Показати повну версію : Порекомендуйте HD тюнер
Добрий день.
Питання:
хтось з вас користується оригінальним ресівером Dreambox DM 800 HD Se HDD?
Якщо ТАК, то як він? Як йде шаринг на ньому? Що потрібно, щоб після покупки шару налаштувати?, підскажіть. Маю на меті придбати цей ресівер з 1000 GB HDD, але ще вагаюся.
Як йде шаринг на ньому? Що потрібно, щоб після покупки шару налаштувати?
Тут написано: Шарінг на Dreambox ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Дякую.
Я знайшов цей розділ ще раніше. Але мене цікавить безпосередньо Dreambox DM 800 HD Se HDD. Хіба налаштування на всіх Dreambox однакові? І у цьому розділі немає оцінки роботи саме Dreambox DM 800 HD Se HDD.
Як стабільно йде шаринг на ньому? Як часто поновлюються дампи? Крім того я не розумію наступні два пункти:
1. Запускаємо програму Total Commander , по FTP з’єднанню входимо на Dreambox.
2. Кладемо конфиг-файл формату tar.gz в теку var/tmp.
Total Commander - це один з найпопулярніших файлових менеджерів (замінник Віндовозівського недолугого Провідника (Експлоуера)), як на мене то найпопулярніший і мій найулюбленіший, під OS Windows. Має в собі багато функцій, в т.ч. ФТП клієнт, що використовується в даному випапдку для роботи з файловою системою Дрімбокса (і не тільки його, а практично всіх лінуксових ресіверів) по ФТП протоколу.
romario79
20.07.2011, 15:56
Порекомендуйте HD тюнер!!!
Обговорення HD ресиверів!
Яку суму, прошу пана, Ви готові викласти за ХД ресівер ???
romario79
20.07.2011, 17:59
Десь 1200-1300 грн!
argonavt79
20.07.2011, 18:11
Десь 1200-1300 грн!
Городок гуляє файні гроші має.
Як би я такі би мав,тоді сам і щось придбав.
Так ціна реальна, зараз актуальна.
В Тернополі можна купити,
Поставити і не тужити.
В даному ціновому діапазоні можна купити хіба що Orton X403, або Аміко Ален ХД SHD-8900 або Стронг ATLAS ASR5000 (обидва ресівери на ОС Лінукс - першій на відритому, другий на закритому... )...
romario79
20.07.2011, 20:23
А як на рахунок Tiger T600?
buratino
21.07.2011, 00:08
Купляй фергюсон ариву 100 непошкодуеш!Відмінний тюнер і з шаріком працюе на ура!
А як на рахунок Tiger T600?
Це той самий Атлас 5000 тільки другий корпус , VFD дисплей та ПЗ Tiger
А Аріву ні в якому разі lmy
Хочу придбати тюнер з підтримкою HD,хто який порекомендує?Прохання писати ціну тюнерів і де можна придбати!
І Аміко Аліен (110 зелених), І Стронг Атлас (цей дорожче) можна придбати у нашого користувача Fox-Taras. Порядний хлопак, рекомендую.
fox-taras
21.07.2011, 15:36
Аміко Аліен 110$ , І Стронг Атлас 5000-145$.пиши в лічку.
У першу чергу потрібно купувати ХД тюнер з якісною і перевіреною тривалою підтримкою (приклад треба брати з підтримки цієї фірми своїх SD/MPEG2 тюнерів!), Ну і звичайно звертати увагу на "родзинки" - можливості тюнера з ЕМУ і т.п.!
Після кидка нас канторою СС (Сат Систем м.Запоріжжя) з підтримкою Опен 8 ** серії, а зараз поступово, спокійно припиняється підтримка більш-менш нових Опен 5 ** серії, а це яких то всього 2-3 роки моделі, то я дав собі, ще тоді слово (після кидка з 8 **) - більше на ці моделі тюнерів не звертати уваги, що і роблю по сьогоднішній день і це роблять тисячі колишніх "шанувальників" цієї марки! Так, як їх дивіз - тільки заробляння грошей, а сервіс всього 2-3 роки на модель в кращому випадку...
Добре підтримуються моделі Globo/Opticum, а так же начебто більш-менш Ferguson (Ferguson Ariva), але вибір все -рівно за вами, тому, що вам потім на цих апаратах працювати - не багато користувачів купують апарати на пару-трійку років, а на багато довший період!
romario79
21.07.2011, 22:07
Аміко Аліен 110$ , І Стронг Атлас 5000-145$.пиши в лічку.
Аміко Аліен ніколи не чув про такий тюнер,хотілось би знати чи хтось ним користується?І як він взагалі в користуванні?
Я на наступний тиждень візьму потестувати Аміко Аліен
Аміко Аліен ніколи не чув про такий тюнер,хотілось би знати чи хтось ним користується?І як він взагалі в користуванні? Нормальний тюнер відкрита Е2 (пробував іміджі від AR-P від 27 липня і 19 серпня) - шара на mgcamd літає на ура, картинка також в нормі. До недоліків можна віднести
1. Досить незручний, як на мене пульт , з малими кнопками. Після користування дрімбоксівським пультом, відчуваєш деякий дискомфорт. Але то діло наживне - до будь-якого пульту звикаєш після 1-2 тижнів користування.
2. Цей імідж не лочить ТР з низькою швидкістю потоку, я не зміг відсканувати канали Зік та Тиса.
Хлопці, доброго дня, приєднаюсь до сабжу - порекомендуйте HD тюнер з підтримкою WI-FI, для шарінгу.
Бюджет до 2500 грн. Хочу просто тюнер + wifi, і нічого зайвого (жорсткі диски, CI модулі іт.д.)
turs, з таких Dreambox 500HD або 800SE (звісно китай з флешкою ферарі), Аміко Ален або ж Openbox S4 або S6
slavon,
Dreambox DM 800 HD Se - 295 у.е.;
Dreambox DM 800 HD - 220 у.е.;
Dreambox DM 500 HD - 240 у.е.;
...всі ці тенери не мають wifi, тільки ethernet. Якщо я правильно зрозумів з опису, щоб їх підключити до бездротової мережі потрібно додатково USB-wiFi адаптер.
Може краще взяти AzBox Premium Plus HD де є wifi (ті самі гроші)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
...правда нічого не чув про AzBox'си, на відміну від Dreambox'ів
...чи взагалі не заморочуватись з тим wifi і взяти дешевші
AMIKO SHD-8900 Alien ~ 1000 грн.
AMIKO SHD-8000 ~ 740 грн.
