Показати повну версію : Питання чайників (новачків)
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
SAYKA, Яке ПЗ ??? Для активації ЕМУ
Включення эмулятора X600-620
заходишь в меню, набираешь на пульте 19370, затем 2486 и в меню Game появляются три доп. пункта -
HCAS on/off (эмулятор вкл/выкл)
Edit Key - вход в меню редактора ключей
Для деяких ПЗ вхід в ЕМУ знаходиться на червоній кнопці телетексту...
танятаня
28.03.2012, 13:13
Народ,а я можу собі скачати. Файл для всіх типів тюнерів,як водити біш ключів?
1. Не біш , а BISS
2. Такого немає і в принципі не може бути - спосіб вводу БІСС ключів для кожного з типів ресіверів різний, так ж спосіб вводу залежить від версії ПЗ що стоїть на ресівері і тд.тп. В лінуксових ресіверах від ЕМУ що використовується...
танятаня
28.03.2012, 13:45
Скажіть будь-ласка,як мені вести біш ключі на тюнері,стронг 4402.В ньому є всі кодіровки,але біш кодіровки немає.І що мені робити?
Не біш, а БІСС. стронг 4402.В ньому є всі кодіровки,але біш кодіровки немає.І що мені робити? Цікаве питання ??? Як мінімум читати форум..., а взагалі таке чудо техніки як стронг 4402 вже давно пора на смітник або в музей...
танятаня
28.03.2012, 13:55
Значить його треба,циганам здати.Вісс кодіровка значить неведеться.
танятаня, Цікава Ви кубіта прошу пані ..., заходимо сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*****************/index.php?board=154.0) і інтенсивно читиємо...
Pasha 2305
28.03.2012, 14:12
1.Купив Sat Integral T-840. Cтворюю новий спупутник, але після цього неможу його перейменувати. Є тільки кнопки "Видалити", "Почати пошук" та "Додати". Прошивка остання 3.65.
2. Ще одне питання. Я прочитав в інструкції що можна підключити через LNB OUT 2 роесівер. Я підключив, ресівер Technosat t-8002. Всі канали показують коли виключений один з ресіверів, а коли на однаму дивишся канали з амоса то на 2 не показує хотбьорд і сіріус і навпаки. Підскажіть що зробити щоб показували всі канали буду вдячний!!!:)
roger5000
28.03.2012, 14:32
Sat Integral таке чудо що від нього можна очікувати все що завгодно, таке враження що програмісти даних апаратів ніколи не користувалися сат тюнерами.
Щоб під'єднати два телевізори повноцінно треба змінити ваші головки на двох виходові. І ще коли в інструкції написано що можна підключити через LNB OUT другий приймач це не означає що він буде повноцінно працювати.
а коли на однаму дивишся канали з амоса то на 2 не показує хотбьорд і сіріус і навпаки
Мало того щей поляризиція одна йде?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Тостав твін конвертори і не мучайся[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Мало того щей поляризиція одна йде?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] І один під-діапазон Ку-діапазону... [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
І один під-діапазон Ку-діапазону...
А що з Сі діапазоном такий фокус не проходить?
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
yura150480,Заходимо сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])ч итаємо
Частоты Ku-диапазона расположены в пределах от 10,7 до 12,75 ГГц ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]). Для спутникового телевидения используются два основных диапазона: Ku-диапазон (10,7 — 12,75 ГГц) и С — диапазон (3,5 — 4,2 ГГц). Европейские спутники вещают преимущественно в Ku-диапазоне. Российские и азиатские спутники обычно ведут вещание в обоих частотных диапазонах.
Ku-диапазон условно разбит на три поддиапазона:
Первый диапазон (10,7-11,7 ГГц) носит название диапазон FSS.
Второй диапазон (11,7-12,5 ГГц) называется DBS-диапазоном.
Третий диапазон (12,5-12,75 ГГц) иногда называется по имени французских спутников Telecom, использующих для вещания эти частоты[2] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ite_note-allocationEurope-1)[3] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ite_note-allocationUS-2)[4] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ite_note-allocationRussia-3).
а потім сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) C-диапазон является одним из основных диапазонов для передачи спутникового телевидения ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 0%B2%D0%BE%D0%B5_%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0 %B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5), особенно в Северной и Южной Америке (в Европе, Азии и Австралии значительно более популярен Ku-диапазон ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ). В России для этих целей используются частоты 3,65 – 4,15 ГГц на линии Спутник - Земля, и 5,975–6,475 ГГц на линии Земля - Спутник....І також читаємо... Аналізуємо прочитане...
Pasha 2305
28.03.2012, 17:12
Скажіть будь-ласка ключі softcam для всіх тюнерів однакові, чи різні?
Pasha 2305, Файл softcam.key, як правило, це файл ключів для ЕМУ mgcamd 1.3x лінуксових ресіверів з Е1, Е2 і без неї... Я особисто заливав цей файл (і не тільки цей файл конфігурації, а й наприклад файли *.list - налаштування "цьоці Шури") в різні ресівери з цим ЕМУ все працює чудово... Єдиний файл конфігурації цього ЕМУ налаштування якого є специфічні для кожного реса, це файл mgcamd.conf
А який softcam, для якого ресіверу, Ви мали на увазі ???
танятаня
28.03.2012, 17:46
Будь-ласка!Допоможіть вести bісс ключі в стронг 4402.Я вас дуже прошу.
slavon,
Там нема відповіді на моє питання(забули) ,мене цікавить інше навчи мене правити mgcamd.conf ,а то я не можу відкрити на мжкамі Канал+Нідерланди і TNTsat( софткам нормальний 100% ,мжкам 1,38)....На оскамі і мкасі відкриваються нормально, доречі ключі в оскам кей такіж як в софткамі....Чого тоді він не відкриваються Тюнер Аміко8900
yura150480, ЕМУ mgcamd після версії 1,35а більше не підтримується автором ЕМУ. Версії починаючи 1,36 це аматорські версії. Показує на оскамі і мкасі - от і добре... - благо на лінуксових ресіверах можна тримати декілька ЕМУ і включати їх по черзі ... Іншого виходу я поки не бачу ...
Pasha 2305
28.03.2012, 20:57
Pasha 2305, ...
А який softcam, для якого ресіверу, Ви мали на увазі ???
Я мав на увазі ресівери Technosat T-8002 та Sat Integral T-840.
Pasha 2305, Ситуацію з ПЗ для Технозаду найкраще ілюструє допис #2210 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) від roger5000. Sat Integral таке чудо що від нього можна очікувати все що завгодно, таке враження що програмісти даних апаратів ніколи не користувалися сат тюнерами. Я особисто був в щоці від ПЗ технозаду, коли перший раз шив їхні тюнера...
Тому раджу для кожної версії ПЗ зкачувати ключі з офіційного форуму технозаду...
xoxol4uk
01.04.2012, 15:07
Якщо дивитись у сторону куди і тарілка, то амос зправа чи зліва, бо памятаю лише що Сіріус посередині. А то знайшов був через гугл на якомусь випадковому посиланні, що зправа. А чомусь думав - зліва... Від регіону ж не залежить? А то джерело здається москальське було.
Якщо дивитись у сторону куди і тарілка, то амос зправа чи зліва, бо памятаю лише що Сіріус посередині. А то знайшов був через гугл на якомусь випадковому посиланні, що зправа. А чомусь думав - зліва... Від регіону ж не залежить? А то джерело здається москальське було.
Amos буде з ліва...
reks112233
01.04.2012, 15:12
доброго дня підскажіть якщо я завантажу новий файл з ключами в глобо 7010cr старі ключі видаляться і залишуться тільки нові?цікавлять ключі для астри 19.2.
kreshnot
01.04.2012, 15:21
доброго дня підскажіть якщо я завантажу новий файл з ключами в глобо 7010cr старі ключі видаляться і залишуться тільки нові?
Так
цікавлять ключі для астри 19.2.
