Показати повну версію : Як часто ви буваєте на Рибалці?
sat-prof
01.11.2010, 13:26
?Цікаве таке питання?
Років десять назад бував разів 10 на рік,а в цьому році був лише два рази.Але на той рік планую бути більше,з цією метою купив лодку.:)
Цієї зими перший раз був на зимовій рибалці (сподобалось)
На рибалку їжджу рідко, бо не впію так багато пити...
Востаннє з кумом як рибалили, то малу рибу випускали а велику складали в банку спід майонезу...
Цієї зими перший раз був на зимовій рибалці (сподобалось)
Напевно і чарочка була.:)
На рибалку їжджу рідко, бо не впію так багато пити...
Востаннє з кумом як рибалили, то малу рибу випускали а велику складали в банку спід майонезу...
Я їздив з вудочкою на Дністер (3 км від мене) раз у тиждень і ловив рибу по принципу[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]):o
Я їздив з вудочкою на Дністер (3 км від мене) раз у тиждень і ловив рибу по принципу[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]):o
В мене показує дома канал охота і рибалка я там бачив як рибу ловлять потім відпускають,а більш ніде такого не бачив
:confused:
Діма, головне побути на березі ріки(озера,ставка), подихати свіжим воздухом, відволіктися від буденних справ, забутися. А канал рибалка є у всіх у кого є тарілка на 13*
Настав новий рік і я починаю планування своєї рибалки на весні.
По плану як завжди в мене не меньше десяти рибалок,а як уже получиться не знаю.:)
sat-prof
29.03.2011, 21:58
Збираюсь піти на річку в суботу, там і випробую нову котушку!
головне щоб погода була....
головне щоб погода була....
Головне щоб був друзяка з яким можна булоб зїсти шмат сала, та випити пляшку біленької
Минулої неділі порибачив -відпочив трошки.
Сьогодні був - сезон відкрито. Правда, за 2 години одного карася виловив, за те якого!!!
argonavt79
30.03.2011, 10:38
Рибалю по мірі можливості. Головне щоб клювало. Потепліє справи налагодяться. Люблю експерементувати. Головне в цій справі відпочити на природі. Якщо повезе поїсти смачної рибної юшки з друзями. А ще люблю запекти карасів на вогні замотавши їх у лапух. Смакота.
sat-prof
30.03.2011, 11:04
Я озер не терплю...
Крім річки небуваю,у нас харіус та форель не рідко клює...
Головне в цій справі відпочити на природі. Якщо повезе поїсти смачної рибної юшки з друзями цілком з тобою згідний. Сам рибачу рідко, але в літку на юшку попадаю частенько.
В цему роцi ще не довелося дути на рибалцi!
sochli_s
28.04.2011, 15:53
Очень редко
вот с друзьями собираемся пойти, как раз на улице потеплело
Мова форуму - украінська! Є окремо російськомовний розділ!
georgiy32
30.04.2011, 13:46
ще не довелося
Завтра піду на річку посиджу з вудочкою,відпочину.
argonavt79
30.04.2011, 14:57
В цему роцi ще не довелося дути на рибалцi!
Шановний уточніть будь - ласка дути вдути чи бути
Сьогодні трішки порибалив свято всеж таки .
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
останнім часо стараюсь після роботи якщо погода сприятлива то на годинку-другу ходити на рибалку на мушки,багато не ловлю так 6-8 голавликів ,буває і більше звичайно і жерих,окунь попадається,останній раз був у середу жериха біля 1 кг спіймав і так голавликів пару поменьше
Вітаю всіх рибалок зі святом! Бажаю успіхів в риболовлі!
27 червня- Всесвітній день рибальства, відзначається щорічно з 1985 року. Свято встановлене рішенням Міжнародної конференції з регулювання і розвитку рибальства, що відбулася в липні 1984 р. в Римі.
...жаль -але останнім часом рибалю все рідше...риби поблизу майже не залишилось...
Люблю рибалку. Нажаль часу не завжди вистачає.
На Дніпрі карась іде аж майка завертається :))
Да рибалка це добре. Гарний відпочинок, я теж люблю порибалити:)Не знаєш де запитати-пишем тут
в холодну пору на риболовлі не буваю , а влітку у середньому 2-3 рази на тиждень
karpinets2710
17.07.2011, 12:14
manduvoshka, я також , майже кожен день.
Один раз на місяць буває порибалю.
кожний день якщо є погода
basaraba
21.08.2011, 13:46
Люблю рибалку на гірських річках...
коли не працював то ходив кожний день, а зараз...
В неділю був зловив коропа приблизно 5 кг.
зараз не ходжу а літком 4 рази в тиждень
:Dтількі но випадає час та нагода,зразу на рибалку.
останній раз був 1 січня...цьго року.налапали *полосатиків* окунців.:Dнебагато,але сам процесс основне.
hacjka, тількі но випадає час та нагода,зразу на рибалку.
останній раз був 1 січня...цьго року.налапали *полосатиків* окунців.небагато,але сам процесс основне.
я з тобою згіден не головне кількість улову а сам процес
Чекаю, коли лід з'явиться :-(
vanyagld
11.06.2014, 19:49
дуже рідко!
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010