Показати повну версію : Питання чайників (новачків)
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
Sat-eXplorer
06.02.2013, 00:08
...чи можна прямо до монітора підключити тв тюнер із hdmi виходом?
Через перехідник HDMI to DVI запросто.
Но відео більше 576і через DVI монітор не потяне !!!
Чому не потягне? Наприклад, монітор LG 1953TR і ресивер GM Unibox Class+ чудово стикуються в режимі 720p. А от режими з буквою і звичайні монітори не підтримують. Тому якщо монік FullHD, а ресивер видає лише 1080і, а не 1080p то зображення не буде 100%. Вихід - той же режим 720p.
P.S. Поки писав повідомлення, тему обговорили... Значить треба щоб ресивер видавав 1080p або використовувати 720p, ну то буде не FullHD.
Sat-eXplorer, Я просто незнав марки монітора у мене старий Acer хоча з DVI та VGA та + на борту динміки 5 років тому був крутий монітор через адаптер більше 576і не працює Звичайно технологія не стоїть на місті , але перестрахуватись потрібнно
Digital Box 4100c горить тільки червона лампочка ,що може бути?
kreshnot
07.02.2013, 20:25
Digital Box 4100c горить тільки червона лампочка ,що може бути?
Причин богато,тому в твоєму питанні є недоліки.Краще скажи що з ним витворяли?
Причин богато,тому в твоєму питанні є недоліки.Краще скажи що з ним витворяли?
чесно кажучи не знаю,але сказали що дивились вирубили з розетки,потім через деякий час включили,і потім таке горить тільки червоне світло
Скоріше за все електроліти в БЖ.
kreshnot
07.02.2013, 21:11
Тоді два варіанти,перший вже підказали,а другий-злетів boot.
Якщо супутник пустили в космос ,то через який час буде його мовлення в тестовому режимі?
добрий вечір,що з 5 каналом,чому не показує?
Читай новини:Amos2-4.0°W; Sirius4-5.0°E; HotBird-13.0°E;
добрий вечір,що з 5 каналом,чому не показує?
На дану годину 5 канал працює на Астра 5Е 12284 V 27500.
Друзі, допоможіть з порадою!
В мене на Globo 7010A багато каналів не показувало. То я перепрошив, і без толку... З товаришем на дворі настроїли краще антену, але всеодно нема сигнала. Він порадив, дісік поміняти, бо той вже старий, ржавий. Поміняв, і всеодно не показують, особливо не вистачає інтера... Що порадите зробити, в чому проблема? На пряму ловили голови на дворі з іншого тюнера, то все було в порядку. В чому проблема може бути?
Вєталь, По перше,які супутники є на антені?На іншому ресивері на пряму всі головки працюють,я зрозумів,а на вашому ні?Якщо на іншому ресивері ваша антена показує ВСІ канали,то залийте на ваш рес список каналів новий,виставте свої порти дісека і буде працювати ваш ресивер.На сайті є все і список каналів і ключі.
В мене A+S+H. Тільки що перепрошив, виставив всі дісіки, Інтер плюс почав показувати, а інтер і ще декулька укр. не показує :eek:.
Може бути десь від кабеля або зєднювача помилка, чи від чого таке трапляється? Дійсно вже запутався:confused:
Вєталь, на товаришевому реивері інтер був?свій ресивер напряму під*єднював?
Схоже на те ,що 7010а втратив чутливість.
В мене 4100С і 7010A, голови розчитані на 4 виходи, в друга показував. А тут ні на тому ні на тому не показує. Ми ловили з ним на дворі на пряму через один шнурок без дісіка... Що робити друже?
Вєталь,А що робити ??? Відкривати тюнер і дивитися..., починати з БЖ - перевірка напруг і тд.тп. ....
Славон, тільки без образ, але відповідь дійсно підходить до рубрики "Питання чайників (новачків)";). Дякую за таку докладну допомогу! Вже якось сам тоді шукатиму :)...
Що робити друже?
Викликати майстра.... І що значить голови розчитані на 4 вихода????? У вас Квадро? Кожен конвертор має 4 вихода? А краще викинути ваш хлам,а в тарілці салат кришити!!!
Вєталь,Так потрібно нормально описати проблему !!! Бо з Ваших дописів, я наприклад не доганяю, це у Вас проблема з ресіверами чи з дешевими квадро-конверторами ???
Відкривати тюнер і дивитися..., починати з БЖ - перевірка напруг і тд.тп. ....
Я так розумію тенер робочий,в друга же ж працював,я думаю профісіонали, не можуть порт виставити,ну як варіант збився Амос,або кабель з бедами!!!!
НАРОДЕ!!! Форум для того щоб давати адекватну відповідь. Не знаїш що писати, то не хами!!! :DСвій коментрарій краще залиши при собі, він нікому не допоможе! Якщо не знаєш, що писати крім дурні, то криши краще в своїй мисці салат :o
Значиться так !!! Ще один допис в такаму стилі і баню на 1 міс я Вам гарантую !!!!!!!!!!!!!!!!!
kreshnot
18.02.2013, 16:10
В мене 4100С і 7010A, голови розчитані на 4 виходи, в друга показував. А тут ні на тому ні на тому не показує. Ми ловили з ним на дворі на пряму через один шнурок без дісіка... Що робити ?
Треба настроїти антену,або поміняти голову.
Вєталь,будеш грубити на форумі,відправишся у "баню"
Вєталь, А тепер без образ та паніки конкретно опишіть Ваше обладнання - тип марку конверторів, дісків , кабеля. На якому ресівері вона все робило з парамнтрами ТР ....
Вєталь : Проблема включення квадроголовок через дісек-комутатор на 4100с і Кюсатах є.З комутаторами PAUXIS найчастіше виникають такі проблеми ,рідше з EUROSKY і INVERTO.Зустрічав поради по зміні підєднань портів..Я ставив EUROSKY в таких випадках .
А тепер без образ та паніки конкретно опишіть Ваше обладнання - тип марку конверторів, дісків , кабеля. На якому ресівері вона все робило з парамнтрами ТР ...
Вєталь,Ось тобі хороша людина написала питання,таке як і я тобі написав,але відповіді конкретної нема.
Ще раз подивись які голови стоять(марка,ск.виходів) дісик який?І напиши все ,розумієш,все.
Хлопці,шановні,не гарячкуйте і ті і другі,людина в паніці і треба допомоги.
На пряму ловили голови на дворі з іншого тюнера, то все було в порядку
Якщо розуміти під словами все було в порядку хороший і стійкий сигнал,(дісік поміняний)то залишається перевірити ресивер і кабель.
А також беремо до уваги,що транспондер на якому транслюється канал інтер відносно інших трнспондерів на данний час є найслабший по сигналу.
З вище сказаного роби висновки.Перше за все має бути добре виставлена антена і головка.Тюнер перевір на іншій антені.
Vasyapriz
18.02.2013, 19:40
Привіт! Така ситуація - маю антену на 4 голови - Амос, Хотбірд і 2 Астри. Завтра хочу поставити ще одну антену на 75Е. Дісєк в мене на 4 порти. Маю ще один дісєк - такий же. Питання - чи можна обєднати два цих дісєка, чи вихід тільки один - купити шести або восьми портовий дісєк?
Привіт! Така ситуація - маю антену на 4 голови - Амос, Хотбірд і 2 Астри. Завтра хочу поставити ще одну антену на 75Е. Дісєк в мене на 4 порти. Маю ще один дісєк - такий же. Питання - чи можна обєднати два цих дісєка, чи вихід тільки один - купити шести або восьми портовий дісєк?
