Показати повну версію : Питання чайників (новачків)
Сторінки :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
sa3500, Хотiлось знати якi саме тюнера Ви брали? ES-4050. бо тут теж проблема з EUROSKU 4100.
roger5000
24.11.2011, 11:24
Порекомендуйте сайт з шарінгом без передоплати (з погодинною платую або за получені DW )
знаю з посекундною платою tvsat-prof
можу дати лінк
skorpion83
26.11.2011, 11:41
Як я уже й писав, у мене стоять головки з подвійними виходами (на два тюнери) на тарілці і нещодавно та головка, що ловить амос почала давати на один телевізор слабший сигнал. Я вирішив і купив нову головку (правда не таку як уже стоять на сіріус і холтбірд), але головне, що працює. І ось яка тепер виходить проблема : на одному телевізорі усі канали амосу показують нормально і стабільно, на іншому ж список чомусь ніяк не зберігається, тобто – вмикаю телевізор, змушений редагувати транспондер, сканувати усі канали – з’являється сигнал на амос, якщо вимкнути тюнер і знову увімкнути – знову амосу немає, і все мушу робити спочатку, сканувати канали, зберігаю – дивлюсь, вимикаю/вмикаю – знову амосу немає, чому так? Чому не зберігаються налаштування?
дайте мне ключ кодировки канала дисковери ворлд звук идет а картинки нету амос 11260н27500???
Мова форуму Українська !!
slavko1235
27.11.2011, 13:56
дайте мне ключ кодировки канала дисковери ворлд звук идет а картинки нету амос 11260н27500???Купи карту в екстра ТВ і буде тобі ключ і не один!!!Тут детельніший список канало-пакетів [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Vasil_master
27.11.2011, 18:26
Доброго вечора, шановні учасники форуму!
В мене питання щодо Екстра ТВ: як на Вашу професійну думку, чи варто ставити цей пакет?
slavko1235
27.11.2011, 18:35
Vasil_master, Варто. Не поганий набір каналів і ціна помірна. Не потрібно договору так як у Віасату, та підходить багато ресіверів з картоприймачем. З часом кількість каналів збільшиться.
ціна помірна
А яка ціна,якщо не секрет?
slavko1235
27.11.2011, 18:46
boris, та чого секрет ))) ось оф.сайт. Дивіться і читайте:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Vasil_master
27.11.2011, 18:49
Так, в порівнянні з "Віасатом" - земля і небо :)
добре, що хоч тюнер не треба викидати.
Перед Новим роком думаю придбати картку.
А з Вас вже хтось "Екстру" дивиться?
slavko1235, То це виходить,що якщо захочу дивитись всі п"ять пакетів,то треба заплатити 145грн/міс.Так?
Vasil_master
27.11.2011, 18:55
А яка ціна,якщо не секрет?
картка - 99 грн, в цю вартість входить 2 тижні (раніше був місяць) перегляду всього пакету. за 5 днів до закінчення 2 - тижневого строку промоперіоду треба визначитися з пакетом і оплатити його.
ціна на один пакет - 29 грн, за всі п"ять - 89.
канали нормальні, особливо пакет пізнавальних.tvsat-prof
slavko1235
27.11.2011, 18:55
boris, ні. якщо всі 5 пакетів то коштує задоволення 89 гривень в місяць. Береш 4 пакети, а 5-й в подарок.
Дивлюся 2-й місяць пакет "Познавальний" за 29грн - задоволений наповненням! ;)
Vasil_master
27.11.2011, 19:01
savsav, ну тоді, як говорив О. Бендер, "Є смисл продовжувати засідання" ;)
slavko1235, А у мене це "задоволення" коштує копійки і без картки,яка коштує 99 грн,і заморочки з карткою як завжди,в мене шаринг і працює безвідмовно.
Так що Василю,краще бери шару,в чотири рази дешевше вийде.
Vasil_master
27.11.2011, 19:05
slavko1235, А у мене це "задоволення" коштує копійки і без картки,яка коштує 99 грн,і заморочки з карткою як завжди,в мене шаринг і працює безвідмовно.
не піде шара, бо інтернета немає :confused:
Хотіла б душа у рай, та гріхи не пускають (Народна творчість)
а офіційно дивитися теж не пошкодить.
slavko1235
27.11.2011, 19:06
boris, мова йде для офіційних пакетів і про шурік мова не йшла. Звичайно що це дешево, але ж не у всіх є, наприклад, інтернет, але є антена з амосом і тюнер з картоприймачем. Крім того є люди які принципово не підключають шаринг.
Vasil_master, Василю,а як ти тут знаходишся???Через інет,чи як?
Vasil_master
27.11.2011, 19:14
Vasil_master, Василю,а як ти тут знаходишся???Через інет,чи як?
як би Вам пояснити...
через інтернет, звичайно, але в моєму постійному місці проживання, де стоїть "тарілка", нема підходящого інета.
отакі справи.
Vasil_master, Тоді все ясно.Другого виходу нема.
Vasil_master
27.11.2011, 19:23
boris, і я про те саме думаю.
де стоїть "тарілка", нема підходящого інета.
отакі справи. Як нема ??? А з мобільного ??? Наприклад той же Life...
Vasil_master
27.11.2011, 20:54
тяжко якось це все виглядає.
я не прихильник тьоті Шури.
Vasil_master, тяжко якось це все виглядає. В сенсі ??? Поясніть більш докладно...
Vasil_master
27.11.2011, 21:19
slavon, я мав на увазі в плані налаштування обладнання, плати за "послугу".
дома буваю нечасто, хто за цим всім слідкувати буде?..:eek:
кінець кінцем, мене непокоїть легальність таких підключень.
мене непокоїть легальність таких підключень. На рахунок легальності : враховуючи те скільки Україна платить російським окупантам за газ, "цьоця Шура" на расейський пакет +++ повинна стояти у кожній українській сім'ї ;)
Vasil_master
27.11.2011, 21:34
Не для Гриця паляниця (Народна мудрість).
наші стосунки з Росією - взагалі окрема тема.ukrprof
та я б не міняв борги на сат - тв.
Vasil_master, З Вами все ясно прошу пана !!! А може Ви того засланий козачок з Екстра ТВ ???
Vasil_master
27.11.2011, 21:52
slavon, ні в якому разі!!!!!!!
агітувати за який - небудь пакет не збираюся, кожен в житті сам робить свій вибір.
А може Ви того засланий козачок з Екстра ТВ
Славко,ну ти і вткнув!!!Василь такий самий козарлюга як і ми всі!
:o
На рахунок легальності : враховуючи те скільки Україна платить російським окупантам за газ, "цьоця Шура" на расейський пакет +++ повинна стояти у кожній українській сім'ї ;)
Звіздець... :o Це щось нове... tvsat-prof
Славон пропонує так: вони нас - ціною газу, а ми їх - шарою на +++ в кожній хаті :) Ну і ну...ukrprof
А у мене це "задоволення" коштує копійки і без картки,яка коштує 99 грн,і заморочки з карткою як завжди,в мене шаринг і працює безвідмовно.
