Показати повну версію : Теревеньки про футбол (обговорення матчів)
Як вам матч молодіжки України і Чехії???
Як вам матч молодіжки України і Чехії???
З такою грою далеко не зайдеш
З такою грою далеко не зайдеш
Я з вами згоден але в принципі грали не погано .
Попереду як на мене то сильніші суперники ніж Чехія, з ними потрібно грати набагато краще.
може на інші матчі все таки вони краще налаштуються...та я чомусь останнім часом мало вірю в наших футболістів...хотілобся помилятися
sat-prof
13.06.2011, 13:39
Клуб,та і тенісисти ніякі також стали !Сестри Бондаренки спустились , Долгополов продався Росії!
..згоден Ростиславе...весь спорт у нас такий занедбаний...і виходу поки нема
...хіба молодь грошима так не розбещувати...може й допоможе
Спортшколи позакривали а Суркіси з Ахметовим *розвивають* не футбол
а тільки отримання ПДВ від своїх купчих на своїх і легіонерах.То звідки
візьмеця футбол і взагалі спорт в цій БЛАГОДАТНІЙ УКРАЇНІ ?
Stepan_GiGa
13.06.2011, 15:49
Да. Цілком згідний!!!
може на інші матчі все таки вони краще налаштуються...та я чомусь останнім часом мало вірю в наших футболістів...хотілобся помилятися
В принципі після поразки, ми ще маєм шанс на вихід, так як Англія з Іспанією зіграли в нічию, при чому Англія відігралась на останніх хвилинах. Тому ми ще маєм шанс на вихід, але наступні матчі потрібно вигравати.
Спортшколи позакривали а Суркіси з Ахметовим *розвивають* не футбол
а тільки отримання ПДВ від своїх купчих на своїх і легіонерах.То звідки
візьмеця футбол і взагалі спорт в цій БЛАГОДАТНІЙ УКРАЇНІ ?
Я з вами повністя згодний, але наша молодіжка не погано вкомплектована, тай всі гравці регулярно грають за свої клуби, а де які взагалі є лідерами. На мою думку цій команді просто потрібно дат час, більше ігрової практики, адже таланти є, до яких проявляють інтерес, гранди світового футболу, такі як Мілан, Барса, Баварія.
а коли наступний матч нашої молодіжки?
По перше вдячний адміну за нову(якщо я не помиляюсь)тему про футбол,який у нас нестабільний,а нестабільний через те,що ви всі знаєте,хто ним керує(Суркіси,Ахметови,і т.п.)Де футбольні школи,де розвиток футболу України,де підбір нових українських гравців?Нема!!! Все-Бразилія і др.країни в яких все це налагоджено.А у нас все спущено.Це моя особиста думка про наш футбол.О,іще одне;до нас вже не хочуть їхати даже нові футболісти,говорячи,що краще ми поїдем в Турцію,чим в Україну!!!Ось так!!!
Ігорь...от програмка
14.06. 20:00 Швейцарія U21 - Ісландія U21
14.06. 22:45 Данія U21 - Білорусь U21
15.06. 20:00 Чехія U21 - Іспанія U21
15.06. 22:45 Україна U21 - Англія U21
18.06. 22:45 Ісландія U21 - Данія U21
18.06. 22:45 Швейцарія U21 - Білорусь U21
19.06. 22:45 Англія U21 - Чехія U21
19.06. 22:45 Україна U21 - Іспанія U21
...час правда московський
Наша молодіжка непогано укомплектована,але укомплектована вона заразними зірковою хворобою гравцями,так що успіху напевне не бачити!!!
boris, ну чому ж Борисе-Ахметов вкладає кошти в футбол,в тому числі, і в нашу молодь...Суркіс--не буду казать нічого-раз доброго не знаю,що сказать...
lavnext, кого можете назвати хорошими гравцями зараз?
boris, ну чому ж Борисе-Ахметов вкладає кошти в футбол,в тому числі, і в нашу молодь...Суркіс--не буду казать нічого-раз доброго не знаю,що сказать...
Зараз хіба що Коноплянку!
так а говорите збірна добре вкомплектована???:eek:
Я не згоден!!!Він вкладає тільки в негрів ів свою кишеню.
так а говорите збірна добре вкомплектована???:eek:
lavnext написав,що "зірковою хворобою укомплектована".
та Бог йому суддя..тоді)))[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
а за зіркову хворобу----100% згоден!!!
та Бог йому суддя..тоді)))[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
а за зіркову хворобу----100% згоден!!!
Цілком згоден про все.Я бажаю нашим хлопцям спуститись із небес і грати,грати,грати.Дай Бог їм перемоги!!!ukrprof;).А ми щоб так раділи-tvsat-prof
Немає поки, що практично нічого щоб дало їм можливість "вилізти" з групи... ні швидкості в діях... як чемпіонат України! Має бути як 97/98 рр Динамо(К) з двома білорусами всі решта наші ...було, що подивитися! Ганяли як пси, була іскра в очах, бажання, віддача і.т.д Мова не йде про техніку як в іспанців, дивимося реально на речі, але віддача проти рівноцінної по техніці Чехії, як мінімум:confused:
Немає поки, що практично нічого щоб дало їм можливість "вилізти" з групи... ні швидкості в діях... як чемпіонат України! Має бути як 97/98 рр Динамо(К) з двома білорусами всі решта наші ...було, що подивитися! Ганяли як пси, була іскра в очах, бажання, віддача і.т.д Мова не йде про техніку як в іспанців, дивимося реально на речі, але віддача проти рівноцінної по техніці Чехії, як мінімум:confused:
Половина першого тайму була за нами,і по грі і по техніці,а потім чехи почили лупити по ногах і наші скисли,віддали гру.А я то думав....