Краще купити 8 портовий дісек,і поставити мультик на 75 80 90
Vasyapriz
18.02.2013, 20:12
Потрібно тільки 75Е. Може є якісь схеми підключення двох 4 портових дісєків?
Є можливість підключити через свіч-реле.або черездісек 1.1/1.2AUTO,якщо ваш ресивер підтримує цей протокол підключення,а в першому випадку якщо є перемикач в ресивері 0-12в.Ви не вказали марку ресивере,то що тоді гадати і підказувати.Треба вказувати.
kreshnot
18.02.2013, 20:18
Є,але на мій погляд це кращій варіант
.... купити 8 портовий дісек
якщо тюнер підтримує
Vasyapriz
18.02.2013, 20:33
тюнер globo4100
Ну тоді або
купити 8 портовий дісек
або
черездісек 1.1/1.2AUTO
Купувати все рівно прийдеться
Vasyapriz
18.02.2013, 20:46
Або нічого не купувати, а відключити 19Е. Але там Євроспорт і футболи. Отака собі проблемка.
kreshnot
18.02.2013, 20:56
Або нічого не купувати, а відключити 19Е. Але там Євроспорт і футболи. Отака собі проблемка.
Можно і економ варіант-з 75 кабель до тюнера напряму.Захотів 75 або чотирьох голового ,кабель перекручуєшь на тюнері ,і дивишься
Можно і так
Економимо на дісіку...
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
О, накінець прийшли хороші люди! А то такі поради, як "А краще викинути ваш хлам,а в тарілці салат кришити!!!" - це взагалі найбільше хамство, яке я бачив на форумі.
Так, ДУМАН, Ви як в воду дивились! В мене дісек і квадроголова від PAUXIS. Завтра буду пробувати міняти порти. Бо спочатку по звичці перепрошивав, і думав, що сніг зі стріхи порушив напрямок... то шукав з початку все! І нічого не допомагало.
Дякую Думан!!! Повага таким людям!
Вєталь,
А хто перший натякнув,що тут одні чайники? Ось і отримали відповідь.
Завтра буду пробувати міняти порти
Дивись ....Спочатку треба виставити порти в тюнері...Потім (якщо не грає),перевірити чи не згоріли порти в дісику....Якщо і це не поможе поміняй вихід на квадро(хоча на конверторах виходи рідко горять,в мене за 8 років ще ні один не згорів)
Дякую Жора! Прошу вибачення за непорозуміння!
Zhora15, хоча на конверторах виходи рідко горять,в мене за 8 років ще ні один не згорів Так це справедливо для нормальних фірмових Твін, Квадро, Окто конверторів , наприклад Інверто , а у Вєталь, квадроголова від PAUXIS - а вона, можливо, ще та "кака"...
Прошу помощи. Рес глобо 6000.
После обновления загрузчика на екране высветилось u , перезапустил рес и табло не засвечивается , БП в норме , я так понимаю нужен джитадж?
Прошу допомоги. Рес глобо 6000.
Після оновлення завантажувача на екрані висвітилося u , перезапустив рес й табло не засвічується , БЖ в нормі , я так розумію потрібен джитадж?
Мова форуму Українська
Прошу помощи. Рес глобо 6000.
После обновления загрузчика на екране высветилось u , перезапустил рес и табло не засвечивается , БП в норме , я так понимаю нужен джитадж?Напишіть більш конкретно :Який загрузчик ви закидали в рес (для чого ?) Яка прошивка ?Чи дочекалися до закінчення процесу прошивки?PS:Прошу поправте мене, для обєктивнішого вирішення цього питання....
Напишіть більш конкретно :Який загрузчик ви закидали в рес (для чого ?) Яка прошивка ?Чи дочекалися до закінчення процесу прошивки?PS:Прошу поправте мене, для обєктивнішого вирішення цього питання....
Тюнер був прошитий в донгл для небесної шари , завантажувач 1.0.2, після невдалих спроб вернути завантажувач 1.0.7 завантажувачем CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7. , вирішив спробувати STiBOXLoader і після введення завантажувача 1.0.7. тюнер - помер, на табло нічого не світиться, лише при включенні ледь замітно проскакують чотири рисочки, БП в нормі.
Я ще ніколи не робив JTAG , хоча трохи з паяльником дружу, і вже давно придбав мікросхему 74нс244, та послідовність роботи з глобо 4000-6000 по
JTAG ще не знайшов, чим краще ,яка прога та пошагову інструкцію.
kreshnot
23.02.2013, 12:09
teca-v, про Jtag тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Допоможіть ! не можу прошити ТЮнер Opembox F-300FTA ! перепробував багато софтів не ідуть не один, може є якийсь мастер софт ?
перепробував багато софтів не ідуть не один, може є якийсь мастер софт ?
Якщо прошиваєш через ЮСБ-КОМ адаптер,то скоріше за все і не прош"єш,я свій 800 прошити адаптером не можу,тільки рідним компортом,або лтп платою з ком портом...Якщо ні то напиши подробніше,що видає загрущик може хтось знає і поможе!!!!
kreshnot
23.02.2013, 19:52
Якщо прошиваєш через ЮСБ-КОМ адаптер,то скоріше за все і не прош"єш
Zhora15,все шиється.Тут на форумі викладав ноу-хау по цьому питанню.
Якщо після удару грози тюнера не врубається , можна їх поремонтувати чи ні?
Тюнера Dbox-2
Эмин, Це залежить від кваліфікації майстра і гаманця клієнта :D
svovka, Це так !!! Я особисто думаю Dbox-2 не варта ремонтувати...
vovchik 5
06.03.2013, 08:49
де взяти дамп для yu-ma-tu
vovchik 5, Який yu-ma-tu мається на увазі ??? Системну інфу ресіверу виложіть...
vovchik 5
06.03.2013, 09:14
yu-ma-tu s/w 1.3.44 emu h/d 1.0.00 loader version 1.1.1 latest update jan 23 2007
kreshnot
06.03.2013, 11:01
vovchik 5, краще подивитися по процу,маленький -3329с,великий -3329В.Можно по флеші,велика стоїть - 3329В;маленнька 8pin- 3329с
3329В-глобо 7010а
3329с-глобо 4100с
3329с-глобо 4100с не може бути - там загрузчик якісь "левій" loader version 1.1.1 а 3329В-глобо 7010а вже давно не попадаються на прошивку, тому на вскидку навіть не памятаю який там був лоадер...
vovchik 5, kreshnot, slavon,
Гугел каже що то клон Globo 7010A [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
kreshnot
06.03.2013, 14:51
Zhora15, читати я вмію.Але завжди дивлюся у нутрощі тюнера,недовіряю написаним версіям
kreshnot,
Ну не кожен ,з паяльником на ти,я наприклад навіть не знаю як проц виглядає,ну і т.д,що хотів у тебе спитати,я так замітив ти по електроніці тут самий толковий,в мене така проблема,на остатньому ПО ,на мому тюнері почав глючити карт рідер,мушу перегружати тюнер,а питання таке чи можливо відремонтувати картрідер,і в яку ціну то мені влитить,бо я не думаю що діло в ПО....
kreshnot
06.03.2013, 15:45
Zhora15, поперше-недумаю що самий,просто прикидуюсь.Подруге-все залежить від того,що почало глючити,може і кардрідер не причому.Треба щоб подивився той хто буде ремонтувати,він і ціну скаже,або підкаже.
