Показати повну версію : PCI- LPT Miotex MT49LP зміна адресування?
Допоможіть хто знає,чи можна настроїти контролер Miotex MT49LP (PCI плата з одним портом LPT) для реанімациї ресиверів.Як поміняти адрес PCI_LPT,у мене (диапазон ввода/вывода(I/0) E880-E887).
Як поміняти адрес PCI_LPT Ручками в диспетчері пристроїв - Мій компютер/Керування/диспепчер пристроїв/порти СОМі ЛПТ знаходите потрібний ЛПТ порт і стаєте на нього. Провою кнопкою мишки виклюкаєте контекстне мене і даєте команду Властивості - має появитися додаткове вікно "Властивості ЛПТ..." В даному вікні переходите на закладку "Параметри порту" і тиснете на кнопку "додатково" - поподаєте у вікно "Додаткові параметри ..." . В низу даного вікна буде лінійка (комбібокс) - номер ЛПТ порта - виставляєте потрібний з вільних номерів ЛПТ порту. Підтверджуєте зміни і закриваєте всі вікна написнувши кнопку "ОК" . Якщо система попросить перезавантаження, для вводу в дію змін - перезавантажуємо ПК.
у мене (диапазон ввода/вывода(I/0) E880-E887). - тут нічого міняти не можна,бо зніни як мінімум зроблять даний порт не працездатний.
Я розумію так,що через (PCI_LPT) реанімувати ресивери не можна,якшо на материнській платі компютера немає порта LPT то потрібном міняти материнку!
Чому не можна ??? Цей розширений ЛПТ порт нічим в принципі не відрізнятися від того що є в інтегрований материнці і ОС буде бачити його так само.
ОС його бачить, але якщо підключити до ньго робочий JTEG шнур то нема коннекту з ресивером,я читав на форумі,шо потрібно поставити правильний адрес порту,пробувавам міняти параметри в BIOS теж нічого не допомогло,в настройках по LPT я поміняти нічого не можу.
Під яким ЛПТ портом у Вас прописується даний порт ??? В прозі для J-TAG номер порту поміняти не можна ???
В BIOS виставте (ящо це можливо) параметир Parallel Port Mode значення - EPP +ECP
У мене прописується під LPT3
А ЛПТ 1 його в системі зробити не можна ??? В прозі для J-TAG номер порту поміняти не можна ???
4500 чи можна поміняти самий адрес
Можна !!! В другому вікні виложеному Вами внизу можна поміняти номер порту, але він у Вас і так ЛПТ1
Його я поміняти можу,а що зробити щоб LPT зконектився через JTEG з ресивером!
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010