Цыкаво,де то ти знайшов,безвыдмовний,шарінг,дай ссилку:o Шарінг впринципі не може бути не відмовним :cool: Хоча з шарою на +++ стараються щоб все працювало,якомога краще...
Хто знає провірений сервак (дешевше чим 7 паперів) на SKY UK скиньте ссилку
Хто знає на клонах S6 є, там різні ютуби,опери?Тільки не посилайте мене на Х....ттп:cool:
yura150480, у нас 7 рівно. знижки 10 і 20% при підписці на півроку і рік відповідно.
yura150480, е серв 6 у.е віп пакет(всі пакети)
за інфо у приват.
skorpion83
29.11.2011, 13:34
Як я уже й писав, у мене стоять головки з подвійними виходами (на два тюнери - Digital 4100 і Globo 3000) на тарілці і нещодавно та головка, що ловить амос почала давати на один телевізор слабший сигнал. Я вирішив і купив нову головку (правда не таку як уже стоять на сіріус і холтбірд), але головне, що працює. І ось яка тепер виходить проблема : на одному телевізорі (Globo 3000) усі канали амосу показують нормально і стабільно, на іншому (Digital 4100) ж список чомусь ніяк не зберігається, тобто – вмикаю телевізор, змушений редагувати транспондер, сканувати усі канали – з’являється сигнал на амос, якщо вимкнути тюнер і знову увімкнути – знову амосу немає, і все мушу робити спочатку, сканувати канали, зберігаю – дивлюсь, вимикаю/вмикаю – знову амосу немає, чому так? Чому не зберігаються налаштування, список каналів амосу і не зберігається сигнал амосу?
skorpion83 а причім тут головка? У вас проблема з тюнером, схоже...
kreshnot
29.11.2011, 16:29
skorpion83, подивись БЖ може якась напруга не в нормі,або щось з ПО-перепроший тюнер.
skorpion83,
Тюнер,Дісек,Кабельне в кімнаті,хоча скоріше за все тюнер....
skorpion83, мені два рази попадали ресивери (оптікум4100с) в ремонт з такими ж симптомами,одна причина несправності була флеш,друга,-непропаяна нога на флеші.
skorpion83,
*та головка, що ловить амос почала давати на один телевізор*
Який тюнер був підключений до того телевізора?
Скільки часу вже в експлуатації 4100 тюнер?
Перед заміною головки ви міняли місцями тюнери і рівні сигналу і якості
залишались такими ж (особливо якості)?
vovchik 5
01.12.2011, 20:17
Підкажіть як ввести ключі бісс в тюнер 4100с
Підкажіть як ввести ключі бісс в тюнер 4100с
9339 вхід в емулятор ,вибираэш бісс потім зелена кнопка "Добавить" прописуєш частоту ID канала і сам ключ...Походу так має бути на Гробіках
vovchik 5
03.12.2011, 03:00
Де взяти прошивку на тюнер UY-MA-TU і як в ньому ввести biss ключі
Задаючи такі питання обов'язково викладаємо системну інформацію ресіверу !!!
YUMATU - це бiльш всего Globo 3000-6000(в сист.инфу потрiбно глянуть)
вхiд в ЭМУ-9339
starodub
09.12.2011, 22:54
sat-prof, Прошу повідомити Як використати і чи можливо карту xtra-tv для тюнера jeferson x-800?
Xtra TV працює на даному приймачi на прошивцi для Openbox 5.46
На новішій 5.53 теж працює.
drachuk1979
11.12.2011, 21:34
Доброго вечора Всім !
Можливо хтось користувався ЦИМ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) розкажіть як працює......
Xtra TV працює на даному приймачi на прошивцi для Openbox 5.46
і не забути в меню "условный доступ" вибрати conax!!!
Доброго вечора!!!Підключив 2 diseqc через 12в перемикач...На одному все в порядку,а з іншого немає сигналу(якщо вмикаю без 12в,то працює)...Що може бути?
Доброго вечора!!!Підключив 2 diseqc через 12в перемикач...На одному все в порядку,а з іншого немає сигналу(якщо вмикаю без 12в,то працює)...Що може бути?
Правильно все підєднали ?Як в меню налаштування ?
Правильно все підєднали ?Як в меню налаштування ?
Вхід А - 12 викл.,вхід В - 12 вкл.
Поміняй місцями і ще раз подивись в меню 12 вольт має бути вкл на другому DISEC і при переключенні слухай чи спрацює рєлє.
Вхід А - 12 викл.,вхід В - 12 вкл.
перевір тестером наявність 12 вольт
Поміняй місцями і ще раз подивись в меню 12 вольт має бути вкл на другому DISEC і при переключенні слухай чи спрацює рєлє.
Ще може бути, що працює,а потім пропадає з одного сигнал...
Ще може бути, що працює,а потім пропадає з одного сигнал...
це може бути паганий контакт в рєлє
це може бути паганий контакт в рєлє
що тоді робити?
що тоді робити?
як завжди принось розберемось
як завжди принось розберемось
ок
як завжди принось розберемосьЗаждіть,я не зрозумів,а який у нього(europa)ресивер?Є ресивери в яких наявність 12в.не діє на перемикання,завжди включено,наприклад Ортон 403ХД.Може і в нього такий рес?
boris, у мене ресивер orton 4100...
Народ підскажіть можна на 36 еутелсат поставити конвертор универсальний а не круговий тільки на канал Лидер Аз Тв буде показувати
Эмин, Можна поставити,буде показувати.
Martuniv
25.12.2011, 14:08
Як створити Biss в тюнері Ferguson AF 3318 SE????
Martuniv, Ніяк. У софті Вашого ресіверу ключі БІСС вшиті в тіло софта. Тут є два виходи із ситуації:
1. Злити софт з ресіверу, знайти відповідний БІСС-едітор + програмку для перерахунку контрольної суми ПЗ - відредагувати ключі в ПЗ, повторно залити в ресівер
або
2. Залити ПЗ (софт) від поляків (ДВБ-Екстрім) з можливістю редагування БІСС ключів вручну
Про це все вже давно написано на форумі у відповідному розділі ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) - читаємо форум
як вводити правельно ключі на ресівері
Lemberg LTR-1100,
я знаю що потрібно натиснути червону
кнопку і так далі але я нерозумію як
провельно вводити ключі.....якщо можна
покажіть разом з фото....
Наперед дякую.....
як увести ключ irdeto canal+nl на тюнер ортон.Допоможіть будь ласка.Дякую
як увести ключ irdeto canal+nl на тюнер ортон.Допоможіть будь ласка.Дякую
Дуже просто,має бути прошивка яка підтримує Ірдето2,потім входиш в емулятор 9339,KeyEditor, вибираєш Irleto, CAID- 0622. Provider- 000000. Type -Key16, Index 02,04,06 в залежності від ключа ну і сам ключ"Key Data" Ось сам ключ 062200 04 (КЛЮЧІ У ВІДКРИТОМУ ВИГЛЯДІ ВИКЛАДАТИ ЗАБОРОНЕНО!!!) пробуй
А можна ввести ключі Cryptoworks вручну чи потрібно прошивати тюнер?