Половина першого тайму була за нами,і по грі і по техніці,а потім чехи почили лупити по ногах і наші скисли,віддали гру.А я то думав....
Думати то можна завжди, а рівень гравців дуже слабкий от і маємо те що маємо, точніше вже на чемоданах.:confused:
та ну Діма...ще спробуємо прорватись...хоча суперники залишились сильніші за чехів...
Будемо надіятися, що наші будуть добре lmy в наступних матчах групи!
та ну Діма...ще спробуємо прорватись...хоча суперники залишились сильніші за чехів...
Чекаємо на чудо ukrprof
Зараз хіба що Коноплянку!
Голодюк не погано виглядає...чому не грав !?
Клуб,та і тенісисти ніякі також стали !Сестри Бондаренки спустились , Долгополов продався Росії!
А на рахунок Долгополова, це офіційна інфрмація, я ще не чув, що він дав згоду!!!???ukrprof
З приводу Долгоролова, з одної сторони його можна зрозуміти, там теніс більш розвинений, в нього вкладають більше грошей, а в Україні що... Чесно сказати в Україні немає жодних умов для розвитку тенісу. Тому жаль з приводу Долгополова, досить перспективного тенісиста ми втрачаємо.
Та ні тут уже потрібно ставити завдання щоб не опозоритися ще більше, тобто треба виграти одну гру наприклад в Англії.
karpinets2710
14.06.2011, 10:02
Та ні тут уже потрібно ставити завдання щоб не опозоритися ще більше, тобто треба виграти одну гру наприклад в Англії.
Я так теж думаю
Я так теж думаю
Головне щоб наша старша дружина гарно грала, ну там теж проблем хватає.
karpinets2710
14.06.2011, 11:16
Головне щоб наша старша дружина гарно грала, ну там теж проблем хватає.
Точно
Точно
Подивимося, як молодіжка зіграє з Англією, тренер сказав що виграємо.
karpinets2710
15.06.2011, 10:08
Подивимося, як молодіжка зіграє з Англією, тренер сказав що виграємо.
Будемо на це надіятися
як вам гра Україна-Англія. Чи є ще шанси на вихід з групи, чи це повне фіаско???
як вам гра Україна-Англія. Чи є ще шанси на вихід з групи, чи це повне фіаско???
Гра сподобалась, а на рахунок шансів на вихід дуже мало. Но будемо сподіватися.
Ну Динамо молодці просто порвали свого суперника і знову дубль Ідейе, красава, хотілосяб такого рахунку не лише у УПЛ,а і у єврокубках.
Marjan1992
22.07.2011, 23:48
Оболось Шахтару програла 4:0 і тепер ще й Динамо!!!! Шо з командою)))
karpinets2710
22.07.2011, 23:50
Marjan1992, а як ви хотіли, Динамо і Шахтар - гранди українського футболу.
Динамо краще за Шахтар!
100% ;)
Віримо в те що Шовковський триматиме Кубок Чемпіонів над головою.ukrprofukrprofukrprof
Зкарпаття-Севастополь 1-0!Слава Украіні!!!ukrprofukrprofukrprof
Бажаю перемоги Карпатам над Шахтарем!
Успіху Карпатам і Ворсклі у Лізі Європи!ukrprofukrprofukrprof
Усім свідомим украінцям 26.07.2011р дивитися о 21.00к.ч. 2+2!
Слава Україні!
Собака лобит мясо,
Варона любит сир,
А я люблю Динамо,
Динамо мой кумир.ukrprof
Marjan1992
26.07.2011, 13:11
Як думаєте закодують сьогодні канал 2+2 на час футболу???
Народ всю цікаву інформацію про наступний матч Динамо-Рубін рубрика Ліга Чемпіонів! Рубін уже готує для себе вазелін!ukrprofukrprofukrprof
Як ви гадаєте хто сьогодні виграє у матчі Динамо Київ чи Рубін Казань ???
Marjan1992
26.07.2011, 18:48
Orton, Я думаю що Динамо переможе;)
Динамо-Рубін мій прогноз 2-0, або 3-1!ukrprof
Динамо і тільки Динамо у наших серцях!
Народ готуйте горлянки,щоб сильно кричати коли Динамо буде забивати!
ukrprofukrprofukrprof
Як вам такий початок?! ДИНАМО ВПЕРЕД!!!!! ukrprof
симчич, початок не дуже гарний!!! Но всерівно Динамо, Динамо, Динамооооооооо...
початок не дуже гарний!!! Но всерівно Динамо, Динамо, Динамооооооооо... після першого тайму хочеться напитись. Сподіваюсь другий буде краще.
Динамо здається програє, вже 0-2 Динамо програє:confused:
Динамо здається програє, вже 0-2 Динамо програє
Це повна лажа.
