Показати повну версію : Atlas ASR5000 HD
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
-Цифровий супутниковий приймач високої чоткості для прийому відкритих ТБ І Радіо каналів
-Lan порт для підключення до потокових ресурсів (Internet Radio, YouTube) та інших сервісів мережі
-Підтримка подключення до бездротової мережі через зовнішній WiFi І USB адаптер
-Підтримка подключення до загального ресурсу в локальній мережі
-Перегляд фото, відтворення Музики і відео в різних форматах
-Неперевершена якість Аудіо І Відео
-Швидка і проста установка, дружній інтерфейс користувача
-Дисплей на передній панелі для індікації номера каналу або часу
-Функція запису ТБ І Радіо програм на зовнішній USB накопичувач
-Зберігання і відновлення користувацьких списків каналів в пам'ять приймача і на зовнішній носій
-Таймер для включення і запису програм за розкладом
-Пам'ять на 100 супутників і 4000 транспордерів і 10000 каналів
-8 фаворитних груп
-Навігатор по програмах передач(EPG)
-Настройка таймера з навігатора по програмі передач
-Таймер відключення через заданий інтервал часу
-Функція батьківського блокування
-Підтримка мульти мовних DVB субтитрів і аудіо доріжок
- Повна підтримка телетексту
-Функція мозаїки
-Огляд відео до 9ТВ каналів
-Режим економії енергії
-Можливість управління приймачем кнопками не передній панелі
-Вимикач живлення на задній панелі
-Мульти мовний інтерфейс користувача
-Оновлення програмного забезпечення через USB
-Індикатор рівня та якості сигналу
-Автоматичний, ручний і сліпий пошук каналів
-Включення на каналі, який переглядали попередньо
-Динамічний список останніх переглянутих каналів
-Індивідуальний рівень гучності для кожного каналу
-Відео вихід: HDMI, TV SCART, VIDEO RCA
-S/PDIF Вихід цифрового звуку для підключення до підсилювача
- Цифрове відео в розширенням 480р, 480і, 576р, 576і, 720р і 1080і
-Підтримка відео у форматах MPES-1, MPEG-2, H.264, VC1, DV, DivX
-Підтримка DiSEgC 1.0, 1.1, 1.2, 1.3,
-Раз"єми SAT IN, SAT OUT, HDMI, TV SCART 3RCA, S / PDIF КОКСІАЛ, LAN USB НА передній панелі.
-Аксесуари пульт ДУ, 2хААА батарейки
Система пам'ять:
-Основний процесор РNX8735Е
-Флеш пам'ять 64Мбайт
-Системна пам'ять 128 Мбайт
Мультимедія:
-Підтримувані формати відео-файлів:
MP4, 3GP, MPG, AVI, MKV, MOV. TS, DAT, M2TS, FLV
Свіжа прошивка для даного апарата :
1.Розпакуйте архів, в ньому знаходится файл з назвою "NxpRom.bin".
2.Створіть на usb накопичувачі (формату fat чи fat32) папку з назвою "files".
3.Підключіть usb накопичувач до приймача і ввімкніть живлення приймача.
4.Оновлення приймача запуститься автоматично і в кінці приймач самостійно перезавантажиться.
5.Все готово!
ASR_5000_V2.09_101213.rar ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
А це програмка для налаштування шари : прописуєш сервак, зберігаєш файлик на флешку і оновлюєш свій рес.
На даний момент тестую цей приймач :rolleyes: До речі він на закритому лінуксі
Враження не погані : Картинка пристойна , шара працює нормально , також працює Ж-шейр майже весь HotBird можна дивитися на шару , читає усі відео формати без глюків та тормозів , нормально працюють потокові ресурси (Internet Radio, YouTube) та
Extra Mouve - XXXonline .
ЗІ:Дякую Android-80 за інфу та П/З по даному приймачу ;)
Дрібно-гуртова ціна і роздріб цього приймача в межах 165$
Продає Стронг_Юкрейн (м.Київ). А купити можна в Тараса (fox-taras) у Тернополі ось контактні телефони : 0975957533 ; 0501507602
ASR_5000_V2.12_ver2_101231.rar
Нова прошивка
ASR 5000_V2.13_110121.rar ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 5000_V2.13_110121.rar)
Soft 2.13
Вирішено слідуючі проблеми:
- Покращено Меню настройки приймача для протоколу DiSEqC1.2
-Вирішені проблеми зі звуком на каналі «1 +1» і цифровим звуком
- Відредаговано RUS OSD
- Поліпшено роботу Пульта ДУ (стали більш чіткі команди)
- Вирішено проблеми пов'язані з некоректним введенням часу
Мій список каналів для Atlas 5000 HD Під USALS (4W-90E)
Налаштування USALS виставлено для м. Тернопіль 25,5E -- 49,4N
Також в архіві є список ключів з останіми змінами
Список каналів з фаворитами який розрахований , для звичайного перегляду і під шару !
Зроблено такі фаворитні списки :
1. Наше ТВ (Українські та російські канали по усіх позиціях "FTA+EMU")
2. НТВ +
3. Триколор
4. Платформа HD
5. Радуга
6. Віасат Балтика
7. Кіно (Фільмові канали з усіх пакетів)
8. ХХХ (Клубнічка)
P.S. На даному приймачі працює G-Share просто підключіть його до мережі і майже усе дивітся ;)
Приємного перегляду :D:D:D
Ось програма для редагування каналів.
Нова версія П/З - 2.17 на [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
30,33,37 сервера рекомендовано вимкнути та говорять , що індикатори рівня сигналу не працюють ще не тестував...
Стоит версия 2.13 вроде все хорошо токо звук на цыфровом выходе неработает
alesoroka
13.03.2011, 22:39
На 17 версии индекаторы работают, добавлена погода.Работает стабильно.
alesoroka
13.03.2011, 22:42
Сервера отключаются чтобы неконфликовали между собой.
sat-prof
13.03.2011, 23:18
oll ,alesoroka ,правила хто буде читати!!!!!?
на перший раз по одному
На 17 версии индекаторы работают і де це вони працюють,під час налаштування так,але коли натискаеш ок на каналі по нулям,два прошив і на обох такаж фігня ,а у вас работают -цікаво?
У мене працює нормально є індикатори
Прошивку брав тут :
ASR 5000_V2.17_110225.rar ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 5000_V2.17_110225.rar)
індикатори і в мене є але якщо на каналі натиснути інфо,а також під час переключення вони завжди на нулях,працюють тільки в режимі налаштування,а на 13 працюють завжди,причому на двох тюнерах симптоми одинакові,перепробував і перепрошивати і заводські,тому й прошу уважно подивитися чи під час переключення ті два шарики кудись скачуть ,чи залишаються на місці?
розібрався індикатор працює але повільно ,якщо виставити відображення меню 1 сек не встигає включитися на відміну від попередніх версій
Andreyka1980
22.04.2011, 21:07
Хлопці, шо робити? Коли перемикаєш на канали HD Кіно та HD Life ресівер самостійно починає перезавантажуватись і так постійно. Може переустановити програмне забезпечення. А в цілому я дуже задоволений апаратом.
Andreyka1980
22.04.2011, 21:23
Прошивка яка стоїть ?
Версія H/W 1.00; S/W 2.13; V 1.00; від 21.01.2011 року. S/N 100802000254x.
Став 2.17 бо у 2.13 був такий глюкtvsat-prof
Andreyka1980
22.04.2011, 21:47
Став 2.17 бо у 2.13 був такий глюкtvsat-prof
А інформація вся видалиться після встановлення програмного забезпечення, шара теж видалиться?
Andreyka1980
22.04.2011, 21:51
І де можна скачати версію 2.17, порадьте будьласка.
17 пост цієї теми
все залишеться , але на всякий випадок зроби бекап каналів та ключів в USB меню там є така функція зберегти канали та ключі на флешку
Andreyka1980
22.04.2011, 21:55
Так після встановлення версфї 2.17 шара видалиться чи ні? І якщо можна, покроково можна прописати як оновити програмне забезпечення. Я його завантажив на комп і далі що?
Почитай тему з початку тут все описано :(
Andreyka1980
22.04.2011, 22:20
Прошивку оновив. Но активні всього 2 сервераз 14 . Треба зачекати, чи з флешки залити те що скопирував?
А шара яка нормальна чи халявна G-shara ?
Andreyka1980
22.04.2011, 22:28
Оооо! Все працює!!! Дякую Вам за допомогу! Жоден канал не висне та відкрились майже всі канали підвищеної чіткості.
Andreyka1980
22.04.2011, 22:30
Не знаю яка. Була встановлена про покупці ресівера.
Значить халявна lmy
Andreyka1980
22.04.2011, 22:35
А як розуміти нормальна чи не нормальна шара? З самого початку все працює майже без перебою.