Тобі сюди [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Discovery66
01.04.2012, 15:25
Якщо дивитись у сторону куди і тарілка, то амос зправа чи зліва,
Коли стоїш позаду тарілки і дивишся на південь,то Амос знаходиться з права,Сіріус посередині,Жарптиця зліва,а конвертери в дзеркальному відображенні.
reks112233
01.04.2012, 15:35
я так розумію потрібно додати останній долучений файл від sat-prof і всі ключі на 19,2 будуть оновлені
я так розумію потрібно додати останній долучений файл від sat-prof і всі ключі на 19,2 будуть оновлені
Так.
reks112233
01.04.2012, 16:27
додав файл Yumatu MX Plus_Key_By dreamer1983_2012.03.30.rar але канали на19,2 RTL4,5,6,7, діскавері ,євроспорт америка ,і т.д так і невідкрились підскажіть у чому справа?
але канали на19,2 RTL4,5,6,7, діскавері
На ці канали часто міняється ключ ,краще додавати в ручну,А на "Євроспорт " Америка,в тебе напевно ПО старе і не має замка ....Я розумію перше квітня і все таке ,але канал називається ESPN Amerika і іх два ...Заший Або самий новий дамп,або самий новий софт Yumatu,а з верху ключі....
reks112233
01.04.2012, 18:35
якщо можна дайте ссилочку на самий новий дамп або софт для Globo 7010CR
VADYA777
01.04.2012, 19:05
якщо можна дайте ссилочку на самий новий дамп або софт для Globo 7010CR
Самий новий не гарантую що він вам підійде(без ЕМУ)для карт екстри-а ось такий знайшов-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
reks112233
01.04.2012, 19:18
VADYA777 чи потрібно на даний момент поновлювати в цьому дампі ключі на астру 19,2 (дитячі та спортоивні канали).Якщо так дайте будьласка ссилку на ключі
VADYA777
01.04.2012, 19:39
VADYA777 чи потрібно на даний момент поновлювати в цьому дампі ключі на астру 19,2 (дитячі та спортоивні канали).Якщо так дайте будьласка ссилку на ключі
Так потрібно оновити ключі та додати паро каналів на4W-5E-13E і якщо треба то просканувати 19Е бо в дампі нема каналів.Бажано це все зробити+відсортувати канали+зробити фаворити+витянути дамп з реса та викласти на ФОРУМ!!!УДАЧІ.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Добрий вечір!
Тільки що настроював після сильного вітру голову на Амос. І раптом виключився тюнер (Globo 7010A), коли відкрутив кабель, який зєднує з антеною, то він включився, коли назад закрутив, то знову виключився і видає якийсь не зрозумілий тихий тон. В мене голови розчитані на 4 виходи. Зараз зєднано на два тюнери. Допоможіть, в чому проблема, чому не включається на цьому кабелі?
Discovery66
01.04.2012, 20:30
виключився тюнер (Globo 7010A)
Шукай де закоротив кабель.
VADYA777
01.04.2012, 20:39
Добрий вечір!
. Зараз зєднано на два тюнери. Допоможіть, в чому проблема, чому не включається на цьому кабелі?
Десь щось замикає,Візьми кабель підєднай прямо до любої головки на твій вибір,а перед зєднанням подивись в середину конектора,якщо потрібно перезаделай кабель!!!
чи потрібно на даний момент поновлювати в цьому дампі ключі на астру 19,2 (дитячі та спортоивні канали).Якщо так дайте будьласка ссилку на ключі
Cудячи по тому що остатный оф софт від 3.05.2012 То віацес він не підтримує....Корче кіна не буде ,міняй тюнер на 4100с ,благо він дуже дешевий там все йде я сам перевіряв(купив собі на пробу для небесної шари з 7°Е)
танятаня
02.04.2012, 14:09
Скажить будь-ласка чому в мене не показує тонис НD?ВІН ЩО КОДОВАНИЙ?
drachuk1979
02.04.2012, 21:37
Доброго вечора всім!!!
Допоможіть будь-ласка з проблемою........Є тюнер Дрімбокс та Глобо, двойні головки.....коли на дрімбоксі дивлюсь Кінорейс 1,2,3 (12341L, sr: 27500, 36*) то на глобо пропадає сигнал на СТБ, ІСТV (10759H, sr: 30000, 4*)- все інше працює нормально....зв’язку між частотами не бачу...
Дякую...
drachuk1979, Частота 10759H, sr: 30000, 4* практично співпадає з частотою гетеродину голови на 36Е - 10750
Вирішення приблеми:
1. Рознести в просторі антени на трох-голового і 36Е
2. Заміна голови на 36Е на більш якісну і при потребі заміна кабелю на більш якісний...
drachuk1979
02.04.2012, 22:05
drachuk1979,
Вирішення приблеми:
1. Рознести в просторі антени на трох-голового і 36Е
2. ...
Дякую..., так дійсно , проблема з’явилась після переносу тарілки(36*) ближче до трьохголової , зараз відстань від голови36 до голови амоса менше 50 см....:eek:
reks112233
03.04.2012, 08:21
Доброго ранку!
Дайте будьласка остаточну відповідь щоб немучити ні себе ні ресивер на Globo 7010CR Canal Digitaal NL,C+ Nederland NL,CanalSat France є можливість переглядати?Якщо так то на якому софті?Ключ на Austria-Sat => Cryptoworks ввів вручну з ними проблем нема (їх я вже дивлюсь 1 рік 19Е поставив заради футболів).Пробував Soft 2.4.73emu., 74,75, останні ключі від сат профу і ніяк.Доречі софт 2.4.76 від VADYA777 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] не завантажується один висне на80% інший на 54%.
поставив заради футболів)
Раді футболів(спорту) треба ставити Turksat 42°E....
Canal Digitaal NL,C+ Nederland NL,CanalSat France
Голандці точно будуть(введи новий ключ в ручну) На ту сторінку що ти дав ссилку походу має бути і TNTsat(Firmware Golden 5119 Fair emu 2.4.75) ,а ось КаналСат я не знаю там нычого про це не пише!!!Скорыше за все що НІ А значить бумеранга і ESPN Amerika не буде!!!
Якi канали на Хотбiрдi показують ЛЧ?
reks112233
03.04.2012, 11:30
Якi канали на Хотбiрдi показують ЛЧ?
танятаня
03.04.2012, 15:45
скажіть будь-ласка як вести з пульта bісс коди в тюнер НUМАХ VА-АСЕ
Підкажіт будь-ласка.Як мені вести bісс коди в ресівер Нumах VА -АСЕ.які мені кнопки нажати щоб відкрились кодірови?
Всім привіт.Я знайшла на форумі як вести bісс коди в ресівер НUМАХ VА АСЕ.Там пишить щоб відкрити коди,треба нажати всі кольорові кнопки починаючи з червоної,але тюнер чомусь невідкриває коди.Скажіть що це таки може бути..А можи є другий спосіб вести bісс коди.Допоможіть
танятаня
03.04.2012, 18:53
Скажіть будь-ласка. В мене ресівер Ореnbох 1800.Я нажимаю меню і набираю 19370 і код пітвердження 2486,але цей код нехоче сприйматись,чому? Як вести код
танятаня, мене ресівер Ореnbох 1800 Такого ресіверу немає і ніколи не було, був Arion AF 1700 і Openbox F100
Я нажимаю меню і набираю 19370 і код пітвердження 2486,але цей код нехоче сприйматись,чому? Ніяк ... В деяких версія ПЗ для даної лінійки ресіверів цей код і пароль змінені. Як на мене то простіше прошити ресівер іншим ПЗ...
танятаня
03.04.2012, 20:07
Скажіть будь-ласка.А я можу тюнером Djокеr 1045.прошити через шнур тюнер ореnbох
roger5000
03.04.2012, 20:09
так шнур той самий, але прошивка і завантажувач різні.
танятаня
03.04.2012, 20:16
А можити обяснити як мені той oреnbох прошити через шнур.Другим тюнером.Чому в ореnbохі немає кодіровки bісс.І що мені зробити щоб вона появилась.
танятаня, Вам сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
танятаня
03.04.2012, 21:28
Чому коли я нажимаю 19370 і потім 2486,а число 2486 нехочи відкрити кодіровку bісс.А може цифри якісь інакші підуть.Тюнер ореnbох
А можна відкрита канал підами?
Яким тюнером можна прошити,через шнур ореnboх?
