КПК

Показати повну версію : Обговорення українських DTH провайдерів (Віасат Україна, Екстра, Либідь ТБ)

sat-prof
03.02.2010, 17:04
Ваше ставлення до нього?:D

roger5000
03.02.2010, 17:35
Поставив батькам пакет "Сімейний", користуються вже півтора року, пакет не дуже цікавий але я їм доставив ще антену 1,40 на 40Е MPEG4 і стало веселіше. ;)

Habib
22.04.2010, 09:51
Вчора ставив Viasat twin з конверторами Eurosky Model:EHKF-5110A.
Що хочу сказати, що конвертора з декодером SRT7700 працювати відмовляються.
При підключенні двох декодерів ,один з них перестає бачити сигнал.
Що характерно з Globo 5000 працюють добре!
Все вирішилось заміною конверторів Twin Model:EHKF-3110A.
Інформація для фахівців !

Habib
22.04.2010, 10:02
Viasat ставлю бажаючим і нікому не заперечую дивитись.
Хоча сам і не дивлюсь Viasat.На цих встановленнях є непогані заробітки,чомуб і не поставити людям які бажають платити і дивитись Viasat.Я за (100%).
В кого інша думка! Можете поділитись .

Android-80
23.04.2010, 21:55
Сашко привіт;) Хоча сьогодні і був у тебе, но ще раз привітаюсь.:o
Я все ж напевно приїду на ту зустріч, бо автолюкс того дня привозить мені товар. Кон"як візьму з собою, адже Петька сидить за кермом.
По темі. Всі пищать, корчаться від слова Віасат, но ні разу не бачив на конференціях форумчан, які власне з "файного міста". А було б непогано???:cool: І Віасат багато про себе почув думок зі сторони, а не лишень одних думок прибічників(дилерів) які і так тягнуть в сторону тієї контори.:o

roger5000
23.04.2010, 22:55
Якщо Віасат не проте то можу прийти. :o
Але зустріч партнерів, а не прибічників чи навпаки Віасату!!!

Android-80
30.04.2010, 00:54
Я нажаль не зміг приїхати, а може і не сильно хотів:o
Хлопаки, хто був на тому тренінгу, про що розказували?:cool:

felix
30.04.2010, 23:43
чи можна на свойому тюнері(наприклад ОРТОН 9600 ХД)купити їхню карточку(офіційно)дивитись пакет ВІАСАТ .і ще одне чи можна паралельно дивитись канали ,що закодовані в БІСС.та інші види кодувань?

roger5000
01.05.2010, 00:43
жоден з Ваших варіантів неможливий!
Карточка Віасат Україна привязана до ресивера з яким продається, на цьму приймачі неможливо дивитися канали кодовані іншими системами кодуванння.

Porter
14.05.2010, 00:50
Сьогодні, 13 травня 2010 року, в м. Тернополі відбулася щоквартальна конференція дилерів Viasat. Були підведені підсумки роботи в першому кварталі 2010 року і накреслені плани на квартал другий, також дилери були ознайомлені з новою акцією. В неформальній обстановці учасники зустрічі відсвяткували другу річницю роботи данного проекту в Україні.

А чим ця інформація корисна форумчанам? :p

sashko
06.07.2010, 21:17
З 12 липня 2010 року стартує нова акція у Віасат-Україна. Повним ходом йде ребрендінг (заміна логотипа).

Android-80
06.07.2010, 22:27
Млять, ржу аж до срачки:o Вони що з розумом не дружать???

1.Віасат створювався для середнього класу(основна маса) українців.
-з самого початку на конференціях керівництво обіцяло, що будуть нові канали і т.д., но потрібно набрати базу в 100 000 абонентів.
-тепер за два роки досягнень на ринку України у віазад-уа аж 35-40тис і керівництво говорить, що їх програмна послуга розрахована на заможніх Українців.

2.Брендування тарілок. Цей пункт теж мене смішить:o На харківських тарілках нанесли "лєвий" логотип, який нічого спільного немає з віасатом і хочуть за це на пів доляра дорожче віддавати установникам. Лохів знов шукають чи знову начальство шведське "розводять" на бабки? Та при замовлені в пару тисяч одиниць на харківському Варіанті на тарілці ЗАДАРМА напишуть, що захочеш-Вася, Микола чи сергій.:o

3.Ребрендінг (заміна логотипа) віазад-уа. Що, такі погані справи панове у нащого провайдера, більше негативу ніж позитиву, всі "шарахаються" лишень від слова Віасат, ніхто не бере, лохи закінчились?:p Чи знову "натягують" шведів на "бабло"???

ЗІ. Одним словом, що за час співпраці з даним провайдером прийшов до одного висновку - Лохотрон. Раджу нікому з ними не зв"язуватись, щоб не попектись, як це зробила велика кількість "знаних" і "профі" установників і реалізаторів сат обладнання.:confused: Пунктів я написав лишень три, но можна цей список продовжити і поверх 100...:o

sashko
07.07.2010, 14:13
а тим часом

Добрий день!

Запрошую Вас на зустріч всіх наших партнерів, яка відбудеться 8.07.10 (четвер) в 15.00 в м.Тернопiль в готелі «Галичина» в конференц-залі на 8 поверсі.
Мета зустрічі: підсумки 2 кварталу 2010р., презентація плану на 3 квартал 2010р, та презентація нової акції.

лист він регіонального керівника Віжн ТБ.

sashko
10.07.2010, 00:55
для тих хто не був на данному міроприємстві - відгуки дніпропетровських колег мовою оригіналу:

Поскольку раньше бывал регулярно-затрудняюсь сказать-ЧТО там может быть полезного кроме фуршета.
Могу даже расписать примерно - как оно выглядит-выглядело.
Часть 1. дежурный манагер виасата рассказывает как у них все классно. Для чего демонстрируются слайды с какими-нибудь графиками. Например можно показать рост этого июня относительно июня прошлого года. (оно ж понятно - перед чм кто-нить подключался - не так ли?) Это все преподносится как грандиозный успех ныне действуюшего менеджмента. И плавный переход к части 2.
Часть 2. Рассказ о новой акции. Как с помощью нее народ табунами побежит, расталкивая локтями друг друга, заключать договора.
Часть 3. Рассказ о новом креатиФФе манагеров. Например - срочно всем договориться с водителями маршруток - пусть раздают листовки. А в пробках по громкой связи в микрофон рассказывают - какой это клевый оператор. Каждому водителю подключившему 5 и более абонентов снимается два штрафа в ГАИ. С ГАИ уже договорились. Ну или что-то в таком духе. Грандиозное. Ибо столбы обвешивать табличками уже было. В мобильных салонах продавали. Остались еще аптеки... Ну еще с главврачами можно договорится - лечение только через подключение к виасат. Короче поле деятельности еще немалое.
Часть 4. Рассказ о кол-ве выделенного бабла. И акцентирование внимания, что бабло на маршрутчиков выделяется только эксклюзивным дилерам.
Часть 5. Фуршет.
Поскольку неудобные вопросы задавать теперь никто не будет - не вижу ни малейших причин отступления от плана. Какая из этих частей может интересовать широкие массы - решать каждому самостоятельно.
автор max_dnepr

sashko
13.08.2010, 22:59
Як стало відомо, Disney Channel буде мати україномовну звукову доріжку...
Відповідно, старт каналу відтерміновується взв"язку з перекладом контенту на українську мову, тобто адаптація каналу для України.

miligo
14.08.2010, 02:01
Viasat це дуже добре, але там нема за що платити.
На мій погляд варіант: 4W,1W,5E,13E,75E є достойною (без абонентплати) альтернативою віасату.

Привет
02.10.2010, 15:46
Виасат это только для лохов

Habib
04.10.2010, 10:21
І знову зустріч дилерів і інсталяторів компанії Viasat.
В четвер 7.10.2010р. на 14.00 год. в приміщенні конференц залу,8 поверх готелю Галичина,відбудеться конференція.Нова акція на четвертий квартал.
Підсумки третього кварталу і обговорення зустрічей в розважальному комплексі Княжий Двір.

Акцію "Тест-Драйв" продовжили до 15.10.2010р.адміністрація Viasat.

slavon
14.03.2011, 21:06
що компанія зростає в першу чергу за рахунок агресивної рекламної кампанії і наявності в пакеті спортивних каналів «Футбол» і «Футбол +», які Viasat поширює за ексклюзивною домовленістю. Про який ексклюзив каналу Футбол+ на пакеті Віазад УА йде мова, я щось не можу второпати ??? Адже окрім Віазаду це канал є в кабельщиків, сукупна аудитарія яких в сотні раз перевищує кількість абонентів Віазаду.
Втім, Ферчук визнає, що ринок супутникового телебачення важкий. «Ми бачимо кілька великих проблем. Перша - це піратство. У нас доступні канали сусідніх країн, які не авторизовані для нашої країни. Це заважає розвитку ринку », - говорить вона.
Ага, х*йовому танцюристу завжди яйці заважають !!!! Що заважає вельмишановній пані дати кращу послугу за адекватні гроші ???

slavon
30.03.2011, 08:36
В рамках оптимізації нашої пропозиції 30 квітня 2011 року припиняється розповсюдження каналу Nickelodeon на платформі Viasat. Тепер це так називається .... :)

Гість
30.03.2011, 12:44
Если есть еще умные люди - никогда и ни при каких обстоятельствах не подключайтесь к Виасат украина - куча хлама, копеечных никому не нужных безрейтинговых бесплатных каналов почему то за деньги, 10 старых страшных фильмов ("Рембо4", 88 минут и еще - за 4 месяца были показаны по 23 раза!!! - сам считал) и сериалов, которые крутят уже пол года в разной последовательности, канал Настоящее страшное телевидение, которое полностью оправдывает свое название (какие то чернобелые фильмы и сериалы 40-х годов), футбольные матчи какой то Бразилии и пляжного футбола, отключены классные детские и взрослые каналы как будто по приказу Национального совета по вопросам телевидения и радиовещания а на самом деле по просьбе Нацсовета руководством Виасат, отключают Никелодеон, как будто бы из за безрейтинговости, хотя меня например никто не спрашивал, канал который получил звание детского канала №1 в России (премия "Большая цифра"), каналы Дискавери, Джиографик с кучей длинной рекламы через каждые 5 минут и еще много чего абсурдного!!! поверьте хоть кто нибудь, а если не поверите, то столкнетесь с этим, и для отключения заплатите как минимум 500 гривен (500* 2,5=1250 русских рублей) и кучу головной боли, а если нет - то столкнетесь с разглашением ваших персональных данных в коллекторские фирмы (узаконеный рекет) постоянные их звонки, суд, прокуратура, милиция...
Меня, дурака, не было кому предупредить, но я предупреждаю, не повторяйте чужих ошибок берегите нервы, деньги, время...
Потратьте лучше все это на Интернет!!!
Если есть единомышленники-пишите [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Я буду знать что кому то помог а значит жизнь прожил не даром
Все эти каналы должны быть в абсолютно бесплатном доступе
они не стоят ни копейки

sashko
30.03.2011, 13:06
Для покращення розуміння на україномовному форумі -

Якщо є ще розумні люди - ніколи і ні за яких обставин не підключайтеся до Віасат України - купа мотлоху, копійчаних нікому не потрібних безрейтінгових безкоштовних каналів чому-сь за гроші, 10 старих страшних фільмів ("Рембо4", 88 хвилин і ще - за 4 місяці були показані по 23 рази! - сам рахував) і серіалів, які крутять вже пів року в різній послідовності, канал "Настоящее Страшное Телевидение", яке повністю виправдовує свою назву (які-сь чорно-білі фільми і серіали 40-х років), футбольні матчі якої-сь Бразилії та пляжного футболу, відключені класні дитячі та дорослі канали начебто за наказом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення а насправді на прохання Нацради керівництвом Віасат, відключають Никелодеон, як ніби-то через безрейтінговості, хоча мене наприклад ніхто не питав, канал який отримав звання дитячого каналу № 1 у Росії (премія "Велика цифра"), канали Діскавері, Джіографік з купою довгої реклами через кожні 5 хвилин і ще багато чого абсурдного! повірте хоч хто небудь, а якщо не повірите, то зіткнетеся з цим, і для відключення заплатите як мінімум 500 гривень (500 * 2,5 = 1250 російських рублів) і купу головного болю, а якщо ні - то зіткнетеся з розголошенням ваших персональних даних в колекторні фірми (узаконений рекет) постійні їхні дзвінки, суд, прокуратура, міліція ...
Мене, дурня, не було кому попередити, але я попереджаю, не повторюйте чужих помилок бережіть нерви, гроші, час ...
Витратьте краще все це на Інтернет!
Якщо є однодумці-пишіть [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Я буду знати що комусь допоміг а отже життя прожив не дарма
Всі ці канали повинні бути в абсолютно безкоштовному доступі
вони не коштують ані копійки

slavon
30.03.2011, 16:32
Апсолютно підтримую попереднього дописувача. Особисто я ще 3 роки тому казав що Віасат УА (Віжин ТВ) в тому вигляді який він зараз є то велика "кака-бека". А те що лохи підключаються - що ж туди їм і дорога - кожен робить що хоче і кожного своя є голова на плечах :)

sat-prof
30.03.2011, 16:53
Підтримую віасат фуфло!
Люди беруть його в основному заради каналів спорту хоча там їх не густо!

Эмин
30.03.2011, 17:01
Підтримую віасат фуфло!
Люди беруть його в основному заради каналів спорту хоча там їх не густо!

Так я теж вважаю що Виасат и Воля це повне лайно

slavon
12.04.2011, 11:45
TVій друг» - cпеціальна пропозиція для клієнтів Viasat!

Підключи до послуги Viasat своїх друзів і отримай подарунок: Я б назвав це трішки по іншому: Лоханувся сам - зроби лохами друзів.
Мда, вже настала весна, а маразм в Віазад УА тільки кріпчає. Найбільше прикололо наступне

відправити другу електронний ваучер з цієї сторінки ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
зробити ксерокопію двох надісланих ваучерів і роздати всім друзям,
замовити додаткові ваучери за телефоном сервісної підтримки клієнтів Viasat 044 401 04 04.

:)

zhyryk.roman
12.04.2011, 14:05
Погоджуюсь із slavon ми тут лохи чи що.
А що шару хтось відмінив?

slavon
12.04.2011, 14:42
zhyryk.roman ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])Тут справа не в "цьоці Шурі" - багатьом людям вона нафіг не треба, але вони змушені нею користуватися. Тут справа в дуже хитрожопому менеджменті Віазад УА (Віжин ТВ) ... :)

sashko
22.04.2011, 09:35
Цікаво, чи хто-сь тут помітив, що вже минув третій рік проекту Віасат-Україна. Що-сь не чути ні вітань, ні поздоровлень.
Можливо знову немає чим хвастатись... Наведу цитату представника шведського інвестора :
- А яке завдання ви наразі формулюєте перед менеджментом в Україні?
- Стійкий бізнес, який приносить гроші.
- Тобто поки що цей бізнес в Україні грошей не приносить?
- Поки ми вкладаємо в розвиток українського ринку. Ми вже вклали досить велику суму, але це не інвестиційний проект. І мої регулярні візити в Україну - нагадування українському менеджменту про це.
- Як довго ви готові чекати на повернення інвестицій?
- Від моменту запуску українського проекту ми говорили про термін повернення інвестицій 3-5 років. Вже минуло 2,5 роки.

slavon
22.04.2011, 09:41
Цікаво, чи хто-сь тут помітив, що вже минув третій рік проекту Віасат-Україна. Що-сь не чути ні вітань, ні поздоровлень. А що власне святкувати - проект збитковий і дякуючи "компетентному" керівництву Віазад УА практично помираючий.

Kokish77
14.05.2011, 13:11
З першого червня 2011року буде припинено надання доступу до телеканалів Nickelodeon
Да-а
діти полюбляють цей канал.
Яка альтернативна заміна?

slavon
14.05.2011, 18:14
Яка альтернативна заміна? А навіщо щось міняти, коли цей проект створений не для задоволення потреб глядача, а для закабалення чергових лохів та відмивання інвестиційних грошей. :)

pirat
14.05.2011, 19:50
щира правда!

victoria1558
16.05.2011, 13:58
Згодна на всі сто з тим , що віасат повинен бути безкоштовним, за гроші дивитись немає чого.

redline
16.05.2011, 15:52
я думаю що на віасаті треба хочаб ціну знизити за абон плату тому що нема чого дивитися за такі гроші

ivantsiura
16.05.2011, 16:11
Та там платних каналів можна на пальцях порахувати. І за що тільки платити?

Miskam
16.05.2011, 17:34
А я хотів підключитися. Тільки в мене вже є антена і ресивер.

drachuk1979
17.05.2011, 23:50
Та там платних каналів можна на пальцях порахувати. І за що тільки платити?
я думаю що на віасаті треба хочаб ціну знизити за абон плату тому що нема чого дивитися за такі гроші
Згодна на всі сто з тим , що віасат повинен бути безкоштовним, за гроші дивитись немає чого.