Marjan1992
26.07.2011, 23:55
Все матч закінчився!!!!!
Закінчився, і з такою грою виступи Динамо в ЛЧ можуть закінчитися.
Це катастофа!Але справжні фани Динамо у таких випадках(И в трудною минуту Динамо мы с тобой)Надія помирає останьою ,ще є матч відповідь.Може буде диво.
Закінчився, і з такою грою виступи Динамо в ЛЧ можуть закінчитися.
Ти правий гри у Динамо майже не було
Дуже сподіваюся на матч відповідь і на дово. А за Динамо вболіваю всім серцем.
Дуже сподіваюся на матч відповідь і на дово. А за Динамо вболіваю всім серцем.
Я також.
genych,
sacha, хлопці -нема на що сподіватись[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]після смерті Лобановського Динамо й не грало пристойно...будьмо реалістами--не по зубам!!!
Marjan1992
27.07.2011, 00:51
U4EL, згоден із вами !!!!ukrprof
Рубін - дуже незручний суперник для Динамо... Динамо краще грати з тими, хто йде в атаку і їх підловлювати, азалазну оборону ломати важко ... Згадую Брагу
genych,
sacha, хлопці -нема на що сподіватись[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]після смерті Лобановського Динамо й не грало пристойно...будьмо реалістами--не по зубам!!!
Я згідний шанси малі і гра у Динамо не дуже особливо коли програють,але шанс є завжди тепер у Динамо дуже малий шанс пройти далі,але він є.Після смерті Лобана команда не дуже грає пристойно(маємо те що маємо).
genych,
sacha, хлопці -нема на що сподіватись...після смерті Лобановського Динамо й не грало пристойно...будьмо реалістами--не по зубам!!! згідний, але і сказати що все п...ц якось не получається.
*Рубін - дуже незручний суперник для Динамо*
На протязі останіх багатьох років для київлян самий зручний суперник це команди районого рівня типу Полянської *Ракети*.Я вболівав за Динамо від Біби і Мунтяна,Сабо й Паркуяна...до Буряка,Беланова,Євтушенка і Реброва...З приходом до влади нинішніх псевдодемократів і хитрож..их футбольних мененжерів-бізнесменів Український футбол вмер на віки віків.Не дивлюся матчів за участю українських *шахтарів* тому сплю спокійно і вам раджу не перейматись бо з появою тендерної політики закупок
ліків не вистачить на всіх валідолу.А по суті можна сказати тільки : ГАНЬБА і ВСІХ НА МИЛО !!!!
Я раніше говорив і буду говорити:геть Суркісів з футболу!!!Але хто мене послухає.
Народ інформація про матчі Ліги Європи у розділі Ліги Європи!
Народ не пропускаємо сьогодні матч Карпати - Сент-Патрік!Трансляція вказана у розділі футбол SAT-TV!ukrprof
Карпати і Ворскла вперед!!!ukrprof
Вітаю з перемогою Карпат всіх!!!ukrprofukrprofukrprof
Народ інфу про трансляцію брав із 2 сайтів футбол уа та української правди!Сам дуже розчарований тим,що не бачив гри!
Народ інфу про трансляцію брав із 2 сайтів футбол уа та української правди!Сам дуже розчарований тим,що не бачив гри!
Сподіваюсь на детальні пояснення 2+2 чому пообіцяли, а не зробили....
Нажаль Ворскла не змогла продовжити переможну ходу :( Сподіваємось, що Карпати та Ворскла все ж таки пройдуть в наступний раунд ЛЄ.
Нажаль Ворскла не змогла продовжити переможну ходу Сподіваємось, що Карпати та Ворскла все ж таки пройдуть в наступний раунд ЛЄ. дуже на це сподіваюсь.
Всім привіт!!! Звертаюсь до наших футблістів, як ви думаєте хто сьогодні виграє матч Вольнь Луцьк - Метталіст Харьків і по якому каналі будуть транслювати цей матчtvsat-proftvsat-proftvsat-prof??? Дякую за увагу!!!ukrprofukrprofukrprof
як ви думаєте хто сьогодні виграє матч Вольнь Луцьк - Метталіст Харьків і по якому каналі будуть транслювати цей матч??? Дякую за увагу!!! Думаю що виграє Металіст. Трансляція на каналі 2+2 у 18:50
Думаю що Карпати Ворскла далі пройдуть.
Всім привіт!!! Звертаюсь до наших футблістів, як ви думаєте хто сьогодні виграє матч Вольнь Луцьк - Метталіст Харьків і по якому каналі будуть транслювати цей матчtvsat-proftvsat-proftvsat-prof??? Дякую за увагу!!!ukrprofukrprofukrprof
Думаю що буде нічия!ukrprofdresmille
Думаю що Карпати Ворскла далі пройдуть. Я теж так думаю. Хоч побачим.
Я чомусь думав що Волинь краще зіграє з Металістом,але знову розгром як і впопередньому чемпіонаті!Прогноз не здійснився!
Динамо вперед! Давай перемогу над Металургом!ukrprof
Футболісти прогноз на матч Металург-Динамо!Мій перемога Динамо!
Футболісти прогноз на матч Металург-Динамо!Мій перемога Динамо! Я теж поставив на Динамо. Побачим.
