Показати повну версію : Цікаві випадки з клієнтами...
sat-prof
01.12.2010, 23:50
Будемо ділитись, та давати поради!
Як вчити юзерів які залізпи з паялом 100Вт в свій рес, і ще типу в мере кондюк полетів соь цей поміняйте і все.... :D
Розкажіть ви свою історію...
Якось підгледів цікавий випадок, як одна молода жінка, защораз вибігала з хати ,залазила на драбину і "підкручувала" головку Амоса. І так, десь з десять разів...:D
Принесли до мене неробочий тюнер Globo 4100c Після огляду виявив здутий конденсатор 16/1000 і тільки зібрався поміняти, як кліент каже..вуйку, а ви це вмієте робити?
Бувало що після прошивки тюнера казали що перестало показувати трк ураїна та нтв тенніс
На виклик клієнта, по причині, нема сигналу на одному супутнику, побачив таку картину. На всіх головках зняті кришки, а зверху прикриті пластиковими склянками. На моє запитання, навіщо зняли кришки?.. почув, так краще показує!!!
Ця "історія" трапилася більше року тому:
купив у нас зранку громадянин антену і конвертер (для самостійного встановлення) на 75*...
Добре що я йому дав "візитку" - після 15:00 зателефонував і попросив допомоги (не зміг за пів-дня налагодити).
Приїзжаємо, дивимся на закріплену "громадянином" антену - конвертер стоїть "задом наперед"...
Далі - сміємося з нього і дорікаєм... Це чує його дружина, і з матюками (що ти пів-дня робив ледащо, я тобі казала хай люди які розуміються на цьому встановлять) ледве не побила свого чоловіка... :o
На днях ставив одному чоловiковi 2 тарiлки :
1- дракон
2- 75 Е
Вiн питае :
"Я так розумiю I-а для метрових волн ,а II-а для дециметрових ?" ;)
Часто підходять кл-ти і просять доставити ще 1тар-ку,в одного 1 Нац. не показує, а в другого Інтер --кому гроші ,кому розуму ,а кому---??? (нехватка).
В мене сусідка, навмисне збиває тарілку, і защораз кличе мене поправити, навіть вночі..:o
В мене сусідка, навмисне збиває тарілку, і защораз кличе мене поправити, навіть вночі..:o
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
а ви в такому разі приваріть сваркой тарілку щоб не збила, або привяжіть сусідці гірю щоб не змогла дістати до тарілки
VADYA777
20.09.2012, 15:26
Допис від vimpel- а ви в такому разі приваріть сваркой тарілку щоб не збила, або привяжіть сусідці гірю щоб не змогла дістати до тарілки
Допис від slavon- vimpel, Не допоможе...
Допоможе-якщо зробити те що насправді хоче сусідка!!!
То напевно не просто так)))) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
мабуть хоче щоб на правильний спутник настроїли б ,,,,
Ставте на чергу! Я перший!!!!:-)))
Ставте на чергу! Я перший!!!!:-)))
Ми скоро дограємося!Тема то яка?Бабі 70 років..:o
Про цікаві випадки... Одного разу до мене був завезений мамою (вже покійна) мого старого друга телевізор. Ну я їй кажу, що не відпускайте водія, я подивлюсь, якщо несправність легка, то зробимо бліц-ремонт і ... Розкривши телик, бачу що зроблю все швидко. АЛЕ під час випаювання і перевірці кожної деталі мама старого друга піднімалась зі стільця і уважно дивилась, що я випаяв і чи поміняв, чи запаяв на місце. Жаль тоді не було веб-камер. Вона піднімалась і сідала на місце разів 10:-)))
WOW !!! lol;)
Ми скоро дограємося!Тема то яка?Бабі 70 років..:o це приблизно так як у тому анегдоті Чим добрий SEX з старшою жінкою ???
Вона кожен раз думає що це вже останній... :D
прикольна бабка шалунья їйби років б 30 було б можна кожну нічку і вдень настроювать антену щей можна тюнер прошивать чи канали просканувать для повного комплекту робіт ,,,,
Ця клята прикольна бабка, вже дістала мене... На днях, пів на першу ночі, дзвонить і каже що у неї не працює пульт від тюнера(у неї Опенбокс х-820).Беру свій пульт, іду до неї. Перевіряю, і дійсно- на її пульт тюнер не реагує, а мій в нормі. І що б ви подумали? Навмисне поміняла полюса батарейок на пульті щоб була причина мене покликати. І так кожного разу щось придумує. Вже починаю шкодувати що поставив їй тарілку...
D-Misha, :D
А Ви їй кажіть що кожен Ваш прихід від сьогодні платний - вдень - 30 грн., ввчері - 50, вночі - 100 грн.