...і прикрутити до них USB-wiFi адаптер?
Купи собі тюнер SAT-INTEGRAL HD не пожалієш, 1 рік показуе багато пакетів безплатно ціна 800гр.
Openbox S4
+100
взяв для себе Опен с4..з перспективою перегляду карти пр-ра XTRA TV(конакс) і встановлення модуля (СІ) платформи Либідь..а також не виключена можливість перегляду Зеонбуда ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
ціна напевно буде коло 120-130уо ukrprof
Openbox S4 HD PVR... цікавий, мабуть на ньому зупинюся.
А він через USB, бездротове з'єднання підтримує?
Чи варто брати на радіоринку? (Львів)
Openbox S4 HD PVR... цікавий, мабуть на ньому зупинюся.
А він через USB, бездротове з'єднання підтримує?
Чи варто брати на радіоринку? (Львів)
Так ..і через USB і вай фай..і підтримка чудова софтова..має бути в вересні місяці в Запоріжжі на Сат Систем...
Працює з картою XTRA TV і чудово її розшарює..
- S4/S6/S6PRO/S9 ( v. 2.09.35 v. 1.09.35 + MCAS_EMU_MCLIENT_29082011 сервер і кліент XcamClient_01092011)
На радіоринку в Львові можете сміливо його купувати..підробок нема пока шо і вся гарантія все рівно через ділерів СС Запоріжжя.. ukrprof
Дякую всім небайдужим, визначився!!!
Хлопці, доброго дня, приєднаюсь до сабжу - порекомендуйте HD тюнер з підтримкою WI-FI, для шарінгу.
Бюджет до 2500 грн. Хочу просто тюнер + wifi, і нічого зайвого (жорсткі диски, CI модулі іт.д.)
Собі купив на радіоринку у Львові TigerT600HD.Лінукс правда закритий,зате підтримка 3G модемів,рік Gшари і картинка на SD каналах краща ніж у Amico Alen, galahi inovacion8120 за тіж гроші.
+100
...ціна напевно буде коло 120-130уо ukrprof
Vic, а де ви (якщо не секрет) таку ціну апетитну знайшли?
Собі купив на радіоринку у Львові TigerT600HD...
...а скільки коштував?
..ціна напевно буде коло 120-130уо
turs,Це ділерська ціна - від одного ящика і більше...
:) ...нєєє, ящик мені не потрібно:cool:
Sat-Integral T-9100 HD
Я,нарахунок цього:eek:
;)дрім800.кітаець!якість зображення на висоті!
Купіть sat-integral 9100 HD не пожалієте.
Щоб не_говорив, щоб не_казав, всерівно купите то, що непотріб. Я би рекомендував :(Pесівери на базі LINUX >:(що і не розумів Kathrein UFS 910 ukrprof Dreambox HD:(:cool:
Купіть sat-integral 9100 HD не пожалієте. Фу !!! Який не смак !!! Жах - сат-інтерграли, вони ж техно-зади, скажу я Вам ще та "кака"
Можу порадити з Лінуксових: DreamBox 500HD or DreamBox 800SE.
З більш дешевих можна порадити Amiko 8900 Alen або його брата GI S8120, але на них трохи криво працює Е2, зате Spark працює на відмінно.
Також непогана лінійка ресіверів VU+ Duo/Solo/Uno/Ultimo
Amiko 8900 Alen або його брата GI S8120,
Із цих двух кращий GI 8120.по всіх параметрах.
Я би радив Open S6 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) або Open S4 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
аAmiko SHD-8900 не поганый
Тюнер прямо кажучи тюнер так собі і до HD картинки йому як до неба,нарахунок зображення не поганий 9500HD ну і Дріми....ІМХО
Тюнер прямо кажучи тюнер так собі і до HD картинки йому як до неба Це як ??? Amiko 8900 Alen, Open S4 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), Opticum 9500HD побудовані на процесорах одного і того ж виробника, одної і тої ж серії. На Аміко проц навіть потужніший ніж Opticum 9500HD. Я взагалі не замітив різниці в ХД картинці між Amiko 8900 Alen і DreamBox 500HD. Картинка на SD каналах у DreamBox 500HD як на мене трохи краща, але це суто суб'єктивне враження. Ось що написав з цього приводу адмін одного із форумів ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*****************/index.php) Процесори STi і Broadcom завжди різнились зображенням особливо це стосується різкості, на Broadcom по замовчуванню трішки змитіше, хоча це легко підкоректовується у налаштуваннях. Зображення на GI S8680 хороше і не викликає якихось нарікань. Тут в принципі справа смаків, сказати категорично щось в бік того чи іншого - не можна [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*****************/Posmishku//default/smiley.gif Що ж стосується вибору між Amiko 8900 Alen (GI S8120) та Openbox S4/S6 то я надаю перевагу Amiko 8900 Alen (GI S8120), мої аргументи:
1. Більш приваблива ціна
2. Наявність альтернатиних збірок ПЗ на основі Е2
3. Після кидка нас канторою СС (Сат Систем м.Запоріжжя) з підтримкою Опен 8 ** серії, а зараз поступово, спокійно припиняється підтримка більш-менш нових Опен 5 ** серії, а це яких то всього 2-3 роки моделі, то я дав собі, ще тоді слово (після кидка з 8 **) - більше на ці моделі тюнерів не звертати уваги, що і роблю по сьогоднішній день і це роблять тисячі колишніх "шанувальників" цієї марки! Так, як їх дивіз - тільки заробляння грошей, а сервіс всього 2-3 роки на модель в кращому випадку...
Взято тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
P.S. Доречі, згаданий вище GI S8680 повний аналог Опена С6
Я взагалі не замітив різниці в ХД картинці між Amiko 8900 Alen і DreamBox 500HD.
Ну не знаю,може у вас HD Ready,а в мене на full HD ,картинка на HD каналах на 9500му набагато якісніша,чим у аміко,в аміко + що він як медіа плеєр кращий,і шара шустріше працює,але як супутниковий тюнер він явно поступається 9500му.... Плюс Аміко має властивість зависати на HD каналах при шарінгу....По ціна + якість саме краще брати Овпен S4...ІМХО
поступово, спокійно припиняється підтримка більш-менш нових Опен 5 ** серії, а це яких то всього 2-3 роки моделі, то я дав собі, ще тоді слово (після кидка з 8 **) - більше на ці моделі
Ти ще про Глобо 4000-6000 згадай,тюнер служить 2 роки,і виходить щось нове,вони ж не можуть все підтримати,а з лінуксом так взалалі не проблема, бінарік підмінив і все...І на Аміко нових медіа плагінів не доставиш,а на овпен без проблем,так що не треба задурюрати людям голову...Беріть овпени тим більше що обіцяють що можливо випустять приставку з повним DVB-S2,яка буде підтримувати Multistream....
