Показати повну версію : Обговорення і запитання по роботі форуму
lopatinsergey
21.03.2011, 01:42
Ув. модератори та адмiнiстратори: звернiть увагу. На данному сайтi всю шару на шару (в цитатах та др.) можна дивитись без реєстрацiї. Реєстрацiї потребує лише значок URL. Якщо так задумано, тодi ОЙ.
Классно працюєте форумчани=)));)
Классно працюєте форумчани=))) повністю з тобою згідний
Я зрозумів що зараз йдеться зовсім не про похвалу ?так?
xoxol4uk
22.03.2011, 03:17
Ага, і я згоден, що хай може реєструються для перегляду важливої інфи. А з іншого боку хай буде людям добро.
lopatinsergey
22.03.2011, 09:59
Ага, хай може реєструються для перегляду важливої інфи.
"Лучше меньше, да лучше". B.I.Ленiн
andrij85
04.04.2011, 12:55
Як видалити свій аккаунт із сайту повністю???
Як видалити свій аккаунт із сайту повністю???
Самостійно не зможеш.
Якщо так "припекло" - звертайся до Адміна...
andrij85
04.04.2011, 13:29
Самостійно не зможеш.
Якщо так "припекло" - звертайся до Адміна... Звернувся. Чекаю відповіді від sat-prof.ukrprof
sat-prof
04.04.2011, 15:03
Перед тим як стерти!
Яка причина ?
andrij85
04.04.2011, 15:11
Забанили ні за шо. А написали шо за хамство і флуд!!! От і прохання назріло. З повагою, Андрій))))))))))
andrij85 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) нагадаю Вам Ваше "ні за що" Дякую за пораду, але букварики самі читайте. Це не повага. Ви вільні!!!lmy і якщо Вам бракує виховання та вічливості у спілкуванні на форумі - то вчіться їх, раз Ваші батьки Вас цьому не навчили.
andrij85
04.04.2011, 16:17
Згідно Правил форуму [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] - Зокрема ""Якщо Вас щось не влаштовує, Ви можете будь-якого моменту піти з форуму" - прошу Вас видалити мій аккаут повністю. А модератору Slavon пораджу ненервуйтеся по дрібницях, адже це згубно впливає на здоров'я!!!)))
sat-prof
04.04.2011, 16:21
Буде зроблено
andrij85 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Дуже Вам дякую що турбуєтеся про моє здоровя :)
sat-prof
04.04.2011, 18:15
Як кажуть "шо хтів то маєш"...
bossvanja
09.04.2011, 15:53
Я зареєструвавася на цьому форумі, заходжу тільки з одного компа, з іншого не можу зайти "неправильний пароль", пробую відновити, пише що відісланий на пошту, а лист не приходить, адміну в приват писав, відповіді не має, що робити?
sat-prof
09.04.2011, 18:50
Який стоїть браузер на інших компах?
Ростику, може тобі в роботі пригодиться ?
sat-prof
20.04.2011, 19:10
1.Заборонив додавання репутації в таких розділах як "флейм"
2.Додав до статистики "Розділ Джерело"
3.В останніх повідомленнях немає "рос розділу" тимчасово з технічних причин!
4.Вимкнув перегляд посилань в "архівні версії форуму"!
5.Вимкнув лічильник дописів для "флейму"
1.Заборонив додавання репутації в таких розділах як "флейм"
У всіх користувачів? Чи модератори можуть додавати репутауію?
Питаю тому що у мене є можливість додавати репутацію у розділі "флейм"...
sat-prof
20.04.2011, 20:01
Serega,на юзерах не перевіряв але в мене немає!
в мене немає!
Все вірно (спробував додати) - "меню" є, а можливості додати нема - "заборонено адміністратором"...