На кожен товар є свій покупець......В мене є декілька знайомих, які повністю задоволені Віасатом за 69 грн., але вони не знають ,що таке тюнер з ланом....,та що таке "НТВ+" та "Веселка"...

slavon
19.05.2011, 21:22
Відтепер свіжі анонси кращих фільмів та трансляцій ти можеш отримувати прямо на особисту сторінку в соціальних мережах «ВКонтакте», Facebook та Twitter. В народі це називається один простим словом - спам :)

slavon
20.05.2011, 15:45
Приколи "нашего городка", або ще раз про кваліфікацію техпідтримки Віазаду
13:52:49 Пожалуйста, подождите немного, к Вам присоединится оператор..
13:52:56 Оператор Альона включился в разговор
13:53:00 Альона: Здравствуйте! Как я могу к Вам обращаться и чем могу Вам помочь?
13:53:26 Посетитель: Привіт
Я хочу підключится до віасат
13:53:50 Посетитель: У мене є антена настроєна на 7 супутників
13:53:50 Альона: Вартість підключення 749 грн.
13:54:57 Посетитель: Про вартість я в курсі
Я хочу спитати - чи можливо переглядати Віасат на приймачі Openbox S7 ???
13:55:39 Альона: ні, ми підключаємо свій тюнер
13:57:13 Посетитель: Мені не потрібен Ваш тюнер - я маю свій !!!
Чим Вас не влаштовує Опенбокс ???
Продайте мені САМ модуль з картою доступу - все решта я налаштую сам
13:57:53 Альона: Ні, ми підключаємо свій тюнер.
14:00:12 Посетитель: Прошу пані - Ви що читати не вмієте ???
Я ж написав - "Мені не потрібен Ваш тюнер - я маю свій !!!
Чим Вас не влаштовує Опенбокс ???"
Мене цікавить можливість перегляду на цьому приймачі - тобто Ви мені повинні продати САМ модуль з картою доступу або саму карту доступу - яка має працювати з моїм ресом
14:01:07 Альона: Ні, ми в будь-якому випадку підключаємо наш тюнер,Ваш тюнер нам не підходить.
14:06:13 Посетитель: Чому ??? Розкажіть більш докладно будь-ласка.
Бо судячи з технічної характеристики мій тюнер повинен повністю підходити для прийому Вашого пакету - він повністю підтримує стандарт DVB-S2/mpeg4 (ба навіть більше - підтриує HD. - чого Ваші тюнера не вмsють робити). має слот для САМ модуля та слот під карту доступу
14:09:17 Альона: Тому що ми працюємо тільки з нашими тюнерами,наша карточка доступа підходить лише до нашого тюнера!!!Карточка прошита під тюнер,а тюнер під карточку.
14:14:20 Посетитель: Тоді продайте мені САМ модуль
Як це роблять інші провайдери - приклад ті ж російські - Триколор, Радуга
14:15:16 Альона: такої можливості не має
14:17:18 Посетитель: Чому ??? Віасату що не потрібні мої гроші ??? Я готовий платити , тільки хочу дивитися пакет на своєму обладнанні ??? Чи у Вас так багато бажаючих підключитися і Ви ніяк не підете мені на зустріч ???
14:19:49 Альона: Тюнер наш Ви отримуєте безкоштовно і ми можемо Вам все підключити,але до нашого обладнання.Скажіть, а супутникова тарілка у Вас є?
14:23:21 Посетитель: Є - а ж 3 штуки - налаштовані на 7 бортів -
1 - 4W. 5Е, 13Е
2. 36Е+ 31,5Е
3. 75Е
Але я хочу дивитися ТВ на своєму приймачі, бо не робити ж мені в кімнаті стійку з декількох приймачів.
14:25:09 Альона: Для просмотра каналов телевидения Viasat необходимо использовать специальное оборудование – разработанный для украинской DTH платформы цифровой спутниковый приемник Viasat SRT 7707, карточка Viasat в другом ресивере не будет активна.Если Ваша спутниковая тарелка на 3 головки, то стоимость для Вас будет только 349 грн. - это активация карточки доступа.Доставка,установка и тюнер бесплатно.
14:30:14 Посетитель: Чому ???
Розумієте я зараз стою перед вибором підключатися мені офіційно до Вас, чи напівофіційно до російської Радуги . Мені сказали що Радуга на моєму приймачі піде без проблем аж бігом. Більше того мені сказали що на тій самій карточці, за ті самі гроші я зможу дивитися пакет одночасно ще на двох ТВ - на кухні і дитячій - прикупивши ще два приймача Опенбокс.
Скажіть а у Вас така можливість є ???
14:32:19 Альона: Для того,щоб дивитися наше ТВ на 3 ТВ,потрібно ще 2 наших тюнера і абонплату будете сплачувати по 2 і 3 ТВ по 49 грн. за пакет Престижний.
14:33:51 Посетитель: Чому ???
Для Радуги буде досить одної карточки і відповідно одної обонплати.
Напевно я все ж таки зупинюся на Радузі
Дякую
14:34:31 Альона: Всього найкращого!
14:34:47 Посетитель: І Вам не хворіти

boris
20.05.2011, 17:46
І це що, дійсно так було??? Дурдом-веселка! Нехай вибачають мене модератори.То як це зрозуміти???

slavon
20.05.2011, 18:34
І це що, дійсно так було??? Так дісно - саме так і було - я сьогодні щоб преревірити інфу від Habib ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) зайшов на сайт віазаду, випадково мені впала в очі пімпочка "Онлайн консультація" і я вирішив троха себе розважити, по моєму прикольно вийшло.

slavon
09.06.2011, 07:31
Канал Меню-TV стартує на Viasat...
:)Мда, як кажуть у нас "всратися і не жити" - цей "чудо-провайдер" знову збирає в пакет різний ФТА непотріб і його клієнти дивитися за гроші те, що інші на халяву. З часом мараз Виєбіжену тільки кріпчає. Мені дивно чому ці маразматики не написали в цьому рекламному спітчі приблизно таке - "Канал "Меню ТВ" - достойна заміна Nat Geo Wild" :o

slavon
11.06.2011, 08:21
Колцентер Віасат УА (Віжин ТВ) обзвонює потенційних абонентів з пропозиціямми підключитись. Ось що розповів про це, один із користувачів під ніком tosat ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*****************/index.php?action=profile;u=22) на одному із форумів Сьогодні нарешті віасатівці перший раз ощасливили своїм дзвінком на мобілу, видно справи кепсько пішли, раз дзвонять всім підряд, бо нещодавно мому другові звонили..
На їхню пропозиція я відповів, що не потрібно, а вони: "- як.., Ви не бажаєте дивитися якісне цифрове телебачення..?", в мене було декілька хвилин і я висказав все що думав, це і про НД, відповідь була, що поки що не планують, бо є тіки 4 канали.., і нема перспективи.., про їхній платний контент, а також власного виробництва.., про кабальний договір, котрий по любому без втрат не розірвеш, а на закінчення підлив масла в огонь, тобто так поганив їх тьюнер, що він навіть "інтеру" не може відкрити, ну а про 8000 Дрім вони навіть ніколи не чули, і я порадив хоч поцікавитись що то за апарат і порівняти з тим, що вони пропонують..

P.S. Забув, ще додати, що я їм говорив, раз у них "якісне" цифрове телебачення, то чому вони його всім підряд пропонують, адже відомо, що якісний товар реклами не потребує.., навпаки клієнти самі до них дзвонять..

яяя
11.06.2011, 15:19
будь ласка, зробіть так,щоб Nickelodeon знову був у ефірі, бо дітям без нього немає що дивитись

slavon
11.06.2011, 15:28
будь ласка, зробіть так,щоб Nickelodeon знову був у ефірі, бо дітям без нього немає що дивитись Шановний !!! Зроблю Вам Nickelodeon, як тільки стану одним з менеджерів Віазаду - сьогодні заповнив анкету на місце звільненого Діми Шведько :o

А якщо серйозно, то що я можу Вам порадити з цього проводу:
1. Розривайте договір з Віазад УА. Викидайте те одоробало під назвою Strog 7700/07
2. Купуйте нормальний ресівер з підтримкою ЕМУ та "цьоці Шури" - тема з вибору ресіверів є у нас на форумі.
3. Підключайте "цьоцю Шуру " і дивіться улюблений канал то ще близько сотні російськомовних каналів за адекватні гроші !!!

ENERGYMAN5
22.06.2011, 00:08
де можна докладніше почитати про "цьоцю Шуру "

funt3
22.06.2011, 00:10
Тут !! ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

slavon
01.07.2011, 11:09
Судячи з усього, особливо якщо врахувати оце: Тест карти "Test 1-8" З'явилися в пакеті "NTV Plus" на 11977 R 27500 3/4. Verimatrix, Viaccess2.6, Viaccess3.0, Viaccess4.0, Viaccess5.0
канали "Da Vinci Learning і Viasat Explorer" З'явилися в пакеті "NTV Plus" на 11977 R 27500 3/4. Verimatrix, Viaccess2.6, Viaccess3.0, Viaccess4.0, Viaccess5.0 шведи запустили для Віжин ТВ (Віасат УА) проект "фініш" ...

slavon
01.07.2011, 11:38
Чергова лохотронська акція від віазад уа:
С 01.07.2011 стартует новая акция «Украина 69/99» со значительно сниженной стоимостью подключения к услуге.
Стоимость подключения:

* Комплект -699 грн за оборудование с активацией и доставкой (ранее было 749 грн)
* Тюнер -199 грн за ресивер с активацией и доставкой. (ранее было 349 грн)

Абонентская плата:

* 69 грн. первые 2 месяца;
* 99 грн. – с 3-го месяца (при переходе на пакет «Престижный»);
* 69 грн. –с 3-го месяца (при переходе на пакет «Семейный»).

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Інфа з цього форуму ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

ravsat
02.07.2011, 19:04
Шановний !!! Зроблю Вам Nickelodeon, як тільки стану одним з менеджерів Віазаду - сьогодні заповнив анкету на місце звільненого Діми Шведько :o

А якщо серйозно, то що я можу Вам порадити з цього проводу:
1. Розривайте договір з Віазад УА. Викидайте те одоробало під назвою Strog 7700/07
2. Купуйте нормальний ресівер з підтримкою ЕМУ та "цьоці Шури" - тема з вибору ресіверів є у нас на форумі.
3. Підключайте "цьоцю Шуру " і дивіться улюблений канал то ще близько сотні російськомовних каналів за адекватні гроші !!!

Підключаю віасати вже третій рік і соромно - які же ми, українці лохи!
Приходиш до клієнта, у нього інтернет ОГО, плазма на 42 дюйми, начинаєш йому пояснювати про шару, а він з витріщеними очима НІ ДАВАЙ ВІАСАТ. І випадки такі доволі часті. Чимось наш народ все-таки зомбують...

slavon
02.07.2011, 20:05
Приходиш до клієнта, у нього інтернет ОГО, плазма на 42 дюйми, начинаєш йому пояснювати про шару, а він з витріщеними очима НІ ДАВАЙ ВІАСАТ. І випадки такі доволі часті. Чимось наш народ все-таки зомбують... Значить погано пояснюєте....

slavon
10.08.2011, 17:55
Відповіді керівництва Віазаду на запитання користувачів форуму Віазадфанів
1. Как развивается ситуация с долгообещанным включением канала Дисней в пакет Viasat Украина?
Все розвивається дуже позиивно, хоча і довго. На даний момент ми раді повідомити вам, що з вересня канал Дісней з"являється на нашій платформі

2. Будет ли пакетирование каналов?
В цьому році ні. Згідно нещодавнього маркетингового дослідження, проведення пакетування не призведе до росту продаж. А як ви самі розумієте, витрати на білiнгову систему значно зростуть, відповідно наразі - це не вигідно компаніі. Тому в 2011 році цього не буде. Далі ринок покаже.

3. С чем связан опрос на сайте Viasat в отношении нового тюнера за 300 баксов?
Так, справді, ми проводили дослідження на нашому сайті на предмет попиту на тюнер HD. Ми хочемо запустити цю послугу, але слід віддавати належне і тому, чи існує попит на ринку? Поки ми цього не побачили. Навіть великі гравці на ринку кабельного ТВ, не можуть поки похвалитись значними успіхами із HD. Але ми продовжуємо регулярно досліджувати ринок з цього питання.

4. Группы каналов какого направления,по мнению компании, нуждаются в качественном и количественном усилении и будет ли оно в ближайшее время?
Дитячий блок каналів. Ми побачили, що із оптимізацією деяких дитячих каналів, споживачі негативно це сприйняли. В вереснi ми запускаємо Дісней, найкращий дитячий канал, який нам допоможе не просто замінити, але й підсилити блок дитячих каналів. Ну і кіно звичайно. У цьому напрямку ми з початку 2011 року значно покращили безпосередньо контент, який демонстується на кіноканалах TV1000, TV 1000 Русское Кино, TV 1000 Action. Ми в 2011 році значно збільшили фінансування закупок контенту на ці канали, і встигли показати нашим споживачам трилогію "Бетмен", "Адмірал", "Цар", "Кохання у великому місті 1 і 2", "Апокаліпсис". І це тільки початок, у вересні ми покажемо «Міліонер із нетрів» і багато інших високоякісних фільмів.

5. Будем ли мы смотреть в новом сезоне лигу чемпионов и Лигу Европы на каналах Viasat или опять настраиваться на матрас?
На жаль це залежить не від нас. Покупкою прав трансляцій займається самі телеканали. Як ви можливо знаєте, зараз закінчуються тендери. Ще перед початком тендерів, ми просили всі канали-учасники, передбачити права і на супутник. Ми робимо все можливе, щоб ситуація яка інколи виникала на каналі ICTV, більше не повторилась.

6. Почему бы не включить в пакет канал типа Ретро или Ностальгия? Хотя бы в порядке эксперимента.
Нашою цільовою аудиторією ми вважаємо молодшу і прогресивнішу аудиторію, ніж та яка дивиться ці канали. Як ви розумієте, додавання таких каналів особливої цінності для наших споживачів не принесе.

7. Нельзя ли перегруппировать в епг некоторые каналы (предлагаю переместить каналы 41 и 42 на позиции 76 и 77,канал номер 80- на позицию 67, канал номер 133-на позицию 250. Так по-моему удобнее).
Ми не до кінця зрозуміли запитання. Будемо вдячні за уточнення.

8. Желательно получить конкретные ответы, а не отговорки типа "мы работаем в данном направлении". Это добавит компании авторитета и уважухи и с моей стороны, и со стороны других абонентов (наверное). В противном случае - пользы никому такой односторонний разговор не принесет (имхо).
Абсолютно згодні . Сподіваюсь наші відповіді досить вичерпні. Якщо ви вважаєте компанію закритою, заходьте до нас на сторінки в соц. мережах Facebook I Vkontakte. Це наші нові сторінки, як раз основною метою яких є ведення активного діалогу.

9. Есть ли шанс, что у нас на экранах появится канал IDEA?
Ми тільки вітаємо появу хороших каналів в Україні. Поки що ситуація із цим каналом для нас не до кінця зрозуміла. На жаль, ми не маємо конкретної інформації ні щодо юридичних, ні щодо технічних і контентних характеристик цього каналу. Ми ведемо преговори із цим каналом.

10. Есть ли шанс, что у нас на экранах появится адекватная замена Nat Geo Wild? Все прекрасно понимают, что такой заменой может быть только Animal Planet. Канал Nature хороший, но он во многом уступает вышеупомянутым каналам. Лично я был бы готов платить больше за возможность смотреть хорошие познавательные каналы. Познавательный набор у вас пока что еще достаточно неплохой, но уход таких каналов как Nat Geo Wild настораживает и невольно заставляет смотреть в сторону НТВ+
Ми вас розуміємо, але вважаємо, що Viasat Nature, набагато кращий в плані контенту. Адже і контент який ми закуповуємо значно новіший, і повторів значно менше. Також, ми бачимо і по рейтингах, як цей молодий канал швидко набирає аудиторію.
Разом і тим, ми більше зацікавленні у додаванні нових кіно- і спортивних каналів, які за оцінками споживачів значно цікавіші.

11. У абонентов ощущается нехватка Фильмового Премиум-Канала!.. При всём уважении к положительным изминениям канал TV1000 таким являтся не может... no Как вы понимаете,фильмовый Премиум-Канал, как и спортивный показывает ВСЁ Самое Свежее...в спорте это трансляции, на фильмовом канале--Премьера Каждый День фильмов 2009-2011 годов (на даный момент)...Как вариант можна договорится или с IDEA (что Лучше,фильмы будут дублированы Полностью),или запустить переведённый на русский TV1000 Premium (что Хуже,перевод двухголосый на даный момент... wink )Понимаю что это немалые затраты и думаю Большинство абонентов ради добавления Такого Канала пойдут на доплату или как вариант продавать этот канал Отдельно...
Ми ведемо преговори і IDEA, але як зазначено вище, поки з цим каналом ясності мало. В короткостроковій перспективі ми будемо значно нарощувати якiсть фільмів на групі каналів TV1000.

12. Поддерживаю желание добиться прав на спутниковую трансляцию Лиги Чемпионов/Лиги Европы от каналов... Думаю с ТРК "Украина" будет всё как и в прошлом сезоне, остаётся договорится ещё с одним каналом...
По супутниковій трансляції ми відповіли вище.

13. Каналы Дисней и Animal Planet абонентам нужны, первого ждём уже год!..
Також відповіли вище. Контент на каналі Viasat Nature, значно новіший і менше повторів.

14. Рекомендую ещё обратить внимание на такой простенький канал "Малятко"...как никак мультики там по-украински переводят... Думаю он бы не был лишним в пакете, и вряд ли стоит больших денег...ежели Меню-ТВ добавляется...
Хороше запитання. Ми звернемо на це увагу, і промоніторимо контент.

15. Верю, что буде По-Моєму!.. – Саме так !

16. Дисней и адекватный "взрослый канал " будет, а то XTV поднадоел ?
На жаль, заборона Нацради на канали Adalt I Spice не дозволяє нам включити ці канали назад. Ми, разом із деякими іншими кабельними операторами, активно працюємо із державними органами щоб їх повернути. Поки безуспішно

17. Хочу спросить руководство Вижн, как они видят развитие спутниковой платформы Viasat? На какую аудиторию они рассчитывают? Планируют ли в будущем убрать пункт о штрафе в договоре за разрыв договора? Почему информация о численности абонентов, скрывается за семью печатями? Только не общими словами,а по конкретней. В рамках того,что можно рассказать.
Вцілому, ми задоволені розвитком платформи - як кількістю абонентів, так і розвитком послуги. Звичайно є певні проблеми, але як показує досвід з інших країн, всі вони зв»язані із раннім розвитком платного ТВ взаглі в нашій країні. Наприклад: законодавча неврегульованість ринку супутникового ТВ вцілому, «очищення» прав на супутникову трансляцію, велика кількість «піратського» контенту, непрозорість ринку кабельних операторів, роздрібненість операторів і низька купівельна спроможність абонентів (у порівнянні з Європою); все це нам не допомагає розвиватись ще швидше.
Активний набір абонентів і покращення контенту залишаються основними пріорітетами нашої компанії. Ми хочемо, щоб Viasat в Україні і надалі лідирував на цьому ринку і задовільняв потреби наших клієнтів.
Ми очікуємо прихід нових операторів, і на нашу думку, це значно пожвавить ринок і нас звичайно .
Щодо кількості клієнтів, оскілько компанія MTG є публічною, інформацію про кільксть абонентів надається тільки в квартальних звітах. Останній можна знайти на корпоративному сайті компанії [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Цільовою аудиторією є сім»ї із доходом середній і вище середнього, які проживають у власному будинку.

18. Вопрос следующий, почему картинка на некоторых платных каналах (например National Geographic) уступает по качеству многим открытым каналам? Изображение зачастую какое-то размытое, нет резкости. Такое впечатление, что нам "не доливают" на стороне оператора.

Все зависит от исходного качества самого канала. Сейчас у нас есть достаточно полосы и весь доступный ресурс на транспондере распределяется таким образом, что он не вносит никаких дополнительных потерь качества. Те каналы на которые мы имеем прямое влияние (все каналы Viasat, например Nature) всегда придерживаються высоких стандартов.