Я мав на увазі під словом "нормальна" шару за яку потрібно платити абонпплату ,
А в цих приймачах в прошивці прописана халявна "G-shara" для заохочення покупців
а як довго вона буде працювати не відомо :o
hmura халявна "G-shara",з яких супутників? шось я не можу роздуплити,платна працює без проблем,напишіть якщо не важко хто що дивиться по "G-shara",з Великоднем всіх!!!
Andreyka1980
25.04.2011, 08:03
hmura халявна "G-shara",з яких супутників? шось я не можу роздуплити,платна працює без проблем,напишіть якщо не важко хто що дивиться по "G-shara",з Великоднем всіх!!!
Доброго ранку! В мене халявна G-Share працює з Триколор, НТВ+ та платформа HD, поки що без проблем. Буває трохи підтормажує коли посилає запит на сервер, а так все відмінно!
платформа HD я так розумію з 13 градусу чи з 9го і на якому серваку?
Andreyka1980
26.04.2011, 14:53
платформа HD я так розумію з 13 градусу чи з 9го і на якому серваку?
На Eurobird 9 градус. А от на якому серваку, я не знаю, їх у мене 24 активні. Якщо скажете як подивитись то з радістю скажу.
Подивитись просто ,в меню де налаштування ,або настройка сервера подивитися які сервера в кінці мабуть від 30 до 40 працюють в режимі G-SHARE тобто є ідент внизу,та й взагалі шось тема бачу всюди вмерла вже місяць ні прошивок,ні взагалі чогось нового хоча б хтось написав які софтками і де брати щоб підходили до даних девайсів,інколи йде статика я вже всякі перепробував, крім редагування секи і бісу нічого не вдається запустити,хоча шара платна працює суперово,якби ще й сайти були без глюків(інколи є зависання,правда рідко)було б супер хоч для шари
допоможіть налаштувати шару. зразок вписую сервер логін і пароль але млинець пішіт немає з'єднання ЕММ включений
Після заповнення серверу,обовязково перезавантажити,або ззаду кнопкою ,або зайти в налаштування мережі, налаштування ІР натиснути синю,потім "так" і ок
Andreyka1980
30.04.2011, 16:01
Після заповнення серверу,обовязково перезавантажити,або ззаду кнопкою ,або зайти в налаштування мережі, налаштування ІР натиснути синю,потім "так" і ок
Доброго дня всім! Скажіть будь ласка, ян на цьому ресівері прописати шару для перегляду нового пакету на НТВ+ та Триколор?
ATLAS ASR5000 Ver. 2.23
Поліпшено роботу мережевої програми Weather Forecast. Покращена індикація якості сигналу на HD каналах. Вирішено проблему перезавантаження приймача при включенні з Stand-By при WiFi-підключенні до мережі. Вирішено проблему запису на SAMBA диск за відсутності підключення до мережі. Додана можливість виключення звуку в багатьох режимах меню, наприклад: у списку каналів.
завантажити ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Список каналів з фаворитами який розрахований , для звичайного перегляду і під шару !
2. НТВ +
3. Триколор
4. Платформа HD
5. Радуга
6. Віасат Балтика
8. ХХХ (Клубнічка)
P.S. На даному приймачі працює G-Share просто підключіть його до мережі і майже усе дивітся ;)
Оновлено базу каналів та ключів станом на 15/05/2011р
конкретніше що іде на G-Share? якщо не важко звісно,і на якому сервері прописана?
НТВ +, Триколор , Платформа HD , Частина Радуги та Віасату , а також :Polsat , Cyfra+ , Sky , CSat/Canal+ ,TNT SAT , Tring , JSC , Premiere , Akta
Перевір чи ввімкнута G-Shara
Меню-Додатково-Мережеві програми-Налаштування сервера-кнопка F1 вмикає / вимикає сервер
Коли ввімкнути то знизу відображається ім'я і параметри провайдера і пише підключено
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Ще може не працювати коли не прописаний DNS сервер
Меню-Дополнительно-Настройка сети-Настройка IP
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
а у налаштуваннях серверу не підскажете як що виставляти
а я можливість підключення usb 3g або cdma модему
На рахунок підключення usb 3g або cdma модему не скажу потрібно пробувати
А WI-FI USB адаптер точно працює !
Andreyka1980
17.05.2011, 22:09
Добрий вечір! Поясніть хто небудь будьласка як прописати нові ключі для перегляду шари у свій ресівер? Дякую!
Andreyka1980
25.05.2011, 22:04
Які ключі для шари ?
Які дадані у пункті 44. Як їх залити у ресівер?
Ропаковуєш архів на флешку втавляєш в приймач заходеш в Меню пункт USB і там вибираєш оновити канали / ключі з USB накопичувача
Добрий день. Нещодавно придбав ресівер Atlas ASR 5000 і постійно з ним якісь проблеми, то він не відкриває канали з шари, то перезавантажується. А останнім часом взагалі після перегляду 15-25 хв. зависає та виключається. Доречі прошивка стоїть V2.17_110225, що з цього сайту скачав. Буду дуже вдячний, якщо допоможете розібратися. :confused:
Я писав уже не раз , що прошивка 2,17 глючна ! Став Ver. 2.23 та працює добре . Прошивка на попередній сторінці . Перш ніж писати спочатку уважно потрібно перечитати тему !!!
hmura, та ж ситуація. Дивишся десь з півгодини, а потім перестає показувати і пише закодований канал. стоїть прошивка 2.23. Може треба скинути на заводські налаштування?
Можливо і таке , що потрібно скинути на заводські і пересканувати канали понові
Може ще погано працювати коли в налаштуванні мережі не прописано DNS сервер
Також коли погане інтернет з"єднання перевір який пінг з"єднання.
Ping з'эднання біля 40 мсек. Стосовно DNS сервера, то він автоматично прописується у протоколі ip/tcp. DNS1 прописаний, а DNS2 пустий. Так і повинно бути?
а DNS2 пустий. Так і повинно бути? Може бути і так, а можна прописати IP адреси публічних серверів якоїсь великої корпорації, наприклад Google ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])- 8.8.8.8 або 8.8.4.4 . Зверніть увагу якщо електричка шари у Вас прописується по ІР (наприклад з 195.хх.хх.хх), а не з DNS імені серверу (приклад shara.xxx.com) то від припису DNS серверів Вам ні жарко, ні холодно і ці два поля можна взагалі не заповнювати.
Вичерпний список загально доступних DNS серверів можна глянути в неті, наприклад тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Добрий день. Придбав ресівер Atlas ASR 5000 і спостерігаю такі проблеми з шарою: +++HD відкриває, але при переключенні каналів часто зависає; на будь-якому каналі +++SD зависає. На Триколорі, RTVi та інших все гаразд. Прошивка 2.23. Допоможіть, будь ласка, розібратися.
Alik Dark
25.06.2011, 15:08
hmura, как скачать ваш список каналов и ключей плиз, бо мало прав, з повагою
1. Щоб скачати файл треба мати 5 дописів в тематичних розділах форуму.
2. Мова форуму українська, а не азарівська....
hmura, підскажи, як відновити налаштування G-Share, що були прописані ще з заводу, до цього користувався платною шарою.
Я про це вже писав "пост#46"
Меню-Додатково-Мережеві програми-Налаштування сервера-кнопка F1 вімкнути сервер G-Share
Нова прошивка для Атласа ASR_5000_V2.29_110630.rar ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 5000_V2.29_110630.rar)
Зміни відносно прошивки V2.23
V2.29 -2011-06-30
1)Fix "1" input problem when channel banner display
2)Correct string "Timer Mode" to "Time Mode" in time setting menu
3)Update Patch data
V2.28 -2011-06-22
1)Fix slave box doesn't start decode problem after slave/master restart
2)Try to fix Conax card home share problem
3)Fix current date incorrect bug in manual time
4)Fix manual time windows covered problem
5)Set "PAL" by default in "System -> Outputs -> TV System" option
V2.26 -2011-06-18
1)Try to fix home share hang problem
2)Add "EPG Language" option for multi-language epg
V2.24 -2011-05-27
1)Fix TVR smart card open TVR HD problem
2)Back to city list when press "Exit" key on weather forecast menu
3)Other improvements
Andreyka1980
03.07.2011, 14:33
Доброго дня!
Допоможіть будьласка хто-небудь? Ні як не можу відкрити канали пакету ТРИКОЛОР ТВ, а саме Екран1-Екран 12. Як їх можна відкрити на цьому ресівері. Дякую!
За допомогою шари tvsat-prof
Andreyka1980
03.07.2011, 19:51
Добре. Тоді де її взяти?
Вгорі сторінки висить банер якісний кардшарінг
Або в гуглі набери кардшарінг у м. (своє місто)
2. НТВ +
3. Триколор
4. Платформа HD
5. Радуга
6. Віасат Балтика
8. ХХХ (Клубнічка)
Оновлено базу каналів та ключів станом на 06/07/2011р
Добалено канали з пакетів : Поверхность 31°, Polsat 13°, Cyfra+ 13°, Sky Italia 13°, Sky English 28°, UPC Direct 0,8°
В ATLAS 5000 є Priority List де прописуються іденти? Як їх пописати в цей тюнєр?
