Показати повну версію : Обговорення та запитання по аріоноподібних!!!
lopatinsergey
14.02.2010, 22:44
ТУТ обговорення Openbox F100-AF1700 ,LEMBERG,ARION,FERGUSON-(АРІОПОДІБНІ)
lopatinsergey
16.02.2010, 21:49
Софт яким я через АвтоАріонер шию майже всі Аріонеподібні ;)
Добре підходить під список каналів і ключів в темі "Списки каналів"
Не підтримує велику швидкість 44950 на Express AM22 53E, порадьтє дудь ласка софт без цього недоліку
lopatinsergey
17.02.2010, 21:04
Не може бути !!!
Але факт
sat-prof
17.02.2010, 22:01
Цікаво...Жаль що немаю на чому провірити!
esti prosivki dlea arion 1700 ctobi otkriti bulgar 39w irdeto?
Читав,що прошивка B6828 працює з ключами Bulsatcom.
Читав,що прошивка B6828 працює з ключами Bulsatcom.
Працює чудово
luckyman
15.01.2011, 21:56
підскажіть як вводити ключі через пульт в тюнері ferguson af3318se. в мене через перепад напруги тюнер повністю втратив всі настройки, але я вручну їх відновив але не можу розібратися де вводити ключі. дякую
підскажіть як вводити ключі через пульт в тюнері ferguson af3318se. в мене через перепад напруги тюнер повністю втратив всі настройки, але я вручну їх відновив але не можу розібратися де вводити ключі. дякуюПодивіться тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
luckyman
16.01.2011, 14:24
дякую,але справа в тому що до часу коли зникло все в тюнері я міг зайти через червону кнопку але зараз там показує тільки subtitles і restart tuner. може треба щось інше змінити щоб червона кнопка відповідала за ключі а не за чортзна що чи все ж таки звертатись до прошивачів і дати виручку
Попробуй нажати меню і ввести 19370 2486 - код активації встроєнного емулятора
може треба щось інше змінити щоб червона кнопка відповідала за ключі а не за чортзна що Щоб червона кнопка працювала, вам потрібно прошити тюнер відповідним DVBextreme софтом, де на ЕМУ ви будете бачити ключі і самостійно їх вводити,або прошити софтом де ключі в тілі софта.Активація ЕМУ: кнопка Меню-19370-у вікні 2486(2442)А ще викиньте системну інфу тюнера, народу легше буде вам допомогти. Якщо щось не так, то прошу мене поправити.
luckyman
16.01.2011, 16:18
а де цей код активації вводити--меню--а далі.....
а де цей код активації вводити--меню--а далі.....Натискаєте кнопку Меню- далі на пульті набираєте 19370 у віконці яке зявиться, з пульта, вводите 2486 після чого має відкритися меню доступа до ємулятора.
luckyman
16.01.2011, 16:59
дякую всім хто написав мені, особливо d-misha. все відновилось як було і ключі є. ще раз всім дякую і з наступаючими святами
romario79
23.02.2011, 18:12
До цього тюнера Ferguson AF-3318 SE вище викладені прошивки підійдуть?
Rogozjan
23.02.2011, 20:29
До цього тюнера Ferguson AF-3318 SE вище викладені прошивки підійдуть?
Підійдуть, тільки заголовок софта треба підправити під свій тюнер. Як це зробити детально описано на форумі.
balanyuk
24.02.2011, 14:36
Поможіть прошити тюнер openbox AF-1700. Щось не получається. Я включив тюнер, набрав код 74620, виключив і звнову включив тюнер і все, більше нічого не получається. Будь ласка допоможіть
Інструкція до проги AutoArioner
Смена ПО программой AutoArioner
Смена ПО программой AutoArioner является простым, но вместе с тем и безопасным методом смены ПО, чем при помощи программы Arioner. Простой в том плане, что вам не нужно задумываться о том какая аппаратная модель у вашего ресивера. А безопасный, так как при использовании AutoArioner'а эта программа автоматически "подгоняет" ПО под модель вашего ресивера.
Я бы настоятельно рекомендовал использовать данный метод.
Итак, чтобы сменить ПО делаем следующее:
1. Выключите ресивер кнопкой Standby на пульте или на ресивере.
2. Запустите программу AutoArioner.
3. Отметьте используемый Com-порт (поставьте галочку возле "Scan", под Com-портом). Если не знаете какой - отметьте все.
4. Отметьте пункт "AutoHeader"
5. Переведите ресивер в режим передачи ПО (на пульте ресивере наберите 74620), после чего на табло ресивера появится надпись "Soft", а программа определит модель вашего ресивера.
6. Откройте файл ПО.
7. Отключите ресивер от сети и подождите 10 сек.
8. Снова включите ресивер в сеть и дождитесь окончания загрузки (вместо имени файла в окне появится надпись "Download end successfully.")
Все. Готово.
Примечание: Пока идет загрузка, используемый Com-порт будет мигать сиреневым, а полоса будет заполняться синим. Во время того, когда переданное ПО будет заноситься во флэш-пямять ресивера, Com-порт будет гореть желтым, а полоса заполняться красным.
Примечание 2: Если в момент включения питания ресивера, программа сбрасывает данные о Вашем ресивере (то, что находится в рамке Last Header), то это означает, что выбранное Вами ПО не совместимо с данным ресивером.
P.S. Дана інстукція із старого форуму підтримки ТМ Опенбокс
balanyuk
25.02.2011, 11:43
А якою прошивкою можна прошивати? Яка найсвыжыша
Для даних ресіверів існує більш ніж пять видів прошивок (софтів) - оригінальна від СС, полька ДВБЕкстрім, турецька і тд.тп. Правда деякі з них вже не оновлялись на протязі 2-3 років. Тому напишість що і як вихочете дивитися з допомогою даного ресіверу ???
