Показати повну версію : Обговорення Eurosat DVB-8004 C
sat-prof
18.12.2009, 20:57
Обговорення Eurosat DVB-8004 C
vooova_b
20.12.2010, 20:10
Шановний Адмін в повідомленні [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] RIZIK виклав дамп на ресівер Eurosat DVB-8004 з процесором ali 3329B, тема то не та!!!Мало свій рес не завалив.
Шановний Адмін в повідомленні [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] RIZIK виклав дамп на ресівер Eurosat DVB-8004 з процесором ali 3329B, тема то не та!!!Мало свій рес не завалив.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
vooova_b
20.12.2010, 21:59
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
:D Я трішечки поспішив з висновками.Справа в тому, що цей дамп ніяк невлазить в мій рес., я подивився на назву і подумав, що можливо людина помилилася і не туди виклала його.Інший дамп зайшов з першого разу.А цей розпаковується,а при спробі запису висвічує на табло реса -"ERR".В мене таке було при заливці дампа на 3329В.НЕ правилний висновок!:D
Хлопці,можливо хтось має прогу для злива дампа з реса в комп (для Eurosy DVB super),для нових версій ПЗ?
пробую загрузити дамп в комп ціэю-ALI System Upgrade 26-10-2007,(раніше завжди нею користувався)-все конектиться ,в програмі з*являється полоса завантаження,на ресивері пише UP9 мигає зелений світодіод,але далі нуля не йде.:confused:
xoxol4uk
01.02.2011, 17:51
Хлопці,можливо хтось має прогу для злива дампа з реса в комп (для Eurosy DVB super),для нових версій ПЗ?
пробую загрузити дамп в комп ціэю-ALI System Upgrade 26-10-2007,(раніше завжди нею користувався)-все конектиться ,в програмі з*являється полоса завантаження,на ресивері пише UP9 мигає зелений світодіод,але далі нуля не йде.:confused:
Останній загрузчик 3900
xoxol4uk
01.02.2011, 18:10
Останній загрузчик 3900
Залити точно можна, але злити не памятаю... А щоб перевірити треба звязок з ресивером.
Якщо ні, спробуй цим Channels_Editor_New
Це то редактор каналів, але там є функція Upload (STB -> PC), то по суті вона зчитує дамп. Я здається цією програмою раніше користувався. Завантажити також можна нею.
З Channels_Editor_New,-все пішло,файл зберіг,єдине,що не встиг перевірити,ще його залити,бо клієнт"видер"тюнер з рук.;)
xoxol4uk
01.02.2011, 21:03
З Channels_Editor_New,-все пішло,файл зберіг,єдине,що не встиг перевірити,ще його залити,бо клієнт"видер"тюнер з рук.;)
Там є одна цікава штука. Здається коли через нього заливаєш, то змін зразу не має. Потрібно вибрати перейти на заводські настройки, тоді зявляється залитий дамп, а при ще повторному натисканні уже дійсно заводські налаштування навіть без емулятора. А може то лише іноді. То краще перед заливкою збивати даний рес на заводські.
Може у кого є ПЗ на Євроскай 3023 супер для шари-відпишіться,будь ласка.
Studddent
10.03.2011, 23:17
Для шари на цьому тюнері йдуть майже всі софти до нього. Якщо є потреба можу викласти свій дамп на 3-голову, правда не з всіма змінами в списку каналів.
Для шари на цьому тюнері йдуть майже всі софти до нього. Якщо є потреба можу викласти свій дамп на 3-голову, правда не з всіма змінами в списку каналів.Ні не всі,я вже перепробував багато,але погано працює шара.Якщо зможеш,виклади свій дамп.:)
Studddent
11.03.2011, 21:45
4377
Дамп на 3 супутники під шаринг. Канали впорядковано за улюбленими.
Ні не всі,я вже перепробував багато,але погано працює шара.Якщо зможеш,виклади свій дамп.:)
Борис, а що там треба у налаштуваннях щоб запустити шару на Eurosat 8004 Super (Ali 3329C) прогою MPCS ??? Щось у мене не виходить, а може тюнер не підходить для шари ?
Борис, а що там треба у налаштуваннях щоб запустити шару на Eurosat 8004 Super (Ali 3329C) прогою MPCS ??? Щось у мене не виходить, а може тюнер не підходить для шари ?
Михайле! Я тільки дивився шару на 5* Футбол,ТРК Україна і вибіркові канали на НТВ+,3колор.Він довго перебирає ключі,це його дефект.І скільки я не перепробував ПО,дампів,міняв МПЦС,нічого не дало.
Михайле! Я тільки дивився шару на 5* Футбол,ТРК Україна і вибіркові канали на НТВ+,3колор.Він довго перебирає ключі,це його дефект.І скільки я не перепробував ПО,дампів,міняв МПЦС,нічого не дало.
Борис дякую за відгук! Просидів до ранку, теж міняв прошивки, але все марно......Шара у мене є на х-540, але було цікаво зробити на Eurosat 8004 Super (Ali 3329C)....Сумно...
D-Misha, А ти в меню виставляв Gbox SSSP? І ще попробуй стоячи на каналі переключати Gbox на другу функцію і навпаки.І так декілька разів,допомагало відкрити канал.