Zhora15, dresmilleА чому Ти думаєш що це карт-рідер ??? Може ц глючить ЕМУ ??? Попробуй інший ЕМУ...
Може ц глючить ЕМУ ??? Попробуй інший ЕМУ...
Пробував на всіх,вікард ,оскам,мкас, не бачить карти...Після ребута все нормально!!!
на остатньому ПО ,на мому тюнері почав глючити карт рідер, Відкататися на попереднє ПЗ пробував ???
Відкататися на попереднє ПЗ пробував ???
Ні не пробував,якщо чесно,нехочеться,краще я дочекаюся нового... Тим більше TnK,не така вже і велика втрата)))) Напевно таки діло дійсно в ПО,я вже чув скарги на нього....Всім Дякую
Якось я чіпляв сам собі тарілку в селі. А по курсу - дерево, вірніше група дерев різного калібру. То одного супутника немає, то другого, то вправо, то вліво, то за хату. Нарешті видерся на сарай. Забили в землю трубу там і зловили всі 3 супутника.
І ще запитання. Сам собі вчепив 0,9 м на ABS-1 75 гр. В дощ, сніг, туман - сильні перешкоди. Треба більшу тарілку?
В дощ, сніг, туман - сильні перешкоди. Треба більшу тарілку?Тарілку більшу непртрібно,потрібно краще налаштувати антену і можливо потрібен хороший канвертор.
І ще запитання. Сам собі вчепив 0,9 м на ABS-1 75 гр. В дощ, сніг, туман - сильні перешкоди. Треба більшу тарілку?
Правильна думка. Постав 1,2м
Izotop,Для чого? гроші викинути і проблему з установкою зробити?Testter живе у Львові і я неподалік і все чудово іде на 0.9м тим більше одна головка в фокусі.Для тих пару халявських каналів....? Просто потрібно все грамотно зробити.
Добре, дякую за поради. Спочатку спробую взяти новий конвертор. Бо теперішній я зняв з "Дракона", а туди вчепив подвійні.
З іншого боку підібрати конвертер теж непросто. Можна купити один, другий, потім третій (різні), а толку може не бути, або результат буде зовсім незначним.
Korpahec
11.03.2013, 00:39
Став 75 грд на частоті 12518 V 22000 гарний має сигнал ця частота! Притом на великій антені буде бити 90 відсотків! Умене в карпатах бє 90 відсотків якість антена в мене 90 стка і супер. Ати якщо живеш в рівнинах мають іти 3 супутники 75 80 90 градуси пробуй.:cool::cool::cool:
Так, звичайно. Здається, треба кронштейн поміняти. 60 см замінити на 40 см. А то я до конвертора з балкону рукою не дістаю. Все заново виставити. Але це теж не так просто. Батько почне кричати: "Що ти там знов на балконі крутиш?"
Батько почне кричати: "Що ти там знов на балконі крутиш?" Скільки Вам років прошу пана ??? У своїй сім'ї Ви що взагалі "нижче плінтусу" ???
Korpahec
11.03.2013, 09:28
Отож ія хотів це запитати! Берете і ставити! Прикольні канали!
Testter, Якщо взяти більшу антену 1 або 1,2 метра то можна мультик зклепати 75Е у фокусі + 85Е на мультику і якщо мати ХД рес то можна "цьоцю Шуру" попросити два пакети відкрити - Радугу і Континет. Хоча якщо дозволяє місце то вже краще ставити антену на 36Е + "шуру" на +++ і 3К в навантаження...
Петрович
11.03.2013, 09:57
У мене стоїть 0.9м і змін від погоди можна сказати не помічаю.Правда від антени у напрямку 75того-чисте поле.Якщо у Вашому випадку є перешкоди проходження сигналу звичайно варто ставити більше дзеркало.
Петрович,Якщо є перешкоди,наприклад висотний будинок то сигналу не буде взагалі і більше зеркало йому поможе як "мертвому припарки". Сигнал в нього є ,можливо антена не точно виставлена або голова не та чи не повернута проти годинникової (якщо дивитися зі сторони зеркала) приблизно на 25-35 градусів від горизанталі, вище вже писалося Testter живе у Львові і я неподалік і все чудово іде на 0.9м тим більше одна головка в фокусі.Для тих пару халявських каналів....? Просто потрібно все грамотно зробити.
Так, повертати і точно підстроювати конвертер не можу, бо рукою не дістаю. Плюс балкон засклений. Стара дерев'яна рама зі штапіками, вікна не відкриваються. Треба зачекати, поки трохи потеплішає.
Дякую за поради!
.Якщо у Вашому випадку є перешкоди проходження сигналу звичайно варто ставити більше дзеркало.
Петрович Якщо є перешкоди то і 2м не допоможе.
Умене в карпатах бє 90 відсотків якість антена в мене 90 стка і супер. Ати якщо живеш в рівнинах мають іти 3 супутники 75 80 90 градуси пробуй.
Та прчім тут рівнини чи гори?-мусе бути пряма бачемысть супутника і все. А вот мультифід75, 80, 90, на 0.9м,ні світить ні тобі,не йому,ні мені-якістного не зробиш.
Петрович
11.03.2013, 18:48
Пане SVOVKA мова велась про слабкий сигнал а не про його відсутність.Перешкоди це не лише дерево чи будинок.Погоджуюсь що першим треба зробити це перевірити налаштування антени.
Пане SVOVKA мова велась про слабкий сигнал а не про його відсутність.Пане Петрович Я відповів на написане Вами.Це не я писав і не хтось.ще раз цитую:
Цитата:
Допис від Петрович
.Якщо у Вашому випадку є перешкоди проходження сигналу звичайно варто ставити більше дзеркало.і як ще можна це зрозуміти як не фізичну перешкоду?
Перешкоди це не лише дерево чи будинокА які ще?хіба хмари сніг і дощ,-так ці перешкоди всім заваджають і всіх влаштовує.
Петрович
11.03.2013, 20:59
Пане Петрович
і як ще можна це зрозуміти як не фізичну перешкоду?
А які ще?хіба хмари сніг і дощ,-так ці перешкоди всім заваджають і всіх влаштовує.
Наприклад:електрична мережа.висока металева споруда.Магнітне поле неоднорідне і не стабільне у різних куточках землі.Але перша перешкода це людська.У мене немає бажання з Вами сперечатись,хай буде по Вашому!!!
У мене немає бажання з Вами сперечатись,хай буде по Вашому!!!
ПетровичЯкщо щось не так то Ви мене вибачте бубь-ласка.Я зовсім не хочу ,щоб Ви в мені бачили лютого ворога.Миж тут разом ще будемо пересікатися.
З повагою Svovka
kreshnot
11.03.2013, 22:04
електрична мережа.висока металева споруда.Магнітне поле неоднорідне і не стабільне у різних куточках землі.
Петрович, сказано все правильно.
Хлопці добрий вечір може хто підскаже як виставити дісеки в Eurosat8004 super дуже дякую
Якщо я не помиляюсь,то дісеки ставляться біля головок антени,а порти дісека в меню налаштувань антени.
Vasyapriz
20.03.2013, 19:06
Привіт!Треба прошити ортон 7310v.
Дайте програмузагрузчик і дамп.
Vasyapriz,
кинув ссилку в лічку
Привіт!Треба прошити ортон 7310v.
