Показати повну версію : Питання чайників (новачків)
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
Поясніть неуку!!! Постараюся описати як вмію....Включаю тюнер ортон 9500 ,з 5 супутників працює лише сіріус (дісек 1/8),деколи появлявся сигнал і на інших супутниках,але при появі на іншому міг пропасти на сіріусі,виключав і включав по новій знову сигнал був лише на одному сіріусі(два дня мучився),попробував на іншому тюнері картина не мінялася,сьогодні підключив ще один 4100с(там лише тюльпани),і все запрацювало,поміняв на ортоні скарт на тюльпани,теж вроді би все працює...Питання таке ,як то можна пояснити? То скарт тюнера,точно не кабель бо на кабельному тюнері тойже кабель працює відмінно.Як лікувати?
з 5 супутників працює лише сіріус (дісек 1/8), В сенсі пише що є сигнал тільки з одного борту, а з інших пише немає сигналу чи як ???Сіріус на 1 порті ??? Протокол який на тюнері 1,1 чи 1,2 ??? Марка дісіку яка ????
підключив ще один 4100с(там лише тюльпани),і все запрацювало,поміняв на ортоні скарт на тюльпани,теж вроді би все працює...Питання таке ,як то можна пояснити? То скарт тюнера,точно не кабель бо на кабельному тюнері тойже кабель працює відмінно.Як лікувати? Щось я не в'їду друже , до чого тут комутація відео-виходів коли в тебе проблеми з переключенням портів ресівером ????
В сенсі пише що є сигнал тільки з одного борту, а з інших пише немає сигналу чи як ???Сіріус на 1 порті ??? Протокол який на тюнері 1,1 чи 1,2 ??? Марка дісіку яка ????
Марка дісика Ортон ,протоколи я настроювати вмію))) звичайно 1,1
Сіріус на 1 порту,та пише нема сигналу....
Щось я не в'їду друже , до чого тут комутація відео-виходів коли в тебе проблеми з переключенням портів ресівером ????
то було тимчасово,знов не працює,тре лізти на кришу розбиратися з дісиком ,чи може то тюнер?
Може бути кабель або тюнер - не доходять до дісіку команди керування, може бути сам дісік, таке часто буває - не підходить дісік до даного ресіверу хоч трісни...
kreshnot
31.10.2012, 16:55
то було тимчасово,знов не працює,тре лізти на кришу розбиратися з дісиком ,чи може то тюнер?
yura150480,98% що DiSEgC
2% можна відвести і кабелю,особливо коли він має тріщини або перетертість оболочки.Стронги 4400 на РК75-11...велись аналогічно.
yura150480, DisgC -100% в мене була аналогічна історія не з одним 8вх DisgC.
багнетка
01.11.2012, 23:47
Чи можливо з пульта в ЄМУ ORTON4100C вІдновити счезнувшу строку BISS?Дякую.
sat-prof
02.11.2012, 00:48
Можна!
Тут sat-prof.com.ua/showthread.php?t=49
(останній допис пише як це робиться )
ЯКЩО ПРОПАВ РОЗДІЛ БІСС З МЕНЮ!!!
1. на пульті набрати9339
2.вибрати edit key "OK"
3. вибрати irdeto "OK"
4. натиснути зелену кнопку "добавити"
5. в першому стовпчику набрати 2600 і натиснути "ОК"
6. натиснути exit
7. появилось кодування BISS.
------------------------------------------------------------------------------
*все вищеописане стосується моделей GLOBO 4100c GLOBO 7010A
все вищеописане стосується моделей GLOBO 4100c GLOBO 7010A
Ви не повірите, це стосується всіх мкасів [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Хто на форумі займається продажем і прошивкою Фан Карток? В мене є карата Абракадабра програматором(феніксом),вона опреділяється як фанкатра ART цифри не помню,чи дійсно то є фан карта? (програматора зараз на руках не маю,але феніксом всерівно нічого прошити не зміг)....Питання таке чи може хтось у львові організувати фанкарту прошиту під віацес (каналсат+ТНТсат),(скрипт якщо щось я маю),і скільки буде коштувати прошита фанкарта?(Не питайте,нащо,сам не знаю))))))
Доброго дня. У мене таке питання.ортон 4100с нереагує на пуль .Морда робоча , блок теж.Підкидав на інший ортон.Шось на материнці.Підкажіть .попередньо дякую.
Discovery66
09.11.2012, 12:43
Перевір на обрив по схемі з R62 до 48 вив. процика ,а краще осциллографом наявність імпульсів з пульта на 48вив.проца.
kibas, це сталось само по собі чи після заливки нового софту?
kreshnot
09.11.2012, 13:20
а краще осциллографом наявність імпульсів
Осциллограф мають не всі,тому можно подивитися стрілочним тестером
kreshnot
09.11.2012, 13:34
duman, на 4100с такого не зустрічав.
з R62 до 48 вив. процика обриву нема. А сталось само по собі.
Вирішив проблему.Прогрів феном в області проца .Незнаю на скільки зараз працює.
Підкажіть ще таке.Ортон 4100с немає вихід звуку ні на скарті ні на тюльпанчиках.все інше внормі.
Провір режими U6 4558 (8-12в,4-0в,решта по 6в) і QM1 (муте) на коротке.
Vasyapriz
10.11.2012, 19:56
На триголову антену які ще можливо приліпити голови (максимальну кількість) ?
Vasyapriz, Якщо взяти голови мульти-коненкт (з вузьким опромінювачем) то можна побудувати мультик 4W+1W+5E(фокус)+9Е+13+16Е+19Е, питання в тому навіщо стільки ???
Discovery66
10.11.2012, 20:50
Я собі до дракона добавив 31,5Е ,там скілька каналів є.
Vasyapriz
10.11.2012, 21:04
А фотку кинути можете?
Vasyapriz
10.11.2012, 21:21
І на якому транспондері краще настроювати?
Discovery66
10.11.2012, 21:37
Настроювати на 12305Н27500 ,а фото завтра по дню.
добавив 31,5Е ,там скілька каналів є.
Вибачте,але там гівно а не канали(окрім НТА звичайно) Ну ще TV7 болгарія не поганий канал...Імхо
А фотку кинути можете?
Фотку мультифіда дуже легко знайти в ГУГЛІ
Vasyapriz,
І форумчани ставте підпис,щоб лекше було ,вам помогти,наприклад на 31,5° половина каналів іде в Мпег4(ваш тюнер підтримує такий стандарт)
Фотку мультифіда дуже легко знайти в ГУГЛІ Не треба нічого шукати, все давно є у нас на форумі треба лишень бажання трохи почитати. Щодо мультика зі стандартним трьохголовим +31,5 то як на мене це утопія більше тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Discovery66
11.11.2012, 10:05
А фотку кинути можете?
...
установку на 31.5 градус доцільніше робити окремим тазіком.або якшо е антена на 36й ...якраз останній варіант я і буду використовувати
drachuk1979
11.11.2012, 17:14
Щойно, заради спортивного інтересу, пробував до "трьохголового" причепити Astra з 31* - вийшло.... досить пристойний сигнал , на 12305H - 71% по Глобо (правда конвертер держав в руці),при тому що на ОРТ та Евроньюс що на 13* - 76%.
установку на 31.5 градус доцільніше робити окремим тазіком.або якшо е антена на 36й ...якраз останній варіант я і буду використовувати
Це точно...... ,
Я собі до дракона добавив 31,5Е ,там скілька каналів є
А який діаметр антени?
Discovery66
11.11.2012, 21:09
Пішов спеціально заміряв,по вертикалі-90см,по горизонталі-85см,харківська.На 75Е менша,брав б/в.
vovchik 5
13.11.2012, 19:11
Де знайти прошивку і список каналів на тюнер TIGER T6 CLASS FULL HD 8M і як його шити
Доброї пори доби!!! Я от тільки почав займатись супутниковим телебаченням, і мене ДУЖЕ цікавить наступне питання: Як то можна виставити конвертора (Amos та Hot Bird) на таріілці коли її монтаж планується за вікном куда фізично рукою не дістанеш щоб налаштувати??? Наразі щастило ставити на малій висоті, а на майбутнє всеж цікаво. Дякую.
к то можна виставити конвертора (Amos та Hot Bird) на таріілці коли її монтаж планується за вікном куда фізично рукою не дістанеш щоб налаштувати??? Пожежні дробини, автовишки з "кошиками", альпінітське спорядження ще ніхто не відміняв. Ось скільки буде коштувати така установка ??? Явно не 200 грн. за роботу... :D
Extryng, я в таких випадках налаштовую антену на *полігоні* : опора по васервазі виставлена строго вертикально на стіні приватної хати колеги і на рівні очей.Маркером мічу положення мультифідів бо при перевозці *помічники* можуть і збити налаштування. Потім на висоті кріплю опору з вікна чи драбини по рівню як можна чи на *око*.При рівних стінах деколи не треба коректувати і кута а виставити тільки азимут на 4.8Е.В межах району ще не було проколів поки що.
На якому супутнику канал JAME-JAM TV ??????????
sat-prof
14.11.2012, 18:04
Хто знає чи працює десь Етно ТВ?
gesha_rd
14.11.2012, 18:15
Astra 4A/1E, SES-5, 4.8° в.д.(DVB-S2 / MPEG-4 / FTA): 12724V, sr: 3333, fec: 9/10
На якому супутнику канал JAME-JAM TV ??????????