чому я не можу скачати файли з форуму
Уважно читайте правила форуму!!! ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
slavko1235
18.05.2011, 14:43
А що, деякі теми та запитання (такі як "новини спорту" та інші) не відображаються в останніх повідомленнях, що на головній сторінці???
sat-prof
19.05.2011, 00:11
А що, деякі теми та запитання (такі як "новини спорту" та інші) не відображаються в останніх повідомленнях, що на головній сторінці???
Бо на даний час вони не приносять рейтингу ніякого!Немає модератора щоб підтримував його......
Модератори,скажить будьласка,чи плануеться розділ по клонам дрімбокс 800
sat-prof
19.05.2011, 23:01
hacjka,а є бажання його вести?:confused:
:D я користувач дріма лиш півроку,тому думаю що толку від мене самого буде мало.
sat-prof
26.05.2011, 09:42
Рос розділ буде закрито!
1.Він не зовсім доречний зараз
2.Всі новини там з інших форумів,через це гугл важає нас плагіатом!ІТакі то діли...
3.Я нехочу цього!Імхо
Ростислав, раз вирішив, то вже закривай-ліквідовуй,а то зараз "тягнучка" почнеться. А новини в нас теж з різних форумів, інформаційних сайтів - це теж все фактично плагіат... Значить тоді і цей розділ треба закривати - це теж плагіат переведений переважно з російськоі та польских мов! Цей ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
slavko1235
26.05.2011, 12:25
Рос розділ буде закрито!
1.Він не зовсім доречний зараз
2.Всі новини там з інших форумів,через це гугл важає нас плагіатом!ІТакі то діли...
3.Я нехочу цього!Імхо От і добре!!!!ukrprof
slavko1235
04.06.2011, 12:38
шо то робиться з кольорами ніку???
sat-prof
04.06.2011, 12:45
slavko1235, тестую
sat-prof
12.06.2011, 15:28
Розділу "Спорт на SAT-TV (обговорення,трансляції)"
Потрібні модератори!
sat-prof
13.06.2011, 00:33
sanela,які підрозділи додавати?
ну ок подумаємо
sanela,які підрозділи додавати?
ну ок подумаємо
В основному де є футбол.
sat-prof
13.06.2011, 00:41
sanela, ну ок теніс я беру на себе((
sat-prof, ну і домовились.
Всім добрий день! Пробачте не втему, а чому внизу не видно хто зараз на сторінці?
sat-prof
19.06.2011, 16:15
Olexijj, це як?*
Olexijj, у темі не буде видно то тільки на Головній сторінці ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
slavko1235
21.06.2011, 20:44
Сьогодні побачив статус забанених учасників форуму - назва "Рідкісна сволоч")))))))))))) Чуть з крісла не впав. Суперово придумано!!!:)
sat-prof
21.06.2011, 20:48
slavko1235,із зрадниками інакше неможна?
H.A.C.K.E.R,а це для чого?і кому це потрібно?
ivantsiura
21.06.2011, 21:17
slavko1235,із зрадниками інакше неможна?
H.A.C.K.E.R,а це для чого?і кому це потрібно?
це напевне форумчанин не знає укр мову, тому і просить поміняти!
не знає укр мову Якщо не знає то нехай вчить !!! ukrprof
А не можна все зробити щоб було на українскій мові
sat-prof
05.07.2011, 17:55
Эмин,наприклад що перекласти?
Ну наприклад замість цитировать цитувати ну щоб сайт повністю був на укр мові
Шановний Эмин як кажуть у нас на заході України - "Шо за бардзо то не здраво" (UA: Шо забагато то нездорово )... ukrprof
sat-prof
07.07.2011, 13:21
Та можна звісно!...
Ростик,глянь,щось ти дублюєшся у повідомленнях,як адмін і як новчок одночасно...
sat-prof
07.07.2011, 13:42
savsav,це глюки.....ведуться у них роботи!
У нас є поки важливіші проблеми з хостингом щоб зменшити нагрузку а згодом будемо виправляти вже і це....!
+ на форумі застой робіть щось...