А можна ввести ключі Cryptoworks вручну чи потрібно прошивати тюнер?
Якщо в тебе ще не введены ключі на Austria sat і ORF,то їх можна ввести з пульта,зайди в емулятор подивися як там введені ключі і на їх прикладі добав ключі на ці пакети ключі тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Куди уводити DEC у ключі на Canal Digitaal NL (19.2°E).
Куди уводити DEC у ключі на Canal Digitaal NL (19.2°E).
То для софткама,тобі на ортон для мкаса він не потрібен,я ж тобі вище все описав!!!Подумай трохи головою і все получиться....
argonavt79
04.01.2012, 11:32
Ось хороша електронна книга. Для новачків і для досвідчених.
А чи можна дивитися dorgel tv з астра 19.2е.
А чи можна дивитися dorgel tv з астра 19.2е.
ТАк можна
Я увів ключ Austriasat всі канали показують а dorqel tv на частоті12344 не прописується що робити?
Я увів ключ Austriasat всі канали показують а dorqel tv на частоті12344 не прописується що робити?
12721 H і працює десь з 23-00
А ключ seca на Canal Digitaal NL можна ввести вручну?
Поперше Дорцел має бути на 12722 H 22000(вмене зараз там чогось поганий сигнал)по друге попробуй просканувати пысля 23:00,А натій частоті що ти вказав пакет діжітал+Нідер
А ключ seca на Canal Digitaal NL можна ввести вручну?
Якщо маєш M.O.S.C. card))) То можеш вводити сміло,і на Каналсат)))
А що це за M.O.S.C. card і де її взяти.
А що це за M.O.S.C. card і де її взяти.
В нас ніде!!! Може в Парижі на "радіобазарі")))
А як уводити DCW-КЛЮЧІ,що там де sid?
karpinets2710
11.01.2012, 12:28
Vova88, DCW-КЛЮЧІ треба вводити в розділ BISS. Щоб дізнатися Sid каналу треба натиснути кнопку info на пульті.
lesikpatriot
20.01.2012, 17:06
як ввести ключі biss на глобо 4100с:eek:
як ввести ключі biss на глобо 4100с:eek:
Стати на закодований канал-пультом,набрати 9339-стати на Кей едітор-ОК-Вісс-добавити-дані провайдера-частота і сам ключ.Все.
xoxol4uk
21.01.2012, 14:13
Доброго дня всім. Давно не писав нічого, хоча на форумі практично щодня буваю (робота задовбала, не студент уже ж, нажаль). Хотів запитати, може підкажете, який з ресиверів краще брати: Galaxy Innovations GI S2126 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) чи Galaxy Innovations GI S2121 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]).
Різниця основна там, я так зрозумів, в процесорах: ALI 3329D та STI5119Net відповідно.
sat-prof
21.01.2012, 14:15
xoxol4uk,раджу на sti!
Взагалі для чого його плануєш використовувати?шара*?
xoxol4uk
21.01.2012, 14:19
xoxol4uk,раджу на sti!
Взагалі для чого його плануєш використовувати?шара*?
Ні шара не цікавить. Головне ЮСБ для запису і зміни ПО. LAN мені той практично не потрібен, може колись хіба. Важлива швидкість перемикання каналів також. Ну і може X-tratv ту куплю на один пакет.
sat-prof
21.01.2012, 14:20
xoxol4uk,Зрозуміло!
а телевізор який?
xoxol4uk
21.01.2012, 14:26
xoxol4uk,Зрозуміло!
а телевізор який?
Телевізор покищо старий 52 см. Ну може до весни куплю LCD дюймів 32, його правда практично, крім мами за серіалами увечері, ніхто й не дивиться. НD не цікавить, так як не шарю покищо, а платити за таке офіційно точно не збираюсь. Я планую те що цікаво іноді писати і на компі tvsat-prof. А зараз просто важливо серіали записувати, поки вона в лікарні. А то на інтертелекомі не скачати всього, а двб карту купувати і морочити голову теж не воно (тягнути кабель в кімнату, або ноутбук на 2 години до телевізора).
sat-prof
21.01.2012, 15:30
xoxol4uk,ясн!
навить не знаю що тут порадити ...я думав тобі шарінг потрібен через 3G usb модем!
Як прошити тюнер lr-1000 з іншого тюнера
sat-prof
21.01.2012, 16:52
xoxol4uk, за допомогою роутера! (ADSL або DIR)
Є тюнери зразу з юсб під модем
sat-prof
21.01.2012, 16:53
Vova88,маєш наувазі Lemberg ?Повна марка?
Так два тюнера підєднав шнуром для прошивки,що далі
sat-prof
21.01.2012, 17:00
Vova88,їх важко ....ось читай!
Всім вітання , у мене тане питання.Після прошивки OPTICUM 4050C на дисплеї TUNE.софт і загрузчик кабель все внормі бо інші ресівери 4100с шию без проблем.Які варіанти пробувати???Попередньо дякую.
sat-prof
21.01.2012, 21:05
kibas,на ТВ що?
kibas,до прошивки все працювало чи це новий ресивер?
Привіт.у мене таке питання..тюнер Глобо 7010а, можна в ньому вводити BISS ключі і як?
sava, Все є на форумі [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
OPTICUM 4050C на дисплеї TUNE ,Вирішив проблему jtag
vovchik 5
22.01.2012, 10:12
Підкажіть де знайти програму яка допоможе в виготовленні антени для інтертелекому
Підкажіть де знайти програму яка допоможе в виготовленні антени для інтертелекому
Теми по цьому:
тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
і тут: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
OPTICUM 4050C після грози немає сигналу LM 317 замінив. тюнер пробував інший
OPTICUM 4050C після грози немає сигналу LM 317 замінив. тюнер пробував інший
І що?
Що зробили для діагностики поломки? Де заміри?
За вашим повідомленнями лише виникає бажання відправити у майстерню... :p
OPTICUM 4050C після грози немає сигналу Вирішив проблему. Замінив LM 317 117 і тюнер
Маю ше один 7010A вже бавлюсь третій день.Вмер після прошивки(нетой софт влив).Вже вливав внього через EJTAG і дампи які грузились 3.5 години і сам загрузчик.Незапускається ніяк .Можливо хтось має якісь версії???
vovchik 5
23.01.2012, 13:57
підкажіть відео під аудіо під пкр під для для гумор і реал естейт на амосі
Real Estate TV Ukraineна (DVB-S SID:2 PID:513/514 )
Gumor TV (DVB-S SID:3 PID:769/770 )
Піди є в тюнері на кнопці ІНФО Або тут Lyngsat ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
підкажіть відео під аудіо під пкр під для для гумор і реал естейт на амосі Вам відповіли..., але для чого Вам то треба ??? Канали йдуть в ФТА ...