Ну не знаю,може у вас HD Ready,а в мене на full HD ,картинка на HD каналах на 9500му набагато якісніша,чим у аміко,В мене таож full HD. Проведіть експеремент - візьміть 3 однакових ТВ, ключіть на них різні ресівери з одиним і тим же ХД каналом і запросіть оцінити картинку скажімо 10-20 чоловік, не кажучи їм з якого реса вони ту картинку дивляться... Переконаний що результатом експеременту Ви, мяко кажучи, будете здивовані...
По ціна + якість саме краще брати Овпен S4...ІМХО
По ціні краще брати замість жопенбоксів - DreamBox 500HD/800SE (китайця з флешкою ферарі) або той жа Vu+ Solo/Uno
Ти ще про Глобо 4000-6000 згадай,тюнер служить 2 роки Глобо 3000, в ті часи коштував 40 баків, а Опен Х8х0 в 2-3 рази дорожче, відповідно і підтримка для них має бути довша.. Заміну 8 лінійки - 5 лінійку СС кинула раптом за 1 рік після закінчення продаж, після цього ця контора для мене особисто вмерла !!!
І на Аміко нових медіа плагінів не доставиш,а на овпен без проблем, Як це не доставиш ???На Е2 все пучком...
Беріть овпени тим більше що обіцяють що можливо випустять приставку з повним DVB-S2,яка буде підтримувати Multistream.... А чого тільки Опени ??? Беріть Dreambox 500HD/800SE/8000HD, бажано оригінал... :o
slavon,
Наші люди від жадності,і так понабирали,Х403,Аріва 100,С9китаєць...А потім жаліються в мене то не то і те не так,а в степана то йде а в мене нє....
Вони вперто не хочуть взнати що таке HD картинка:eek:
Вони вперто не хочуть взнати що таке HD картинка:eek: Ви мені будете розказувати що тке ХД картинка ??? Чи може скажете що в Опена С6 картинка і функціонал кращі за того ж Дріма 500ХД чи Аміко Алена ??? :o
Якби я брав собі то VU+ Ultimo (GI 9995 )
але дорога зараза :D но він того вартує !
Супутниковий ресивер VU + ULTIMO працює на операційній системі Linux. Ресивер оснащений двох ядерним процесором BCM7413 з тактовою частотою 400 MHz, оперативною пам'яттю DDR 800 MHz на 512 Мб і FLASH пам'яттю на 1Гб. Ресивер приймає як відкриті, так і кодовані канали, ви зможете переглядати не тільки канали SD, але і канали високої чіткості HDTV. VU + ULTIMO багатий своїми функціями і множинними можливостями: він сумісний з численними плагінами та доповненнями. Супутниковий ресивер має 3 тюнера їх можна комбінувати між собою.
Завдяки VU + ULTIMO велика кількість глядачів супутникового ТБ, кабельного цифрового ТБ - можуть підключити в єдиному ресівері всіх доступних операторів постачають цифрового телебачення і ви зможете насолоджуватися переглядом всіляких каналів. VU + ULTIMO підтримує будь DVB сигнали в будь-якої точки світу.
Ви зможете підключити його до комп'ютера і насолоджуватися переглядом відео різного формату, зможете слухати музику і дивитися улюблені фото і тд. Ресивер підтримує мульти мовний інтерфейс операційної системи, має підтримку телетексту, після того як ви підключите VU + ULTIMO до супутникової тарілки, він автоматично буде шукати канали.
VU + ULTIMO поставляється з компактним Wi-Fi USB адаптером, який підтримує швидкість передачі даних до 300 Мбіт. Встановлюється Wi-Fi адаптер дуже просто і легко, підключивши його до ресивера, ви зможете розширить його мультимедійні можливості.
Опції Wi-Fi USB адаптера поставляється в комплекті:
- Підтримка IEEE 802.11 B / G / N
- Швидкість передачі даних оо 300 Мбіт / сек
- Сумісність з Windows XP, Vista, Windows 7
- Функція S / WAP
- WPS (стандарт бездротових домашніх мереж)
- Кнопка для легкого підключення адаптера
- Мініатюрний розмір на 50% менше, ніж інші Wi-Fi адаптери
Оригінальний дизайн ресівера зроблений в строгій елегантному стилі. Дотики до сенсорних кнопок, зроблять управління ресивером легким і простим. Великий графічний дисплей дозволяє виводити до 16 символів, а також показує стан супутникового ресивера. Розмір VFD графічного дисплея VU + ULTIMO - 256x64 пікселів. Область перегляду 115 х28, 7 мм - це, безсумнівно, самий великий дисплей. Такий дисплей відображає інформацію набагато чіткіше.
Розробники VU + створили альтернативу ПДУ, так як управляти ресівером такого класу з різними плагінами було не дуже зручно. Таким чином, вийшов двосторонній ПДУ з клавіатурою, названий як ECO (ЕКЗ). Одна сторона працює як універсальний ПДУ і інша сторона працює як бездротова клавіатура QWERTY. Такий пульт легкий у використанні і ергономічний.
Супутниковий ресивер VU + ULTIMO оснащений датчиком температури, який автоматично керує швидкістю вентиляторів. Зміна швидкості вентиляторів залежить від внутрішньої температури ресивера.
Технічні характеристики:
Потужний процесор BCM7413 Dual Core 400 MHz
Оперативна пам'ять DDR 800 MHz 512 Мб FLASH пам'ять 1Гб
Операційна система Linux VFD графічний дисплей 256x64 пікселів
Підтримка Wi-Fi USB адаптерів
Дозвіл - CCIR 601 (720x576), 576p, 720p, 1080i
Підтримка відео MPEG-2, MPEG-4
Підтримка аудіо MPEG-1, Laer 1, 2, 3, MPEG-4 (AAC HE), AC3 DiSEqC 1.0/1.1/1.2 & USALS
Універсальний пульт / бездротова клавіатура
Auto FAN Датчик температури процесора
Роз'єми:
Картоприймач - 2 шт.
USB порт - 3 шт.
