КПК

Показати повну версію : Запитання та обговорення!!!(Orton X80(X80RF,X80HDmi,X80PVR)


vova-sp
26.03.2011, 20:46
Orton X80(X80RF,X80HDmi,X80PVR)- ???

romanvladimi
30.04.2011, 13:13
как восстановить GLOBO X80 с помощью EJTAG, через ком порт он невиден.

Мова форуму Українська !!

VADYA777
29.05.2011, 18:58
Інструкція користовача GLOBO X80(HD)

tyrus
10.06.2011, 02:24
Пiдскажить чи э пiдтримка кардшарiнгу у цього ресiвера?

screamray
06.07.2011, 14:25
шара робить?

maestro_x
02.08.2011, 11:09
Не можу прошити, на завантажувачі помилка
Target not connect or target is error status!
порт робочий 100%
:eek:

drachuk1979
12.11.2011, 19:57
Скажіть будь-ласка...чим відрізняються ці файли :
Software_mcas_x80_HDmi_1.1.61B.zip (663,1 КБ, 1 переглядів)
Software_mcas_X80_X80RF_1.1.61B.zip (662,7 КБ, 6 переглядів)
від цих:
Software_patch_X80_X80RF_1.1.61C.zip (662,6 КБ, 6 переглядів)
Software_patch_x80HDmi_1.1.61C.zip (663,1 КБ, 1 переглядів)
.....Дякую!

romario79
12.01.2012, 20:32
Поясніть крок за кроком як зробити заміну програмного забезпечення,а простими словами прошити тюнер Orton x 80 RF,просто перший раз такий в руки попався!

markov_1979
25.01.2012, 23:28
скиньте будласка дамп на 3 супутника X80HDmi V1.1.61

Korpahec
03.02.2012, 17:54
Включаєш юрграбе ,підєднюєш ком порт до реса ,включаєш рес в сеть ,на юрграбе буде надпись загрузити софт. Загружаєш софт ,і натискаєш конект ,рес почне шитись. Під час прошивки невимикати ,ресівер може вийти зі строю.

Vitas1985
04.02.2012, 09:33
Поможіть будь-ласка!!!! Після прошивки тюнер (Х80) не вмикається (взагалі ніяк не реагує). Що це може бути і як його наладити!

VADYA777
04.02.2012, 19:01
Поможіть будь-ласка!!!! Після прошивки тюнер (Х80) не вмикається (взагалі ніяк не реагує). Що це може бути і як його наладити!

Востановити GLOBO X80 допоможе тільки EJTAG!!!
Повне імя реса і що туди влив?

rex1970
06.02.2012, 21:07
прошився та все!!!диод горить а не робе ничого!!!!рес х80 пвр а вливав конакс гр х80 пвр уни иест 1.1.15

VADYA777
06.02.2012, 23:15
прошився та все!!!диод горить а не робе ничого!!!!рес х80 пвр а вливав конакс гр х80 пвр уни иест 1.1.15
де це ти взяв- похоже що це не до PVR???
п
Попробуй залити цей дамп -може піде,якщо в ресі БУТ залишився цілий?
- Для ORTON X80PVR. -софт- 1.0.17C завантажувач 0.2.0.

romanish
19.03.2012, 09:03
Прошив цим ( за 6 березня для х80 простий),але xtra tv не показуе ось фото ,витягував картку з 8120 i вставляв в х80 не показуе.

VADYA777
20.03.2012, 17:53
Прошив цим ( за 6 березня для х80 простий),але xtra tv не показуе ось фото ,витягував картку з 8120 i вставляв в х80 не показуе.