Vasyapriz
23.01.2012, 21:39
Доброго вечора! Як ввести ключі на RTVI на Хотбірді? І що таке статика?
Статичні ключі - (від слова "статика", тобто, нерухомість, як у фізиці)
Це ключі до закодованих каналiв, кодування яких поки не зламані, і в нормальному стані халявного перегляду цих каналів немає.
Але з різних причин, іноді з технічних (несправності у провайдера, проблеми з технікою), іноді в рекламних цілях, щоб змусити глядачів купувати офф. карти, на деяких каналах перестають змінюватися ключі, за зміною яких, в звичайному режимі, устежити неможливо.
І от, останній працюючий ключ як би застигає, він не змінюється. Природно, раз ключ робочий, то і канали він відкриває. Ось цей ключ і називається "статичним" - нерухомим.
Як ці ключі обчислюються, як з'являються в неті - це вже інше питання, та й для користувачів це й не важливо. Як довго вони будуть працювати - 3 години або 3 дні - теж невідомо.
На більшості тюнерів статичні ключі вводяться в кодування "БІСС", без пiдiв і сідів, незалежно від їх кодування. Цього достатньо для тимчасового відкритого перегляду каналів
Який у тебе тюнер ?
VADYA777
23.01.2012, 22:23
Статика вводиться в розділ BISS
Один великий 16 байтний ключ ділите на 2 малих по 8 байт. Вводите форматі: 2600, SID каналу (Hex форматі), частоту каналу, один із ключів по 8 байт
B 2600 0039D3 02 00 0000000000000000 12322 RTVi Detski Mir;
0000000000000000
B 2600 0039D2 02 00 0000000000000000 12322 RTVi Europe;
0000000000000000
B 2600 0039D4 02 00 0000000000000000 12322 RTVi Nashe Kino;
0000000000000000
Це приклад для Глобоподібних
Vasyapriz
23.01.2012, 22:30
У мене Giobo 4100A Спасибі за відповідь!
xoxol4uk
26.01.2012, 18:43
Доброго вечора. Підкажіть, будь-ласка, редактор каналів для *.udb (user data base) фрмату. Це для GI s2121/
Доброго дня. Допоможіть вирішити проблемку. Неможу знайти софт для ортона х403р з підтримкою Oscam для шари екстра тв
sat-prof
29.01.2012, 19:01
kibas, що при цьому*? опиши детальніше!
назва теми всеж 9800 Амико або 8900 ?
Доброго дня ! потрибен Список каналів для Samsung DSR-9500 на дракона. Буду вдячний за доломогу!
argonavt79
02.02.2012, 10:01
Вам сюди:[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Я вас argonavt79 розумію !прошу може у когось є свіжий список.Цей тюнер перший раз у руках тирмаю.
Проханя допомогти правильно прописати 1-ий національний на Х-80. Прописую .ID 0005 10 06 10 26 11 07 11 29 - не відкриває .Старі ключі стер, думаю, що
причина у VIDIO PID, так чи ні незнаю. :(
Допоможіть відкрити перший національний мій ресівер Orton HD X403p
попередні коди списав увів по новому Sid 000005 1006100011071100
невідкриває до того проблем небуло
Slavon дякую.що ви хочете мені допомогти я не знаю як злити біс ключі .Пробував списати всі біс ключі залишив Sid 05 1006102611071129 але канал так і не відкрився Увів по новому списані біс ключі всі канали відкрилися крім 1 національного Мої сопутники 4W/0,8W/4,8E/9E/13E/19E/31,5E/36E/53E/60E/66E/75E/85,2E/90E.Ресівер Orton HD x403p
На ресіверах Gi s2026,Eurosky ES4050,Eurosky 8004 1 національний без проблем.
Ananik, Злийте ключі з ресіверу і виложіть тут !!! Будемо розбиратися що у Вас не так...
Привіт!Хлопці дайте останній список ключів і каналів на ресівер Lemberg LR-2000 і программи які потрібні для його прошивки.Буду дуже вдячний!!!!!
1 національний на Х-80 прописою .ID 0005 10 06 10 26 11 07 11 29 невідкривае
VIDIO PID став 501 -настане щастя!
Lemberg LR-2000
шукай де опен х-800 повний його аналог
влад2802
04.02.2012, 10:34
як увести ключі біс вручну в самсунг 9500:confused: перший національний допоможіт буду вдячний
VADYA777
04.02.2012, 17:50
як увести ключі біс вручну в самсунг 9500:confused: перший національний допоможіт буду вдячний
ІНСТРУКЦІЯ Biss SAMSUNG 9500
Havrutskiy
04.02.2012, 20:50
Добрий вечір, чи можливо знайти біс ключ до каналу НСТ "Найстрашніше телебачення", Тюнер Eurosky ES-4050, дві антени на Сіріус, Амос, Хотбірд та АBS
gesha_rd
04.02.2012, 21:08
Добрий вечір, чи можливо знайти біс ключ до каналу НСТ "Найстрашніше телебачення"
Ні не можливо,канал закодовано в Irdeto 2.ukrprof
Народ я купив четверту головку і хочу настроїти супутник На якому є канал малятко . Скажіть це можливо?
Ser7 На стандартного дракона з форусом на 5Е, виловити 31,5 теоритично можна, а на практиці такий мультифід буде ну дуже вже погодо-залежним. Гарячі дискусії з цього приводу йшли на одному із форумів в цій темі (//*****************/index.php/topic,10464.0.html"). Я особисто радив би поставити окрему антену на 31,5Е якщо хочете дивитися Малятко і ще декілька українських каналів.
Ось мої думки з цього приводу так сказати повністю
Збудувати такий мультифід реально, На стандатний офсет не реально - стандартний офсет нормально працює в мультифріді +/- 14-15 градусів від фокусу, все решта від лукавого, десь на форумі колись я викладав посилання на форум Альяно (//[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) де це все докладно поянюється. Навіть якщо в такому мультифріді поставити фокус замість 5Е на 13Е то 13+4=17 градусів - ми практично втрачаємо Амос, і 31,5-13=18,5Е може нестабільно витягнемо 31,5Е :2funny:. То кому воно треба ??? Тому раджу прислухатися до roger5000 і доставити ще одну антену, можна також з мультифрідом, але вже іншим, наприклад 36Е(фокус)+31,5Е на мультифріді.
Також як варіант побудови 4W+5Е+13Е+31Е! є двох-дзеркальна тороїдальна антена Т-90. Методика її налаштування та побудови мультифрідів добре описана на форумі користувачем tosat , тому читаємо форум... Особисто я за антени більшого діаметру - більший діаметр - більший коефіцієнт підсилення !!! Я також вітаю використання мультифідів, але мультифідів в розумних межах. А цей мультифід що ми обговорюємо, по моєму перебір, або як кажуть наші західні сусіди поляки "шо за бардзо то не здраво..."