я заливаю AutoArioner цей файл AF_6018CR_х-600++_6686_AF7_RC8.на жаль нияких змин.пидскажить шо я невирно роблю .Дякую
Судячи з усього Ви не той файл лиєте Для Опена Ф100 (Аріна 1700 і безкарточних Фергюсонів) - AF_3018SE_6686_AF7_RC7
Ший DVB Xtreme - вона рахується з найкращих, а нових давно нема і не буде...
А для Startrack world-in-box ця прошивка підійде? Я читав на форумах, що він є клоном Openbox 1700
Підійде. Він є клоном Arion1700 (OpenBox100) і Аріонером треба змінити прошивку.
Підійде. Він є клоном Arion1700 (OpenBox100) і Аріонером треба змінити прошивку.
А яка зараз сама нова прошивка на Startrack world-in-box? І як потім залити biss ключі щоб не вводити вручну???
OLEKSASHENKO
18.03.2011, 12:15
Потрiбний софт з ручним вводом ключiв biss як старi,добрi часи.
DVB Xtreme - вона рахується з найкращих, а нових давно нема і не буде...
OLEKSASHENKO
18.03.2011, 13:42
DVB Xtreme - вона рахується з найкращих, а нових давно нема і не буде...
А вона 12111 (kignston) вiдкрить може?
Відкриває. Списки каналів та ключі є тут на форумі у відповідній темі!
Я прошив Startrack world-in-box після чого в мене тюнер помер. На екрані світяться 88:88. Що це може означати? І як це можна виправити?
Автоаріонер! І відповідну прошивку для Аріон1700(Опен100)
roger5000
18.03.2011, 16:27
Знайдіть прошивку під ваш тюнер і спробуйте залити її іншю програмою, наприклад AutoArioner, якщо ні тоді джитаг.
OLEKSASHENKO
18.03.2011, 18:39
Я прошив Startrack world-in-box після чого в мене тюнер помер. На екрані світяться 88:88. Що це може означати? І як це можна виправити?
Рокiв 5 тому щоб прошить start track потрiбно було злити з нього софт i спецiaльною програмою вiдкрити i виписати цифри з шапки прошивки,потiм взяти софт вiд клона i теж вiдкрити программою i правити софт пiд startrack бо вiн не пiде арiрометром,а зараз вам треба шукати рiдний старый софт startrack i пробувать його залити.
Прошив свій тюнер прошивкою DVB Xtreme. Виявилось, що в ній відсутні всі ключі. Тепер в мене нова проблема. Незнаю як їх ввести. В id не прописуються букви. Тому деякі канали не можу відкрити. Розкажіть будь-ласка детально як ввести ключі?
Навіщо вводити в ручну , коли можна залити готовий список ключів !
В id букви і не пропишуться бо даний приймач підтримує систему Dec а не Hex
Перевести Hex в Dec можна за допомогою калькулятора який є у вашому компі :D
Hex
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Dec
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
І взагалі раджу Вам уважно перечитати цей розділ : [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Там є усі відповіді на Ваші запитання :(
balanyuk
29.03.2011, 16:41
Хлопці допоможіть прошити тюнер DSR-5001PLUS, прошиваю перший раз, розясніть будь-ласка. Наперед вдячний.
Cистемну інфу що видає ресівер в студію.
hmura. калькулятор выложенный у тебя не работает, как перевести из HEX в DEC идент первого нац., ключ, вернее идент на старый транспондер 12130. Помоги.
Навіщо ж його переводити, коли тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) він є в DEC форматі готовий ??? І тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) також !!!
hmura. калькулятор выложенный у тебя не работает, как перевести из HEX в DEC идент первого нац., ключ, вернее идент на старый транспондер 12130. Помоги.
Ну ти гониш !!! Як він може працювати ? Це ж фотка :o
Після прошивки бігають полоски, що можна зробити, підскажіть!
Який софт підходить для openbox AF1700
Після прошивки бігають полоски, що можна зробити, підскажіть! Чим і який софт Ви лили в ресівер ??? Попередній софт який був в ресівері злили на ПК ??? Системну інформацію що видавав ресівер до прошивки в студію !!!
Який софт підходить для openbox AF1700
Той самий що на Openbox F100, Ferguson 3018
luckyman
30.05.2011, 22:50
підскажіть будь-ласка мені як вирішити наступну проблему...є в мене 2 антени але одна поламалась і я свій тюнер ferguson підключив до іншої де був тюнер q-sat і в мене hotbird не показує...як зробити так щоб він показував...
VADYA777
30.05.2011, 23:22
підскажіть будь-ласка мені як вирішити наступну проблему...є в мене 2 антени але одна поламалась і я свій тюнер ferguson підключив до іншої де був тюнер q-sat і в мене hotbird не показує...як зробити так щоб він показував...
Виставити порт дісіка в меню реса для супутника Hotbird!!!
polyga85
07.06.2011, 23:27
підскажіть як вводити ключі через пульт в тюнері ferguson fx6600, або найти прошивку
В мене дісек стоїть Сіріус-1, Ходбірд-2, Амос-3
Напевно на 4-му порті...
polyga85
07.06.2011, 23:37
ukrprof
Взагалі як можна прошити два однакові тюнера?dresmille
підскажіть як вводити ключі через пульт в тюнері ferguson fx6600, або найти прошивкуМоже, щось тут знайдете ???????[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
підскажіть будь-ласка мені як вирішити наступну проблему...є в мене 2 антени але одна поламалась і я свій тюнер ferguson підключив до іншої де був тюнер q-sat і в мене hotbird не показує...як зробити так щоб він показував..., треба
Використовуйте цитуваня бо я вже подумав, що ви самі з собою спілкуєтесь.
Все дуже просто треба перевірити дісек на тюнері
А у вас, що дайсік на тюнері знаходиться.