Немає там іденти прописуються автоматом
Або, якщо є час і бажання, налаштуйте oscam-плагін, там іденти прописуються. Вмикається з пульта F1+345.
fox-taras
22.07.2011, 02:07
ATLAS ASR5000 Ver. 2.30 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
У ver.2.30 покращені і вирішені наступні проблеми:
1. Поліпшено роботу Авто Субтитрів.
2. Вирішено проблему збереження установки LNB - 0 В після перезавантаження харчування.
3. Доданий ключ для каналу RTR Planeta.
4. Поліпшено роботу опції Батьківський контроль.
5. Додана можливість поновлення "sdx" файлу не тільки з кореневого каталога, але і з будь-якої папки.
NEW v2.31 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
NEW v2.32 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Індивідуальний рівень гучності для кожного каналу-як це робиться?
просто включити в меню гучність по каналам і все в преференціях
Усе працюэ добре , тiльки коли вмикаеш Youtube пише що цей формат файлу не пiдтримуеться. ПО змiнив на останньэ та все одне. Екстра мувi працюэ.
Підкажіть будь ласка, у когось робе канал DISNEY CHANNEL DCRB (Eurobird (9e)) ключ у софт камі є, а щось не відкривае.
NEW 2.34 ВІД atlas5000 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
putin_put
26.08.2011, 23:25
Скажіть, яким програмним забезпеченням краще редагувати канали, при цьому, щоб було правильне кодування символів.
STBEditor з сторінки [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] чим не влаштовує?
putin_put
27.08.2011, 20:23
Чомусь після редагування в STBEditor кодування слів з "кириліцею"на тюнері відображаються не правильно
в прошивці прописана халявна "G-shara" для заохочення покупців а як довго вона буде працювати не відомо :o
Доброго дня. Підкажить будь ласка, як відновити можливість користування G-share у наступному 2012 році? Дякую.
Доброго дня. Підкажить будь ласка, як відновити можливість користування G-share у наступному 2012 році? Дякую.
Можливо буде продовжити підписку на дж-шару за 30 зелених помідорів. Де, у кого - не знаю. Мабуть, знову буде включена в прошиву, або якось так.
Можливо буде продовжити підписку на дж-шару за 30 зелених помідорів. По маєму краще взяти звичайну шару на нормальному сервері і не парити собі мізки тою Ж-шарою.
По маєму краще взяти звичайну шару на нормальному сервері і не парити собі мізки тою Ж-шарою.
А це вже кому як :) Я почитав трохи про ту Дж-шару на Атласі...нічогенько, є з чого вибрати, і якість, кажуть, пристойна.
По маєму краще взяти звичайну шару на нормальному сервері і не парити собі мізки тою Ж-шарою.
+100
за 106 паперів можна взяти в Львові на радіобазарі AMIKO SHD-8900(Е2,діла-лімони),а за 3 папери цьоцю шуру
В состав Русского сборника входят следующие пакеты:
1) Нтв+ полный пакет включая украинские каналы и каналы HD
2) Триколор ТВ
3) Платформа Хд
2) Радуга Тв
3) ТРК Украина
4) Континент Тв
5) Каналы "для взрослых" с 13гр
А це тільки 20% від Дж-шари тим більше шо вона на халяву,і по якості аміки ваші в дупі в порівнянні з атласом!
Andreyka1980
07.09.2011, 09:20
Доброго ранку всім! Підскажіть будьласка, як прописувати Biss ключі в цей ресівер? Дякую!
А це тільки 20% від Дж-шари тим більше шо вона на халяву,і по якості аміки ваші в дупі в порівнянні з атласом!
ню-ню..хто знає що таке Е2 той сі тішит не по дитячому....
Крім того для ресиверів на базі проца 7111(7110)маєте безкоштовну цьоцю шуру [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ( [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Ну а функції Веб Браузера дозволять вам лежачи на канапі спілкуватись в інтернеті на великому екрані телевізора..не кажучи про перспективу перегляду Зеонбуду і т.д..DLNA..і т.д. і т.п..
Особиисто вибрав для себе опенбокс с4 і ні капліі не шкодую ..чого і вам бажаю..ukrprof
Доброго ранку всім! Підскажіть будьласка, як прописувати Biss ключі в цей ресівер? Дякую!
Стаєш на канал для якого потрібно ввести Biss ключ
На пульті жмеш "Page Down" після цього червону кнопку "Змінити"
Вводиш ключ та вибираєш "Ok" - все насолоджуєшся переглядом даного каналу tvsat-prof
chobanci
11.09.2011, 23:10
OT тигра составляет 600 Атлас Обивка 5000
Мова форуму украінська!
Доброго дня. Скажіть, хто вже спробував підключати 3G модем до цього апарату? Я він дружить з Huawei E1550?
Дякуючи пану користувачу "atlas5000" 2.50 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Дякуючи пану користувачу "atlas5000" 2.50 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Що нового в останній версії?
Рідмі в релізі не було, потрібне тестування...
навіть якщо нічого нового то в ключах джі-шари зявилася от така мулька(2011:08:23--2012:08:23) дуже класно якщо це то про шо я думаю
за таки гроши вибір гарний?(800грн) і як настроїти шарінг на нтв без джі-шари?дуже дякую!!!
Що нового в останній версії?
Є баг - проблеми з користуванням "платною шарою".
Можливо буде продовжити підписку на дж-шару за 30 зелених помідорів. Де, у кого - не знаю. Мабуть, знову буде включена в прошиву, або якось так.
Я знайшов оцє (сам ще нє робив):
Service prolong 12 month = 30 у.е. (all package/усі пакети)
Service prolong 6 month = 22 у.е. (all package/усі пакети)
Підтримуются ресівєри : TIGER, SATINTEGRAL, ATLAS.
Платити потрібно на Webmoney гаманець - Z233223265602
Обовязково указати S/N (серійний номер) ресівєра який визначаемо ось так: Menu-System Setting-About STB
Платєжи с протєкціею не приймаются.
Пісати з вопросами на Email : [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Не знаю до чого тут серійний номер чи це часом не розвод ,адже все рівно спочатку продажу прошивка має перестати працювати десь в травні,я чув інформацію що платити треба буде 365 гривень за рік ,вказавши мак адресу тюнера та поживемо побачимо а поки рулить дивимось і уважно дивимось і вивчаємо кому платити і за що
Вважаю що скоріше це не развод (для TIGER T600HD piдного брата ATLAS діе).
G sharing робє по протоколу UDP в поєднанні з серійним номером тюнера (прийом DW бєз відправлення CW) . Мак адреса тюнера не має аж ні якого до G sharing відношєння.
Є баг - проблеми з користуванням "платною шарою".
з чим звязан баг?якщо можно побільше!!!ukrprof
цікаво а як по нету можна серійник вичисляти , бачити щоб дозволити дивитися саме на цей девайс?це ж всерівно що мобілу перешити ввезену з-за кордону у якої буде серійник 1хххххххххххх25,і під цим серійником буде ще 1000 рулити,або я просто чогось не доганяю
Дякуемо користувачу "atlas5000" за 2.52 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Дякуемо, але ссилка не корректна.
цікаво а як по нету можна серійник вичисляти , бачити щоб дозволити дивитися саме на цей девайс?
Донедавна і я так думав, Ніколя :) Ще й не таке вичисляють. В цьому я переконався, коли мав до роботи з плагіном SPCS від арабів, так він вичислив всі дані про мій тюнер, ну буквально все. Бачив мене, хоч як я крутив, що то не я. Хіба що процесор перепаяти - але хто ж таке робитиме? ukrprof
з чим звязан баг?якщо можно побільше!!!ukrprof
Можливо задіяти працю тілько двох портів №1,2. По портам №3-7 нєма звьязку с сервєром.
Дякуемо користувачу "atlas5000" за 2.52 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Я користуюсь прошивкою V2.33. Мэні здается вона сама стабільна.
У плані обміна досвидом.
Хтось с хлопців запитував за звьязок по VI FI. Добре робэ адаптер ZyXEL G202EE та рідний від ресівєра TIGER T600HD. Зовсім нє робє TP-Link TL-WN321G останьніх сєрій.
Не розумію чого але вчора була така сама.
Нормально грузиться, ніяких проблем. Неув"язки можуть бути при використанні декотрих браузерів, а так все пучком...
Загрузив V2.52. Робє добрє. Здается багів нєма.
поставив 2.52 і куча багів(робе два дні а потім чорний єкран і тільки перегруз через зад.пропадають усі канали а через хвилину появляються,програвач не побачив ні єдиного формату відео з флешки)допоможить бо все робив як написано вищє!!!!!жду вашої відповіді нетерпляче!!!!!
alesoroka
12.11.2011, 21:01
купа багив вкогось в голови,читай нормально що пишуть вище и баги пропадуть.
Новий софт 2.56 для ATLAS ASR5000 ATLAS_256.rar ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
У ver.2.56 Покращена робота и вирішені наступні проблеми:
1. Вірішено проблему з картками CONAX.