Можливо ви мали на увазі Jim-Jam
Супутник Amos пакет Xtra TV
Eutelsat W7 пакет НТВ+
sat-prof
14.11.2012, 18:21
gesha_rd, справді робить? зараз перевірю..бо мене один клієнт замучив!
Astra 4A/1E, SES-5, 4.8° в.д.(DVB-S2 / MPEG-4 / FTA): 12724V, sr: 3333, fec: 9/10
у МЕНЕ ЦЯ ЧАСТОТА НЕ ПРАЦЮЄ
gesha_rd
14.11.2012, 18:33
gesha_rd, справді робить? зараз перевірю..бо мене один клієнт замучив!
Немає можливості перевірити , ресівер не підтримує DVB-S2 / MPEG-4
Підскажи куди вводити BISS ключ
у мене тюнер Bigsat DSR 6500 Prima
bilak0 Системну інфу ресіверу в студію будь-ласка...
Яке ромунське Етно? Подивися ТУТ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) якщо ромунське
sat-prof,на їхньому сайті:
Receptie prin satelit Noile date de emisie ale posturilor Etno TV si Taraf TV:
Astra 4 12724 MHz polarizare verticala SR 3.333 MSps , DVB-S2 8PSK H264.
Допоможіть хто зустрічався з такою проблемою. Ортон 4100с Відео вихід тюльпанчик непрацює.а з скарту відео працює.
kibas, В 4100с відео виходить з колектора Q6 і роздвоюється:через ТС7 (220мк),R60 (75ом) i R152(дросельок) на 19 СКАРТА, а через ТС2 (220мк),R62(75ом)i R162(дросельок) натюльпан ВІДЕО.Варіанти-висох кондесатор або обрив резисторів?(це по моїй платі а не по виложеній в інеті схемі)
duman, Дякую за допомогу.Замінив R60 (75ом).Все ок.
Допоможіть .ще з одна проблема. Орьон4100с.Відсутній сигнал Блок живлення внормі..Вихід з тюнера на Н-13вольт На V-12.5вольт.
Вихід з тюнера на Н-13вольт На V-12.5вольт.
Вже не нормально. Скільки вольтів на вході 317ї мікрухи? Повинно бути близько 22 - 23 вольт. На виході - для горизонталі -17-18 вольт номінал, для вертикалі - 13-14, ну там плюс-мінус трошки. Копай БЖ і/або LM317 та її обв"язку - транзистори, діоди, резистори.
Yaro, на вході 317ї 22-23вол інших двох на Н-13вольт На V-12.5вольт.317 робоча
Всім привіт!!!- хто в курсі який код для входу в меню Q-SAT ST-09 (не маю інструкції)?
drachuk1979,
стандартний код -"0000", або "майстеркод" для глобо - 2046--100%
Discovery66
16.11.2012, 15:49
Заміряй напругу при V та H поляризації на базі транзистора QL3.
Discovery66, Заміряв там V - 0 в.H - 14.2v
Discovery66
16.11.2012, 16:27
Бути цього не може.Де ти міряв?
_gumus_,В сенсі ??? Вхід в ЕМУ 9339
Discovery66, Вибач попутав базу з колектором.а на базів V - 0.7 в.H - 0v
Discovery66
16.11.2012, 16:55
Якщо на колекторі QL3 напруга міняється, значить і на 1-му виводі U2(KA317) теж міняється?Яка напруга на 1-му U2(KA317)при V і H ?
drachuk1979
16.11.2012, 17:04
_gumus_,В сенсі ??? Вхід в ЕМУ 9339
Можливо , Він має на увазі код до меню та закодованих PB,PG.....
Тоді стандартний код -"0000", або "майстеркод" для глобо - 2046 ...!!??
Заміряв 1-му U2(KA317) там V - 11.1 в.H - 14.2v
Discovery66
16.11.2012, 17:17
якщо на 1-му вив.КА317 напруга змінюється, значить і на 2-му( вихід)повинна змінюватись.Якщо ні,то КА317 треба міняти.
Discovery66, Напруга змінюється аме занижена. КА317 замінив провірений.
Discovery66
16.11.2012, 17:42
якщо на 1-му КА317 при Н 14,2v то на 2-му має бути більше,КА317 не гріється?
Нє негріється. на КА317 1-му Н 14,2v на 2-му15.7 процесор вроді трошки зависока тимпература порівняно з іншим ресівером
Discovery66
16.11.2012, 18:13
Ну подивись шматок схеми,що ж там складного?Перевір на витік QL3,QL7,RL33 на зміну опору.
Мене цікавить чи неможе бути проц. підгорений??
kreshnot
16.11.2012, 18:40
Мене цікавить чи неможе бути проц. підгорений??
Проц тут не дочого,на базі QL3 в тебе норма
а на базів V - 0.7 в.H - 0v
VADYA777
16.11.2012, 20:47
Купил такой рес Ортон TS 9600 Prima в меню мультимедия нет пункта СЕТЬ и нет ещё одного пункта ,редактор ключей на запросы не отвечает ,
LAN подключить не могу поскольку нет настроек сети версия по 3.40 ПО 10.2010г пробовал заливать на флешку версию ПО поярче обновляется но всё равно пишет версия 3.40 что делать знаю!!!
Якщо ви знаєте що робити то чому запитуєте???? А я знаю що зробити-я видалю ваше повідомлення тому що наш форум український!!!
Допоможіть .ще з одна проблема. Орьон4100с.Відсутній сигнал Блок живлення внормі..Вихід з тюнера на Н-13вольт На V-12.5вольт.
Провір між правим і середнім виводами опір 330 ом має бути а з середнього вивода на корпус десь біля 4.7 ком і тоді на виході при Н буде 19в.При 13в сигналу не буде.
У мене тюнер digital satellite receiver 4100cl
і від на старому дісеку не працює, тільки на новому ,
а на інших тюнерах старий дісек на всі 100% працює !!!
А чому так ???????????
Discovery66
17.11.2012, 13:10
Буває не товаришують.
Korpahec
18.11.2012, 20:35
Привіт шановні! Принесли рес на прошивку модель GI S2138 подививсь на його задницю є вихід на інтернет також є юезбі на флешку а RS-232C гнізда на прошивку немає як його шити нерозумію.А ше є вихід на картку і вихід на добавочний модуль! Підскажіть шото за тюнер я його пеший раз бачу що немає вихода на прошивку!:cool::cool::cool:
kreshnot
18.11.2012, 20:51
є юезбі на флешку а RS-232C гнізда на прошивку немає як його шити нерозумію
Все через USB
2. Обновление (или откат) через USB
Когда вы уже всё сохранили и подготовились можно приступать непосредственно к обновлению ПО.
a) Обновление или понижение прошивки через меню ресивера.
1. Распаковываем файл прошивки и помещаем на USB носитель.Носитель подключаем к ресиверу.
2. В ресивере идём по адресу: Меню/Система/Обновить через USB.В первой строке выбираем файл прошивки для обновления.
3. Во второй строке выбираем режим обновления из четырёх возможных.Теперь немного об этих режимах...
Режим "ПО+загрузчик" - прошиваются абсолютно все блоки.Применяется в редких случаях когда текущая версия загрузчика ниже версии загрузчика новой прошивки.
Pежим "ПО"("основные коды")- прошивается только программное обеспечение не затрагивая ваши пользовательские настройки и списки каналов.Применяется в большинстве случаев при обновлении.
Режим "ПО+список каналов" - прошивается все блоки кроме блока загрузчика.Применяется в основном для заливки своего сохранённого бэкапа при откате или дампа слитого с другого ресивера.
Режим "Список каналов" - прошивается только блок userDB (база пользователя). Применяется для заливки общих и избранных списков каналов,а так-же всех пользовательских настроек из слитых прошивок.
Для тех кто прошивает ресивер впервые и не опытным пользователям рекомендуется выбирать режим по умолчанию - "ПО"("основные коды")
4. После того как выбрана прошивка и режим обновления выделяем пункт "Старт" и жмём на пульте OK. Процесс прошивки запущен...
5. Дождитесь окончания процесса и автоматической перезагрузки ресивера.
Внимание! Сообщение на экране ресивера после прошивки "Обновление успешно. Перезагрузите ресивер" следует считать неправильным переводом на русский язык разработчиков программного обеспечения. Правильный перевод должен быть таким : "Обновление успешно. Ожидайте перезагрузки" (ошибка: Перезагрузите ресивер). Обычно авто перезагрузка начинается сразу, но в некоторых случаях бывает длительная задержка.
В любом случае следует ждать перезагрузки и ни в коем случае не пытаться провести её самостоятельно путём отключения ресивера задним выключателем. Только после авто перезагрузки можно считать процесс завершённым и начинать пользоваться ресивером.
Автоматическое обновление через USB.
Этот способ полезен в случае если у вас проблемы с пультом или с кнопками на передней панели ресивера, но его можно применять и в обычных случаях.
Для того чтобы прошить ресивер автоматически надо распакованный файл прошивки переименовать в auto (или auto1,auto2), поместить его в корневой каталог USB носителя и подключить носитель к работающему ресиверу.
После распознавания системой USB носителя процесс обновления начнётся автоматически, и вам остаётся только дождаться его окончания и авто перезагрузки.
Режимы обновления:
-для обновления в режиме "ПО"("основные коды")файл должен иметь имя auto.