Проблема з апдейтом карт XTRA TV в софтах для ресиверів Х80PVR на разі не вирішена!!!Так що єдині в лінійці X80 реси X80PVR не підтримують карт ЕКСТРИ -но покищо!!!
А цей дамп-Для ORTON X80PVR. -софт- 1.0.17C завантажувач 0.2.0. за 6.02.2012в цій темі я виклав щоб востановити тюнер!!!

romanish
21.03.2012, 09:27
спробую прошити х80 цим -Дамп-від MADI! за 18 березня №26. напевно
робить якщо треба активувати картку . а так якщо активована тo нi. якщо вставляти картку з другого реса у х 80 то нi, так я зрозумiв?
а № 27 робить якщо активовану картку ? з другого ресса вставити сюди в цей дамп.?

vova-sp
31.03.2012, 01:00
Хто пiдскаже вийшла з ладу флеш ортон х80,якою флеш можна замiнити,тобто мене цiкавить чи пiдiйде вiд ортона 4100с.

sat-prof
01.04.2012, 20:51
vova-sp,розпіновка така як в 4060СХ а стоїть там 25Q16BVSIG

vova-sp
01.04.2012, 22:06
Пробував вiд 4100с не пiдходить,треба ще попробувати вiд 4060сх, попробую тодi вiдпишусь. Вже запаяв вiд 4060сх також не пiдходить,треба шукати рiдну.

norim
05.05.2012, 09:27
Добрий день. Є тюнер ортон -х80, пришивка 59с, карта екстри активувулась без питаннь. А з преглядом є проблеми, канали час від часу кодууються. Підскажіть як це виправити.

Мова форуму Українська !!

___LEO___
09.08.2012, 22:56
Включаєш юрграбе ,підєднюєш ком порт до реса ,включаєш рес в сеть ,на юрграбе буде надпись загрузити софт. Загружаєш софт ,і натискаєш конект ,рес почне шитись. Під час прошивки невимикати ,ресівер може вийти зі строю.
Будь ласочка, скажіть що таке "юрграбе"... А то я свій Ортон X80РVR вбив прошивкою від Ортон’а Х80, і майстри не можуть "поставити його на ноги". Може, хто небуть зможе допомогти мені, а то я уже у відчаї... А сам в цьому не розуміюся... Будь ласка, допоможіть!!:confused:

sat-prof
09.08.2012, 23:07
Випаяти і на програматор!

___LEO___
10.08.2012, 01:14
Що саме випаяти? Програматор Jtag?

slavon
10.08.2012, 06:43
___LEO___,Виходячи зі змісту Ваших повідомлень віддайте ресівер в ремонт кваліфікованому майстру...

___LEO___
10.08.2012, 18:17
Я б з радістю, та де його знайти? Рівне найближче до мене велике місто, і то в мережі я ніде не знайшов сервісних центрів в Рівному по ресіверах. А в моєму містечку не зробили його, кажуть, що нова модель і майстри не мають ще з ним досвіду роботи, отак от... Тому не можуть відремонтувати його...

sat-prof
10.08.2012, 18:38
___LEO___, можу тобі відновити але наврядче вигідно платити за пересилку в обидва кінці +ремонт!

sattel77
10.08.2012, 18:45
sat-prof,вибачте, а яка цiна вiдновлення такоi моделi тюнера у вас?

sat-prof
10.08.2012, 19:03
З сат профівівців хоч 30грн
Це не ремонт а відновлення!

sattel77
10.08.2012, 19:08
sat-prof, дякую, так я i написав вiдновлення такоi моделi тюнера.:)

sat-prof
10.08.2012, 20:08
sattel77, якої моделі.?

___LEO___
10.08.2012, 22:58
___LEO___, можу тобі відновити але наврядче вигідно платити за пересилку в обидва кінці +ремонт!
З сат профівівців хоч 30грн
А де ви проживаєте?
;) 30? В моєму місті 80. Ціну собі вміють ставити, а от роботу зробити то вже ні...:)

sat-prof
10.08.2012, 23:09
Львівська обл...100км від львова!

___LEO___
11.08.2012, 00:31
Якщо ви схотіли б взятися за цю справу за ціною, як ви кажете, для сат профівців, то думаю, можливо було б відправити вам ресівер бандероллю... У сумі, я думаю, вийшла б та ж цифра, що і заплатив би тут... :)

sat-prof
11.08.2012, 18:10
Ну можливо і так!;)

___LEO___
11.08.2012, 19:24
Це чудово!ukrprof Треба дізнатися все з пересилкою, і тоді я з вами зв’яжуся, гаразд?

tam
05.10.2012, 12:08
скажіть мені я купив тюнер в україні пробував првцює взяв його з собою в росію белгород встановсв я він не працює .... мені казали там треба якісь настройки міняти скажіть що саме????????????????????