танятаня,У Вас на ресівері прошика в якій БІСС вшитий в тіло ПЗ. Ось тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) повідомлення #5 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])та# 7 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) виложені прошивки від DVBxtrem. Залийте одну з них у всій рес і буде Вам щастя редагування БІСС ключів вручну...
Яким тюнером можна прошити,через шнур ореnboх? Прошивання тюнера з допомогою аналогічного тюнера це ознака поганого смаку і низької кваліфікації користувача (установщика)...
танятаня
04.04.2012, 09:25
Всім Добрий день..Народ може хтось знає,як мені вести цифри замість 2486на ореnbохі.Щоб відкрилась кодіовка bісс.В мене дажи немає коп'ютера.А чому коли я нажимаю інтер з правого боку пишить Саs Вісс.А в кеу еdіt bісс немає?Допоможіть будь-ласка
танятаня, Прошу пані, чесне слово, ще одне таке запитання і бан на 10 днів, для більш інтенсивного читання форуму, я Вам гарантую особисто. Для кого писалось наступне У Вас на ресівері прошика в якій БІСС вшитий в тіло ПЗ. Ось тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) повідомлення #5 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])та# 7 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) виложені прошивки від DVBxtrem. Залийте одну з них у всій рес і буде Вам щастя редагування БІСС ключів вручну... ???????????????????
В мене дажи немає коп'ютера. Якщо немає Пк і достатньої на це кваліфікації знайдіть когось хто Вам прошиє ресіра за символічну суму 20-30 грн...
Якщо заходиш в в кеу еdіt то 2486 набирати не потрібно бо емулятор включений
Biss немає тому що він прописаний в тілі софту для редагування ключів потрібно скористатисая програмою Biss Browser , але простіше замінити прошивку від DVB Extreme та редагувати ключі з пульта
reks112233
04.04.2012, 10:56
Доброго дня!
прошив свій Globo 7010CR Soft 2.4.75emu,залив свій попередній список каналів,залив свіжі ключі ,просканував 19Е ( Canal Digitaal NL ок,C+ Nederland NLок,Austria-Sat ок,TNT SAT ок,CanalSat France недоступний)непоказував інтер+ і перший національний відредагував ключі вручну ,видалив всі лишні канали з 19е.Але коли виключив ресивер в дежурний режим і потів його включив все що було відредаговано все пропало.Чому???Експерементувати немаю часу бо ресивер прошиваю в сусіда так як власного ПК немаю.
Добрий день! Питяння чайника. Що означає номер ТР при пошукові відповідного градуса на супутник. Чому відсоток точнотсі впіймання так стрімко міняється від номера ТР? Дякую
Що означає номер ТР Те і означає - порядковий номер ТP
Чому відсоток точнотсі впіймання так стрімко міняється від номера ТР? Тому що конкретний ТР "світить" з різною потужністю, в одній і ті же точці (наприклад 4W) може висіти декілька бортів, один з них може бути новий, а другий вже під-ношений (наприклад Амос 2 і Амос 3), також карти покриття ТР з одного і того ж борту можуть бути різними... -супутник веде мовлення на різні території (країни)
чи ловиться 55* у Івано-Франківскій обл.?хто приймає напишіть який сигнал,і на який діаметр?
wawxx, Я знаю що є 53*,56*,57*,а 55* щось не зустрічав на сайтах.
wawxx, поки не ловиться, дивись карту покриття на Astra 1F 55Е, коли її замінить новий супутник «Ямал-402» то буде ловитися
Більше тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) допис #535 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , #536 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) та тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) в тому числі карти покриття...
чи ловиться 55* у Івано-Франківскій обл.?хто приймає напишіть який сигнал,і на який діаметр?
Ні ,але з наступного року -можливо!!!
VADYA777
04.04.2012, 21:27
Доброго дня!
Але коли виключив ресивер в дежурний режим і потів його включив все що було відредаговано все пропало.Чому???[/COLOR]Експерементувати немаю часу бо ресивер прошиваю в сусіда так як власного ПК немаю.
Можливо не натиснув кнопку (ЗБЕРЕГТИ)-поспішив вимкнувши рес!!!
reks112233
05.04.2012, 07:48
Можливо не натиснув кнопку (ЗБЕРЕГТИ)-поспішив вимкнувши рес!!!
та ні зберіг.справа в тому що пропали і нові відскановані канали.пробував двічі результата тойже.
Чи потрібно після заливки нового софту в даному випадку 2.4.75 скинути рес на заводські установки,а потім заливати канали і ключі( десь про це написано але це стосувалось іншого софту)
танятаня
05.04.2012, 18:59
Чому я неможу прошити тюнер ореnbох.через другий тюнер djokеr 1045 медія.
танятаня, Тому що Вас вже декілька раз писали що це тюнера із різних лінійок, ПЗ у них принципово інше...
Korpahec
06.04.2012, 14:27
Привіт всім! Принесли ресівер FERGUSOH AF-1018 SE де узяти прошивку до нього щоб дивитись інтер інтер+ київ тет ут-1 коротше не працюють біси. Якщо хтось щось має поділіться наразі дякую.
Korpahec, Системну інформацію ресіверу в студію...
Korpahec,
Пише що то клон 1118,може підійде
Korpahec
06.04.2012, 16:34
Даю його версію! HRDWARE VERSIOH AF-1118 SE, SOFTVARE VERSIOH STRA6686S700SEChc, DATA BASE VERSIOH 00008209, BOOT VERSIOH 0016.1 Оце його дані!!!!
Ну то все качай той софт що я закинув і сміло ший!!!!
І взагалі якщо щось нама тут то Бог придумав Гугел...Так на майбутнє!!! [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
VADYA777
06.04.2012, 16:57
Даю його версію! HRDWARE VERSIOH AF-1118 SE, SOFTVARE VERSIOH STRA6686S700SEChc, DATA BASE VERSIOH 00008209, BOOT VERSIOH 0016.1 Оце його дані!!!!
Софт тобі дали -заливай АвтоАріонером Ключі і канали ТУТ-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
slawik206
06.04.2012, 20:29
Я недавно купив тарілку. Чи є якісь спортивні канали і як їх знайти?
slawik206, Ви приставили нам кучу інформації для того що б Вам щось конкретно радити ... :o
І
Я недавно купив тарілку. Чи є якісь спортивні канали і як їх знайти?
Turksat 2A/3A 42* або Astra 1H 19.2*
як ввести біс ключ х-80
для активації емулятора BISS в Х80
1. натисніть МЕНЮ
2. станьте курсором на TOOLS але не входите в розділ
3. натисніть 9999 - в розділі з'явиться BISS
.. для введення ключів станьте на потрібний канал .. натисніть 3 рази "info" .. в віконці, що з'явилося введіть ключ .. цифри 2 і 3 служать так-же для введення букв .. після введення ключа натисніть жовту клавішу
.. канал відкриється відразу .. всі ключі відобразяться в розділі BISS
.. кількість ключів не обмежено
slawik206
07.04.2012, 14:14
Чи є коди на футбол і футбол+?
Чи є коди на футбол і футбол+?
Обов"язково є,якби не було,то дивилися-б вільно.
Ці канали відкриваються ша-ом,або оф.картою.
Korpahec
07.04.2012, 17:22
Привіт модери! Прошив тюнер загнав ключі список каналів відкрився тільки інтер + більш нічого з бісів не працює. В гуглі теж шукав нічого немає скажіть варто щось рити далі чи кидати це діло нафік.
Попробуй цей список каналів та ключі
чи кидати це діло нафік
Попробуй в ручну
1. Нажать «Меню»
2. Последовательно набрать ряд цифр 19370 ,после чего высвечивается рамка, сразу же в ней набираем 2486..
3. После выбираем пункт «Игры» в котором собственно и находится эмулятор.
Korpahec
07.04.2012, 19:53
hmura! Дякую за список каналів і ключі не відкриває бісии! Заходив в меню 19370 2486 в софті немає системи біссу що редагувати ключі в ручну. Що робити я став в цьому питанні дурний!!!!!!!!!!
Korpahec,
Що взагалі нема емулятор? Тоді шукай прошивку з емулятором!!!