пора бабку наказать переходьте на наші розцінки настроювання антени -100 гривень ( вартість комплектючих в суму не входить) встановлення антенни в місті -150 гривень, встановлення за межами -200 гривень наймаю машину, нарахунок того щоб б бабка недоставалав мене теж був подібний випадок так мужичок теж постійно доставав то канали блокуються то каналів мало хочеціся побільше то антену любить покрутить ( вже не крутить) то в меню тюнера залізе настройки позбивае коди до меню сам подбирав, а виход знайшов взяв здер суму за ремонт 300 гривень і поставив його номера на фільтрацію, а щоб вночі не звонили вимикаю звук на телефоні і тепер повний порядок і мужик за розум взявся і яйця по дрібницям не морочить ,,,
пора і вам вирішувать чи бігать на побігушках чи бабку шалунью наказать( мож на раком) щоб вам щось не морочила вирішувать вам сама вона звас наврядчи злізе
щей можна тюнер прошивать чи канали просканувать для повного комплекту робіт ,,,,
Ну це вже, перепрошую, збочення! :) :D:o:o:o
Після 3х днів як була установка дід позбивав всі канали.Через декілька днів вже переключив на радіо!!Прийшлося на ходу застосувати ліки які діють на всі 100.
1.Розібрав пульт і підложив бумагу під всі кнопки крім каналів,звуку і вимик.
2.В слідуючі рази(зауважив) що буде оплачуватись визов + бензин.
Після цього проблеми зникли все працює ОК.
молодчина спультом вийшло посто супер так треба вчити халява скінчилась:mad:
:Dз пультом оригінально вийшло
Приходить сусід -пішли відремонтуємо телевізор в мого кума,заразом і мені буде могорич.Беру необхідне тел. УЛПТ61 (Славутич).Приступив я до роботи а сусід (вік за 70 років ) все собі заглядає і заглядає в мене ж пинцет попадає на напругу 160В
відповідно сусід получає ліктем прямо в ніс-око і описавши кульбіт метрів зо три перегнавши швидкість звуку приземляється на його щастя на дивані.Тут і не до сміху було.
Після цього вже перестав підглядати але клієнтів підшуковував.
kreshnot
23.09.2012, 07:45
Приходить сусід -пішли відремонтуємо телевізор в мого кума,заразом і мені буде могорич.Беру необхідне тел. УЛПТ61 (Славутич).Приступив я до роботи а сусід (вік за 70 років ) все собі заглядає і заглядає в мене ж пинцет попадає на напругу 160В
відповідно сусід получає ліктем прямо в ніс-око і описавши кульбіт метрів зо три перегнавши швидкість звуку приземляється на його щастя на дивані.Тут і не до сміху було.
Після цього вже перестав підглядати але клієнтів підшуковував
Да ,випадок безумовно цікавій,прочитав і заплакав
Поламався телевізор .прийшов на ремонт -а там 2 телевізори,в одного нема звуку а в
другому відео,Так вони найшли вихід -одного дивилися а звук на другому слухали.Жили в одній хаті
батьки а через двері дочка із зятем.Прийшлося робити ремонт відразу 2х тел.
sat-prof
28.10.2012, 19:53
Було раз вечір роблю тюнер на дому, а ходить господар туди сюди туди сюди (босий в труселях )! А паяльник гарячий поставив на пінцет на килим!
І тут він стає на нього босою ногою... І чую блять ааай а і скаче на одній нозі! (до кінця ремонту я його не бачив)
sat-prof
01.11.2012, 21:28
Ще випадок, приїжджаю в село
телік ремонтувати, бабка говорить а
ви мене не обдурите?В якому сенсі кажу,
говорить їхав по селі майстер якийсь кричав типу телевізори
ремонтую, я покликала його, він колупався пів години потім узяв
гроші сказав 2 години не
включайте, через 2 години
включаю а фіг там не
включається!Я відкрив кришку,
дивлюся, ТДКСа немає...
kreshnot
01.11.2012, 21:36
sat-prof, це вже прикол
Принесли на прошивку рес Євросат-8004,при подачі напруги на рес висвічується годинник і червоний світлодіод,при повторному включені все запускається і пульт
реагує. Клієнту думаю прошию а потім подумаю і за неполадку.Після прошивки всі питання відпали ,світлодіод не загорявся все стало на свої місця.І таке буває??
walik,А що Ти хотів друже - ПЗ Євросат-8004 то ще та "кака", гірше за нього може бути хіба ПЗ Технозадів... :o
slavon а що не так з п\з в ТЕХНОСАТАХ ? Там все на рівні і вбити тюнер прошивкою не так просто потрібно добряче постаратись .
RIZIK,Ну і прошити його нормально також треба помахатись добрече - клічі від одної версії до іншої не підходять, з настройками приблизно такаж картина і тд.тп., корече маразм. За той час поки еБ*шся з 1 технозадом можна з 10 Жлобо 4100С прошити... :D
Нещодавно, два дні підряд, бігала до мене одна бабця, налаштувати їй Амос бо непоказують канали. Договорилися на конкретну годину. Прийшов, підєднав свій Опенбокс х-800, і тут вилітає з другої кімнати невістка з криком "А мені цього непотрібно" і всяке інше...Прийшлося терміново тікати..:eek:
Sat-eXplorer
19.02.2013, 21:00
Пане slavon, сорі що не по темі, Eurosat 8004 перешивається файлом у якому міститься все: ключі, настройки, канали... Кожну категорію можна редагувати відкривши бінарник потрібною програмою. При зміні версії прошивки налаштування і канали зберігаються. А те що ресивер вміє відображати детальну CAS інформацію (не кожен HD ресивер на таке здатний) і дозволяє вводити BISS в один рядок без частот, сідів, підів, поляризацій, контрольних сум, ..., то ціни йому немає. Хоча можливо Ви мали на увазі серію 4050 чи якось так, то дійсно брухт...