Виходячи з вищенаведеного, вважаю такий мультифід малоперспективним..., себто не потрібно займатися, як справедливо було зазначено вище, "саталітарним анонізмом", а поставити окрему антену на 31,5 і не полоскати собі та іншим мізки...
Народ я купив четверту головку і хочу настроїти супутник На якому є канал малятко . Скажіть це можливо?
Я наприклад так собі і зробив ( на антену 85см) причіпив 4-ту головку( заради Першого) 12090- цю частоту взагалі легко злапати. 12305 -ця частота( де Малятко) тяжко було злапати , ( спочатку був Q-SAT st 08 цим тюнером я зловити не зміг) але я підключив інший тюнер Opticum 403 X HD і відразу появилась ця частота.Але я думаю раз Перший перейшов на Амос , і з першого березня там появиться нова частота(10806 Н 30000) тоді напевно буде знову міграція каналів на нові частоти. так що поки що не чіпай і почекай до березня.:)
Подивіться ще у цій темі, де є наглядні приклади..[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
vovchik 5
07.02.2012, 15:59
підкажіть де взяти прошивку для тюнера orton 7310 vci2cx plus
vovchik 5, Системну інфу що видає ресівер, будьте такі добрі, потрудіться написати ...
vovchik 5
07.02.2012, 16:29
orton 7310vcl2cx plus прошивка для цього тюнера і код для входу в ЕМУ
Шановний !!! Ви що написано українською читати вмієте ???
Більшість користувачів форуму Вашого ресіверу в очі не бачило і його назва orton 7310vcl2cx, сама по собі їм нічого не говорить. тому Системну інфу що видає ресівер, будьте такі добрі, потрудіться написати
Подивись тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Вибачте будь ласка але це питання мене вже мучить ,короче на Turksat 3A 42 ,на частоті 12618 і 12597 бувають перебої сигнал є 60-65 але зображення нема ,потім з*являється якщо сигнал 77 наприклад ,на іншому тюнері пробував на Globo 7010a все показує стабільно ,що може бути ???На інших супутниках всі частоти показують стабільно і без перебоїв
Эмин 1. Почнемо з того що зазначені Вами частоти трохи не співпадають з [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 2. На даних ТР FEC=5/6 і для його прийому потрібен рівень якості сигналу не менше 28% по шкалі Опенбокса Х8х0 (Х5х0), а що там показує Ваш глобоподібний ресівер, як кажуть, одному Богу відомо. До того Ви не вказали його марку, версію завантажувача і ПЗ. А також не вказали діаметр антени, марку конвертора і варіант мультифіду (якщо такий є звичайно). А так можна зробити тільки загальний висновок - у Вас з даних ТР рівень сигналу на рівні зриву...
Sky Gate Hd Gloss ,77 рівень сигналу ,тарілка 0,9 ,конвертор на 2 виходи ,підключен до 8 портового дісеку ,частота 12618Н2800 ,а жлобик не пам*ятає чесно кажучи
Доброго вечора.LEMВЕR LR-1000G часом не клон ОPЕNВOХ - Х800?
VADYA777
14.02.2012, 19:39
Доброго вечора.LEMВЕR LR-1000G часом не клон ОPЕNВOХ - Х800?
Це аналог ресівера OpenBox F100.
Доброї ночі.На 36е градусі е якісь відкриті канали?На одному сайті подивився нема,а на другому є(Правда в R,L).
SAYKA Є на 36Е два ТР 12015 R та 12054 R (27500 DVB-S/MPEG-2) з 11 відкритими каналами, з них ті що можна дивится 5-6 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] R і L не проблема - потрібно купити конвертор Ку-діапазону з для кругової поляризації наприкдад SINGLE Circular Inverto Black Pro ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
хто знає куди пакет каналів К1, Мега, К2 та інші канали цього пакету переходять?
Ser7 Звідки Ви взяли що вони кудись переходять ??? Джерело інформації будь-ласка дайте .
Чи є ключ Irdeto2 на Boytcovski Klub на ABS
Чи є ключ Irdeto2 на Boytcovski Klub на ABS
НЕМА:confused:
вячеслав
20.02.2012, 16:40
перший нацьональний работает????
вони переходать на сириyc+D
Мова форуму Українська !!
Петрович
20.02.2012, 18:49
[QUOTE=вячеслав;61642]перший нацьональний работает????
Амос1_2 4W 10912H22330
Як відкрити емулятор фергюсон-AF6018cr
walik,
А погуглити важко [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Я ось таке знайшов попробуй
1. Натиснути «Меню»
2. Послідовно набрати ряд цифр 19370, після чого висвічується рамка, відразу ж у ній набираємо 2486 ..
3. Після вибираємо пункт «Ігри» в якому власне і знаходиться емулятор.
Емулятор , дякую,, відкрив він був ВКЛ.,але не найшов БІСС,--награ,віасс...є. В ресивері :софт-Sphа4665:---0000209:--Vers.020.1. Вводив на код.\НАГРА\ Інтер+ :-2600 09 не відкривається канал . Міняти прошивку ??,а як і яку??
walik,
Я не знаю ,я цей тюнер в очі не бачив ,зайди в edit Key !!! тут подивися (//satsis.info/forum/e/ferga/2011-03-25/vvod-biss-klyuchej-v-kartinkax-na-fergusonlembergarion-i-ix-klony/")
Доброго дня! допоможіть з шарінгом но ортон 4100. Потрібний софт і програмку до ноутбука !може є в картинках де прописати пароль і логин.Буду дуже вдячний за допомогу!
Доброго дня! допоможіть з шарінгом но ортон 4100. Потрібний софт і програмку до ноутбука !може є в картинках де прописати пароль і логин.Буду дуже вдячний за допомогу!
Тобі потрібен кабелю USB-COM ,кабель для прошивки ,MPCS,настройки server,user,ти получиш в свого шародателя(настройка для MPCS).
на віндовсі 7 64 бит робити буде . Прошивка яка мае бути тюнера
на віндовсі 7 64 бит робити буде . Прошивка яка мае бути тюнера
Буде!!! Прошивка люба яка має емулятор ,(саме краще працює через ShareMax)[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] На якій краще працює,то вже будеш сам підбирати ,а бо спитай у людей які шаряться на твому тюнері(зразу скажу на цюму тюнері шара мяко кажучи погано працює)[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Доброго дняю.Tehnosat th 7002 не зникає OSD в настройках пробував і нічого мусово натискати exit.Що може бути?
Включи "Автовибiр каналу"
Скажіть будь-ласка, чи зможу дивитись з 1-го квітня на своєму тюнері УТ-1? Тюнер Ортон 4100с, адже буде канал траслюватись в HD. Дякую.
Неук, Звідки інфа що УТ 1 буде в ХД ??? Бо з 1-го квітня на своєму тюнері УТ-1 дуже схоже на 1 квітневий жарт... :o
Tehnosat th 7002 не зникає OSD в настройках пробував і нічого мусово натискати exit.Що може бути?