-для обновления в режиме "ПО+список каналов" ("все коды")файл должен иметь имя auto1.
-для обновления в режиме "ПО+загрузчик"("вся прошивка") файл должен иметь имя auto2.
Но следует знать что автоматически прошивку можно только обновить на более высокую версию. Если вам надо залить
прошивку с той-же версией или ниже текущей то прошивайте через меню ресивера как описано в пункте "a)".
--------------------------------------------------------------------------------
3. Действия после обновления (отката)
После того как процесс закончился и ресивер автоматически перезагрузился не извлекая USB носитель необходимо проделать следующие действия:
a) Проверка настроек "Язык", "AV","Установки времени" и прочих настроек.
После прошивки следует зайти в меню по адресу Меню/Настройки, и проверить свои настройки в пунктах "Язык", "AV","Установки времени" и др. Если ваши настройки изменились то отредактируйте их.
Особенно это необходимо делать при переходе на альтернативное ПО, потому что в таких случаях все эти настройки часто сбрасываться на дефолтные.
Заливаем сохранённые ранее ключи
При подключенном USB носителе (c вашим файлом mcaskey.bin в его корне) идём в Меню/Условный доступ/СА настройка/Редактировать ключи... и жмём красную кнопку на пульте.После заливки ключей последует авто перезагрузка.
c) Восстанавливаем при необходимости настройки шары.
Идём по адресу Меню/Интернет/Net Client Config и смотрим остались ли после перепрошивки ваши настройки.
Если настройки слетели то (при подключенном USB носителе с вашим отредактированным файлом hsdata.cfg в корне диска) находясь в меню Net Client Config жмём на пульте кнопку FIND. После заливки ваших настроек последует авто перезагрузка.
Этих пунктов достаточно при обычном обновлении "ПО"("основные коды"), но если вы прошивали в режиме "ПО+загрузчик" то необходимо выполнить следующий пункт.
d) Заливка пользовательских настроек и списков каналов.
В ресивере идём по адресу: Меню/Система/Обновить через USB. В первой строке выбираем файл вашего сохранённого бэкапа предыдущей прошивки. Во второй строке выбираем режим "Список каналов". Переходим к третьей строке "Старт" и жмём на пульте кнопку OK. После заливки последует авто перезагрузка.
После прошивки "списка каналов"нужно проверить и при необходимости отредактировать свои настройки как описано в пункте a).
Korpahec
18.11.2012, 21:17
Поняв це похоже як я прошивав опенбокс S1! Ну я дав неміг догнати що це все робиться через юезбі! Дякую КРЕНСННОТ! Аде взяти до нього прошивки ключі списки каналів наразі дякую!:eek::eek::eek:
kreshnot
18.11.2012, 22:02
Дамп за 28.06.2012
4°W, 4.8°E, 13°E, 36°E, 53°E, 75°E, 85,2°Е, 90°E
Korpahec
18.11.2012, 22:11
А екстра тіві буде відкривати! А який унього емулятор щоб увійти у бісс!:cool:
VADYA777
18.11.2012, 22:18
Поняв це похоже як я прошивав опенбокс S1! Ну я дав неміг догнати що це все робиться через юезбі! Дякую КРЕНСННОТ! Аде взяти до нього прошивки ключі списки каналів наразі дякую!:eek::eek::eek:
Софт для GI S2138 HD 1.4.96
kreshnot
18.11.2012, 22:22
Інфа в архиві
Korpahec,тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
VADYA777
18.11.2012, 22:38
Огляд HD ресівера Galaxy Innovations S2138
Модельний ряд ресиверів Galaxy Innovations за короткий термін вже встиг заслужити популярність серед любителів супутникового телебачення своєю надійністю, зручністю використання і приємним дизайном. Практично кожен місяць на ринку з'являються нові моделі від бюджетних, до самих наворочених, що володіють максимумом можливостей, апаратів. Вашій увазі пропонується невеликий тест-огляд нового HD ресівера від компанії Galaxy Innovations - GI S2138.
Недавно ресивери подібного класу, тобто з наявністю функції прийому каналів у форматі MPEG-4 і DVB-S2, оснащені HDMI виходом і LAN входом, були доступні привілейованим верствам любителів супутникового телебачення. Привілейованим в плані як володіння пристойного доходу, так і пристойних технічних знань. Причому наявність одного з цих якостей, не підкріплених іншим, було серйозною перешкодою для придбання та використання таких апаратів. Але останнім часом виробники супутникового обладнання викинули на ринок декілька моделей ресіверів високого класу за досить прийнятними цінами. І що чудово, інтерфейс стає все більш дружелюбним для користувача, не обтяженого великими пізнаннями в техніці. Якраз цим вимогам і відповідає нова модель ресівера від компанії Galaxy Innovations.
Недорогий супутниковий ресивер з тюнером DVB-S2 та підтримкою каналів у високому дозволі HD без ОС Linux. Оснащений Ehternet портом, підтримує запис і TimeShift через USB порт. Зовнішнім своїм виглядом нагадує ресивер GI S7199, тільки в ньому встановлений всього один картоприймач з підтримкою офіційних карт в різних кодуваннях, а в разі виникнення проблем з ними, можна буде використовувати ліцензійний CAM-модуль для подальшої роботи з офіційною картою доступу, завдяки наявності CI слота . Наявність в GI S2138 супутникового тюнера стандарту DVB-S2 дозволяє приймати канали з транспондерів DVB-S і DVB-S2, у результаті чого його можна використовувати для перегляду каналів як в стандартному SD, так і у високому дозволі HD. Також приймач підтримує сліпий пошук каналів, який дозволяє знайти всі канали без прописування в ручному режимі їх транспондерів. Додатково ресивер може виконувати запис одного і перегляд іншого телеканалу в межах одного транспондера супутника. GI S2138 підтримує запис передач на зовнішній жорсткий диск, якщо виконати його підключення через USB порт версії 2.0, яким оснащений ресивер. При цьому він дозволяє не тільки записувати при використанні накопичувача, але й скористатися таймшифт - зупинити перегляд каналу в будь-який час і потім продовжити його з моменту постановки на паузу. Додатково ресивер підтримує відтворення з зовнішнього накопичувача фільмів у форматі *. Mpg, крім музики і фотографій. Ресивер GI S2138 при своїх компактних розмірах підтримує підключення практично до будь-якого телевізора, завдяки наявним роз'ємів: HDMI (підтримувані дозволи - 576p, 720p, 1080i), SCART і RCA. Крім іншого в ньому є ВЧ-модулятр, який дозволить розвести сигнал на декілька телевізорів. А також обладнаний цифровим оптичним аудіовиходом.
Опис приймача GI S2138:
• Повна сумісність зі стандартами DVB-S/DVB-S2
• Декомпресія MPEG-2/MPEG-4
• Вбудований модуль умовного доступу Conax
• Слот для модуля умовного доступу
• Підтримка дозволу відео 1080i, 720p, 576p, 480p
• Порт USB 2.0
• Порт Ethernet 10/100 Mbps
• Цифровий аудіо / відео вихід HDMI
• Аудіо / відео вихід SCART
• Цифровий коаксіальний аудіо вихід S / PDIF
• RF-модулятор
• Підтримка протоколів DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 і USALS
• Функція TimeShift
• Функція PVR з використанням зовнішнього USB-носія
• Відтворення MP3, власних MPG-файлів, перегляд JPEG
• Підтримка телетексту
• Підтримка субтитрів VBI
• Батьківський контроль
Отже, розглянемо даний апарат детальніше ... очима звичайного користувача
Перше, що звертає на себе увагу - це розмір ... Трохи більше стандартної коробки від DVD - ширина 22см, висота 4см, глибина 15.8см! (Openbox800 в порівнянні з GI - просто монстр)
Комплектація стандартна:
* Кабель HDMI 1.3b довжиною 1.5 м;
* Дві батарейки АА для пульта дистанційного керування;
* Універсальний пульт дистанційного керування;
* Супутниковий ресівер.
* Керівництво користувача: gi-s2138.rar (cкачиваний: 289)
* Гарантійна карта
Виконання корпусу ресівера дуже якісне
На лицьовій панелі міститься VFD-дисплей, на якому відображається режим роботи й інша додаткова інформація. Він дуже добре читаємо
Вся передня частина управління, дисплей, CI і картоприймач закриваються кришкою, що відкидається на магнітах
На передній панелі ліворуч ми можемо побачити кнопку включення-виключення ресівера, MENU, ОК, <> (регулювання гучності), і кнопки перемикання каналів
На правій стороні розташувалися CI і картоприймач
На задній панелі розташовані:
Петлевий вихід, Вхід для LNB, Цифровий аудіовихід S / PDIF, Audio вихід (Left, Right), CVBS (Color, Video, Blank and Sync) Композитний Video вихід.
Далі йдуть USB вхід, вхід Ethernet, вихід SCART, HDMI вихід
Зліва на задній стороні є ANTIN і TVOUT для модулятора, а також Тумблер ON / OFF
Перейдемо до програмної частини огляду ресивера
На жаль, офіційна прошивка не дозволяє повністю розкрити можливості цього дивовижного апарату; тому ми будемо використовувати альтернативну прошивку (на момент написання огляду такою є ali3602_06020b00_galaxy_220_ps_synaps_1.3.86.rar [b] ), файл розміром 4194304 байт (про способах прошивки читайте нижче).