Трохи інша історія... Знайомі випадково перемкнули телевізор з режиму AV на режим перегляду ефірних каналів, натиснувши не ту кнопку на морді. Пульт був "літаючий", тому давно не працював. Парадоксальним було те, що в меню телевізора не знайшлося пункту, за допомогою якого б можна було повернути назад потрібний режим. Пульт взяв додому, щоб спробувати відремонтувати, а заодно прихопив ресивер, щоб добавити каналів (Eurosky 4050, без ВЧ). Тільки розібрав пульт, прибігають і кажуть віддавай все назад, будемо викликати майстра, що ставив антену...
От що значить народ, який нічого не розуміє в сучасній телевізійній техніці, їм що скарт, що аналог. Деякі взагалі тарілку безпосередньо до телевізора підключають, і таке буває...
RIZIK,Ну і прошити його нормально також треба помахатись добрече - клічі від одної версії до іншої не підходять, з настройками приблизно такаж картина і тд.тп., корече маразм. За той час поки еБ*шся з 1 технозадом можна з 10 Жлобо 4100С прошити... :D
Клієнт не цінує цієї прошивки,аби дешевше.
Ремонтував БЖ ГЛОБО-750Сu крім діода по 22 В по ходу всі ємності + прошивка . А чому 70 грн. з мене брали 40 говорить бабця ?
kreshnot
19.02.2013, 21:37
Sat-eXplorer,ми знаємо як і чим прошивається Eurosat 8004.slavon правий,фігня і є.У 90% проблема прошити
Sat-eXplorer
19.02.2013, 21:44
Проблема прошити була тільки один раз, коли на кабелі RS-232 проводок відпаявся... Ну Вам видніше...
kreshnot
19.02.2013, 22:08
Проблема прошити була тільки один раз, коли на кабелі RS-232 проводок відпаявся... Ну Вам видніше...
Sat-eXplorer, Вам пощастило.Можно набрати у гуглі,в основному трагедія
проблема прошити
Плюнув на той дивайс,шию зразу Jtag-ом.
Sat-eXplorer
19.02.2013, 22:27
Цілком можливо... Просто то мій перший рес, за допомогою нього я вперше налаштував супутникову антену, а з часом зрозумів інші ази супутникового телебачення. То як перша парта :) такі речі не забуваються... Не всі починають із дрімів.
Не всі починають із дрімів. Це правда - мій перший рес на початку 2006 року аріон-подібний Фергюсон 3018. Потім через приблизно півроку його замінив на Опенбокс 820СІ - на той час бомба а не ресівер, на ЕМУ йшли з десяток пакетів... О то були часи...
Віддав тв клієнту Після ремонту у себе вдома і через півгодини він прибігає і з кулаками до мене за що гроші взяв зовсім не робить !!!Поїхавши до нього я побачив таке вилка стаб.напр. вкл. в розетку а вилка тв спокійно лежить біля нього!!!Вибачень не було...І ще маю привичку ящо є на рес. викл. після прошивки виключать то майже завжди звонять що ти зробив не показує?...
kreshnot
26.02.2013, 11:53
І ще маю привичку ящо є на рес. викл. після прошивки виключать то майже завжди звонять що ти зробив не показує?...
vitja68,мені цікаво,після прошивки ресивер не перевіряєте?
Ну так ясне діло після того як перевірив {що ж я наробив }виключаю.
Korpahec
12.04.2013, 23:02
Купив собі клієнт антену 2 шт головки і ресівер сам підключив дзвонить до мене що непоказеє нічого. Приходжу до нього голови наоборот у стіні просверлині 2 дирки заведені 2жили кабелю закрутив кабель у ресівер верхне гніздо тоє сіріус а амос у нижне гніздо дісек получився лишній.
kreshnot
03.05.2013, 09:43
Принесли тюнер openbox аф1700 з діагнозом не включається.Не можу передати як був здивований клієнт,за 8 років він узнав для чого існує кнопка standby.
sat-prof
02.11.2013, 18:38
Все мав але ще такого не мав...клієнт сходив в "туалет прямо в тюнер"
Сам признався що кинув, як був пяний разом з телевізором і він після того стрілив!:o
Бачив прикол, коли молода жінка ,стоячи на драбині, крутила головки.. Через пару день, звернулася до мене..
Петрович
02.11.2013, 18:54
Бачив прикол, коли молода жінка ,стоячи на драбині, крутила головки.. Через пару день, звернулася до мене..
Ну і як?
Ну і як?Петрович, я знаю ваші наміри:)
Петрович
02.11.2013, 19:05
Петрович, я знаю ваші наміри:)
Я чоловік одинокий а мужщина як вулкан:чим довше спить тим більша ймовірність що він зірветься!(Я жартував,не ображайтесь)
Я чоловік одинокий а мужщина як вулкан:чим довше спить тим більша ймовірність що він зірветься!(Я жартував,не ображайтесь)Боже упаси, щоб я на вас ображався. Я жарти розумію.