Змінні тюнера DVB-C, DVB-T, DVB-S/DVB-S2 SCART - є
e-SATA - є HDMI - є Ethernet - є RCA роз'єми - є
S / PDIF оптичний - є RS232 - є
Тумблер відключення живлення
Штекер для шнура живлення 220В
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Vu+ Ultimo / Vu Plus Ultimo Display ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Чи може скажете що в Опена С6 картинка і функціонал кращі за того ж Дріма 500ХД чи Аміко Алена ???
На даний рахунок,не знаю,так як цими тюнерами не користувався,а то що в 9500го картинка краща від Аміко то ФАКТ!!!І всерівно то не повне шд ,коли я дививя фільм з HDD на Тел,картинка була ще якіснішою...І коли я знайомому на Аміко показував якісний SD канал і HD то він навіть зразу не замітив різниці....Картинка на HD каналах на Аміко фуфло і ви мене не переконаєте так як зір у мене 100%
Картинка на HD каналах на Аміко фуфло і ви мене не переконаєте так як зір у мене 100% У мене зір 200% :o Бачу продовжувати вести надалі з Вами конструктивну дискусію з цього питання немає жодного сенсу - Ви не читаєте моїх доводів та аргументів, тільки бубнете собі під ніс - "фуфло, фуфло" :D
незнаю як вам,но з багатьох ресіверів зупинився саме на дрімбоксах!і Азбокс тримав 2 тижня.....дрім по картинці і інших показниках поки що лідер.Ехтренди і всякі клони дріма не рахую,це той самий дрім.
про Xtrend ET-5000 -ЕТ 6000 що можете сказати і чи є вони на радіоринку у Львові
про Xtrend ET-5000 -ЕТ 6000 що можете сказати Черговий різновид Дрімбокс подібних ХД приймачів китайського пошиву, а ля Dreambox 500HD/800SE. Як на мене та вже краще брати Dreambox 500HD чи 800SE з сімкою Ферарі або щось подібне із лінійки GI VU+ Duo/Solo/Uno/...
чи є вони на радіоринку у Львові По ідеї повинні бути...
читав на форумах,що в них тюнер чутливіший ніж в GI і процесор 7405
Кожен своє хвалить, до чого привик. Що можу ВСІМ порадити. По такій приказці: "Краще МЕРСЕДЕСА - ТІЛЬКИ НОВИЙ МЕРСЕДЕС". Хоч перепробував їх десяткаи. А зупинився на KATHREIN-910, чому - бо краще процює як любий дрім. Одночас він може стати дрімом і наоборот проц шустріше. На даний час він у мене робить як на лінуксі ("лінекс" - це шлункові таблетки.) так і на спарку. От і вже АМИКО-8900. А тепер думайте що караще буває за МЕРСЕДЕСА.
З пов. VALERI:(
* Скільки класів ви закінчили? :( Звернінь увагу на правопис та розділові знаки! Поважайте рідну мову!
розділові знаки ставляться після букви без пробілу, пробіл після розділового знаку.
З двух крокодилів який краще ORTON HD X403p чи EUROSKY 4500 HD PVR ?
funt3, Ортон 403ХД кращий,для його є багато ПЗ,у мене він працює відмінно,і що головне даже звук в ААС працює(1+1 інтер на 5*Е.)
Читав що у Ортон 403ХД проблеми з шарою, а EUROSKY 4500 HD PVR (клон Openbox S9 HD , Skybox S9 HD PVR, Tiger E100 HD) думаю що з ПЗ проблем небуде
funt3, Особисто в мене проблем із шарою не має на Ортоні403,шару беру звідси у нашого з вами знайомого.Перемикає канали швидко,затиків не наблюдаю,користуюсь вже рік.
Хлопці, ніж брати ці два "крокодили" ORTON HD X403p чи EUROSKY 4500 HD PVR краще трохи доплатити і взяти Amiko Alen 8900 (GI S8120)...
slavon, Я так і зробив,але взяв GI S8120,це небо і земля від вище вказаних.
краще трохи доплатити
"Трохи" неполучається, Orton HD x403p - 550гр, а Amiko Alen - 850. Брати зібрався як дешевий HD варіант для установок
funt3 То в чому проблема ??? Поясніть клієнту перевагу 2 тюнера над 1 ..., цеж я думаю краще ніж потім вислуховувати від клієнта - неякісно працює цьоця Шура, пробувати підбирати софти і тд.тп.
funt3, Я купив GI 8120 у Вінниці за 750грн.мені не вірять,але це так.Якщо хтось є знайомий з Вінниці нехай допоможе.Зрозуміло,що 8120 кращий за 403 і за 4500 разом взяті,але кожен хоче по своєму.Можу продати вам свій 403ХД дешевше,він у мене лежить і відпочиває у відмінному стані.
Це все звісно пізнавально, але хотілося почути за і проти між цими "чудовими" апаратами з різним залізом та в одній ціновій категорії. Судячи з відгуків на інших ресурсах у EUROSKY 4500 HD PVR (закритий лінукс на борту) проблеми з ключами в емуляторі, зате літає шара. Ортон 403ХД проблеми з шарою, з емулятором все добре
Ортон 403ХД проблеми з шарою
Як я написав вище,проблем із шарою не було,з нетом були проблеми а з шарою ні.
boris Ага не було проблем з шарою..., а перехід +++ з 023700 на 040600 ??? На лінуксових ресіверах з mgcamd все правилось в тягу 5 хв в конфігураційних файлах, а на Ортон 403ХД довелось чекати прошивку на протязі 2 тижнів...
romario79
14.02.2012, 21:51
А про такий тюнер хтось щось може сказати?
slavon, Славо,на даний час(я не жартую і не блефую) мій 403 через нашу шару працює на всі 100%.Маю шару на 4*,5*,9*,31.5*,36*,75*. І все це працює на відмінно!Запитай Віталіка.Ні затиків,ні перебоїв НЕМА!
romario79 X7 це приблизно то саме що Х4 (Ортон 403ХД)
boris Я Вам вірю. Але є одна особливість купуючи софтовий, не лінуксовий ресівер Ви попадаєте в залежність до виробника ПЗ, а він схоче напише новий софт а схоче не напише. Натомість купуючи ресівер на базі відкритої ОС Лінукс Ви як кажуть сам собі пан !!! Яскравий приклад в СД ресіверах - скільки Хулмаксів, Стронгів, Самсунгів, Аріонів, Глобо 6000, Опенів 8 лінійки вже можна практично викинути, а для NokiaDBox 2 та Dreambox 500S, якщо не софти, то нові ЕМУ виходять до цих пір...
slavon, Ну тоді GI S8120або Аміко 8900.Я купив перший і сьогодні повністю встановив все до нього.Так,можливості разючі,починаючи з картинки на екрані.