Korpahec, якщо Ви лили софт з посту #10 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) цієї теми то після виконання дій з 1 і 2 посту #17 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) вхід ЕМУ буде на червоній кнопці телетексту...
Korpahec
07.04.2012, 21:29
Правильно ви кажете! Є таке заходжу в ему натискаючи червону кнопку заходжу редагування ключів! Біссу там немає коротше такий софт грьобаний!
коротше такий софт грьобаний!
Найди кращий,в чому поблема? І діло може бути не в софті а в файлі ключів ,зроби зброс ключів,якщо там таке є,а бо ще раз проший,зажени список,а ключі не заливай!!!
Хоча де ви такі тюнера відкопуєте,зараз за 20 баксів купив Q sat і пів року радуєшся [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Korpahec
08.04.2012, 17:09
Прошив! Це клон лемберг аф-100 аріонаф-1700. Дякую вам за допомогу.!!!!!!!!!)))))))))
привіт ! допоможіть розблокувати канал хастлер на віасаті .
voka, А чим Вам той що йде в Кріпворкс (11211/Н/27500 Астра 4А) не подобається ???
привіт ! допоможіть розблокувати канал хастлер на віасаті .
Розрізняйте поняття "розблокувати" і "розкодувати".
Який Віасат Ви маєте на увазі: Віасат Україна, Віасат Балтік чи Віасат Нордік?
Щось я не здибав ні на одному з них Хастлера :eek:
Korpahec
08.04.2012, 21:25
На віасаті неможливо! Тільки на простих ресіверах є прошивки щоб дивитись PG-PB! Якщо ти хочеш дивитись щось крутіше тобі в розділ кардшарінг там є все і віасат нтв+ триколор екстра тіві і так дальше.
reks112233
09.04.2012, 09:57
Доброго дня !
Підскажіть чому на TVRUS 13°E 11604H27500 звук іде ривками(то є,то нема)
Підскажіть чому на TVRUS 13°E 11604H27500 звук іде ривками(то є,то нема)
В мене все нормально!!!
Korpahec
10.04.2012, 10:47
Привіт! Скажіть будласка іде якась реклама по теліках про 32 канали цифрового телебачення безплатного ресівер стронг на яких антенах він працює. Я так поняв що нам прийдеться знімати тарілки хоча стоп, хто має віжин віасат ,екстру тіві, той живе. Я так зрозумів що кожен хоче денюшку. Ану піскажіть щось про це, ато умене сусіди збунтувались!)))))))))))
Звичайні дециметрові антени. Ресак коштуватиме в межах 500-800 гривень...
Korpahec
10.04.2012, 12:47
А де вже працюють! В яких місцях є покриття! Наприклад СТРИЙ СКОЛЕ СЛАВСЬК Є. Коли планують запустити!
У нас на форумі є ціла тема по наземній цифрі, також ця тема активно обговорюється нариклад тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])чи тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*****************/index.php?board=96.0)
На що найперше я б радив звернути увагу тим хто хоче дивитися наземну цифру:
1. Сигнал 4 мультикомплексів DVB-Т2 кадований і Індето..., для прийому потрібні ПРавельні ресівери, вартість найдешевшого з них, на скільки я знаю, від 600 грн... Якщо ПРавельна сьогоднішня українська влада на український ринок DVB-Т2 пристроїв (ТВ і ресівери) допустить ще з 10 компаній окрім Стронгу і Ромсату то ціни на обладнання почнуть падати. Бо якщо придивитися до того ж Стронгу 8500 то його роздрібна ціна не більше 30 баків....
2. Сигнал DVB-Т2 в модуляції 256PSK (8біт/на символ), (для порівння сигнал зі супутника - DVB-S QPSK (2 біта/сивол), DVB-S2 8PSK (3 біта/сивол)), тому для його прийому на значній відстані від передавача буде потрібно антену ДМВ діапозону вартість якої співмірна з вартістю ресіверу. Тому раджу перед тим як надумаєте купляти для себе DVB-Т2 заглянути на сайт Зеонбуду, глянути де знаходяться найближчі до Вас передавачі і оцінити можливість прийому...
3. Ті 29-32 канали (з них ті що можна дивитися 15-16), які зараз транслються в DVB-Т2 не варті уваги - пратично все, окрім каналів "для Льоні космоса" є зараз ФТА+ЕМУ на супутнику -Амос 2/3 +Астра 4А
Тому раджу не спішити..., подумати, а чи дійсно Вам треба таку українську наземну цифру ????
Я наприклад зараз не розумію, що повинно заставити мене особисто викласти більш ні ж 1000 грн.. для того що б купити приймач і антену для наземної цифри і дивитися при цьому тільки ПРавельні канали... Також я не розумію з якого "бодуна" я маю це пропонувати своїм клієнтам ????
Ось знайшов на одному з форумів ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
ДЛЯ ТЕХ КТО ХОЧЕТ ПОСМЕЯТЬСЯ
Сегодня в присутствии тендерной комиссии были раскрыты предложения по поставке цифровых телевизионных приставок в рамках тендера Государственного комитета телевидения и радиовещания
Как передает корреспондент «Комментариев», всего поступило 2 предложения от компании «Ромсат» и «Стронг Украина». Первая компания предложила сет-топ-бокс производства китайского завода Skyworth (ТМ Trimax) по цене 487 грн (общая партия на 333,595 млн грн). Вторая компания предложила две модели китайских заводов «Прайм Электроникс» и «Диджитал Телемедиа Компании» по цене 486,80 грн (общая партия – 333, 450 млн грн.).
Теперь устройства в течение нескольких недель будут проходить процедуру оценки. После ее проведения будет объявлен победитель. Представители тендерной комиссии заявили, что если все модели будут технически соответствовать заявленным требованиям, предпочтение будет отдано поставщику, который предложил меньшую цену. В общей сложности будет поставлено 685 тыс приставок.
Напомним, в бюджете запланировано в этом году 350 млн грн на закупку приставок для малоимущих. Обеспечить закупку устройств обязан Госкомтелерадио. В общей сложности в 2012 году телетюнером обеспечиваются:
1) инвалиды первой и второй группы;
2) инвалиды войны третьей группы;
3) лица, воспитывающие ребенка-инвалида, при условии что ребенок проживает вместе с ними;
4) лица из малообеспеченных семей, которые получают государственную социальную помощь согласно Закону Украины «О государственной социальной помощи малообеспеченным семьям»;
5) лица, которые получают субсидию для возмещения расходов на оплату жилищно-коммунальных услуг в течение отопительного периода 2011-2012 годов.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ... tavki.html ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Без коментарів... :o
Треба бути повним ,щоб купляти це ДИВО по такый ціні,думаю як впаде ціна до 200грн(а більше вони не варті),можливо люди і почнуть купляти(хто має плазму)...А взагалі я пропоную об"явити бойкот зеонбуду ,не купляти і все,хай втопляться в свому дер...Ой хочу дочекатися 2015 року і не дай бог гади закодують укр FTA (BISS) канала на спутнику!!!
Korpahec
11.04.2012, 01:26
Модери! Підскажіть будласка умене прийшов смс рахунок інтеркасси 7777779765766 щоб оплатити шару. Після скількох днів рахунок 7777779765766 уже стає не дійсним діло втому що мені до терміналу їхати півтори години. Підскжіть мені будласка я з цим стикнувся перший раз. Якщо підскажете буду радий можна брати шарік!))))))))))))))))))))
Korpahec,є така штука вебмані....
Ruslani999
13.04.2012, 19:22
Доброго дня буду вдячний ящо поможите.Умене Глобо 5000+ амос,сіріус,хотбірд э хочу ще абс75е але неможу добавити транспондерів є тільки 2 транспондера.Чи можна добавити з пульта?
slavko1235
13.04.2012, 19:35
Ruslani999, а окрему антену на 75 градус поставити забув???))
марянмарян
13.04.2012, 22:01
Скажіть.Як мені вести в ручну bісс коди в ресівер sаmsung 9400.Буду вдячний.
Ruslani999
13.04.2012, 22:40
Я хотів спочатку ввести транспондери бо вмене записані тільки 2 а потім ставити антену-чи так непройде? Дякую завідповідь.
можна й так ,глянь тут
Ruslani999, Який у Вас тюнер ???