Петрович
02.11.2013, 19:33
звернулась до мене пані в літах-прошити тюнер.Багато каналів не працює.Питаю чи давно-давно каже.Прошив я тюнер,перевірив,поставив порти як було.Через три години приїхала і з криком що як було так і лишилось.Поїхав я з нею до неї до дому.Походив.подивився біля антени.Питаю-бензопила є?Вона каже мені-Я думала що інструмент ви взяли з собою!!!Горіх гілляки пустив і закрив 13-тий.Довелось мені лізти на дерево і ручною пилкою обрізати гілляки.От тепер вже всі канали запрацювали!Чого тільки не доводиться робити щоб клієнт був задоволений.
Петрович,Головне що б кубіта була довольна ... :D
Петрович
02.11.2013, 19:44
Петрович,Головне що б кубіта була довольна ... :D
Обіцяла що при потребі буде звертатись до мене:)
kreshnot
02.11.2013, 20:05
Через три години приїхала і з криком ......
Зроби добро людині ,і тебе зразуж і о......ь.
kreshnot,Це точно, деякі ще потрафлять сказати що у них Футбол/Ф+ на старій прошивці через ЕМУ показував, а в Тебе не показує ..., інші хочуть щоб шив задурно ...
Походив.подивився біля антени.Питаю-бензопила є?Вона каже мені-Я думала що інструмент ви взяли з собою!!!Горіх гілляки пустив і закрив 13-тий.Довелось мені лізти на дерево і ручною пилкою обрізати гілляки.От тепер вже всі канали запрацювали!Чого тільки не доводиться робити щоб клієнт був задоволений.Так це ваше власна пропозиція пилять дерево яб віг полізби пилять або за додаткову плату, пяним кліентам більш нічого не буду настроювати або прошивать ну їх нафік як розрахуватись зроби сьогодні завтра розрахуюсь а завтра фіг нема грошей а на оковиту е
за дурно не шив і шить не буду бивший шеф правильно говорив хоч дивитись плати
Петрович
03.11.2013, 14:50
Так це ваше власна пропозиція пилять дерево яб віг полізби пилять або за додаткову плату,
Довелось лізти...іншого аргументу зрозумілого для клієнта я не мав щоб довести свою правоту...я не писав що за це зі мною не розрахувались!!!
пяним кліентам більш нічого не буду настроювати або прошивать ну їх нафік
Оце вже і я для себе таке виключення зробив...
Десь місяць назад приходить до мене один односельчанин (алконавт:o) і каже, "проший мені тюнер так щоб все було нове і канали(военні:o) теж були але в мене зараз нема грошей я потім тобі віддам". Відповфдаю я йому,
1. за канали "военні"(він мав на увазі полуничку) забувай, все що можливо- добавиться.
2. принесеш рес тоді як гроші будуть.
І почав він клянчити, "ну будьласка", "ну зроби". Одним словом прошив, віддав, проходить кілька годин гримає хтось у двері(була 11вечора), відчиняю-він, тоді і каже, "ти мені тюнер зіпсував, він не вмикається" а я йому "я не черговий по обслугованні щоб ще вночі бігать і не знай чого він в тебе не вмикається", одним словом спровадив я його, щоправда наступного дня проїзжав біля його будинку, дай думаю гляну чого він в нього не вмикається, робочий же рес. Заходжу до нього він своє, "не вмикається" кажу, "вмикай бідо" то він і всунув в розетку телевізор заробив а рес став в режимі очікування я натиснув на пульті від реса кнопку POWER вмикнувся і запрацював. Кажу до нього, "а це що таке?" він мені, "а я тою клавішею ніколи не користувався..." До ціх пір гроші так і не віддав за прошивку, все обіцяє, інколи каже що немає. Я вже й махнув на нього рукою(я по тій двадцятці не збіднію а він не збагатіє). Щоправда наднях сусід росповів що цей же пянюга на днях в одинокої старенької почистив у грубці ходи від сажі та попелу(30-40хв роботи) і здер з бабусі 400грн.
Отака сволота ці пянюги :mad:
arki, ви, своїм дописом, принизили всіх пянюг на форумі, в тому числі і мене... Не всі такі пянюги, як той ваш пянюга. На відміну від вашого пянюги, я нічого нікому не шкодую,є докази. Презирати, треба тих, котрі живуть в достатку і нехочуть платити. На нинішній день, таких гнид, більше чим тих пянюг. Краще пити, а бути людиною- чим не пити, а бути гнидою(це не козир в житті).Я завязав з установками вже як рік, бо вище, як 2 метри, лізти неможу, а прошивки- це є тіж зустрічі, з тими гнидами, яких я не терплю, тому не прошиваю.Лексіка не гірша, чим в тих анекдотах...де х*й діда унікальний....
Петрович
03.11.2013, 16:39
arki, Краще пити, а бути людиною- чим не пити, а бути гнидою(це не козир в житті)
Це вірно бо мене дістали якраз тверезі але гниди!
Це вірно бо мене дістали якраз тверезі але гниди!
Петрович, коли приходить до мене людина (трохи не мілліонер), з двома тюнерами і після прошивки, кидає мені 10 гр.... То як можна оцінити таку людину, як не гнидою.І це не поодинокий випадок, тому така реакція ...до, так званих, "доморощених".Ненавиджу!!!
Петрович
03.11.2013, 17:17
Петрович, коли приходить до мене людина (трохи не мілліонер), з двома тюнерами і після прошивки, кидає мені 10 гр.... То як можна оцінити таку людину, як не гнидою.І це не поодинокий випадок, тому така реакція ...до, так званих, "доморощених".Ненавиджу!!!