Цікаво, в мене стало меньша кількість дописів близько 500, де вони поховалися скажіть будь ласка?
Цікаво, в мене стало меньша кількість дописів близько 500, де вони поховалися скажіть будь ласка?Це напевно видалили разом з "Русско язычным" розділом.
Чистка форуму :D Головне не кiлькiсть , а якiсть ukrprof
Звертаюсь з проханням до всіх модераторів та учасників нашого форуму, які наповнюють теми: Технічні новини телеканалів., Найсвіжіші подіі та новини на ТБ, Анонси телеканалів не валити все вкупу!!! Я спеціально вже переіменував дані теми за признаком: Технічні новини телеканалів. - сугубо писати технічні характеристики та параметри каналу і ВСЕ! Найсвіжіші подіі та новини на ТБ тут пишемо,що освітлював даний канал, чи які його плани і т.п, а в цьому розділі Анонси телеканалів наповнення каналів своіми передачами (фільми, серіали, новини, шоу і т.п.).
Всі пости, які не відповідатимуть даній темі не буду переносити,як це робив до сьогодня, а просто буду видаляти! Дякую за розуміння!
Чому я не можу зайти в розділ "Енціклопедія ремонту"?Пише введіть пароль,а де його взяти?Розтолкуйте будьласка.
Чому я не можу зайти в розділ "Енціклопедія ремонту"?Пише введіть пароль,а де його взяти?Розтолкуйте будьласка.
там немає жодного допису
slavko1235
28.12.2011, 19:02
Шо то з форумом сталося??? Чи то тільки в мене. Весь розтянутий якийсь!!!
Масштаб в нормі!
Нічого не сталося !!! Маштаб сторінки у веб браузері Ви виставляти пробували ???
Тоді подивітся роздільну здатність Вашого монітору, також попробуйте відкрити форум у іншому веб браузері....
А, що чат видалили з назавжди?
sat-prof
20.03.2012, 05:32
savsav, привіт!
Прошу зробити чистку файлів щоб хоч звільнити 50мб
Буду бекап робити!
Привіт,шеф! Ок, постараюсь, як скоріше!
sat-prof
20.03.2012, 09:06
Та це не спішно,дякую!
З сайтом ніби вже все добре , були перезалиті таблиці post
А ну, Ростислав глянь,як там з місцем? Почистив в "тюнерах" пере важно старі дампи та списки. Кинь, якісь свіжий дамп для 7010А ! :rolleyes:
Переношу сюди, те що просив місяць назад, так як прохання лишається актуальним!
Звертаюся до модераторів та користвачів нашого форуму, які наповнюють форум інформацією в розділі "Транспондерні новини" по окремих позиціях, проаналізувавши з адміном, як наповнюються дані теми, прийшли до висновку, що 80% інформаціі має зміст не цікавий до користувачів форуму!
З сьогодняшнього дня прошу припинити "прикручувати" в транспондерних новинах інформацію по закодованих каналах провайдерів, які не відкриваються в ЕМУ (користувачі шари самі можуть звіритися завжди за змінами у пакетах тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) та тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) + в нас існує розділ "Новини DTH провайдерів" і т.д. і припиняємо писати тут супутники,які не приймаються в Украіні - типу Азіасати, Кореясати і т.п.
Винят ком на все по інформаціі залишається 1 розділ "Транспондерні новини по різних позиціях" - тут приблизно за добу збираються РАЗОМ всі зміни по всіх позиціях та публікуються - зручно і все видно без пошуку по всьому форуму!
Дякую ВСІМ за працю на нашому форумі
slavko1235
20.09.2012, 22:46
У мене з форумом вже 2-й день ось таке і не тільки з цим форумом? Це тільки в мене чи у всіх???
У мене з форумом вже 2-й день ось таке і не тільки з цим форумом? Це тільки в мене чи у всіх???
У мене все добре!
slavko1235, Пробуйте інший браузер, також можна попробувати відключити всі надбудови і плагіни у Вашому браузері...