Футболісти як вам жереб до ЧС-2014,Англія топ-команда Польша і Чорногорія теж неслабкі суперники!Важко нам буде у такій групі напряму виходить тільки перше місце,друге плей-оф.
Футболісти як вам жереб до ЧС-2014,Англія топ-команда Польша і Чорногорія теж неслабкі суперники!Важко нам буде у такій групі наряму виходить тільки перше місце,друге плей-оф. Да група попала непроста.
Група непроста, але треба виходити з групи, і пробиватись на чемпіонат. Та за це ще рано говорити, треба ще Євро-2012 достойно відіграти. Все буде залежати, як на мене, від молодих гравців, типу Коноплянки, Ярмоленка, які повинні стати лідерами нової команди, яку ,я надіюсь, створить Блохін, адже Шевченко, і Тимощук, не "вічні" у футболі.
Якк ви думаєте Динамо має шанси на вихід у наступний етап Ліги Чемпіонів? Як на мене, якщо заб"ють у першому таймі то шанси залишуться, але побачимо.
Якк ви думаєте Динамо має шанси на вихід у наступний етап Ліги Чемпіонів? Як на мене, якщо заб"ють у першому таймі то шанси залишуться, але побачимо.
Шанс є завжди,а тим більше Рубін не є грандом Європейським,але буде важко!
Рубін не є грандом Європейським
Рубін уже показав чи гранд він чи ні у Києві,а вдома буде грати краще чим у Києві.Нехай Сурки ще більше негрів наберуть в Динамо,а наші хлопці будуть сидіти в запасі.Оце такий Укрфутбол!
Оце такий Укрфутбол! Дааа з цим не поспориш, але бедимо надіятись на хороший результат.
Дааа Динамо нічого не змогло зробити в ЛЧ, будимо надіятись на ЛЕ.
genych, Теж саме буде і в ЛЄ!!! Поки негри будуть із Сурками-футболу в Україні не буде!На 2012 грати за Україну нема кому,вже і тут негрів роблять українцями.А чи виграв чи програв,а негру гроші заплати і йому по барабану де грати чи тут чи десь інше!
Народ вітаю всіх з перемогою Карпат і Ворскли!!!Слава Україні!!! Як бальзам надушу після вчорашньої поразки Динамо!
Marjan1992
05.08.2011, 01:32
sacha, ахахахаdresmille бальзам!!!!;)
Народ як вам сьогоднішне жеребкування?
Народ як вам сьогоднішне жеребкування? Даа групи попали п... Важко щось загадувати.
Ви краще скажіть,як зіграють Україна-Швеція? Бо в українських клубах грають негри і другі неукраїнці,а в середу дійсно наші будуть тужитись на полі.
Ви краще скажіть,як зіграють Україна-Швеція? Бо в українських клубах грають негри і другі неукраїнці,а в середу дійсно наші будуть тужитись на полі.
Це товариська гра де результат не головне,але думаю що ми переможемо!
не головне
А що головне?Люба гра,чи товариська,чи ні,потрібно грати добре і на результат.А так,щоб тільки побігати,це не футбол.
karpinets2710
05.08.2011, 23:36
А що головне?Люба гра,чи товариська,чи ні,потрібно грати добре і на результат.А так,щоб тільки побігати,це не футбол.
точно:)
Люба гра це рейтинг + коефіцієнт для України, але Блохін мусить шось робити,
бо треба рятувати Український футбол, а футбол у нас нікудишній (мягко сказано)
Вітаю всіх фанів Динамо з перемогою !!!
Наши флаги бело-голубые, мы болеэм за Динамо Киев!!! Перемога!!!ukrprofukrprofukrprof Динамо-Карпати 2-0!
Динамо-Карпати 2-0!
Грали обоє добре, но більше повезло Динамо.
В середу підтримуємо національну збірну!!!ukrprofukrprofukrprof
треба рятувати Український футбол, а футбол у нас нікудишній (мягко сказано)
Оце дійсно правильно!!! І ще одне,як ви дивитесь на бійку в Києві?
Люба гра це рейтинг + коефіцієнт для України, але Блохін мусить шось робити,
бо треба рятувати Український футбол, а футбол у нас нікудишній (мягко сказано)
У нас нетільки футбол нікудишній, але і життя таке нікудишне треба спочатку щоб життя народу покращилося тоді і футбол у нас стане краще і пацани молоді будуть грати ,а не по закутках курити та пиво пити.Життя в країні повязано зі спортом.
У нас нетільки футбол нікудишній, але і життя таке нікудишне треба спочатку щоб життя народу покращилося тоді і футбол у нас стане краще і пацани молоді будуть грати ,а не по закутках курити та пиво пити.Життя в країні повязано зі спортом. Це ти вірно підмітив. Змінится життя в Україні тоді змінится ставлення до спорту.
Це ти вірно підмітив. Змінится життя в Україні тоді змінится ставлення до спорту.
Ой, мабуть не скоро воно зміниться.
Завтра зіграють наші параолімпійці (Україна) проти Швеції, у кого які ставки, я думаю,що програють наші або нічія. Но всеодно маленька надія є на перемогу.
Ой, мабуть не скоро воно зміниться
Хлопці,не переводьте тему в друге русло,воно і так набридло!!!