Дайте програмузагрузчик і дамп.
Потрібно викладати більш інформації
шукай тут[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Хочу придбати цифровий фотоапарат вартістю 1000...1500гр.:confused:
Може хто порадить яку модель з свого досвіду експлуатації цієї техніки.:(
igortokasr
23.03.2013, 03:47
добрий вечір шановні умільці .я пишу перший раз так що дуже не сваріться .в мене ресівер metronic fta_box premier 441332,процесор ALI М3329С F1 флеш S6416AJTA-75-E одним словом вмер я тут трохи почитав що можна його реанімувати за допомогою JTAG чи могли би Ви підказати що і як робити і до якого сімейства відноситься цей ресівер бо я щось не второпаю по процесору(ALI3329C) тагиби до глобіків а по назві(метронік) до аріоноподібних .ДЯКУЮ!
kreshnot
23.03.2013, 09:40
флеш S6416AJTA-75-E
igortokasr, це не флеш.Jtag-читаемо тему по глобіку 4100С.
Хочу придбати цифровий фотоапарат вартістю 1000...1500гр.:confused:
Може хто порадить яку модель з свого досвіду експлуатації цієї техніки.:(
Впринципі в такому ціновому діапазоні сильно не розженеся, но всеодно можна вибрати достойний апарат. Я би вам радив підібрати його тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] головне коли вибираєте фотоапара потрібно дивитися на матрицю, а не на пікселі як більшість людей це робить. Якби я був на вашому місці я купивби ось оцей [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] для дому вистачилоб з головою, сам є власником соні сайбершот купував за 1400 грн 2 роки назад, довольний як слон.
Друже sanela дякую за пораду.Я теж був зупинився на Canon PowerShot SX150 IS читаючи відгуки на нього і поради місцевих фотографів.Починав я з Смени 2 і 8 і їх фотографії ще збереглися в альбомах.Так думаю і буде в дальнішому при цьому апараті.Дякую і удачі в справах!
Добрий день хлопці скажіть будьласка вкого небудь є сигнал на Сіріусі на 12700-9630н у Львові тарілка 90 дякую
Babangida
26.03.2013, 17:18
Всім привіт!Вмене таке питання чи можна з amos4w astra4.8e hotbird13e зловити сигнали частот сусідніх сопутників?
drachuk1979
26.03.2013, 17:32
Всім привіт!Вмене таке питання чи можна з amos4w astra4.8e hotbird13e зловити сигнали частот сусідніх сопутників?
На Амосовську голову можна частково піймати Eutelsat 5 West A at 5.0°W ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , на Astra 5e можна Eutelsat 7A at 7.0°E ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ...
Петрович
26.03.2013, 17:37
Кожна головка налаштовується виключно на один супутник!
Можна Я ловлю на Астру4А Грецький пакет з 3°Е(правда не ловить Тіса і Jurnal з Астри4А
На Амосовську голову можна частково піймати Eutelsat 5 West A at 5.0°W
Це хороший і реальний варіант
на Astra 5e можна Eutelsat 7A at 7.0°E
А ось це вже збочення......
Babangida
26.03.2013, 19:55
Вмене таке прохання підкажіть де можна знайти телепрограму Jurnal tv на українській чи російській мові,ато вмене EPG щось барахлить.
ато вмене EPG щось барахлить.
Не в тебе одного [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
на українській чи російській мові
Є тільки на Молдавській ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Вмене таке прохання підкажіть де можна знайти телепрограму Jurnal tv на українській чи російській мові,ато вмене EPG щось барахлить.
Я користуюсь ось цею - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
і потім через перекладач гугл.
Babangida
27.03.2013, 10:11
Яка частота цього грецького пакета з 3Е?
Babangida,
Зайди на Lyngsat.com і сам подивися,але якщо в тебе показує Jurnal,то ти його наврат чи витянеш,тай тюнер DVB-S2 Маєш?
Babangida,[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Korpahec
28.03.2013, 16:28
Привіт! Дайте до лемберга ID на інтер+ щось качав ключі невідкриває інтер+ РТР планету на амосі і еру! Дякую наразі!:cool:
Korpahec,
Ти пьяний,а він тобі ЩО ДАВ?????? І навчися користуватися Калькулятором і сайтом Lyngsat.com [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Korpahec, Шановний , якщо ти слава Богу ситий аріоноподібними то не хами іншим хто тобі допоміг :( в тому файлі є все , що потрібно "сід"
Бо це буде твій останній допис на форумі !!! Я гарантую [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Korpahec
28.03.2013, 20:06
Вибачаюсь! Щось трішки перенервувався буває в житті!:cool:
Korpahec,я замітив , щось ти останнім часом багато нервуєшся !
Бережи здоров'я!!!
kreshnot
28.03.2013, 21:27
Слухай шановний! Ти мені не тюрь інструкції боя слава Богу ситий аріоноподібними я питав сід або файл ключів то собі сам почитай розумнику.
Korpahec, ще раз такі нервування і пару місяців будеш на курортах
Доброго дня.Порадьте голову на нтв+ (на жлоба 4100).
SAYKA, я брав SINGLE Circular Inverto Black Pro ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Шукай любий.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
SAYKA беріть INVERTO провірено якість+цінаukrprof
доброго дня.купив тюнер опенбокс с6 неможу знайти емулятор щоб ввести ключi з пульта.хто знаэ напишiть?
kreshnot
12.04.2013, 08:00
опенбокс с6 неможу знайти емулятор щоб ввести ключi з пульта
Спробуй так
В ресивере Openbox S6 HD PVR имеется встроенный эмулятор, который позволяет открывать кодированные каналы в кодировке BISS и через DCW (статические ключи). По умолчанию этот эмулятор включен. Проверить это можно, если зайти из главного меню в "Приложения", выбрать "Условный Доступ" и ввести код - 1407. В результате чего появится строчка "Встроенный Слот Карт" с отображением состояния работы эмулятора.
При использовании программного обеспечения ресивера, начиная с версии 1.07.89, не требуется отключать встроенный эмулятор при установке и использовании других эмуляторов, в точности - MgCamd.
Для редактирования ключей во встроенном эмуляторе необходимо последовательно нажать на пульте MENU 8282.
В редакторе для ввода ключей применяется слотовая система, которая позволяет прописать до 4-х BISS ключей. При нажатии "зеленой" кнопки добавляется новый слот для ввода ключей. "Красная" позволяет удалить выбранный слот. "Желтая" кнопка сбрасывает ключи для выбранного слота. "Синяя" кнопка позволяет загрузить все ключи по умолчанию, которые содержатся в прошивке.
Чтобы добавить новый BISS ключ необходимо создать новый слот, после этого выбрать в нем произвольную строчку и при помощи нажатия кнопки "OK" ввести необходимый ключ. В столбике "Условный Доступ" необходимо оставить значение 00 для вводимого ключа. После ввода нового ключа необходимо нажать кнопку "EXIT" и ответить "Да" на вопрос - "Установка Изменена, Хотите Сохранить?". Затем выбрать канал, для которого был введен ключ.