slavon
05.10.2012, 12:09
tam,Який тюнер ??? Що дивитися хочете ???

madi
24.10.2012, 14:18
update-23.10.2012-biss key


Programe Nat - Nile sat 7°W 11658 V 27500 | Bi

[ NBA POOL EUROPE 1 ] Eutelsat 10A @ 10° East 11387 V 30000 3/4
TNT SAT FRANCE -Astra 19.2°E- ok
- CanalSat France-Astra 1H/1L/1M-19°E-work
- Bulsatcom-Hellas Sat 2 (39°E)-ok
- ORF 1,2-HD & Austria Sat »Astra 19°E-ok
- Canal + Holland- Astra-19,2°E-down
- RAI 1,2,3,4- H.Bird-13°E-ok
TP:11766 V 27500-11804 V 27500
- TV Globo- Hotbird-13°E-OK
- Telespazio Hungary-Amos-4°W
TP:11560 H 7777-OK
- Hustler Arqiva -- Astra 4A (4.8°E)
TP: 12111 H 27500-OK

хочу запитати на кого це разраховано
- Telespazio Hungary-Amos-4°W
TP:11560 H 7777-OKтакого пакету давно не iснуэ алеж у вас вiн якимось чином вiдкриваеться
[ NBA POOL EUROPE 1 ] Eutelsat 10A @ 10° East 11387 V 30000 3/4[/CODE]
тут деж дуже цiкаво я рес SD вiдкриваэ канали з частотиDVB-S2/8PSK
мабудь ви йому спецiальнi окуляри надiваэти:o ,навчIть

slavon
24.10.2012, 14:31
[ NBA POOL EUROPE 1 ] Eutelsat 10A @ 10° East 11387 V 30000 3/4 Мда, перестарався чоловік трохи - вніс ключ на канал який його ресівер навіть не може прийняти. Не треба робити з цього великої трагедії - буває... :D

alek
18.11.2012, 10:25
Що за біда? оновив через USB orton x80 pvr все пропало.
Мова форуму Українська!Правила форуму ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

kreshnot
18.11.2012, 15:39
Що за біда? оновив через USB orton x80 pvr все пропало.
А дамп залили з x80 pvr?інші не підходять.

walik
18.12.2012, 11:34
Що за біда? оновив через USB orton x80 pvr все пропало.
Мова форуму Українська!Правила форуму ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Якщо в Х80PVR залити дамп від іншого Х80 все пропаде,є таке явище.
Заливай по новому в Х80RVR тільки дамп від Х80PVR від другого не
підходить і все буде ОК !

VADYA777
23.12.2012, 12:05
Тут-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]все ясно написано -ХТО УВАЖНО ЧИТАЄ-ТОЙ В ХАЛЕПУ НЕ ПОПАДАЄ!!!

w124
08.01.2013, 21:24
допоможіть ввести ключ на інтер+ на ортон Х80 ввіч ключ на інтер+ і перестали показувати інтер, україна сд

duman
08.01.2013, 21:40
w124, Принцип вводу описаний в [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]Ти видно замість зразу ввести робив редагування або переглядав :*Изм* з послідуючим *Отм*.Після таких дій багато міняється і щезає.Тому треба робити тільки *Добавити* і по завершені *ОК* жовту.Ключі думаю найдеш ,а :
канал CID VPID

ТЕТ -17DE - 17DF
ІНТЕР -0001 -0101
ІНТЕР+новий -1B4E -1B4F
INTER+ був -0009 -0901
1УТ -0005 -0501
КИЇВ -0004 -0401
РТР -000C -0C01
ХОКЕЙ -000B -0B01
2+2 -17E8 -17E9
УКРАЇНА СД -19D2 -19D3
ЕРА -1AFE -1AFF
СТС -0065 -0079

Ключі з НДмі всіма бісами на три супутника

bodnar
17.02.2013, 19:24
Доброго вечора! Поясніть будь-ласка чи можна прошити Х80 преміум з тюнера в тюнер?

walik
18.02.2013, 09:02
bodnar, Прошивається через РС 232(-меню-інформація-оновлення через РС232-старт).
Зверни увагу що прошиваєтьс тільки Преміум на Преміум.

bodnar
18.02.2013, 19:07
Зрозумів.Дякую за інформацію!

zim.AG
26.02.2013, 21:34
Пiдскажiть, шановнi, чи можна Х80_HDMI пiдключити до монIтора(вхiд присутнiй), а звук вивести на активнi колонки? А ще й подати шУру на нього по _232.
Не хочу брати щось дороге..

walik
27.02.2013, 07:15
zim.AG .чи можна Х80_HDMI пiдключити до монIтора(вхiд присутнiй), а звук вивести на активнi колонки? А ще й подати шУру на нього по _232.]