Я закрив підприємця і зараз "партизаню" то є такі що "роби за дурно бо здам в податкову"
sat-prof
03.11.2013, 17:27
Петрович, а податкова докаже що ви робете не за дякую ?послати його по дальше!
Петрович
03.11.2013, 17:37
Петрович, а податкова докаже що ви робете не за дякую ?послати його по дальше!
Можна було би але як кажуть "проти вітру не...".Можуть підіслати козачків..на протязі року більше трьох раз робив-штраф до 1700гривень і тд.Є такі що з ними не варто заїдатись..
Я закрив підприємця і зараз "партизаню" то є такі що "роби за дурно бо здам в податкову"Петрович, я пропрацював від податкової останні 5 років, до пенсії, тому що боявся "таких", як ви кажете.Зависть таких людей, добро не робить. Най їм буде так, чого бажають іншим.Якось ставив дві тарілки ("дракона" і 75*), молодим "газдам",де після закінчення роботи, молодий "пан" повернувся до жінки з словами- запиши в борг... :eek:
по поводу х,,в зіркових треба посилать таких козликів , податкова теж нічого не доведе в мене кліенти провіренні телефон козликам не даю, дай щоь вони можуть доказати я з підприемця давно знявся підприемницькою діяльністю не займаюсь, а так прошив настроїв антену який це бізнес так хоть на кварплату заробить та комплектуючі закупить хай тих тресуть в кого лопатніки не закриваються , насчет козачків якщо не знайомі питаю хто дав телефон мені не важко перевірити якщо без попереднього дзвінка говорю суму за ремонт прошивку якщо влаштовуе тоді роблю хай доведуть щьо я лагодив хай за руку зловлять може вмене сосід ремонтуе а я просто йому ношу на ремонт допустим за пиво незнайомих в дім взагалі не пускаю тільки провірених а взагалі працюю по попередньому дзвінку про все домовляюсь якщо все влаштовуе тоді їду або йду до кліента
Прошив Ортона 4100 одному товаришу....Просидів десь з годину редактуючи канали ,переносячи по одному .Віддав ...взяв 20гр за роботу...Через три дні дзвонить мовляв шо за фігня змінилися кольори на телевізорі...зроби як було...Давай кажу віддам тобі ті 20 гр і не парь мені мозги ...Кинув телефона і більш не дзвонив мені...Я давно знаю шо він говнистий чоловік...думав шо змінився!))
говнистий чоловік...думав шо змінився такі не міняються аз часом все більше і бельше вояють
Він звик шо люди в нього працюють за 150 самогона вонючого...або зовсім задарма...
arki, ви, своїм дописом, принизили всіх пянюг на форумі, в тому числі і мене...
То ви ж казали не пєте? :eek:
А як Ви назвете людину яка нагло обдурила мене і "обдерла шкіру" у старенької?
Я за життя не бачив жодної толкової пянюги і взагалі вважаю що алкоголік то вже щось інше ну тількі не людина...(хоча можливо помиляюся) Вибачаюсь якщо когось образив тут...
То ви ж казали не пєте? :eek:
А як Ви назвете людину яка нагло обдурила мене і "обдерла шкіру" у старенької?
Я за життя не бачив жодної толкової пянюги і взагалі вважаю що алкоголік то вже щось інше ну тількі не людина...(хоча можливо помиляюся)
arki, де ви бачили що я казав що не п'ю?Дякуючи вам і всім хто рекомендував, з вашої легкої руки ,зробив собі 10 літрів виноградного вина;) і вже який день неможу від нього відірватисяlmy Нині, за чаркою вина, посидів з одним дідом, який поділився зі мною своїми далекими спогадами(австійські і польські часи, каторга в німетчині). От де можна черпати нашу іторичну правду.. Тільки при таких обставинах, можна зрозуміти людину, яка стільки пережила і залишилася людиною.arki, ви такі категоричні по відношенню до пияків,нетреба, пияки бувають різними. А яке щастя і радість, коли після встановлення тарілки або прошивки, посидіти за чарочкою з клієнтом і не взяти з нього гроші -приємні спогади на пару тижнів. Я знаю, що віртуальне спілкування не відповідає реаліям життя, тому, не треба казати на весь форум, що ви не п'єте, а я п'ю... Ніколи не повірю!Тому, давайте випємо за те, щоб не лишали пити ,а пити з розумом і не втрачати красоту своєї душі.. Дай вам Бог всім, прожити до моїх років, з відчуттям гумору і всіма бажаннями, які ви хочете одержати від життя...dresmille
arki, Нині, за чаркою вина, посидів з одним дідом, який поділився зі мною своїми далекими спогадами(австійські і польські часи, каторга в німетчині).