При использовании программного обеспечения ресивера, начиная с версии 1.08.16, была добавлена функция привязки BISS ключа к необходимому каналу. Для ее осуществления необходимо стать на кодированный канал, после этого зайти на ресивере в редактор ключей, выбрать правильный ключ для этого канала и нажать кнопку "FAV". После чего нажимается кнопка "EXIT" и подтверждается сохранение путем выбора "Да".
kreshnot, Друже, ну який "вбудований ЕМУ" Openbox Sх HD ??? Його там давно немає...
wawxx, Потрібно ставити один з ЕМУ: фанати СС радять Mcas Emu ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),Coconut ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
+ Xcam ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])- чесно кажучи мені особисто робота тої збірки не конче подобається, краще підняти народний MgCamd ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) чи досить популярний WiCardd ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
slavon,
А яке розширення файлу Keydata ,для лінійки Sx HD? bin or def ?
Zhora15,Друже у тебе всі такі питання складні ??? Не знаю, бо як правило в 99,9999% випадків достатньо SoftCam.key для mgcamd & wicardd
так значить мій рес. треба шити. вбудованого ему.нема?
так значить мій рес. треба шити. вбудованого ему.нема?
Не шити,а вводити плагін або коконут,або другий,якщо його нема у вашому ресивері.Але він там повинен бути.Перевірте.
wawxx Шити не треба !!! Потрібно закинути в папку var по відповідних папках вибраний ЕМУ + файли ключів, налаштування "цьоці Шури". Я ж, декількома постами вище, Вам дав посилання на опенбоксфан - там все розжовано до дрібниць...
якщо можно поясніть як ввести плагін буду вдячний.
Оооо! Це довга історія,заходьте в інтернет і там все написано,бо постами не напишу.Потрібно ще і малюнки для наглядності.
Де взяти прошивку,список каналів і ключів ? на тюнер космосат 7000 ?
kreshnot
18.04.2013, 18:56
Де взяти прошивку,список каналів і ключів ? на тюнер космосат 7000 ?
Треба викласти системну інфу
bilak0, Ось тут.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
kreshnot
18.04.2013, 22:01
boris, а ви впевнені що там проц STi5518?
Cosmosat 7000 – STI 5518 FLASH память 2 mbyte ???
Cosmosat 7100 – STI 5518 FLASH память 2 mbyte
Cosmosat CR – 7100 STI 5518 FLASH память 2 mbyte
Це клон Глобо 3000-6000.
kreshnot
18.04.2013, 22:19
boris, є і з Ali3329B, Ali3329C.
Може і є,але я не зустрічав,а які були у мене,то із 5518.
чи кодують 2 плюс 2 під час Ліги Чемпіонів
dora, Так кодують у БІСС, ключ давно відомий...
kreshnot
27.04.2013, 22:39
22ccxxzz, Правила форуму читали? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Доброго дня !Підскажіть будьласка Чому під час установки супутникової антени на 4.8 Е Sirius ! Сигнал 99 % а на екрані на усіх каналах писало сервес не працює ! настроював тюнером OPENBOX-X800
bilak0,Тому що Ви антеною попали не на той борт. Судячи з усього замість 4,8Е попали на 19Е, можливі інші варіанти...
bilak0,Тому що Ви антеною попали не на той борт. Судячи з усього замість 4,8Е попали на 19Е, можливі інші варіанти...
Скоріш за все я попав на борт "Hotbird 13Е" томущо транскриптор 11034V 27500 працював І всі канали показували ! а чому на 4.8Е сигнал 99-100% поясніть мені будьласка ?
bilak0, Параметри ТР з Астра 4А (по якому Ви налаштовували антену), співпали з параметрами ТР на НВ 13Е...
bilak0, Параметри ТР з Астра 4А (по якому Ви налаштовували антену), співпали з параметрами ТР на НВ 13Е...
А по яких параметрах найкраще настроювати 4.8Е ?
bilak0,Практикно не має різниці по якому ТР, я налаштовую по 11766/Н/27500
bilak0, Я налагоджую по 12130.
bilak0, Я налагоджую по 12130.
А у вас була така проблема як у мене ? я настроював SIRIUS 4.8E На транскрипторі 11766 Н 27500 ?
Рідко,але бувають такі проблеми.Лікуються тільки точною підстройкою антени.
bilak0, 12073 Н 27500 ,а рес який маємо ???
bilak0,а рес який маємо ???
я вибачаюся я не зрозумів ?
bilak0,Питаня було яким ресом настороюємо антену ??? Що не зрозуміло ???
bilak0, 12073 Н 27500 ,а рес який маємо ???
OPENBOX-X 800
kreshnot
28.04.2013, 20:06
walik,уважно читай пости,навіщо плодити дурні питання?!
Доброго дня !Підскажіть будьласка Чому під час установки супутникової антени на 4.8 Е Sirius ! Сигнал 99 % а на екрані на усіх каналах писало сервес не працює ! настроював тюнером OPENBOX-X800
walik,тобі вже робив зауваження з цього приводу.Наступного разу бан на 2 дні.
bilak0,Практикно не має різниці по якому ТР, я налаштовую по 11766/Н/27500
Чи може томущо я ставив головка 0,2 dB ?
bilak0, запитання більш широко задати можете, бо чесно кажучи я нічого не зрозумів ??? Тому наразі відповідь на Ваше питання: може...
Чим відрізняється головка 0,2 dB від 0,3 dB ? і чому коли я ставив антену з ( головками 0,2 dB ) сигнал був 99 - 100 % а жодний канал не показував, тільки писало "Услуга не доступна" ? Допоможіть мені , буду вдячний !
bilak0, Фірмові голови, наприклад оригінальні SINGLE Inverto Premium IDLB-SINL40 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])із шумом 0,2дБ , є чутливіші за тіж SINGLE Inverto Red Extend IDLR-SINL40 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
що дозволяє без проблем виловлювати супутники зі слабим сигналом.
чому коли я ставив антену з ( головками 0,2 dB ) сигнал був 99 - 100 % а жодний канал не показував, тільки писало "Услуга не доступна" ? Допоможіть мені , буду вдячний ! Я ж Вам писав - судячи з усього Ви попали не на той борт...
Я ж Вам писав - судячи з усього Ви попали не на той борт...
bilak0,
Блін що не понятно,повертай антену доти поки не появиться картинка,головка тут вирішального значення не має .... Проскануй той ТП на якому є,сигнал і будеш знати на якому ти супутнику і відповідно куди і скільки крутити ,про нахил антени незабудь....І взагалі нащо було трогати антену?????
Kornelio
15.05.2013, 20:59
завантажив "Ключи и каналы на Strong 6126". чи підійдуть вони для Strong 6130??? і чи є десь інструкція по їх встановленню??? по пунктах що за чим. ДЯКУЮ
P.S.: чи є необхідність в перепрошивці тюнера? востаннє перепрошивав не я, десь в 2003 році.
kreshnot
15.05.2013, 21:42
завантажив "Ключи и каналы на Strong 6126". чи підійдуть вони для Strong 6130???Підійдуть.Інструкція у архіві
чи є необхідність в перепрошивці тюнера? востаннє перепрошивав не я, десь в 2003 році.
Якщо ПО тюнера з ЕМУ то прошивай тільки канали і ключі
Galetych
26.05.2013, 20:40
Шановні майстри.підскажіть юному аматору на якому транспордері точно настроїти астру 19.2е. Може е деякі тонкощі в настройці,то непогидуйтесь поділіться досвідом.
Korpahec
27.05.2013, 19:30
Galetych привіт! Береш кріплення головку чіпляеш до 13 ХОТБІРД частота 19 АСТРИ 12344 Н 27500. Там сигнал якість десь 64 процентів а на інших транспордерах бє 90 100 прцентів пробуй.:)
Galetych
27.05.2013, 20:33
korpahec.дякую за пораду. як тільки закінчаться проливні дощі буду пробувать.