Если канал или отдельный материал на разных каналах уже имеет проблемы с качеством (размытость, артефакты – «квадратики» на динамических сценах), то лучше на выходе нашей головной станции он не будет. Что касается Евроспортов, ТРК Украина и Футболы – вещатели этих каналов изначально предъявляют высокие требованию с целью дальнейшей дистрибьюции на аналоговые передатчики и кабельные сети.

Мы пока не видим особых проблем, но будем благодарны, если «форумчане» смогли сделать некий опрос, где было бы видно на каких каналах есть проблемы с качеством. Со своей стороны мы бы смогли внимательно посмотреть на этот канал и решить проблему с производителем .

Что касается National Geographic, спасибо за информацию. Мы начинаем мониторинг этого канала, что б определить проблему.

PS По неофициальной информации есть вероятность появления канала Дисней на платформе Viasat 15 августа.

Взято тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

hacjka
08.10.2011, 11:27
:Dвіасат бачить шо кліенти тікають:o

roger5000
25.11.2011, 07:45
Литовський канал TV8 немає жодного відношення до 'Viasat Ukraine'.
Думаємо що пишемо, зберігаємо порядок на форумі.

Vasil_master
03.12.2011, 20:17
Хтось знає скільки реально у "Віасата" клієнтів в Україні?

slavon
27.01.2012, 09:06
Угоду на трансляцію «Футбол» і «Футбол+» на Viasat продовжено до 2015 року... Якщо ця інформація вірна і угоду продовжено на цих же умовах - умовах ексклюзивності для супутникових DTH платформ в Україні, то це як на мене погано, дуже погано - не бачити Екстрі футболів у своїй пропозиції як мені власних вух без дзеркала...

slavon
16.02.2012, 17:52
Оксана Ферчук, про підсумки 2011 року - "хваліть мене мої губки "
Оксана Ферчук: «Для украинского потребителя контент №1 - кино»

Платное спутниковое телевидение демонстрирует быстрый рост клиентской базы и в кризис. Впрочем, эта индустрия не может добиваться хороших результатов и выйти в прибыль, если не будет все время предоставлять доступ к новым качественным и разнообразным каналам. О контентах «№1» и «№2», пиратстве и андеррепортинге, HD и мировых событиях, которые стоит смотреть в таком качестве, «МедиаБизнесу» рассказала генеральный директор оператора спутникового телевидения в Украине Viasat Оксана Ферчук.

- Как вам 2011 год? Был ли он благоприятен для компании?
- Мы очень довольны результатами прошлого года. Наша клиентская база выросла почти на 70%. На протяжении трех лет нашей работы мы удваивали число клиентов каждый год. В прошлом году выросли и доходы на 80%.

Показательно, как меняется восприятие нашего бренда потребителями. На сегодняшний день знание Viasat (с подсказкой) 80%. Согласно данным исследований, в восприятии украинских телезрителей мы обогнали всех игроков на рынке платного ТВ и стали лидером в этой категории. Это хорошее условие для дальнейшего роста продаж.

- Почему рост доходов составил 80%, а рост базы на 70%?
- Это чисто технический эффект связанный с подключением клиентов по кварталам. Наши цены остались на прежнем уровне.

- А в 2012 году будете повышать цену?
- Пока что у нас нет таких планов. У нас другое видение развития и взаимодействия с рынком. Мы хотим начать предлагать более интересный и дорогой контент. Если клиент захочет его смотреть, он будет платить больше.

- Это вы говорите об HD?
- HD к нам придет. Это мировой опыт. Уже сегодня в Швеции 20% всех домохозяйств принимают программы в этом формате. На нашей платформе в Швеции - 40%, в Британии, Sky - 38%. Но наши предложения клиентам не сводятся только к HD.

- То есть вы предлагаете больший выбор программ?
- Клиенты покупают и хотят смотреть развлекательные, обучающие, спортивные передачи. В прошлом году мы пересмотрели наполнение наших пакетов. Очень важным мы считаем «фильмовое» направление - усилили нашу линейку киноканалов, добавив «Sony Enertainment», «Universal», «Еврокино». По всем исследованиям для украинского потребителя контент - №1- кино. Сейчас у нас 14 фильмовых каналов, три из них (TV 1000) - эксклюзивные. У нас столько кино без рекламы, что его смотреть-не пересмотреть.

Контент №2 - это спорт. С точки зрения спортивного контента у нас лучшее, по нашему мнению, предложение из числа спутниковых платформ. Во-первых, благодаря сотрудничеству с «Медиа Группой Украина» мы эксклюзивно предоставляем зрителю отличные футбольные каналы: «Футбол» с 2009, а «Футбол+» с прошлого года. Все игры чемпионата ЕВРО 2012 будут доступны нашим старым и новым клиентам по всей стране. Мы будем первыми, кто предложит для спутника трансляцию футбола и игр чемпионата «Евро 2012» в HD. По данным исследований 43% зрителей в Украине смотрят футбол.

Затем начнется олимпиада, ее наши клиенты смогут смотреть на «Первом национальном» и на «Евроспорте». Каждый день есть что посмотреть - от чемпионата по дартсу до футбола. От экзотики до популярного и массового.

В 2012 добавился «Хоккей». Хоккей не имеет такой широкой популярности, как футбол, но он имеет лояльную аудиторию и будет развиваться. На данный момент у нас девять спортивных каналов.

Мы не забываем и о детях, для них в прошлом году добавили «Disney».

- Вы будете использовать Евро 2012 для продвижения HD –каналов с помощью того же «Футбола»? Каковы ваши планы на увеличение клиентской базы?
- Лучше всего преимущества HD можно увидеть именно в спортивном контенте. Евро – это событие десятилетия для Украины. Имиджевая составляющая тут есть, мы будем ее использовать для популяризации HD сервиса в Украине.

- Когда вы выйдете на самоокупаемость?
- Пока что мы являемся инвестиционным проектом. Учитывая специфику нашей страны и частые изменения в законодательстве – я бы не стала делать прогнозы.

- Какие проблемы на рынке мешают вашей компании выйти в плюс?
- Самое главное препятствие – это отсутствие культуры потребления контента. Сюда относятся и пиратство и андеррепортинг, когда кабельные операторы традиционно занижают число абонентов. В результате они снижают себестоимость услуги, а это не дает возможности правообладателям предоставлять более разнообразные и качественные каналы в Украине . Но вопреки сложностям, нам удается развивать понимание того, что хороший контент стоит денег и успешно развивать свой бизнес.

Владимир Задирака.
:o

slavon
17.05.2012, 16:23
Тест НD каналу "Футбол" УА зявився на ТР Віжин ТВ з 16.05.2012 р.
Тесты HD версии канала 'Футбол (Украина)' появились в пакете 'Viasat Ukraine' на 12207V (европейский BSS луч), DVB-S2/8PSK/MPEG-4/HD/открыто, SR 27500, FEC 3/4. (Aybolit, 19:47 CET)
Відсканував я той ФТА тест - формат ХД кадру на каналі 16:9 у нього вкладений судячи з якості картинки та бітрейду 5МБіт/с СД кадр каналу Футбол у співвідношені 4:3 який на той час транлював футбол у картинці 16:9. Виглядало це як дві широкі жирні чорні полоси по боках (справа і зліва) + трохи вужчі і світліші полоси зверху та з низу зображення. По центру картинки великими жирними білими буквами написано test...... ХД якість на тому каналі аж "зашкаює" російські Футбол і Футбол 2 з 36Е зі своїм бітрейдом 10-15 МБіт/с навіть близько не можна порівняти ... :D :D :D

Zhora15
18.09.2012, 17:08
або як знайти чергових винуватців власного бездарного мартетенгу...
А що вони,хотіли,поперше не ту країну обрали,по друге ціни на пакети якість яких ну вже дуже слабенька-космічні,плюс ще тюнер їхній....Такий Віасат в Укр то утопія...За ті самі бабки можна дивитися Цифру Плюс в сто раз якіснішими каналами....ІМХО

slavon
26.09.2012, 14:22
А вот и о новых каналах и новых тарифах инфа.
По предварительной информации с 4 октября с.г.:
3 анонсированных новых фильмовых телеканала от Виасата будут доступны для абонентов Вижина в 2-х версиях - SD и HD.
ТВ 1000 Комеди сразу и автоматом попадает в Престижный без изменения его действующего тарифа.
За 2 других новых фильмовых SD канала будет взиматься отдельная плата и в этом случае суммарно она составит для варианта Престижный Премиум (как то так название) 169 грн.\мес.
Для их HD версий, абонплата за консолидированное предложение будет составлять 199 грн.\мес. Взято тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
:D маразм і дибілізм - у тому Віазаді який зараз є і так дивитися практично немає що, а вони добавили пару каналів і відразу ціну піднімають. То моєму так само П+ робила приблизно за 8 місяців перед тим як спочити у Бозі (піти з 36Е за неуплату ТР), так у тих хоч контент більш-менш нормальний був, а тут один Віазад... :o

Korpahec
27.09.2012, 00:48
Slavoh! Ви повністю праві за віазад там точний галяк на перегляд і ще бабло друть! Я нізашо не проміяю свою тьотю шуру на цей маразм металолом! Тоє повний лохотрон!:o

slavon
19.10.2012, 14:22
Три основні проблеми, чому клієнти не підключаються до віазад

Игроки рынка платного телевидения отмечают ряд проблем, мешающих развитию этой сферы

Киев. 18 октября. УНИАН. Игроки рынка платного телевидения в Украине отмечают ряд проблем, которые мешают развитию этой сферы в стране.
В частности, три основные проблемы на пресс-конференции в УНИАН озвучила генеральный директор компании Viasat Оксана Ферчук.
Одной из проблем, которая мешает развитию, является отсутствие нормы обязательного лицензирования всех операторов рынка. «Если рынок регулируется, он должен регулироваться для всех субъектов», - сказала О.Ферчук.
Вторая проблема – кардшаринг. «Проблема кардшаринга. Это пиратский способ потребления контента, при котором через сеть Интернет абонент получает возможность вскрывать систему кодирования другого оператора и иметь доступ к контенту бесплатно. Этот метод пиратского доступа к контенту распространяется на территории Украины с помощью частных предпринимателей – дилеров и инсталляторов, которые берут за него определенную плату. Но эта плата не соизмерима с той платой, которую берут операторы», - отметила гендиректор Viasat.
Третьей серьезной проблемой, по ее словам, является то, что некоторые провайдеры иногда скрывают реальную информацию о числе абонентов. «Некоторые провайдеры, существенно занижая количество абонентов в отчетах, нечестно рассчитываются с дистрибьюторами и правообладателями. Правообладатели, в свою очередь, не получают необходимые суммы денег и не могут развивать дальше контент. Страдает в конечном счете потребитель", - подчеркнула О.Ферчук.

Ну як завжди, у провалах Віазаду, винуваті усі, окрім самого Віазаду...

slavon
02.11.2012, 10:44
Блін ті клоуни ще СУД (кодування) нетрадиційну(е) вибрали - Poly Cipher - знову будуть впарювати свій металолом і що 2-3 роки його міняти
Поднимем завесу тайны, какая СУД используется? ;)

Цитата:
Компания «ExSeT» находится в городе Алмере, Нидерланды, недалеко от Амстердама.
Основана в марте 2010 года и занимается разработкой программного обеспечения для систем цифрового (спутникового) телевидения, специализируясь в области криптографической защиты контента.
Имеется два подразделения - в Нидерландах и в Эстонии, в которых работает около 30 человек.
Компания ориентирована на найм инженеров и разработчиков высокой квалификации и производит поиск по всему миру. В настоящее время среди сотрудников компании представлено 11 национальностей. Рабочий язык - английский.

Из личного наблюдения: в потоке висят BAT таблицы, ключи - ну о-очень длинные у этой разновидности СУД и алгоритм работы... Кхм... Нетрадиционный, скажем так.

Прочитал,что кодировка-Poly Cipher Невже доля спочившої у Бозі П+ і помираючого Віазад УА їх так нічого не навчила ???
Інформація з сусіднього форуму ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Zhora15
11.12.2012, 13:34
оператора цифрового супутникового телебачення Либідь ТБ
Впринципі,як би вони продавали дешеві тюнера,і абонплата була б межах 50грн,то була би не погана альтернатива Зекоблуду

slavon
22.01.2013, 13:16
Канали «Плюс Плюс» і «Малятко-ТВ» доступні всім абонентам Viasat, А також усім абонентам ФТА ресіверів, які навіть можуть не здогадуватись що є такий в Україні DTH провайдер - Віазад УА...
Щось я не в'їду яким боком Віазад УА до цих ФТА каналів ???

Zhora15
28.01.2013, 15:39
Приклади:

Для того, щоб дивитися телеканали пакету «Пізнавальний+» у вільному доступі:
Оплатіть доступ на місяць до п'яти стандартним тематичних пакетів (89 грн/міс. з пдв) і до розширеного пакету «Фільмовий+» (16 грн/міс. з пдв), замовте пакет «Пізнавальний+».

Xtra TV
Судячи по "супер" акції,діла у них "процвітають" [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ,це акція на кштал Купи одну бутилку пива і якщо хочеш купи іншу [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Якби не пакет Футбол,їхні картки взагалі ніхто би не брав ,,,ІМХО

slavon
28.01.2013, 16:05
Zhora15, це акція на кштал Купи одну бутилку пива і якщо хочеш купи іншу [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Це точно друже... [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Пам'ятаю, десь неділі зо дві тому, мені дзвонила "прошу пані" з Екстри - агітувала за їх пакет. То я їй сказав що їх весь пакет більше ніж 40-50 грн./міс не коштує. Вона спитала чому ??? Отримала пояснення що у містах є конкуренція - кабельники, ІРТВ, "цьоця Шура" , а для села, у нинішніх умовах "пакращення життя ... ", 90 грн./міс за 42 канали це надто дорого...

Zhora15
28.01.2013, 16:47
з Екстри - агітувала за їх пакет. То я їй сказав що їх весь пакет більше ніж 40-50 грн./міс не коштує.
Я на їхньому форумі ,щось подібне писав,навіть дав скріншоти скільки коштує віп кіно у тих же поляків..... До речі зараз НТВ Восток,хоть не розшарюється,але абонплата там якихось 100грн за якісні канали.....

slavon
28.01.2013, 18:18
Доречі , я вже досить давно не заходив на сайт Екстри. Зараз зайшов, включив калькулятор пакетів і мало не втратив свідомість, виявляється усі канали Екстри (включаючи футбол і так звані екстра пакети) коштують 179 грн./міс. Як казав вуйко ленін - "вірною дорогою йдете таваріщі", від себе добавлю - дорогою спочившої у бозі П+ та маразматичного "Віазад"

walik
28.01.2013, 19:47
В основному народ активує пакети Футбол і Спортивний.але і з тих вже половина
відключилася. така картина спостерігалась у декількох установщиків,
Якщо Хтра буде транслювати Сочі 2014 можливо появиться трішки клієнтів.

slavon
28.01.2013, 20:03
Якщо Хтра буде транслювати Сочі 2014 можливо появиться трішки клієнтів. До сочі 2014 ще далеко, приблизно рік... Єдине що може привабити клієнтів до Екстри це зниження тарифів і по-канальний вибір каналів у білдінгу користувачем. Ціна місячного перегляду 1 каналу - не більше 1 грн.

Calina
18.03.2013, 22:15
Сьогодні виникла така ситуація. Знайомі, у яких двічі ламався рес, попросили мене звернутися в сервіс центр Віасат в Черкасах, для заміни реса. Вартість самого реса там озвучили 200 гр. Коли я безпосередньо звернувся в цей же сервіс, сказали, що це буде коштувати 250 гр. 50 гр- це коштує робота по заміні самого реса. Як же тоді девіз "Ми працюємо за спасибі". Не відриваючи дупу від стільця, заробляємо гроші.

Zhora15
18.03.2013, 23:29
Якщо Хтра буде транслювати Сочі 2014
Чому якщо? ЕвроСпорт буде 100% вести трансляцію,як в принципі і завжди!!!

Sat-eXplorer
19.03.2013, 01:05
Як же тоді девіз "Ми працюємо за спасибі".
Майже як абсолютно безкоштовно. Тепер такий маркетинговий хід - дурити чесного громадянина України.
1 каналу - не більше 1 грн.
Весь пакет за 1$ в місяць... :) Ну 2-3$. Може б народ і потягнувся... Їм то яка різниця скільки абонетів. Це ж не інтернет провайдер. Тут чим більше -тим краще...
А платити більше за телебачення при сучасному розкладі немає жодних передумов... Зрозуміло, що оренда трансподерів, роялті каналам (вони ж не через ш@рінг іх крутять :) ) влітає в копієчку провайдеру. Це ж не Зеонбуд. Але 163 грн., нехай навіть по акції, то вони загнули. Тому білінг 1$ в місяць працює дуже давно, і добре працює...

slavon
19.03.2013, 08:24
Сьогодні виникла така ситуація. Знайомі, у яких двічі ламався рес, попросили мене звернутися в сервіс центр Віасат в Черкасах, для заміни реса. Вартість самого реса там озвучили 200 гр. Коли я безпосередньо звернувся в цей же сервіс, сказали, що це буде коштувати 250 гр. 50 гр- це коштує робота по заміні самого реса. Як же тоді девіз "Ми працюємо за спасибі". А що Ви хотіли від маразматиків та лохотронщиків ??? Це ж Віазад...
Весь пакет за 1$ в місяць... :) Ну 2-3$. Може б народ і потягнувся... Їм то яка різниця скільки абонетів. Це ж не інтернет провайдер. Тут чим більше -тим краще...
А платити більше за телебачення при сучасному розкладі немає жодних передумов... Зрозуміло, що оренда трансподерів, роялті каналам (вони ж не через ш@рінг іх крутять :) ) влітає в копієчку провайдеру. Це ж не Зеонбуд. Але 163 грн., нехай навіть по акції, то вони загнули. Тому білінг 1$ в місяць працює дуже давно, і добре працює... Тут можна погодитись, але тільки частково. Бо не можна порівнивати ціну легального провайдера і "цьоцю Шуру". А так я вже десь писав, ціна на весь пакет Екстри в 163 грн./міс це забагато я мінімум у 3 рази. Весь пакет з приблизно 40 каналів повинен коштувати не більше 50 грн./міс ... Більше я написав тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) пост #142 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

slavon
19.03.2013, 15:04
.
Тескт із розсилки XTRA TV
Уважаемые коллеги, установщики XTRA TV,

Вы уже убедились в удобстве работы с картами установщика XTRA TV. Данная
карта является незаменимым инструментом когда нужно протестировать
незнакомый тюнер или продемонстрировать потенциальному абоненту
телеканалы XTRA TV.
Мы вводим простые Правила работы с картами установщиков, так как мы
видим большой спрос на указанные карты со стороны существующих и новых
установщиков XTRA TV, - ведь на сегодняшний день одна карта есть как
правило на одну бригаду. Вот наши Правила:
1. Карта установщика используется только в служебных целях
(тестирование оборудования, демонстрация телеканалов)
2. На карте установщика открыты все Пакеты телеканалов, кроме Пакета
Футбольный, при условии, что установщик делает не менее 5 активаций с
указанием своего ИНУ в течении 2-х месяцев
3. На карте установщика открыт только Пакет Универсальный если
установщик делает менее 5 активаций с указанием своего ИНУ за 2 месяца
4. Если установщик делает 15 активаций с указанием своего ИНУ с хотя бы
минимальным платежом по каждой карте в течении 3 месяцев, он получает
служебную карту с доступом ко всем пакетам, включая Футбольный сроком
действия 3 месяца

Проверить свое количество активаций за любой период времени можно здесь:
Если вы не согласны с данными по количеству активированных вами карт, свяжитесь с нами для проверки.