Ну тоді GI S8120або Аміко 8900.Я купив перший і сьогодні повністю встановив все до нього.Так,можливості разючі, Зовсім вірно, а ще краще взяти Dreambox 500HD/800SE чи щось з лінійки GI Vu+ Solo/Uno/....
romario79
16.02.2012, 20:02
А як на рахунок тюнерів Skyway?Хтось щось може сказати про ці тюнера?
VADYA777
16.02.2012, 21:59
SKYWAY -трохи іформації.
А як на рахунок тюнерів Skyway? Це той же Fortis HD (Openbox Sx HD, Octagon SF-х008 HD і тд.тп.)....
Доброго дня усім. Потрібно вибрати HD тюнер, але з підтримкою DVB-T, тобто combo. Є можливість взяти Аріву 210 combo, а ще як я зрозумів, в аmiko, GI можна замінити(добавити) тюнер DVB-Т, який потрібно додатково купляти і встановлювати. Чи є вже перелічені моделі з встановленими супутн+наземними тюнерами і за яку ціну, чи брати аріву? Дякую.
але з підтримкою DVB-T Ви купуєте тюнер для свого знойомого у Польщі чи Білорусі ???? В Україні (окрім одного мультикомплесу в м.Київ) DVB-T немає, а є DVB-T2 до тогож кодоване в Indeto - перегляд можливий тільки на рекомендованих від провайдеру DVB-T2 ресіверах ...
Та майже усі канали йдуть в DVB-S
Ви купуєте тюнер для свого знойомого у Польщі чи Білорусі ????
В моїй місцевості є можливість прийому цифрового наземного тб з Польщі. Тому хочеться мати тюнер два в одному.
hcet,На яку суму розраховуєте ???
Раджу ще трохи докинути і взяти наприклад
GI ST9196 (Galaxy Innovations ST9196) ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
путниковый ресивер GI ST-9196 являет собой комбинированный аппарат для приема телевидения высокой четкости (HDTV) с возможностью работы в DVB-S2 стандарте и в стандарте приема цифрового эфирного ТВ - DVB-T. Вся программная часть ресивера GI 9196 реализована на закрытой архитектуре Linux, что, несомненно, разочарует продвинутых пользователей. Но для рядового покупателя подобные ограничения не играют никакой роли.
Ресивер GI ST9196 способен достойно вписаться в любой интерьер за счет современного дизайна. На передней панели ресивера расположен четкий контрастный дисплей с поддержкой латиницы и кириллицы, на котором отображается информация о просматриваемом канале. Воспользовавшись кнопками управления, расположенными справа от дисплея, можно осуществлять навигацию по меню ресивера без использования пульта управления.
Также на передней панели имеется разъем USB, позволяющий обновлять ПО ресивера или производить запись на внешние USB-накопители.
Данный ресивер позволяет записывать SD и HD-каналы на внешние носители используя используя USB или высокоскоростной eSATA разъемы.
Задняя панель ресивера GI 9196 производит положительное впечатления благодаря широкому выбору интерфейсов для подключения к устройствам отображения видео и звука:
Выход HDMI — мультимедийный интерфейс высокой чёткости, позволяющий передавать цифровые видео данные в высоком разрешении и многоканальные цифровые аудио сигналы.
Выход YPbPr – компонентный выход для передачи аналогового цветового видеосигнала.
S/PDIF - обеспечивает качественную передачу цифрового звука по волоконно-оптическому кабелю, который, как правило, используется в домашних кинотеатрах.
Два разъема SCART TV и VCR – для подключения телевизора и видеомагнитофона.
Разъемы RCA AUDIO и VIDEO – для подключения аудио- и видеоустройства.
Разъем USB 2.0 - интерфейс позволяющий, как обновлять ПО так и использовать USB-накопители для записи телепередач.
eSATA – для подключения жесткого диска с последующей записью на него.
Интерфейс RS 232 – для подключения к COM-порту компьютера.
Ethernet порт – для подключения к локальной сети и интернету.
Wi-Fi интерфейс – для беспроводного подключения к локальной сети и к интернету.
Помимо данной модели в линейке компании Galaxy Innovations есть ее урезанный аналог – GI ST9195. Отличием является то, что в Galaxy Innovations GI ST9195 отсутствует встроенный Wi-Fi модуль и тюнер DVB-T для приема эфирного цифрового телевидения. При желании Wi-Fi можно установить самостоятельно, как в виде внутренней платы, так и внешнего Wi-Fi USB-адаптера.
В ресивере Galaxy Innovations GI 9196 имеется два картоприемника и два CI-слота под CAM модули, что позволяет расширить диапазон просмотра каналов до четырех различных карт доступа одновременно.
И наконец, хотелось бы отметить, что данный ресивер заслуживает вашего внимания еще и потому, что по соотношению «Цена-Качество» это одна из конкурентных моделей на рынке оборудования для спутникового ТВ. Ведь, более дешевые HD-ресиверы не могут похвастать подобной функциональностью, а многие более дорогие модели, слишком сложные в настройке и эксплуатации.
Особенности GI ST9196:
Прием спутниковых каналов высокой четкости HDTV (DVB-S2/H.264) с разрешением 1080i.
Полная совместимость со стандартами DVB-S /DVB-S2/DVB-T.
Наличие e-SATA интерфейса для подключения внешнего жесткого диска.
Процессор BROADCOM 7401 (300MHz MIPS32TM/16-e).
Функция записи на USB – накопители.
Функция Time Shift.
Наличие 2-х USB 2.0 интерфейсов.
Наличие HDMI интерфейса.
Встроенный WiFi адаптер.
Сетевой порт Ethernet.
Оптический аудиовыход S/PDIF.
Цифровой дисплей с поддержкой кириллицы.
2 CI-слота для работы с модулями условного доступа.
2 картоприемника для работы с различными картами условного доступа.
Возможность смены ПО и списков каналов через USB.
Комплектация:
Комбинированный ресивер GI 9196
Кабель соединительный HDMI
Пульт дистанционного управления.
Батарейки AAA (2 шт.)
Инструкция пользователя на русском языке
Основний недолік як на мене закритий Лінукс
А на рахунок Аріви? Чи може чекати до виходу трьох нових моделей Аmiko alien2, і надіятись, що одна з них буде combo?
А на рахунок Аріви? Аріва, це не ресівер, а велика несенітниця...
Я б особисто, на Вашому місці узяв би Dreambox 800SЕ, а для перегляду польських каналів з супутнику підключив би шару...
А які відгуки про AMIKO SHD-8330?