Там сигнал якість десь 64 процентів а на інших транспордерах бє 90 100 прцентів пробуй
Я б не був настільки оптимістичним:
1. все залежить від місця приживання Galetych,- 19Е на мультик до 5Е добре приймається на заході України десь до Хмельницького, далі на схід вде треба ставити окрему антену на 19Е, наскільки я знаю з форумів, хлопці з Києва ставлять на той борт 1,2м.
2. 19Е це декілька бортів зі своїми картами покриття, деякі промені навіть у нас у Львові ловляться погано, бажано ставити на цей борт хороший фірмовий конвертор.
Доброго дня ! киньте силку на скачування Прошивка для тюнера Digital satellite finder7010s Наперет дякую !
finder
А чого так написано?Це що прилад для налаштування антени?
Якщо це ресивер,то ось дамп.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
А чого так написано?Це що прилад для налаштування антени?
це тюнер аналог globo 4100c
Клони GLOBO 7010 A ( 3329 В )
- Globo, Chess, Digital, Opticum 4000A
- Globo, Digital, Opticum 7000A
- Globo, Digital, Opticum 7010A - Plus
- Globo, Digital, Opticum 7010 S
- Globo 7020 A
- Globo, Digital, Opticum 7100A
Читай що написано.Твій ресивер 7010s-це клон Глобо 7010А.
доброго вечора. таке питання.підключив шару опенбокс с6 через 3g модем дуже часто вирубується модем підкажіть в чнму проблема?
sat-prof
03.06.2013, 23:29
wawxx, розєднує від нету?
так від нету.інколи 5-10 хв. і вилітає,інколи год.2-3.
sat-prof
04.06.2013, 00:01
Змініть оператора!
дякую но крім київстара більш нічого не тяне.
оброго вечора. таке питання.підключив шару опенбокс с6 через 3g модем дуже часто вирубується модем підкажіть в чнму проблема? Який модем використовуєте ???
В такому випадку бажано ставити роутер з USB, наприклад D-Link DIR 320NRU
модем HUАWEI E153 киівстар. думаєте ровтер стабілізуе роботу інтернету?
sat-prof
04.06.2013, 10:21
wawxx, я думаю оператора спробувати змінити!
думаєте ровтер стабілізуе роботу інтернету? Думаю що так. Як мінімум буде працювати краще ніж криве 3Ж від СС
wawxx,
Підключи до компа на день і точно взнаєш,оператор чи тюнер !!!
Щось в тому є друже, тим паче при потребі ПК може служити шлюзом по замовчуванню (роетером) для того Фортіса...
Петрович
04.06.2013, 17:44
доброго вечора. таке питання.підключив шару опенбокс с6 через 3g модем дуже часто вирубується модем підкажіть в чнму проблема?
Я стикався з таким.Це можливо не стійкий зв*язок з базою.Ставлю USB подовжувач і розміщую модем поблизу до вікна.Спробуйте так зробити або це вада модему.
P.S.Согодні ходив до товариша щодо скарги на модем.Мережа є,сигнал великий а підключитись не може.Якщо підключення відбулось то через невеликий проміжок часу зникає.Проблему вирішено до смішного просто-на кришку підклеїв ущільнювач щоб краще конектилась сімка.
Доброго вечора. На яку частоту найкраще настроювати Eutelsat_se 36E?
SAYKA,По будь-якому DVB-S TP, бажано там де є ФТА канали, наприклад 12015/R /27500. Точне налаштування по найслабшому DVB-S TP - 12190/L/20000 (пакет 3к). Якщо э ХД рес, тоді- додаткова перевірка по найслабшому DVB-S2 ТР - 12073/L/27500/ 3/4 (пакет +++) - сигнал з нього має буде десь приблизно 12дБ (по шкалі Дріма ХД)...
prohodimetc
24.06.2013, 13:36
ресівер Golden Media ALI3329D не можна ввести crypto work
prohodimetc, друже це у Тебе твердження чи запитання ????
kreshnot
24.06.2013, 15:28
prohodimetc, друже це у Тебе твердження чи запитання ????
Це флуд
Допоможіть! Як загнати канали і ключі в X-800 напешіть що потрібно нажемати по порядку.
Як загнати канали і ключі в X-800 напешіть що потрібно нажемати по порядку.
Беремо молоток і заганяємо,якщо не піде то читаємо форум[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Zhora15, Ну десь приблизно так... :D
lova-2 та інші, хлопці читаємо форум, бо почну роздавати "банани" - чесне слово вже надоїло пояснювати кожному те що вже давно написано на форумі...
Є маленька проблемка ,Turksat 42 вдень показує ідеал,а в ночі сигнал зникає яка може бути причина?підключен на пряму в тюнер
Неточне налаштування антени на супутник, замалий діаметр антени, супутник трохи "бовтається" на орбіті...
марянмарян
25.07.2013, 13:05
Доброго дня.Допоможіть.Я купив тюнер Оrtоn Х4.І ВСТАВИВ КАРТОЧКУ ВІД ехtrа tv.І ВСЬО ГАРНО показувало десь 2 тижні,а сьогодні ні один канал непоказує.Коли я заходжу в сестему Соnах там всьо пусто тільки самі нулі.Я БУв дзвонив до оператора ехtrа tv і мені сказали що я маю якісь цифри вести.А ЯКІ ЦИФРИ МАЮТЬ БУТИ?ДЯКУЮ
Доброго дня.Допоможіть.Я купив тюнер Оrtоn Х4.І ВСТАВИВ КАРТОЧКУ ВІД ехtrа tv.І ВСЬО ГАРНО показувало десь 2 тижні,а сьогодні ні один канал непоказує.Коли я заходжу в сестему Соnах там всьо пусто тільки самі нулі.Я БУв дзвонив до оператора ехtrа tv і мені сказали що я маю якісь цифри вести.А ЯКІ ЦИФРИ МАЮТЬ БУТИ?ДЯКУЮ
Маячня якась.Як на мене,то я би вводив цифри від 0 і до 1000000000.......:o
Може щось і покаже.:) А інструкція для чого???? Хіба там нема які цифри треба ввести???
марянмарян
25.07.2013, 13:20
Немає.Чи можна самому це зробити щоб запрацювали канал ехtrа tv?
Все можна,тільки з головою.Треба подзвонити до оператора,сказати свій рахунок по якому оплачується карточка,номер карточки.Там подивляться чи проплачено,якщо так,то включать.
Хіба самому не можна додуматись як зробити????Голова для чого???
марянмарян, Або скінчилося підписка на пакети, або, що є більш імовірним , не пройшов АУ карти зі супутнику. Попробуйте, при можливості, АУкнути карту на іншому ресі, наприклад на Опені 5 чи 8 лінійки, якщо АУ пройде, значить для Оrtоn Х4 доведеться шукати софт з нормальним АУ Екстри... По ідеї техпідтримка провайдера мала б знати версію софту яка без проблем працює на цьому ресі...
Більш ймовірним що це була промо-версія перегляду без проплати,а з їх сайту - За 5 останніх днів до закінчення передплаченого періоду промо-перегляду при первинній активації карти вам необхідно вибрати пакет(и) на наступний період і здійснити відповідно до обраного варіанта передплати платіж, зберігши у себе документ, що підтверджує оплату.