С уважением,

Отдел продаж XTRA TV
Так де ж тих активацій стільки набрати коли у пакету нереальні ціни на послуги, а до більшості українців які могли б цими послугами зкористатися прийшло "пакращення" - у людей банально не має грошей на ТВ... ???

Sat-eXplorer
19.03.2013, 19:08
Весь пакет з приблизно 40 каналів повинен коштувати не більше 50 грн./міс ...
Цілком прийнятна ціна.

slavon
30.03.2013, 14:42
"Цікавий провайдер" цей Либідь - на офіційному сайті одна реклама без пакетів, каналів та цін на послуги. Також виложили фото "вертикального металолому", без опису ТХ .

Перегляд програм пакету телеканалів, від народного цифрового супутникового телебачення Либідь ТБ, можливий лише тільки на обладнання: що було сертифіковане фахівцями компанії. Продаж, встановлення та налаштування обладнання, а також його обслуговування відбувається виключно офіційними дилерами Либідь ТБ.
На сьогоднішній день народне цифрове супутникове телебачення Либідь ТБ рекомендує використовувати для перегляду пакету телепрограм компанії, як супутниковий приймач LYBID 1002, так і Cam-Модуль у стандарті DVBS.

Надійний та функціональний ресивер LYBID 1002 спроектований і створений авторитетними у світі цифрового супутникового обладнання компаніями, на основі сучасних технологій приймання супутникових сигналів у цифровому форматі, що роблять ідеальним якість аудіо та відеосигналів. У цифрових супутникових приймачів LYBID 1002 є великий набір додаткових функцій, у тому числі й електронний програмний гід (EPG) - зручний провідник по телевізійних програмах телеканалів від народного супутникового телебачення Либідь ТБ.
Конструкція LYBID 1002 та його інтуїтивний інтерфейс, дозволять вам легко підключити та налаштувати його для перегляду телеканалів.

На сьогоднішній день розвиток технологій привів до того, що все більше телевізорів отримують від виробників, разом із системою Smart TV також і можливість встановлення CAM-модуля у стандарті DVBS.
У цьому випадку, ви отримуєте можливість миттєвого підключення до пакету телеканалів Либідь ТБ, позбувшись необхідності додаткового підключення ресивера, а також проведення дротів, які, погодьтеся, заважають жити. Також CAM-модуль позбавить вас від необхідності використовувати два пульти, оскільки пульт до Вашого телевізора вже вміщує всі функції пульта для супутникового приймача.
Якщо у вас є можливість та бажання використовувати CAM-модуль у телевізорі або ресивері, вам необхідно зв'язатися із офіційним дилером Либідь ТБ та повідомити його про своє бажання, надавши модель вашого телевізора або ресивера, щоб наші дилери могли переконатися в тому, що вони мають усі необхідні характеристики для підключення CAM-модуля Либідь ТБ.
І це 2 дні до старту проекту... Цікаво на кого це розрахований цей проект ??? Як на мене то на ЛОХів, цікаво скільки їх знайде пан Мордачов в Україні ??? На москальщині лохів було досить...

Zhora15
30.03.2013, 17:11
slavon,
Славік,чого ти такий категоричний,дай людям шанс [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Поживем побачимо,якщо модуль підійде до будь якого тюнера,а пакет по наповненню і ціні буде не гірший Волівського... То шанси у них будуть.....

slavon
30.03.2013, 17:23
Zhora15,Друже !!! Хто я такий що б давати чи не давати їм шанс ??? Шанс їм дасть народ України. Враховуючи "пакращєння жіття вжє сьагідні" шанси у них мізерні...

drachuk1979
30.03.2013, 18:00
:D В кого є тести шари на цей пакет...............:D

slavon
30.03.2013, 18:12
drachuk1979,Яка шара друже Ти про що ??? 1. Либідь це DTH система на кшталт Віазад УА чи новітнього 3К ХД з "ресівером-металоломом" + досить специфічне кодування. Ось що з цього приводу пишуть на інших форумах Поднимем завесу тайны, какая СУД используется? ;)

Цитата:
Компания «ExSeT» находится в городе Алмере, Нидерланды, недалеко от Амстердама.
Основана в марте 2010 года и занимается разработкой программного обеспечения для систем цифрового (спутникового) телевидения, специализируясь в области криптографической защиты контента.
Имеется два подразделения - в Нидерландах и в Эстонии, в которых работает около 30 человек.
Компания ориентирована на найм инженеров и разработчиков высокой квалификации и производит поиск по всему миру. В настоящее время среди сотрудников компании представлено 11 национальностей. Рабочий язык - английский.

Из личного наблюдения: в потоке висят BAT таблицы, ключи - ну о-очень длинные у этой разновидности СУД и алгоритм работы... Кхм... Нетрадиционный, скажем так.
Інформація з сусіднього форуму ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
2. Пакет ще толком не стартував, з тих 10 каналів що зараз є в тесті, 9 можна дивитися в ФТА+ЕМУ з Амосу 2/3- Астра 4А. Недоступний тільки інфоканал...

drachuk1979
30.03.2013, 20:35
drachuk1979,Яка шара друже Ти про що ??? ........

:D ....думаю, Н Т В ,поки що вистачить.....ukrprof

arki
01.04.2013, 00:01
slavon,
Славік,чого ти такий категоричний,дай людям шанс [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Поживем побачимо,якщо модуль підійде до будь якого тюнера,а пакет по наповненню і ціні буде не гірший Волівського... То шанси у них будуть.....

я гадаю або вони вже геть без мозку або подбають щоб закодувать гориновича...

slavon
01.04.2013, 07:53
arki, 1. Та хай закривають - на більшості українських каналів немає практично що дивитися а реклами більше ніж самого контенту. Як на мене то вже можна закривати намертво (у ВІА6.0 + тунелювання в NDS) - що б на шарі не робило, такі канали - 1 Національний, 1+1, Інтер, ІСТВ, СТВ, Новий, Україна, НТН і тд.тп. - глядач від цього тільки виграє.

2. Як показала практика такі проекти з "вертикальним ресівером" в Україні є мало популярні - П+ і Му ТВ - банкроти, Віазад без підтримки шведів також банкрот. Тай час старту вибрали не дуже підходячий, зараз після 3 років "пакращення" народу не до САТ ТВ... Проект треба було запускати 2006-2007 році...
3. Не слід піддаватися паніці та пустопорожнім обіцянкам...

slavon
02.04.2013, 22:03
Знайшов на одному форумі цікаву статейку про український Лебідь-3К
В Украине появился свой «Триколор»

В Украине в скором времени может заработать новая платформа спутникового телевидения «Лыбедь ТВ», слухи о которой ходили уже давно. Как сообщают СМИ, ее старт намечен на 15 апреля.
Речь идет о коммерческом запуске, так как тестовое вещание ведется с 29 марта 2013 года (доступны к просмотру 1+1, 2+2, Plus-Plus, TET, «Тонис», «5 канал», «ТБИ», «ТРК Украина» и «УФО ТВ»). Генеральный директор новой компании Вячеслав Мордашов заявил, что «путь к запуску платформы оказался длиннее, чем планировалось». Напомним, что запуск «Лыбедь ТВ» ожидался еще в 2012 году и ранее, так как первые тесты на спутнике Eutelsat 7 имели место еще в сентябре 2011 года.

Вячеслав Мордашов ранее возглавлял крупнейшего спутникового оператора России компанию «Триколор ТВ», хотя его связь с «Лыбедь ТВ» долгое время отрицалась. Интересно, что инвестирует в создание «Лыбедь ТВ» российская компания General Satellite, хотя ни разу ею не было сделано официальных заявлений по этому поводу. При этом формально в России у General Satellite нет собственного вещательного бизнеса, но обозреватели рынка связывают главу компании Андрея Ткаченко с «Триколором».
Рынок спутникового телевидения в Украине имеет свои особенности, в том числе законодательные. Кроме того, его развитие можно охарактеризовать как зачаточное. Одним из главных барьеров является возможность просматривать значительное количество каналов в незакодированном виде. Крупными игроками на местном рынке являются местное подразделение Viasat, «Xtra TV» и российская компания «НТВ-Плюс».

По данным IKS-Consalting, украинский рынок платного ТВ в 2011 году составлял в объеме 38,5 млрд гривен, его рост к 2010 году составил 6%. Интересно, что при этом 97% рынка приходилось на кабельное телевидение и только 2% и 1% на спутниковое ТВ и IPTV соответственно. Впрочем, если считать бесплатных абонентов, а таких на Украине очень много, то картина будет несколько иная: 45% эфирное ТВ, 35% кабельное ТВ, 20% спутниковое ТВ и менее 1% IPTV. В 2011 году, например, из 3,41 млн абонентов спутникового ТВ только 0,1 млн платили за доступ.
General Satellite в последнее время активизировался на международных рынках. Ранее компания заявила, что инвестирует средства в запуск новой платформы платного ТВ в Пакистане. В компании рассчитывают, что к 2020 году сервис сможет привлечь 1 млн абонентов. Вероятнее всего, платформа будет запущена в рамках совместного предприятия с каким-либо местным партнером, владеющим соответствующей лицензией.
В конце июля 2012 года General Satellite произвела запуск первой платной цифровой эфирной ТВ-платформы в Камбодже, что положило начало для масштабной инвестиционно-технологической программы корпорации на ближайшие 5 лет. Сервис в Камбодже запущен под брендом One Tv в партнерстве Royal Group of Companies (RGC), при этом россиянам принадлежит 51% компании.

Источник:
tdaily

P.S. Я спецом не трогал лексику автора статьи. "Мордашов" - однозначно "пёрл"! :!: :lol:

Особливо прикололо порівняння України з Камбоджею...

slavko1235
03.04.2013, 19:54
Ось де що знайшов на інших форумах...

slavon
04.04.2013, 10:12
Непрофесіоналізм Лебедя починає вражати, ось карта покриття виложена на офійному сайті ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Зона покрытия

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Космический аппарат Eutelsat 36В 36E обеспечивает уверенное покрытие в Европе, Украине, России, Ближнем Востоке и Северной Африки для таких сервисов, как телевидение, радио, мультимедиа и доступ в Интернет.
Транспондер ER24, частота транспондера 12 168.620 MHz.
Уровень сигнала позволяет осуществлять уверенный прием пакета телеканалов народного спутникового телевидения Лыбидь ТВ на всей территории Украины на спутниковую тарелку диаметром от 60 до 90 см.

А ось усі карти покриття Eutelsat 36 А/B з сайту [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Eutelsat 36A Steerable beam ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Eutelsat 36B South African beam ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Eutelsat 36B Steerable beam ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) © [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Eutelsat 36A African beam ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Eutelsat 36B Russian beam ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Eutelsat 36B Sub-Sahara African beam ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Eutelsat 36B Eurasian beam ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

slavon
04.04.2013, 13:29
:D :D :D Мда швидко зреагували і замінили карту - молодці :D :D :D
Було це
стало це
має бути так

Zhora15
06.04.2013, 14:29
А може про це знову хтось подбає??
Ці люди які можуть подбати,займаються шарінгом і їм підтримка через ЕМУ ,до фені... Настав новий період..... Як на мене (судячи по тому що шара на НТВ+ Полсат & Sky IT іде з так названими VODами,значить шаряться вони через піратку,а що шареться через піратку то теоретично можна дивитися через ЕМУ(доказано Триколором))ми наврят чи побачимо щось нове на Емуляторі... Хоча все може бути.... Впринципі я готовий навіть офіційно платити за тв якщо в нас буде пакет зі 100 каналів за 170грн/міс(вкл Клубніку),як у Грузинів наприклад, пакет MagtiSat ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),шкода що в них покриття лише до Дніпропетровська +/-

slavon
06.04.2013, 14:41
зі 100 каналів за 170грн/міс Це все залежить від списку каналів який буде запропонований як платний, бо деякі українські канали повині ще абоненту доплачувати щоб їх дивилися. Тай ціна в 170 грн./міс при сьогоднішньому "пакращені" як на мене є надто висока і це показала Екстра - не дуже народ рветься її підключати офіційно, а так мінімальний пакет, той же Футбол за 29 грн./міс і все. Як на мене 1 канал повинен коштувати приблизно 1 грн./міс + поканальний вибір для абонента - це буде справедливо інакше "цьоця Шура" буде цвісти і процвітати....

Zhora15
06.04.2013, 14:54
Леблять виживе лише в одному випадку,якщо ТОПові укр канали закодуються в щось по круче чим бісс(що цілком можна очікувати,адже гроші у них є,правда буде геморой з роздачею карточок кабельщекам(які там у нас медіа групи,(скажем так група інтера і група 1+1 і група Ахмєтік) карточки 1+1 і Ахмєтіка кабельщики вже получили(молодці хто підсуєтився з простого народу) остався Інтер(от би тут не пропустити роздачу карток) ....Вивод такий якщо все вище написане станеться(що цілком реально) то в людей буде два вибора або Зекоблуд ,або Леблядь....Не хотілося би ні того ні іншого....ІМХО

slavon
06.04.2013, 19:20
Zhora15, Я вже десь писав, хай закривають - на більшості українських каналів немає практично що дивитися а реклами більше ніж самого контенту. Як на мене то вже можна закривати намертво (у ВІА6.0 + тунелювання в NDS) - що б на шарі не робило, такі канали - 1 Національний, 1+1, Інтер, ІСТВ, СТВ, Новий, Україна, НТН і тд.тп. - глядач від цього тільки виграє. А чи виграють від цього українські канали коли перестануть бути доступні з супутнику в ФТА ??? Бо Зеко-буд, Віазад, Лебядь і Екстра разом узяті навряд чи зараз перекриють ту кількість ФТА ресіверів що зараз є в Україні... Дай боже щоб це сталося років за 10 ...

slavon
06.04.2013, 21:02
так то воно так... А як там буде побачимо(поляки закодували Топ канали ы не паряться) ,хоча я теж наших каналыв принципыально не дивлюся!!!!Zhora15, Тут поляки нам не приклад, у них рывень життя зараз на порядок вищий, тому можна брати незначну плату супутниковий перегляд то ж таки TVP1, 2. Але в них є альтернатива - безплатне DVB-T з 100% покриттям, в якому немає клоаки і Зекобуду. До того ж раджу порівняти тарифи Цифри+ і наших Віазаду, Екстри...
Але в Европі є інші приклади, наприклад в Німетчині з 19Е близько 100 ФТА каналів, з 10 в ХД якості. І о диво - Евроспорт 1 в ФТА, Матчі ЛЧ, ЛЕ, чемпіонату Европи також в ФТА. А наші "пакращувачі" і "даунбаси" ніяк не наїдяться, як би могли то з того бідного хлопа останю свитину здерли б...

Zhora15
06.04.2013, 21:13
До того ж раджу порівняти тарифи Цифри+ і наших Віазаду, Екстри...
Порівнював і не раз про це писав на форумі Хтри,але їм пох*р....І тепер коректніше не С+ ,А NC+ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

slavon
06.04.2013, 21:34
Порівнював і не раз про це писав на форумі Хтри,але їм пох*р....Існує один економічний закон - товар чи послуга коштують рівно стільки скільки покупець готовий за неї заплатити. І якщо керівництво Екстри чи Віазаду цього не розуміє, то мені їх дуже шкода, але нічого з тим не вдієш...

hunter
07.04.2013, 00:08
Впринципі я готовий навіть офіційно платити за тв якщо в нас буде пакет зі 100 каналів за 170грн/міс(вкл Клубніку)

Ти випадково не родич Януковича чи Азарова? Такі маячні ідеї за такі гроші? Екстра тв і та давно загнулася якщо б не футбол. Вже й шарікодателі переходять з низькосортних каскадних ресурсів на некаскадние ресурси або і того поготів на поключевую оплату (вважаються тільки dw отримані клієнтом). За 1.5 Бакса в місяць весь список каналів (це те що моя сім'я переглядає за місяць).

slavon
09.04.2013, 20:00
Тупе цвірінькання молодого "Лебедя"

Народне супутникове телебачення в Україні: питання та відповіді

Команда «Либідь ТБ» систематизувала всі запити і підготувала відповіді на найбільш цікавлять питання, опублікувавши їх на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook. Нижче приведені питання і відповіді на них.

Скільки каналів буде входити в пакет «Доступний»?
- Ми розраховуємо на те, що в пакет народного цифрового телебачення «Либідь ТБ» увійдуть 55 каналів. На сьогоднішній момент йде юридичне оформлення взаємовідносин з телеканалами. 15 квітня очікується, що в ефір вийдуть 28 телеканалів. Однак інформація може бути скорегована, так що просимо стежити за інформацією на офіційному Інтернет-ресурсі «Либідь ТБ».

Скільки коштуватиме підключення до «Либідь ТБ»?
- Підключення до народного цифровому телебаченню «Либідь ТБ» передбачає купівлю у офіційного дилера компанії, рекомендованого до використання обладнання. Це супутникова тарілка, конвертор, ресивер або CAM-модуль і картка доступу. Вартість залишається на заявленому раніше рівні. При цьому просимо звернути Вашу увагу, всі ті, хто підключиться до «Либідь ТБ» до кінця 2013 року, отримають можливість безкоштовного перегляду пакету телеканалів «Доступний» протягом трьох років.