Даю інформацію по перетворенню HEX в DEC. Може кому буде корисна.
скажїть будь ласка пїсля замїни п.з. на Ф-100 треба робити сброс на заводськї, чи необов'язково. та файл з каналами ї ключамї можна залити пїсля сброса?
sat-prof
20.08.2011, 01:12
скажїть будь ласка пїсля замїни п.з. на Ф-100 треба робити сброс на заводськї, чи необов'язково. та файл з каналами ї ключамї можна залити пїсля сброса?
Не потрібно нічо скидувати все так йде!
Ресівер Arion 1700. Чи можну шити його софтом від Openbox F-100?
Так, що не знав за ці всі роки,чи пости на форумі "набиваєш"!? :(
Так, що не знав за ці всі роки,чи пости на форумі "набиваєш"!? :(
З цим ресівером перший раз зіштовхнувся, тому, на свій сором, не знав.
Дякую всім учасникам форуму за детальні відповіді майже на всі питання з приводу цих ресіверів, все працює як має бути dresmille
хто підкаже як ввести ключі для FERGUSON AF3318SE буду дуже вдячний
Подивись тут.
Дописи пишем у відповідних темах!
Потрібний завантажувач для ФЕРГЮСОН-AF 6018CR.
В мене 3 суп, 4-5-13 градуси,якщо то і прошу ---(ДАМП)!
walik, А що, почитати трохи форум і самому знайти все на форумі, в цьому розділі, Вам віра не дозволяє ...
VADYA777
14.03.2012, 15:46
Потрібний завантажувач для ФЕРГЮСОН-AF 6018CR.
В мене 3 суп, 4-5-13 градуси,якщо то і прошу ---(ДАМП)!
Дампом не вийде-треба прошивати -спочатку СОФТ(якщо потрібно)-тоді далі канали та ключі-все окремо!
Дякую. Тепер зрозумів.Головне софт і щоб була код. БІСС.
В моєму ресивері немає чогось ,при відкритоьу ємуляторі
walik, Вам потрібно залити прошивку від dvbxtreme імя файлу AF7_RC76018_dvbxtreme_6686_AF7_RC7.auc або інше можливе імя S190SN_SPH_6686_AF7_RC7.auc. Прошивки є у нас на форумі, програми і інструкції як це зробити також. Читаємо форум !!!
Ніяк не можу загрузити Фергюсона 6018ср
прошу допомоги!!
walik, ЯкоЇ ще допомоги Ви потребуєте ??? Усю необхідну допомогу Вам надали. Що й но перевірив - на форумі є все - ПЗ, програми його для завантаження, інструкції як це все зробити. Можливо потрібно форумчанам за Вас почитати форум, скачати за Вас, все що Вам треба і прошити за Вас ресівера ????
танятаня
23.03.2012, 01:39
Допоможіть вести BISS ключі на тюнер fеrgusоn 3318
Задаючи такі питання викладаємо системну інфу що видає приймач + версію і виробника ПЗ - у різних ПЗ спосіб вводу BISS ключів також різний
Вам сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), все давно розписано - читаємо форум...
Всім привіт! Согодні стикнувся з дивною ситуацією, коли тюнер FERGUSON AF6018CR відкриває всі кодовані канали з певною затримкою, десь приблизно 35-45 секунд. Я рідко бачу такі тюнера, тому прошу поради. Може там щозь з живленням, бо його ставили ще в 2006 році і ще не вскривали, може підсохли конденсатори? Прошивкі пробував міняти, результат тойже. Дякую.
RUDKY, Відкриваємо верхню кришку і міряємо напруги на БЖ...
ЧОМУ КОЛИ Я СКАЧОЮ З ФОРУМА БІС І КАНАЛИ Я НЕ МАЖУ ЗЛИ БІС,АЛЕ САМ ПРОЦЕС ЙДЕ ,МОЖЛИВО ПРОБЛЕМА В СОФТІ DVB Хtremе (все основные ключи BISS, Cryptoworks, SECA1, Viaccess1, Nagra2,А КОЛИ ЗЛИВАЄШ ПРОШИВКУ БІС КНАЛИ З ПРИВЯСКОЮ ТАК ТОДІ ВСЕ ОК
Для кого я проктично в кожному повідомленні де є проблеми зі софтом/ключами пишу Задаючи такі питання викладаємо системну інфу що видає приймач + версію і виробника ПЗ - у різних ПЗ спосіб вводу BISS ключів також різний ??? Це що як так просто пишу від того що мені робити на форумі більше нічого ???
При наборі повідомлення виключіть режим Caps Lock Вашої клавіатури...
vanoxxx, Значить ключі не для DVB Хtremесофту
Пробуйте мої ключі
vanoxxx,
Якщо в Аріон так само як в овпенах з бісс,то просто привяжи ключі в ручну(в овпенах так встаєш на канал заходеш в ему нажимаєш ОК на потрібней ключ і все ключ привязаний) Попробуй!!!
все правильно вмене аріон ferguson af3318se як,я говорив бісс не заливаєтся,а процес йде,допоможіть чайнику вкладіть будьласка софт DVB Хtremе (все основные ключи BISS, Cryptoworks, SECA1, Viaccess1, Nagra2,А
Я одне не розумію для кого Бог гегул придумав? От щось знайшов!!!
yura150480, все є на сайті навіщо засоряти теми?
все є на сайті
От тут би я поспорив про ВСЕ)))) Найди мені ферарі сімочку на сайті!!!(ну то я загнув)Хочаби софт до лінуксових,рунігму і багато багато іншого!!!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Значиться так камараде yura150480 & Zinge припиняємо флуд на форумі
Цю тему я згодом почищу...
q1q1q1q1q1
06.06.2012, 21:57
Мужики хто має нормальну прошивку на Openbox x600 та список каналів?
q1q1q1q1q1, Що дивитися будемо ???
