Показати повну версію : Програма для визначення температурного режиму компютера...
Маю таку програму, для визначення температурного режиму компютера... Чи є така у когось і як нею користуватися??? ,,,або порадьте якусь іншу, для визначення реальних температурних показників компютера....
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Можна скористатися програмою EVEREST показує такі температури як:
- температуру куйлера на ЦП;
- температуру вінта;
- температуру відео карти;
- температуру процесора (1,2);
- температуру материнської плати;
Можна скористатися програмою EVEREST показує такі температури як:
- температуру куйлера на ЦП;
- температуру вінта;
- температуру відео карти;
- температуру процесора (1,2);
- температуру материнської плати;Саша, наскільки мені відомо,, це, напевно, і є утиліта Эвереста.... Я бачу її в активному стані ,як защораз міняються значення температур ,а чого???, до мене не доходить..Тут ще є такі графіки температури Може[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ти мені поясниш, якої температури???
Через конфігурацію налаштувань, я вибрав температуру для зміни налаштувань, на Темп 1 де у віконечку, на панелі інструментів показує температуру,, а чого???[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Панель інструментів=[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Процесор скільки ядер ?
Одноядерний...[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Не дуже ясно з Temp1,2,3
а у Евересті це виглядає так :
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
і звичайно іконки на панелі інструментів
Сергій, а я мав Эверест і якщо мені назад її скачати,,,, ця програма ліцензійна і після установки може працювати певний час, і все .....Я знаю що ця програма обширна, але не безплатна..
В пошуку пишіть "Everest repack" це версія якій вже ключ не потрібно :)
Я коли шукаю якусь програму завжди додаю слово "repack" та без геморою з реєстрацією ;)
Доречі Everest цього року змінив назву на AIDA64
Сергій, а я мав Эверест і якщо мені назад її скачати,,,, ця програма ліцензійна і після установки може працювати певний час, і все .....Я знаю що ця програма обширна, але не безплатна..
д.Міша, якщо маєте диск з Windows, там на ньому має бути папка Instal, там знаходяться програми, можите встановити звідти там має бути Еверест.
Збірки Windows типу Zver DVD
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010