Як підключитися до «Либідь ТБ»?
- Оформити заявку на підключення, зв'язавшись з Центром обслуговування абонентів, направивши лист на адресу електронної пошти: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи].
У рядку «Тема повідомлення» необхідно вказати - «Підключення до« Либідь ТБ »».
У тілі листа ми просимо Вас вказати - свої прізвище, ім'я та по батькові, контактний номер телефону, а також Ваш повна поштова адреса, згідно якого, Ви і бажаєте зробити підключення до пакету телеканалів «Либідь ТБ».
Знайти на Інтернет-ресурсі компанії в розділі новини або на соцстраніцах компанії інформацію про офіційні доларах, працюючих у Вашому регіоні і зв'язатися безпосередньо з ними. Ми ведемо роботу про пошук дилерів для роботи в Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській областях. Ми отримали декілька заявок від компаній, які висловили бажання стати нашими дилерами у вищевказаних областях. Як тільки закінчаться переговори, ми опублікуємо інформацію.

Чи може мій ресивер приймати «Либідь ТБ»?
- Ми рекомендуємо до використання для перегляду пакету телеканалів «Либідь ТБ» обладнання сертифіковане фахівцями компанії - супутниковий приймач LYBID 1002 і CAM-модуль «Либідь ТБ».
Безумовно, що обладнання, яке вже є у вас, також володіє можливістю прийому пакету телеканалів народного цифрового супутникового телебачення. Однак для того, щоб фахівці «Либідь ТБ» могли дати точну відповідь, ми просимо вас вказати модель, марку і технічну характеристику вашого ресивера або телевізора. Заявку слід надіслати за адресою електронної пошти: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи].
Просимо Вас вказувати технічні дані вашого обладнання якомога повно, уникаючи фраз подібних «... у мене приймач Оріон ...» або «... мені пропонують Openbox. Так от, він у Вас працювати буде ... »
Чим швидше ви надасте повну інформацію про свій обладнанні, тим швидше фахівці компанії зможуть відповісти на ваші запити.
З приводу спілкування! Давайте будемо взаємно коректними, розуміючи, що не помиляється той, хто нічого не робить. Ми робимо все можливе, щоб донести Вам інформацію про «Либідь ТБ».
Ми будемо вдячні Вам за розумну і аргументовану критику і зауваження, які можна розцінювати, як дружню допомогу.

Джерело:
Практично без жодної конкретики - одна водичка...

drachuk1979
09.04.2013, 22:56
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!

Доброго вечора! Підкажіть ..., як можна "найдешевше" відкупитись від Віасату....Один знайомий підписав контракт на 2 роки на сімейний пакетtvsat-prof за "Сир в мишоловці", подививсь 5 місяців і... почув про "тітку з НТВ":D....Тепер його давить мала зелена тварина......:confused:

slavon
09.04.2013, 23:48
drachuk1979,Ось знайшов декілька порад на одному форумі ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Вважаю що ще є варіант розірвання договора це ч/з суд. Для цього треба дуже уважно перечитати договір, там так мало написано що можливі варіанти, і Закони України, посилатися можливо на форс-мажорні обставини, коли є за що зачепитися, ну там повінь була, шкода нанесена, захворів раптово і т п.. Подати заяву до суду це гривень 30-70. при подані позова про порушення прав споживача мито не сплачуеться ну і є ще випадки коли мито не платиться. Ну ще юриста, але краще самому все "вкурювати", в цьому я пересвідчувався не раз. Попередити "контору" про розірвання ч/з суд. У них буде вибір пару раз присилати юриста захищати "контору" , або махнути рукою та нікого не присилати. Суд пару разів перенесе засідання, а потім зі спокійною совісттю повністтю задовольнить ваш позов- зобов"яже їх розірвати договір без штрафних санкцій. Важливо не перегинати палку а написати позов так щоб їм Віжн було набагато простіше не заперечувати позов. Можливі наслідки що в залежності від рішення суда, ну наприклад суд признає що договір ви не добровільно уклали або не були ознайомлені з усіма умовами договору контора перекладе відповідальність на дилера і стягне з нього гроші Ще хочу добавити що дилер перед клієнтом не має ніяких ні договорів , ні зобов"язань
Можна зробити все простіше. Пишите заяву, що залишаєте Україну і їдите працювати наприклад до Польщі і тому дивитися ТБ не будете. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*****************/Posmishku//default/2funny.gif
На крайняк, пишите скаргу у контору про захист прав споживачів, що товар який оператор пропонує ВСІМ для перегляду свого ТБ - БРАКОВАНИЙ (не працює телетекст, хоча в документаціїї зазначено, що є кнопка на пульту Д\У) А ви як нормальна людина не можете жити без телетектсу. Хай Віжн платить компенсацію
Перш за все написати просту заяву, що вам неподобається їхня послуга, або конкретніше ,що ви не взмозі більше оплачувати дану послугу.Надіслати їм заяву обов"язково заказним листом. З цього моменту можете більше неплатити. А квитанція і копія заяви будуть вам гарантом в любому суді.

все просто
на адресу ; [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
відправляете лист :
ЗАЯВА
про припинення дії договору

Прошу припинити дію Договору про надання програмної послуги № хххххххххххх
від дата . з дата, у зв’язку з
довгостроковою відсутністю,за межами держави .

Дані абонента:
П.І.Б.: П.Ш.Б
Паспорт: серія 00, номер ООООООООО
Дата видачі:12,травня ,2004р
Ким видано:
Ідентифікаційний номер: ХХХХХХХХХ
Дата народження:ХХХХХХХХ
Адреса: ХХХХХХХХ

відправляете їм...додаете скан заяви заповнений власноручно,заодно заказним листом відправляете за адресою:
ТОВ "Вижн ТВ", Киев, а/я 158, 03087.
перевірено неодноразово.
Правда це поради 3-4 річної давності. З тих пір у договорі Віазаду могло багато де чого помінятись. Треба читати договір.

slavon
10.04.2013, 17:34
Відеоінструкція зі самостійного налаштування Лебедя
А вот и видеоинструкция для индивидуальной установки:

slavon
12.04.2013, 16:42
Акція «Приведи друга».

Допоможіть Вашим близьким і друзям підключитися до Xtra TV, і отримати за це до 45 днів перегляду Вашої поточної підписки пакетів Xtra TV без додаткових оплат.

Як взяти участь в акції:

Порекомендуйте Вашому другу, якого не встоїть звичайне телебачення, придбати картку умовного доступу Xtra TV, а також активувати її через контакт центр Xtra TV (телефони контакт центру).
Попросіть одного при реєстрації картки доступу Xtra TV, повідомити, що він/вона підключається по Вашій рекомендації, вказавши при цьому оператора контакт-центру номер Вашого особового рахунку.
Після того, як Ваш друг підключиться до Xtra TV і внесе на свій рахунок абонентську плату на суму, не менш 29 грн, Ви отримаєте 15 календарних днів до Ваших пакетів Xtra TV без списання коштів з Вашого особового рахунку.

Максимальна кількість друзів, яким можна допомогти підключитися до Xtra TV по даній акції - три людини. За кожного друга, який підключився до Xtra TV згідно з умовами акції по Вашій рекомендації, Ви отримуєте 15 додаткових днів сервісу.

Результат? Ваші друзі та близькі, також як і Ви, отримують можливість проведення якісного дозвілля, насолоджуються футбольними матчами, пізнавальними програмами, художніми фільмами та іншими передачами, які доступні на Xtra TV, але відсутні у відкритому ефірі.

Умови акції.

Поспішайте допомагати друзям - термін дії акції обмежений!

Акція діє з 10.04.13 за 30.04.13 на всій території України

XtraTV ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Блін, щось мені це нагадує... А згадав, у Віазаду років 2-3 тому була також подібна акція... :D

slavon
12.04.2013, 17:13
Ось знайшов на одному форумі
1. Коли у дилерів буде обладнання?
У понеділок, 15 квітня ми починаємо відвантаження обладнання в регіони. Ми постараємося повідомляти про те, якому саме дилеру прийшло обладнання і по можливості яке саме.Ми розуміємо ваше нетерпіння, судячи з кількості ваших заявок Однак є обставини, які істотно впливають на процеси отримання і поширення обладнання;

2. Які канали ви збираєтеся транслювати через супутник?
На сьогоднішній день, як ви вже знаєте, в нашому пакеті Доступний перебувають 14 телеканалів. До кінця квітня їх кількість повинна зрости до 26. Ближче до червня-липня ми заповнимо пакет до 55 каналів;

3. Чи можна купити тільки лише карту, тільки лише CAM-модуль і карту або тільки лише
приймач і карту?
Можна, купити комплект обладнання, можна купити те, що вам необхідно. Остаточна ціна у дилера.

4. А чи буде мій ресивер працювати з Либідь ТБ?
На жаль, ми не встигаємо реально відпрацювати ваші запити з приводу сумісності
Вашого обладнання з нашими картами доступу, оскільки за останню добу до нас прийшли прохання про тестування 15 ресиверів. Якщо є фахівець, який може протестувати обладнання на рівні «привезіть карту, а я застромлю і дам відповідь» і він знаходиться в Києві, готовий під'їхати з картою і протестувати. Все інше процедурно-довго. Упевнений, що коли обладнання з'явиться у дилерів, стане набагато легше, оскільки дилери також можуть протестувати обладнання інших виробників.

Дякуємо всім за запитання та допомогу в роботі. Насправді Ваші ділові пропозиції та зауваження, як і спроба іронії, нами зрозумілі. Якщо ви хочете нам допомогти стати кращим, ми вітаємо це і відкриті співпраці.

Джерело Либідь ТБ :D:D:DПо моєму таке міг написати тільки пацієнт львівської лікарні з вул. Кульпарківської ... Яке нетерпіння ??? Ви про що панове з Лебеді ??? В пакеті немає ні одного, окрім інфо-каналу, кодованого каналу заради якого варта було б морочити собі голову з покупкою недо-ресівру чи САМ + монтаж антени на 36Е ... Що пропонувати потенційним клієнтам, ФТА+ЕМУ з трьох-голового за гроші ??? :D :D :D

Zhora15
12.04.2013, 18:22
о пропонувати потенційним клієнтам

Ближче до червня-липня ми заповнимо пакет до 55 каналів;

За 800 тугриків в рік [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Я наприклад вже "подав" заявку [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Vasil_master
12.04.2013, 21:35
Не просто так *Лебідь* злітає у супутниковий простір неньки - України...
Хоч би цей *Лебідь* не заклював *Горинича* - а раптом після старту проекту укр. канали закодуються в щось серйозніше, ніж БІСС?
Народ з своїми безкарточними тюнерами буде дуже невдоволений...

slavon
13.04.2013, 07:21
Vasil_master, Вже вище писав хай закривають - на більшості українських каналів немає практично що дивитися а реклами більше ніж самого контенту. Як на мене то вже можна закривати намертво (у ВІА6.0 + тунелювання в NDS) - що б на шарі не робило, такі канали - 1 Національний, 1+1, Інтер, ІСТВ, СТВ, Новий, Україна, НТН і тд.тп. - глядач від цього тільки виграє. А чи виграють від цього українські канали коли перестануть бути доступні з супутнику в ФТА ??? Бо Зеко-буд, Віазад, Лебядь і Екстра разом узяті навряд чи зараз перекриють ту кількість ФТА ресіверів що зараз є в Україні... Дай боже щоб це сталося років за 10 ... Поживем - побачим...

Zhora15
15.04.2013, 13:19
В сусідів взяв

Каналы группы Интер действительно появились в официальном списке на сайте Viasat Украина!

Канал Интер приёмники Viasat открывают прямо со спутника Амос в кодировке BISS.

Включение каналов группы Интер в пакет Viasat - это по сути историческое событие, т.к. до сих пор Интер наотрез отказывался давать разрешение на включение своих каналов в платные спутниковые пакеты.
Похоже грядут серьёзные изменения.

slavon
15.04.2013, 13:31
Канал Интер приёмники Viasat открывают прямо со спутника Амос в кодировке BISS. ;) Яке досягнення від Віазаду - за весь час існування цього маразму, домовилися з групою Інтер і ввели 1 БІСС ключ у софт металолому. Браво Віазад !!! :D :D :D

slavon
20.04.2013, 18:36
Знайшов на одному із форумів
Одному великому супермаркету електроніки на Калинівському ринку в Чернівцях настійливо дзвонять з Либеді та пропонують перевести на рахунки цієї самої Либеді кілька мільйонів гривень за апаратуру наперед, щоби стати щасливим дилером компанії!
Мовляв, до літа всі інші телевізійники будуть в глибокій жопі і бариги, які їх підтримують, також. Виживуть лише ті, хто встигне стати дилером Либеді!
Решті магазинах теж пропонують подібне, і суми називають пропорційно до крутизни торгової точки.
Абсолютно всі магазини їх посилають на "три веселі літері", змінюють номери телефонів, контактну інфу, а Либідь не відстає, як кажуть, від щастя не втечеш!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) По моєму це попахує лохотроном і черговим кидалово... Нічого дивного який провайдер - такі пропозиції...

slavon
21.04.2013, 13:28
Либідь ТБ - модуль і карта доступу

Початок продажів модулів з картами доступу до Народного супутниковому телебаченню Либідь ТБ. (Ціна 439.00грн.)

Для доступу до Либить ТБ, крім модуля з карткою доступу, додатково знадобиться налаштована супутникова антена на супутник Eutelsat 36A/36B (W4/W7) (36.0°E) і супутниковий ресивер з шахтою під CAM-модуля .

Параметри доступу:

Eutelsat 36A/36B (W4/W7), 36.0°E
12169R,
DVB-S2/8PSK,
SR 27500,
FEC 3/4.

Стартувало мовлення з 14 телеканалів. На кінець квітня планується розширити список до 26 телеканалів, а до середини літа їх кількість повинна зрости до 55 каналів.

Перелік телеканалів на початок офіційного мовлення:

Инфоканал
1+1
2+2
5 канал
НЛО-ТБ
Плюс-Плюс
ТВі
ТЕТ
Тоніс
ТРК Україна
QTV
Новий канал
СТБ
М1

джерело :D ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Враховуючи викладене у попередньому пості та практику деяких інших постачальників САТ ТВ обладнання продавати обладнання Лебедя якого в них поки немає в природі ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Харьков вещает что комплекты уже на складе есть, и цену в прайс повесили. Доставка есть даже в Киев.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Оборудования Лебедя нет нигде.. пока что АГ-сат вирішив не пасти задніх і також продавати у себе на сайті те що у нього не має і найближчі 1-2 міс навряд чи буде - все одно попит на це "чудо техіки" буде мінімальний - пакет це толком не стартував, немає а ні нормального/адекватного списку каналів за що можна було б платити гроші, а ні цін і тд.тп. А може АГ-Сат вирішив кредитувати (інвестувати) в Лебідь ??? Щож це їхня справа, подивимось що з того вийде ...

walik
21.04.2013, 22:43
Не просто так *Лебідь* злітає у супутниковий простір неньки - України...
Хоч би цей *Лебідь* не заклював *Горинича* - а раптом після старту проекту укр. канали закодуються в щось серйозніше, ніж БІСС?
Народ з своїми безкарточними тюнерами буде дуже невдоволений...

До цього і йдемо,шури-ноу? Лебідь ? Ідемо у Європу -1 тарілочка 60 см
з одним конвертером і відповідно не безплатно телеканали.

slavon
21.04.2013, 23:02
walik, Добре що хоч у чомусь ми йде в Европу, бо у всьому решта - рівню зарплат, цін і життя ми йдемо в жопу...
1 тарілочка 60 см
з одним конвертером і відповідно не безплатно телеканали. Я дуже сумніваюсь що на заході країни для прийому DVB-S2 ТР з 36Е буде достаньо 60см, як мінімум треба 85 см.
А що до такого платного пакету, то я дуже сумніваюсь що з того щось вийде путнє, бо в зв'язку з "пакращенням" (у людей банально не має грошей) будь який український DTH проект вартістю 10$/міс і вище приречений - це показали Віазад, П+, Ц-муха і Екстра. При цьому закриття доступу до "популярних" каналів з трьох-голового нічого не дасть... Лебідь має шанс наступити на ті ж граблі...

Zhora15
26.04.2013, 09:27
Либлять

купить можно будет по цене 55$ - окончательная цифра розница
Чого ,дешево і сердито
конец Украинской шаре - с начала августа 3 спутника Сириус+Амос+Хотберд уйдут в глухую кодировку, предположительно Viaccess, ОТКРЫТЫХ КАНАЛОВ БОЛЬШЕ НЕ БУДЕТ
Давно пора,Ксюха можливо дочекається))))))
(конец глобикам);
Треба мати голову і не жати лишніх 40грн на 4050тий
Це ж що б приймати цей пакет треба ставити 2 антени на 36Е - жах...
Славко повністю з тобою згоден,все у нас через сраку)))))

slavon
26.04.2013, 23:32
Хлопці, ось деякі коменти з приводу Ле-бляді на одному з форумів ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Руководство лебедя обкурилось наверное! Организация старта пакета через жопу, техническая реализация через жопу, Полный маразм. Единственный плюс форумы SAT TV тематики оживились, есть что обсудить.Руководство лебидя не только обкурилось но и набухалось перед этой, как её? А, пресХонференцией. Интересно каналы на Амосе и Астре уже знают что они закодируются с августа? Мордачёв за всё платит что ли? Включая компенсации за потерю много миллионной базы зрителей?
Такой откровенный бред от руководства лебидя даже врагу не пожелаешь слышать. Сидит такой с распальцовкой дядька и тоннами лапшу на уши цепляет. Дограются что установщики с их понтами их же в полный игнор отправят. Как отправили виасат и те своими силами кроши подбирают. Если лебидь рассчитывает на установленные антенны на 36Е то это глупо. Посмотрим на очередных идиотов- працюю за спасибi :mrgreen:Да никто не может до конца понять стратегию Утки ТВ. Вряд ли люди у которых есть антенна 36E. захотят городить огород с шизофреническими идеями, двумя антеннами на 36E одна с круговой, одна с линейной поляризацией. Либо брать на 1-2 размера больше антенну для компенсации падения сигнала на 3 дб. если хочется ловить "иную" поляризацию. Хотя возможно в перенаправляемом луче тоже будет круговая. Все ровно надо городить огород, покупать универсальную голову и ставить пластину что бы ловить нижний частотный банд.Это несёт какой-то админ вновь появившегося ресурса.
Пообщавшись с ним в личной переписке, я понял, что этот бред в перемешку с уличным подростковым жаргоном от какого-то мальчика-клоуна, которого наняли админом на ресурсе in.ua и поставили задачу подымать ажиотаж вокруг проекта. Что в свою очередь г-ну Мордачёву в лице всего проекта не делает почёт.Давно як так не сміявся, весело вміють хлопці обговорити ...

hacjka
27.04.2013, 13:51
:p замахаються Либлеть тв свои канали пхати
екстру ще ніхто не відміняв.
доречи на форумсат-експерті теж обговорення йде повним ходомukrprof

Zhora15
27.04.2013, 14:54
Кажуть що Інтер планує свій пакет запустити

Либлядь ,то по ходу реально лохотрон

Модер з Хтри написав ,що можна їхнім абонентам не хвилюватися якщо,ТОП канали закодуються....