Можна,а от "шуру" і Х80 не зустрічав.

w124
27.02.2013, 21:19
прошив Х80 звичайний без нічого (ресівер інсайд бокс) прошивкою шо тут на сайті --Дамп для Opticum X80 Premium от 22 лютого 2013 і тюнер тепер не вмикається лише горить фіолетовий світлодіод, де можна взяти прошивку для звичайного тюнера? вже спробував в мене була прошивка версії RF працює, але в мене стара прошивка, ще за 2011, підкажіть якою прошити

kreshnot
27.02.2013, 21:29
w124, щоб вам допомогли, треба писати повну назву тюнера.

w124
27.02.2013, 21:33
ORTON X80
receiver inside box короче без наворотів --без модулятора, ашдіемей, юсб
але я ж пишу прошивка з версії RF на ньому працює

kreshnot
27.02.2013, 21:40
Дамп на 10 сeпутникsв- 4W+4.8E+13E+19Е+31Е+36ЕНТВ+53Е+75E+85Е+90E.
софт - 1.1.59C загрузчик 0.1.0.
01/2013

w124
27.02.2013, 22:16
дякую працює, але не можу ввести ключ на інтер , ера, перший........там потрібно вводити інший ID як його переробляти підкажіть

kreshnot
27.02.2013, 22:27
w124, почитайте іншу сторінку [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Ви пишете питання але не читаєте відповіді

PRIOLA
27.02.2013, 22:30
цитата на російській мові
"Для того чтобы ввести BISS-ключ требуется: войти в главное МЕНЮ — ИНФОРМАЦИЯ — ИЗМ. CAS КЛЮЧИ — ОК - BISS — ОК - ДОБАВИТЬ. Первое окошко с идентификатором BISS ( 2600 ) — пропускаем. Второе окошко CID — вводим идент канала в HEX значении.К примеру ТЕТ - 17DE. Окошко — index 00— пропускаем. Длина ключа по умолчанию указана Key16 — не меняем. И вводим сам ключ. Обычно ключ состоит из восьми пар — поэтому вводим ключ дважды. И последнее окошко — сюда вводим видеопид канала в HEX значении. Узнать видеопид можно в режиме просмотра - на требуемом канале дважды нажать кнопку «Info». В появившейся табличке информации о канале после надписи V XXXX это и есть видеопид в десятичном значении. Поэтому открываем калькулятор в Windows, выбираем програмист режим — вводим десятичное значение видеопида, переключаем в HEX — получаем требуемое шестнадцатиричное значение видеопида.Например для СТС V121 - 0079 ^ ТЕТ V6111 - 17DF ^ ИНТЕР V257 - 101 Ну а идент канала и сам ключ были, естественно, ранее найдены в интернетах.
Перед тем как сохранить новый ключ - (OK)—внимательно проверить правильность введенных значений — потому как после сохранения редактирование значений CID и VPID не доступно. Если допущена ошибка, то прийдется удалить этот ключ и всё сначала."

w124
27.02.2013, 22:50
ввів ключ на перший-почав працювати, але заблокувались інтер і украина сд
може окремо залити файл ключів?

walik
27.02.2013, 23:51
ввів ключ на перший-почав працювати, але заблокувались інтер і украина сд
може окремо залити файл ключів?

Проший знову і уважніше вводь ключі !!! Все розписано на ура!

lavik11
02.04.2013, 23:05
СКАЖИТЬ БУДЬЛАСКА ЯКА РИЗНЫЦЯ МИЖ софт - 1.0.43В загрузчик 0.1.0. И софт - 1.1.59C загрузчик 0.1.0.