Добрий день! Є такий раритет openbox AF 1700 віддали на запчастини, після відновлення блоку живлення все працює, але список каналів застарів. Спробував прошити різними програмами і редакторами каналів використовуючи зазначені інструкції на сайті. AutoArione не визначає ресивер, а у редакторі каналів закінчується час для визначення зв'язку з тюнером. У мене нуль - модемний кабель з трьох проводів або може потрібен повний? Інші тюнера шиються без проблем.
kreshnot
26.07.2012, 00:33
cozak ,Зєднай корпус тюнера і корпус компа, спробуй може і все буде ОК.Якщо ні ,дивись RS232- дроти зєднані з мат.платою?,все ОК дивись мікруху ST232(МАХ232)може вона згоріла.
danylovych
15.09.2012, 22:13
Шо робити? тюнер Arion af1700e, після завантаження софту взагалі не запуається!!!
danylovych,Залити, з резервної копії, софт який був до того. Якщо нічого не вийде тоді J-Tag
Дякую! Порада допомогла!маю тюнер FERGUSON AF3318SE в мене також збилося було усе, після того як вивкнула з розетки. я ввела ці паролі і допомогло. Щиро вдячна!
Привіт усім!!! Принесли ресівер FERGUSON AF-6318CR.
Казали що нагрівався і виключався. Зробивши "розтин" поміняв конденсатори на БЖ. (див. фото) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Тепер зображення є і звук, але з перешкодами. Ідуть перешкоди на зображення коли починається звук. Картинка починає стрибати. Антена, і решту все обл. в нормі. Під'єднював інші ресівери. Що хто порадить??? Може ще щось навернулось??
Попробуй замінити в БЖ 47мкф 400 в
Ну спочатку попробую поміняти С 450V 47 mF, а потім якщо повториться то буду шукати і міняти CD4053BCM
А схемку роботи CD4053BCM може хтось підсказати??? Може він добрий...
kreshnot
09.02.2013, 22:53
А схемку роботи CD4053BCM може хтось підсказати??? Може він добрий...
Відпаюєш мікруху і на пряму з*єднуєш,от і вся схемка роботи.Якщо в схемах тямиш .бери любу -опен 100, 300,800;або глобіка 5000.В принципі підійде люба де стоїть 4053
4053 двонаправлений комутатор
Будьте ласкаві, скиньте прошивку на Openbox-F130, чи підскажіть якою можна прошити.
мда...по ходу найсвіжіша за 2010 р
хоча можна ж в розділі пошукати просто ключі і канали -та й залить
ресивер DSR-5001 plus на дисплеї 88-88. не знаєте в чому проблема
Мова форуму Українська! [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
kreshnot
19.05.2013, 13:30
ресивер DSR-5001 plus на дисплеї 88-88. не знаєте в чому проблема
Знаємо-зламався.
Тому,для початку, міряй напруги БЖ і у студію
Також пишемо-після чого 88 88(при роботи чи при прошивці тюнера і т.д.)
makar303
21.05.2013, 21:57
Доброго вечора
Маю тюнер OpenFox Af 3618 . Знову злетіли канали , раніше носив на перепрошивку в магазин , але уже надоїло хочу сам зробити це.
Отже поможіть чайнику прошити тюнер OpenFox Af 3618 . Дайте будь-ласка інструкцію софт . Наперед дякую
sat-prof
21.05.2013, 22:05
А кабель для прошивки маєте?
makar303
21.05.2013, 23:23
Нульо-модемний кабель ? не маю але завтра можу купити
VADYA777
22.05.2013, 00:03
Софт візьми тут-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Ключі тут-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Канали тут-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Прога для заливання софта з інструкцією-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Завантажувач каналів-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Завантажувач ключів-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
makar303, Сама прошивка тюнеру (заливка списку каналів) вирішить проблему тимчасово. Тюнер треба ремонтувати, причин може бути багато від несправного БЖ до заміни флеш. На форумі це питання вже піднімалось - читаємо форум...
makar303
22.05.2013, 11:11
makar303, Сама прошивка тюнеру (заливка списку каналів) вирішить проблему тимчасово. Тюнер треба ремонтувати, причин може бути багато від несправного БЖ до заміни флеш. На форумі це питання вже піднімалось - читаємо форум...
я це розумію але мене влаштовує раз в пів року його прошивати . Світло вибило і тому канали пропали
Дякую всім сьогодні куплю кабель і буду пробувати . Потім відпишусь
куплю кабель
Краще тюнер купити,наприклад бюджетний GI(Amiko)HD mini ......
Zhora15, А ще краще щось на Лінуксі, бажано з можливістю встановлення Е2 :D
slavon,
Та я так розумію,там потрібен саме бюджетний [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
kreshnot
22.05.2013, 14:49
Краще тюнер купити,наприклад бюджетний GI(Amiko)HD mini ......
Воно-то краще,але кожний розраховує на свої кошти.
makar303
22.05.2013, 16:04
лоханувся я з кабелем купив типу ( мама -мама ) а треба (папа - мама) вот...
"мама -мама" це нуль-модемний
"папа - мама" - це модемний ....
В принципі на господарці в установщика мають бути обидва...
Прошу допомоги.,
Openbox X620 закидаю список каналів та ключі ,але в списку ключів Біс на тюнері лишень три штуки (хоч кидав різні списки ключів).
Думаю ,що проблама в софті ,але не можу знайти щось варте уваги.,
може хто має під нього нормольний софт -прошу поділитися :)
дякую
Привіт усім у мене питання по ресивері AF-1700 (S170EC).
Десь 3 місяця назад я його прошив,прошивку не заливав,а тільки канали і ключі,бо там була програмка із EMU.