Цікаво хоч один платний оператор виживе в нашому ПОКРАЩЕНОМУ суспільстві....

Я готовий платити ,але не такі гроші як просить Хтра...

Эмин
27.04.2013, 15:35
Супутниковий оператор SES спільно з GfK Ukraine провели щорічне дослідження українського ринку, згідно з яким кількість користувачів супутникового ТБ зростає, а кабельного та ефірного падає.

Цифри вийшли такі-
Число домогосподарств на Україну - 16.56 млн
Дивляться супутникове ТБ - 3.72 млн, 98% з них - з супутників SES (ASTRA 4A, 5 гр ВД і ASTRA 1G, 31.5 гр ВД)
Число домогосподарств, підключених до кабельного ТБ - 5.19 млн (рік тому 5.8 млн)
Ефірне ТБ - 7.64 млн (рік тому - 8 млн)
Цифрове ТБ по всіх середах - 4.3 млн
HD по всіх середах -0.51 млн

SES зазначає, що ця ж тенденція - збільшення частки супутникового ТБ і зниження кабельного та ефірного, - спостерігається і в Європі.

Прес-реліз з підсумками дослідження можна прочитати на сайті SES-см

savsav
27.04.2013, 15:40
Xtra TV маю 1,5 року пакет "Познавальний" 29грн - пакетом задоволений, решта і так все є на укр. та рос. каналах. Також провайдер дуже часто "відкриває" (мається на увазі, як що є проплачена чи навіть не активна карта в слоті декодера) доступ до всього пакету на святкові та вихідні дні.

Эмин
27.04.2013, 15:42
Xtra TV маю 1,5 року пакет "Познавальний" 29грн - пакетом задоволений, решта і так все є на укр. та рос. каналах. Також провайдер дуже часто "відкриває" (мається на увазі, як що є проплачена чи навіть не активна карта в слоті декодера) доступ до всього пакету на святкові та вихідні дні.

Не краще було шару підключити і було би набага то дешевше ;)tvsat-prof

savsav
27.04.2013, 15:57
Не краще було шару підключити і було би набага то дешевше ;)tvsat-prof

Принципово шарою не займаюся, а дивитися і без шари, що є - головне, щоб час був!

Zhora15
27.04.2013, 23:49
Шара на Леблідь

CWS = 180.210.204.199 12345 libed swan 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 # Lybid TV

Походу сам лебидь і виложив.....

slavon
28.04.2013, 10:20
Zhora15, Це точно, що б виловити усіх клієнтів "цьоці Шури".... :)
А якщо серйозно - я поки не бачу потреби в ш@рі цього пакету, хіба що для цікавості - побачити пережату, замилену картинку каналів навіть у парівнянні з трьох-головим...

Zhora15
30.04.2013, 19:53
Я десь читав ,що купуєш модуль на Либидь,активуєш карту(до 2хв) і дивишся 36 місяців безкоштовно.... То що жарт? Вони стільки протянуть?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

slavon
30.04.2013, 20:47
Zhora15, Я також про це читав. А толку з того ??? Купуєш Ти наприклад той САМ до свого Фортіса С4 і піключаєш до ХД ТВ і дивишся пережату до непристойності СД картинку Лебидь обновила список каналов. Теперь их аж 26 с одного транспондера. Это ещё не предел. Можно ещё десяток всунуть. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Каналы трк украина заработали. Но матрасы ещё есть кое где. Сравнил картинку на канале наш футбол у лебидя и плюсов. Ужос просто. Это даже не мыло [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] На кинолюкс тоже яйца но в профиль. Они картинку в 16/9 зачем то сделали в 4/3 и преподнесли как 16/6. В итоге гуманоиды на экране. М1 и М2 явно хуже чем на амосе идут. Артефакты хорошо так видны на динамике. То кому воно таке треба ???

vimpel
01.05.2013, 09:18
Новий фокус с кодуванням спутникових каналів в Україні
С 2013 г. Вводиться кодированное вещание спутниковых каналов на территории Украи
С 2013 г. Вводиться кодированное вещание спутниковых каналов на территории Украины.

Лоббисты компаний по предоставлению услуг платного ТВ готовят изменения в закон об авторских правах, принятие которых обяжет спутниковые каналы вести закодированное вещание на территории Украины.

Сейчас в открытом доступе со спутников HotBird, Amos и Astra на территории Украины вещает около 60 бесплатных каналов, которые украинцы принимают на спутниковые тарелки. По статистике, спутниковое ТВ на домашние антенны принимают около 3 млн отечественных домохозяйств но при этом около 300-400 тыс. семей покупает пакеты каналов у платных операторов.

Упомянутые правки будут внесены в законопроект № 6523, который будет рассмотрен перед вторым чтением Комитетом Верховной Рады по вопросам науки и образования ориентировочно ближе к концу июня 2012 г.. Инициатор документа народный депутат Максим Луцкий в ходе переписки не смог дать четкого ответа относительно предлагаемых новых норм вещания и перенаправил вопрос журналиста на упомянутый комитет ВР, в котором также предпочли воздержаться от излишних высказываний.В законопроекте уже создан благоприятный контекст для того, чтобы дописать в тексте строчку об обязательной кодировке всех транслируемых на территории Украины каналов. Так, в принятой в прошлом году в первом чтении версии документа сказано, что сигнал считается закодированным, если его массовое распространение доступно для приема только с помощью декодера.Представители спутниковых платформ и платных каналов, мнением которых поинтересовалась редакция, в целом поддерживают идею депутатов. «Кодировка приведет к улучшению качества контента, который закупают отечественные вещатели, так как их трансляция будет лучше монетизироваться», - заявила директор оператора спутникового ТВ компании Viasat Оксана Ферчук.В то же время у отраслевых экспертов инициатива вызывает больше вопросов и опасений.«Не совсем понятно на основании чего государство будет вмешиваться в деятельность хозяйствующих субъектов и заставлять сигнал телеканалов со спутника кодировать? Даже если этот законопроект вступит в силу, остается открытым вопрос телеканалов, у которых практически весь контент собственного производства. Под эту категорию, в частности, подпадают все новостные каналы », - отмечает издатель журнала Mediasat Александр Глущенко.

Недавно стало известно, что крупнейший российский оператор спутникового ТВ «Триколор» активно просчитывает возможности запуска в Украине новой телевизионной платформы «Лыбидь». Кроме «Триколора», кодирование спутниковых каналов будет на руку единственному в стране провайдеру эфирного цифрового ТВ «Зеонбуд». Сейчас он вещает на территории Украины 32 бесплатных канала, но ажиотажа в подключениях пока нет, так как необходимо покупать специальную приставку. У многих украинцев, живущих в частных домах, в этом нет необходимости, так как они уже давно установили спутниковую антенну и довольствуются огромным количеством бесплатного контента.

О том, что ей будут на руку изменения в законе, недавно проговорился в интервью «Телекритике» директор спутниковой компании SES в Украине Онно Зонневельд. «Если Украина научится закрываться на спутнике, тогда люди научатся платить, и тогда в Украине появится массовая спутниковая платформа наподобие российского «Триколор». Все зависит от Нацсовета или от поправки к закону, которая объяснит, что такое кодирование.

«Нашим основным бизнесом в сфере вещания по всему миру является обеспечение функционирования платных телеканалов и спутниковых телевизионных платформ. Как правило, именно платные каналы наиболее интересны для зрителя с точки зрения контента. Естественно, платные каналы закодированы, иначе они были бы бесплатными, и системы их кодировок постоянно совершенствуются.

В Украине, где население привыкло к бесплатному аналоговому телевидению,
привіт чув що дана хохму вже мають ввести с 3 липня 2013 рокуtvsat-prof:(

slavon
01.05.2013, 09:25
vimpel, Як на мене то це чергова мулька від Ле-бл*ді та можливо Віазад УА (УА ТВ) - бо тільки ці оператори хочуть заробляти на ФТА. Їх керівниство спить і бачить що все українське ФТА з Амосу і Астри 4А вже кодоване... Також в тому може бути заінтересований оператор українського Т2 - Зеонбуд-Зекобуд, бо судячи з усього їх металоломи з аж 32 безплатними каналами також не дуже розкуповують...
Головне без паніки подивимось що з того у них вийде...

vimpel
01.05.2013, 09:29
якщо й закодують будемо масово переходить на шару

slavon
01.05.2013, 09:33
vimpel, Не знаю подивимось. Як каже один мій знайомий установшик: "деяким пацієнтам, себто клієнтам, "цьоця Шура" апсолютно протипоказана".

vimpel
01.05.2013, 09:37
скажіть а ви де нібудь дану інфу про кодування каналів вже зустрічали в останій час

slavon
01.05.2013, 09:56
vimpel, зустрічав на лебл*дь.ін.уа там судячи з усього один малолітній адмін-клоун ту пургу жене. У нас на форумі це обговорювалося тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) пост #106 і далі по темі,також досить дискусійне обговореня усього маразму відбувається на паралельному форумі ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Хотберд тоже уйдет в глухую [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] кодировку ? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
ОРТ,РТР,СТС,ТНТ и тд. ? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Гусь хоть что то свое создал?Какой то экслюзив продвигает ? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Идет строго по схеме Зеонбуда.У тех монополия на эфирную цифру.
Гусь хочет сделать монополию на спутник в Украине.Пролобировав кодирование украинских каналов на амосе и астре 4А.
Только жадность может фраера сгубить [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Конец скорее будет такому "народному" Гусю,а глобики по 25 у.е. свои деньги 10 раз уже отработали.
Всё никогда не закодируют.В мире(в том числе и спутниковом ) должен быть баланс.
К тому же есть открытые российские каналы на 13е,53е,55е,75е,85е,90е.
Глобикам работы еще хватит!Не переживайте! [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Cвято место пусто не бывает.
А возможностей новых недорогих HD ресиверов хватит еще на много лет [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Почитал это всё. Клоунада каких-то мальчиков, основанная на пиаре и прогоне для пипла бреда сивой кобылы с целью запугивания и создания искусственного ажиотажа.
А один транспондер иметь в круговой, а второй в ку в перенацеливаемом луче и у одного оператора - это от безысходности и огромного желания скорейшего отбития вложенных финансов и оплаты по счетам. Сейчас все полезут и будут менять на уже установленных антеннах конвертор. Любой технически здравомыслящий сразу скажет - Если человек идиот это надолго (с).
Как можно запускать проект, если нет базы и свободных ёмкостей. Авантюризьм (с).
Тогда подождал бы до следующего года, арендовал 2 транспондера на одноимённом спутнике и не смешил людей с бесконечными перезапусками. Циалковские.Купить можно многое. Но кодирование автоматически лишает общенациональные каналы приличной аудитории. Думаю пока у лыбиди с тем же зеоном не будет реально более 50% аудитории ни кто каналы не закроет от народа. к тому же всё не закроют по любому. Ну представим стб-новый-ictv закрылись. Кто в выиграше? Группа интера. Вперёд и с песнями одни к потерям дохода, другие к его увеличению. Если бы трк "украина" не считалась со зрителями горыныча не было бы копии в бисс! Скорее бы убрали уже что ли? Охота посмотреть на очередь из трёх человек к лыбиди. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]раджу трохи почитати, що буде не зрозуміло попробуємо розібратись разом.

Zhora15
01.05.2013, 12:02
То кому воно таке треба ???
Cлавік ,поперше це НАРОДНЕ Тб,а народ у нас HD телевізорів немає мати,про що свідче їхній тюнер який не має HDMI ... А для кінескопки можна пережимати стільки влізе (то звичайно жарт,але...........)

vimpel,
Взагалі то ,вони можуть закодуватися ,оскільки вони не для кінцевого глядача.... А пишуть про те що втратять на рекламі ,то їм побарабану, її і так було море і до виходу каналів на супутник.... Як на мене хай кодують,я вже наприклад забув коли останній раз дивився укр канал з їхнім постійним покращенням (програм) ,одне шкода,за СТБ (хоча там є якісь тести,якщо ще є) ,бо я там Х-фактор дивився,більше ні для чого мені той треш не потрібен.... Народ сам розбереться переходити на шару чи на оф перегляд.... Я звичайно остаюся на шарі,хоча і дивлюся оф "Веселку"!!!!

Хотберд тоже уйдет в глухую
Це вже повна несенітниця,оскільки Первий канал,для Німців,а не для нас ,як і остальні .... А звідки ТНТ на Хотбірді? Чи вони про той канал,як він там НАШ чи RUS

К тому же есть открытые российские каналы на 13е,53е,55е,75е,85е,90е.
Глобикам работы еще хватит!Не переживайте!
Оце,що за комент?????? Славік всі ці коменти,для сходняків,наші ж люди жмуть 5 лишніх паперів що 19,2 доставити.... Я не давно проїжджав по Львову і Брюховичам то відсотків 95 ,там стоять дракони(навіть без 19,2) ,люди як почують що на вище перечислені супутники потрібно три антени і там два десятка каналів (зі всіх,може і менше),пошлють вас лісом так що ви не вернетеся.... Кодування каналів на драконі буде означати голодну смерть установщикам....ІМХО

vimpel
01.05.2013, 12:39
ukrprofІз чужої тарілки

Как утверждается в объяснительной записке к законопроекту №6523 «О внесении изменений в некоторые законодательные акты относительно урегулирования вопросов авторского права и сопредельных прав», его принятие обусловлено необходимостью приведения национального законодательства в соответствие c европейскими стандартами, усовершенствованию правового регулирования отношений по использованию авторских прав и т.д. Но, подробно проанализировав редакцию проекта, подготовленного ко второму чтению, можно убедиться, что документ носит откровенно лоббистский характер. Кроме того, его принятие прямо нарушает действующие международные обязательства Украины.

В частности, народным депутатом Орестом Муцом в законопроект внесены поправки, согласно которым власть должна обязать все украинские спутниковые телевизионные каналы закодировать свой телесигнал. А к тем, кто не закодирует, нардеп предлагает применять высшую степень наказания, которая только может быть определена вещателю, — лишение лицензии на вещание.

Иначе говоря, Украина готова ограничить своих граждан в доступе к национальному телевизионному вещанию и информации, распространяющейся спутниковыми каналами. В результате этого значительное количество украинцев будет лишено возможности получать сведения о собственной стране из украинских телеканалов. А если кто-то из вещателей нарушит этот запрет и впредь будет распространять информацию без каких-либо искусственных ограничений, то его лишат лицензии.

Отвечает ли это тем международным стандартам, обеспечивать которые, если верить объяснительной записке, призван законопроект?

Право на свободу слова

Право человека на свободу слова является базовым, естественным правом, одним из главнейших условий, необходимых для прогресса человека, его всестороннего развития. Именно поэтому гарантия нерушимости этого права отдельно закреплена в общей Декларации прав человека (ст.19), Европейской конвенции о защите прав человека и основоположных свобод (ст.10), а также в Конституции Украины (ст.34).

Украина ратифицировала Конвенцию о защите прав человека и этим взяла на себя обязательства гарантировать каждому свободу придерживаться собственных взглядов, получение и передачу информации и идей без вмешательства органов государственной власти и независимо от границ, о чем сказано в ст.10 самой конвенции.

Европейский суд по правам человека (ЕСПЧ) неоднократно подчеркивал, что предусмотренное конвенцией право на свободу слова включает в себя не только право «говорить», но и право передавать информацию. Поэтому гарантия обеспечения свободы слова обязывает государства—участников конвенции защищать все звенья передачи информации — от собственно журналиста, сообщающего определенную новость, вплоть до средств передачи и приема телевизионного сигнала, с помощью которых эта информация может будет донесена до потребителя (решение от 22 мая 1990 года в деле Autronic AG v. Switzerland и многие другие).

И Конституция Украины, и многочисленные международные акты прямо запрещают каким-либо образом препятствовать гражданам в реализации их права на свободу слова. И здесь уже не имеет принципиального значения, что именно делает государство — давит на руководство телеканала, заставляя ввести на нем цензуру, или создает для телезрителей искусственные препятствия, делая невозможным просмотр определенных программ, которые транслируются в эфире, передаются через кабельные сети или спутник. Любое действие государства, в результате которого зрители ограничиваются в праве свободного доступа к информации, однозначно рассматривается как нарушение права на свободу слова.

Поэтому, если государство выразит намерение обязать всех украинских телевещателей закодировать свои сигналы и вследствие этого телезрители потеряют возможность свободно получать информацию от украинских спутниковых каналов, такие его действия должны рассматриваться как нарушение права на свободу слова (то есть несоблюдение требований ст.34 Конституции Украины, ст.19 Общей декларации прав человека и ст.10 Конвенции о защите прав человека).

Европейский суд по правам человека четко определил границы допустимого вмешательства государства в сферу права на свободу слова. В частности, допускается ввод определенных ограничений, если они объективно «необходимы в демократическом обществе» и служат для защиты других базовых гарантий — национальной и общественной безопасности, территориальной целостности, сохранения репутации или личных прав других граждан, неразглашения конфиденциальной информации и т.д.

Иначе говоря, государство не может своевольно отобрать у телезрителя возможность свободного просмотра телепрограмм, введя обязательное дополнительное кодирование телесигнала. Такие ограничения прав допустимы только при условии, если своими действиями власть хочет обеспечить соблюдение других прав и свобод и если другого способа обеспечения этих прав не существует.

Не верится, что для защиты авторских прав крайне необходимо введение дополнительных формальностей и обеспечение жестких условий доступа к телевизионным программам того или другого вещателя. Если бы этой логикой пользовались в цивилизованных странах, люди никогда бы не узнали о существовании таких спутниковых каналов, как Би-би-си, CNN, Euronews, Bloomberg, Fox News, Aljazeera, DW и др. Но странам Запада и в голову не приходит заставлять вещателей закрывать доступ к своим спутниковым программам.

Ныне отдельные телеканалы сами кодируют телевизионные сигналы. Но дело это сугубо добровольное, и соответствующее решение — как распространять информацию, кому она будет адресована и кто получит доступ к ней, а кто нет — принимает сам вещатель. Без прямого вмешательства государства.

Если же вступит в силу пресловутый законопроект, государство провозгласит себя уполномоченным вмешиваться и в сферу интересов вещателей, и в сферу интересов зрителей, которые имеют право выбора источников информации. Принятие закона будет прямым нарушением базового права человека и гражданина на свободу слова, включающего в себя права вещателей и зрителей получать и передавать информацию и идеи без вмешательства органов государственной власти.

Следовательно, такие действия государства нельзя признать адекватными и допустимыми мерами по защите авторских прав в демократическом обществе.