Ruslani999
13.04.2012, 22:55
Умене Глобо 5000+ на АБС введені 2транспондери редагувати я їх можу адобавити ще транспондери неможу.Можна добавити транспондери зпульта чи тільки зкомпа ?.Іяк це зробити ?Умене ноутбук
2транспондери редагувати я їх можу Якщо можете редагувати то можете додати...ожна добавити транспондери зпульта Можна... Натискаєте редагувати (по моєму синя кнопка телетесту в режимі установки/супутник/ТР) на потрібному Вам супутнику, вискакує вікно редагувати, кнопкою джойстику вправо (вліво) буде окрім edit (редагувати), delete (видалити), потім Add (додати). Напискаєте ОК і ввдите параметри нового ТР і кнопку ОК - радуєтесь життю...
Якось приблизно так, бо пишу по пам'яті, бо нажаль такого реса зараз під рукою не маю....
kreshnot
14.04.2012, 08:58
Можна добавити транспондери зпульта чи тільки зкомпа ?.Іяк це зробити ?Умене ноутбук
Можно перепрошити і з ноута,треба мати USB/COM пепехідник(бажано фірми Viewcon)та нульмодемний кабель.
Дамп можно взяти тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),проги для прошивки тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
slawik206
15.04.2012, 14:05
Де я можу знайти код на eurosport?допоможіть будь-ласка
Поки що ніде не знайдеш...
sat-prof
15.04.2012, 14:38
slawik206, шарінг!
Памятаю часи коли мультівіжени і евроспорт міняли код раз на 2тижні!
Ruslani999
15.04.2012, 16:10
Христос Воскрес ukrprof.slavon все роблю правильно а результату 0 може лекше перепрошити.Я вцім ділі дуб дубовий.Може це все тому що час від часу збивався годинник імова ая збив на заводскі настройки?.Там була інакша назва,Я переписав на АВС а градус 75Е.
argonavt79
15.04.2012, 16:37
Христос Воскрес ukrprof.slavon все роблю правильно а результату 0 може лекше перепрошити.Я вцім ділі дуб дубовий.Може це все тому що час від часу збивався годинник імова ая збив на заводскі настройки?.Там була інакша назва,Я переписав на АВС а градус 75Е.
Якщо людина прагне чогось досягнути чи навчитися то все зможе тільки потрібно бути наполегливим. Після скидання на заводські налаштування потрібно по новому перепрошити тюнер. Тут нічого складного немає тільки потрібно сісти і розібратися тільки після свят. Бо на свята не личить справжньому хрестиянину займатися роботою. Хай Вам щастить і у вас все получиться. Звертайтесь і ми допоможемо тільки досконало вивчайте правила прошивання для кожного тюнера індивідуальне.
kreshnot
15.04.2012, 16:52
Ruslani999, перевір напруги на виході БЖ(при низькій напрузі можуть бути такі глюки),або прошивка крива(перепрошити)У пості 2266 вказано де і що на форумі для вашого апарату
slawik206
15.04.2012, 20:15
що тaкe шaрінг?
що тaкe шaрінг?
Це тема на нашому форумі,яку вам треба прочитати і дуже уважно.
VADYA777
15.04.2012, 21:34
Постав головку на Astra 19Е* -і буде тобі щастя- eurosport-тут йде відкрито!!!
що тaкe шaрінг?
Це короче така х..ня!!!
Вибачте не стримався, просто можна почитати і не задавати таких питань.
taranton
16.04.2012, 20:35
як увійти в редактор ключів cosmosat 7100
kreshnot
16.04.2012, 20:42
як увійти в редактор ключів cosmosat 7100 9339
taranton, по форумах бігаєш як заєц,не підійшов код або незнаєш як увійти в ЕМУ,питай.Ось ще 9766 / 9776 / 9976.
Я тоже як заец, але результат 0!. Може тут допоможуть? Запитати хочу по Golden Interstar 8001. Хто допоможе програмою загрузчиком на цей рес.
kreshnot
17.04.2012, 21:36
Я тоже як заец, але результат 0!. Може тут допоможуть? Запитати хочу по Golden Interstar 8001. Хто допоможе програмою загрузчиком на цей рес.
Універсальний загрузчик ПО, каналів, ключів.Інструкція в архиві.
марянмарян
18.04.2012, 21:04
Скажіть чи є код на 1+1 під час футболу?
sat-prof
18.04.2012, 21:07
марянмарян, так є!
sat-prof, Ага, але міняється кожні 10с... :o
марянмарян
18.04.2012, 21:12
А можити дати цей код,буду дуже вам вдячний.В мене ресівер Djокеr 1045 медія плюс.
Слухай,хлопче,а зумієш встановити цей ключ за 10 сек.в ресивер і ще взяти за цей час другий??? Якщо так,то ти робот!:o
А можити дати цей код,буду дуже вам вдячний.В мене ресівер Djокеr 1045 медія плюс.
Та хлопці приколюються,краще введи ключ на LIDER (спутник HOTBIRD) ,можливо там зможеш подивитися футбол!!!
встановити цей ключ за 10 сек.в ресивер і ще взяти за цей час другий
І ще встигати гру дивитися [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
підкажіть будь ласка по якому каналі можна подивитись матч Барселона - Челсі
Lider TV
Спутник(и): Eutelsat Hot Bird 13A/B/C, 13E
Стандарт вещания: DVB-S (QPSK)
Формат видеосжатия: MPEG-2
Частота: 12149 МГц
Поляризация: вертикальная
Скорость потока: 27500 ксимв/с
FEC: 3/4
Кодировка: FTA/BISS (ключ відомий)
Языки вещания (Audio PID): азербайджанский
марянмарян
18.04.2012, 21:23
А що це за телебачення в форматі т 2.Це щось гарни?
тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
А що це за телебачення в форматі т 2.Це щось гарни? Нажаль є такий маразм в Україні від Зеника, на форумі він описаний тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
марянмарян
18.04.2012, 21:42
Чому на форумі є ключ на канал zе.tv russіа,але цей ключ недійсний.А є ключ робочий на даний час?
А є ключ робочий на даний час?
Нема!!!
Чому на форумі є ключ на канал zе.tv russіа
Це довга історія,така політика на сайті,авось хтось скачає))))
марянмарян
18.04.2012, 21:51
А ключ на zе.tv russіа Є?
А ключ на zе.tv russіа Є?
НЕМАЄ!!!
НЕМАЄ!!!
НЕМАЄ!!!
марянмарян
21.04.2012, 16:38
Народ.Скажіть чому на ресівері Djіgіtаl 4100.Я воджу коди,але канали серівно нехочуть відкриватись?Що це можи бути?
Народ.Скажіть чому на ресівері Djіgіtаl 4100.Я воджу коди,але канали серівно нехочуть відкриватись?Що це можи бути?
Причин багато.
Перша-це не правильно прописуєш. І так дальше.
Якщо не помиляюсь,то тобі вже не раз давали адресу де треба почитати як ввести ключі.Мабудь не хочеш читати:(,або .....:rolleyes:
По друге- які ключі, на які канали супутників,це треба писати,бо тут не екстрасенси.
Vasyapriz
21.04.2012, 20:23
Чи можна в Івано-Франківську поставити антену на турксат 42 і що для цього потрібно. Дякую.
Vasyapriz,Можна, антена 0,85м або 0,95 м офсет харківська або мамбо польська, конвертор Ку-діапазону унівесальний для лінійної поляризації (такий як на Амос 2/3 чи Астру (Сіріус) 4А). На мультифрід до 42Е можна підчепити 31,5Е+36Е+42(фокус)+53Е. Все решта розглядалося на форумі..., читаємо форум...
марянмарян
22.04.2012, 11:57
Народ хто можи дати код на лідер тв.під час футболу.
karpinets2710
22.04.2012, 12:02
марянмарян, [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Народ хто можи дати код на лідер тв.під час футболу.
марянмарян, а самому подивитися в розділі ключі віра не дозволяє?!
ти вже не перший раз ставиш подібні запитання, напрошуєшся на карточку?
марянмарян
22.04.2012, 12:08
Вибачаюсь більши не буду.А який іd в цьому каналі?