2. Поліпшено роботу приймача при перегляді YouTube
3. Покращена и пришвидшина робота приймача при викорістанні 3G-модема.
Злетіла реестрація на цьому форумі(НА СКОРОХОДІ),вже місяць на нього не можу залізти,хто знає як
Злетіла реестрація на цьому форумі(НА СКОРОХОДІ),вже місяць на нього не можу залізти,хто знає як
Я скачав нормально, куди тобі викласти? dresmille ukrprof
чия картинка гарніше атласа або амико 8900?я маю на увазі хд-каналів!
rex1970, 1. На ХД каналах всі ХД ресівери мають приблизно однакову якість картинки і на око ви особливої різниці не помітите. Порівнювати якість картинки ХД потрібно, як це не дивно, на СД каналах.
2. Якість картинки це це звичайно один із основних показників у якості ресіверу, але при виборі ресіверу треба звертати також на його софтову підтримку і наявність для нього альтернативного ПЗ.
Враховую вищесказане я наприклад надаю перевагу Аміко Алену перед Атласом.
Andreyka1980
26.11.2011, 11:33
чия картинка гарніше атласа або амико 8900?я маю на увазі хд-каналів!
Доброго ранку! Як на мене, у Атласа все гарніше! Аміко він зовсім мене не вразив ні чим, якесь воно все вньому не допрацьоване. Я порівнював якість зображення ХД каналів на двох телевізорах, Філіпс 47" та ЛГ сінема 3д 55", в обох випадках перевага у Атласа!
1. На ХД каналах всі ХД ресівери мають приблизно однакову якість картинки і на око ви особливої різниці не помітите. Порівнювати якість картинки ХД потрібно, як це не дивно, на СД каналах.
2. Якість картинки це це звичайно один із основних показників у якості ресіверу, але при виборі ресіверу треба звертати також на його софтову підтримку і наявність для нього альтернативного ПЗ.
Враховую вищесказане я наприклад надаю перевагу Аміко Алену перед Атласом.
невже на атлас рідко софт виходить?або то шо все налаштування зводиться до вставлення кабелю від лану і натискання кнопки ф1 дуже важке?шось я не дуже розумію що тут порівнюється
усім дякую!!!!а як з привязкою ідента к каналу у цього реса? у мене шара +++ і 9градуса. не буде кодування каналів коли переходжу з хд на сд або с 36 на 9.вопроси звьязани з тим що нема грошей на більш дорожчий(макс 900грн)
Аміко він зовсім мене не вразив ні чим, якесь воно все вньому не допрацьоване. Як на мене то в Алені (ОС Spark останні версії) все відпрацьовано на 5+, по 5 бальній шкалі. Е2 від AR-P та PK-Team відпрацьовані, відповідно на 4+ та 5-. Для тих хто хоче ідеальну Е2 раджу брати DreamBox 500HD чи DreamBox 800SE, а загалом Е2 на Алені виглядає більш ніж пристойно...
Я порівнював якість зображення ХД каналів на двох телевізорах, Філіпс 47" та ЛГ сінема 3д 55", в обох випадках перевага у Атласа! Та що Ви не кажете - я також порівнював якість зображення ХД каналів на ХД ресіверах, починаючи від "галімого" Ортона 403ХД і закінчуючи DreamBox 500HD - на око різниця в якості показу ХД каналів незамітна. Може якщо постовити разом два однакових ТВ, поставити два різних ресівера і налаштувати кожен з них на один і той же ХД - може якусь різницю в якості картинки на ХД каналах, на око, може Ви і побачете..... Повторююсь ще раз різниця є тільки в якості картинки СД каналів....
невже на атлас рідко софт виходить?або то шо все налаштування зводиться до вставлення кабелю від лану і натискання кнопки ф1 дуже важке?шось я не дуже розумію що тут порівнюється nico2, тут справа не в тому, як часто виходить софт, а справа в тому що в Атласа Linux закритий, а в Amiko Alena він відкритий, до того ж ПЗ на основі Е2 пишуть відразу одночасно 4 кантори. Одже завжди є альтернатива, а в Атласа альтернативи немає і навряд чи колись буде. Висновки робіть самі.
нема грошей на більш дорожчий(макс 900грн) Ваш ХД ресівер - Amiko Alen.
slavon я всетаки так зрозумів що ви щупали руцями все крім атласу,дуже Вас поважаю та буду стояти на своему тому що я перемацав все,і рахую що для людини яка хоче дивитися телевізор до сраки чи це лінукс закритий,чи відкритий, хай навіть буде в досі, вона хоче всунути вилку в розетку і не мати мороки чому я віддаю перевагу атласу з його наворотами де навіть якщо модем в роутері нетреба виставляти будь які параметри щоб дивитися піворбіти напротязі року абсолютно задарма,а про якість картинки згадуючи ортони глоби оптікуми я взагалі не хочу порівнювати ,це штамповки для заробітку навіть якщо є якість на хд, в сд вони все одно залишаться глобами
дякую!а якщо ні аміко а голден медіа 990?:confused:
ніко2 мені би щоб була картинка і канали не кодувалися прі переключення з хд на сд та з36 на 9.на таке атлас зможен???
а голден медіа 990? Не знаю, я з таким ресівером поки не стикався...
Можете звернути увагу на со-брата Amiko Alena - GI S8120 - він на 5 баків дешеший за Алена, також має дві ОС - Spark та Е2. Якщо Spark, яка кажуть у нього "вилизаний", то ситуація з Е2 протилежна - Е2 для цього ресіверу - ще сира, тому "крива і горбата". Хлопці на одному із форумів умудрилися лити в GI S8120 ПЗ Е2 від Алена - але це вимагає не би яких знань і вмінь... То за 5 баків різниці воно Вам треба ???
nico2, мені би щоб була картинка і канали не кодувалися прі переключення з хд на сд та з36 на 9.на таке атлас зможен???
slavon, кажуть картинка не дуже якась(мильна)до цьго був фергусон аріва 200і хочу щось нове і без гемору
rex1970, кажуть картинка не дуже якась(мильна) Тоді беріть DreamBox 500HD чи DreamBox 800SE
slavon, а в атласі є приорити игнор листи і привязка ідента?а на дрим грошей нема!!!
rex1970, У всіх ресіверах на основі ОС Linux з Е1,Е2 і без неї ( Атласі, Дрімі ХД, Аміко, Опенбокс Сх ХД, Катріні, AB IPBox і тд.тп.) є ЕМУ, наприклад MgCamd ver 1.35 а вже для нього є пріоріті, ігнор і реплейс лісти. Привязка індета це для ресіверів нижщих за класом, наприклад Опенбокс Х8х0, С1
slavon,а як в атласі їх редактувати?перший раз стою біля лінукса і не знаю що робити.нужен рес для просмотра шари 36 і 9градусів.звиняй за все!!!!
Не знаю як в Атласі, але у всіх Лінуксових ресіверах ці файли редагуються на ПК, для цього з допомогою програми Total Commander вер 7.5х або вище (чи іншого FTP клієнту під ОС Віндовоз), дані файли по ФТП протоколу звантажуються на ПК і там редагуються в редокторі типу Блокнот чи в більш просунутому редакторі AkelPad. Потім все завантажуэться назад у ресівер...
Все це давно написано на форумі...
Читаємо форум....
slavon, по опису він такий як тайгер 100 і так само настраіваеться?
rex1970,Судячи з усього так. У нас на форумі, якщо не помиляюсь в цій темі, прскакувала інфа що це один і той же ресівер.
P.S. Ресівери із закритим Лінуксом мене мало цікавлять...
а як в атласі їх редактувати?перший раз стою біля лінукса і не знаю що робити.нужен рес для просмотра шари 36 і 9градусів.звиняй за все!!!!люди добрі шо ви редагувати хочете,вам же пояснюють підключаєтє лан активуєтє джі шару натисканням на ф1 і дивитесь нтв,триколор 9 градус радугу,віасат балтик та ще 500 каналів рік на халяву невже незрозуміло що воно просто рулить?
і аналог не тайгер100 а тайгер600 це різні речі
nico2, люди добрі шо ви редагувати хочете,вам же пояснюють підключаєтє лан активуєтє джі шару натисканням на ф1 А що Ви будете робити коли ця джі-шара накриється мідним тазом, а Ему (той же мжсамд) для Атласа нової версії не буде ???
nico2, я все поняв ну а коли така шара закінчиться як я зможу зробити ці листи під свого шаровода?
rex1970, Зможете, якщо на даний момент, буде актуальний софт з підтримкої шари (з актуальним на той час МжСамд а бо іншим ЕМУ). Якщо цього не буде - то підкинути ЕМУ від іншого (подібного) лінуксового ресу у Вас не буде можливості (закритий Лінукс) - то будете дивитися в кращому випадку те що Вам дозволить ЕМУ, в гіршому ФТА+БІСС.
slavon, дякую за інфо та буду думати що брати чи аміко чи атлас бо грошей 900грн.