На деяких ранніх версіях ПЗ було таке явище. Яка в тебе версія ПЗ в ресівері?
Скажіть будь-ласка, чи зможу дивитись з 1-го квітня на своєму тюнері УТ-1? Тюнер Ортон 4100с, адже буде канал траслюватись в HD. Дякую.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] попробуй [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
попробуй
І відпишись як показує.tvsat-prof
Юрко-;););)
Неук, Звідки інфа що УТ 1 буде в ХД ??? Бо дуже схоже на 1 квітневий жарт... :o
[QUOTE]Украинский национальный телеканал «Первый Национальный» с апреля 2012 будет транслироваться в формате высокой четкости HD.
Вещание в этом стандарте будет осуществляться по крайней мере, до конца Евро-2012. Национальная телекомпания Украины (НТКУ), которая является владельцем канала, завершила строительство новой технической инфраструктуры. В марте будет проводиться внутреннее тестирование, для того, чтобы в апреле можно было транслировать канал в HD.
Чемпионат Европы по футболу в 2012 году, который будет проходить в Украине и Польше, вынудил руководителей телеканалов к совершенствованию и модернизации технических средств. "Первый Национальный" будет транслировать 15 матчей и финал, остальные матчи, включая финал покажет телеканал "Украина". Все 31 матчи будут транслироваться платным спортивным телеканалом "Футбол".
"Первый Национальный" в формате SD и системе кодирования BISS представлен со спутника AMOS 2 (4°W). С сегодняшнего дня, 1 марта 2012 года, вещание реализовано с новых параметров
Доброго дня.srt 7700(VIASAT) погана картинка , але якість сигналу добра і стабільна, що може бути?
SAYKA, Картинку рве на всіх каналах чи тільки на кодованих ??? Якщо на всіх то поміняй там біля вч блоку кілька 5 вольтових електролітів, а якщо тільки на кодованих то це заводський брак приймачу, вірніше його проца, що проявляється після року експлуатації... Ремонту не підлягає..., короче під поїзд той металолом...
Більше тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*****************/index.php/topic,10400.msg113671.html#msg113671)
Дійсно, рве тільки на кодованих віасатовських каналах, дзвонив в сервіс центр, сказали мені, шо це шось з тюнером, думав гонять, тепер розумію шо правда, приїзджав чувак, виставляв головки, бо сигнал був поганий, сказав можливо проблема в головці, але інші канали з цього спутника бере нормально, значіть головка відпадає :) Короче під поїзд тюнер і по проблемі!!!
Короче під поїзд тюнер і по проблемі!!! Це договір з тими дибілами з Віасату треба розірвати - тоді вже дійсно без проблем...
Доброго дня! є космосат 7810 залита прошивка другої версиї v2.яким чином можна його пидняти.
Эмин прогамку щоб залити можна .
Доброго дня! є космосат 7810 залита прошивка другої версиї v2.яким чином можна його пидняти.
Залий нову прошивку тримай7639
7640
7643
xoxol4uk
07.03.2012, 17:52
Підкажіть, будь-ласка, УТ-1 під час біатлону в БІСС? А то я його ніколи не дивлюсь, а на форумі шукати довше, ніж знаючому два слова написати. Бо дядько питає, каже не показує. Якщо так, то ключ я знайду вже.
xoxol4uk, Не бачу жодних проблем в перегляді даного наналу. БІСС клач вже давно є на форумі, новий SID каналу 00005, параметри ТР 10806/Н/30000 3/4 на супутнику Амос 2/3 4 W
xoxol4uk
07.03.2012, 18:08
xoxol4uk, Не бачу жодних проблем в перегляді даного наналу. БІСС клач вже давно є на форумі, новий SID каналу 00005, параметри ТР 10806/Н/30000 3/4 на супутнику Амос 2/3 4 W
А зрозумів. Просто у мене його не має, а диктувати по телефону і не той, неперевіривши, не хотілось. Дякую.
xoxol4uk, Невже так важко глянути тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), Ви ж не перший день на форумі....
xoxol4uk
08.03.2012, 15:03
slavon, Я глянув відразу, та каналу в мене цього нема в спискові, я ніколи ключами до нього не цікавився. А обставин, за яких він зник у дядька я не знав. Може до цього він був в бісс у нього, а на час біатлону закодували... А може просто і він раніше в нього не показував, бо ключ не уведений був. А шукати цей канал у себе, потім уводити ключ пробувати чи працює в мене... не хотілося.
Тому й запитав.
А критикувати після нормальної відповіді було не обовязково...
Вибачте за флуд, видаляйте якщо що.
Дайте Biss на 1 національний будь - ласка )))
Роман.МАР
09.03.2012, 21:20
BISS залишився той самий.
karpinets2710
09.03.2012, 21:28
зате SID 0005
Ключ тут: Перший національний ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
зате SID 0005
тай він був той самий,Якщо глобо то тре поміняти частоту(на старому ключі),якщо овпен привязати ключ!!! [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
vovchik 5
12.03.2012, 16:42
Де взяти інформацію по тюнеру orton 7310 cl2cx plus
sat-prof
12.03.2012, 17:12
vovchik 5, в системін інформації тюнера
vovchik 5
12.03.2012, 17:43
Ви не зрозуміли мені потрібна прошивка для цього тюнера
Як можна підключитися на один логін або сервер Шаринга щоб показувало два телевізори за оду ціну
Як можна підключитися на один логін або сервер Шаринга щоб показувало два телевізори за оду ціну
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Ніяк,за це зразу бан...Тільки два логіна.....
Ви не зрозуміли мені потрібна прошивка для цього тюнера
Є така штука GOOGLE ,чув про таку? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Доброго вечора . Хлопці порадьте мобільного оператора,для інтернету через(USB) модем,може хтось із вас таким користується ?
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Ніяк,за це зразу бан...Тільки два логіна.....
але я читав на форомі що можна воно ніде не видно ukrprof
а як ще можна зробити щоб було безплатно шарінг
:)
yura150480, а як ще можна зробити щоб було безплатно шарінг:)
Перестаньте писати ерунду на форумі, а то отримаєте бан !!!
Хлопці порадьте мобільного оператора,для інтернету через(USB) модем,може хтось із вас таким користується ?Користуюсь зараз Лайфом вроді, трохи краще ніж Кучмастар, до того був у мене Білайн - поки його до рук не прибрав Кучмастар, а ще раніше Утел на мережі Білан - доки Утел не перейшов на мережу Кучмастару і все ізпоганив. Модем може бути буь-який розмочений ZTE or Huawei
але я читав на форомі що можна воно ніде не видноЛока, Можна тільки на серверах з посекундною (помегабайтною) оплатою за перегляд - два запити трафік збільшується автоматом у 2 рази відповідно у 2 рази росте плата за перегляд - все справедливо.
