КПК

Показати повну версію : Як визначити реальну швидкість доступу до інтернету?

slavko1235
07.04.2011, 22:53
Хтось може порадить нормальну програму для вимірювання швидкості інтернету.???:cool:

* ну що це за назва теми така?! - "прога швидкості інтернету"

D-Misha
07.04.2011, 23:04
Хтось може порадить нормальну програму для вимірювання швидкості інтернету.???:cool:
Мені радили таку=Speedtest.net

slavko1235
07.04.2011, 23:58
Мені радили таку=Speedtest.net це я знаю, але мені прога потрібна а не сайт!!!!

Porter
08.04.2011, 00:50
Що таке "швидкість інтернету" для вас і де ви її вимірювати збираєтесь?
А то, чомусь, відразу згадується історія про сферичного коня у вакуумі... ukrprof

urasat
08.04.2011, 00:58
SpeedConnect Internet Accelerator v7.0- думаю поможе тобі slavko1235

QWERY
08.04.2011, 00:58

* ну що це за назва теми така?! - "прога швидкості інтернету"
а чім вам вимирювання швидкості на сайті не подобаеться?

slavko1235
08.04.2011, 01:09
Що таке "швидкість інтернету" для вас і де ви її вимірювати збираєтесь?
А то, чомусь, відразу згадується історія про сферичного коня у вакуумі... ukrprofШвидкість інтернету вимірюється в кілобітах, мегабітах і т.д. Мій тарифн. план ОГО 2 (тобто 2 мегабіти/с). Але для того щоб провірити чи мій провайдер мене не намахує хучу сам перевірити програмою. Що тут не зрозумілого "Porter". Окрім цього "Porter" Ви не грамотно поміняли назву теми створену мною, адже я шукаю "прогу" для визначення швидкості інтернету, а не яким чином вимірюється швидкість інтернету!!!Читайте уважно!!!

QWERY
08.04.2011, 01:18
може якась прога з цього списку підійде [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

slavko1235
08.04.2011, 01:20
може якась прога з цього списку підійде [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Ви до речі користуєтеся програмою чи сайтом для визначення швидкості???

QWERY
08.04.2011, 01:24
Ви до речі користуєтеся програмою чи сайтом для визначення швидкості???
я сайтом користуюсь, а саме сайтом [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ще е такий сайт для вимірювання швидкості інет підключення [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] але він мені не подобаеться тім що неправильно працюе...(може це в мене він так працюе)

slavko1235
08.04.2011, 01:26
я сайтом користуюсь, а саме сайтом [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ще е такий сайт для вимірювання швидкості інет підключення [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] але він мені не подобаеться тім що неправильно працюе...(може це в мене він так працюе) Я теж тими самими сайтами користуюся. 1-й ніби правильніший. Але потрібна якась така програмка щоб постійно була на роб столі. Може хіба ще якісь гаджети пошукаю!!!

QWERY
08.04.2011, 01:30
Я теж тими самими сайтами користуюся. 1-й ніби правильніший. Але потрібна якась така програмка щоб постійно була на роб столі. Може хіба ще якісь гаджети пошукаю!!!
а в чому буде різниця між программою та сайтом якщо сайт теж правильно все показуе...

slavko1235
08.04.2011, 01:34
а в чому буде різниця між программою та сайтом якщо сайт теж правильно все показуе... Різниці нема!!! Але мені зручніше шоб була:cool: програмка ніж постійно на сайт заходти!!! от і звернувся на форумі думав може хтось користується якоюсь нормальною і зручною програмою.!!!

Porter
08.04.2011, 11:01
Тепер зрозуміло, що автор не дуже пертрає в принципах роботи мереж в цілому...
не бачу сенсу продовжувати дискусію...
А тему й самі можете грамотно назвати. Як при створенні теми, так і згодом при редагуванні повідомлення ;)

slavko1235
08.04.2011, 11:43
А тему й самі можете грамотно назвати. Як при створенні теми, так і згодом при редагуванні повідомлення ;)
Ви "Porter" мабуть більше розумієтесь, хоча жодної відповіді не дали. Іноді краще жувати ніж писати будь що. Тема закрита!!!lmy

QWERY
08.04.2011, 18:40
нічого страшного!з часом навчиться!голівне це бажання навчатись! =)

Naviris
03.07.2011, 09:24
Я користуюсь програмою IO Traf.Показує швидкість передачі та прийому даних.Атакож скільки я скачав (можна встановити скільки за день, чи за місяць, чи з будь-якої дати).

zetni
01.04.2012, 11:55
ac&dc, Нормальна прога

Zhora15
01.04.2012, 12:23
Реальна швидкість тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) вимірюється,і для чого вам проги?

ac&dc
30.06.2012, 01:54
Реальна швидкість тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) вимірюється,і для чого вам проги?
Я звик постійно контролювати активність входу і виходу в мережу, тому і використовую програмки Woobind_Network_Meter та NetTraffic_1.12_Portable.
Діагностику швидкості інтернету проводжу тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) і тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]).

Nalot
04.08.2013, 17:51
Однією з найкращих і найточніших програм у цьому класі є NetMeter.
Вона слідкує за трафіком на всіх мережевих з’єднаннях і відображує швидкість обміну інформацією в режимі реального часу. Працює зі всіма типами мережевих з’єднань, у тому числі телефонними модемами, DSL, кабельними модемами, локальними мережами.
NetMeter – це потужний і простий в експлуатації вимірювач пропускної здатності каналу.
Скачати можна тут --> Тиць :) ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])