ВЫБАЧТЕ ШРЫФТ РОСИЙСЬКЫЙ:eek:

Korpahec
02.04.2013, 23:40
Є різниця велика між софтами софт 3329С або софт 3329В якщо ресивер з процом 3329С шиєш 3329С але перед прошивкою дивись у системну інформацію реса. Також якшо рес з процом 3329В шиєш прошивкою 3329В неможна шити реса софтом 3329В якшо рес на проці 3329С убєш ресівер.:)

kreshnot
03.04.2013, 08:57
Korpahec, а що є Orton X80-ті на проці 3329В?Виклади фото ,хочу подивитися.

slavon
03.04.2013, 09:06
kreshnot, Це називається: Є різниця велика між софтами софт 3329С або софт 3329В якщо ресивер з процом 3329С шиєш 3329С але перед прошивкою дивись у системну інформацію реса. "Чув дзвін, але не знаю де він" :D

Korpahec
03.04.2013, 10:35
Привит! Ой я помилився вибачаюсь!

D-Misha
16.09.2013, 12:10
Перший раз шию х-80. Тюнер прошив добре, а якою програмою-загрузчиком, зберегти дамп на компютер?

slavon
16.09.2013, 12:13
D-Misha, Напевно тією ж якою шили, злити на ПК дамп...

D-Misha
16.09.2013, 12:19
D-Misha, Напевно тією ж якою шили, злити на ПК дамп...Ні, ця програма не підійде (Upgrade Tool Version 2.0.0c 2008-01-25)

Ні, ця програма не підійде (Upgrade Tool Version 2.0.0c 2008-01-25)А ця програма, може підійти?

slavon
16.09.2013, 12:38
А ця програма, може підійти?
Так, дає вона зробити дамп ...

D-Misha
16.09.2013, 14:56
D-Misha, Напевно тією ж якою шили, злити на ПК дамп...Славік, ти правий, можна однією і тією ж програмою..;)

dyruba
27.09.2013, 09:22
Усім доброго дняukrprof підскажіть будьласка який VIDEO PID для 1 Національного.Тюнер ORTON GL8

slavon
27.09.2013, 09:43
такий як і для інших ресів - 0131

arki
06.12.2013, 12:16
Принесли на прошивку ORTON X80, коли Увімкнув щоб глянуть дисики то побачив що на цьому ресі "біжать кадри", пребувати перешити чи в ремонт???
На ресі надпись ORTON X80, якщо я вірно зрозумів то файли прошивки потрібні ORTON X80, X80RF???

Петрович
06.12.2013, 13:40
Принесли на прошивку ORTON X80, коли Увімкнув щоб глянуть дисики то побачив що на цьому ресі "біжать кадри", пребувати перешити чи в ремонт???
На ресі надпись ORTON X80, якщо я вірно зрозумів то файли прошивки потрібні ORTON X80, X80RF???

Цікаво чи спостерігав таке господар ресу?Мені приносили на перепрошивку реси і при підключенню до мого телика,зображення було чорно-біле.Таке спостерігалось лише на моєму телику бо господарі ресів не скаржились на зникнення кольору.Вада у моєму телику напевне була,декодер не працюе як слід.

arki
06.12.2013, 13:45
Петрович, я не знаю, але коли я підключив його до свого тв то зображення стало трясти. Господяря ресу не було, він передав його приятелем...

Петрович
06.12.2013, 13:57
Петрович, я не знаю, але коли я підключив його до свого тв то зображення стало трясти. Господяря ресу не було, він передав його приятелем...

Думаю що варто перевірити на іншому тв а тоді вирішувати щодо ремонту.

arki
06.12.2013, 14:41
Петрович, перепрошив і все наладилось, ок!

Эмин
20.12.2013, 21:15
Цей тюнер буде працювати норм з картою НТВ + на 36 градусі?

kreshnot
20.12.2013, 21:22
Цей тюнер буде працювати норм з картою НТВ + на 36 градусі?

Ні, не буде

madi
21.12.2013, 17:56
не буде
чому?кому дуже хочеться "извращений" будэ!

Эмин
21.12.2013, 18:05
чому?кому дуже хочеться "извращений" будэ!