Все працювало,я віддав ресивер людині,але через 2 тижні вона телефонує до мене і каже,що пропали усі канали.
Я зразу почув свою вину.
І тому я залив іншу прошивку,яку заливав іншим людям на цей процесор.
І через 3 тижні знову проблема.
Тому я хочу у вас запитатися, у чому може бути проблема?
В апаратному ресивера,програмному чи в антені щось замикає?
Ukrsoz, Тобі сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) друже, була вже така проблема у нас на форумі, читаємо форум...
Вітаю шановне панство!Скиньте прошу дуже хто може в картинках чи відео як прошивати тюнер Ferguson AF-3318 SE. Дякую.
sat-prof
01.08.2013, 23:56
Що саме не виходить?
ПРочитайте [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Справа в тому що якщо вводиш в ручну то довго треба чекати потім поки наскакує зображення.Хотівби навчитися вводити через комп.Дякую.
Почитайте ще тут:[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Мені треба завантажити ключі BISS.Де взяти цю програму GAZOLIINE,а також нову прошивку ключів BISS.Дякую
bulba,Вам сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) пост #9 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Мені треба завантажити ключі BISS.Де взяти цю програму GAZOLIINE,а також нову прошивку ключів BISS.ДякуюВізміть мій софт, канали і ключі-оновлені..... [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
По проханню D-Micha викладаю фото пульта із назвою букв для ввода Бісс ключів для Аріонів,Фергюсонів..10964
Ще один куплений б\в DSR- 5001 PLUS, є проблеми з відео (періодично мерехтить зображення)..Підставив інший Б\Ж, все стало на своє місце;).Підкажіть, що треба робити(міняти)на Б\Ж...
kreshnot
09.08.2013, 13:56
D-Misha, міняй в першу чергу електроліти -мережевий та по 3.3 і 7 волт
D-Misha, міняй в першу чергу електроліти -мережевий та по 3.3 і 7 волтДобре, результат відпишу..
D-Misha,Я б почав із заміру робочих напруг та заміни електролітів...
VADYA777
09.08.2013, 16:26
Саме найкраще це осцилографом поміряти пульсації в БЖ і тоді точно можна знайти який конденсатор висох.А якщо тюнер давній то міняти всі конденсатори в БЖ- і не помилитесь!!!
Замінив тільки мережевий, бо інші підставив раніше, все нормувалося. Тестую на протязі години, картинка стійка.
D-Misha, dresmilleВи неуважно читаєте форум, Вам же писали раніше D-Misha, міняй в першу чергу електроліти -мережевий та по 3.3 і 7 волт , а я просто переозвучив цей пост... beer
D-Misha, Ви неуважно читаєте форум, Вам же писали раніше
Цитата:
D-Misha, міняй в першу чергу електроліти -мережевий та по 3.3 і 7 волт
, а я просто переозвучив цей пост...Я уважно прочитав всі рекомендації. Можливо мене не зрозуміли. Майже всі єлектроліти я поміняв два тижні як, за виключенням мережевого(400vx47mF),якого на той час немав. Проблему усунув заміною мережевого.:confused:
Народ таке питання: в мене на ф100 бут версія 0016.1 (TSHS190CN)
поставив тіко шо нові ключі та канали
Тип файлу: rar chkey2014.rar , які виставив пан sat-prof
але Перш.Нац. та Інтер,Інтер+ ,Україна - непоказують .
то шо мені треба перезаливати софт на якусь свіжішу весію чи шо ? Підкажіть будь ласка.
Яка версія софту в тюнері- 6686 А... , В6825 чи ще інша,а не бут тут грає роль? Всі бісс - кодовані канали не відкриваються чи деякі??Емулятор включений.Ключі є привязані до ідента або частоти каналу в залежності від софту і це треба зістикувати із списком каналів і вшитим софтом.
Яка версія софту в тюнері- 6686 А... , В6825 чи ще інша,а не бут тут грає роль? Всі бісс - кодовані канали не відкриваються чи деякі??Емулятор включений.Ключі є привязані до ідента або частоти каналу в залежності від софту і це треба зістикувати із списком каналів і вшитим софтом.
Hardware version Arion
Software version $TSHA6686S190CNpnc
Database version 0016.1(TSHS190CN)
емулятор включений
vinimm5,Залийте польську ДВБіекстрімівську прошивку ...
vinimm5,Залийте польську ДВБіекстрімівську прошивку ...
Скажіть будь ласка котру саме і де її взяти можна?:)
vinimm5,Можна побувати 6018_dvbxtreme_6686_AF7_RC6.zip ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) з посту #1 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Перед тим бажано зберегти стару прошивку на усякий пожарний ...
vinimm5,Можна побувати 6018_dvbxtreme_6686_AF7_RC6.zip ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) з посту #1 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Перед тим бажано зберегти стару прошивку на усякий пожарний ...
Привіт допоможіть будь ласка : така справа принесли feguson af-2818se на дисплеї 88:88 як це перешити чи шо з цим робити?
sat-prof
15.01.2014, 18:28
vinimm5, [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
vinimm5, [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
ану подивіться на такий шнур чи можна ним переганяти чи таки треба паяти самому...[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
11916vinimm5 попробуй варіант що пропонувався колись.
Мене він виручав але при цьому треба врахувати що тюнер
*перероджується* в AF3018.Гірше ти йому вже не зробиш, але
переконайся в справності бж перед тим.
kreshnot
15.01.2014, 20:28
ану подивіться на такий шнур чи можна ним переганяти чи таки треба паяти самому...[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Ні не підійде,спаяй на резисторах
vinimm5 попробуй варіант що пропонувався колись.
Мене він виручав але при цьому треба врахувати що тюнер
*перероджується* в AF3018.Гірше ти йому вже не зробиш, але
переконайся в справності бж перед тим.
