Показати повну версію : Проблема з Packard Bell Audiokey 1 Gb
zerocool
31.03.2011, 22:46
Всім привіт!
Сталася проблема: на мій мп3 неможливо записати файли. До цього часу все працювало норм. Зараз коли вкл флешку в комп, то компютер починає помаліше працювати і коли хочу зайти на флешку тоді зависає, а якщо її витягнути то віндовс вибиває помилку "Ошибка отложенной записи"
Що робити? допоможіть..
відформатувати неможливо
дивись, на якому контролері зібрана флешка і шукай сервісний сов під нього.
Якщо сервісний не зможе підключитись - перевіряй живлення та плату на мех пошкодження. Якщо нічого не найдеш - у смітник...
zerocool
01.04.2011, 16:20
дивись, на якому контролері зібрана флешка і шукай сервісний сов під нього.
Якщо сервісний не зможе підключитись - перевіряй живлення та плату на мех пошкодження. Якщо нічого не найдеш - у смітник...
як подивитись на якому контролері? де написано
хм... на контролері написано... Розбираєш флешку, зчитуєш маркування контролера. :(
Якщо мова йде про МП3, то дії подібні - шукаєте оновлені прошивки. Якщо нема - сервісну інформацію по процесору.
zerocool
01.04.2011, 23:43
дякую розберу подивлюся..прошивку нову пробував..тепер мп3 взагалі не світиться навіть якшо в юсб включити
sat-prof
03.04.2011, 01:40
Шукай прошивку під нього і все піде ! (перевірено)
sat-prof
03.04.2011, 01:42
Ось софт [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
zerocool
03.04.2011, 19:26
я якраз цю і скачував і ставив...вибиває помилку типу неможливо відправити scci command або шось таке коротше шось з прошивкою
Lightscribe
27.05.2011, 18:16
Я теж шукаю прошивку та програму якою можна було б закачати її до плеєра
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010