до чого це?

madi
21.12.2013, 18:23
до чого це?
робити то буде питання в тому кто купляэ такий рес пiд такий пакет?

Эмин
21.12.2013, 18:25
робити то буде питання в тому кто купляэ такий рес пiд такий пакет?
я бачив в росляндії дають такі реси під пакет нтв,ось і спитав

~Water~
09.01.2014, 02:36
маю тюнер X80PVR
дивлюся останній дамп був 2012-04-06 і то його нещодавно чомусь тут затерли? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
у розробника [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] найкраще з емулятором залишаеться Software_patch_X80PVR_V1.1.18C_PVR_2012-04-06_key_db_new

Чи буде підтримуватися версія PVR? чи на його заміну прийшов Premium?
що можливо частково встановлювати на PVR з оновлень до інших X80?

Намагався встановити через USB тільки ключи (*.bin), але тюнер не бачить таких файлів, наприклад [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
як bin використовувати - тільки через RS232 та софт або програматор?

Yaro
09.01.2014, 09:32
Чи буде підтримуватися версія PVR? чи на його заміну прийшов Premium?
Для всіх Х80 - тільки і виключно СВОЇ софти, тобто для ПВР - свій, Преміум - свій, простий Х80 - свій. Програми для роботи з кожною моделлю, наскільки я знаю, теж свої, можливо помиляюся, але вроді так. Ключі і сеттінги підходять будь-які.

bios
12.01.2014, 18:36
Прошив чистий Х80, в меню заходжу щоб змінити порти а там пароль, перепрошивав, міняв дампи, а пароль є, що робити?

kreshnot
12.01.2014, 20:43
Прошив чистий Х80, в меню заходжу щоб змінити порти а там пароль, перепрошивав, міняв дампи, а пароль є, що робити?

Спробуй - 4000

vakula67
02.02.2014, 19:15
Дамп для Orton X80/X80RF. на 25.12.13р. від Flatttv

На базі софта: 1.2.63С

Супутники: 4W+4.8E+13E
який код ?батьківського контролю

kreshnot
02.02.2014, 19:51
який код ?батьківського контролю

Той що вище у посту не підходить?

sasha2066
21.03.2014, 10:03
Добрий день.Чи є в кого схема тюнера ORTON X80 PVR, або фото печатки, де монтується флеш 25q16bvs1? Цікавить розводка доріжок від першої і другої ніжок мікросхеми.

kreshnot
22.03.2014, 08:08
Добрий день.Чи є в кого схема тюнера ORTON X80 PVR, або фото печатки, де монтується флеш 25q16bvs1? Цікавить розводка доріжок від першої і другої ніжок мікросхеми.

Подивись по схемі,є на форумі у відповідному розділі

Yaro
22.03.2014, 09:01
Блін, народ облінився навіть готове взяти і подивитися. :eek:

Fredy
07.11.2014, 12:35
Друзі, хто вміє, зробіть та додайте, будь-ласка, новий дамп для Orton x80HDMI, бо в мережі останній датований ще 29.07.2014. З того часу вже кілька каналів добавилось.

Заздалегідь вдячний я, та інші власники вказаних ресіверів.ukrprof

Саша2411
22.01.2015, 12:41
хочу зробити старий дамп мені видає помилку encountered an improper argument що робити?

Igor1031
22.01.2015, 13:31
Саша2411, спробувати інший завантажувач

Кеша79
03.04.2015, 18:30
Доброго времени суток форумчане.
Может есть у кого свеженький Дамп для Х80 на 4W-4.8E-13E-75E?
Буду очень благодарен.

Nalot
03.04.2015, 19:25
ukrprofКеша79Ви не читали:( правила форуму(мова українська,далі питання вставляєте тут-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])ліньки прочитати в темі підрозділ нижче(питання перенесено сюди) обговорення та запитання.
Пишіть згідно правил,коли бажаєте якнайскорішу відповідь користувачів,а ігнорування правил спонукає тимчасовий бан.Удачі ВАМ панове!

