Показати повну версію : підскажіть налаштування
Можливо хтось має новий список чітких налаштувань каналів по супутниках. Відсутній ICTV, ТОНІС, РТР, VESTI, ОРТ та багато інших.
Наперед дякую.
Можливо хтось має новий список чітких налаштувань каналів по супутниках. Відсутній ICTV, ТОНІС, РТР, VESTI, ОРТ та багато інших.
Наперед дякую.
Зайдідь у цей розділ, там все є[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
мене цікавить така справа:eek: я б хотів свій модем від інтертелекома, можливо якось прошити щоб не бути від інтертелекома, а від якогось наприклад іншого провайдера, чи таке можливе???? (чи кожна компанія:eek:gifts має тільки свій модем, тіпа шо наприклад від ого треба мати інший модем
sat-prof
13.01.2011, 13:46
Якщо це зж то МОЖЛИВО!Я свій київстаровський прошив під всі оператоти...
Марка модема?
verizon wireless um 150:eek:
Хочу замість хотбірда інший спутник..який порадете..і як це зробити?івано–фран. Обл.
Хочу замість хотбірда інший спутник..який порадете..і як це зробити?івано–фран. Обл.
Потрібно перенастроїти антену. Яка у вас конфігурація антенного господарства? Скілльки головок на антені? Який супутник у центрі?
Щоб рекомендувати супутник, треба знати ваші зацікавлення...
Потрібно перенастроїти антену. Яка у вас конфігурація антенного господарства? Скілльки головок на антені? Який супутник у центрі?
Щоб рекомендувати супутник, треба знати ваші зацікавлення...
3 головки ,щоб було багато цікавих
Постав на Eurobird 9, 9.0°E Візьми HD приймач налаштуй шару та дивися Платформу HD
Буде тобі багато цікавих :o
без hd нема можливості
що порадите???? чи нехай стоїть хотбірд:eek:
Підключивши шару можна і з Хотбірда багато цікавого дивитись та з Сіріуса Віасат Балтика на рос. мові ;)
astra ..eutelsat 16 немають нічого цікавого?
Можеш спробувати Astra 19.2 але немає наших каналів зате є Євроспорт німецький і пару музичних.
astra ..eutelsat 16 немають нічого цікавого?
Цікава дискусія.... Другий день гадаю і не можу відгадати- що ви respect хочете????
Цікава дискусія.... Другий день гадаю і не можу відгадати- що ви respect хочете????
хочу будь яких каналів.......доречі, в мене перестав показувати 10760 30000 amos....вже 3 день не працює.....може головку потрібно покрутити:eek:
vanya.petyk
12.06.2011, 19:32
Наперед дякую.
Amos частота 10759/30000
aeshunter
14.06.2011, 13:17
На Амосе большинство укр/рус каналов. Поковыряйся в конфигурации головок.
Мова форуму Українська !ukrprof
І я хочу багато цікавих та звідки взяти.
Що таке "xtratv.com.ua" - воно взлому піддається?
robin, Надто багато питань з Вашої сторони на які вже є відповіді на форумі. Замість того щоб писати раджу читати форум... :(
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010