А які відгуки про AMIKO SHD-8330?
Відгуки не погані,такі як і на Ортон 403.Читайте-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
А які відгуки про AMIKO SHD-8330? Хлопці ну чого Вас всіх постійно на різний металолом тегне. Треба брати ресівер з ПЗ на основі ОС Лінукс, бажано з можливістю встановлення Е2 - Amiko 8900 Alen (GI S8120), а ще краще Dreambox 500НВ/800SE or GI Vu+ Solo/Uno/....
slavon, Славо,привіт! Сьогодні 1-квітня і всі жартують!:o
Вас всіх постійно на різний металолом тегне.
Тут ти правий.;)
Tiger* T10 HD що скажете за цей пристрій?
roger5000
14.04.2012, 14:54
Характеристики:
Процессор: ALI 3601
Flash память: EON 4МБ
DDR2 RAM память: 64МБ
Тюнер: Sharp 7306
цим все сказано
:oне женіться за дешевими ресіверами...якість зображення і функціонал там ніякій.
підійдіть до знайомих в кого є дрімбокс....подивиться на його зображення(ясна річ і телевізор не кітаець має бути),функціонал...та що тут говорити....мав я ортона 403.в сусіда на ЛЕД теліку стоіть аміко......в знайомого на ЛЕД стоіть Тігер 600....ні у яке зрівнняння з дрімами жоден не йде.
усі 3 ресівера і приблизно не показують як дрімбокс.
romario79
05.08.2012, 18:19
Таке питання де взяти таку модель тюнера як GI8180(Vu+Solo) в інтернет магазинах в яких збирався брати ця модель счезла,бо знята з виробництва!Або щось подібне до цієї моделі,щоб проц був Broadcom
romario79, GI8180(Vu+Solo) вже ніде не можна взяти. Бери Vu+ Uno (наскільки є знаю у Фокс Тараса в Тернополі є вони в наявності) або почекай восени буде нова модоль Vu+Solo2. З братів на Broadcom можна звернути увагу на Dreambox 500HD or 800SE (китайці з сімкою Ферарі)
romario79
05.08.2012, 20:59
Vu+ Uno дороговато різниця майже в 100 баксів виходить!а китайців типу Dreambox 500HD or 800SE не хочу(хоча зараз все Китай)
Vu+ Uno дороговато різниця майже в 100 баксів виходить! Повір мені, ця різниця в ціні того варта - більш новіший у порівнянні з Solo проц та збільшений розмір ОЗУ у порівнянні з Dreambox 800SE. Поставив таких клієнтам декілька штук - жодних нарікань... Dreambox 500HD or 800SE не хочу У мене Dreambox 500HD вже більше року, у порівнянні з тими ж OpenBox S6/S4 - це приблизно то саме що Мерседес та Запорожець...
P.S. В атачі порівняльна таблиця (взято на одному із форумів)
romario79
06.08.2012, 16:35
А вентилятор в Dreambox 500HD не гудить?А як на рахунок Xtrend ET5000?
А вентилятор в Dreambox 500HD не гудить? Вже користуюсь рік і не гудить, по крайній мірі у моєму екземплярі ресіверу...
А як на рахунок Xtrend ET5000? Не знаю не користувався, але мій колега по форуму з Івано-Франківщини gotsanyuk ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) був взяв зимою такий - за 1 тиждень повернув назад продавцю і взяв DreamBox 800SE
romario79
06.08.2012, 17:04
А Enigma як себе поводить на Dreambox 500HD?
romario79,У мене імідж Domica 8 працює досить пристойно, доставив скін HD Glass16 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), ЕМУ mgcamd + декілька плагів з офіційного сайту Доміки ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) такі як Crossepg, GlassUtils, Multi QuickButton, DreamExplorer, MC, TSP Panel, piconload 4.5 . Для піконів і кросЕПГ підмонтував флешту на 4 Гіга... Все досить красиво і інформативно...
taranton
07.08.2012, 23:27
хотівби придбати новий HD рисівер з вбудованим wifi підкажіть.дякую
taranton, Модель з вбудованим wifi пригадати складно, було б дуже добре що б ресівер з підтримкою wifi (без проблем підтримував певну кількість популяних wifi-свисків та й не основний це параметр по якому варта вибирати ХД тюнер. Решта все тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Я особисто завжди радив, раджу і буду радити ХД ресівери на mips процесорі з ПЗ на основі відкритої OS Linux та Е2 - DreamBox 500HD/800SE, GI S Vu+ Uno/Solo/Duo..., на осінь 2012 року має бути нова лінійка ресіверів від GI Vu+ Solo2/Duo2
romario79
08.08.2012, 18:13
хотівби придбати новий HD рисівер з вбудованим wifi підкажіть.дякую
А що це за "чудо" :
europa Так ясно пише Golden Media WIZARD HD CLASS
Golden Media Wizard HD Class - это самый маленький на сегодняшний день HD ресивер, его размеры 10,5 х 2 х 7 см. Крошечные размеры ресивера позволяют с легкостью разместить его за ЖК (LCD) панелью любого размера весящей на стене или за Hi-Fi стойкой, а благодаря выносному ИК-передатчику не возникнет проблем с переключением каналов с помощью штатного пульта ДУ при таком расположении ресивера. Golden Media Wizard HD Class имеет один картоприемник Conax, который при помощи софта поддерживает работу с кодировками: Viaccess, Irdeto и др.
Модель построена на новом мощном процессоре S2-ALi 3606.
Golden Media Wizard HD имеет встроенный LAN интерфейс позволяющий выходить во всемирную сеть интернет (YouTube, RSS, прогноз погоды, Google Maps). При укомплектовании USB Wi-Fi адаптером, аппарат прекрасно работает в беспроводных сетях и отпадает необходимость в прокладке интернет кабелей. Адаптер поддерживается программно и легко настраивается через встроенное меню ресивера.
Як на мене черговий клон Ортона 403/405HD
черговий клон Ортона 403
Недотюнер...
taranton
18.08.2012, 19:08
а як на вашу думку GI S 6638 . дякую
taranton, Технічна характеристика ресіверу
GI S6638 - устройство, которое совмещает в себе большую функциональность: HD спутниковый ресивер, сетевой HD медиа-плеер, интернет-устройство для просмотра YouTube, RSS, веб-страниц и т.п.
GI S6638 обладает функциональностью медиаплеера: воспроизведение музыки и видео, просмотр фотографий с внешних жестких дисков и флеш-накопителей.