Andreyka1980
26.11.2011, 21:39
rex1970, Тоді беріть DreamBox 500HD чи DreamBox 800SE
Щановний REX! Моя Вам порада, беріть Атлас і забудьте про все на світі. Буває, що іноді відвалюються сервера і пропадає картинка, так от, через платну шару на тих самих Аміко така сама херьня буває. Я Аміко покористувався десь тиждень і на більше мене не вистачило, лайно рідкосне на мою думку. Тому у Харкові купив ще один Атлас на другий тв. А в загалі то, скільки людей, стільки і думок, кожен вибирає своє. Я Атласом користуюсь більше року і непошкодував жодного дня.
Буває, що іноді відвалюються сервера і пропадає картинка А що по Вашому ця Джі-шара, є безплатною ??? Ні звичайно, вартість цієї послуги закладена, у вартість тюнера...
Я Аміко покористувався десь тиждень і на більше мене не вистачило, лайно рідкосне на мою думку. Ви ще так само скажіть про DreamBox 500HD чи DreamBox 800SE :o
Andreyka1980
26.11.2011, 21:58
Ви ще так само скажіть про DreamBox 500HD чи DreamBox 800SE :o
Про це я нічого не можу сказати, тому як не мацав, але коли виникне необхідність в придбанні DreamBox 500HD чи DreamBox 800SE чи ще чогось подібного, тоді і напишу. На даний момент не маю в цьому потреби. Я людині порадив саме простіше що є на даний момент. Вибачте, якщо зачипив за живе...
Andreyka1980, Я людині порадив саме простіше що є на даний момент. Простіше ще, не означає краще..., а те що у Вас немає досвіду, бажання, часу (необхідне вибрати) розбиратися з ресіверами на базі відкритого Лінуксу, це вже, як кажуть Ваші проблеми.
Поки не було джі шари проплачував платну шару і чесала вона на атласі без всяких плагінів як книжка пише,тому і не розумію на якого такого лисого потрібно відкритий лінукс,заганяв безкоштовні тести не було ні разу щоб він не запустився,але я так розумію енігма в дрімі забезпечує також абсолютно безкоштовний перегляд ,тобто платити нікому не треба нізащо, інакше про них навіть говорити нема змісту,а джі шара вже рулить на тайгерах третій рік і коштує 30 бакинських на рік
Цена 930.00грн.ціна атласу на агсаті якщо взяти до уваги ціну аміко Цена 740.00грн то дуже продешевили з ціною прошивки навіть тих 30 баків нема
roger5000
27.11.2011, 08:12
тому і не розумію на якого такого лисого потрібно відкритий лінукс
Тому і пояснюю, що до ЕМУ - вже були випадки коли оператори змінювали довжину ecm ключів, або ще щось мутили з потоком ключів, то на лінуксові чуть не на другий день виходить новий емулятор, і ви з пульта або вручну оновивши ему в ресивері, далі довго і щасливо насолоджуєтеся переглядом. Інші тижнями чекають виходу нової прошивки, а дехто і до сьогодні. Власники стареньких нокій Д-Бокс на які ніхто вже років 10 не пише ПО, все одно користуються найсвіжішими емуляторами і ключами.
Також є можливість встановлювати різноманітні плагіни і скіни, приймач без проблем можна використовувати не лише як приймач, а і як домашній медіа плеєр, з підтримкою різноманітних форматів.
Використання додаткових пристроїв, таких як Вай-Фай адаптерів, USB модемів, і накопичувачів пам'яті, з постійним оновленням драйверів і списком підтримувальних дивайсів.
Використання веб-інтерфейсу, для зручного керування пристроєм, і перегляду сат тв на ПК, також мережеві опції, це доступ з ресивера до вашого ПК, як до медіа сервера.
Перегляд інтернет телебачення та радіо на сат -ресивері, вражаючи ми функціями тайм шифту, і можливість запису декількох каналів по таймеру, або одночасно.
Функціями CrossEPG завантаження телегіду для каналів на яких немає, прямо з інтернет серверу
І ще купу всякого добра яке безкоштовно доступно в додатках, і не потребує оновлення ПО вашого ресивера.
roger5000
27.11.2011, 08:22
Не спорю атлас вже напічканий деями хорошими функціями, він має свої переваги, і не всім потрібні ті всі опції які я описав в дописі вище, так картинка гарна там, але закритий лінукс це мінус як говориться для продвинутих юзерів.
дякую!а якщо ні аміко а голден медіа 990?:confused:
ніко2 мені би щоб була картинка і канали не кодувалися прі переключення з хд на сд та з36 на 9.на таке атлас зможен???
GI S8120, Golden Media 990 , Amiko 8900 це клони
риймач без проблем можна використовувати не лише як приймач, а і як домашній медіа плеєр, з підтримкою різноманітних форматів.
Використання додаткових пристроїв, таких як Вай-Фай адаптерів, USB модемів, і накопичувачів пам'яті, з постійним оновленням драйверів і списком підтримувальних дивайсів.
Використання веб-інтерфейсу, для зручного керування пристроєм, і перегляду сат тв на ПК, також мережеві опції, це доступ з ресивера до вашого ПК, як до медіа сервера.
Перегляд інтернет телебачення та радіо на сат -ресивері, вражаючи ми функціями тайм шифту, і можливість запису декількох каналів по таймеру, або одночасно.
Функціями CrossEPG завантаження телегіду для каналів на яких немає, прямо з інтернет серверухіба на атласі цього нема?хоч і лінукс закритий
Andreyka1980
27.11.2011, 11:47
хіба на атласі цього нема?хоч і лінукс закритий
Цілком згоден з Вами! Одразу видно слова адекватної людини яка розуміє, що нідочо всі новороти з відкритим чи закритим Лінуксом, а просто вмикаєш та насолоджуєшся переглядом улюблених каналів!
roger5000
27.11.2011, 11:48
розумієте це як кондиціонер на жигулях, він є але ним ніхто не користується і авто від того конфортнішим не стало.
Шановні парафіяни форуму nico2, Andreyka1980, так зрозумійте Ви кінець кінців, справа не в наворотах чи їх відсутності, і не втому хто яким наворотом користується чи не користується !!! Справа в тому що купуючи ресівер із закритим Лінуксом Ви попадаєте в постійну залежність від виробника заліза (софтів) даних ресіверів, а він схоче напише нове ПЗ, а схоче не напише !!! З відкритим Лінуксом все по іншому і саме це я та roger5000, стараємось до Вам донести і як казала колись моя вчителька математики - Вам "втокмачити".
Р.S. Ще один приклад, на цей раз нелінуксових, ресіверів які залежать від софтової підтримки - Openbox X8х0 - софтова підтримка даних ресіверів завершена 2 роки тому, із "цьоці Шури" на даних ресіверах зараз йде тільки кодування віайцес, зараз ресівер який років 5 назад коштував трошки більше 100 баксів перетворився на металолом гірший за Ортон 4100С за 30 баків або ресівер для налаштування антен. А для Nokia DBox2 як виходили свіжі ЕМУ, так і виходять по сьогоднішній день...
Р.S.S. Дякую за увагу.
Andreyka1980
27.11.2011, 14:28
Шановні парафіяни форуму nico2, Andreyka1980, так зрозумійте Ви кінець кінців, справа не в наворотах чи їх відсутності, і не втому хто яким наворотом користується чи не користується !!!
Вам я також хочу сказати, що мені абсолютно все одно закритий чи відкритий Лінукс та інше. Як не буде працювати на Атласі шара тоді і буду шукати щось інше, і справа зовсім не у вартості апарату, тому як, це всього на всього гроші і не більше, вартість мене мало цікавить. Розумію, що Ви продвинутий у ціх питаннях, але не розумію на шо зараз створювати самім собі проблеми, коли їх просто не має...
----------------------
Не потрібно цитувати увесь допис, досить трохи для орієнтації...
заказав сьогодні післязавтра отримаю та буду дивитись що за апарат.ціна 799грн
Andreyka1980, еслі чого допоможеш у настройках і як правильно прошити!
де заказав по такій ціні?
Andreyka1980
28.11.2011, 08:24
заказав сьогодні післязавтра отримаю та буду дивитись що за апарат.ціна 799грн
Andreyka1980, еслі чого допоможеш у настройках і як правильно прошити!
Так, звичайно допоможемо!
купив настроїв і показує гарно. тільки пульт якийсь тугий (канали переключає не з першого разу);)
прошивка 2.56
Перезагрузи кнопочкою ззаду,І ВСЕ БУДЕ ЖИТИ
ще одна проблемка!ставлю флешку і рес завісає.ззаду кнопкою вікл вклі все працює.як должно бути?
nico2, перегрузив а кругляшок так і остався(жати треба по кілька разів щоб щось зробити)а так рес по картинці гарніше чим у мене був фергусон аріва 200хд
і ще можно з нього зяти лог?
привіт усім!а у всіх два розьєма юсб?