а шо то все це так і робити і заливати цей софтASC6686 а потім заливати просто канали і ключі?, чи ше треба чимось знову шити цю біду?
Вибач за тупість . але шем такого немав:eek:
Дякую за підтримку.;)
Все як описано в поясненні.
Канали і ключі так потім заливаєм.Головне щоб ліг бут з софтом.
Все як описано в поясненні.
Канали і ключі так потім заливаєм.Головне щоб ліг бут з софтом.
Вибач друже,але з тих rar-ів розпаковується тільки оце: erst boot wechseln.buc та MultiArioner.exe . А все решту пише шо треба вставити якийсь диск№2.
я вже декілька раз закачував, але все теж саме:confused:
допоможи будь ласка якщо можеш.
Архів неповний став не понятно но тут в додатку все розпаковане а також рідний бут 2818 -Из личного горького опыта с ресиверами ARION AF-1700E
1.Прошивал Ferguson 3318 - после прошивки на диспее "8888"!
2.При прошивке NEW STAR 202 вырубали свет, в итоге на дисплее ":" !
Не спешите брать в руки отвёртку... и прошивать через JTag !
1.Соединяем ресивер с компютером нуль-модем кабелем (при этом ресивер отключен от сети).
2.Запускаем программу Multiarioner выбираем файл "erst boot wechseln"*buc
3.Включаем ресивер в сеть и ждём окончания загрузки!
4.После окончания загрузки выключаем ресивер с сети.
5.Опять программой Multiarioner открываем фаил "dann sofort die Soft HIER einspielen"*auc,включаем ресивер в сеть и ждём окончания загрузки!!!
После чего ресивер готов к употреблению .
первый файл buc - это и есть сам bootloader
второй файл auc - софт версии ASC6686
8888 wieder reparieren.rar (610,4 КБ)
Архів неповний став не понятно но тут в додатку все розпаковане а також рідний бут 2818 -
ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ ТОБІ ДРУЖЕ!!!!
ше таке питання : які тепер ключики та канали до цего геморою поставити?
мож ставити останні додані [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] #30
чи то якісь мають бути особливі для цеї (маделі)
Тепер можна б було зашити рідний бут і софт при бажанні.
Подивись в приватнв повідомлення ,я там дав ссилку.
І ці останні пробуй мають піти
Тепер можна б було зашити рідний бут і софт при бажанні.
Подивись в приватнв повідомлення ,я там дав ссилку.
І ці останні пробуй мають піти
залив то що ти скинув
Тип файлу: zip AF2818SE Boot 20.1.zip
підкажи ще будь ласка -а софт де взяти можна?
Два софти а канали з ключами давні
Вибач друже шо я так туплю, але краще таки перепитаюся в тебе ще раз з твого дозволу,
двб екстрімовські канали та ключі до цеї (маделі) ,можна заганяти від openbox F100 і тп. так?
Так від openbox F100 ,Аріон1700,Фергюсона AF-XXXX
Зараз вже не все памятаю,но бувають софти з вже зашитими деякими ключами бісс на деякі канали.Це треба пробувати,в мене нема зараз такого апарата тому неможу попробувати
Так від openbox F100 ,Аріон1700,Фергюсона AF-XXXX
Зараз вже не все памятаю,но бувають софти з вже зашитими деякими ключами бісс на деякі канали.Це треба пробувати,в мене нема зараз такого апарата тому неможу попробувати
ЩЕ НЕ ОДИН РАЗ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ ЗА ДОПОМОГУ!!!
все вийшло так як в аптеці:) все залив все працює;)
ПРОШУ ВИБАЧЕННЯ ЗА ТЕ ЩО СТІЛЬКИ НАМОРОЧИВ ГОЛОВИ
ДЯКУЮ ШО ВИ Є!!!dresmille
Studddent
02.02.2014, 16:07
Доброго дня! Не можу налаштувати на цьому тюнері половину каналів з hotbird (1рос, ртр-планета, ін). Немає сигналу. при спробі вручну пересканувати на даних частотах нічого не знаходить. На іншому тюнері всі канали з хотбірда працюють на цій же самій антені, на ф-100 половина працюють, половина - ні. Якась містика:eek:
kreshnot
02.02.2014, 16:38
Доброго дня! Не можу налаштувати на цьому тюнері половину каналів з hotbird (1рос, ртр-планета, ін). Немає сигналу. при спробі вручну пересканувати на даних частотах нічого не знаходить. На іншому тюнері всі канали з хотбірда працюють на цій же самій антені, на ф-100 половина працюють, половина - ні. Якась містика:eek:
Пробуй на пряму,тюнер - конвертор.Буде працювати -спробуй підібрати DiSegC,а краще подивитися з тюнера амплітуду 22кГц.Буде меньш 06В - тюнер у ремонт.
ivantsiura
15.02.2014, 22:17
Привіт!Викладаю дамп для Lemberg 1000-1000G-1100 загрузчики в цих тюнерах різні,щоб не шукати прошивки під різний ВООТ є вихід 1.Просто міняємо ВООТ на 20.1 (S230EC) /в цьому дампі є все необхідне (ВООТ,прошивка,канали станом на 24.01.2014 та ключі станом на 24.01.2014 та програма Dz arion_loader(укр-мова) для зміни ВООТа та загрузки прошивки та каналів. Для загрузки ключів використовую простеньку програму Gasoline 2.0 (укр-мова).