Отже, при натисканні кнопки Menu на пульті потрапляємо в головне меню ресівера. Звичайно, якщо бажаєте, для початку потрібно вибрати російську мову - Menu - System - Language
Перший пункт меню - Канал - тут, як видно на зображенні - управління вашими каналами ... Але, у вас їх ще немає, їх необхідно знайти, тому, відразу переходимо до пункту 2 - Інсталяція. Тут знаходиться управління вашими супутниками ...
Кнопками джойстика на пульті вліво / вправо можна вибрати потрібний супутник (також можна натиснути ОК - і в спадаючому списку вибрати потрібний супутник),
далі виставляємо тип LNB, в пункті Номер ТП потрібно вибрати свідомо робочий транспондер, далі, в залежності від того, який у вас DiSEqC, користуєтеся ви перемикачем 0/22 Кгц або 0/12V - виставляємо потрібні налаштування. При правильних налаштуваннях сигнал з'являється практично миттєво. Тут можна як відсканувати один вибраний транспондер, так і весь супутник методом сліпого пошуку. Підказки про пропоновані діях за допомогою кольорових кнопок пульта видно внизу інформаційного вікна ...
Після того, як всі потрібні супутники інсталював - можна запускати сканування - або відразу всього супутника, або вибраний транспондер. Тепер можна переходити в перший пункт меню і розбиратися з отсканірованимі каналами - створювати фаворитні списки, видаляти непотрібні канали і т.п.
Меню Налаштування пропонує повністю налаштувати ваш ресівер під формат вашого ТБ - можна задати розмір зображення (від 480 до 1080), систему виведення відеосигналу (HDMI або RGB), а також налаштувати яскравість і контрастність меню.
Також тут присутній підменю Таймер, що перетворює ваш ресівер в повноцінний відеомагнітофон. Тут можна запрограмувати до 8 позицій, щоб не пропустити улюблену передачу і подивитися її в будь-який зручний час.
Меню Система - тут можна побачити вашу версію прошивки, версію завантажувача й дату останнього оновлення
Рідна прошивка
Оновлена прошивка
Також тут можна відкотитися до заводських установок, оновити прошивку через USB, і зберегти свою прошивку зі своїми настройками на знімний диск(флешка)
(Тільки незрозумілий пункт Оновлення через RS232, тому в ресівері відсутня COM-порт. Спишемо це на особливості прошивки ...)
Наступний пункт меню - Ігри - може, комусь і сподобається, але я в нього навіть і не заглядав ...
Меню Умовний доступ дозволяє насолодитися переглядом кодування каналів - тут можна налаштувати CI-модуль під офіційну карту, також налаштувати протокол кардшарінга, мається список кодувань для ручного введення ключів.
Меню USB являє собою управління вашим знімним диском(флешка) - при підключенні останнього з'являється інформаційне віконце з повідомленням про вдалої операції підключення / відключення зовнішнього диска.
Також в цьому меню встановлюються налаштування формату відеозапису.
Докладніше про записи. Із записом на флешку (Transcend JF 160, 8 Gb) ресивер впорався на відмінно - при натисканні кнопки REC - запис пішла відразу, при повторному натисканні - з'являється інформаційне вікно з можливістю вибору тривалості запису (від 10 хвилин до 2-х годин), також видно назву записуваного каналу, час початку запису, час закінчення, і процентне відношення до вільного місця на знімному диску ...
10 хвилин запису HD каналу (1920 Х 1080) зайняли приблизно 600 МБайт, 10 хвилин запису SD каналу 16:9 (720 Х 576) зайняли 460 МБайт, 10 хвилин запису SD каналу 4:3 (720 Х 576) зайняли 280 МБайт. Таким чином, будь вашої флешки цілком вистачить для збереження вподобаної передачі (звичайно, без фанатизму ...)
*MediaInfo HD каналу
*MediaInfo SD каналу 16:9
*MediaInfo SD каналу 4:3
Відтворення mp3, відверто кажучи, не вразило ... Як видно на скріні - переважання низьких частот і відсутність високих ... Будемо сподіватися, що в наступній прошивці дана проблема буде усунена ...
Отже, останній пункт меню - Інтернет - дозволяє настроїти роботу ресивера через LAN - або в ручному режимі, або в автоматичному - все залежить від налаштувань вашого Інтернет-провайдера.
Тут також можна задати адреси FTP серверів оновлень (як тільки вони з'являться) ...
Також тут налаштовується робота для неофіційного перегляду - в підменю Net Client Config можна задати 8 різних адрес для перегляду практично будь-яких каналів.
Меню налаштування інтуїтивно-зрозуміле, труднощів не викликає. Дані можна копіювати з раніше введених серверів. При успішному введенні з'явиться напис Connecting ... OK! Зелений колір біля пункту Active Server говорить про готовність ресивера запитувати ключі. Також тут можна налаштувати домашню кулі
Останні 2 пункти - меню Погода і RSS новини - настроїти можна на свій смак ...
[B]Отже, насамперед потрібно ввести потрібні BISS ключі - робиться все дуже просто:
1-й варіант - треба знайти на просторах мережі свіжий файл mcaskey.bin, скопіювати його в корінь флешки, вставити флешку в ресівер - і в меню редагування ключів, користуючись підказками кольорових кнопок, інсталювати файл в пам'ять ресівера. Однак потрібно пам'ятати, що при такому способі ключі будуть прив'язані до частоти каналу, яка може не співпадати з частотою каналу у вашому ресівері.
2-й варіант - ставайте на закритий канал, натискаєте 2 рази кнопку Info, потім червону кнопку - з'являється рядок з ключем, де вже прописані частота і ID обраного каналу - залишається тільки ввести сам ключ. Натисненням кнопки ОК зберігаємо - і насолоджуємося переглядом.
В інших кодуваннях основні ключі і провайдери вже присутні в даній прошивці (наприклад, Cryptoworks для каналів PB і PG, Mediaguard, осанется тільки підредагувати свіжими ключами).
Вообщем, після тижня використання даного ресівера можна сказати наступне:
1. За функціоналом - це майже повний брат-близнюк ORTON HD X403p - різниця в наявності ВЧ-модулятора і відсутності роз'єму RS232;
2. Включається секунд 10;
3. Ш @ ринг налаштовується швидко, працює чітко, особливих затримок при перемиканні каналів з різних пакетів помічено не було;
4. При відтворенні MP3 спостерігається ослаблення високих частот, низькі частоти йдуть в повному обсязі, чисто і якісно (сусіди в шоці ...);
5. Спроба відтворити чуже відео: був узяв трихвилинний відеофрагмент якогось фільму і зроблена його конвертація за допомогою різних кодеків (MPEG-1, MPEG-2, XVID) в різні контейнери (MPEG-1, MPEG-2, MPEG TS, AVI) - разом вийшло 12 файлів. Природно, при виявленні кодека XVID ресивер починав лаятись на відсутність необхідних кодеків в системі; але, навіть спроби відтворити інші файли не увінчалися успіхом на 100% - деякі відтворювалися на чорному екрані, деякі відтворювалися без звуку (аудіокодек у всіх файлах - mp3). Єдиний файл, який показав картинку і звук - це поєднання кодека MPEG-2 в контейнері AVI, але і тут розмір картинки не відповідав вихідному матеріалу (4:3 при вихідному 16:9).
*
Для більш комфортної роботи з даними ресівером рекомендую програму SAB Titan Editor Bolli - це модифікований варіант програми Ali Editor. SAB Titan Editor відмінно справляється з функціями редагування, додавання нових транспондерів і супутників, і, що важливо, збережені дані ресивер бачить в повному обсязі!
Отже, користуємося такою версією програми:
При відкритті файлу обов'язково ставимо галочку:
Не звертаємо уваги на віконце з повідомленням, натискаємо "ОК"
Бачимо повний список:
Можна редагувати супутники:
транспондери:
канали:
Зберігаємо файл, копіюємо на флешку, вставляємо флешку в ресивер і оновлюємо список каналів ... Вуаля!
sab-titan-editor.rar [b] (cкачиваний: 252)
sab-titan-editor-rus.rar
З.И. Також можуть пригодитися програми Orton Key Editor (є у нас на форумі) - для редагування файлу ключів mcaskey.bin, а для редагування файлу налаштувань ш @ ри (hsdata.cfg) підходить будь-який текстовий редактор (напр. звичайний Блокнот Windows).
Таким чином, даний HD ресивер GI S2138 може скласти дуже велику конкуренцію всім моделям такого класу - так як співвідношення ціна / якість знаходяться в розумних межах, а зручність керування і простота настройки знаходяться на вищому рівні!
Дякуємо компанії Galaxy Innovations за наданий ресивер!
VADYA777,dresmille на скільки я розбираюсь у медицині GI S2138 це щось на зразок Ортона Х403 чи Х405. Шкода що проц у нього Алі і відповідно Е2 не годен прикрутити...
VADYA777
19.11.2012, 00:06
slavon, це Х403 -процики однакові!!!
Vasyapriz
23.11.2012, 19:30
Недавно поставив подвійний комплект і було все гуд, а зараз коли працюють два тюнери одночасно то на одному картинка зависає і потім пропадає сигнал. Як це лікується?