На серверах з помісячною оплатою перегляду таке не можливо - як правило в кращому випадку бан до усунення подвійного перегляду, в гіршому повний бан акаунту без повернення коштів та без права висунення будь-яких претензій...
slavon, Я тоже лайф маю на модемі,но останні дні на ньому ледве сторінки відкриваю,а до того він працював нормально(швидкість загрузки файла від 15-33 кб/с,а тепер до 7кб/с максимум).Через то і питаюсь.Колись чув за тариф 1Мб-1коп, но не можу згадати який оператор,а може причулось,якщо добрі мої обрахунки то 1грн-100Мб,а 1Гб-10грн,це булоб вигідно особливо з покриттям 3g.
Колись чув за тариф 1Мб-1коп, но не можу згадати який оператор,а може причулось
Заходиш на сайти моб. операторів і дивишся, там всі доступні акції.
Я тоже лайф маю на модемі,но останні дні на ньому ледве сторінки відкриваю,а до того він працював нормально(швидкість загрузки файла від 15-33 кб/с,а тепер до 7кб/с максимум) Так було таке у вихідні 8-11 березня, напевно москалики велике свето "8 марці - день гамана" немали що робити і по телефонах балакали, тому мережа була перевантажена. А може магнітні бурі вплинули на мережу....
Колись чув за тариф 1Мб-1коп, но не можу згадати який оператор,а може причулось, Це послуга лайф у тарифному плані для заходу України - 1200 МБайт за 12 гривень, на 30 днів, але є підковика, тільки - 40 МБайт/день. Для більшості західних областей України (окрім Львської) Лайф запустив безлімітний інтернет, якщо не помиляюсь 50 грн/міс...
Доброго дня! така проблема поставив дрім 500с показуе тільки сіріус.дісек 8 портовий.В чому проблема.
tarasza,
Дісек має бути протокол 1,1,дальше LNB для кожного спутника інший...Зараз немаю під рукою принаймі енігми щоб конкретніше написати,чекай відповіді модерів!!! [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
tarasza, Як мінімум потрібно написати яку збірку Е1 у Вас встановлено..., а також марку Вашого 8 портоваго Дісіку ...
DiSEqC 1.1 8x1 WinQuest GD-81A
1---sirius
2----hotbird
3----amos
4----ntw
5 ----9 градус
tarasza, Збірку ПЗ яка у Вас стоїть на ПЗ ви так і не вказали.
Попробуйте налаштувати його по протоколу 1.1, налаштування потрібно починати зі супутнику який у Вас стоїть на 2 порті дісіку.
Ввечері зможу Вам написати конкретно як ще у мене налаштовано на Е2 Domica 8.
Р.S. Перед тим як мучити Дрім, дісік і себе раджу Вам, по можливості, попробувати цей дісік на роботи з більш простим ресівером - Опенбокс Х8х0 (Х5х0) або Жлобо 4100С.
P.S.S. Не всі дісіки хочуть працювати з Дрімами, у мене наприклад 8 портовий РАТЕК не пішов, а Ортон на 8 портів працює на відмінно...
попробував на глобо4100 і евроскай дісек працює .Пз неможу сказати тюнер забув на роботі.за подальшу допомогу буду вдячний!
tarasza, Налаштування Дісіку 8/1 Ортон для мого ресіверу з ПЗ Е2 Доміка 8
Для налаштува дісіку заходимо в меню/пошук каналів/конфіггурація тюнера/Тюнер А попадаємо у вікно "пораметри прийому" починаємо налаштвувати дісік (починати бажано не з першого порту - а наприклад з 2 чи 3)
Режим конфігурації - розширений (використовується для багатопортових дісіків або для мотору)
Супутник - НВ (13Е) (вибираємо необхідний спутник прийом якого потрібно налаштувати)
LNB - LNB3 (цей параметр нічого не означає, це просто порядковий номер конфігугації налаштувань Дріма, щоб не запутатися у майбутньому бажано щоб він відповідав № порта на дісіку)
Черговість - Авто
LOF - Універсальна LNB (тип конвертора)
Режим напруги - поляризація
Збільшена напруга - Ні (так коли довжина кабелю від ресіверу до дісіку більше 50м)
Тоновий режим - Діапазон
DiSeqC режим - 1.1 [COLOR="navy"](для дісіків по протоколу 1.1)
Тоновий сигнал - нічого
Команда переключення дісіку - Нічого (цей параметр використовується при каскадуванні дісіків)
Швидкий дісік - Ні (для деяких дісіків - так )
Повторення послідовності - Так
Послідовність команд - committed, uncommitted, toneburst
Нейтральна команда дісік - Input 3 (це і є той 3 порт дісіку на який включений цей супутник)
DiSeqC повторювання - Два (підбирається експерементально)
Напискаємо ОК, на запитання ресіверу чи зберегти налаштування відповідаємо Zap (що судячи з усього означає на німецький так) і перевіряємо чи є сигнал на спутнику. Якщо не має сигналу то пробуємо експерементувати з налаштуваннями дісіку, див коментарі, якщо сигнал є.
Повторюємо процедуру для інших трьох супутників, окрім 36Е.
А для 5 супутника - Eultelsat W4/W7 (36E) будуть трохи іншими
Супутник - Eultelsat W4/W7 (36E) (вибираємо необхідний спутник прийом якого потрібно налаштувати)
LNB - LNB5 (цей параметр нічого не означає, це просто порядковий номер конфігугації налаштувань Дріма, щоб не запутатися у майбутньому бажано щоб він відповідав № порта на дісіку)
Черговість - Авто
LOF - Визначені користувачем (нестандартні налаштування, в даному випадку для кругового фірмогого НТВшногого
конвертора)
LOF/L - 09750 (частота гетеродину для нижнього піддіапазону конвертора, , у даному випадку (а так як нижнього піддіапазону у нього немає) цей параметр немає жодного приктичного значення)
LOF/Н - 10750 (частота гетеродину для вернього піддіапазону конвертора, як привило для таких конверторів вона рівна 10750 МГц і вказана у документації на конвертор)
Поріг - 11700 (частота поділу Ку-діапазону на 2 діапазони)
Режим напруги - поляризація
Збільшена напруга - Ні (так коли довжина кабелю від ресіверу до дісіку більше 50м)
Тоновий режим - Діапазон
DiSeqC режим - 1.1 (для дісіків по протоколу 1.1)
Тоновий сигнал - нічого
Команда переключення дісіку - Нічого (цей параметр використовується при каскадуванні дісіків)
Швидкий дісік - Ні (для деяких дісіків - так )
Повторення послідовності - Так
Послідовність команд - committed, uncommitted, toneburst
Нейтральна команда дісік - Input 5 (це і є той 5 порт дісіку на який включений цей супутник)
DiSeqC повторювання - Два (підбирається експерементально)
В принципі у СД Дріма на Е1 має бути приблизно так само...
Привіт всім!Допоможіть мені в мене openbox x 600 як можна перекинути з папки в папку канали.
Лока, З папки у папку не можна. Можна тільки з папки ALL закинути у фоворити...
