниках дивитися тіль PB i PĢ (два Hastler(a)).
А зрозуміліше буде тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Безкоштовно (без оф. каарти або шарінга) можна на цих 3-ох супупутниках дивитися тіль PB i PĢ (два Hastler(a)).
Ти забув про Dorcеl TV з Hotbird 13, доступний у ВІА 2.6 спокійно...
А є закодовані канали до яких е ключі??
Є ! Читай вищче 2 пости!
А ще з 13 градуса після 12-ї години ночі можна дивитися XXL :) Між іншим, кажуть, що фільми там дуже гарні, не просто *бля, а красиво все :p
xoxol4uk
10.09.2010, 08:56
А ще з 13 градуса після 12-ї години ночі можна дивитися XXL :) Між іншим, кажуть, що фільми там дуже гарні, не просто *бля, а красиво все :p
Це через ему? А які його координати?
xoxol4uk
10.09.2010, 09:14
Ага знайшов. Так він кодований. Це можна про багато каналів на 13е сказати «А ще там є...».
Так вони всі кодовані - прсто поки є ЕМУ з ключами,то можна дивитися! XXL відноситься до пакету BIS і кудується в Viaccess3
Так він кодований. Це можна про багато каналів на 13е сказати «А ще там є...».
Ну так скажи "А ще там є..." то і те :) Бо і мені стало цікаво, може ти більше знаєш? :cool:lmy
xoxol4uk
10.09.2010, 13:47
Ну так скажи "А ще там є..." то і те :) Бо і мені стало цікаво, може ти більше знаєш? :cool:lmy
Ну вибач. Я просто забув що там цей пакет можна через ему дивитися, бо давненько замінив хотбірд на абс, бо перестав робити перемикач 0/12 В (купиаб новий - те саме), і давно особливо хотбірдом не цікавився. Затупив.
Проїхали :) І так там особливо дивитися нічого. Інші канали, котрі доступні з 13 в БІСі (в пакеті БІС), взагалі скучні до неможливості. Ну може "Рибалка і полювання" ще сяк-так, люблю глянути інколи...
Ну тоді проїхали:) Я так зрозумів тіки два канали е відкритими інші відкрити неможна:)) Дякую за відповіді:)
sat-prof
01.08.2013, 18:14
Мучить мене вже один дєд зроби йому щоб "охі ахі були"....
Що порадите?Звіснов нього глобік ....:cool:
Роутер + модем + Openbox = 600грн
Amiko 8900 + модем ще більше!
Кембрідж найдешевше, так собі подумав!
sat-prof, Gi S8120/Amiko 8900 + роутер DIR320NRU+ модем + антену на 36Е ...
щоб "охі ахі були"....
А що на Астрі 19,2° вже прикрили?
Я користуюся Карткою ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) 200грн на пів року... Без активації вставив в тюнер і дивишся....
Zhora15,Ще ні але то задоволення не надовго...
ну можна і так... , для діда то буде ще краще...
mostovyj
09.09.2013, 23:31
Мене також довбуть, щоб було ПБ і ПЖ. Куда вони перейшли з Астри 19,2°, і де їх можна знайти? Чи їх тепре вже не буде?
kreshnot
09.09.2013, 23:38
Мене також довбуть, щоб було ПБ і ПЖ. Куда вони перейшли з Астри 19,2°, і де їх можна знайти? Чи їх тепре вже не буде?
Можно підкинути 3К на 4100С або 4060сх
Вони нікуди не переходили,на астрі були канали від зовсім іншого провайдера,перешли в DVB-S2, і поміняли ключ . Ні їх уже не буде.. Як варіант можна купити карточку на пів року за 200грн... ще один варіан написав kreshnot, softcore можна дивитися ноччю на каналі tele5 польща,і RheinMain TV (нымеччинна) ,також BlueHustler,Playboy,Intimacy (після 24ї) в пакеті DigiTurk...
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010