Дивіться така ситуація тюнер не конектиться з компортом,ні на ЛТП платі,ні на материнці ні на ЮСБ-КОМ,вже не знаю що і думати,не могло згоріти 4 компорта в один момент,на тюнері ком порт робочий (перевірено чере домашню шару),Я ось що думаю,може в кабелі діло ,але як тоді домашня йде,тай пробував я інший кабель те саме,дрова стоять,в деспечері пише що все робоче,Поможіть хто може,хоть приблизно де почати лікування...Взагалі то якась аномалія ,бо на іншому компі Комп порт в материнці та сама історія з Юсб-ком теж те саме...Короче я в шоці...Дуже надіюсь на допомогу!!!
kreshnot
23.11.2012, 20:50
yura150480,1. треба писати який тюнер і що хотів з ним робити.2.Таке може бути коли в БЖ тюнера занижена напруга
Всі (Овпен х800,Ортон4100с,Ортон4060,Ортон 9500HD,всі тюнера працюють відмінно,а конектитися не хочуть)!!! Хотів і прошити,і просто вишити ключи на 9500 або на х800 все глухо,а загрущик 4ххх пише (ресивер не подключен или выдает ошибку)
kreshnot
23.11.2012, 21:07
Спробуй відключити антивіруску
kreshnot
23.11.2012, 21:23
--------------------------------------------------------------------------------
Недавно поставив подвійний комплект і було все гуд, а зараз коли працюють два тюнери одночасно то на одному картинка зависає і потім пропадає сигнал. Як це лікується?
Лікується по різному,в основному винуватцем дешеві конвертори
Лікується по різному,в основному винуватцем дешеві конвертори
Починати всетаки мабуть треба з заміни дісек-комутаторів.А який тип головок і комутаторів стоїть?
Спробуй відключити антивіруску
Робив Глухо
kreshnot
23.11.2012, 21:38
yura150480, нульмодемний кабель має корпус- корпус?.Якщо нема -з*єднай корпуса компа та тюнера
kreshnot
24.11.2012, 13:38
Починати всетаки мабуть треба з заміни дісек-комутаторів.
Для початку треба перевірити конвертори ,з*єднавши на пряму -тюнер>конвертор та подивитися ,при роботі будуть виснути тюнера чи ні.Потім вже братися за DiSEgC
roger5000
25.11.2012, 07:32
потрібно встановити причину, яке обладнення використовуєте.
нульмодемний кабель має корпус- корпус?.Якщо нема -з*єднай корпуса компа та тюнера
Дякую розібрався проблема була як я і думав в кабелі ,дякую kreshnot
якою програмою можна прошити тюнер на процесорі АЛІ 3329с,ічи залежить версія загрузчика ???
якою програмою можна прошити тюнер на процесорі АЛІ 3329с,і чи залежить версія загрузчика ???
Версія залежить.Треба писати назву ресивера і по можливості всі його дані.
bilak0,Вам сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) також марку ресіверу і повну системну інфу бажано викладати задаючи таке питання...
Як підключити 2 монітори до компютера. І якими кабелями,я маю введу тел.і монітор.tvsat-prof
Як підключити 2 монітори до компютера. І якими кабелями,я маю введу тел.і монітор.tvsat-prof
Потрібен відеоспліттер.
Ну хоча б такий-
MultiCo EW-S002DC 2-Port Video Splitter (DVI29F 2xDVI29F),
Синій кабель VGA до теліка а білий кидаєш до компа і можна в настройках налаштувати що буде перший за монітор і другий можна в налаштуваннях виключати один з вибраних моніторів
Korpahec
06.12.2012, 00:00
Всім доброго вечора! Чи прошивается FERGUSOH AF-3100 ck небачив такого ніколи принесли на пршивку і мені залишили системна інформація така продукт FERGUSOH AF-3100 CK. SW/HW: S1.50/H1.0 Скиньте прошивку софт список кналів ключі і який унего емулятор. Якщо хтось з таким ресом стикавсь відгукніться будласка буду щиро вдячний!:cool:
sat-prof
06.12.2012, 00:24
Прошивається...є підрозділ для нього ж!
VADYA777
06.12.2012, 00:36
Korpahec,А що віра не дозволяє форум почитати???-ТУТ-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Korpahec
06.12.2012, 02:12
Щось викачав софт але його немає обше сказати мало що є до цього реса! Скажіть чий він є клон!:cool:
Що сталося з ТРК Україною ?
Тільки що перевіряв - працює!
ЩО Закодували канал МИР СЕРИАЛА???
У мене Тюнер Ferguson 3318, Як додати BISS кодировку ???
У мене Тюнер Ferguson 3318, Як додати BISS кодировку ???Є такий розділ [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Підкажіть на який шарінг можна спригнути з віасатівського комплекту (90, 3 головки на стандартні супутники). Тарілка на західній стороні будинку.
А що,Екстра не підходить?
Як основний мабуть буде екстра, просто думав може є ще якісь пакети як додаток, з набором HD каналів.
Підкажіть на який шарінг можна спригнути з віасатівського комплекту
Якщо тюнер Віазадовський,то ні на яку,а якщо тюнер в емулятуром,то вибір великий ,дивіться в правому верхньому куті (Cyfra+,Polsat,N,),щоб дивитися HD канали,потрібен тюнер з підтримкою DVB-S2 HD(так на всякий випадок)
Як основний мабуть буде екстра, просто думав може є ще якісь пакети як додаток, з набором HD каналів.
хех дядьку відмовся від свого віазаду це справжній лохотрон візьми собі нормальний ХД тюнер ставь собі ще одну тарілку на 36 і дивись шару на Хд канали і які забаєш
Zhora15 Дякую, якраз шукав такий список де пакети по супутниках розписані.
Эмин Та от вже другий рік збираюсь і ніяк не зберусь ). Мабуть треба спочатку купити тюнер, тоді вже доведеться цим зайнятись.
До речі, віасатівський тюнер не знаходить дуже багато відкритих каналів. Це проблема в тюнері чи в чомусь іншому?
До речі, віасатівський тюнер не знаходить дуже багато відкритих каналів. Це проблема в тюнері чи в чомусь іншому?
Береш тюнер видкриваэш викно и цей виазад викидуэш через викно и зразу видкриваються безкоштовни канали)Купи новий ХД тюнер и все буде показувати виазад це не вихид
Дякую, якраз шукав такий список де пакети по супутниках розписані. Список каналів тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , вибір ХД ресіверу тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , а Віасат дійно пора викинути під поїзд, трамвай, трактор (неопхідне вибрати)...
під поїзд, трамвай, трактор (неопхідне вибрати)
Славко,ну ти і втнув!І де ти береш такі дотепні і класні вислови?;)drinks
Надумав брати GI vu+ uno або duo (чому різниця в ціні тільки 30грн?).
На рахунок Е36 - калькулятор показує що головка повинна бути напрямлена вниз. Це вірно?
Дякую, якраз шукав такий список де пакети по супутниках розписані.
Я роблю так, ввожу в гугел назву пакету (наприклад Xtra),дописую Lyngsat і отримую в першій ссилці Повний список каналів пакету ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
На рахунок Е36 - калькулятор показує що головка повинна бути напрямлена вниз. Це вірно?
В західному регіоні ,чим більше на схід тим більше опускаєш антену вниз,так що вроді би вірно!!!
Славко,ну ти і втнув!І де ти береш такі дотепні і класні вислови?;)drinks З життя dresmille, з життя... :D
В західному регіоні ,чим більше на схід тим більше опускаєш антену вниз,так що вроді би вірно!!! Не вірно. У західному регіоні (на захід від 36 сд.) , аж до 36 мередіану включно, чим дальше з заходу на схід тим кут атаки на супутник буде більший (тримач голови буде задертий більше у верх).
(тримач голови буде задертий більше у верх).
Так я не про тримач я про антену,а тримачі на мільфіді дійсно чим більше на схід тим вище.Точніше Зес))))
Так я не про тримач я про антену А я про Папу Римського... :D,
Я мав на увазі тримвч центрального (фокусного) конвертора і відповідно кут атаки самої антени на супутник. Найбільший кут антени що приймає 36Е буде в населених пунктах з координатами на 36 сх д. При чому якщо йти по 36 мередіану з півночі на південь то це кут буде зростати зі зменшенням другої координати (широти місцевості) На схід і на захід від 36 сх.д кут атаки на супутник буде тільки зменшуватись...
Я щось затупив, думав що картинка малюється динамічно, а вона однакова для усіх координат. Розібрався, виникло інше питання - антена буде напрямлена прямо у сусідній будинок (метрів 50-70 до нього). Можна забути про 36Е чи з більшим діаметром можна пробувати?
lorik, У тому той справа що не однакова. Найбільший кут антени що приймає 36Е буде в населених пунктах з координатами на 36 сх д. При чому якщо йти по 36 мередіану з півночі на південь то це кут буде зростати зі зменшенням другої координати (широти місцевості) На схід і на захід від 36 сх.д кут атаки на супутник буде тільки зменшуватись... Тобто для рызних місцевостей країни він буде різним. Найвище супутник буде для користувача який знаходиться найпівденіше і якнайближще до 36 сх.д.. - наприклад на Південому березі Криму. А найнижще - у Волинській області на границі з Білорусією та Польщею
Можна забути про 36Е чи з більшим діаметром можна пробувати? Це треба пробувати, також було б добре знати географічні координати місцевості в якій Ви проживаєте
slavon,
Я по монгольський не розумію,я знаю(по своїх антенах),що чим східніше фокус тим нижче в мене нагнута антена ,ми про різне говоримо ,йому прийдеться з 5Е крутити на схід і трохи нагнути антену,щоб зловити 36Е ,а як там прикріплений зес то вже питання третє.....Хоча я сам антени не ставлю ,но наклон бачу!!!