ЦЯ ПРОШИВКА ТІЛЬКИ ДЛЯ (ВООТ 20.1 (S230EC) ПАПКА BISS-OK
ПОРОЛЬ-0000 КАНАЛИ ХОДОВІ В ПАПЦІ UKR-RUS
А для S230CICR ця проша підійде?
ivantsiura, По по ідеї має підійти, але для перестраховки злийте існуючий boot і ПЗ на ПК, можна прогою dz_arion_loader_version2_all_UA.zip ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) з посту #7 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
ivantsiura
16.02.2014, 13:43
Ой вибачте, мені потрібно прошивку під S19CNCI, може хто має?
sat-prof
15.06.2014, 15:10
ivantsiura, 6018CR
Включив в резетку DSR-5001 PLUS щось стрілило і тюнер здох Підставив інший Б\Ж -працює. Що може бути на Б\Ж ???Заміряв мережевий конд. на платі 40mF(краще було б випаяти)
sat-prof
04.07.2014, 10:49
D-Misha, мікросхема ШИМ
D-Misha, мікросхема ШИМРостислав, нема чим міняти крім конденсаторів. Буду шукати.інших питань небуде, поки сам не розбирусь, а потім відпишу.
vanyagld
04.07.2014, 13:10
D-Misha, напевне, вистрілило в наслідок висихання мережевого конденсатора!
Ростислав, ти правий, треба міняти ШИМ(перевірив лампочкою)-TM0265R... Де шукати альтернативу щоб замінити(у мене є Б\Ж до різних тюнерів)
sat-prof
04.07.2014, 22:45
D-Misha, [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Від Опенів Ф100 ІСЕ2B265
Vasja1805
20.01.2015, 08:10
Привіт друзі. Ferguson AF6318CR, не можу знайти прошивку,щоб окремо заливати ключі та канали. Тут на форумі брав прошивку,але ключі зашиті в софт. Брав прошивку,що ключі не зашиті в софт,канали та сигнал присутні,але не показує. Може в когось є софт,щоб ключі небули зашиті?
Всім доброго дня. Є ресівер Openfox AF-3618. Не прошивається. Між процесором і компортом стоїть MAX232, замінити нема чим. Що прийшло в голову. Там процесор такий самий як в глобо 5000. Від компорта сигнали ідуть на 197 і 200 ноги. Можна від глобіка кинути відповідні провода на проц (на мах232) опенфокса, і підключатись кабелем до глобіка? Буде така комбінація працювати (прошивати)?
Значить прошив я його. Там від мах232 на 197-му ногу іде напряму, а на 200-ту - через смд резистор 122 (чомусь замість 1,2кОм він має 880 Ом), який не контачив. Пропаяв - пішло.
filosof34
31.03.2015, 10:21
Добридень. Хочу запитати. Є в наявності старенький F100 до недавнього часу працював як годинник але на минулого тижня після відключення живлення почав скидати канали. Проблема в залізі чи в софті непідскажите. софт DVBextreme
kreshnot
31.03.2015, 10:53
Добридень. Хочу запитати. Є в наявності старенький F100 до недавнього часу працював як годинник але на минулого тижня після відключення живлення почав скидати канали. Проблема в залізі чи в софті непідскажите. софт DVBextreme
В БЖ електроліти треба замінити,та і на материнці треба передивитися
filosof34
31.03.2015, 11:30
Дякую за підскаску. прийду з роботи буду дивитись
Vasja1805
04.04.2015, 16:22
Привіт.Ferguson AF3318-при підключенні антени зависає та перегружається. Бж з другого ,міняв лм,прошивав. Що може бути?
kreshnot
04.04.2015, 16:38
Привіт.Ferguson AF3318-при підключенні антени зависає та перегружається. Бж з другого ,міняв лм,прошивав. Що може бути?
просадка напруги є по 13\19в і яка напруга живлення на ВЧ блоку ?
Vasja1805
04.04.2015, 17:03
просадка напруги є по 13\19в і яка напруга живлення на ВЧ блоку ? Напруга 18,28 - 13,51в.
kreshnot
04.04.2015, 20:33
Напруга 18,28 - 13,51в.
То живлення конвертора.А ВЧ блоку яке?
Vasja1805
04.04.2015, 20:45
То живлення конвертора.А ВЧ блоку яке?
Правильно заміряв? 14198
kreshnot
04.04.2015, 20:57
і скільки ж там?
Vasja1805
04.04.2015, 21:06
і скільки ж там?
3.3 В.
kreshnot
04.04.2015, 21:12
Дивись напругу проца з антеною і без антени
Vasja1805
04.04.2015, 21:16
Підкажіть де саме подивитися , на яких ножках?
kreshnot
04.04.2015, 21:24
2.5в;3.3в
Vasja1805
04.04.2015, 21:26
2.5в;3.3в
Завтра заміряю,відпишу.
Vasja1805
05.04.2015, 12:11
Доброго дня, напруги на процесорі. Без антени 2,25в. 3,35в. Підключив кабель,на таблови 0 або 5 , напруги 2,14в - 3,35в. тюнер перегружається, доки не відключу антену.
kreshnot
05.04.2015, 12:24
а 13\19 з антеною що показує?
Vasja1805
05.04.2015, 12:37
а 13\19 з антеною що показує?19в-14в
kreshnot
05.04.2015, 12:41
спрбуй перешити іншим софтом
Vasja1805
05.04.2015, 12:43
спрбуй перешити іншим софтомДякую.
Vasja1805
05.04.2015, 13:52
спрбуй перешити іншим софтом
Прошивка нічого недала. Без антени робить, з антеною перегружається.
Підключи в гніздо LNB резистор 60...100 ом на корпус замість кабеля, тобто зімітуй навантаження для 317ї і як буде?.Може жила кабеля в гнізді робить КЗ? Проміряй опір з жили на масу при підключеному кабелю.Можна в розрив кабеля (жили чи опльотки) включити амперметр і глянути що за споживання йде в кабель.Шукаєм...