кругляшок може означати що пульт грязний , користований,акуратно розбери і почисть ваткою з спиртом
привіт усім!а у всіх два розьєма юсб?
У мене один USB i усi приймачi якi я бачив теж були з одним портом !
Та з пультом працює прекрасно за рiк часу не було нiяких проблем .
Виложи фотку свого девайса можливо то уже китайський клон :o Бо ціна 799грн дуже сумнiвна так , як цiна даного приймача в районi 140 $
P.S. Та зверни увагу на штрих код на коробцi - повинен починатися цифрами 87*********
hmura друже а ти ззаду дивився?
В мене тоже на тому шо раніше брав один спереду а на нових ще й ззаду є але всі вони мийд ін чайна,на них відверто намальованою
штрих код починається на 87.на коробці вказано 2юсб і ні чем не відрізняється від коробки з одним юсб(раніше брав з одним юсб).так що це підробка?
що зробити з пультом щоб реагував нормально?допоможить!!:eek:
kreshnot
04.12.2011, 23:05
що зробити з пультом щоб реагував нормально?допоможить!!:eek:
А які з ним проблеми ?
Кілька разів траплялося що в некоректній роботі пульта тюнера був винен телевізор.
Перевір тюнер з другим ТВ.
проблема в тому що джостик не реагує на команди з першого разу.пульт і тюнер нові бо сам зривав пломбу з коробки.і ще при включенні реса не хочуть раск одируваться канали(інтернет працює бо каже ютубе)но коли включаю триколор і переходжу на нтв то все працює до виключення.напишить в чому проблема?:confused:
Дружє встанови якистні нові батарєйки:)
Шановні хлопці за яку підробку тюнера ви розмовляетє ATLAS це аналог Китайського GOOST ST-1. У світі е майже до 30 аппаратів з однаковою нутрянкою. Наприклад TIGER T600HD, SAT INTEGRAL 9000HD, NEXT YE 19500HD. GOOST, NEXT та ATLAS мають однаковий дізайн.
шурік працює тільки через ребут!! у чому проблема?дуже дякую!!!
alesoroka
06.12.2011, 22:55
Атлас добавив другий ЮСБ для конкурентной боротьби з ТИГРОМ
Для повної конкуренції Атласу потрібно ще і VFD дисплей :o
alesoroka
07.12.2011, 17:30
Так цина на Атлас нижча як в Тигра
що зробити щоб шурік відкривався без ребута?дуже дякую!!!!!!
ти часом не набирав комбінації F1-345, F1-456?якщо набирав то повідключай там все
оскам як включив якщо він включений так і виключи,по моему стрілочками регулювання гучності,не дуже хочеться пробувати бо я теж включив і тюнер у мене баранив ,можеш ще заводські налаштування після цього зробити тільки спочатку збережи канали в меню "списки користувача" "зберегти" щоб знову не сортувати
привіт всим! скажіть будь ласка я хочу прошити свого тигер 600 2 юсб. прошивка 2.17 . а з іншої моделі мошливо підійде лрошивка? і яка?
Не пiдiйде !!! Вiрнiше пiдiйде , но то буде остання його прошивка :o
добрий вечір!проблема!!!!як заставити рес відкривати канали після стендбай?запускаються тільки після ребута.нова прошивкаі все лишне відключене.все робив як писали на форумі(щурік не ж-шара).допоможіть!!!!!
Mоже не працювати коли не прописаний DNS сервер
Почитай 5 сторiнку
прописан тільки один днс .треба прописати і другий?підкдючення через роутер.
hmura, який прописати другий днс і як його сохранити?:eek:
rex1970, А що Вас у Гуглі забанили ??? Загальнодоступних (відкритих) DNS серверів і неті "вагон та маленька вагонетка", достатньо в пошуковику набрати запит типу "Публічні DNS" або щось подібне і ви отримаєте В Ґуґла з'явилися публічні DNS сервери (8.8.8.8 та 8.8.4.4).
А ось ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) вагонетка DNS серверів
Level 3 Communications (Broomfield, CO, US)
4.2.2.1
4.2.2.2
4.2.2.3
4.2.2.4
4.2.2.5
4.2.2.6
Verizon (Reston, VA, US)
151.197.0.38
151.197.0.39
151.202.0.84
151.202.0.85
151.202.0.85
151.203.0.84
151.203.0.85
199.45.32.37
199.45.32.38
199.45.32.40
199.45.32.43
GTE (Irving, TX, US)
192.76.85.133
206.124.64.1
One Connect IP (Albuquerque, NM, US)
67.138.54.100
OpenDNS (San Francisco, CA, US)
208.67.222.222
208.67.220.220
Exetel (Sydney, AU)
220.233.167.31
VRx Network Services (New York, NY, US)
199.166.31.3
SpeakEasy (Seattle, WA, US)
66.93.87.2
216.231.41.2
216.254.95.2
64.81.45.2
64.81.111.2
64.81.127.2
64.81.79.2
64.81.159.2
66.92.64.2
66.92.224.2
66.92.159.2
64.81.79.2
64.81.159.2
64.81.127.2
64.81.45.2
216.27.175.2
66.92.159.2
66.93.87.2
Sprintlink (Overland Park, KS, US)
199.2.252.10
204.97.212.10
204.117.214.10
Cisco (San Jose, CA, US)
64.102.255.44
128.107.241.185
OpenNIC
202.83.95.227 (au)
119.31.230.42(au)
178.63.26.173 (de)
217.79.186.148 (de)
27.110.120.30(nz)
89.16.173.11 (uk)
69.164.208.50 (us)
216.87.84.211(us)
2001:470:8388:10:0:100:53:20 (us)
2001:470:1f10:c6::2 (us)
Посилання на вагон на цій же сторінці нижче
slavon, поставив другий днс запрацювало.відключив роутер і включив знову кодований канал.зайшов у настройкі мережі а там замість другого днс знову нулі!!!що я не так роблю????:eek:
rex1970,Не знаю ??? Можливо Ви не зберігаєте налаштування ...
slavon, а як правильно?треба завжди перезагружати рес після любої зміни?
rex1970,НЕ знаю !!! Я Атласом не користуюсь, а Дрім, як правило просить перегрузитися тільки після серйозних змін пов'язаних зі користувацького інтерфейсу в Е2, наприклад зміна скіну чи інсталяції додатків (плугінів). Такі "дитячі забавки" як допис додаткового DNS, перезавантаження ресіверу чи Е2 не вимагають, ресівер тільки рестартує мережу з новими налаштуваннями, рестартує при чому митьєво...
Взагалі то в атласі все прописуеться автоматом,просто днсп треба включити зеленою кнопкою ,і тоді прописати другий якщо потрібно в себе поставив такий само як і перший,якщо не працює треба натиснути синю авто айпі і почекати поки рес перезагрузиться і пропише собі все що йому треба
Взагалі то в атласі все прописуеться автоматом Намагання програмерів, якомога більше автоматизувати мене наприклад дістало на ПК (ОС Віндовоз) - ПК живе своїм незалежним від користувача життям. Це, як на мене дістає - приходиться то все (DНСР, автооновлення, відновлення системи, автозапуск і тд.тп.) - вирубувати Судячи з усього програмери Атласа вирішили піти тим же шляхом.:o
тоді прописати другий якщо потрібно в себе поставив такий само як і перший і що це дає ??? Коли вмирає 1 DNS то у Вас автоматично вмирає 2 :D
перезагрузиться і пропише собі все що йому треба А що самому приписати вручну, один раз і назавжди, налаштування мережі в Атласі не можна ??? Нафіг треба той DHCP сервер ??? У більшості дешевих роутерів (аDSL модемів, (наприклад фірми D-Link) в режимі роутера) внутрішній (вбудований) DHCP сервер глючить по чорному. У Вас що так багато у мережі пристроїв що усім їм потрібно прописувати ІР авдреси автоматом ??? Ні звичайно, тому ІР адреси варта роздавати (прописувати) вручну. Також варта перевірити налаштування "кешуючого" DNS серверу в роутері і якщо дозволють налаштування роутеру, окрім ІР DNS серверу виданого Вам провайдером послуги, прописати 1 або 2 альтернативних DNS із списку викладеного мною вище....
slavon, зробив як ти написав(прописав все вручну днс другий взяв у гугл та сохранив)виключив роутер і рес потім включив.спрацювало!!!!основний шлюз 192.168.0.1 і днс перший 192.168.0.1 днс другий 8.8.8.8-це нравильно???
основний шлюз 192.168.0.1 і днс перший 192.168.0.1 днс другий 8.8.8.8-це нравильно??? Судячи з усього - правельно.
rex1970, "цьоця Шура" у Вас як прописується, по DNS імені серверу (shara.vasiapupkin.com) чи по ІР (195.xx.xx.xx) ???