Після копіювання виходить ось таке:[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]**************/go?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Чи це так потрібно,чи якийсь глюк?І це вже не перший раз.Хотів дати користувачу посилання на файл,а вийшло те що вийшло.
boris, Це боротьба з конкуруючими форумами... :D
Колись на старому сайті СС таке практикувалося, тай зараз на новому опенбокс фані тако ж практикується - двигун сайту автоматом міняє певне слово на інше. Наприклад слово Globo на CCесівських форумах автоматом мінялося на "металолом", GI S8120 на "ресівер Бомж" . Мужик створив тему - "Ключі Nagra for Globo HB 13E" , вийшло "Ключі Nagra for "металолом" HB 13E" :D:D:D
Поміняй у назві сайту один символ наприклад "-" на "_" і виложи посилання - кому треба той розбиреться...
Поміняй у назві сайту
Нашого сайту замінити? Та ні,це щось не так,та як-же мене зрозуміє дуже молодий користувач,який щойно прийшов до нас і хоче посилання?.
boris, :D :D :D О круто...
Тоді з такими питаннями до адмінів форуму...
Кинь йому посилання іншим шляхом - пошта, аська, скайп...
kreshnot
21.03.2013, 22:23
Zhora15, у мене на браузері твій допис відображався не коректно.Може це з цим пов*язано.
Я не знаю чи пишу в тій темі, але найбільш підходячій на мій погляд. Як відключити закінчення сесії (можливо воно не так називається) якщо деякий час немає активності на сайті? Наприклад якщо я деякий час не роблю ніяких дій (відійшов ненадовго або ще щось), воно мене викидає, треба заново входити на сайт (вводити логін пароль). Можна якось відключити це, щоб не викидало? Лазив по настройках, не знайшов чогось такого.
kreshnot
18.09.2013, 16:37
Іван86, спробуй другий браузер
Включи в настройках (або де воно там є) запам"ятовування cookies.
Іван86, Щоб кожний раз не вводити логін і пароль, просто збережіть їх в браузері. А сесія залежить від сайта. Якщо немає активності користувача, то його сесія за деякий проміжок часу завершується. І потрібно знову логінитись...
Щоб кожний раз не вводити логін і пароль, просто збережіть їх в браузері
в мене так і є, але хотілось би щоб воно не викидало
Якщо немає активності користувача, то його сесія за деякий проміжок часу завершується.
І це не можна виключити? Просто на деяких сайтах також так викидає, але можна або поставити більший час, або виключити оту тривалість сесії.
Включи в настройках (або де воно там є) запам"ятовування cookies.
воно і є включене.в браузері принаймні. браузер мозіла
в мене так і є, але хотілось би щоб воно не викидало
В мене на мозілі вже рік не викидає,скоріше за все ви таки не зберегли пароль в браузері... поміняйте пароль і коли браузер запропонує його зберегти -збережіть ну і при вході галочку біля запам"ятати мене на сайті ,чи як там!!!
Zhora15, пароль збережений, і браузер вводить його, просто після деякго часу неактивності на сайті, треба знов вводити (хай навіть і автоматом в браузері). Дрібниця, але неприємно.
Іван86,Яким браузер Ви користуєтеся ??? У браузері включіть опцію прийому і збереження куків ...