Zhora15,Юра блін, координати м.Львів приблизно 24 сх.д. Для нас найвищий сипутник буде 23,5Е. Відстань до 36Е буде 36-24=12 градусів по орбіті, до 5Е буде 5-24= -19 градусів по орбіті оскільки |-19|>|12| значить 36Е у нас буде вище ніж 5Е - що підтверджується на практиці. Знак - в цих розрахунках вказує не те що супутник знаходиться на протележній стороні від мередіану точки прийому - 36Е на схід, 5Е на захід...
slavon, Львів. Lat: 43, Long: 36. Порахувало Azimuth: 164.4°, Elevation: 31.7°.
Хоча, якщо кут дійсно 30 то будинок не мав би мішати...
Львів. Lat: 43, Long: 36. Що таке Ви написали ??? Можете пояснити на пальцях...
slavon, Перепрошую, не звідти скопіював :). Координати 49/23
Підкажіть чи у Львові десь можна купити GI Uno?
Народ чи можу я Xtra підключити у мене тюнер Orton 4100c підкажіть будь ласка.
Народ чи можу я Xtra підключити у мене тюнер Orton 4100c підкажіть будь ласка.
Значить так ,як ви хочете підключити? офіційно чи шарінг.Офіційно неможна бо тюнер не має кардрідера(на скільки я знаю),вам підійде GI 1026,за 220грн,якщо шарінг то можна, правда якість шари да даному тюнері мяко кажучи не дуже
Підкажіть чи у Львові десь можна купити GI Uno
Сходіть на радіо базар,там в принципі можуть дістати!!!
slavon,
Я спорити більше не буду,просто скажу що в мене на балконі,одна фокус 42Е інша фокус 85Е ,друга значно Нижче нагнута і це також факт ...
Zhora15,А тут не має про що що спорити, 42-23=19, 85-23=62 а 5-23=-18 градусів по орбіті, відповідно 42Е буде ну зовсім трошки нижще ніж 5Е, а 85 ну дуже низько у порівнянні з 5Е
slavon,
Все накінець то в"їхав,дякую що розтлумачили [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Підскажіть як обновити Список каналів Ferguson AF 3018se ?????
Яка версія софта в тюнері? Оновити вручну чи з компютера? Дивись вітку по ARIONах - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
софт: TSR_ A6686 S150EC nc_18.02.2012_UT-1.auc ,хочу оновити з компютера !!!через
Arioner_022 , список з новими каналами уже є !!! але чомусь нехочи скидати допоможіть наперет дякую !!!
Я користуюсь dz arion loaderом,ним можна міняти все:софт,канали,ключі,бути.
Канали заливаються Ariter a Arioner для софтів.
Дай ще будьласка найновіщий список каналів І ключів ???
В даний момент немаю для твоєї версії софта бо я використовую софт версії В6825 технокомовський.Там бісс в тілі софта і привязаний до частоти каналу і треба заливати софт зі списком під нього.Та й зараз і він не скоректований.Бери за 08.12.12 тут на форумі і викинь все лишнє або створи групу укр-рус.
Vasil_master
17.12.2012, 14:07
Доброго дня, форумчани!
У когось працює спорт. пакет Аль-Джазіра з 13*Е на ключах Ірдето?
Vasil_master, Шановний що за дурні запитання ??? Хочете знати чи працює - вбийте вручну ключі в ЕМУ ресіверу і будете знати ....
Vasil_master
17.12.2012, 17:03
шановний Slavon!
Питання аж ніяк не дурне: ключі вже давно ввів вручну. Цікавить ID кодіровки, оскільки ідентів аж 2 - 0603 і 0627. Пробував обидва - глухо...
Цікавить ID кодіровки, оскільки ідентів аж 2 - 0603 і 0627. Пробував обидва - глухо...
На даний момент ключів нема,а ті що появляються,працюють не довго...........Я поки жодного разу не втрапив .....
На даний момент ключів нема,а ті що появляються,працюють не довго...........Я поки жодного разу не втрапив .....
так дійсно ключі дуже швидко змінюються
ключі вже давно ввів вручну. Цікавить ID кодіровки, оскільки ідентів аж 2 - 0603 і 0627. Пробував обидва - глухо... Ось з'ясували або як кажуть - що і вимагалось довести...
Привіт усім !!!дайте будьласка софт в якому буде можливісьть вводити Biss ключі з пульта вручну для тюнера „Ferguson AF 3018se” !!!! Вибачаюся за незручності, наперет дякую всім хто відгукнеться !!!
bilak0, Софт давно є на форумі , шукаємо тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , наприклад цей #5 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Кабельний тюнер,пока працює без нарікань,але в режимі стендбай цифри мигають,Питання що то може бути і чи довго він ще протяне?Чи вже нести до майстра?
kreshnot
23.12.2012, 16:26
Кабельний тюнер,пока працює без нарікань,але в режимі стендбай цифри мигають,Питання що то може бути і чи довго він ще протяне?Чи вже нести до майстра?
99% електролітам в БЖ вийшли години
У когось працює спорт. пакет Аль-Джазіра з 13*Е на ключах Ірдето?
Василь ,даний пакет,реально працює,на іденті 0603,в тебе на тюнері він буде працювати 100% ,треба лише ввести замок(можна взяти в будь якому софткамі)і сам ключ,ключі міняються кожну годину,в ТУТ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),є апдейтер ключів через нет.Знаю що пишу,адже вчора попробував на Х800 (ввів замок і ключ) і все запрацювало
vooova_b
27.12.2012, 00:56
думаю, треба до майстра.В БЖ "нестабільні напруги.
kreshnot
27.12.2012, 12:28
думаю, треба до майстра.В БЖ "нестабільні напруги.
vooova_b, нестабільні напруги,це коли напруга плаває і тюнер робити при них наврядчи буде.А тут в режимі стендбай цифри мигають напруги в БЖ можуть бути в нормі,або занижені, з імпульсами.
Чи можна на віазадовському тюнері без підключення ïхніх пакетів і т.д дивитися стандартні Сіріус Хотбірд Амос?
Чи можна на віазадовському тюнері
Його можна спалити,кинути з великого каньйону,або під поїзд Хуйдай,і забути про нього як про страшний сон!!!! А по суті НІ
Його можна спалити,кинути з великого каньйону,або під поїзд Хуйдай,і забути про нього як про страшний сон!!!! А по суті НІ
Ахахха я теж ïх ненавиджу просто принесли і викину прям зараз )
kreshnot
01.01.2013, 20:45
Эмин, викинути завжди вспієш.Погугли ,може і знайдеш відповідь.За цей тюнер, Dsr 7700 Viasat ,пишуть-тюнер продается вместе с карточкой только карту не активируеш вставляеш ее и смотриш открытые мпег-4 с любого спутника так чи ні не знаю.
Забий назву тюнера у гуглі, та пошукай відповідь
тюнер продается вместе с карточкой только карту не активируеш вставляеш ее и смотриш открытые мпег-4 с любого спутника Ні не буде робити, треба щоб карта була прив'язана до ресіверу та активована. Можна наприклад активувати черговий маразм від Віазаду - УА.ТВ за 29 грн. 1 міс і потім ще по 1 грн./міс. Щоб дивитися ФТА. БІСС і ЕМУ в тому металоломі немає, ХД також, а Ви особисто бато бачили каналів в мрег 4 СД в ФТА ??? Як на мене їх можна зі усього горизонту порахувати на пальцях ... + металолом не прцює з дісіками 1,1/1,2 та моторами (1,2 /1,3). Простіше як на мене під Хундай викинути...
а що в цих чудо тюнерах немае деталей щоб підходили в інші тюнера наприклад глобо 4100с
vimpel, Не знаю, є напевно, наприклад БЖ може підійти. Я особисто той металолом один раз бачив і то здалека
kreshnot
02.01.2013, 08:49
Теж не разу ще не розбирав.В тому році богатенько погоріло тюнерів віазаду,всі віазад поміняв.
а що в цих чудо тюнерах немае деталей щоб підходили в інші тюнера наприклад глобо 4100с
Дещо підійде:резистори,канденсатори,діоди,транзистори.
Допоможіть дуже треба терміново потрібен тюнерс Wlan або wi-fi ну для шари щоб було без гемору,сразу підключив і працює ?Дешевший був але нормальний
Хтра тв не в хд форматі транслюється?
Допоможіть дуже треба терміново потрібен тюнерс Wlan або wi-fi ну для шари щоб було без гемору,сразу підключив і працює ?Дешевший був але нормальний
Ти друже якийсь чарівний тюнер шукаєш,в любому тюнері потрібно налаштовувати мережу і шару!!! Порийся в недрях нету,і пошукай тюнер зі встроєним вайфай,десь я такий бачив але не помню де,саме дешеве з лан це овпен С1,і налаштування шари зовсім просте + працює вона відмінно(але не китаєць,бо там бомба),екстра йде в обичному мпег2 форматі!!!
sat-prof
02.01.2013, 13:49
Zhora15, S1 працює з 3G модемом?