Дивися тамже тільки ниже!!!!!
ivantsiura
22.04.2012, 12:30
на старі тюнера ід 7222, на нові 1с36
Доброї ночі.DSR 7000 підскажіть чий він клон?
sat-prof
22.04.2012, 22:48
PROFFI, системна інформація яка?*
Не можу її здибати.
Може фото допоможе.
Глянь тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
kreshnot
22.04.2012, 23:37
DSR 7000 підскажіть чий він клон?
Список клонів
PS-1900 CN/CR(S190CN)
Electron PS-1900 CR(S190CN)
Powersky PS-1900 C S190CN)
Ferguson AF-6318 CR(S190CN)
Ferguson AF-6018 CR(S190CN)
Sat-Star DSR-8600 CR(S190CN)
Openbox X-600(S190CN)
Openbox X-300(S190CN)
Openbox X-5000(S190CN)
Edision 2500 CI(S190CI)
He@d HD-3000 CI(S190CI)
Power sky PS-1900 CI(S190CNCI)
Arcon Titan 1200 CI(S190CI)
Liberty CI-9800(S190CI)
Termal AF-1900 CI(S190CI)
Openbox F-210 CI(S190CI)
Openbox Bluestar CI(S190CI)
Zodiac DZR-1900CI(S190CI)
Ferguson AF-5018 CI(S190CI)
Openbox X-250(S190CN)
Openbox X-4500CI(S190CN)
Arion AR-330 (S190CI)
Arion AF-1900 CI (S190CI)
Sat-Star DSR-8600 CICR(S190CI)
Ferguson AF-7318 UCI(S192CNCI)
PS-1900 CNCI(S192CNCI)
PS-1900 CRCI(S192CNCI)
Electron PS-1900 CRCI(S192CNCI)
Powersky PS-1900 CRCI(S192CNCI)
Openbox X-610(S192CNCI)
Openbox X-620(S192CNCI)
Ferguson AF-7018 UCI(S192CNCI)
He@d CX3500(S192CNCI)
DSR 7001(S192CNCI)
SatStar 8600CICR(S192CNCI)
Zodiac DZR-7000FTA(S700SE)
Ferguson AF-1118 SE(S700SEC)
Ferguson AF-1018 SE(S700SE)
Ferguson AF-1018 SEC(S700SEC)
Arion AF 8100 E(S810E)
Arion AF 8100 CI(S810CI)
Olimpia AF-8100 CI(S810CI)
Openbox AF-8100 CI(S810CI)
Viva VS-9000 CI(S810CI)
Citizen 5000(S810CI)
Starway 5000(S820CI/S810CI)
Technocoms x-200(S810CI)
Technocoms x-250(S810CI)
Technofw X-250plus (S810CI)
Houston BM-8100 CI(S810CI)
Micromax MM-3100(S811CN)
Technocoms x-300(S811CN)
Technofw X-300plus (S811CN)
Technocoms x-350(S811CNCI)
Technofw X-350plus (S811CNCI)
Olimpia AF-7100 EC(S811EC)
Termal AF-7100 EC(S811EC)
Viva VS-9000(S811EC)
Technocoms X-150(S811EC)
Technocoms X-650(S811EC)
Citizen 4000(S811EC)
SanyoSat 2500(S811EC)
GoldVision FTA Surprise (S811EC)
Echosat FTA(S811EC)
Technocoms x-4000 Plus(S811EC)
Technofw X-650plus (S811EC)
Echosat CI(S811CI)
GoldVision CI Surprise (S811CI)
He@d HD- 4000(S811CISKV)
He@d HD- 4100(S811CISKV)
Olimpia PS-8110 CISK(S811CISKV)
Termal 8110 CISK(S811CISKV)
pro1(S811CISKV)
Micromax MM-2005(S811CISKV)
Echosat Sky(S811CISKV)
Technocoms x-1000(S811CISKV)
Technocoms x-2000(S811CISKV)
Arion AF-8200 CI(S820CI)
Arcon Titan 3000 CI(S820CI)
Arcon Titan 3000 FTA(S820E)
Termal PS- 8200 CI(S820CI)
Olimpia 8200 CI(S820CI)
Powersky PS-8210(S821SK)
Powersky PS-8210(S821SKV)
Citizen 7000(S821SKV)
Starway 7000(S821SKV)
DSR 8096(S821SKV)
AF-8096SE(S821SKV)
Starway 4000(S821EC/S821ECB)
Ferguson AF-8018 UCI(S821CISK)
Hyundai HYD-1100 CISKY(S821CISKV)
Termal PS-8210(S821CISKV)
Technofw X-2000plus (S821CISKV)
Ferguson AF-8018 UCIV(S821CISKV)
Ferguson AF-8018 UCI USB(S821CISKV)
Powersky PS-8210(S821CISKV)
STARTRACK 2005 CI SUPER (S821CISKV)
Openbox X-1000 (S821CISKV)
Openbox X-2000 (S821CISKV)
Skycom SCM-7700(S841EC)
Opensky OPS-2000 FTA(S841EC)
Starway 4100(S841EC)
DT Box CI-007(S841CI)
Technocoms x-4500 CI Plus(S841CI)
Opensky OPS-2000 CI(S841CI)
Technocoms x-5000 Plus(S841CN)
Skycom SCM-9900(S841CISKV)
Daewoo DSD-9270(S841SKV)
DSR-7000
DSR-7002
DSR-5000 (Ankaro)
TV-Max DVB-S 5500
Sat-Star 2200
Sat-Star 1700
Telefunken UA-100(S190CI_S811CI)
Openbox 5 Bluestar Irdeto/ Irdeto CI
Openbox 5 Bluestar
Skycom F130(AF2200M)
Micromax MM-2006(S130SAD)
GoldVision FTA Surprise Plus
Houston BM-5000 CI
Winstec 1500MC FTA
Winstec Skycrypt Cas 8500
Metronic NiceBox
Metronic Zap Box
Eycos E 8000 CI
Eycos E 8000 CR/ CRCI
Visionic VN-4312
Wavelength DSR-807
Wavelength DSR-192
Fenner DSR-2000
FSAT Digit A
Technosat T-1010 CLASSIC(AFSA01)
New Star ST-205
Ferguson AT-2218
Ferguson AT-2218SE
Power Sky 1900CICX
Edision 2500 CI
Доброї ночі,може ставлю дурне питання-чи можна із тюнера з картоприймачем вивантажити якось ключі з картки на компютер,чи то мрія?
PROFFI,
З вигляду тюнера і пульта - це аріоноподібний з карткоприймачем .Системну інформацію можна зняти за допомогою загрущика :
skymaster dx 23
допоможіть його прошити (щоб Бісс відкривав) ,
може хтось вже мав такого звіра, дякую..
На этот аппарат подходит софт от Strong SRT 6125 .Всё работает хорошо.
Так пишуть
kreshnot
24.04.2012, 21:49
PRIOLA ,не поспішай шити,напиши що написано на ньому знизу.
PRIOLA ,не поспішай шити,напиши що написано на ньому знизу.
MODEL No. 59693
DSMS05731024
fesm042805_7p8
_5p7_b5p7_5_Zar
є такі наклейки на ньому
Korpahec
24.04.2012, 22:02
Привіт! Форумачани скажіть ресівер AMIKO ssd549 чий він клон від якого ресівера взяти прошивку.
kreshnot
24.04.2012, 22:04
Шити не треба,biss небуде,це не клон SRT 6125
kreshnot
24.04.2012, 23:06
Привіт! Форумачани скажіть ресівер AMIKO ssd549 чий він клон від якого ресівера взяти прошивку
Пишуть
Ключи,списки каналов,все загрузчики для заливки софта и слития дампа,редакторы каналов и ключей такие же как у Глобо 4100с(3329с).Не подходит только софт
нижче,загщущик і дамп(на працездатність неперевіряв)
Всім привіт .підкажіть будьте добрі як побачити свій ресівер на ПК (Opticum 4100c) яка програма потрібна Дякую
VADYA777
25.04.2012, 20:11
Всім привіт .підкажіть будьте добрі як побачити свій ресівер на ПК (Opticum 4100c) яка програма потрібна Дякую
ТУТ-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
yura19701228
29.04.2012, 12:43
Всім привіт. Hot Bird 13C (13E) ESP2 Rus и другие ESP2 и ESP на 11240 V передача теперь без кода. у мене не показуе ?