vinimm5
14.08.2015, 19:50
Слава Україні!!! Хлопці де взяти джитаг для OpenFox X-080
при прошивці пропало світло на 15%прошивання влеш((( проц М3329С G1
Чи шос з цим ще зроблю чи цему вже всьо торба))

kreshnot
14.08.2015, 21:14
Слава Україні!!! Хлопці де взяти джитаг для OpenFox X-080
при прошивці пропало світло на 15%прошивання влеш((( проц М3329С G1
Чи шос з цим ще зроблю чи цему вже всьо торба))

Про EJTag тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

vinimm5
17.08.2015, 11:23
Славав Україні!!! Хлопці дай Боже здоров'я Вам всім та Вашим рідним.
Крешнот я щиро вдячний за підказку)) все гуд)) а я два рази дививсі в розділ але проскакував повідомлення)) ги.
Щиро вдячний!!!

wujko
19.08.2015, 11:14
привіт!в кого є свіжа прошивка на ортон х80?

kreshnot
19.08.2015, 14:44
привіт!в кого є свіжа прошивка на ортон х80?

За 7 місяць [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

homa75
11.01.2016, 17:35
Привiт в кого дамп для orton x80hdmi буду вдячний.

arki
13.01.2016, 23:09
Nalot, Ваш дамп без останніх змін, як інтермедія на амосі так і нема ще бестселлера та ін

Nalot
13.01.2016, 23:39
Nalot, Ваш дамп без останніх змін, як інтермедія на амосі так і нема ще бестселлера та ін
Всі додатки добавити можливо за 5 хвилин!

arki
13.01.2016, 23:46
Всі додатки добавити можливо за 5 хвилин!
звичайно

Іван86
27.01.2016, 20:33
Доброго вечора. Скажіть будь-ласка, програма загрузчик софта (дампа) для ортона х80 підходить для х80 Преміум?
16170

arki
27.01.2016, 20:50
Іван86, так

Roman7755
04.02.2016, 10:03
Друзі, скиньте, будь-ласка, нормальний дамп для Orton x80 HDMI.

А то у мене не працює багато каналів, Інтер, 5 канал, ТВІ...

Завантажував останні прошивки, в т.ч. від січня 2016 року, однак проблему так і не вирішив.

Заздалегідь вдячний за розуміння та допомогу!ukrprof

arki
09.02.2016, 21:23
Хотів злити сьогодні дамп з х80 Преміум, з останніми змінами і не вдалося . Може загружчік інший потрібний ? використовую цей ...

Іван86
15.03.2016, 10:42
Є для цих ресіверів редактор ключів? Щось не можу надибати. І може хтось підкаже як поміняти лого.....

Іван86
17.03.2016, 12:15
Хотів злити сьогодні дамп з х80 Преміум, з останніми змінами і не вдалося . Може загружчік інший потрібний ? використовую цей ...
Зливай алі едітором, поставивши "All codes (.abs)"

Іван86
17.03.2016, 12:21
Може хтось поділиться або дасть ссилку на дамп з останнім софтом для Orton X80 PVR. Актуальність каналів не важлива. Тут у нас найшов тільки цей ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), 1.0.17 PVR. Останній він чи ні не знаю, гугл про цей ресівер мало що каже. Головна задача - щоб фільми різні відкривало, а то мало що, може колись це г..но пригодиться.

vimpel
18.03.2016, 22:05
тримайте не провіряв

ugor
24.03.2016, 17:11
Всім доброго дня! Хто підскаже: Х-80 не бачить вертикалі на всіх супутниках... на виході 24v і не реагує на H\V... міняв МС 34063АР - ніяких змін... ( напруги з БП - в нормі):confused:

kreshnot
24.03.2016, 18:46
Всім доброго дня! Хто підскаже: Х-80 не бачить вертикалі на всіх супутниках... на виході 24v і не реагує на H\V... міняв МС 34063АР - ніяких змін... ( напруги з БП - в нормі):confused:

дивись обв"язку dc\dc,схоже що резистор в обриві

ugor
24.03.2016, 19:52
dc\dc - не зрозумів...

kreshnot
24.03.2016, 22:08
dc\dc - не зрозумів...