Ти друже якийсь чарівний тюнер шукаєш,в любому тюнері потрібно налаштовувати мережу і шару!!! Порийся в недрях нету,і пошукай тюнер зі встроєним вайфай,десь я такий бачив але не помню де,саме дешеве з лан це овпен С1,і налаштування шари зовсім просте + працює вона відмінно(але не китаєць,бо там бомба),екстра йде в обичному мпег2 форматі!!!
У мене просто Хд тюнер ,брату хочу шару кинуть а в нього телік не хд простий,і тюнер фуфло ,ось шукаю тюнер і підключу хтра тв норм буде йому на звичайному теліку?
овпен С1
До речі цей тюнер не сирий зараз?
а то раніше він був сирий
S1 працює з 3G модемом?
Так я ж написав ЛАН...
ось шукаю тюнер і підключу хтра тв норм буде йому на звичайному теліку?
В брата,є роутер? Як саме хочеш підключити,через лан,через вай фай,через 3G модем,через компорт? Став конкретніше питання....Простий тюнер з лан Gi 2126(но він рідкість),як на ньому працює шара не вкурсі бо даного тюнера в руках не тримав!!!
До речі цей тюнер не сирий зараз?
а то раніше він був сирий
Всмислі??????
Роутер все є ,ось тільки тюнер проблема,сирий в тому що різні прошивки і в кожній прошивці свої глюки
Як саме хочеш підключити,через лан,через вай фай,через 3G модем,через компорт
Хочу через лан
sat-prof
02.01.2013, 14:09
Радив б дрім 500 бу знайти
Радив б дрім 500 бу знайти
Він краще ніж опен?подивився він дешевше?АЛе що краще?
де лучше шара працює і легше налаштовується?
sat-prof
02.01.2013, 14:35
Эмин, по лану шара працює добре!
де лучше шара працює і легше налаштовується?
Якщо знаєш що таке FTP і root,до дійсно спробуй знайти дрім 500 б/у, Короче я вже написав раджу GI 2126!!!
Эмин,На С1 шара працює тільки по ЛАНу все решта (Вай-Фай, ЖПРес/3Ж) не підтримується. Та і тюнер як на мене вже морально застарілий. Краще брати ХД тюнер. Тема з вибору ХД є у нас на форумі. І ще одно друже - не все то добре що дешево
де лучше шара працює і легше налаштовується? Як на мене найлегше шара налаштовується і найкраще працює на Лінуксових + декілька ЕМУ і як наслідок незалежність від софтовоятелів з СС та їм подібних кантор (Опен С1, Ортон 403ХД та інші не лінуксові). А Dreambox 500S це так сказати класика жанру...
Эмин,На С1 шара працює тільки по ЛАНу все решта (Вай-Фай, ЖПРес/3Ж) не підтримується. Та і тюнер як на мене вже морально застарілий. Краще брати ХД тюнер. Тема з вибору ХД є у нас на форумі. І ще одно друже - не все то добре що дешево
Знаю що дешево це погано у мене самого 2 хд тюнера стоïть дорогі,але йому не треба дорогі тільки для шари і все щоб працювало стабільно.
дрим і опен ціна у одного 400 грн у другого 500 що ви порадите те і візьму ?
Раджу Dreambox 500S
Коли DM випустила Dreambox 500S , то СС тільки Аріони (АФ1700, Ф100) продавали
Доброго дня всім!
Вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим!
У мене виникло таке запитання, чи є десь на сайті нормально покрокова інструкція по перепрошивці тюнера Ferguson af3318? Я просто повзаю по сайту вже хвилин 40 а толком нічого найти не можу( тому і запитуюсь тут.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Ось це вин?
Ні(
Ой то певно не мені було)))))
sat-prof
02.01.2013, 16:19
Що саме ви не розумієти під час прошивки?
Що саме ви не розумієти під час прошивки?
Я впринципі незнаю як це робиться, ось і хочу покрокову інструкцію, бажано з посиланнями на сайти де взяти нові ключі.
У мене виникло таке запитання, чи є десь на сайті нормально покрокова інструкція по перепрошивці тюнера Ferguson af3318? Я просто повзаю по сайту вже хвилин 40 а толком нічого найти не можу( тому і запитуюсь тут. Пам'ятаю я викладав інструкцію з його прошивки, у цьому розділі ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) форуму.
Що до ключів - то перегляд з допомогою ЕМУ відходить в історію. З ключів нові хіба що БІСС. Читаємо форум - все давно написано...
З ключів нові хіба що БІСС.
А як же SkyLink & JSC? dresmille
Zhora15,А що під ці ресівери є нові софти із "замком" під ці пакети ???
А що під ці ресівери є нові софти із "замком" під ці пакети ???
Взагалі то я в принципі ,а скайлінк,то по ходу старий крипто,там замок мав бути ще сто років назад....Хоча на Х800му я навіть замка не вводив,так все запрацювало...
Ахахха я теж ïх ненавиджу просто принесли і викину прям зараз )
Ці реси скуповує їх фірма (50-100грн.) більш детально -(найди дилера і рішай питання).
Виходжу з ютубе зависає КП. Що потрібно зробити чи скачати.
Виходжу з ютубе зависає КП. Що потрібно зробити чи скачати.
1. Попробуйте обновити Flash player...
2. Обновіть браузер...
3. Почистіть cookie файлы, кеш...
На опері як виключаю ютуб зависає КП.
Візьміть за правило писати повними реченнями, використовуючи розділові знаки. Також. використовуйте типові скорочення і давайте вихідні дані по залізу.
Інакше ваші повідомлення полетять у смітник...
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка клоном якого тюнера є Globo 4060cx, І де на цьому сайті можна взяти прошивку для нього? Як можна прошити ці два однакові тюнера один з одним через нульмодемний кабель. Наперед дякую.
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка клоном якого тюнера є Globo 4060cx, І де на цьому сайті можна взяти прошивку для нього? Як можна прошити ці два однакові тюнера один з одним через нульмодемний кабель. Наперед дякую.
Ось тут є все до 4060СХ.
kreshnot
11.01.2013, 18:30
Як можна прошити ці два однакові тюнера один з одним через нульмодемний кабель.
Почитай тут
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка чи правИльно я позначив на зображенні кут підйому на спутник антени ???? Мої координати
48°11.12"N
24°59.49"Е
кути спутників.jpg
я позначив на зображенні кут підйому на спутник антени у принципі правильно, за точність самих цифр кутів я не берусь судити. Але є один нюанс - як я розумію дані розрахунки приведені для антен типу "центрофокус", а для "офсетів" картина буде зовсім інша... Так що на практиці цей розрахунок і малюнок Вам нічого не дає...
у принципі правильно, за точність самих цифр кутів я не берусь судити. Але є один нюанс - як я розумію дані розрахунки приведені для антен типу "центрофокус", а для "офсетів" картина буде зовсім інша... Так що на практиці цей розрахунок і малюнок Вам нічого не дає...
а для "офсетів" яка буде картина ? допоможіть дуже потрібно !
а для "офсетів" яка буде картина ? допоможіть дуже потрібно !
Попробуй тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) подивитись і попробувати.
bilak0,Знаючи розташування супутника (кут підйому відносно горизонту і направленість ) можна опреділити чи не будуть заваджати прямій бачемості між антеною і супутниками якісь перешкоди.А вот саму антену ,будь то овсет чи центрофокус легше зорінтувати практично ніж видумувати якісь пристрої.Подивіться на сусідні антени і зробіть приблизно так само.
bilak0,Знаючи розташування супутника (кут підйому відносно горизонту і направленість ) можна опреділити чи не будуть заваджати прямій бачемості між антеною і супутниками якісь перешкоди.А вот саму антену ,будь то овсет чи центрофокус легше зорінтувати практично ніж видумувати якісь пристрої.Подивіться на сусідні антени і зробіть приблизно так само.
в сусідів немає
Yamal 201 (90.0°E) в ку діапазоні
в фокусі Intelsat 15 at (85.2°E)
ABS 1, (75.0°E)
bilak0,
Скачай програму-Satellite Antenna Alignment.Вираховує все для офсетки під любі координати і супутники.Правда вона не *ДРУЖИТЬ* з антивірусниками...
bilak0, Направляеш (85.2°E) на 90*лівіше відносно (4.8Е).Штанга овсета повинна дивитись приблизно (-7*)до землі.конвертор 45*проти годинникової стрілки.далі шукаєш сигнал.
Приблизно так.:D
Петрович
20.01.2013, 20:27
bilak0,
В Ортоні 4100с є супутниковий гід.Розрахуєте на будь який супутник.
bilak0,
В Ортоні 4100с є супутниковий гід.Розрахуєте на будь який супутник.
у мене є такий тюнер А яка довжина і ширина , як дізнатися ?
bilak0, Свої координати можна гугланути по назві населеного пункту, глянути на ГПС навігаторі чи у Гугл мапс.
bilak0
Yamal 201 (90.0°E) в ку діапазоні
в фокусі Intelsat 15 at (85.2°E)
ABS 1, (75.0°E) Такий мультік не буде добре працювати. 90Е і 75Е у нас порівняно слабкі борти. Тому для ефективного прийому усіх трьох бортів як мінімум треба 2 миски, діаметром 1,15м, з фокусом на 75Е і 90Е, а вже до якої з двох ліпити 85Е на мультіку вирішувати Вам. Яб наприклад поставив у фокус 75Е + 85Е на мультик, а від прийому 90Е відмовився б...