D-Misha, А ти в меню виставляв Gbox SSSP? І ще попробуй стоячи на каналі переключати Gbox на другу функцію і навпаки.І так декілька разів,допомагало відкрити канал.
Борис пробував, але дуже швидко і не чекав... Попробую ще раз... Дякую!
Борис, ти був правий, з затримкою на Gbox SSSP шара запрацювала .....;)
D-Misha, Вона буде працювати,але відбірково,по пакетам і каналам.Євроскай 3023 супер хуже працює по шарі чим Євроскай не супер,це вже провірено.І для Альфи є спецПО для шари без емулятора.Там шара добре йде.
Eurosat DVB-8004 Cупер повільно запускається і перемикає канали це нормально?
Для нормального ресівру - ненормально, для Евроскупердяя - цілком нормально.
kasper4ik
30.08.2011, 14:22
Де можна скачати провку +дамп
на evrosky dvb 4008 super
kasper4ik, [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
допоможіть зрозуміти. після 1 заливки дампа дугий раз не заливаеться
kreshnot
15.01.2013, 23:05
допоможіть зрозуміти. після 1 заливки дампа дугий раз не заливаеться
Буває таке,спробуй ALIMUPG58 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
пробую. пішла заливка але після закінченя прога не змінилась
kreshnot
18.01.2013, 12:05
пішла заливка але після закінченя прога не змінилась
скріни в студію
Хлопці підкажіть!При включенні тюнера, на дісплеї висвітлює ON і більше ніякої реакції. Пробував прошивати різними загрузчиками, доходить до запису на флеш- далі табличка EROR...Треба викидати?
Подивитися напруги, якшо все норм то мертва флешка
Подивитися напруги, якшо все норм то мертва флешка
Дивилися специ, сказали що флешка гавкнула. Викину я його.
sat-prof
04.08.2013, 00:14
D-Misha, можна спробувати жтагом сектори прочитати...
D-Misha, можна спробувати жтагом сектори прочитати...
Ростислав, на жтаг треба їхати в район. Та най валяється, у мене ще є такий новий.
sattel77
04.08.2013, 06:28
D-Misha в цiй моделi тюнера э 2 процессори та 2 памятi.Я на 100 вiдсоткiв впевнений, що флеш робоча, а причина виходу з ладу тюнера це прошивка тюнера "чужою прошивкою".Для вiдновлення це дуже "цiкавий" тюнер.
kreshnot
04.08.2013, 10:16
в цiй моделi тюнера э 2 процессори та 2 памятi.
sattel77 ,це вже цікаво.Фото можно?
в цiй моделi тюнера э 2 процессори та 2 памятi.
sattel77 ,це вже цікаво.Фото можно?
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
sattel77
04.08.2013, 10:31
kreshnot
1 проц Ali3329C
2 проц MEGAWIN MPC89E58AF
1 память-звичайна для тюнерiв на Ali3329C
2 эпромка
Так от "2 проц" мае головне значення.
1 проц Ali3329C
2 проц MEGAWIN MPC89E58AF
1 память-звичайна для тюнерiв на Ali3329C
2 эпромка
Так от "2 проц" мае головне значення.
Саша, а який вихід???
sattel77
04.08.2013, 10:43
D-Misha,(handshake), ну як говорять росiяни; "милости просим"(якщо у вас не зможуть вiдновити).Aле там можливо що i "залiзний" ремонт потрiбен.
kreshnot
04.08.2013, 10:44
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
а де другий проц?
sattel77
04.08.2013, 10:45
Hа переднiй панелi. флеш-память-эпромка не 1 мб, а 4кб.
kreshnot, я так розумiю, що у вас iх небувае.Tак oт, вони можуть лягти при заливцi або каналiв або ключiв,сам один раз поклав(для перевiрки)
D-Misha,(handshake), ну як говорять росiяни; "милости просим"(якщо у вас не зможуть вiдновити).Aле там можливо що i "залiзний" ремонт потрiбен.Зрозумів. Попробую на жтаг в район,а потім дам знати. Це трохи пізніше...
sattel77
04.08.2013, 12:27
D-Misha я з ними бувае, що цiлий день пiсля майстрiв т.....сь.Для мене краще "з десяток х80 пiдняти", як з одним супер-"после "ремонта""........
kreshnot
04.08.2013, 12:54
Hа переднiй панелi. флеш-память-эпромка не 1 мб, а 4кб.
kreshnot, я так розумiю, що у вас iх небувае.Tак oт, вони можуть лягти при заливцi або каналiв або ключiв,сам один раз поклав(для перевiкри)
У нас таких немає.Вибачаюсь ,не туди подивився-4кб.Але трішки і ти не правий .MEGAWIN MPC89E58AF не процесор а контролер.
sattel77
04.08.2013, 13:12
У нас таких немає.Вибачаюсь ,не туди подивився-4кб.Але трішки і ти не правий .MEGAWIN MPC89E58AF не процесор а контролер.
Повнiстю з Вами згоден.Але цей "контролер"-головна болячка цих тюнерiв.
jenizbek
08.03.2015, 08:53
Повнiстю з Вами згоден.Але цей "контролер"-головна болячка цих тюнерiв.
теж грішив на Megawin, потім зробив так після JTAGу сразу прошивуаю новим SW і тюнер ожив.;)
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010