марянмарян
25.07.2013, 14:51
В мене оплачено до 16 серпня.зпочатку в мене був простий тюнер,а потім я купив ортон і показувало,а Сьогодні вже непоказує.НЕЗНАЮ ВЧОМУ ПРОБЛЕМА.
марянмарян,Проблема в тому що Ви не хочете читати те що Вам пишуть ! Для кого це писалося не пройшов АУ карти зі супутнику. Попробуйте, при можливості, АУкнути карту на іншому ресі, наприклад на Опені 5 чи 8 лінійки, якщо АУ пройде, значить для Оrtоn Х4 доведеться шукати софт з нормальним АУ Екстри... ????
kreshnot
25.07.2013, 17:20
марянмарян, постав на канал "наше кино" і почекай ,повинно активуватися.Буває що і годину треба чекати.
В мене оплачено до 16 серпня.зпочатку в мене був простий тюнер,а потім я купив ортон і показувало,а Сьогодні вже непоказує.НЕЗНАЮ ВЧОМУ ПРОБЛЕМА.
Потрібно перезагрузити картку,витягнути і вставити знову,якщо рес прийняв картку,ввійти в меню і провірить чи в слоті написано Сонах,Коли ці всі умови виконані стати на канал НАШЕ КІНО і чекати.
Практично найшвидше Хтра активується і працює з верс. 1.4.34 і з 1.4.45,
Я купив тюнер Оrtоn Х4
А що це за ресивер? Та й ще із картоприймачем.Напиши точно назву ресивера.
boris, Судячи з усього один з Ортон Х402/403ХД на Алі 3602
Ось так на догадках і допомагай!!Більше року з нами а писати точно не навчився.
марянмарян
26.07.2013, 06:51
Ортон х4 НІGН DЕFІИТІОИ SЕRІЕS,А як включити емулятор?
марянмарян,
Ні ми ні Гугл такого тюнера не знаємо))))
Зато Гугл знає Globo/Opticum\Orton HD X4 - х4 НІGН DЕFІИТІОИ/
Зато Гугл знає Globo/Opticum\Orton HD X4 - х4 НІGН DЕFІИТІОИ/
Ну якщо замість "N" писати "И" то ніякий гугл не знайде.... Так поможіть людині!!!!!!!!!!!!!!!!!!
марянмарян
26.07.2013, 18:01
Шановні цей ортон,чомусь небачить карточку в чому біда.Допоможіть залити якусь люцьку програму.
Galetych
26.07.2013, 18:28
Шановні майстри.Завдяки вашим порадам я запустив астру19.2е . Тепер маю бажання запустить 85 градус . Але нічого не виходить.АВС75 в настройці без проблем а85не мае сигналу.
Galetych, Докладніше написати що і як робили ??? 85Е трохи нижще 75Е може напрям на 85Е щось закриває ???
я запустив астру19.2е . Тепер маю бажання запустить 85 градус . Але нічого не виходить
А жаль,так хотілось подивитись як полетять запущені супутники.
Шановні,хіба не можна написати грамотно і зрозуміло???? Скільки буде продовжуватись це безграмоття???
люцьку програму
х4 НІGН DЕFІИТІОИ SЕRІЕS
ЖАХ!!!
марянмарян
27.07.2013, 16:46
А де знайти цей слот щоб писало соnах ?Бо я шукаю в меню і неможу знайти.Це ортон х 405.Коли я береу запихаю карту то пиши Зброс Неудачний
марянмарян, Друже, найдіть кого не будь у себе в місті (селі) хто краще розбирається в тому, бо судячи з усього Ви самі в тому не розберетесь...
марянмарян
27.07.2013, 19:25
Блін,а бо я тупий,Ви кажити знайти слот.Воно мене непускає в карту..І як мені тоді слот перевірити?Якщо взяти з компа скинути на флешку софт,а тоді флешку втикнути в тюнер, то стого щось получиться?Чи то обов'язково з компа заливати?
марянмарян, Ви кажити знайти слот судячи з усього малося на увазі налаштування CR ресіверу, десь має бути в меню - наприклад в розділі "умовний доступ" ...
Якщо взяти з компа скинути на флешку софт,а тоді флешку втикнути в тюнер, то стого щось получиться?Чи то обов'язково з компа заливати? Можна так і так - це два способи, якщо першим не виходить тоді використовується 2 - через СОМ порт з ПК...
марянмарян
27.07.2013, 19:50
А де можна скачати софт для цього ресівера (оrton х 405)Може маєте?
На форумах, наприклад тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) чи тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Ви ж не перший день на форумі, невже так важко зайти у відповідний розділ ... ???
марянмарян
28.07.2013, 12:02
Доброго дня.СКАЖІТЬ вчому проблема я вчора скачав софти для ортона х 405. І оновлював ба3у даних і потім мені пиши ОШИБКА ТАЙМШИФТ НЕВАЗМОЖЕН.І ЩО ЦЕ ЗА БІДА.
марянмарян,Судячи з усього ресівер вимагає наявності зовнішньої флешки для даної функції...
марянмарян
28.07.2013, 12:24
І що це незробиться?
марянмарян,Блін , друже , ти мене доведеш своею тупістю до білого коліна, блін забаню... :D
Встав ЮСБ флешку на 4 , 8 або 16 Гіга в ресівер, засобами ресіверу форматани її , і з меню вкажи функції таймшіфт її використовувати, звичайно якщо та фукція тобі потрібна...
Функція відкладеного перегляду. Timeshifting, гадаю, "перегляд/відтворення у режимі TimeShift", або "відтворення у режимі відкладеного перегляду".
Завдяки вбудованій технології TimeShifting – з'явилася можливість зупиняти перегляд телепередачі.
Може це й занадто тупе питання, але де ж його задати, як не тут? От, скажімо, одна з головок антени налаштована на супутник Hotbird 13E, а що таке 13B, 13C, 13D? Як можна, наприклад, з 13B перемкнутись на 13C? Бо, судячи зі списку каналів на lyngsat є велика відмінність.
dijyck,13Е або 13 сх.д. - це точка над земним екватором, де висоті приблизно 32750 км висить супутник, а НВ 13С, 13В, 13D - це порядкові номери супутників у ці точці...
марянмарян
07.08.2013, 17:42
Шановні майсти.Що сталось щоб в ортоні вкл емулятор треба нажати f1 і 000.А чомусь воно нехочи відповідати..Може це через прошивку.
Шановні майсти.Що сталось щоб в ортоні вкл емулятор треба нажати f1 і 000.А чомусь воно нехочи відповідати..Може це через прошивку.
А може якось конкретніше і з поясненням напишеш?Який Ортон,і хто не хоче відповідати?
марянмарян
07.08.2013, 18:12
Коли я був купив ортон х 405.То я брав нажимав f1 і 000 то воно вклю емулятор,а потім я здав його на ремнот бо він нехотів читати карту ехтра тв,і привіз з ремонту.І коли я хочу вклю емулятор то беру нажимаю f 1 і 000,то нехочи вже відкривати емулятор.А карту як нечитав так і нечитає.
марянмарян, Судячи з усього "майстри" Вам залили прошивку без ЕМУ...
slavon, Славо,то тоді-б Екстра працювала-б,а так нічого.