Возможно воспроизведение медиа-контента не только с подключенных накопителей, но и из локальной сети. Таким образом - это устройство является сетевым медиаплеером.
Поддерживается воспроизведение IPTV.
Модель поддерживает воспроизведение различных мультимедиа файлов MKV, H.264, AC3, LPCM, LC-AAC, AAC, MP3, WMA, WAV, XVID, DivX, Jpeg и др. Есть возможностью воспроизводить медиаконтент с сетевых накопителей по протоколу SAMBA (доступ и воспроизведение любых мультимедийных файлов на TV напрямую с вашего компьютера).
У аппарата присутствует поддержка различных Интернет сервисов: YouTube, Веб альбомы (Picasa, Flickr, Yupoo), Погода (Yahoo Weather), Онлайн карты (Google Map), Новостная лента (Yahoo News), e-Book (electronic book) и др.
GI S6638 имеет два порта USB 2.0, именно на внешних USB-накопителях предлагается сохранять записанные телепрограммы, а также медиафайлы (аудио, видео, фото). Через USB порты поддерживается работа USB Wi-Fi адаптеров, которые помогут подключить ресивер к компьютерной сети без прокладывания сетевого кабеля.
Основные характеристики
• Слот для установки смарт-карт
• Слот для установки модуля условного доступа
• Цифровой мультимедиа выход HDMI
• Поддержка разрешения видео: 1080p, 1080i, 720p, 576p, 480p, 576i, 480i
• Оптический и коаксиальный аудио-выходы S/PDIF
• Два порта USB 2.0
• Функция PVR и Time Shift с использованием USB носителей
• Поддержка протоколов DiSEqc 1.0, 1.1, 1.2 и USALS
• Порт Ethernet LAN 10/100 Mbps
• Обновление ПО с помощью Ethernet, USB или RS-232
• Поддержка FTP и WEB (Media Cop Transfer, Обновление ПО и т.д.)
• Функция «Слепой поиск»
• Поддержка USB Wi-Fi
• Встроенные игры Native32 Game ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
• Дружественный многоязычный интерфейс
Производство
Страна разработчик: Корея
Страна сборки: Китай
Комплект поставки
Приемник
Пульт ДУ
Кабель соединительный HDMI
Кабель соединительный 3RCA-3RCA
2 батарейки типа AAA (для ПДУ)
Руководство пользователя на русском языке (посмотреть) ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Срок гарантии
Производитель: Два годаЕдиний сутьєвий недолік - закритий Лінукс
taranton
18.08.2012, 21:06
а як зрозуміти закритий.
taranton, так і розуміти - закритий означає що до нього немає альтернативного ПЗ, а в існуюче ПЗ від виробника Ви не зможете внести жодні зміни. Я особисто раджу брати ресівери з відкритим Лінуксом та Е2. Почитайте декілька сторінок цієї теми, я раніше викладав свої аргументи з цього приводу...
taranton
19.08.2012, 11:04
тобто його неможна буде прошити ,але працювати він буде добре. то тоді порадьте щось інше подібне GI S6638 .дякую.
taranton, GI S Vu+ Solo or Uno, як варіант DreamBox 500HD or 800SE
taranton
19.08.2012, 13:40
OPENBOX S6HD PVR або SKY GATE HD PLUS який з них .дякую
З тих двох - OPENBOX S6HD PVR , але з софтами від виробника ще ті глюки, але загалом нормальна залізяка для невибагливого користувача ...
taranton,
Купляй GI8120 з новим пультом,став плагін rucam і радуйся життю. SPARK рулить [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
taranton
19.08.2012, 20:09
GI8120 чим ві відрізняеться від GI S6638 .дякую
taranton Це два принципово різні ХД ресівери, і відрізнаються вони проктично усіма ключовими параметрами - маркою праца, об'ємом флеш і ОЗУ, версіями ПЗ
Доброі ночі.Питаня GI8120 клон аміко значить він буде працювати з тими самими usb модемами?
SAYKA, Так по ідеї повинні працювати ті ж самі модеми на Шпарку..., а як насправді треба пробувати...
taranton
20.08.2012, 08:47
добро дня то тоді який рес ви мені порекомендуете до 2000 грн .дякую
taranton, DreamBox 800SE (china. Sim Ferari)
або трохи доплатити і взяти GI S Vu+ Uno or Duo
taranton
20.08.2012, 19:58
мій знайомий який займається ресами порекомендував AMIKO SHD-8900 Alien ваша думка що за апарат. дякую
мій знайомий який займається ресами порекомендував AMIKO SHD-8900 Alien
А він,що тільки Аміко 8900 знає і більше ні???А Дрімів він не знає,краще Дріма придбати.
taranton, Та візьміть пройдіться по сайту,прочитайте про ресивери.Мені особисто імпонує GI S8120 HD,другому інший рес,на запах і колір друзів нема.Подивіть в моєму підпису,там три ресивери і всі по свому хороші.
мій знайомий який займається ресами порекомендував AMIKO SHD-8900 Alien AMIKO SHD-8900 s GI S8120 - це два блюзьнюки-брати. Як на мене ресівери так собі, гірші з кращих, звичайно значно кращі за Opticum x405p , але значно гірші за ДрімБокси 500ХД/800SE. У дві тисячі гривень Ви спокійно влізете у Оренбокс С4 або С6 - залізо, картинка у них краща та й заводське ПЗ на рівні, ба навіть у Vu+ Solo... Раджу почекати до кінця жовтня будуть нові реси...
slavon,
Раджу почекати до кінця жовтня будуть нові реси
Славо,які?Не інтригуй.
boris, Так писали вже, навіть описи виложили - нові GI S Vu+ Solo2/Duo2. Фірма CC з м.Запоріжжя має приставити нові версії С6+/Про і тд. тп. В жовтні в м.Київ має відбутися щорічна виставка EEBC 2012 ЕЕВС 2012 – 10-я Международная выставка и конференция индустрии телерадиовещания. Даты проведения: 17 – 19 октября 2012 года ...