то хіба це пянюга???:o
Не буду продовжувати...ми просто один-одного не вірно зрозуміли dresmille
то хіба це пянюга???:o
Не буду продовжувати...ми просто один-одного не вірно зрозуміли dresmille
arki, ви просто немаєте відчуття гумору.:confused: Ну, Сергій і ти теж,а знаєш мене дуже давноdresmille Я десь казав, що життя- це є театр, а ми в ньому клоуни ...Далі, давайте по темі,:) а то ще пару таких дописів і з мене знімуть старшого.:o
Korpahec
03.11.2013, 22:38
Привіт! Умене прошивка 4100С 20 грн ,фергисон 30 грн, хадешні 50 грн. Установка дракона 150 грн ,на АБС-75 200, грн плюс виїзд 100 грн. Бувають всякі клієнти і скупі, і щедрі, перед тим, домовляюсь по телефоні з клієнтом. Я не підприємець нехочу з цим звязуватись , якщо бере умене обладнання ідe скидка. Усюди люди є скупі ,і не скупі, такий час, але що робити показав що умієш, спокою не дадуть ,всерівно мусимо іти до людей, я думаю що ми уже за кілька років втягнулись з клієнтами.:);)
я думаю що ми уже за кілька років втягнулись з клієнтами.Korpahec, ми тут виражаємо свої почуття і відношення до клієнтів з різними відхиленнями, а також приводимо цікаві випадки, які сталися з нами. Є,певна, різниця- між тими хто проживає в селі і між тими хто проживає у місті, що впливає на обслуговування і відношення клієнтів до вас. У свій час, я неправильно поставив себе по відношенню до клієнтів.. Шкодуючи людей, я збивав ціну, а деяким робив роботу безплатно, за що тепер відпокутую і замість подяки нажив собі ворогів. З моєї сторони, безкомпромісні ціни, навчили б людей платити і поважати мене, а так, приходиться пожинати плоди, які я сам виростив..
sat-prof
03.11.2013, 23:32
Мав цікавий випадок, телевізор LG при переключенні каналів пультом Глобо 4100 вимикався телевізор.:D (прийшлось змінити рес:))
sat-prof, це ще фігня був випадок з 9500 на енігміколи на пульті від кондиціонера нажимав виключити ресивер наглухо вис
Мав цікавий випадок, телевізор LG при переключенні каналів пультом Глобо 4100 вимикався телевізор.:D (прийшлось змінити рес:))
Ростислав, щось подібне хотів Петрович, треба віднайти той рес і відправити йому :o Жарт.
Мій останній випадок, коли прийшла жінка і попросила подивитися тюнер, який перестав працювати. Коли прийшов, то побачив що зображення на всіх каналах розсипається. Я підєднав свій Опенбокс- все ОК. Я кажу жінці, що причина в тюнері і треба дивитися, на що вона зразу дає мені 10гр, я їй кажу що незнаю скільки то буде коштувати, а вона- та ви не скажете. Забрав тюнер, відкрив, а там 5 конденсаторів здуті, ну я замінив їх, перепрошив тюнер і приніс до тої жіки, підключив- все в нормі і кажу, за ремонт і прошивку 50 гр. Господи, які то були крики і приниження в мій бік, бо привикла, що я до цього випадку прошивав їй безплатно. А все моя вина, якби тримав марку то такого б не сталося.
D-Misha,То все доброта і інколи вона боком вилазить, невміють ж іі наш люди цінити,я теж такої натури людина неможу тримати ціну но стараюся інакше зара непроживеш.
бо привикла, що я до цього випадку прошивав їй безплатно. А все моя вина,
Вірю, бо і сам такий...
Але часто згадую слова знайомого, "хто виконує роботу задарма-той не поважає себе і не цінить свою роботу"
Так чи ні вірішувати нам самим...
Петрович
04.11.2013, 18:08
Ростислав, щось подібне хотів Петрович, треба віднайти той рес і відправити йому :o Жарт.
.
Я це питання вже вирішив!Тюнер вимикає телевізор о 01:00 а о 07:00 вмикає!Тюнером можна вимкнути телек у будь який час пультом і вмикаю також.Для цього довелось в телик вмонтувати реле і провести налаштування на тюнері.
Я це питання вже вирішив!Тюнер вимикає телевізор о 01:00 а о 07:00 вмикає!Тюнером можна вимкнути телек у будь який час пультом і вмикаю також.Для цього довелось в телик вмонтувати реле і провести налаштування на тюнері.
;););););););););););)
Петрович
04.11.2013, 18:15
D-Misha, Можу поділитись методикою налаштування тюнера якщо Вас це цікавить.Там нічого складного нема для мене суп зварити складніше.
D-Misha, Можу поділитись методикою налаштування тюнера якщо Вас це цікавить.Там нічого складного нема для мене суп зварити складніше.
Петрович, викладіть на загал форума.. Буде всім цікаво..:)
Петрович
04.11.2013, 18:49
Петрович, викладіть на загал форума.. Буде всім цікаво..:)
Я не впевнений що це зацікавить когось та в яку тему його втикнути.Зробити тему:Пороблено SamSobi.
Я не впевнений що це зацікавить когось та в яку тему його втикнути.Зробити тему:Пороблено SamSobi.Петрович, буде всім цікаво.. Викладіть в цій темі [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Igor1031
13.11.2013, 10:18
Не знаю,як у вас а у нас криза...(не мають грошей люди не забирають багато те що відремонтоване)
sat-prof
07.06.2014, 10:03
Вчора тільки приходив клієнт .. каже - "я жорсткий диск відкрив, почистив, зібрав .. і тепер чомусь не працює і комп'ютер не грузиться.":confused:
Коронна фраза клієнтів: "Подивіться, може там провід відпав, я почекаю ..."