Ви чули,що сказав Блохін(із сумом)- нема кому грати в збірній,той травмований,той боліє,той старий,а ті сидять в запасі,а негри грають....ось так!!!
Жарт зрозумів думаю наші переможуть.На рахунок покращення життя треба діяти нам всім!!!
я думаю,що програють наші або нічія.
Ні,наші переможуть! 2-1.
karpinets2710
09.08.2011, 23:25
Не підкажете який канал транслюватиме матч Барселона - Еспаньол(кубок Каталонії) на Амос , Сіріус , Хотбірд
Marjan1992
09.08.2011, 23:34
THE GAME, нажаль на цих супутниках не можна
Оце дійсно правильно!!! І ще одне,як ви дивитесь на бійку в Києві?
Фанати Карпат побили працівника стадіону Динамо. що був на вихідному, після чого втрутились фани Динамо і розігнали фанатів Карпат!!!
Причина:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Фанати Карпат побили працівника стадіону Динамо. що був на вихідному, після чого втрутились фани Динамо і розігнали фанатів Карпат!!!
Причина:
Версій причини багато,а бійка була і вона непотрібна ні для кого,а ЗМІ роздули як пузир!
Не підкажете який канал транслюватиме матч Барселона - Еспаньол(кубок Каталонії) на Амос , Сіріус , Хотбірд
Кубок Каталонії.
Фінал.
Сьогодні в 21:45
Барселона - Эспаньол
TV3 Cat (Відкрито)
11597/V/22000 Astra 1L - 19.2°E
от нам від шведів подаруночок((...як завжди...
slavko1235
11.08.2011, 00:12
Пора вже Мілевського гнати в шию і з збірної і з Динамо. Антонов тоже наплужив. Грали сьогодні нормально Девіч, Коноплянка і Федецький...
Грали сьогодні нормально Девіч, Коноплянка і Федецький.
А чого-ж тоді не вдержали шведа??? Ніхто добре не грав!Це не гра!
slavko1235
11.08.2011, 00:34
А чого-ж тоді не вдержали шведа??? Ніхто добре не грав!Це не гра! Я назвав тих хто непогано грав, але троє не можуть грати за всіх 11 гравців які просто ходять (плавають) по полю. Ну але загалом треба працювати і працювати.
До ідеалу команді ще далеко,але перед відбором ЧС 2006 збірна Блохіна не перемогла у жодному товариському матчі потім було 1 місце в групі і 1/4 фіналу ЧС.!ukrprofukrprofukrprof
Все буде видно на ЕВРО, а зараз ще рано говорити.
Сьгодні рзпочинається 6-ий тур УПЛ!!!
Всіх фанів Динамо з перемогою!!!:)
Карпати знову не покажуть на Укр. ТБ, що за на... Може хтось знає десь взагалі транслюватимуть матч Карпати-ПАОК?
slavko1235
16.08.2011, 22:44
Може хтось знає десь взагалі транслюватимуть матч Карпати-ПАОК?Поки шо у мене є інформаці про канал Nova sports1, що в пакеті Nova!!! Але завтра може шось поміняється!!!!
Суперкубок Іспанії Мессі і компанії.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] подивіться це відео про Моуріньо всім фанам футболу обовязково.Барса супер!!!
Bart Simpson
18.08.2011, 11:29
Паок-Карпати по якому каналі будуть транслювати?
Marjan1992
18.08.2011, 13:20
Bart Simpson, трансляції не буде!!! Взагалі ;)
Bart Simpson де буде трансляція дивись розділ футбол сат (Телеканал ZIK 21.00)можливо
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] всім фанам футбол переглянте відео як грає жорстоко Пепе із Реалу!
Bart Simpson
20.08.2011, 23:04
Bart Simpson де буде трансляція дивись розділ футбол сат (Телеканал ZIK 21.00)можливо
дякую, трансляція справді була, Карпати нажаль програли.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] eo&objectId=83021 У сім'ї форварда "Ман Сіті" підростає ще один голеадор. Дворічний онук Дієго Марадони вправно гамселить по м'ячу.
В інтернет потрапив надзвичайно милий та цікавий ролик про те, як Кун Агуеро навчає футбольним азам свого дворічного сина. Маленький Ліонель Бенджамін міцно стоїть на ногах і влучно прикладається до м'яча. Не інакше, як гідна зміна Марадоні та Агуеро підростає! Тим паче, щось від дідуся Армандо у малюку таки є.
Сьогодні вирішальний день для наших команд у Лізі Європи!Успіху всім я думаю що 3 пройдуть Динамо Ворскла і Металіст! В кого які думки з фанів на рахунок цієї теми . Хтось переглядав відео що я скинув ссилки про Моуріньйо ,Пепе та внука Марадонни .Ваша думка про ці відео чи сподобалось комусь коментарі будь-ласка.Слава Україні!
Українським командам перемоги!ukrprof
Я теж сподіваюсь на проход цих трьох команд. Але трішки удачі нам не завадить.
Які думки на рахунок виходу наших команд із своїх груп?
Динамо та Металіст мають пройти далі!