Добрі люди допоможіть! В мене два Globo 7010A, на одному новий дамп, як його скинути на другий тюнер, я чув, що тюнер на тюнер можна скидати обновлення. Як? Поясніть мені будь ласка.
Вєталь, Чесно кажучи ніколи такою парнографією не займався, бо по іншому процес прошивки з тюнера на тюнер назвати не можна. Що Вам заважає наприклад, з допомогою програми завантажувача ПЗ для Жлобо 7хх0А, скинути дамп з одно ресіверу на ПК і потім залити в інший ???
На рахунок "СПОКУСИ" ЗВУЧИТЬ КУМЕДНО:)
Так допоможіть порадою і ссилочкою, якою програмою можна скинути дамп з ресівера на комп.
Вєталь, Вам що віра не довзволяє зайти сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) скачати завантажувач і інструкцію по роботі з ним ???
танятаня
23.03.2012, 10:34
Як вести ключ ірдето,в тюнер Джокер?
тюнер Джокер?
Яка точна марка реса?
танятаня, Значиться так ще одне таке запитання по тюнеру, без викладення системної інформації що видає тюнер, відправлю на 10 днів у "баню" - для докладного вивчення правил форуму !!!
Це ж стосується усіх , відвідувачів форуму !!!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Та їй по барабану віриш -нє? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] І для чого системну інфу,якщо людина питає як ключі ввести хватить і марки тюнера (пишите яким ПО прошити,як зайти в Емуль і як редагувати власне сам ключ)[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
yura150480,
Толерантності явно бракує.Хоча де її взяти виходячи з профіля -*Десь шляюсь* щоб вимагати від інших?!Все це на користь
форуму.
JOKER 1045 Plus = Globo 6 xxx,без плюса інший аналог.
танятаня
24.03.2012, 07:23
Мої спутніки. Амос,Аstrа 4,Ноd-bіrd,LМ75,ЯМАЛ 90.Мій рісіве Djokеr 1045 mеdіа рlus.FЕRGUSON АF3318 SЕ.
танятаня, Прошу пані якщо Ви хочете щоб Вам дійсно допомогли Вам потрібно написати системну інфу Ваших ресіверів. Бо Вашого Djokеr 1045 mеdіа рlus ніхто в очі не бачив, а моделей глобоподібних Djokеr було декілька. Що ж стосусується FЕRGUSON АF3318 SЕ то це аріонподібний ресівер на кшталт Arion 1700, Openbox F100, X6x0 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) - для даних ресіверів також є як мінімум 5 версій софтів ...
танятаня
24.03.2012, 09:02
Добрий день!Підкажіть будь-ласка код на канал zе.tv руссія,на ход-бірді.
Добрий день!Підкажіть будь-ласка код на канал zе.tv руссія,на ход-бірді.
Зараз нема робочого ключа
Ключі на цей пакет тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , але не факт що вони актуальні. Для для ресіверу окрім актуального ключа, потрібен ще відповідний "замок" - підтримка алгоритму кодування пакету ЕМУ ресіверу...
танятаня
24.03.2012, 09:32
Підкажіть,будь-ласка як вести біш код на канал хокей,в мене тюнер fеrguson 3318.Чому в іd я неможу поставити букву,а тільки цифри.
танятаня,Тому що для даних ресіверів ID (SID) каналу вводиться в десятковому (DEC) форматі, а для більшості інших, наприклад жлобоподібних, в шістнадцятьковому (HEX) форматі... Тому пробуйте замість 0000В ввести 00011
танятаня
24.03.2012, 09:49
А код на хокей такий самий 1122336633221166?Чи інакший?
танятаня
24.03.2012, 10:10
Але,нехоче показувати.Чому?Скажіть будь-ласка.
Перевірте чи в списку ключів немає іншого ключа з ID 00011 якщо є то видаліть його
танятаня
24.03.2012, 10:20
Дайти будь-ласка іd на ртр планета на амосі.
танятаня
24.03.2012, 10:44
Шановний,а ви можете дати ключ на zе тv.руссія?На тюнер forguson3318.
танятаня, Пануньцю Вам же українською мовою було написано що поки немає ключів на цей пакет. Якщо вони будуть то їх негайно хтось з форумчан викладе на форум...
танятаня
24.03.2012, 10:57
Вибачаюсь,я незнав.А на 75 градусів є якісь коди?Якщо є дайти будь-ласка.
Всі БШСС коди є на форумі..., якщо хочете дивитись щось більше ніж БІСС треба підключати "цьоцю Шуру", а для цього Вам треба як мінімум змінити ресівер + стабільний вихід в нет...
Немає , тільки те що іде вікрито на все інше або офіційна карточка або шара
танятаня
24.03.2012, 11:23
А можна відкрити канали,в мрек 4? Наприклад 1+1 інтернашіонал. На fеrgusоnі.
танятаня,На Вашому ні, на ХД так ...
танятаня
24.03.2012, 11:40
А на тюнері djоkеr 1045 mеdіа рlus,або на тюнері 4060СХ РLUS СОNАХ Еmbеddеd Dіgіtаl Sаtеllіtе Rесеіvеr.
А на тюнері djоkеr 1045 mеdіа рlus,або на тюнері 4060СХ РLUS СОNАХ Еmbеddеd Dіgіtаl Sаtеllіtе Rесеіvеr.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Вам же написали HD тюнер ,який підтримує звук ААС ,можна картинку відкрити і на SD тюнері якщо поставити модуль Mpeg-4,але звука не буде і сам модуль обійдеться як пів нормального HD тюнера [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
танятаня, Це також СД ресівер і він не підтримує DVB-S2. також не підтримує мпег4 і ХД. Тому треба Вам як мінімум міняти один із Ваших ресіверів-металоломів на щось більш прийстойне і сучасне. Тема з вибору ХД ресіверів ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) є у нас на форумі, читаємо форум...
танятаня
24.03.2012, 12:17
Ваше панство!А на 85 градусів тільки один канал звезда,і все?Чи є ще якісь канали.А на 90 градусів є біш коди.Що мені зробити щоб я міг дивитесь на 90 градусів канали не тільки в позиціє Н,або V.а в L. R.
Тримай список каналів та бісс ключів , а із 90°е L/R лібше не починай бо воно економічно недоцільно :o
танятаня, Прошу пані (чи пана) вже не знаю як до Вас звертатись - зареєструвались Ви як жінка пишете як чоловік...
Всі канали на всіх супутниках розписані тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Що мені зробити щоб я міг дивитесь на 90 градусів канали не тільки в позиціє Н,або V.а в L. R. L & R на даному супутнику це канали С-діапазну, для його прийому у нас (захід України) потрібна тарілка як мінімум 1,8 м + спеціальний конвертор (голова) С-діапазану з опромінювачем...
танятаня,
90°E ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),85.2°E ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),75°E ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),60°E ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),53°E ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),49E ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),36E ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Доброго дня ! Можете підказати мастер-коди до LR-1000G і це клон f-100?Вибачте за дурні запитання.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010