Всім привіт. Hot Bird 13C (13E) ESP2 Rus и другие ESP2 и ESP на 11240 V передача теперь без кода. у мене не показуе ?
По переш Мова форума Українська.
По друге опишіть детально проблему, нажаль тут немає екстрасенсів)
І по третє можливо ви мали на увазі знак "!" а не "?" в слові "у мене не показуе ?"
Підкажіть будь-ласка - хто у Львові прошиває тюнери (Resiver SRT 6006, Strong). Буду вдячний за допомогу.
У нас на форумі є львівянин savsav ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , він шиє тюнера..., напишіть йому у ПП
yura19701228
29.04.2012, 13:12
Всім привіт. Hot Bird 13C (13E) ESP2 Rus на 11240 V 27500 чи у когось е ключ. Буду вдячний за допомогу.
ot Bird 13C (13E) ESP2 Rus на 11240 V 27500 чи у когось е ключ. Є, в карти доступу сека 3 (Ц+), награвіжен 3 (Полсат Цифровий) і тд.тп. :o
Підключайте "цьоцю Шуру" та дивіться собі на здоров'я ці (і не тільки ці) пакети
drachuk1979
30.04.2012, 09:36
Доброго дня! Порадьте ,будь-ласка , ресивер Сат-ТБ , щоб його можна було б підключити в автомобілі.... Дякую.
drachuk1979,Як на мене , для цього оптимально підходять ресівери з виносним 12В БЖ - Dreambox 500S, 500HD, 800SE, OpenBox S4 і тд.тп. Правда, для живлення 12-14 В від мережі автомобіля прийдеться зробити 2А стабілізатор живлення...
drachuk1979
30.04.2012, 12:10
drachuk1979 ......прийдеться зробити 2А стабілізатор живлення...
Не знав, дякую...
kreshnot
30.04.2012, 16:41
drachuk1979 ,є другий варіант-Автомобільний перетворювач напруги/інвертор12/220в ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Korpahec
03.05.2012, 20:29
Привіт! Мужики підскажіть де взяти софт під екстру тіві до ресівера 4060CX MINI!
Привіт! Мужики підскажіть де взяти софт під екстру тіві до ресівера 4060CX MINI!
8307
Мужики підскажіть
Мужики в полі пашуть)))))
де взяти софт під екстру тіві до ресівера 4060CX MINI
В неті шукати пробував?
Попробуй прошивку 1,3,69 тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) з мкасом
Korpahec
10.05.2012, 00:02
Привіт! Шановні модератори сусід купив ресівер ортон Х80 собака погризла рідний від нього пульт де взяти прошивку під інший пульт наприклад від глобо4100С я на вашому форумі був у розділі Х80 викачав прошивку під пульт всерівно не бачить. Допоможіть!!!!
одне і теж питання не треба дублювати по форуму
kreshnot
10.05.2012, 12:14
Привіт! Шановні модератори сусід купив ресівер ортон Х80 собака погризла рідний від нього пульт де взяти прошивку під інший пульт наприклад від глобо4100С
Такого ПО небачив,тільки під рідні пульти
я на вашому форумі був у розділі Х80 викачав прошивку під пульт всерівно не бачить. Допоможіть!!!!
Те ПО під новий пульт ортон Х80
reks112233
10.05.2012, 13:03
Доброго дня! питання, є два тюнери і два тв головний globo 7010cr друрий globo 5000
чому коли другий тюнер в робочому режимі на першому пропадає ряд каналів наприклад ТРК Україна???
reks112233, Яка схема пыдключення даних тюнерів до до антени ??? Які конвертори (голови) використовуєте ???
reks112233
10.05.2012, 13:40
3 голови orton з одним виходом, шум: 0,1 dB +globo 7010cr до нього підєднаний globo 5000 коли другий вимкнений все ок коли увімкнений на 7010cr починаються глюки
reks112233, Поставте Твін голови і буде все в порядку...
reks112233
10.05.2012, 13:48
в перспективі такі плани є,але, для загального розвитку чому пропадає сигнал на ТРК Україна і ряді інших каналів???
reks112233, Шановний Ви читали що таке Ку-діапазон ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ??? Почитайте дуже пізнавально... Потім раджу почитати що таке комутатор DiSEqC ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])...
Панове, хочу спитати,можливо якимось макаром прикрутити 12V переключатель на тюнер в якому нема 12V виходу,але прошивка підтримує такий варіант,я маю на увазі Аміко8900 на Спарку.....Якщо можливо то як? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
yura150480,А що Вам заважає використати багатопортовий дісік наприклад такий DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 10x1 ORTON ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])або його 8 портового брата
slavon,
В мене так і було,але воно досить не коректно працює(не буду вдаватися в деталі),прийшлося з полки витягувати 9500й....Так через те і питаю,чи можна якимось макаром,якщо ні то прийдеться 16 портовий купляти,бо ще раз кажу схема дісик 4 портовий + любий порт 8ми портового не дуже коректно працює особливо коли антени далеко одна від одної а в мене відстань десь метрів 20!!! Якби було 8 спутників не було би проблем,а в мене їх по ходу 17ть))))
Короче як свіч він не дуже коректний,хоча теоретично на 8ми портовий мозна 32 спутника прикрутити!!!
yura150480, Яке ПЗ Використовуєте ??? На Шпарку дійсно проблема, з Е2 трохи легше там налаштувань більш і можна в принципі організувати каскадінг. Але прийдеться побавитись з підбиранням дісіків...
kreshnot
10.05.2012, 15:17
Панове, хочу спитати,можливо якимось макаром прикрутити 12V переключатель на тюнер в якому нема 12V виходу,але прошивка підтримує такий варіант,я маю на увазі Аміко8900 на Спарку.....Якщо можливо то як?
Такого тюнера не маю,але думаю що варіанти є.
марянмарян
17.05.2012, 14:17
Скажіть будь-ласка чи є вісс код на канал РУСКИЙ РОМАН.На спутнику Ямал 90.БО ЙОГО ЗАКОДУВАЛИ
А що є такий канал на супутнику Ямал 90Е ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ???
Ось тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) знайшов
Русский роман [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 75.0°E
ABS 1 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) северный ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Irdeto 2 12704V, 18050, 5/6 рус
марянмарян
17.05.2012, 17:09
A цей руский роман,на 75 градусів.МОЖНА ВІДКРИТИ?
марянмарян,Можна, з допомогою "цьоці Шури" на пакет Ра-ду-га
slavon,
Він так буде до бескінечності питати)))) Треба сказати ключів на цей канал на 90° нема,небуло і не буде!!!
Galetych
17.05.2012, 22:00
Шановнi фахiвцi! РесiверQ-CAT st-08 при переключеннi пультом каналiв на супутниках, АМОС,XOT,CiP. не бачить одного iз них(нет сигнала) деколи переключиться рiдко. Пiдставою другого ресiвера(оригiнала)-працюе без зауважень.Головкi,дiсiк перевiренi(мiняв входа),перепрошивка нiчого недае. Буду вдячний за любу iнформацiю.
sat-prof
17.05.2012, 22:06
Galetych,живлення LNB є?*
kreshnot
17.05.2012, 23:40
Galetych, живлення LNB є пробуємо на пряму(тюнер-конвертор).
сигнала нема-ремонтуємо тюнер;сигнал є-доробляємо DiSegC ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
:confused:пробуй пропаяти всі СМД елементи в обвязці ЛМ317.і глянь чи нема окіслів на ніжках у проца(часто стикаюсь з такими проблемами).якщо е то тре зачистити і пропаяти з флюсом паялкою
Galetych
18.05.2012, 15:36
попробую пройтися паялкою по радiоелементах. Дякую за пораду! Потiм вiдпишусь.
Чи можна піймати на осн.спут.ант.31,5*
Чи можна піймати на осн.спут.ант.31,5*
Що Ви маєте на увазі осн.спутн???Я як зрозумів після вашого допису це Astra,Amos Hotbird так???Який розмір тазіка??
90см.
