Показати повну версію : непрецює вертикальна поляризація ресивер globox10
globo x10 непрацює вертикальна поляризація у чому може бути причина?
Мабуть, щось поломалось...
Цо ви зробили для діагностики поломки?
напруга поляризації на виході тюнера перемикається коректно?
sat-prof
03.04.2011, 13:06
Дивитись чи іде переключення 14/18 на LNB
можливо і БЖ виноватий!
globo x10 непрацює вертикальна поляризація у чому може бути причина?
для вертикальної поляризації напруга на LNB має бути 13в. якщо 13в нема а 18в. присутня на виході LNB -в першу чергу дивись на справність ключових транзисторів on/of LNB та v/h LNB. також зверни увагу на напругу з проца що йде на керування LM-ки-має бути по 3 в.на кожній з баз транзисторів.
добрий день на виході ресивера напруга перемикається з v на h 11 і 19 в відповідно але працює тільки н
sat-prof
03.04.2011, 14:26
11 і 19
а має бути 13-19
11в мало. непрацюе V на усіх супутниках?
у мене 4 супутники і ні на одному непрацює v поляризація
у мене 4 супутники і ні на одному непрацює v поляризація
Як вони між собою повязані? не працюють на різних антенах чи на одній і тій самій? Головку підкидували?
11 в малувато, проте не критична розбіжність, помоєму
є одна антена 4 головки зєднані через diseq
11 в малувато, проте не критична розбіжність, помоєму в різних головках стоять різні стабілізатори . мені зустрічалися від 6 в. до 9в. Якщо ми маємо справу з стабілізатором 9в., то 11в. на живлення такой маловато.
globo x10
це дійсна назва тюнера чи може глобо6010? важливо якщо по схемі дивитися.
напругу заміряли при підєдному кабелі від тарілки? при підєднаному може бути. ще менша напруга ніж 11в.
а це клон якого глобо ?
якщо розумієшся в радіотехніці,-спробуємо відремонтувати,якщо ні ,то в сервіс до майстра.
заміряй ще напругу на виході стабілізатора ( при підєднаному кабелі) .якщо стоїть317 то на середній нозі .ліва ніжка це управління.права-вхід 22в.
sat-prof
03.04.2011, 15:22
Ось він [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
явно або бж або ще щось....
Ось він [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
явно або бж або ще щось....
може і бж але дивно, в першу чергу скоріш не булоб вищої напруги для Н поляризації.але може бути всіляке.але є золоте првило-любий ремонт почнати з БЖ.
в нас на форумі схеми я не знайшов.
Буває проблема з lm317 при підключенні дісекта просідає напруга на виході . Без дісекта може мінятися так як треба 14 і 18 в
Discovery66
07.07.2011, 13:46
В мене був випадок,на Хотбірді не приймалася вертикальна поляризація,виявилось що головку заклинило на горизонтальній поляризації.Я її поставив на 75 градус,та повернув під вертикаль,там всі транспордери у вертикалі.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010