У мене така проблема.AMIKO SHD-8900 при вкючені на табло тільки годиник.Кнопки на передній панелі нереагують.Тому неможу відновити.і переключити на енігму чи спарк.Дя кую за будь яку інфо.
vovchik 5
27.01.2013, 22:39
Допоможіть розібратися. Тюнер х80 не реагує на пульт, пробував кілька пультів, що може бути?
1.Переконайтеся, що Ви направляєте пульт ДУ, прямо
на тюнер.
2.Переконайтеся, що між пультом ДУ і
передньою панеллю тюнера, немає
преград.
3.Вимкніть тюнер з мережі 220В і
увімкніть його не раніше, ніж через 1 хвилину.4.Переконайтеся в правильності встановлення батарейок в пульті ДУ
5.замініть батарейки в
пульті ДУ.
vovchik 5
28.01.2013, 06:56
Всі умови виконані а пульт від тюнера на відстані 5 см пробував і результату нема
kreshnot
28.01.2013, 07:24
vovchik 5, пульт робочий,перевіряв?(можно подивитися через камеру телефона).Треба писати, після чого перестав працювати пулт.
vovchik 5
28.01.2013, 07:36
Принесли тюнер на прошивку підключив до телевізора подивитись що там робиться,а там перекючити неможливо пробував 5 пультів результату нема. Прошив свіжим дампом для х80 результату нема
kreshnot
28.01.2013, 07:42
vovchik 5, перевір рідний пульт(була катавасія з пультами,що не працювали після прошивки)
(можно подивитися через камеру телефона).
Все ОК,тоді треба розбирати тюнер і дивитися там.
vovchik 5
28.01.2013, 08:00
Розібрав а далі?
kreshnot
28.01.2013, 08:23
Розібрав а далі?
перевіряємо деталі,напругу живлення фотоприймача,перевіряємо наявність імпульсів тестером(натискаючи на кнопки пульта),робимо висновок
sat-prof,
Доброго дня. Шукаю надійних людей, які б надавали стабільний сигнал та, у разі необхідності, технічну підтримку. Антена налаштована на такі супутники:
Amos 4.0 W
Sirius 4.8 E
Eurobird 9.0 E
Hotbird 13.0 E
Одну з головок потрібно буде перенаправити, оскільки канали Platforma HD/DV уже не транслюються. Проживаю у Львові. Відповіді на ICQ Key West. Дякую
Key, Шукаю надійних людей, які б надавали стабільний сигнал та, у разі необхідності, технічну підтримку. Що мається на увазі ??? Треба антену після "майстрів" поправити чи що ??? І що по Вашому означає "технічна підтримка" ???
9Е можна посунути на 13Е, відповідно 13Е на 19Е. Можна доставити антену на 36Е і підключити "цьоцю Шуру"...
В мене таке питання,я відкрив Порт,для торрента в роутері,чим це може для мене обернутися ,якщо людина буде знати мій ІР ,ІР компа і сам порт?
Потому что тот, у кого порт закрыт, может инициировать соединение только с тем, у кого он открыт. А второй - с кем угодно
Але всерівно цікаво,хтось в комп може влізти,знаючи всі дані?
І що по Вашому означає "технічна підтримка"
Можливо довічне рабство?????[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Key, Що мається на увазі ??? Треба антену після "майстрів" поправити чи що ??? І що по Вашому означає "технічна підтримка" ???
9Е можна посунути на 13Е, відповідно 13Е на 19Е. Можна доставити антену на 36Е і підключити "цьоцю Шуру"...
Основна проблема у тому, що люди, які надавали мені сигнал, кудись усі разом зникли :) і тепер я дивлюся лише канали, які є у загальному доступі. Під технічною підтримкою я маю на увазі переналаштування головок, за необхідності. Можливо, інколи потрібно буде перепрошити ресівер. Оце ніби й усе. Докучати особливо не буду. Пошук каналів на виставлених супутниках, групування пакетів і т.п. мене не цікавить. Це я зможу зробити і сам (Dreambox 800).
Доставляти ще одну антену планів не маю. Більше підходить варіант посунути 9Е на 13Е, а 13Е на 19Е. Можна, в принципі, доставити ще п'яту головку, якщо це можливо. Деталі при зустрічі.
Key, Які пакети Ви дивились з допомогою "цьоці Шури", які хочете дивитися ???
Як на мене ставте антену на 36Е і дивіться +++ та 3К
Key, Які пакети Ви дивились з допомогою "цьоці Шури", які хочете дивитися ???
Як на мене ставте антену на 36Е і дивіться +++ та 3К
Дивився частково Cyfra+, частково Cyfrowy Polsat і Платформу HD поки вона була. Не маю нічого проти 36Е, але коли перенаправлю антену на цей супутник не зможу дивитися польські канали, а вони мене більше цікавлять. До того ж, не зовсім впевнений, що у тому місці де зараз стоїть антена її можна перенаправити на 36Е. Та й українські деякі канали час від часу подивитися треба.
Окрім поляків мене цікавлять англомовні та німецькомовні канали, а це, наскільки я знаю, 19Е.
Не маю нічого проти 36Е, але коли перенаправлю антену на цей супутник не зможу дивитися польські канали А хто каже про переналаштування антени ??? Мова йде про окрему антену на 36Е...
Окрім поляків мене цікавлять англомовні та німецькомовні канали, а це, наскільки я знаю, 19Е. Англомовні в основному на 28Е, щоб їх дитися у нас треба велику миску , від 1,5 м і більше, хоча дещо є на 13Е і 19Е. Якщо ставити велику миску на 28Е то 36Е можна взяти на мультік...
Я казав, що ще одну антену ставити не буду. Велика миска в мене не поміститься, нажаль. Стосовно всього решта - це предмет для обговорення. Пропоную зустрітися і поговорити.
Пропоную зустрітися і поговорити.
Відправив дані мого майстра в Лічку ...... Я би сам вам тьоту шуру прикрутив,але на жаль(короче є причина)
Дорогі форумчани,хто знає чи існує завантажувач ,для ALI 3606?(GI HD Mini) Якщо в когось є виложіть будь ласка !!!!
Zhora15,По ідеї має підійти від Ортонів Х4/Х7 (403/405)....
slavon,
Нажаль в 405му розширення bin,а на Міні abs,а 403 ,там для Ali3602....Так що питання,актуальне,хоча спитаю ще в клубі,але якщо вони його ще не виложили,значить його в принципі нема [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
kreshnot
04.02.2013, 13:15
Zhora15, бери,не шкода
Zhora15, У сортах "гі*на" не розбираюсь....
У сортах "гі*на" не розбираюсь....
Ну чого ж в 4100с розбираєшся!!!
Не таке то вже й гі*но, правда ненадійний кажуть. Але баті і таке піде))))) На його ЛСД Кінескоп)))))
[QUOTE=Zhora15;80272]Відправив дані мого майстра в Лічку ...... Я би сам вам тьоту шуру прикрутив,але на жаль(короче є причина)
В лічку це куди? :) На ICQ нових повідомлень немає. Мені все одно, хто буде прикручувати, головне, щоб працювало. Надіюся, що майстер, який буде перенаправляти головки також петрає у всьому іншому. А то бувають варіанти. Приходять, як Ви кажете "майстри" і починають консультуватися по телефону, бо самі нічого зробити не можуть.
В лічку це куди?
В ПП приватні повідомлення....
бо самі нічого зробити не можуть.
Нє мій реально шарющий, зробить добре і шару підключить(якщо треба)
Як краще підключити 1 супутник через свіч, чи через каскад?
bilak0,Через Твін або Квадро або Окто конвертор, в залежності від кількості ресіверів що планується підключити...
bilak0,Через Твін або Квадро або Окто конвертор, в залежності від кількості ресіверів що планується підключити...
один ресівер !
Як краще підключити 1 супутник через свіч, чи через каскад?
через кабель.
Доброго вечора всім форумчанам!В мене таке питання: маю монітор із vga та dvi входами, чи можна прямо до монітора підключити тв тюнер із hdmi виходом?
Можно єслі осторожно :o На даний момент існує багато різних адаптерів HDMI/DVI, зайдіть в любиий компютерний салон , Відео буде і то напевно 576і бо 720i та 1080і простий монітор не потягне ,але звук bayan х*р його знає все залежить від вашого заліза ,якщо монітор без динаміків хоча з hdmi то купуй підсилювач точно :rolleyes:
hmura, монітор без динаміків...я думаю звук по "тюльпанах" пустити до колонок...можлива така комбінація?
100% Но відео білше 576і через DVI монітор не потяне !!!
Xоча напиши модель монітора ? З чим чорт не шуте:o
По ідеї HD мав би потягнти :rolleyes:
Размер дисплея 21.5 "
Тип матрицы TN+film
Отношение сторон 16:9
Максимальное разрешение дисплея 1920 x 1080
Время реакции матрицы 5 мс
Встроенный тюнер Нет
Яркость дисплея 300 кд/м²
Контрастность дисплея 30000:1
Угол обзора горизонтальный 176 °
Подробнее: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
hmura дякую за консультацію...
буду сподіватись, що все получиться...
europa, Якщо звук кинеш окремо то все повинно получитися greeting
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010