Всім буде цікаво, а може і на радість комусь, як на днях ідучи до клієнта зірвався з кладки у потік і трохи не втопився. "Сусіди" дивилися і молили Бога би я втопився ..Прийшлося вернутися додому ..Оце так прикол!
Igor1031
15.08.2014, 00:37
Сьогодні приїхав, забирати з ремонту чоловік з жінкою телевізор "Самсунг 21"
Одним словом він трішки заганявся і як виносив то його пустив на землю повністю в мене під брамою!
І він словами до жінки бляд*ь ти чого не тримаєш!
Підняв поніс далі,значить працює бо не дзвонив!
Зірвалася установка тарілки))) Прийшов по виклику на установку і застав подібну картинку... Оце так прикол!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Igor1031
30.06.2015, 23:41
Я завжди намагався працювати на імідж!
Лагодив клієнтам добре і надійно!
Років 15 так!
І шо в підсумку ???
Вони суки шукають де дешевше! І приходять зі словами-ви мені рік тому лагодили, а тепер він не працює! Чому я маю платити!?
З людьми по доброму а в їхній свідомості ти навічно записаний лохом.Навічно !!!
Знайома ситуація .Стараюсь піля ремонту на телевізорі наклеювати дату ремонту .Були випадки що приносили на ремонт і казали місяць тому його ремонтував а пройшдо 5 років.
В україні іхідж ніщо,на наших слугах клейма нема де ставити, халява то улюблений наш термін. Люди поважають лише тих кого бояться,а ще є необьясниме поклоніння багатому сусіду. Плюйте їм в морду,і кажіть я вам показав зо все працювало які до мене питання,для мене дивно як можна давати гарантію на ремонт хламу. Всеодно вони будуть шукати де дишевне. До мене в селі підійшов пацан і каже проший телефон, я так ляпнув 80 грн,він а вот ти сусіду вінду безкоштовно переставив,я кажу значить так треба було і йди лєсом і не біси мене.
Прийшов сьогодні по виклику, запевняли що все є, тільки встановити.
А яке щастя і радість, коли після встановлення тарілки або прошивки, посидіти за чарочкою з клієнтом і не взяти з нього гроші -приємні спогади на пару тижнів. Я знаю, що віртуальне спілкування не відповідає реаліям життя, тому, не треба казати на весь форум, що ви не п'єте, а я п'ю... Ніколи не повірю!Тому, давайте випємо за те, щоб не лишали пити ,а пити з розумом і не втрачати красоту своєї душі.. Дай вам Бог всім, прожити до моїх років, з відчуттям гумору і всіма бажаннями, які ви хочете одержати від життя...dresmille
Слова Людини, яка має достатньо життєвої мудрості, а не старечого маразму!!! Побільше б таких людей то й жити було б веселіше! Спасибі.
sashamelja
30.09.2016, 22:17
У мене був такий випадок приїхавши на установку антени подзвонивши в двері вийшов харашо піддатий мужик на ногах стояв та коє как говорив домовились що я з інструментом вилізу на горище 5ті етажки та скину йому пере носку.
Я виліз скинув переноску, а мужик пропав,в квартиру стукав ногами,в вікна ,телефон поза зоною,він, мабуть зайшов в квартиру та заснув.
На другий день заходить цей самий мужик вже тверезий з претензією чого я не приїхав (итог+300грн до установки,и поїхали зразу на установку)
sergeyboba
02.11.2016, 09:33
Ця "історія" трапилася більше року тому:
купив у нас зранку громадянин антену і конвертер (для самостійного встановлення) на 75*...
Добре що я йому дав "візитку" - після 15:00 зателефонував і попросив допомоги (не зміг за пів-дня налагодити).
Приїзжаємо, дивимся на закріплену "громадянином" антену - конвертер стоїть "задом наперед"...
Далі - сміємося з нього і дорікаєм... Це чує його дружина, і з матюками (що ти пів-дня робив ледащо, я тобі казала хай люди які розуміються на цьому встановлять) ледве не побила свого чоловіка... :o
Мене возив кум на встановлення років десять. І, коли він хотів допомогти, майже постійно ставив конвертер таким самим чином. Але він молдован, а їм, як відомо, знижка 50%.
sergeyboba
02.11.2016, 09:41
У мене був такий випадок приїхавши на установку антени подзвонивши в двері вийшов харашо піддатий мужик на ногах стояв та коє как говорив домовились що я з інструментом вилізу на горище 5ті етажки та скину йому пере носку.
Я виліз скинув переноску, а мужик пропав,в квартиру стукав ногами,в вікна ,телефон поза зоною,він, мабуть зайшов в квартиру та заснув.
На другий день заходить цей самий мужик вже тверезий з претензією чого я не приїхав (итог+300грн до установки,и поїхали зразу на установку)
На Вашу казку: підійшов мужик (такий самий), щоб встановити 2 антени. Каже, даю гроші зараз, бо поки доїду, та проп"ю. Зазвичай не беру наперед, але випадок виключний. Поїхав, поставив, на зворотньому шляху заїхав ще до клієнта подивитись антену. Він у сусіда п"є пиво.
- Ну шо? Поставили?
- Так. Там одну, там іншу...
- Добре. Я потім сам переставлю.
Итог той басни таков: через день знов поїхав настроїти обидві. І було не раз, аж поки він не перестав пити.