Во-первых, законопроект не дает ответ, что делать с информационным продуктом, права на который принадлежат телеканалу полностью, а следовательно, трансляция его на другие страны мира осуществляется без нарушений прав интеллектуальной собственности. Нужно напомнить, что таких передач множество, и трансляция любого собственного продукта телерадиоорганизации не будет нарушать права третьих лиц.

Во-вторых, законопроект не дает ответа, что делать с вещанием, целевой аудиторией которого являются украинцы, живущие за границей.

В-третьих, законопроект не разъясняет, что делать с правообладателями, считающими, что трансляция их передач на открытом, незакодированном спутниковом канале не является правонарушением. Должно ли государство так ревностно становиться на защиту чьих-то прав, если сам их владелец не считает, что его права затронуты?

И в-четвертых. Ограничив гражданам доступ к украинским информационным каналам, власть просто отрежет их от информационного поля Украины и побудит получать информацию из чужеземных телеканалов, которых транслируется множество. Или же государству действительно хочется, чтобы его граждане отдавали предпочтение источникам информации из других стран, и как это вписывается в элементарные вопросы информационной безопасности Украины? Это вопрос уже даже не дискуссионный.

Лишение лицензии

Дела о лишении лицензии на вещание также неоднократно рассматривались международными судами. И тот же Европейский суд по правам человека неоднократно подчеркивал свою позицию по этому вопросу.

Во-первых, по заключению ЕСПЧ, лишение вещателя лицензии является крайней мерой, которую использует государство, если другие методы влияния полностью исчерпаны. Если удастся доказать, что защитить авторские права можно менее радикальным образом, лишение лицензии будет признано противоречащим международным обязательствам Украины.

Во-вторых, по убеждению Европейского суда, лицо может быть лишено лицензии исключительно в интересах общества. Действительно ли в интересах общества ограничение права свободно распространять и получать информацию? Заинтересовано ли общество в том, чтобы узнавать о собственных новостях преимущественно из иностранных спутниковых телеканалов, которые будут оставаться в открытом доступе? Вопросы риторические.

В-третьих, ЕСПЧ подчеркивает: в случае, если государство лишает лицо каких-либо активов (в частности, лицензии), этому лицу нужно выплатить справедливую денежную компенсацию. Итак если депутаты примут этот законопроект и хотя бы один телеканал будет лишен лицензии, не исключено, что Европейский суд обяжет Украину выплачивать за такие свои действия немалые суммы компенсаций.

Трансграничное телевидение

В конце 2008 г. Украина ратифицировала Европейскую конвенцию о трансграничном телевидении. Конвенция непосредственно регулирует вопрос спутникового вещания, которое по техническим причинам осуществляется сразу на несколько стран.

Согласно ст.4 этого документа, все страны-участницы обеспечивают свободу информации согласно Конвенции о защите прав человека и гарантируют свободу приема программ, которые отвечают конвенции о трансграничном телевидении.

Европейская конвенция о трансграничном телевидении не предусматривает создания государствами-участниками каких-либо искусственных ограничений в распространении спутниковых телесигналов. Шифровать или нет, кодировать или нет свои телеканалы должны решать исключительно сами вещатели, а государству вмешиваться в этот вопрос запрещено.

Вот и получается, что, прикрываясь высокими лозунгами о защите прав создателей, украинские чиновники, похоже, в который раз пытаются банально пролоббировать чьи-то бизнес-интересы, нарушая при этом не только международные обязательства Украины, но и элементарные правила здравого смысла.
Джерело: "Зеркало Тижня"

slavon
01.05.2013, 14:11
Цитата:
Допис від slavon [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Хотберд тоже уйдет в глухую

Це вже повна несенітниця,оскільки Первий канал,для Німців,а не для нас ,як і остальні .... А звідки ТНТ на Хотбірді? Чи вони про той канал,як він там НАШ чи RUS Ну звичайно несенітниця, я ж про те писав і поширюють її люди Ле-бл*ді.
А пишуть про те що втратять на рекламі ,то їм побарабану, її і так було море і до виходу каналів на супутник.... Ні їм не по-барабану, інакше не повернулибся в ФТА+БІСС такі канали як ICTV, Новий, СТБ, ТРК Україна... , не переїхало б більшість українських каналів з мало популярної Австри 31,5Е, на Амос 2/3 та Астру 4А.
люди як почують що на вище перечислені супутники потрібно три антени і там два десятка каналів (зі всіх,може і менше),пошлють вас лісом так що ви не вернетеся.... Кодування каналів на драконі буде означати голодну смерть установщикам....ІМХО Друже, а що зараз установщик не на голодному пайку ??? Народ, у зв'язу з "пакращенням" обніщав, до ручки, нових установок практично не має, роботи відповідно також, як що не рахувати дрібнички - комусь тюнер прошити, комусь голову підлаштувати чи дісік замінити... Дехто з установщиків, які ще 2-3 роки тому жили виключно з САТ ТВ, шукає інший "кусок хліба" у суміжних галузях - ремонт ТВ/радіоапаратури чи встановлення систем відео-нагляду і тд. тп.
документ носит откровенно лоббистский характер. Кроме того, его принятие прямо нарушает действующие международные обязательства Украины.
Так проект лобісьтький і лобіюють його Ле-блядь, Віазад та Зекобуд бо хочуть гребти лопатою гроші з повітря (ФТА).
В частности, народным депутатом Орестом Муцом в законопроект внесены поправки, согласно которым власть должна обязать все украинские спутниковые телевизионные каналы закодировать свой телесигнал. А к тем, кто не закодирует, нардеп предлагает применять высшую степень наказания, которая только может быть определена вещателю, — лишение лицензии на вещание.
Доки ФТА+ЕМУ мовлення буде вигідно каналам не може бути жодної мови про кодування... Ну прийме ВР цей закон, а презек-проФФесор його підпише і що відразу усі канали закриються нагрухо скажімо у ВІА5.0 ??? Як казав герой одного мультика "не смішіть мої підкови" - закодуються канали у кодування БІСС, а ключі викладуть на "кожному стовпі" в неті. Або як варіант отримають польську, чеську, мадярську чи будь яку іншу ліцензію на супутникове мовлення. У що буде тоді робити держава, збивати супутники чи глушити супутниковий сигнал ???

Zhora15
01.05.2013, 15:12
інакше не повернулибся в ФТА+БІСС такі канали як ICTV, Новий, СТБ, ТРК Україна... , не переїхало б більшість українських каналів з мало популярної Австри 31,5Е, на Амос 2/3 та Астру 4А.
Хороший аргумент,який можна пояснити лише тим що їм дорого обходилась підтримка кодування(а обов"язкового закону про кодування не було).... Хоча ICTV футболи кодував намертво....Якщо чесно не знаю чим ця ситуація закінчиця,думаю що нічим,максимум БІСС.... Хоча якщо будуть зміни то не раніше 2015(коли зникне аналогове),не даремно Леблядь на 3 роки свій пакет роздає безкоштовно(умовно звичайно).... Хоча це скоріше за все заманіловка, назбирають клієнтів,а потім поставлять перед фактом плати,або викидай обладнання...Незнаю в цьому г*івні ,без пів літри не розібратися

slavon
01.05.2013, 15:23
не даремно Леблядь на 3 роки свій пакет роздає безкоштовно(умовно звичайно).... З чого ти взяв друже що саме не 3 роки ??? Леблядь, це погана копія маскальского 3К, такого собі МММ в DTH галузі на теренах бувшого exUSSR. І буде ця Леблядь "безплатна" доти поки буде попит на цей їхній металолом...

Zhora15
01.05.2013, 15:29
І буде ця Леблядь "безплатна" доти поки буде попит на цей їхній металолом...
Ну так я приблизно про це і написав dresmille

vimpel
01.05.2013, 18:09
привіт вчора зустрів установщика так він говорив, нібито хочуть вже кодувать, з 3 липня 2013 року може хтось чув про це

slavon
01.05.2013, 19:33
vimpel, Ну приїхали друже, цілий день вже то обговорюємо, а ти далі за своє. Почитай декілька постів до твого в цій темі ...

arki
01.05.2013, 21:43
Новий фокус с кодуванням спутникових каналів в Україні

привіт чув що дана хохму вже мають ввести с 3 липня 2013 рокуtvsat-prof:(

Статейка ця гуляє в неті ще з минулого року. Десь в червні-липні була надрукована. І тоді ще мали наші "народні обранці" прийняти цей закон, але чогось змовчали і "прийняли" мовний. Думаю вибори їх тоді спинили....

slavon
02.05.2013, 23:16
Знайшов цікаву думку з приводу Ле-бляді і 3К від олного із користувачів, на одному із форумів:
Модулі доступу до провайдера Либідь ТБ повинні виглядати так:
А все інше обладнання - то підробка :-Р

А ось порівняння ресиверів DSR GS 8305 та Либідь 1002:

Стоит заметить, что стоимость DSR GS 8305 около 290 баксов, а стоимость Лыбидь ТВ всего 55 баксов, стоит задуматься.

Замислитсь потрібно в першу чергу над тим, як зберегти абонентів на Триколорі. Бо після такого порівнння в них виникне багато питань. На Україні компанії GS взагалі робити нічого. Таке враження, наче впровадження Либідь ТБ, то своєрідна спроба правдами і неправдами спонукати українців до відомого ПРовайдера абсолютно безкоштового телебачення... Прикольно...

Zhora15
07.05.2013, 17:26
Це ж що б приймати цей пакет треба ставити 2 антени на 36Е - жах...
Я в"їхав,то просто не можна буде підключити ще один тюнер через LOOP.... Так як,якщо буде включена верхня частота,не буде ловити нижня,а для одного тюнера все буде в порядку. Так як через LOOP ,можна дивитися лише одну поляризацію і одні частоти,або верхні ,або нижні. В Ku діапазоні.... Через те в Триколоха всі транспордери в одній поляризації!!!!

slavon
07.05.2013, 17:46
Zhora15,Ну в принципі .. Так як,якщо буде включена верхня частота,не буде ловити нижня,а для одного тюнера все буде в порядку. Так як через LOOP ,можна дивитися лише одну поляризацію і одні частоти,або верхні ,або нижні. В Ku діапазоні.... Через те в Триколоха всі транспордери в одній поляризації!!!! то все правельно і для підключення 2 більше тюнерів існують Твін, Квадро, Окто конвертори і мультисвічі - для підключення великої кількості ресіверів (абонентів).
Це ж що б приймати цей пакет треба ставити 2 антени на 36Е - жах... Тут питання трошки в іншому, на час написання того поста в мене була інфа ( з одного з форумів) що пере-націлений промінь 36Е в складі 3ТР буде в лінійній поляризації (H & V), а фіксований маскалький промінь (+++, 3К) йде в круговій поляризації (R & L) - тому природньо що для прийому усього 36Е в такому випадку треба було б ставити 2 конвертора і відповідно 2 антени.
На сьогоднішній день інформація така - у Ле-бляді буде 3 ТР - 2 в верньому піддіапазоні маскальского променя і 1 ТР в нижньому, усі в круговій поляризації Похоже, что и место для них уже нашлсь [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] К 12169 R добавится 12207 R.Так они о третьем транспондере говорили, и что будет он на подвижном луче в нижнем поддиапазоне. А два первых будут так сказать в "нормальном".. Так ось для тих власників антен на 36Е які схочуть приймати ле-блядь повністю по любому треба буде міняти НТВешний конвертор на універсальний з доставленою в нього деполяризаційною пластиною. 2-3Тр планують запустити з серпня 2013, але як воно буде по-живем по-бачимо.
Цікаве порівняння якості картинки Ле-бляді
Включаешь НЛО ТВ, НТВ Мир, и хочется только плакать. В оригинале на каналах в формате 16:9 идут передачи либо 4:3 адаптированный под 16:9. А лебедь тв, снова вписал 16:9 в 4:3 кадр по высоте, обрезав части изображение по бокам. В результате такого зуммирования качество картинки просто мерзопакостное, это просто трындец. В итоге имеем качество 320 линий максимум! Неужели нет человека что бы выставил параметры нормально. Два несчастных канала перешли в хромое 16:9. В итоге картинку еще сильнее кастрировали. Бессмысленный и беспощадный лебедь тв. Взято тут
([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Zhora15
11.05.2013, 11:33
Ось як рекламують Леблять в одному нет магазині ,прямо ПАНАЦЕЯ якась

Лыбидь ТВ - доступнее любого другого телевидения.

Цифровое спутниковое телевидение Лыбидь ТВ дает возможность абсолютно любому гражданину Украины получить где бы то ни было качественное телевидение за доступные средства.

Это простая настройка всего 1 спутника с очень хорошим сигналом, минимальная абонплата, которая не взимается в течении 3-х лет с новых абонентов, давая возможность в полной мере оправдать стоимость подключения и определиться как в дальнейшем Вы будете смотреть телевидение.

Лыбидь ТВ - это альтернатива любому виду ТВ:

Кабельные провайдеры, которые не везде доступны и вещают каждый раз новую сетку каналов.
Эфирное ТВ, которое имеет слабый сигнал и устаревает с каждым днем.
Спутниковое ТВ старого поколения, где надо настраивать несколько спутников, чтобы “выловить” бесплатные каналы.
Цифровое эфирное телевидение Т2, где потребитель, покупая приставку, не может поймать сигнал в своем районе, отдаленном от вышки радиовещания.

Лыбидь ТВ - доступность в любом месте, независимость от географического положения, не нужно ни газа, ни водопровода, ни высотных домов с густо населенным количеством потенциальных абонентов, достаточно 1 спутни
ковой тарелки с 1 головкой и сеть 220 вольт, полученная хоть от бытовой сети а хоть и от генератора.

Самое основное преимущество - дешевизна перед остальными вариантами, Вы можете себе позволить не только установить достаточно доступное оборудование, но и без проблем оплачивать в дальнейшем абонентскую плату за просмотр качественного телевидения.

Состав каналов также не оставит равнодушным, здесь подобраны самые разнообразные каналы, подобранные качественным образом для любого телезрителя Украины.

slavon
11.05.2013, 12:02
Zhora15, По моєму це маячня сивої кобили. Ле-блядь не є вже така дешева як себе видає. Ставити ресівер-металолом від Ле-бляді клієнту це не поважати насамперед клієнта і себе як установщика - однозначно відпадає. Беремо САМ Ле-бляді 447 грн. , ресівер з СІ Фортіс (Openbox S4 HD PVR ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])) - 1100 + антена, для заходу України (Львіська, Ів-Франківська, Закарпатська, Чернівецька області) для стабільного прийому бажано брати 0,95м або більшу - 180 грн. + конвертор + кабель + робота як мінімум виходить таке задоволення в 2000 грн. Чи зможе позволити собі власник теперішнього 3-х голового таке недешеве задоволення ???

sat-prof
14.05.2013, 20:21
Щось не думаю що кінець шарі та глобікам!імхо

Zhora15
14.05.2013, 20:52
vimpel,
sat-prof,
Ну хлопці блін приїхали,ми цю тему два тижня назад вже обговорили)))))
Ця новина уже була на форумі :(

arki
14.05.2013, 20:58
Щось не думаю що кінець шарі та глобікам!імхо
Та я зараз нічому не дивуюсь, від "пакращувачів" чого завгодно можна чекати...:eek:

Sat-eXplorer
14.05.2013, 22:42
Цікаво, а чому ціна ресивера Либідь фактично не відрізняється від ціни модуля Excet з картою доступу? Навіть у Зекобуду модулі дешевші, бо "мають менше функцій", як говорив їхній мудак. А тут на недоресивер без HDMI і модуль "популярної" (у Бангладеш чи Камбоджі) системи умовного доступу абсолютно рівна "демократична" 55$ (ніх...я собі) ціна.
На їхньому форумі задавав це питання - глухо, як у танку, в'єтнамські партизани там служба підтримки. Лише "заслані козачки" хвалять своє болото та пишуть пургу про глухе кодування навіть аналогових каналів.
Перше місце найкумеднішого провайдера супутикового телебачення мабуть Либлядь отримає, 100%

slavon
15.05.2013, 09:46
Sat-eXplorer, Як там у В. Висоцького "Жираф бальшой, ему відней", або як кажуть у нас в народі "кожен дуріє як вміє..."... Все решта по цьому новоствореному провайдеру ми всі дружно обговорили...
Поживем-побачимо що буде далі ... :D

Sat-eXplorer
15.05.2013, 17:19
Таких провайдерів, як Либлядь ТБ, потрібно гнати світ за очі з України. Навіщо чекати :)
Дикарям на Северном полюсе пусть вещают.

slavon
18.05.2013, 09:31
Нова заставка з інфоканалу Либідь (Ле-блядь ТВ)
Цікаво чи весь пакет переїде в нижній під-діапазон чи тільки його частина ???
В наших DTH провайдерів вже були "рекомендовані ресівери", а щоб були "рекомендовані конвертори" то це вперше, мда маразм у цього провайдеру "цвіте і пахне"...