Zhora15, ти розумна людина, але деякі речі не зовсім розумієш і не з того боку підходиш. Я був модератором на форумі, коли ти ще тут не народився. На даний час я відповідальний за флейм (на інших форумах він теж є),і щоб не було тут на форумі, як ти кажеш, песиків- грибочків, твоє завдання- добитися від адміна закрити флейм, разом з моїми песиками і грибочками. Не буде флейму- не буде і мене -це буде твоя перемога і втіха... На рахунок зміни ніка, вийди з форума і зарегіструйся під іншим ніком. Ще хто заікнеться про зміну ніка, я видалю цю тему ,як непотрібну.На рахунок дописів по специфіки форума, вибирай посильну для себе тему і пиши, а не бий по хвостикам (так буде краще для всіх).Я вже писав, що наповнення тем (специфічних для форума), пререгатива відповідальних за розділами... Буде наповнення -буде меньше видко моїх песиків і грибочків, що для тебе дуже важливо
D-Misha,
Діло не в песиках,я в вашому привзятому ставленні до мене, коли я тикнув носом ви написали що це флуд,мені ваші песики не мішають,сам люблю тварин. А доречі про нову реєстрацію,я вже думав,але поки льніки... Ви вже не ображайтесь ,тема флейм важлива,і я зовсім не проти неї,навпаки за... І з вами ніхто не сперичається,тим більше не змагається,тут форум ,а не ринг... Ще раз прошу не ображатися!!!!
просто після деякго часу неактивності на сайті, треба знов вводити (хай навіть і автоматом в браузері). Дрібниця, але неприємно.
Така сама фігня,якщо довго нема активності,мозіла 20та(але так було і на інших),кеш ,кукі все вкючено і зберігає... Але всерівно,за тиждень (приблизно) неактивності викидає,з від усіль ,соц мережі,сайти знайомств,почта,форуми!!! Може то так і має бути????
Така сама фігня,якщо довго нема активності,
може так і має бути, але якщо закритий браузер наприклад. а якщо я нахожусь на сайті, на 5 хвилин (може трохи більше, не засікав) відійду, браузер відкритий все працює, обновляю, або щолкаю якусь ссилку, воно пише "зайдіть на сайт", авторизуйтесь
привзятому ставленні до менеТи помиляєшся. Ти сам провокуєш на видалення твоїх дописів. Я хочу щоб форум запрацював як прфесійний, що від мене не залежить. Я несу відповідальність за свій розділ, так мають і інші відповідати за свої. Тоді буде порядок.А все інше приліпиться;)
Але всерівно,за тиждень (приблизно) неактивності викидає, Так має бути, це нормально ...
на 5 хвилин (може трохи більше, не засікав) відійду, браузер відкритий все працює, обновляю, або щолкаю якусь ссилку, воно пише "зайдіть на сайт", авторизуйтесь Це не нормально , дивіться налаштування свого браузера ...
Це не нормально , дивіться налаштування свого браузера ...
З налаштуваннями все нормально, куки запам"ятовує, чистить лише при виході. Я думав може в настройках профіля на сайті можна виключити цю функцію, але раз нема такого то треба забити і змиритись. Та й в принципі це не смертельно.
чистить лише при виході
Так в меню Налаштування,приватність, вподобання,зніміть галочку з кукі і активні сеанси!!!
В мене самого мозілла остання. При виході заберіть, щоб не чистило куки і кеш. Почистите самі ccleaner-ом. При введенні логіна і пароля, ставте галочку "запам'ятати". Тоді повинно працювати нормально.
Так в меню Налаштування,приватність, вподобання,зніміть галочку з кукі і активні сеанси!!!
При виході заберіть, щоб не чистило куки і кеш.
ну так я сам поставив щоб воно при виході чистило. і всюди все нормально, лише на цьому сайті викидає посеред сеансу, після деякої паузи. але ладно, не смертельно
ну так я сам поставив щоб воно при виході чистило. і всюди все нормально, лише на цьому сайті викидає посеред сеансу, після деякої паузи. але ладно, не смертельно
А айпі у Вас динамічний чи статичний?
Ростік ти щось робив з значком скайпа біля профиля в дописах?Ато в мене чомусьь помилка и розтягує сторінку через нього
Не помішав би сплітер чи як він там!!!