Чого тільки Динамо і Металіст. Я Вважаю що у ворскли ще більше шансів чим в "дуже захваленого" Динамо
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ita_laynom_video&objectId=84051 У перерві московського дербі між "Спартаком" і ЦСКА коментатор Дмитро Губернієв пройшовся по персоні В'ячеслава Малафєєва. Думав, що мікрофон вимкнений.
“Попереду вирішальні матчі, а в нас лайно на воротах стояти буде. У прямому значенні слова!” - каже колезі Губернієв, переймаючись травмою воротаря збірної Росії Ігоря Акінфєєва.
Він настільки захопився приниженням Малафєєва, що навіть зачепив болючу тему загибелі в автокатастрофі його дружини. Мовляв, сама у всьому винна. Тим часом жорстоким спічем “насолоджувалися” усі, хто в той час переглядав трансляцію в Інтернеті.
Голкіпер “Зеніта” вже дав обіцянку не залишити це без своєї уваги і покарати коментатора за цинізм.
Я Вважаю що у ворскли ще більше шансів чим в "дуже захваленого" Динамо
Ну не знаю чи більше, але будем нодіятись що побільше наших команд пройде дальше.
Мілевський знову засвітився в нічному Києві. ВІДЕО
Форвард київського "Динамо" Артем Мілевський знову засвітився, але на футбольному полі, пише Tabloid.
Принаймні це випливає з короткого відео, яке днями було розміщене на YouTube.
Відео на сайті розмістили із коментарем наступного змісту:
"Тьома Мілевський підвозить на BMW X5 компанію з Арени. Красава!!!" тут є відео
Мілевський знову засвітився в нічному Києві. Потрібно посадить його на лаву. Може за голову візьмется.
slavko1235
02.09.2011, 18:10
Ну що ж хлопці, сьогодні цікава гра збірної України з футболу із збірною Уругваю. Побажаємо нашим перемоги.. Вболіваємо за збірну України. Україно, вперед...ukrprofukrprofukrprof
Marjan1992
02.09.2011, 18:14
slavko1235, ну ну вболіваємо!!!! Хоча я думаю що вони знову програють))) як завжди:confused:
slavko1235
02.09.2011, 18:18
Marjan1992, ну але все таки команда Уругваю не слабенький суперник. Згадайте чемпіонат світу. Склад майже той самий...хочаб в нічию.. Але загалом не результат зараз основний, так як це товаристський матч, а те щоб наші показали хорошу гру...
Народ я думаю сьгодні не програємо!
Народ я думаю сьгодні не програємо! я думаю буде нічия)
хлопці, а я думаю сьогодні буде або нічия, або виграє наша збірна!!!
Народ, я слідкую за збірною з першого матчу (тобто вже 20-років проти Угорщини тоді програли в Ужгороді 3-1)хочу сказати що проти сильних команд в більшості випадків ми грали досить добре,але ще раз хочу нагадати що збірна України під керівництвом Блохіна в перший раз не виграла ні одної товариської зустрічі,а потім було 1/4 фіналу ЧС.Сьогодні передчуття, що не програють.Блохін максималіст і я в нього вірю,але і треба враховувати які виконавці унього під рукою.Не всі високого класу(маємо те що маємо).
sacha, тепер я з вами згідний на 100%
Моя думка, що максимум на що можна розраховувати це нічія но мені здається, що ми знову пролитемо у 2 голи, всеж таки суперник серйозний.
Ну як вам нинішний футбол??? Україна знову програла з результатом 2:3
slavko1235
03.09.2011, 00:30
Кепські справи. Так класно почали, на 15 секунді гол забили, потім відігралися, а вкінці кінців програти. Треба вже серйозно задумуватися ФФУ. Шовковського пора на пенсію відправляти...
slavko1235, ооо так, просто жах!!!
Кепські справи. Так класно почали, на 15 секунді гол забили, потім відігралися, а вкінці кінців програти. Треба вже серйозно задумуватися ФФУ. Шовковського пора на пенсію відправляти...
slavko1235, ооо так, просто жах!!!
Ну ви хлопці і даєте, ви спомніть скільки раз Шовковський виручав свій клуб і свою збірну, по одному матчу не судять, кожен помиляється.
Но гра була супер, мені дуже сподобалась. Блохін молодець!
Повністю згідний!!
Ну ви хлопці і даєте, ви спомніть скільки раз Шовковський виручав свій клуб і свою збірну, по одному матчу не судять, кожен помиляється.
Згідний про Шовковського і про гру!
slavko1235
03.09.2011, 22:23
Ось хто грає за Динамо Київ. А ше спортсмен називається.... дивіться.... як Мілевський курить..
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]!
Marjan1992
04.09.2011, 00:38
slavko1235, :o нехай собі курить головне щоб забивав голи;)
Народ читав на одному із спортивних сайтів, що сьогоднішній матч Чехія-Україна буде показувати НТН а не Інтер. Є в когось інфа з по трансляції?
Народ читав на одному із спортивних сайтів, що сьогоднішній матч Чехія-Україна буде показувати НТН а не Інтер. Є в когось інфа з по трансляції?
Я також читав на футбол уа,що матч покаже у19.50 НТН.
sacha, Як ви думаєте, як Україна сьогодні зіграє?
Marjan1992
06.09.2011, 18:15
genych, я незнаю як зіграє, але програє це точно 100%!!!:confused:
я незнаю як зіграє, але програє це точно 100%!!!
