Показати повну версію : Чи можна підключитися до послуги ОГО! ADSL Інтернету, якщо у нас не має стаціон.тел?
Чи можна підключитися до послуги ОГО! ADSL Інтернету від Укртелеком , якщо у нас не має стаціонарного телефону, чи можна я куплю кабель та від сусідів перетягнути до нас, то буде телефон робити якщо буду сидіти в інтернеті??? В мене дуже великі ціни на цей тариф плачу 130 грн на місяць мені дають 5ГБ інтернет трафіку тай скорість 10-20 кб/с при скачованні.
Якщо добрий сусід і Ви з ним домовитесь то можна - всі папери оформяються на сусіда. Скажу більше - тим нетом при потребі можна користуватися спільно на двох-трьох сусідів. Афішувати дані факти перед укртелекомівцями звісно не треба.
Скажу більше - тим нетом при потребі можна користуватися спільно на двох-трьох сусідів.
повністю згоден...я так і роблю...причому на двох виходить лиш по 50 гр. ,а швидкість скачування менше 115кб/с майже не буває
...а якщо два сусіди сидять на тому ж форумі-їм можуть дати бан як за одне IP ?
karpinets2710
16.06.2011, 21:17
Точно. І тобі вигідно , і сусідові добре бо ціна менша.
...а якщо два сусіди сидять на тому ж форумі-їм можуть дати бан як за одне IP ?
На нашому форумі sat-prof.com.ua -не можуть,бо в правелах:( не оговорено.:D
У мене також ОГО Укртелеком,нарікань нема ніяких,працює нет добре,а скажіть мені,скільки ви платите в місяць за нет з ОГО?У мене безліміт і плачу 51грн/міс.
У мене ОГО плачу 43 грн скорость 600-1000 кб я задоволен
В мене поділино на 3 компа. третя частина складає- 33.5грн_міс.задоволений.швидкість скачування більше ніж 400кб_сек
Як вам всім добре, може і я скоро буду такий щасливий...
sat-prof
16.06.2011, 23:37
У мене нет до "сраки" зараз 5гіг за 100грн (Інтертелеком)
мав укртелеком безлім але зараз лінія погана....!
Як мені підключитись до 1Х?
xoxol4uk
17.06.2011, 04:16
У нас з цим ОГО одні проблеми в місті. На рік виділяють пару разів близько 20 нових портів. Люди, в кращому випадку, місяцями стоять в черзі. Бо видають їх ще й впершу чергу держ. установам. Ніхто з працівників не знає коли будуть нові порти. Кажуть може наступного тижня, а може року. А в сусіда то є. Це ви кажете як, через свіч можна? А швідкість в 2р. менша? Бо через тиждень додому поїду назавжди, а там «Волі» халявної нема.
argonavt79
17.06.2011, 14:55
Користуюсь ОГО вже третій рік. 2 МБ ( безліміт 60 гривень) швидкість з ранку добре в обід і вечері сильно тормозить. Я незадоволений. Інженери кажуть що проблеми у мене. Антивірус,віндовс, поганий звязок, тощо... Посварюся з ними налаштують працює. Пройде деякий час знов тормозить.
А в сусіда то є. Це ви кажете як, через свіч можна? А швідкість в 2р. менша? Бо через тиждень додому поїду назавжди, а там «Волі» халявної нема. Ви не так рахуєте - швидкість не залежить від кількості підключених до aDSL модему споживачів (ПК, ресівери і тд.тп.). Швидкість залежить від навантаження яке дає на канал з'язку (в даному випадку aDSL канал) кожен із споживачів. Якщо так переживаєте за швидкість то поставте після aDSL модему роутер і конкретно розпишіть трафік для кожного із споживачів.
нженери кажуть що проблеми у мене. Антивірус,віндовс, поганий звязок, тощо... Посварюся з ними налаштують працює. Пройде деякий час знов тормозить. Можуть бути проблеми у Вас, а можуть бути проблеми з якістю самої телефоної лінії, що в свою чергу впливає на швидкість доступу. При проблемах в роботі aDSL раджу відразу "капати" в Київ на номер підтримки абонентів 0-800-506-800, як правило допомагає.
xoxol4uk
17.06.2011, 19:18
Шановнй slavon, то можна, будь-ласка, детальніше схему підключення від сусіда і що потрібно купити? Ще один модем і роутер? Бо я в таких ділах «нуб», тим більше з таким типом інтернета.
xoxol4uk, 1. Найпростіший варіант це 4-портовий aDSL модем з Вай-фай, чи без налаштований в режимі роутера, а далі до ПК (ресіверу) по витій парі або з допомогою точки доступу (ЮСБ свистка) Вай-фай.
2. aDSL модем в режимі бріджа (моста), а далі роутер, скажімо D-Link DIR 320, далі так само як по першій схемі.
3. варіант це 1-портовий aDSL модем з Вай-фай, в режимі роутера + найпростіший свіч, а далі так само як по першій схемі.
slavon, В мене підключка по варіанту1, але коли сусід врубує торрент,у мене перестають з нормальною швидкістю відкриватися сторінки.
але коли сусід врубує торрент,у мене перестають з нормальною швидкістю відкриватися сторінки. Все правельно - він забирає весь канал на себе.
Можливо щось зробити,щоб було 50/50?
Можливо:
1. сказати сусіду щоб не наглів і попросити його обмежити швидкість завантаження/вивантаження.
2. поставити роутер який поділить трафік
3. змаршритизувати трафік через Ваш ПК, на ПК встановлюється проксі сервер (наприклад найпростіший CCProxy) який поділить трафік.
argonavt79
18.06.2011, 12:52
Можуть бути проблеми у Вас, а можуть бути проблеми з якістю самої телефоної лінії, що в свою чергу впливає на швидкість доступу. При проблемах в роботі aDSL раджу відразу "капати" в Київ на номер підтримки абонентів 0-800-506-800, як правило допомагає.
