Показати повну версію : Питання до знавців - Інтертелекому
sat-prof
21.06.2011, 00:45
Підключився до цього гидкого оператора місця назад (до того був на укр телеком 100грн 1м)
-----------------------------------------------------------------------------
Підключений був тариф адреналін 99 та трафік 5Гіг !Цього трафіку мені вистачило на два дні , я знав що так і буде просто хотів перейти на тариф 1Х!
Скажіть як це можна зробити?у мене немає такого в меню , і тех підтримка їхня чомусь не відкривається!
P.S а як використовувати 5грн на день на цьому горе операторові?
Ростислав, на 1х краще не тикатися, кращий вибір на інтертелекомі це Супер Безліміт за 99 гр. Я тепер на нему....Це моя власна думка...
sat-prof
21.06.2011, 01:09
D-Misha,так проблема в тому що в мене такого тарифу немає для вибору в меню!Можливо через те що мало на рахунку зараз?
я взагалі нічого там не розуміюсь у них ....
Рахунок там зовсім не причому, у меню має бути така послуга.... Перехід на цю послугу з 1-го числа місяця, і на момент переходу має бути поповнення 99 гр (краще з запасом )....
sat-prof
21.06.2011, 01:52
Ось
Ось
Послуга Супер безліміт [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
sat-prof
21.06.2011, 02:52
D-Misha,а замовити її як?у мене нема такого серед списку!
D-Misha,а замовити її як?у мене нема такого серед списку!
Можливо попитатися у консультанта, або вийти на оператора ??? бо до кінця місяця небагато днів і треба це вирішити.......
sat-prof
21.06.2011, 03:42
D-Misha,Дякую завітаю у їх сервіс центр!
sat-prof
24.06.2011, 03:40
Якось зробив так!
Смена пакета
Текущий пакет: 3G Адреналин.
Cмена на: Супер безлимит (01.07.2011) [АССА №240594]
* Доступность
услуги
* Абонплата
(ежемесячно)
* Стоимость
перехода
*
# Без Ночного тарифаПредоставляется0.00
# Отказ от 3G ТурбоПредоставляется0.00
# Услуга ИнтернетНе предоставляется
Будемо думати що все ок
Але на перше число має бути на рахунку 99 гр і більше.....
sat-prof
24.06.2011, 13:57
Та це ясно=) Там швидкість дуже паршива якщо нормальне покриття?
Як на мене то дійсно тариф Супер безліміт найбільш прийнятнійший за 99 грн на місяць.В день правда швидкість маленька, але по сайтах походить можна, щось собі знайти та й невеликим об'ємом щось і скачати можливо.А в ночі я можу скачати від 3 до 6 Гб, як коли.Користуюсь Download Master там є планувальник завдань і може автоматично поновлювати зв'язок при обриві.Так що до нулів не завжди чекаю прога працює за мене сама, єдене вдень набиру ссилок і повставляю їх в програму.
Igor1031
17.01.2024, 12:54
Їх модеми, лише на сміття. Жалістно, але як є.
Алексей Бондарь
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010