марянмарян
07.08.2013, 19:47
Майстри.Допоможіть знайти прошивку з ему.І якщо я скину прошивку на флешку і запхаю флешку в тюнер то я так зможу прошити щоб був ему
Якщо в тебе Оптикум 405ХД,то держи дамп із софтом для ЕМУ.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
марянмарян, Друже, у мене склалося враження що Ви 1 раз на форумі. Прошивки тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), усе решта тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
марянмарян
07.08.2013, 19:56
Дякую,а то немає разниці що оптікум Х405ХД і ортонХ405 ХД.ПРОШИВКА ПІДХОДИТЬ?
Нема різниці,підходить.А для "Дякую" є +.
марянмарян
09.08.2013, 17:23
Будьте ласкаві.Де в ортоні х 405 є така штука Smаrt Саrt Аutо Uрdаto.Мені казали що через то неможи робити Карточка.ДЯКУЮ
марянмарян,
Напевно в меню емулятора відключений автоапдейт,якщо він до того був налаштований на перегляд Триколора через ключі... Зайди в меню Мкаса і там все повключай... Успіху!!!
марянмарян
09.08.2013, 18:56
А докладніши що таке мкаса.Ну дам де емулятор там такого немає.Вибачте за тупе питання.
Мкас то і є сам емулятор... Там має бути кнопка Edit (редагировать) вона червона помоэму....зайди в емулятор,якщо є така кнопка то нажимай і потім всюди вистав ON
марянмарян
09.08.2013, 19:20
Вибачте ну там немає такоє кнопки,я беру заходжу в емулятор там тільки є кодіровк і добавити,удалити, переімінувати.
марянмарян
09.08.2013, 19:54
Шановні майстри..Обясніть мені дурному..Бо я вже вам так надоїв.І НЕХОЧУ ВАМ МОРОЧИТИ ГОЛОВУ..Я був купив ортон х 405. Вставив карточку від ехtrа tv,і всьо файно показувало. Встав я надругий день включив тюнер і мені Пише смарт карта зброс неудачен.І ВИ МЕНІ ДАВАЛИ СОФТИ Я БРАВ І ПРОШИВАВ,АЛЕ ВОНО ДАЛЬШЕ ПИШЕ зброс карти неудачен.Я ВЖЕ ПО ВСЯКОМУ ПРОБУВАВ І НІЧОГО В МЕНЕ НЕВИХОДИТЬ ЩОБ ВОНО ЗАРОБИЛО..Я ПРОСТО НЕЗНАЮ ВЧОМУ ПРОБЛЕМА.ЧИ ЙОГО В3ЯТИ І ПОМАЛЮВАТИ НА БІЛО І ВИКІНУТИ ЧИМ ПОДАЛЬШЕ..
марянмарян,
Ну тоді соррі))) Звернись до фахівця,раз сам не можеш!!!
В редагування ключів не треба заходити!!!
марянмарян,Пробувати карту на іншому ресівері, наприклад Опені 8 чи 5 лінійки, або С1.
ЧИ ЙОГО В3ЯТИ І ПОМАЛЮВАТИ НА БІЛО І ВИКІНУТИ ЧИМ ПОДАЛЬШЕ.. Нє на біло зараз не проканає, треба малювати на зелено, бо літо на дворі... :):D
Обясніть мені дурному
Тобі пояснювали не проходить автоапдейт(автооновлення) карти!!!
наприклад Опен 8 чи 5 лінійки, або С1.
В мене на китайці 4050 апдейтеться без проблем...
марянмарян,
Як ти взагалі активував карту??????????????
І ВИКІНУТИ ЧИМ ПОДАЛЬШЕ..
Ні викидати не треба,краще мені подари!!!
марянмарян
09.08.2013, 20:12
А де тогді заходити щоб знайти smаrt саrd аutо?Активна карточка була бо в мене другий тюнер стоїть на ехtrа
марянмарян,
В меню марян в меню!!!Пошукай!!! В мене нема такого тюнера,щоб сказати точніше включи логіку і сам все зробиш!!!
VADYA777
09.08.2013, 21:18
А де тогді заходити щоб знайти smаrt саrd аutо?Активна карточка була бо в мене другий тюнер стоїть на ехtrа
Заходиш в меню -Настройки-Меню карти доступа-а взагалі тема обговорення Х405 є на форумі----[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
ЧИ ЙОГО В3ЯТИ І ПОМАЛЮВАТИ НА БІЛО І ВИКІНУТИ ЧИМ ПОДАЛЬШЕ..
Марян я за таке на своєму першому форумі (гомель) получив два дня бану,великі букви означає що ти кричиш,а тут "глухих" нема,щоб знав на майбутнє!!!
kreshnot
10.08.2013, 11:51
Да,немав марянмарян клопоту -купив ORTON 406
kreshnot,Це точно - "немала баба клопоту - купила порося...".
Я навіть собі не можу уявити що людина в такому випадку буде робити з ресіверами на Linux (Spark, OS1, заводський софт Фортісів or E2)...
не можу уявити що людина в такому випадку буде робити з ресіверами на Linux (Spark, OS1, заводський софт Фортісів or E2)...
простому корістувачеві та тим більше із села-вони не потрібні!
вони треба тим хто любить не тв дивитися а довбатися в них...
arki, Ну ну ...:D
А я подивлюся що ви скажете коли ш@ра перейде в мережу ТОР. Що будете біля кожного софтового металолому на нетбуку ставити , чи як ???
arki, Ну ну ...:D
А я подивлюся що ви скажете коли ш@ра перейде в мережу ТОР. Що будете біля кожного софтового металолому на нетбуку ставити , чи як ???
на "небо" полізу....;)
slavon друже, ніхто не знає як воно буде....
А я подивлюся що ви скажете коли ш@ра перейде в мережу ТОР
Славко можна докладніше?(якщо не важко)
Zhora15,Тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])почитай - TOR це одна з анонімних мереж, яка не дозволяє відслідкувати звідки прийшов до Вас той чи інший ТСР/ІР пакет..
Інфа про розробку і тести "цьоці" тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
slavon,
Якщо чесно то нічого не зрозумів,крім того що один дуже поважний форум вирішив піти в підпілля(In the Deep). По посиланню пройти не зміг(а качати спец браузер нема нагальної потреби). Тай кому потрібний міненгіт з шарою(ТОР) коли Либидь+Веселка+НТВ(лайт) офіційно=зовсім не дорого!!! Тай шару через Асю ще ніхто не відміняв!!!
Zhora15, Уяви собі ситуацію - 3,14дери з ПідеРатичної партії прийняли закон за яким - шара поза законом,при чому карають не тільки "машиністів", а ще й "пасажирів" електричок... Менти накривають один, скажемо так "гіпотетичний" сервер, і беруть його логи в розробку, через інтернет провадерів вичисляють що шарою користувався Іванов Іван Івонович - на Івана Івановича "шиють справу" і він віправляється в "місця не дуже віддалені" ...
Так ось з ТОР менти то не зможуть зробити - навіть якщо вони вичислять електричку, Івана Івановича вони не вичислять по ІР ніколи...
Либидь+Веселка+НТВ(лайт) офіційно=зовсім не дорого!!! Тай шару через Асю ще ніхто не відміняв!!!
Леблядь - сьогодні не дорого, завтра дещо наприклад спорт дуже дорого...
НТВ(лайт) у нас офіційно не продається + наскільки мені відомо карта привязана до їхнього металолому...
Радуга ТВ - так можливо і коштує приблизно 70 грн./міс при оплаті на цілий рік, тобто 840 грн. відразу...
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010