А я думаю, що Україна сьогодні повина просто порвати Чехів.
slavko1235
06.09.2011, 19:21
порвати Чехів.Я також так думаю. Вже нема куда тягнути, програш за програшем. Інакше Блохіну буде не переливки...
sanela,
slavko1235, Хлопці,та не переживайте,програє-виграє,нехай вчаться і у чехів грати,а на мій погляд,буде нічия.
Так,що я дуже помилився,не чекав,що на 12хв.буде 2-0.
Marjan1992
06.09.2011, 21:22
Ага буде нічия вже програють 2:0
karpinets2710
06.09.2011, 21:23
Україна вже програє на 15 хвилині 2:0
але програє це точно 100%!!!
Ти,як у воду дивився!
повина просто порвати Чехів.А от чехи не захотіли,щоб їх рвали!Швидше-навпаки!
В Росії є такий вислів:"Что день грядущий нам готовит!",а я скажу по другому" Що другий тайм для нас готовить?"Що тільки і доказали!!!
slavko1235
06.09.2011, 22:04
Україна вже програє на 15 хвилині 2:0 Пора робити висновки ФФУ. 4-й матч підряд попадаємо!!!! ВЖЕ 3:0...
А от чехи не захотіли,щоб їх рвали!Швидше-навпаки!
Да це точно не порвали, а порвалися.
Початок 2-го тайму,а вже 3-0, аж бридко дивитися.
slavko1235
06.09.2011, 22:09
вже 3-0, аж бридко дивитися. вже 4:0....))))))))))))))
karpinets2710
06.09.2011, 22:18
Вже 4-0, оце олені.
ганьба нашим
Marjan1992
06.09.2011, 22:19
От я ж казав вам що програють це 100%:( так і є ще напевно і 6:0 буде
От я ж казав вам що програють це 100%:( так і є ще напевно і 6:0 буде
якщо не більше
slavko1235
06.09.2011, 22:42
У Блохіна вже такий істеричний сміх....:o
Сьгодні розпочинається справжній євросезон!Стартує Шахтар та супер матч Барса-Мілан!
slavko1235
13.09.2011, 19:22
Стартує Шахтар так так. І які прогнози на Шахтар. Я думаю шо переможе Шахтар з рахунком 1:2...
karpinets2710
13.09.2011, 20:01
Думаю буде нічия 1:1
Думаю Шахтар сьогодні не програє,а Барса виграє!
Marjan1992
13.09.2011, 22:02
А я от думаю що Шахтар сьогодні програє
2-1 Шахтар програв:confused:
Ннарод на жаль мій прогноз не здійснився Шахтар програв Барса не виграла.Ну нічого завтра буде Ліга Європи думаю що Динамо і Металіст переможуть.Сьогодні продовження Ліги Чемпіонів.
думаю що Динамо і Металіст переможуть Будемо надіятись.
slavko1235
14.09.2011, 21:13
думаю що Динамо і Металіст переможуть
Будемо надіятись.
Ну і про Ворсклу не забуваємо. Хай виграє!!!
Ну і про Ворсклу не забуваємо. Хай виграє!!!
Нічого не маю проти перемоги Ворскли,але не вірю в це.
Українські клуби вперед!
Слава Україні!!!
VADYA777
15.09.2011, 21:13
Дивимось Динамо(Київ) з (STO) англія по 1+1 -10хв пока0-0
ivantsiura
15.09.2011, 21:39
По якому ще крім 1+1 показують матч динамо?
Подивився перший тайм Динамо(Київ) з (STO) англія-радує тільки гра Шеви.
Диномо Київ 1:1 STO (Сток Сіті)
slavko1235
15.09.2011, 22:54
Диномо Київ 1:1 STO (Сток Сіті) Даааа. Ну динамівці і мертві. Ше й на своєму полі.
VADYA777
15.09.2011, 22:55
На щастя Динамо на91хв Юкойович зрівняв рахунок 1:1.
slavko1235, ну так, тай вони й так молодці забили останній Гоол на послідних хвилинах!!!
slavko1235
15.09.2011, 23:00
Orton, Хоч це і перша гра в групі, але треба задуматися, бо будуть матчі і на виїзді!!!! А тут та. повезло так повезло. хоч одне очко заробили...
А ще щитаються фаворитами групи, та куди там, інваліди групи, гра була жахлива, одна контроатака в нашу сторону і гол , як так можна....
На щастя Динамо на91хв Юкойович зрівняв рахунок 1:1.
З такою грою справи не буде.
Металіст порадував,Динамо треба додавати у швидкості руху мяча і самих футболістів і більше креативу у атаці.Порадувало, те що грали до кінця і також ,що Сьомін зрозумів помилку і замінив Аруну який вийшов на заміну.Алієв додав гостроти,Шевченко грав із бажанням , але досить багато браку як для такого футболіста.Ворскла непогано.
karpinets2710
24.09.2011, 23:01
Центральний матч Чемпіонату України між Динамо та Шахтарем завершився 0:0. У динамівців було багато шансів , але забити не змогли :(
Marjan1992
24.09.2011, 23:21
Шкода дуже шкода що не забили:confused: Стільки моментів мали :mad:
Центральний матч Чемпіонату України між Динамо та Шахтарем завершився 0:0. У динамівців було багато шансів , але забити не змогли :(
Та бо ці Динамівці з двома лівими...
