Показати повну версію : Help!!!
bboysonic2
14.12.2010, 21:54
Мені потрібно відкрити 1+1International.
В мене Globo 4100a
Допоможіть будьласка:confused:
Ато я вводжу ключі бісс, і нічого з того нема:eek:
sat-prof
14.12.2010, 22:05
Так він МР4
bboysonic2
14.12.2010, 22:19
То значить нічого з цього не буде.
sat-prof
14.12.2010, 23:29
так
bboysonic2
22.12.2010, 19:53
А як що спробувати інший канал, такий як Polsat,MTV BASE?
Ато класні канали, а не роблять:eek:
Народ !!! Не паше комп взагалі не включається .... в чому може бути причина(комп включається гудить лише навіть біоса нема) хто що знає порадьте буду дуже вдячним
Я ось подумав може кабелі поміняти,допоможіть!!
Я ось подумав може кабелі поміняти,допоможіть!!
Тут питання у тому, чи це системний блок не працює, чи монітор. Я щойно теж замінив кабель DVI-DVI який йшов до монітора, на VGA-DVI. Видно, порт на відеокарті полетів. На моніторі теж нічого не було. Можна спробувати під'єднати замість монітора телевізор - тоді, може, щось стане зрозумілим.
Тут питання у тому, чи це системний блок не працює, чи монітор. Я щойно теж замінив кабель DVI-DVI який йшов до монітора, на VGA-DVI. Видно, порт на відеокарті полетів. На моніторі теж нічого не було. Можна спробувати під'єднати замість монітора телевізор - тоді, може, щось стане зрозумілим.
а як до теліка?
komora, шнури до монітора поміняв,не робить все одно..що ше порадиш
xoxol4uk
09.01.2011, 14:52
А системник окрім того, що гудить, віндовс загружає і взагалі грузиться судячи зі звуків колонок і мигання лампочок?
А системник окрім того, що гудить, віндовс загружає і взагалі грузиться судячи зі звуків колонок і мигання лампочок?
системник гудить.але вінду не запускає,світло на ньому блимає,але він абсолютно не грузиться..колонки тоже працюють....шо ше спробувати?
xoxol4uk
09.01.2011, 21:31
А були якісь можливі причини цього? Перепади напруги, якийсь механічний вплив? Чи після простого вмикання таке виявлось? Напиши можливо питання на мейл.ру «вопроси і отвєти» там тобі напишуть багато варіантів, що ще спробувати. В мене колись подібне бувало, але я просто вимикав відключивши живлення, вмикав знову і все норм загружалось.
А були якісь можливі причини цього? Перепади напруги, якийсь механічний вплив? Чи після простого вмикання таке виявлось? Напиши можливо питання на мейл.ру «вопроси і отвєти» там тобі напишуть багато варіантів, що ще спробувати. В мене колись подібне бувало, але я просто вимикав відключивши живлення, вмикав знову і все норм загружалось.
перекинув вінду на 7 після того комп робив нормально,а потім просто не включивс
ше після перестановки вінди,7 казала шо є проблема з жостким диском,і казала що він може вийти з ладу...
Ваш HDD (жорсткий диск) треба перевірити програмою MHDD та/або Victoria. Перевіряти бажано на двох різних ПК (материнських платах).
xoxol4uk
09.01.2011, 22:57
Не думаю що проблема в дискові. Комп би грузився, просто б видавало повідомлення про помилку диска після загрузки біоса. Можливо проблема в материнці, в кращому випадку в БЖ. Мабуть доведеться нести в сервісний центр. Хоча можеш відкрити, посмикати шину до вінчестера та живлення до ньог, витягнути батарейку щоб збити біос, якщо це можливо в сучасних ПК(десь чув, що ні) . Якщо процесор, то він має горілим пахнути. Та це все я правда так, що робив би я. А взагалі краще нести в СЦ.
xoxol4uk Помилка маже бути як ХДД так і в самому САТА (чи ІДЕ) контролері на мамці. Я Вам можу представити з десяток САТА та ІДЕ (РАТА) дисків які нормально, без помилок, визначаються в БІОС, а насправді при тестуванні прогами там "бед на беді та бедом поганяє". Буває також ситуація що на одній мамці даний ХДД повний "бед", а на іншій все ОК - тоді заміна мамки.
Не думаю що проблема в дискові. Комп би грузився, просто б видавало повідомлення про помилку диска після загрузки біоса. Можливо проблема в материнці, в кращому випадку в БЖ. Мабуть доведеться нести в сервісний центр. Хоча можеш відкрити, посмикати шину до вінчестера та живлення до ньог, витягнути батарейку щоб збити біос, якщо це можливо в сучасних ПК(десь чув, що ні) . Якщо процесор, то він має горілим пахнути. Та це все я правда так, що робив би я. А взагалі краще нести в СЦ.
я так само думаю.....вже віддав с СЦ ...... Жду результатів......:confused:
xoxol4uk
11.01.2011, 18:13
Напишиш потім, будь-ласка.
а може з шиною проблема шо зєднуе HDD з материнкою?
xoxol4uk
03.02.2011, 02:34
Може й з шиною. Але тема я думаю вже неактуальна. А комп думаю вже з СЦ повернувся і помилка відома.
так в чому ж помилка? бо цікаво ж...
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010