Zhora15
18.05.2013, 12:31
slavon,
Славко рекомендована головка,це лінійний конвертор євроскупердяй з пластиною в середені...Все... [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Либидь це звичайно,самий "геніальний" оператор України, зекобуд -ховається)))))

slavon
18.05.2013, 12:43
Zhora15, :o Друже як би Ти не написав, я б не знав... :D
А якщо серйозно то це лінійний конвертор євроскупердяй з пластиною в середені... - це не серйозно..., почекаємо поки більш серйозні виробники заліза, наприклад Інверто, підтягнуться...

slavon
07.06.2013, 10:55
Вчора отримав такий буклет у свого постачальника у Львові
З'явився шедевр невідомого автора у вигляді такого собі буклету чи флаєра , хз

запитання а де список каналів ?
головне щоб конвертор був " о РИГІНАЛЬНИЙ "
власна секретна розробка ... Яка в 3,14зду власна розробка, ті дибіли з Ле-бляді понабирали дешевих універсальних конверторів лінійної поляризації, понапихали дятли деполяризаційних пластин та по-наклеювали нашвидкоруч власних етикеток десь у підвалі. Навіть страшно таке одоробало пропонувати клієнтові... :D Ось на паралельному форумі ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) була представлена така ж розробка від Ле-бляді Если для стабильного приёма не 1.2 :) А кто его проверял на этом транспондере? Одни догадки.
Но, в этом самое обидное и неприятное, что вводят людей в заблуждение и занимаются подменой и переклеиванием этикеток: сдирают заводские ку или прямо поверх на кустарно-переделанные Евроскай 3110А наклеивают свои, где уже указан ку+циркуляр. И это выдают за фабричное изделие с заявленными заводом-производителем в стоке параметрами. Обман покупателя чистой воды:[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] :D А карта покриття намальована в тому буклеті взагалі шедевр, таке враження що супутник розуміє територіальний поділ України, при тому судячи з усього намалювали покриття маскальського променя (верхній піддіапазон), а наскільки мені відомо весь (3ТР) або більша частина пакету (2ТР) буде у нижньому піддіапазоні перенаціленого променя і перенацілити його з максимальним покриттям території України у Елтелсату не буде проблем. Але все ж таки навіть у такому випадку для прийому DVB-S2 ТР я б рекомендував брати антену 0,95-1,15м... :)

Zhora15
02.07.2013, 11:55
Либлін вже 2липня і де 50каналів????

slavon
02.07.2013, 12:02
Zhora15, Обіцянка-цяцянка - дурному радість... :D :D :D

Zhora15
02.07.2013, 12:15
slavon,

Ну дякую Славко [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Як то кажуть москалята " попытка не пытка" [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

slavon
03.07.2013, 13:03
Ще раз про кваліфікацію колцентру віазад

Юлія
Експерт з продажу

[09:48:15] Відвідувач Привіт
Мене звати Ярослав
[09:48:51] Юлія Доброго дня!
[09:49:10] Відвідувач І Вам Доброго дня...
[09:49:50] Відвідувач Куди подівся пакет сімейний ???
[09:50:24] Юлія З 1 червня пакету сімейного немає.
[09:50:36] Відвідувач Чому ???
[09:50:40] Юлія Мінімальний пакет Домашній
[09:51:19] Відвідувач Я Бачу у Вас новий пакет домашній. Чим він принципово відрізняється від Сімейного ??7
[09:58:18] Юлія В ньому добавлено канали лінійки ТВ 1000, а також знижена абонплата
[10:01:37] Відвідувач Ясно
Ось я порахува канали в пакеті їх 73, з них ті що реально не можна дивитися в ФТА(ЕМУ) на ресвівері класу Жлобо 4100С -14. Тобто де факто я буду девитися ці 14 каналів за 49 грн. міс. Все решта мій сусід дивитися апсолютно безкоштовно навіть не знаючи що є такий правайдер віасат.
[10:04:49] Юлія Ваш сусід дивиться канали в аналоговій якості, які постійно пропадають і кодуються. Ми Вам пропонуємо передивлятись всі 73 канали в цифровій якості, до того ж канали не будуть пропадати і кодуватися, на кожен з представлених каналів у Вас буде Електронний гід на цілий місяць, і саме за це Ви будете сплачувати абонплату.
[10:11:27] Відвідувач Прошу пані ось тільки лапшу на вуха мені вішати не треба:
1. Останій аналоговий канал в Европі, на супутнику Астра 1 (19Е) був виключений 30.03.2012 року...
2. Ось тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]). є список каналів які віасат піднімає на своїх ТР
3. Ті решта платні канали які Ви банально приписуєте собі йдуть з DVB-S/mheg2 ТР супутників Амос 2/3 і Астра 4А і жодного відношення до їх підйому віазсат не має. Це чужі ФТА (БІСС) канали.
Так чому 59 каналів сусід дивиться безкоштовно а я як майбутній абонент буду змушений платити ????
[10:13:30] Відвідувач А на рахунок електроного гіда він в мене і так є - апсолютно безкоштовно і на українській мові...
[10:15:46] Юлія Ви хочете сказати, що у Вас на сьогоднішній день канали не пропадають і не блокуються?
[10:17:38] Відвідувач Пропадають і блокуються і шо ??? Відсканувати будь-який канал на будь-якому ресвівері це для мене 1-2 хв роботи. Вбити БІСС ключ - 2-3
Ви не відповіли на моє попереднє запитання
[10:18:44] Відвідувач Ау Ви не відповіли на моє попереднє запитання
[10:20:43] Юлія Наші канали, які ми презентуємо в своїх павкетах, не пропадають та не кодуються і завжди йдуть в гарній якості. З кожним з каналів, які входять до нашого пакету, підписано договір на його трансляцію.
[10:23:34] Відвідувач Прошу пані , не треба мені вішати лапшу на вуха
Канали ФТА які віасат зарахував собі йдуть в однаковій якості що на тюнерах класу Жлобо 4100С що на тюнерах віасату.. Це FTA канали. Вам написати як розшифровується ця абривіатура ???
[10:23:47] Юлія якщо Вам подобається все у Вашому телебаченні, навіщо Вам його міняти?
[10:24:55] Юлія Що таке ФТА розшифровувати не потрібно
[10:27:08] Відвідувач 1. Відповідати запитанням на запитання це трохи не культурно...
2. Хочу дивитися канали групи віасат - віасат натуре, хісторі... Маю в дома 2 ресівра і карту екстра тв - по акції плачу 89 грн. за 40 каналів дивлюся з одної карти на 2 ресіверах одночасно і незалежно ці канали .. Для повного щостя не вистачає тільки групи віасат
Так що продасьте мені карту ???
[10:28:07] Юлія У Вас є можливість підключитися до Виасат замовивши тюнер з картой активації
[10:29:16] Відвідувач Ви мене напевно трохи не зрозуміли
" ХД ресівери в мене вже є
1. DreamBox 800SE
2/ GI Genius HD
[10:30:05] Юлія Ми працюємо тільки з нашими ресиверами під, які і прошита карта активації.
[10:31:06] Юлія Наша карта активації не буде активна з іншими тюнерами.
[10:33:15] Відвідувач Ну блін почалося
Мені не потрібен Ваш ресівер
В мене є аж 2 своїх
Продайте мені карту . Я на одному підніму ЕМУ і запущу карту. Потім розкину одночасний перегляд на 2 ресівери. В однорму ресівері буде карта екстри, в другому ваша. Може потім докуплю ще 3 рес поставлю ще жінці на кухню нехай дивиться...
[10:33:58] Юлія Наша карта активації не буде активна з іншими тюнерами.
[10:36:22] Відвідувач Так нафіга така карта потрібна. Ось екстра працює на 2 ресіверах аж бігом. до кінця тижня хлопці обіцяли з полщі привести карту "телевізія на карті" за 170 грн./рік з 2 десятки польких каналів.
[10:36:59] Відвідувач А віасат не працює ??? Нічого не розумію...
[10:40:58] Юлія Окремо карту активації не продаємо
[10:41:26] Відвідувач Шкода
А може, як виключення ???
[10:42:29] Юлія Ні, пропонуємо тюнер з картою активації з доставкою і встановленням за 298 грн.
[10:43:35] Юлія Тюнер з картою активації-298 грн. Доставка та встановлення -0 грн
[10:43:50] Відвідувач Так не треба мені нічого встановлювати . Я сам в САТ ТВ що хочеш поставлю...
Мені потрібна виключно карта віасат яка буде працювати з маїм ресівером
[10:44:09] Юлія Карта Виасат не буде працювати з Вашим ресивером.
[10:45:03] Відвідувач Чому ???
Я глянув технічні параметри - мої ресівери навіть трохи кращі за ваш...
[10:47:01] Юлія Карта активції прошита спеціально тільки під наш тюнер
[10:47:59] Юлія У Вас залишилися ще запитання?
[10:49:45] Відвідувач Так
Тут мені колега пропонує якусь російську веселку - каже що буде працювати з моїми ресіверами
[10:51:27] Юлія Я Вам повторю, що карта активації окремо не продаємо, і працювати з іншим ресивером вона не може.
[10:52:19] Юлія Ви бажаєте замовити підключення ресиверу з картою активації.
[10:52:46] Відвідувач з Вами і з Вашою конторою все ясно прошу пані
[10:53:04] Юлія Дякуємо за користування он-лайн сервісом. Будуть питання - звертайтеся. Всього доброго!
:o Нема слів, одні вирази і ті переважно всі нецензурні...

slavon
17.07.2013, 08:10
Ось такий діалог знайшов на одному форумі

slavon
17.07.2013, 20:54
Безплатні САТ ТВ канали під загрозою вимирання
Бесплатные спутниковые каналы под угрозой вымирания «Капитал» ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) // 15.07.2013
На Украине руководители крупнейших групп телеканалов начали переговоры о введении обязательного кодирования спутникового вещания. Об этом пишет газета «Капитал» ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) со ссылкой на источники на рынке. Информацию подтвердил и Валентин Коваль, руководитель цифрового отдела Индустриального телекомитета и директор музыкального канала М1.
Сейчас в открытом доступе со спутников Amos, Astra, HotBird на Украине вещает более 60 местных каналов. Около 4 млн семей смотрят спутниковое ТВ.
Если телегруппы договорятся, то шифровать каналы начнут уже в августе. Руководители российских компаний «НТВ+ Украина» и «Поверхность», которые торгуют платными пакетами спутниковых программ, в нетерпении потирают руки. Если бесплатных украинских каналов не будет, то зрители охотнее будут покупать более качественный российский контент.
Производители украинского контента видят и свою выгоду. Если не будет бесплатного сигнала, то кабельные провайдеры не смогут его продавать телезрителям и не платить при этом производителям контента. Кабельщикам придется подписывать контракты на ретрансляцию сигнала.
Кто будет продавать зашифрованные украинские телеканалы в своих пакетах, пока непонятно. На эту роль претендуют как минимум три компании: «Лыбидь ТВ», Viasat и SES. Помешать инициативе может нежелание отдельных телеканалов закрывать свой сигнал.
Сейчас только некоторые украинские телеканалы продают свой контент через спутник. С 2010 года это делает канал «Футбол», входящий в группу каналов богатейшего украинца Рината Ахметова. Торгует контентом нишевый «Первый Автомобильный» телеканал.
Джерело ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Коментарі

Як на мене то все це дуже попахує заказухою, при чому дуже криво зробленою...

slavon
29.07.2013, 17:20
Знайшов на одному форум ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])і таку статейку

На одном из форумов сегодня увидел "Сегодня получил от agsat :

Важная информация по выбору спутникового ресивера.

Внимание!!!

В связи с предстоящим кодированием основных украинских телеканалов, вещание которых осуществляется со спутников, компания AGsatellite не рекомендует приобретать спутниковые приемники (ресиверы) без картоприемника или разъема под CAM модули.

По заявлением экспертов и участников рынка в ближайшее время ожидается начало кодирования основных украинских телеканалов вещающих со спутников. В данный момент времени, большинство украинских каналов идут в открытом режиме (FTA) , или кодируется в системе условного доступа BISS (которая лишь формально является кодировкой, на самом деле применяется телеканалами для защиты от нападок собственников контента). И только некоторые каналы по-настоящему защищены и не доступны для взлома.

Четыре медиагруппы, которым принадлежат все самые рейтинговые украинские каналы ведут активные переговоры о сроках начала кодирования, использовании тех или иных систем условного доступа, вхождении в состав существующих платных спутниковых платформ (Viasat, Xtra TV, Лыбидь ТВ, НТВ+ Украина, UA.TV) и/или возможном создании новых.

Ключевое условием выдвигаемое всеми каналами – одновременный старт кодирования. Это должно повлечь за собой максимально быстрый переход зрительской аудитории от просмотра в режиме FTA к просмотру через платные платформы.

Событие назревает давно, вещание огромного количества FTA программ одной страны - редкое явление во всем мире. В основном, государственные каналы, идут в кодированном виде в составах платных платформ, являясь бесплатным приложением к ним.

Открытое вещание со спутников создает массу проблем самим телеканалам: невозможность закупать качественный контент, недовольство «мэйджоров» (владельцев прав на показ телепередач, кинофильмов и спортивных трансляций), невозможность качественного подсчета аудитории (весьма немаленькой, по разным подсчетам от 1,5 до 4 млн. телевизоров в стране выбрали в качестве источника подачи сигнала именно цифровой спутниковый приемник) и выплывающие отсюда последствия (не включение этой аудитории в рекламные прайсы), отсутствие подсчета рейтингов телепрограмм.

Эти проблемы давно тормозят качественное развитие украинских телеканалов, поэтому начало кодирования рано или поздно должно случиться. Эксперты утверждают, по ряду причин, наиболее оптимальный периодом для этого события - начало 2014 года.

Что несет это событие зрителям?

На первый взгляд - ничего хорошего, однако, если рассмотреть вопрос глубже, то ситуация окажется не столь однозначной. На первом этапе большинству украинских зрителей, пользующихся приемом сигналов со спутников, придется понести некоторые материальные расходы. Кому-то приобрести карту или модуль условного доступа, кому-то новый ресивер (стоимость тюнера с картоприемником на сегодня стартует от 130 грн.) и карту/модуль доступа.

На сегодняшний день стоимость стартовых пакетов украинских спутниковых платформ (карт доступа) стартует с 99 грн. , ежемесячная абонентская плата составляет от 0 грн (за национальные телеканалы) до 199 грн в месяц (102 канала в SD качестве и 9 в HD - премиум пакет оператора Viasat).

Уже сейчас есть предложения по предоставлению платными спутниковыми платформами бесплатно национальных телеканалов абонентам в надежде на то, что абоненты имея карту доступа данного оператора будут заказывать себе и премиальный платный контент.

Недавно стартовавший с орбитальной позиции 36 градусов восточной долготы провайдер Лыбидь ТВ также не предусматривает абонентской платы в первые три года с момента приобретения их ресивера или модуля доступа, предоставляет в своем пакете 50 каналов, как общенациональных, так и премиального контента (включая в себя даже каналы Футбол и Футбол Плюс, которые для сравнения у провайдера Xtra TV выделены в отдельный премиальный пакет стоимостью 29 грн. в месяц).

По истечению трех лет оператор обещает абонентскую плату в размере 5-8 грн. в месяц - вполне посильно даже для самых малообеспеченных граждан Украины.

Конкуренция на этом рынке очень серьезная, ее усиливают игроки использующие другие способы доставки контента: кабельные операторы, наземное цифровое эфирное вещание DVB-T2. Поэтому, уверено можно заявить, что к моменту начала кодирования провайдерами будут предложены и другие доступные по стоимости и значительно превосходящие по качеству FTA контент наборы телеканалов. Это в свою очередь даст возможность украинским зрителям приобщиться к значительно более качественному телевидению – интересным, узкоспециализированным телеканалам с контентом иного качества нежели представлен в FTA телевидении. К каналам с значительно меньшим количеством столь надоевшей всем рекламы, рвущей на части телепрограммы, фильмы и спортивные трансляции, рекламы отбивающей охоту смотреть телевидение. Также увидеть новое качество изображения телевизионной картинки в HD формате.

Исходя из вышеизложенного, AGsatellite не рекомендует в настоящее время приобретать приемники предназначенные только для просмотра FTA каналов. Если количество средств которые Вы можете выделить на приобретения нового приемника ограничено несколькими сотнями гривен, купите приемник у которого как минимум есть картоприемник поддерживающий кодировки Conax и Irdeto. В случае
если Вы готовы потратить сумму в районе 1000 грн. – покупайте приемник с поддержкой формата сжатия MPEG-4, с картоприемником, и по возможности наличием CI-слота.

Настоятельно просим наших покупателей учесть эти простые рекомендации при выборе нового приемника.

Увлекательного просмотра!"

robot
05.08.2013, 17:58
«Лыбидь ТВ» – народное цифровое спутниковое телевидение уверенно и размеренно, к огромной радости большинства участников рынка, сбросила оковы гадкого утенка, превратившись в прекрасного и гордого лебедя, начав свой уверенный полет в мире DTH-телевидения. :o:o
ой я не можу.На базарі до якого продавця Сат ТВ не підійдеш ніхто про Либідь і не знає.Де ж він літає?

Zhora15
05.08.2013, 18:08
Де ж він літає?
У оф диллерів....

Zhora15
10.09.2013, 09:41
Група каналів Інтера відмовилася входити у спутникову платформу Лебідь ТВ
Cудячи по тому що Либ*ядь не добавляє обіцяні на 5 вересня канали,вони все таки стараються "вламати" Інтер Медіа Группу....

slavon
10.09.2013, 10:01
Zhora15,Леблядь, то черговий маразм на кшталт Віазаду, а може ще гірший за Віазад... Я не збираюся платити за канали які можна дивитися в ФТА(БІСС) з сусідніх бортів... Також я не збираюся платити за канали на яких, в прайм тайм, 25-30 хв. реклами і 30-35 контенту...
Скоро москальські "приплюснуті" усіх поховають в Україні, своїм демпінгом...

Zhora15
10.09.2013, 10:28
Скоро москальські "приплюснуті" усіх поховають в Україні, своїм демпінгом...
Воно то так,але на кого карту активавути???? В мене варіантів нема!!! Вірніше є один,але то краще чужих просити ніж тих хто в тому варіанті!!! Хоча якщо приплюснуті не будуть перевіряти активацію,яко Веселка чи телекарта, тоді можна і лєвака понаписувати....

Леблядь, то черговий маразм
Я його розглядаю лише як альтернативу Т2,якщо піде у них все нормально,то буду радити саме Либидь а не Зекоблуд....

Zhora15
28.09.2013, 16:06
Леблядь, то черговий маразм на кшталт Віазаду
Я тут прочитав думку(і з нею згоден) в принципі лебідь це додаток до триколора з футболами Топ чемпіонатів+Наш футбол + кіноканали,і в пинципі вони робили ставку що їхнє обладнання будуть більше купляти в Росії ,і в принципі в рашці досить активно купляють і підключаються до либлядя...

richyp
18.12.2015, 10:37
Xtra TV ПОЧИНАЄ ПОШИРЕННЯ НОВОГО ПАКЕТУ ТЕЛЕКАНАЛІВ

Уважаемые зрители! В начале 2016 года спутниковое телевидение Xtra TV запустит новый пакет «Xtra New». Подключайтесь к тестированию без оплаты до конца этого года и смотрите новый Xtra TV вместе с нами!

Перечень телеканалов «Xtra New» в ближайшее время будет значительно расширен. Сейчас для просмотра доступны популярный развлекательный телеканал Первый автомобильный, а также познавательные каналы English Club и English Club HD. Свои пожелания насчет дальнейшего обновления списка телеканалов оставляйте на официальных страницах Xtra TV в ВКонтакте и на Facebook. Мы ценим мнение зрителей.

Чтобы подключить пакет «Xtra New», свяжитесь с нашим кол-центром по телефону 759*.

Для комфортного просмотра, ознакомьтесь с параметрами приема каналов предложения Xtra TV:

1) «Футбол 1»/«Футбол 2» прием со спутника: Astra 4A (4.9°E),DVB-S, 12130, V, 27500, 3/4, MPEG-2 SD.

2) «Первый Автомобильный»: Amos 2/Amos 3 (4.0 ° W), DVB-S, 10806, Н, 30000, 3/4, MPEG-2 S.

3) «English Club TV»: Astra 4A (4.9°E), DVB-S, 12073, H, 27500, 3/4, MPEG-2 SD.