Динамо грало краще за Шахтар,на жаль не перемогло.
Другий тур Ліги Чемпіонів розпочався дуже цікаво ЦСКА-Інтер 2-3,азараз ізюминка Баварія-Манчестер Сіті(у мене ключ запрацював на 2+2).Приємного всім перегляду і успіху нашим командам у Єврокубках.
У чемпіонаті Норвегії було забито гол ударом головою з власної половини поля. ВІДЕО [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] перегляньте це відео.
Вчора Шахтар трохи розчарував хоча я і фан Динамо,але у Єврокубках за всі наші команди вболіваю.Думаю в Шахтарі потрібна зміна тренера бо Луческу досить літня людина і його ідеї вже перестають працювати.Успіх мінулого сезону 1/4 фіналу це був іх пік.У 66 років мислення у людини уже нете не в обіду Луческу.Так звісно трохи не повезло,але і того року команду розхвалили, але грандів вона не перемагала Арсенал і Рома не є грандами європейського футболу.У 90- роках Динамо било Барсу ,Реал,Манчестер і Баварію топ клуби.Шахтар грає нормально з топ клубами тоді коли вже вони все віришили наприклад перемога у 2006 від друго складу Арсеналу 3:0 і 2008 на Ноу-Камп 2-3 другий склад барси де було 9 новачків бо на той момент вони вже вийшли з групи .Потрібні зміни гроші у них є.Сьогодні ЛЄ щоз успіху нашим командам.Думаю дві переможуть і одна нічия буде сьгодні.Динамо на ходу,металісту птрібно підтверджувати здатність перемагати середняків Європи ну а Ворскла вдома має не програти Гановеру.(Це моя субєктивна думка) Слава УкраЇні!!!
Скажу так всі наші команди у другому турі єврокубків розчарували.Я вважаю всі результати незадовільними.
slavko1235
30.09.2011, 16:44
Скажу так всі наші команди у другому турі єврокубків розчарували.Я вважаю всі результати незадовільними.Мене в принципі також розчарували. Але загалом гра Металіста мені сподобалася...
Нарешті переконлива перемога нашої збірної.Слава Україні!
Динамо знову перемогло і досить пристойно грало і Закарпаття лідер першої ліги,та і збірна другу гру поспіль виграє і не пропускає чекає мо вдалих виступів у Єврокубках.Щось народ забули про теревеньки про футбол немає дописів, що футбол розлюбили.
Як ви думаєте закінчиться сьогоднішнє протистояння між Шахтарем і Зенітом? Я думаю що кроти виграють 2:0.
slavko1235
19.10.2011, 19:31
Мій прогноз 2:1 на користь Шахтара!..ukrprof
Як ви думаєте закінчиться сьогоднішнє протистояння між Шахтарем і Зенітом? Я думаю що кроти виграють 2:0.
Ой не знаю, Зеніт зараз в хорошій формі, думаю, що Шахтар програє 2-3.
Ой не знаю, Зеніт зараз в хорошій формі, думаю, що Шахтар програє 2-3.
Я ставлю на 2:2
Лiдер тв показуэ шахтар- зенiт
Лiдер тв показуэ шахтар- зенiтЩе є на НТВ 75*.........
slavko1235
20.10.2011, 00:43
2vanya2, ставка зіграла!!!)))))
Да кроти походу пролітають мимо євро кубків.
slavko1235
20.10.2011, 12:55
пролітають мимо євро кубків
Ше шанси мають, хоча вже і не великі. Ще три матчі, а отже потрібно перемагати і загалом показати ліпшу гру...
Та Шахтар вчора берега не бачив, а Зеніт показав чудову гру, але це вже в минулому, сьогодні вболіваємо за Динамо!!!tvsat-prof
Думаю сьогодні Металіст та Динамо переможуть а Ворскла не програє.
karpinets2710
20.10.2011, 22:59
Металіст - Мальме 4:1
Динамо - Бешикташ покажуть на Ictimai TV 22:00 (Hotbird 13E 12015 27500 H)
Металіст - Мальме 4:1
Динамо - Бешикташ покажуть на Ictimai TV 22:00 (Hotbird 13E 12015 27500 H)
І це 3 голи в меншості
karpinets2710
21.10.2011, 01:13
Динамо - Бешикташ 1:0. На 90+5 забив Гармаш
Ворскла - Стандарт - 0:0.
Прогноз sacha справдився
slavko1235
21.10.2011, 01:15
Ну Гармаш молодець......давно Динамо так на останніх хвилинах не забивали вирішального гола...:)
А скільки вболівальнинки випили валідолу?
І це 3 голи в меншості
Є надія на те, що Металіст може далеко зайти в розіграші ЛЄ.
Динамо громить Зорю,Металіст переграв Шахтар,Диннамо перше в таблиці:)(собака любит мясо,ворона любит сыр,а я люблю Динамо Динамо мой кумир),ще й Ярмоленко у свій день народження забив.
Вітаю всіх фанів ДИНАМО з переконливою перемогою!!!! Так тримати!!!
Динамо і Метал молодці!!!
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010