Славік там можна і по імені серверу та по ІР. Особисто у мене прописано по ІР
DNS налаштовував таким чином заходив в меню роутера через браузер (192.168.1.1 ,admin , *****) та в розділі "Status" показуються усі підключені пристрої їхні IP,DNS,MAC адреси
slavon, платформа іде по ір а пентхауз з другого сервера по імені серверу(взяв для перевірки)пентхауз відкривається швидше а платформу не можу перевірити бо коли її включаю пише нема сигналу.переходжу на пентхауз а потім на платформу і все працює.що це таке????
Пентхауз йде у Viaccess , а платформа у DRE Crypt , а з DRE Crypt приймачі тугіше справляються
спасибі всім за інфо!!завтра його заберуть а я собі придбав skyway light і буду з ним воювати.:D
slavon ціную вашу думку,і вважаю що потрібно дати ваш телефон всім кліентам щоб, ви їх вчили елементарній інформатиці,нахрена нам автоматизм ось вчора поставив атласа пенсіонерам ,пояснив як сортувати канали,а вони мені ранком щось на всіх каналах почало просити пароль,то херня шо вони сортувати не можуть навчитись,айпішники з днс серваками два пальці об асфальт навчаться прописувати, та й на якого біса нам двох,чотирьох ядерні проци і навернуті компи,всім zx-spektrum і нумо вчити dos,задовбав вже той Гейц з своїми примочками
nico2, тільки вставляю флешку рес завісае.спасае перегруз.пробував і фат32 і нтфс все одно.другий раз ставиш усе нормально.що може бути?прош 2.56
скоріше всього флешка коротить контакти на ресі,треба акуратніше направляти спочатку низ флешки а потім вставляти
nico2, Я також дуже ціную Вашу думку, але клієнтам я віддаю готовий налаштований ресівер, із прописаними ДНС, поскладаними каналами, ключами і тд.тп. Не знаючому (що не розбирається в тонкощах САТ ТВ, Лінуксу і Е2 чи Спарку) нічого лазити по налаштуваннях. Я особисто в цілях ознайомлення даю можливість полазити по меню і щось пробувати налаштувати самостійно тільки 1 раз - тобто 3 прошивка на протязі 1-2 місяців вже є платна :o
nico2, це не проблема тюнера?пробую мкв формат а мені пише а ім сорі море фрейм файлед?флешка фат32 фільм 2гб.
rex1970, може бути що медіаплеєр ресіверу не підтримує всіх кодеків мкв та аві файлів - це цілком нормально, адже мкв (аві) це лише контейнер, а для кодування відео і аудіо потоку існує безліч кодеків...
slavon, Дякую! все поняв;)
slavon, треба брати на відкритом лінуксе рес бо з цим я поняв працює тілльки один сервер.підключаю чотири сервера(нтв-хд 1сер нтв 2сер платформа 3сер пентхауз 4сер чотири разних порта з одного сервера)і починається катавасія то відкриваються то не відкриваються канали.коротше я дуже растроєн бо також було і на аріве 200хд.
реба брати на відкритом лінуксе :o А про що я Вам говорив раніше, в даній декілька сторінок назад ... :D
nico2, це не проблема тюнера?пробую мкв формат а мені пише а ім сорі море фрейм файлед?флешка фат32 фільм 2гб.
Не знаю мiй старенький Атлас на софтi 2.56 та на попереднiх прошивках читає усi формати без проблем , шара працює прекрасно як стандартна так i Ж-шара
Там з тими новими моделями шось не то бо дуже дешева цiна, значить зекономили на запчастинах тому так вiн i працює lmy
Така моя думка на рахунок теперiшнього атласа :o
скільки ставив якщо нормальний нет працює на ура,slavon а ви друже звідки знаєте та ще й так добре памятаєте айпішники всіх своїх кліентів що віддаєте налаштований тюнер?шо стосується форматів підключав 500Гб вінчестер з фільмами різних які тільки є форматів ,проблеми виникають коли людина не маючи терпіння клацає пультом вимагаючи від тюнера роботи як від чотирьох ядерного проца з частотою 3.7 гіга,сьогодні теж виник глюк підключив дайс1.1,до нього 1.0 на перший порт з 4ма головами ,ще приліпив 36 виник якийсь глюк при переключенні на 36 зразу зависав,загрузив старий список просканував ,тюнер знову літає.
причому працює з такою конфігурацією ,тобто можна ліпити головки як хочеш і на шо хочеш
а ви друже звідки знаєте та ще й так добре памятаєте айпішники всіх своїх кліентів що віддаєте налаштований тюнер? А яка різниця, знаю і все ... :o
А якщо серйозно то що там знати ???
ІР ресіверу 192.168.1.33
маска підмережі 255.255.255.0
шлюз по замовчуванню 192.168.1.1
DNS - будь які 2 із приведеного мною списку вище
rhftffhf
18.12.2011, 14:17
Всим хай я пидключив атлас до компа через локальний кабель комп прописал 192.168.0.1.втюнере 192.168.0.2 маска підмережі 255.255.255.0 Шлюз и первый DNS прописани ось так 192.168.0.1 другый непропысаный g-sharu дывлюсь хотив на днях платну подывиться вив вси настройкы в сервер пыше соединение есть но нема каида и идента на их мести стоить 0 ноль подскажить хто може а перед цим другый пакт вписував екстрв -тв то вин автоматом каид поставыв в чем прыкол плдскажить кто уже це прохавав
Колеги, попався мені atlas asr5000. прошивка 2.56. 3ж модем не конектиться. Допоможіть з налаштуванням.
а шару на Protocol = newcamd переключив?
rhftffhf
19.12.2011, 21:25
Добрий вечір допоможіть чому коли ставлю платну шару пише є з'єднаня а caid нуль (0) будь ласка допоможіть як це виправити канали при цьому мовчать, але вчора
вводив ці дані все працювало, чекаю на відповідь :):confused:
Шановний !!! На форумі пишемо українською !!! Якщо не вміємо українською, тоді заходимо сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]%7Cuk%7C) пишемо іноземною, якою вміємо (наприклад російською) та перекладаємо на українську, потім копіюємо переклад на форум...
а шару на Protocol = newcamd переключив?
Я взагалі "чайник" щодо цього ресівера. Св Миколай його підкинув:D. Тому прошу допомоги з детального налаштування хоча б в частині прямого підключення 3G модема, щоб не засмічувати форум тупими запитаннями. Заздалегідь дякую всім хто допоможе.
Яка марка модема ?
Модем anydata adu510a від МТС
Ще є ZTF MF100
Список 3G модемiв якi працюють з приймачем - HuaWei E173,E1550,EC122,E160,E1750;
Iнструкцiя по налаштуванню 3G модема для Atlas 5000,Tiger 600, Sat-Integral 9100
Пiдтримка WIFI usb адаптерiв :
Заводом заявлена підтримка пристроiв на чіпах: ZD1211 і RT2571 (RT73), IEEE 802.11B / G, 54Mbps; перевiрено на моделях : TP-LINK TL-WN321G, ASUS WL-167g, D-Link DWA-110
Налаштування WI-FI через USB адаптер TP-LINK TL-WN321G :
1 В модемі DHCP сервер треба налаштувати наступним чином
Enable DHCP Server
Start IP Address: 100.100.100.2 (не сприймайте буквально дані IP, це всього лише приклад)
End IP Address: 100.100.100.100
Subnet Mask: 255.255.255.0
Leased Time (hour): 24
2 Налаштовуємо на модемі WI-FI з відкритим SSID (щоб назва мережі було видно при скануванні)
3 Даліе виставляємо Wireless - Security
Network Authentication: Open
WEP Encryption: Enable
Encryption Strength: 64 bit
Current Network Key: 1
Network Key 1: 1234567890 (10 будь-яких цифри)
4 У тюнері заходимо Меню - Додатково - Налаштування мережі - WI-FI з'єднання
Знаходимо нашу WI-FI мережу, вибираємо її натискаємо ОК,
На питання про ключ рухаємо джойстик в право або вліво щоб було написано внизу "так" і знову натискаємо ОК.
З'явиться вікно з проханням ввести та підтвердити ключ WI-FI мережі, вводимо його і підтверджуємо.
Натискаємо ОК і насолоджуємося
rhftffhf
21.12.2011, 01:06
Привіт колеги допоможіть хто може налаштовую перший сервер під платний шарінг все працює дуже добре але коли налаштовую ище другий пакет і третій пише немає зєднання яка тут таемныця раскажить якщо не шкода поділіться інформацією дуже потрибно:confused::confused::confused::confused:uk rprof
rhftffhf
22.12.2011, 22:38
Доброго дня. Скажіть, хто вже спробував підключати 3G модем до цього апарату? Я він дружить з Huawei E1550?