Ростик поставити Дядю Мішу старшим модератором,дуже хороше рішення,підтримую на всі 100%
видалiть мiй профіль.щIро дякую ,па-па
sat-prof
31.12.2016, 01:48
Сайт був недоступний доби через налаштування системи безпеки. Наразі роботу сайту відновлено. Вибачте за тимчасові незручності.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ?oh=6efcd07b30ffcbcfe9f8ddaffe17ef36&oe=58F15779
P.S Все має свій початок і кінець.
lomonosov
28.01.2017, 20:26
Наболілі питання до адміністрації : Ви хочете покращити роботу сайту?
Тоді ЧОМУ Ви не виправляєте свої помилки на які Вам вказують? А замість цього блокуюте як порушника.Чому Вам можна порушувати свої-ж правила а учасникам форуму Ні?Чому у учасників форуму нема ніяких прав?Я дуже прошу Вас відповісти на мої питання.
kreshnot
28.01.2017, 21:37
Наболілі питання до адміністрації : Ви хочете покращити роботу сайту?
Тоді ЧОМУ Ви не виправляєте свої помилки на які Вам вказують? А замість цього блокуюте як порушника.Чому Вам можна порушувати свої-ж правила а учасникам форуму Ні?Чому у учасників форуму нема ніяких прав?Я дуже прошу Вас відповісти на мої питання.
на всіх форумах і сайтах правила однакові
Правила форуму!!! ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Мова форуму Українська!!!
Повідомлення, написані на інших мовах, забороняються.Винятками можуть бути цитати,тексти інформаційного характеру
.Обговорення дій адміністрації (адміністраторів і модераторів форуму) категорично забороняється в будь-яких форумах і темах
Незнання правил не звільняє від відповідальності за їх порушення
є питання ,пишіть в ПП
lomonosov
29.01.2017, 02:23
Гаразд.Зрозуміло.Навіть в розділі "Центр зв'язку та інформації"?
На рахунок Приватних Повідомлень точніше про питання в приватні повідомлення- я з Вами не згоден.Тому що учасники форуму повинні чітко знати що їм можна робити а що ні.Ось і я здобув бан за "Незнание правил не освобождает от ответственности".Тому ВЕЛИЧЕЗНЕ прохання[ напишіть правила користування порталом більш грамотно з юридичної точки зору.Бо ті Що діють на данний момент порушують права громадян.З повагою lomonosov/
kreshnot
29.01.2017, 11:09
Гаразд.Зрозуміло.Навіть в розділі "Центр зв'язку та інформації"?
На рахунок Приватних Повідомлень точніше про питання в приватні повідомлення- я з Вами не згоден.Тому що учасники форуму повинні чітко знати що їм можна робити а що ні.Ось і я здобув бан за "Незнание правил не освобождает от ответственности".Тому ВЕЛИЧЕЗНЕ прохання[ напишіть правила користування порталом більш грамотно з юридичної точки зору.Бо ті Що діють на данний момент порушують права громадян.З повагою lomonosov/
Незнання правил форуму в тому,що ви їх не читали при реєстрації і в даний час
Не подобається спілкування на українській мові-забудьте цей сайт
Тому:ще одне таке повідомлення (флуд) -довічний БАН
Нещодавно пропадали долучення на сайті, стався прикрий інциндент, вважаю що учасники неповинні мститися модератору Д.Міша, негоже щоб Д.Міша складав свої повноваження модератора, адже веде порядок у всіх своїх темах, а помилятися він теж має право. так само як і ми всі з Вами друзі...
Бажаю Всім Міцьного Здоров'я,та терпіння...
sat-prof
03.08.2021, 18:55
jpeg 19,07 МБ тепер можна додавати такого розміру
sat-prof
29.11.2023, 18:55
Додано розділ
IPTV телебачення
sat-prof
04.03.2024, 11:21
Багато спаму. Активація нових реєстрацій тепер вручну
sat-prof
09.03.2025, 13:19
Була фраза "Цитировать" стало Цитувати виділений текст
Igor1031
06.12.2025, 14:09
Продовження домену sat-prof.com.ua
14.12.2026
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010