В якому регіоні живете???Мені кажеться ні не можна ставте ,ще одну тарілку на 90см 31,5 ,36 і 42 градус і підключайте Цьоцу шуру і дивиться все що захочете
lova-2,
Це вже десь обговорювалось,пошукайте по форумі,але взагалі так можливо(помоєму навіть у Львові)
Але тоді буде потрібен тюнер з підтримкою Mpeg-4
А краще за все ставте мультифід 31,5°Е 36Е 42Е(в фокусі)і 53Е (в мене у Львові такий варіант катить)
Ось Вам фото про мультифід який ви питали!!!
Я десь бачив на якомусь форумі но не памятаю на якому,зі сторони головок хтось піймав 31,5*злівої сторони точно не памятаю на якій відстані.
lova-2 Це питання вже один раз піднімалось на форумі, навіщо піднімати його ще раз ???
Доброго вечора, на яких частотах найкраше налаштовувати амос,хотбірд,сіріус?
SAYKA,
Амос-11389 Н 27500;
Хотбірд-12597 V 27500;
Сіріус-11766 Н 27500.
марянмарян
01.06.2012, 17:16
підкажіть будь-ласка,на якому спутнику можна знайти канал в відкритому перегляді РУСКИЙ РОМАН..
підкажіть будь-ласка,на якому спутнику можна знайти канал в відкритому перегляді РУСКИЙ РОМАН..
Цей канал є на супутнику ABS 1 75° але він закодований і знаходиться в пакеті "Радуга" частота 12704 V 18050
romtipep
04.06.2012, 00:40
Globo 7010a+usb (PVR)-перегляд відео з флешки.
Чи можливо таке?
Не дуже розуміюсь в архітектурі sat-процесорів.
Globo 7010a+usb (PVR)-перегляд відео з флешки.
Чи можливо таке?
Не дуже розуміюсь в архітектурі sat-процесорів.
На цьому Жлобіку неможна ,беріть щоб записувати на флешку і переглядати улюблені фільми нормальні Hd тюнери з підтримкою USB і за одно підключете собі цьоцю Шуру я гадаю ви не пожалкуєете
romtipep
04.06.2012, 09:27
Спасибі за відповідь.З цьоцею Шурою і mpcs дружить мій 7010a
уже давно.Взагалі Glob-іки по RS-232 працюють досить таки непогано.
Телевізор знаходиться у другій кімнаті.Довжина зєднувального шнура 7м.
Galetych
05.06.2012, 20:57
[QUOTE=Galetych;68248]попробую пройтися паялкою по радiоелементах. Дякую за пораду! Потiм вiдпишусь.[/QUO Дякую ВАМ шановнi майстри за корисну пораду.Пропаяв свого "звiра",скiнувся в заводськi налаштування,прошився i все пiшло чудово.Велика подяка hacjka.
romtipep
05.06.2012, 22:42
Tigerstar 8100 ( ali3329c) після входу в графу biss (9339),
повторно неможливо туди зайти по причині її відсутності.
Тільки повторна перепрошивка…
Версію софту ще не міняв (зберіг його рідний на компі).
(Обережно відношусь до незнайомих тюнерів та нового ПЗ)
Це глюк прошивки чи можливо якийсь самозахист від виробника тюнера?
Буду вдячний!
Korpahec
05.06.2012, 23:02
Tigerstar 8100 це клон Globo4100C(процALI3329С) тримай прошивку.tvsat-prof
марянмарян
08.06.2012, 16:47
Всім Привіт..Підкажіть будь-ласка..Я на форумі знайшов чистоти,та bісс ключі,на Експрес 80,але неодна чистота неробоча.Можи хтось знає робочі чистоти на 80 градусів.І де можна знайти канал,Мир-серіала?
kreshnot
08.06.2012, 17:20
Всім Привіт..Підкажіть будь-ласка..Я на форумі знайшов чистоти,та bісс ключі,на Експрес 80,але неодна чистота неробоча.Можи хтось знає робочі чистоти на 80 градусів
Там все у С діапазоні [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
марянмарян
08.06.2012, 18:15
Скажіть будь-ласка чому пропав канал Україна?Він взагалі буде показувати?
didmoroz1
08.06.2012, 18:29
Доброго дня! Допоможіть! ресівер Gionе s 1026. Потрібно прошити! Якщо є добрі люди, скиньте програмне та дамп на нього (3 спутника и Екстра тв).І розкажіть детально що робити. А можна в картинках чи відео. В компах шару. а тюнерів ніколи не шив. Є шнур. Допоможіть поскоріше. І ще може хто знає ключ на ПЕРШИЙ НАЦ. поки прошию - може хоч один матч подивлюся.
Україна?Він взагалі буде показувати?
Після закінчення евро2012 можливо так!!!
didmoroz1,
Я форум Почитати ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
марянмарян
08.06.2012, 19:19
Допоможіть..Я воджу в тюнері Ореnbох bісс ключі,але там йде перший ряд аudіо kеу дванадцять цифер.і другий ряд vіdео kеу тожи дванадцять цифер.І як мені правильно вести bісс ключ?
марянмарян,
Четверту і восьму пару викидаєш,вводиш той самий ключ і туди і туди,маєш стояти на код каналі вводиш ключ і жмеш ОК(бісс потребує привязки до каналу)
Допоможіть..Я воджу в тюнері Ореnbох bісс ключі,але там йде перший ряд аudіо kеу дванадцять цифер.і другий ряд аudіо kеу тожи дванадцять цифер.І як мені правильно вести bісс ключ?
вводиш одинакові значення що у аudіо kеу-такі самі у video kеу.,
ключі є на форумі tvsat-prof!!
didmoroz1
08.06.2012, 20:57
причому тут форум. Я прошу розказати як прошити, що запускати, куди нажимати??? Розкажіть будь ласка.
didmoroz1, Для початку виложіть системну інформацію що видає ресівер ...
Треба знати чий він клон чи не клон...
У мене така проблема.Маю акційну картка екстра тв.Активував її на сайті .Тюнер 4060СХ .Картку тюнер бачить але канали не показують.Софт взяв Globo4060СХ (1.4.03) 5.05.12.savsav
kreshnot
08.06.2012, 22:09
У мене така проблема.Маю акційну картка екстра тв.Активував її на сайті .Тюнер 4060СХ .Картку тюнер бачить але канали не показують.Софт взяв Globo4060СХ (1.4.03) 5.05.12.savsav
Треба стати на канал "наше кино",і протягом півгодини повинен почати показувати канал"наше кино"хвилин через 15 активуються інші канали.
Не пішло ,звони до оператора.
Дуже дякую мені допомогло.
Треба знати чий він клон чи не клон...
Та в нього походу GI S1026
Я прошу розказати як прошити
Береш загрущик, дамп і прошиваєш!!!
didmoroz1
09.06.2012, 11:29
В загрузчику є два файли LZMA і Upgrade_for_3329c_card_reader
Який запускати?
kreshnot
09.06.2012, 12:55
В загрузчику є два файли LZMA і Upgrade_for_3329c_card_reader
Який запускати?
Upgrade_for_3329c-це і є загрущик
yura19701228
09.06.2012, 20:18
Скажіть будьласка в кого працюе стб на амосі 10759
yura19701228
09.06.2012, 20:59
Скажіть будь ласка в чому причина на Амосі 10759 не працюе.всі інші працюють траспондери .
kreshnot
09.06.2012, 21:19
Скажіть будь ласка в чому причина на Амосі 10759 не працюе.всі інші працюють траспондери .
Поправ частоту,спробуй 10761,10762
yura19701228, Раніше працював ??? Який ресівер ??? Судячи з усього у Вас збилось налаштування конвертора на даний супутник...
yura19701228
09.06.2012, 21:30
нема сигналу
Раніше працював. ресівер ортон .збилось налаштування конвертора на даний супутник...як настроїти
kreshnot
09.06.2012, 22:06
yura19701228, Непаказує тільки стб?
yura19701228
09.06.2012, 22:09
цілий транспондер
kreshnot
09.06.2012, 22:16
проскануй в авторежимі весь Амос,не буде каналів-треба буде підлаштувати конвертор
yura19701228
09.06.2012, 22:18
як підлаштувати конвертор
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010