Tак я підключав таку марку модема працюе але все залежить вид пінга в мене наприклад оператор UTEL то пинг 150-200 поганенько смикае картынку а в загали працюе цикаво тюнер може постийно пінгуваты
:):)ukrprofukrproftvsat-proftvsat-prof
rhftffhf
22.12.2011, 23:51
Так я пробував працюе але вся надия на оператора щоб нервало картинку потрибний малий пінг в мене UTEL то рве пінг 150-200
:(:(
Пiдтримка WIFI usb адаптерiв :
Заводом заявлена підтримка пристроiв на чіпах: ZD1211 і RT2571 (RT73), IEEE 802.11B / G, 54Mbps; перевiрено на моделях : TP-LINK TL-WN321G, ASUS WL-167g, D-Link DWA-110
Увага!!! Цє невірно за модєлі:(
Добре робэ адаптер ZyXEL G202EE та рідний від ресівєра TIGER T600HD. Зовсім нє робє TP-Link TL-WN321G останьніх сєрій,а ASUS WL-167g потрібен версіі V2. Усє сам тєстував заокремо D-Link DWA-110.
rhftffhf
23.12.2011, 20:54
Привіт так що на закритому ленукси не вийде більше одного сервера налаштуваты може е якийсь вихід ?????:confused:Я перепробував всі пакети роблять тилькы переписую флешкою первий сервер на якакийсь другий пакет все працюе А е спосиб розблокувати линукс чекаю відповіді дякую наперед ;)
на ньому працюють одночасно 33 серваки джі шари ,крім того вганяв пять серверів з бесплатними тестами які актуальні перед новим роком,тут не лінукс треба відкривати а навчитись руками працювати ,якщо без флешки не можеш налаштувати то що ти з лінуксом відкритим робити будеш? краще купи собі півня
rhftffhf
25.12.2011, 20:55
Привіт nico2 дякую за пораду нi в ручну водити не пробував ну раз ти кажеш що працюе то спробую на днях закажу VIP:ALL там десь у ных 5-ть пакетiв скажу результат;) ((((вiтаю всих з новим роком))))
а навіщо його замовляти коли на джі-шарі він і так іде без проблем
краще купи собі півня
Гарний анекдот :) Хоч і баян, але гарний :)
rhftffhf
27.12.2011, 19:18
Хто може допомогти поставив прошивку 2.56 бачю різницю в зображені контури стали грубішими тай в загали все стало грубішим на прошивці 2.50 було все чисто контури були зглаженими . Підскажіть на якій прошивці:confused::(ukrprof най краще картинка зображеня , прошиваю так скидую на флешку папку files роблю з неі FAT-32 перезагружаю ресивер ПО стае потім скидую на заводські настройки . Дякую всим хто допоможе .
Все діло тім що джі-шара не постійно працюе як нада з перебоями короче я поважаю стабільність от і всеtvsat-prof
Я тєж поважаю стабiльность. Погрався трохи з G sharing та годi. Користуюсь 1 cent вжэ з рiк.
rhftffhf
29.12.2011, 18:38
Привiт, ну що я вам скажу довго я юзав цей апарат, ставив рiзнi прошивки обмацав його як кажуть з голови до нiг, скажу одне продукт не поганий прошивки всi сируватi, стабiльностi нема, то половину тiльки супутникiв баче, то двигун не запамьятовуе позицii .Поставив 2.52 хоть и перед цим ставив 2.56 несподобалась як на мене вона робить картинку грубiшою ,2.52 поки робить але все одно мотор не всi супутники бачить бесплатну шару настроiв 8-м серверiв бачить добре працюють канали бистро переключаються . Бувае перезавантажуеться в цiлому непогана версия прошивки, але все одно це все сирець.Пробував я працюваии з 3-g модемом E-1550 працюе але поганенько з паузами сикунд по 10-40 . Треба ще спробувати налаштувати в тюнерi пилiнгатор, щоб вiн сам пiнгував тодi 3g-модеми будуть працювати взагалi всi, може хтось практикувався над цим то пiдскажiть.Умене до вас питаня дякую на перед на цему тюнеру можна взагали зробити пипу вiдкату, бо пiсля того як почав ставити всякi прошивки ,картинка стала грубiшою, я помiтив зернистiсть ,чи то може менi так здаеться короче якщо хтось з цим юзався то пiдскажiть,так все, буду дивитись ящик;):)ukrproftvsat-prof
slavon я розумію що мова українська але може краще людині допомогти перекласти ,хоч я і не читав допису,бо почитав як написав rhftffhf на сат експерті мало з стільця не гепнувся [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
rhftffhf
02.01.2012, 20:36
Привіт колеги ще раз всих з новим роком, все в мене З АТЛАСОМ вийшло всі пакети працюють всі сервери також прошивка останя 5.56 трішки сирувата але сама краща приймаю 12-супутникив 8-м пакетів платноі шари, за те що купив продукт не жалію та вам раджу купувати не пожалкуете звісно треба більше думати головою чим наприклад до OPENBOX , поки що проблеми всі вирішені , викладувати нічого не буду як тіки щось піде не так буду тут як тут ,якщо потрібна допомога звертайтесь ICQ 643144099 . Skype MATADOR9163ukrproftvsat-prof:cool::rolleyes:;)
Супутники: 4W°/0,8W°/4,8E°/9E°/13E°/16E°/28,2E°/31,5E°/36E°/53E°/60E°/75E°/85,2E°/90E°
2. НТВ +
3. Триколор
4. Платформа HD
5. Радуга / Континент
6. Віасат Балтика
7. Xtra TV
8. ХХХ (Клубнічка)
Також в списку присутні канали пакетів : UPC Direct 0,8°, Polsat 13°, Cyfra+ 13°, Sky Italia 13°,Sky English 28°,Поверхность 31°
В архіві також присутній софткам з актуальними на сьогоднішній день ключами
Оновлено базу каналів та ключів станом на 16/01/2012р
Приємного перегляду tvsat-prof
Alik Dark
18.01.2012, 10:44
Допоможіть, не читає відео з флешек. Флешки розпізнає але відео не йде, перезавантажується ресівер....що робить.
не читає відео з флешек Що мається при цьому увазі ??? Яке відео: розширення файлів, якими кодеками кодовано ????? Інші мультимедійні файли, наприклад mp3 чи jpg з цієї флешки читає ???
Alik Dark
18.01.2012, 11:15
Дивився один фільм десь 1,4 гіга аві розширення нормально, потім ще скачав два фільми, і ось після цьго перестало читати ії. Використовував 3 різні влешки, вже перепрошив рес знову - файли тоб-то фільми баче у спіску але не читає...
так, мр3 ті джпег читає
файли тоб-то фільми баче у спіску але не читає... Значить ся так, є дуже велика імовірність що ці файли кодовані якимось спицифічним кодеком, якого плеєр Вашого ресіверу не підтримує. Попробуйте відкрити ці файли на ПК в останніх версіях плеєру Light Alloy - він коректно видає версію аудіо і відео кодеків...
Alik Dark
18.01.2012, 11:32
дякую, а ці кодеки не як в ресівер не запхати?
Alik Dark, З такими питаннями до виробника софтів ресіверу. На ресіверах з відкритою ОС Лінукс це вирішується трошки по іншому...
Дивився один фільм десь 1,4 гіга аві розширення нормально, потім ще скачав два фільми, і ось після цьго перестало читати ії. Використовував 3 різні влешки, вже перепрошив рес знову - файли тоб-то фільми баче у спіску але не читає...
так, мр3 ті джпег читає
Прошивка яка стоїть ? Приймач з 1 USB чи двома ?
Alik Dark
18.01.2012, 16:07
прошивка 2.56 з 1 usb
розібрався .... це дійсно відео аві в якісь других кодеках було
наведення порядку на форумі,перезалили старі файли і дата помінялася,причому погано бо архіватор виписує неочікуваний кінець архіву при розпаковці хоча все розпаковуеться
krisdioman2
01.03.2012, 00:42
Може хто допоможе відновити Satellite BG 23.5 E,Server 37 - G-Share.
Мова форуму українська!
Попробуй удалить сервера F1 перезагрузи и снова активируй
krisdioman2
02.03.2012, 22:43
Попробуй удалить сервера F1 перезагрузи и снова активируй
Мова йшла про те, що весь пакет супутникового BG був зупинений к сервере.Ako можна спілкуватися з людьми, участь в службі G-Share, все в Болгарії, які Atlas ASR5000HD Він буде дуже вдячний.
ukrprof ;)
12ALI1974
07.03.2012, 18:45
добрий вечір. чому не показує ФУТБОЛ ХД 2. зарание спасибі
12ALI1974, Про це потрібно питати Вашого оператора "цьоці Шури" !!! Який тип шари використовуєте, Дж-шару чи класичну ???
alesoroka
13.03.2012, 21:38
Тюнер постийно перезагружаеться.Що з ним сталося.
яка сама стабильна проша для видк ритих каналив?
Тюнер постийно перезагружаеться.Що з ним сталося.
Перевір чи не коротить антенний кабель
яка сама стабильна проша для видк ритих каналив?
А яка різниця чи для відкритих чи закритих ?
У мене стоїть остання 2.56 працює нормально .
krisdioman2
26.03.2012, 22:13
заглухли з прашівкамі на сат інтеграл і Тігер стабільно чтото подпровляют а сдесь глухо.:confused::(:(
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010