Показати повну версію : Апостроф для Windows XP
Читаючи повідомлення учасників форуму, помітив, що деякі учасники не використовують апостроф. Тому вирішив поділитись файликом, який вирішує проблему апострофа при українській розкладці клавіатури шляхом заміни російських "Ё" та "ё" на '.
ЦЯ ПРОГРАМКА ПРИЗНАЧЕНА ДЛЯ ХРюші!!!
drachuk1979
28.06.2011, 19:32
........що деякі учасники не використовують апостроф.....
Я використовую комбінацію клавіш "Alt 0146" - вже звик..... але за Nick_UA дякую.....
Читаючи повідомлення учасників форуму, помітив, що деякі учасники не використовують апостроф. Тому вирішив поділитись файликом, який вирішує проблему апострофа при українській розкладці клавіатури шляхом заміни російських "Ё" та "ё" на '.
Я використовую наступний варіант: утримуючи Ctrl, двічі натискаю на клавішу “є”.
Я використовую наступний варіант: утримуючи Ctrl, двічі натискаю на клавішу “є”.
Вмене така комбінація непрацює
Щоб ставити апостроф, потрібно переключити на клавіатурі англійську мову і тоді натискати на клавішу, де українська літера "є".
Щоб ставити апостроф, потрібно переключити на клавіатурі англійську мову і тоді натискати на клавішу, де українська літера "є".
В мене апостроф працює при українській розкладці клавіатури через комбінацію -
утримуючи Ctrl, двічі натиснути на клавішу ”є”. Версія драйвера клавіатури 5.1.2600.5512.
Петрович
27.07.2011, 00:06
Для чого робити обома руками щей двічі натискати як це можна зробити в один клік.Я встановив цю програму і давно вже подякував.
тимпаче, що спосіб з контролом працює у Ворді але не у голій вінді ;)
При налаштуванні мовної панелі у Віндовс 7 виберіть розкладку клавіатури "Украинская расширенная" і ЗАМІСТЬ російської букви "Ё" буде Український апостроф, (''''''):) і не потрібні ніякі комбінації клавіш!
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010