Vasja1805
05.04.2015, 14:30
Підключи в гніздо LNB резистор 60...100 ом на корпус замість кабеля, тобто зімітуй навантаження для 317ї і як буде?.Може жила кабеля в гнізді робить КЗ? Проміряй опір з жили на масу при підключеному кабелю.Можна в розрив кабеля (жили чи опльотки) включити амперметр і глянути що за споживання йде в кабель.Шукаєм...
В кабелі причина неможе бути, другі тюнери працюють.Тюнер минут через 6-10 даже без антени,на таблови 0,і перегружається.
kreshnot
05.04.2015, 18:32
В кабелі причина неможе бути, другі тюнери працюють.Тюнер минут через 6-10 даже без антени,на таблови 0,і перегружається.
заміни ОЗУ
Vasja1805
05.04.2015, 20:34
Відремонтував тюнер. Напруга на процесорі була 2,25 в, замінив діод D301, також конденсатори в обвязці, напруга стала 2,5в. Тюнер вже годину працює,неперегружається. Дякую kreshnot та duman ,за підказки.
kreshnot
05.04.2015, 20:57
Відремонтував тюнер. Напруга на процесорі була 2,25 в, замінив діод D301, також конденсатори в обвязці, напруга стала 2,5в. Тюнер вже годину працює,неперегружається. Дякую kreshnot та duman ,за підказки.
Значить, в якийсь момент була просадка нижче 2.25,просто тестер не встигав показати або не був підключен в момент перезавантаження
Всім привіт. Може хто поділиться схемою до Powersky PS 1500e. Сильно храпить звук і не реагує на прошивку або інші дії (несправний компорт). На рахунок звука попробую замінити 4053, а з компортом уже треба схеми...
Міняв 4053 - не допомогло. Перевірив електроліти і транзистори в районі скарта і 4053 - норма. Без схеми ніяк :-(
Компорт на МАХ232 і цап звука 1725живляться від +5в : провір їх.
4053 і компорт живляться від +12в : провір їх.
на 4053 провіряв - є. до компорта не брався. найшов схему опена F-100 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) (нарив що мій рес є його клоном), попробую послухати навушником після ЦАПа і ОУ (зразу треба було так зробити, але не дійшло)
П.С. Не підкажете чи можна замінити ЦАП PCM1725 на PT8211 (такий як в глобіку 5000). Навісним монтажем, інакше не вийде. дивився даташіти, вроді можна, з 8211 навіть простіше бо йому не треба тактової частоти з 55-ї ноги проца
duman і може ще кому інтересно. у храпі винен був цап звука 1725, замінив навісним монтажем на 8211 від глобіка 5000 - звук нормальний. компорту поміг пропай смд резисторів біля 232. може хтось підкаже де взяти прошивку з емулятором не цей Powersky PS 1500e, і чи можна просто залити від опена f-100, а то неохота після ремонтів запороти прошивкою
Оце все залізо одинакове-заливайте без сумнівуlmy
"Arion"(Openbox-1)
Openbox F- 100
"Best-5450"
"Power Sky PS-1500E"
"NEW Star ST- 202"
"NEW Star ST- 205"
"Master" DSR 999"
Привіт . Відновив я рес фегусон 3318 джегатом.Тепер друга проблема не бачить сегналу від антени.блок живлення в нормі . На LM(KA)317 при переключенні каналів напруга не міняється LM317 поміняв ,результат нольовий! Підкажіть де копати ?
Cам собі дам відповідь ! Причина була в транзисторі Q152 (BC 846).Тепер все ОК !
Добрий вечір!Назріло в мене питання ! ресівер фергусон7318uci непрацюэ звук.Провірено було мікруху AK4702, з 29 по 32 ножку проца звуку виходу нема .Де рити підкажіть ?
така проблема - є тюнер опенбокс-600 пише услуга недоступна якість сигналу 99
зображення і звуку немає може хтось стикався з таким ?
Igor1031
02.03.2017, 09:18
bodnar, проц винен було таке
не можу прошити ф100-похоже щось з компортом, напруга 12= 11,7в-чуть нижча-може є якісь напрацювання.?
kreshnot
17.08.2018, 14:51
не можу прошити ф100-похоже щось з компортом, напруга 12= 11,7в-чуть нижча-може є якісь напрацювання.?
цому апарату 300 років і один день,перевірити БЖ на пульсації,замінити мікросхему СОМ-порту
Korpahec
10.03.2019, 21:07
Доброго вечора!
Помилково залив згрузчик в ресівер фергисон AF 6018 CR мастер боот 6318 прошилося і тепер наресівері натаблі стоять чотири вісімки ось такі 8888 що робити мені хто може зробити джітак чиє тут хтось такий і яка ціна буде. Заговорився з клієнтом іна тобі маєш зробив собі проблему неперший раз їх прошиваю недарма є прислівя той непомиляється що нічого неробить. Порадьте дякую наразі!!!
Доброго вечора!
Помилково залив згрузчик в ресівер фергисон AF 6018 CR мастер боот 6318 прошилося і тепер наресівері натаблі стоять чотири вісімки ось такі 8888 що робити мені хто може зробити джітак чиє тут хтось такий і яка ціна буде. Заговорився з клієнтом іна тобі маєш зробив собі проблему неперший раз їх прошиваю недарма є прислівя той непомиляється що нічого неробить. Порадьте дякую наразі!!!
Тепер залийте мастер софт 6318
Korpahec
11.03.2019, 21:10
niklajj!Доброго вечора! Де можна цей майстер софт6318 взяти :cool: якщо маєте скиньте буду вам вдячний. Дякую наразі!!!:)
Тримайте
Реанімація карточних аріоноподібних після 8888
Якщо не допоможе то тільки JTAG
Korpahec
12.03.2019, 22:01
niklajj! Доброго вечора! Недопомгло нічого дякую вам за допомогу щиро вдячний;) буду реанімувати. Дякую!!!:)
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010