Дякую за пораду. Лінія в мене нова кинутий кабель від АТС. Від КРТ я кинув екранований провід. Я від багатьох чув нарікання на ОГО. Телефонував у Київ. Прийшли два "спеца". Спочатку казали що проблема у антивірусі, вимкнув. Потім у неправельності підключення. Абсурд працював інтернет рік часу бездоганно. Коли сказав що я працював в галузі звязку і добре знаю головного інженера Укртелекому. Зізналися що Кількість абонентів невідповідає потужності обладнання. І вони маневрують між клієнтами. Ось так і маємо. Я б пішов від ОГО. Але договір підписав до 2015 року. В нас зараз дуже хвалять провідний Київстар. Ціни приємлемі і швидкість чудова. Тай мережу тянуть нову,свою.
Всім привіт!!! А є в продажі така штука щоб передавала сигнали, наприклад покласти таке у сусіда а мені би передавало, щоб не треба було б купавити кабель???
argonavt79 Які саме у Вас проблеми з ОГО? Як, коли проявляються? Лог модему покажіть, цікавить статистика АДСЛ підключеня (скріншот).
Orton така штука називається бездротова мережа. Саме доступне - Wi-Fi.
Porter, а де його купити, і скільки коштує???
drachuk1979
19.06.2011, 18:36
Всім привіт!!! А є в продажі така штука щоб передавала сигнали, наприклад покласти таке у сусіда а мені би передавало, щоб не треба було б купавити кабель???
До травня Укртелеком надавав модеми з Wi-Fi за 1 грн. , точка доступу(для сусіда) - 120-250 грн. Можна пробувати..... Куча магазинів , ось один з них ТУТ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
До-речі Акці в Укртелекомі продовжено до кінця літа.... , так що можна такий модем взяти всього за 1 грн., при підписанні договору ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Якщо я беру Вай-Фай то в Укртелекомі мені треба взяти номер стаціонарного телефону, чи як то робиться???
Зізналися що Кількість абонентів невідповідає потужності обладнання. Це як ??? І хто Вам міг таке сказати ??? На АТС як правило заходить опитковолокона лінія з припускною здатністю декілька гігабайт. Дaлі то все комутується на стійки абоненського доступу (деслам). Менше там не може бути навіть на ідеї - скільки абонентів стільки в стійці аДСЛ модемів. Поміняти модеми між номерами на АТС інженерним персоналом не можливо навіть теоритично - все адмініструється дистанційно з Києва.
До травня Укртелеком надавав модеми з Wi-Fi за 1 грн. Нафіг той металолом за 1 грн. Купіть собі нормальний аДСЛ модем з Вай-Фай, бажано ZyXeL.
drachuk1979
19.06.2011, 18:56
Нафіг той металолом за 1 грн. Купіть собі нормальний аДСЛ модем з Вай-Фай, бажано ZyXeL.
Так ,краще ZyXeL, але ж той безкоштовно.....а інтернетом від Укртелекому всерівно буду користуватить, так як інших провайдерів в нашому селищі немає....
Якщо я беру Вай-Фай то в Укртелекомі мені треба взяти номер стаціонарного телефону, чи як то робиться???
Так, потрібно мати телефонну лінію від Укртелекому, без телефону вони до інтернету не підключають....
а де тот Вай-Фай ставиться? Поясніть детальніше, бо я в цьому чайник!
drachuk1979
19.06.2011, 19:07
а де тот Вай-Фай ставиться? Поясніть детальніше, бо я в цьому чайник!
Я також не дуже розуміюсь на цьому....але бачив...Модем стояв на вікні (тобто за склом) у будинку, а за метрів 100 на іншому будинку ,також на вікні висіла антена ( не більша за мобільний телефон) і все працювало.....Точно знаю , що фільми качались досить швидко....
Так ,краще ZyXeL, але ж той безкоштовно.....а інтернетом від Укртелекому всерівно буду користуватить, так як інших провайдерів в нашому селищі немає.... Краще той який безглючно працює....
а де тот Вай-Фай ставиться? Поясніть детальніше, бо я в цьому чайник! Модем (або його виносна направлена антена) і антена точки доступу ставиться так щоб між ними була пряма видимість. Антени взаєно направляються одна на одну. В принципі можна і так : Модем стояв на вікні (тобто за склом) у будинку, а за метрів 100 на іншому будинку ,також на вікні висіла антена ( не більша за мобільний телефон) і все працювало.....
А що потрібно 2 Вай-фай купувати?
Береш модем з Вай-Фай.
На другій стороні ставиш точку доступу з антеною або без.
argonavt79
21.06.2011, 20:30
Porter Slavon Дорогі ви наші спеціалісти. Якщо ви кажете що це неможливо. То чому в мене швидкість нету гуляє наче вітер в полі. Кабель АТС - КРТ новий, КРТ - фільтр, екранований телефонний провід. Рік часу працювало супер. Два роки одні нарікання як не часткові обриви мережі то повне пропадання на 15 -30 хвилин. І що я вже тільки не робив і антивірус вимикав і фільтри міняв і модеми міняв і віндовси . Та все даремно. Тільки зателефоную в регіональне відділення ОГО в них одні відмаски ( в нас все добре) в Київ зателефоную за 15-20 хвилин все стає добре. Чому???
argonavt79 що не можливо?
З вашого боку лише слова... Де логи, діагностика лінії, каналу тощо?
Вам везет я плачу 100гр)
Мова форуму Українська !!
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010