Igor1031
10.11.2017, 16:26
Випадок при всановлені: Існує думка,що старші люди в нас сильно політизовані і для них крім новин і політичних баталій нічого не потрібно. Отож і ні. Одного разу встановив антену дядькові котрому років під70! ,пояснюю,як користуватися тюнером, а він: -аде тут ті дівки? ,включаю йому *PG*, дядько скоренько дістає гроші розраховується і з фразою:-розберуся мало не випихає мене з хати. Отож кожному своє,а нам дай Боже здоров"я і різних клієнтів щоб всім догодили.
Вже давній випадок. Встановлював антену в іншому селі, закінчую, підходить жінка за 60 років і жаліється на якісь проблеми. Заходимо разом до хати, вона вмикає, рес загружається....... і появляється PG. Потім узнав що вона вчителька пенсіонерка.
Igor1031
07.06.2018, 09:25
Дзвінок...
-Я купив електроплиту, підключив, а вона не працює. Там ззаду якісь перемички, як їх підключати
-Там є схема, підключайте за схемою
-А я не розумію, який провід куди. Як ми можемо з вами в місті зустрітися?
-А навіщо нам в місті зустрічатися? Вам же треба плиту підключити?
-Ні, давайте в місті зустрінемося, у мене схема з собою, ви покажете яку перемичку куди підключати
-Ні, або ви викликаєте майстра і він вам підключає плиту, або підключайте самі.
-Зрозуміло, дякую
Igor1031
11.06.2018, 09:42
Клієнт завжди бреше.
Таке відчуття, що живемо в дитячому садку! Особливо були історії, коли доводилося ремонтувати відеотехніку. Практично ВСІ відаки зламали діти, натиснувши "якусь кнопку"! Навіть у тих випадках, коли дитині років п'ять, а в апараті залишилася касета з добірним німецьким порно або навіть, "хоум відео "
Igor1031
23.11.2018, 22:20
Сьогодні дзвонить клієнтка:
- Телевізор поламався!!!
- Як називається Ваш телевізор, питаю я!
- Не знаю!
- Там є букви спереду, прочитайте їх, кажу я.
- Не можу. Вони не по-нашому написані! Давайте я краще вам фото телевізора по вайберу скину!
Капець! З цими гаджетами люди скоро читати розучаться!!!
Igor1031
15.05.2020, 17:45
Під час роботи на фірмі виробляла ІБЖ я чітко навчився класти плати деталями вниз. Стріляють електроліти, вибухають запобіжники це була постійна практика...
з.и. чим менший конденсатор тим сильніше він стріляє....
sat-prof
16.05.2020, 17:49
Ранньою весною принесли на ремонт ч / б ТБ. "Юність" в ньому було виламано антенне гніздо.Він був у будівельників у вагончику в польових умовах.Ну я його до батареї підсунув відігріватися. Заходжу через півгодини а на мене змія з півметра голову підняла і шипить. Відігрілася в телевізорі і вилізла.Шуму багато було поки зловили.
Сьогодні клієнт приніс в ремонт автомагнітолу з проханням замінити гніздо флешки. На запитання - *Як ти визначив що поломка знаходиться в обриві гнізда?*, була впевнена відповідь - *Мелодію чутно, а слів не чути*.
Igor1031
31.08.2020, 14:55
А у вас як зараз з клієнтами? У мене раніше купляли бж практично кожного дня а зараз тиша.
А у вас як зараз з клієнтами? У мене раніше купляли бж практично кожного дня а зараз тиша.
Жопа. Колись спокою не було з тюнерами, антенами, компютерами. А тепер час від часу десь якийсь ремонт антени або тюнера.
Igor1031
16.12.2021, 11:15
Жопа. Колись спокою не було з тюнерами, антенами, компютерами. А тепер час від часу десь якийсь ремонт антени або тюнера.
Аналогічно. Батя має 0 роботи
Два три -два тв на тиждень
Аналогічно. Батя має 0 роботи
Два три -два тв тиждень
Тарілка впевнено відходить у минуле. Все більше і більше стає смарт тв і подібного у людей. І майже кожен сам собі робить. Таких як ми кличуть коли все складно або щось пішло не так. Ну, що є то є...
Igor1031
16.12.2021, 12:05
Іван86, та і телевізори , здебільшого купляють нові. Які так часто не ламаються як колишні...
А стосовно приставок то прошивка/установка в минулому. Професія телемайстер не актуальна
Igor1031
16.11.2025, 20:24
Мало зараз клієнтів як і людей.
Korpahec
16.11.2025, 21:33
Добрий вечір!ukrprof
В мене на сьогодні поки що актуально, прошивка тюнерів, ремонт, прошивка андроїд, робота з інтернетом.:):):)
Igor1031
16.11.2025, 23:33
Це добре. Бо в нас якось пустка , їдеш в поїді пусті вагони зі слів батька.
і в нас тишина,нема клієнтів ні на тюнери ні на магнітоли,правда приходив клієнт зробити касетну механіку на тойота,зробив,японська механіка вічна
Igor1031
24.11.2025, 23:10
Добрий день, чи не могли б Ви спробувати полагодити музичний центр Panasonic SA PM22? На дисплеї з’являється помилка F61. Розумію, що він має невелику матеріальну цінність, проте для мене він має сентиментальну цінність.
З повагою.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010