це і є МС 34063АР

ugor
28.03.2016, 23:18
капець... із трьох мікросхем дві - неробочі... :confused:

arki
12.12.2016, 12:47
можливо хто має дамп з останніми змінами для X-80 , виложіть будьласка сюди [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

алтаяр
01.02.2017, 10:16
Доброго дня! Не підскажете по глобо Х90 телекарта. Якою програмою зберегти канали на комп, пробував - редактор Канал_в X80 HDMI, EromUpgrade, а цією Upgrade 2.0.0b 2007-11-16 не знаю що вибрать правельно, бо нею прибив тюнер, зашивав канали, верхній пункт вибрав, то перепрошивав тоді на програматорі. З пов .Олександр

vinimm5
01.02.2017, 20:02
Доброго дня! Не підскажете по глобо Х90 телекарта. Якою програмою зберегти канали на комп, пробував - редактор Канал_в X80 HDMI, EromUpgrade, а цією Upgrade 2.0.0b 2007-11-16 не знаю що вибрать правельно, бо нею прибив тюнер, зашивав канали, верхній пункт вибрав, то перепрошивав тоді на програматорі. З пов .Олександр

Привіт друже, все для Х90 Телекарта тут : [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
цим прошивай а редактором каналів і витягуй, і записуй і невб'є тюнера,
*але це при умові що прошивати потрібно згідно описаних правил в шапці теми*

алтаяр
02.02.2017, 13:48
Привіт друже, все для Х90 Телекарта тут : [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
цим прошивай а редактором каналів і витягуй, і записуй і невб'є тюнера,
*але це при умові що прошивати потрібно згідно описаних правил в шапці теми*Цим я і прошив і вбив. Редактор чомусь не витягує канали з тюнера, а у загружчику тому я не бачу в пунктах слова канали, чи є в тому прошивальщику канали? Чи вначалі потрібно зберегти дамп, а потом витягувати канали

vinimm5
02.02.2017, 15:08
Цим я і прошив і вбив. Редактор чомусь не витягує канали з тюнера, а у загружчику тому я не бачу в пунктах слова канали, чи є в тому прошивальщику канали? Чи вначалі потрібно зберегти дамп, а потом витягувати канали

Привіт, ти прошивав Х90 загрузчиком від Х80??? бо пишеш що так, я дав тобі посилання на загрузчик спецом для Х90 а також редактор каналів для Х90 цим прошив більше 150 тюнерівХ90 Телекарта і нікого *невбив*, тобто перед тим як виставити на сайт, я перевірив чи все працює, ти або щось неправильно робиш, або попутав прошивку - відХ80 запхав в Х90.. добре переглянь що до чого...я покрокове відео як витягувати канали, та редагувати їх зможу зробити лише у вихідні... і виставлю в шапку...

алтаяр
03.02.2017, 10:47
Може щось і напутав бо залив програматором, Але працює. Провірив інформацію з вашого дампу то все як у вашій інформації. У мене тільки редактор був від х80, щас перекачав х90 то те саме. Може дає те що не на така флешка, там стояла на 16, а я залив в 32. Такий тюнер у мене буває раз в рік, так що і не сильно напряга, я його приготовив на віддачу. А за відео якщо буде то велике спасибі. А то пару років прибив був якийсь із цих серій і тепер припоминаю що прошивка була яка треба а тільки не той розділ вибрав. Як кажуть два рази наступив на одні граблі. Щось у цих загружчиках не дороблено. Щось подібне у завантажувач софту Eurosat 8004 ну там тільки убить можна якщо перепутаєш не ту прошивку, а так важко убить.

Іван86
14.02.2017, 12:41
Всім доброго дня. Може хтось дати дамп з актуальними каналами на X80Premium. Треба піти до такого, неохота годину щолкати.

Іван86
23.02.2017, 07:42
Всім привіт. Поділіться, хто може, дампом на Х80...

kreshnot
23.02.2017, 07:51
Всім привіт. Поділіться, хто може, дампом на Х80...

х80... який?

Іван86
23.02.2017, 07:59
х80... який?
простий Х80.

kreshnot
23.02.2017, 08:48
простий Х80.

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Іван86
02.03.2017, 13:20
Як в ортон х80 вводити ключі? 3 рази інфо не підходить, 9999 пробував у всіх пунктах - нічого, в інформацїї теж немає бісс або подібного. Емулятор працює, бісс канали відкриваються. Прошивка 1.2.63С