Место: павильон №1 выставочного центра «КиевЭкспоПлаза»
ЕЕВС 2012 - ЭТО:
Место встречи специалистов индустрии телерадиовещания
Площадка для демонстрации оборудования и технологий
Единственная крупная международная выставка отрасли ИКТ в Украине
Программа отраслевых конференций по актуальной тематике
ТЕМАТИКА И ЭКСПОЗИЦИИ
Цифровые технологии телерадиовещания
Новейшие системы доставки контента потребителю
Мультиплатформенные решения, технологии multiscreen
Спутниковые системы связи и вещания
Кино и Видеопроизводство
Контент
- новинок як правило має бути багато... Вже зараз можна придбати, при бажанні звичайно, один з ресіврів нової лінійки -
AMIKO Alien 2 (TRIPLE) ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) та AMIKO Alien 2 (TWIN) ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
taranton
21.08.2012, 22:15
доброго вечора . діло втому що він користується таким самим AMIKO SHD-8900 ікаже що дуже простий в користувані і тому рекомендує і мені.
taranton, Нафіга Вам купляти, посередній ресівер якщо Ви маєте гроші на трохи кращий ??? Не хочете ресівер з Е2 , беріть Openbox S6 або S4 - заводське ПЗ таке саме просте як і Шпарк у Аміко. Залізо і картинка (особливо на СД каналах) набагато кращі ніж в Аміко....
артинка (особливо на СД каналах) набагато кращі ніж в Аміко....
Я від свого установщика чув ,абсолютно протилежне висказування,особливо що стосується С4го!!!
yura150480 С4 і С6 зібрані на одному процесорі, картинка має бути ідентичною. Так воно і є - перевірено... Також я мав можливість порівняти якість картинки як Аміко 8900 Алена (GI S8120) так і Openbox S6/S4 і мав можливість побачити все це самостійно а не з розповідей...
Тепер на рахунок Аміко, сьогодні дзвонив колега зі Львова, десь з пів-року назад, а може трохи більше, одним з поважних львівських оптовиків була завезена партія дешевих ресіверів (судячи з усього клонів), з пів-річною гарантією чи взагалі без гарантії. Пройшло трохи більше пів-року, в ресіверах масово почали вилітати флешки - тепер він, на сусідньому форумі шукає флешки на заміну за свій рахунок... Скажу прямо - веселого мало...
Опени С4 і С6 поки не клонують...
Підскажіть, будь ласка, AMIKO SHD-8900 na GI S8120 - це одне й теж?
Племінник просить порадити щось недороге та надійне, а зараз мені доступні тільки GI S8120.
kreshnot
29.11.2012, 01:42
Підскажіть, будь ласка, AMIKO SHD-8900 na GI S8120 - це одне й теж?
Племінник просить порадити щось недороге та надійне, а зараз мені доступні тільки GI S8120.
Так-це одне й теж
ця марка ресивера нічим не гірша за аміко 8900.взагалі тюнера від GI на даний час на мою думку досить непоганої якості.
sla5975, Ці приймачі - близьнюки брати - різниці практично ніякої. Я б брав GI S8120.
А ще краще взяти приймачі на mips процесорі - GI S Vu+ Solo or Uno, Dreambox 800SE....
Для прихильників sh4 є варіант Fortis (Openbox S4, 6) - Якість їх заліза трохи краща ніж у Fulan (Amiko SHD-8900 Alien, GI S8120), якість самого ПЗ обох лінійок (Спарк і заводського від Фортіс) приблизно однакова, Е2 - трохи кривувата в обох лінійках ... - в принципі для невибагливого користувача можна брати, а для тих хто привик до Е2 - це жах...
а зараз мені доступні тільки GI S8120.
Бери Галаксі з новим пультом (26 серія точно),якщо в племінника є нет став плагін рукам і радуйся життю!!!
slavon,
На енігмі можна дивитися відео з EX? FS? ,спарк реально кращий і набагато лекший в користуванні... Плюс все можна запустити на одному емуляторі (оскам)+ мжкам працює разом з мкасом,а якість зображення не гірше чим в "дешевих" фотрісах,но якщо потрібна якість зображення то тут звичайно треба брати mips...Імхо
yura150480, dresmille не нагадуй мені про Спарк - порівнянні з Е2 це примітив від якого мене воротить...
Той Галаксі зі Спарком те саме що 8900 чи 8120...
це примітив від якого мене воротить...
Ти в сусідній темі відповідав,одному горе майстру,таким як він тільки Е2 в руки,скажу що мене воротить в енігмі (настройка спутників)дісиків),меню фаворитів відсутність редактування каналів і тд,і відсутнісь пошуку конкретного каналу в меню каналів,не удобне переключення з супутника на супутник(одним словом все що повязано з меню каналів)+ плагіни працюють як їм си схоче,короче Е2 дуже не удобна(в танку баскетбол удобніше грати),єдиний плюс Якість картинки!!! Відсутність мкасу(а це означає якщо в тебе багато каналі в БІСС з одинаковим ідентом,тре постійно бігати то компа,бо рулить лише перший ключ...ІМХО
що мене воротить в енігмі (настройка спутників)дісиків),меню фаворитів відсутність редактування каналів і тд,і відсутнісь пошуку конкретного каналу в меню каналів,не удобне переключення з супутника на супутник(одним словом все що повязано з меню каналів)... Буває ...:D:D:D
Далі коментувати Вашу писанину у мене не має ні часу ні бажання, бо все що Ви написали у попередньому пості це забобони і несенітниці... :)
drachuk1979
29.11.2012, 19:06
...взагалі тюнера від GI на даний час на мою думку досить непоганої якості....
Тестував Orton X405 ,чесно кажучи ,не дуже сподобався (переключення каналів НТВ, більше 3 секунд(на Дрімі500 менше 1 с.);не всі відеоформати читає з флешки і саме головне - дружині не сподобалось меню ..... Так як я не сильно вибагливий до "наворотів" тюнера, а потрібно мені всього навсього - стабільної роботи "Тьоті- Ш" , перегляд відео з флешки в різних форматах та збільшення кількості каналів (в порівнянні з SD), тому хочу запитати поради - хто,що думає про Amiko 8110 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]=ru&gs_nf=3&tok=zEf0kFA5_MTr1Wy5KPQ4sg&cp=10&gs_id=3&xhr=t&q=Amiko+8110&pf=p&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&oq=Amiko+8110&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=7143d7bef23b7471&bpcl=38897761&biw=1024&bih=653)за 500 грн.(завтра) чи все таки краще брати GI S8120 за 700 грн.- під Новий Рік, чи ще трохи зачекати та купити щось типу OpenBox S4-S6. Дякую....
все таки краще брати GI S8120 за 700 грн
Де такі ціни?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
чи ще трохи зачекати та купити щось типу OpenBox S4-S6. Дякую...
Дивлячись що ви від тюнера чекаєте? Краще Овпен С6 про +(Openbox S6 PRV pro+)
drachuk1979
01.12.2012, 12:40
Де такі ціни?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Дивлячись що ви від тюнера чекаєте? Краще Овпен С6 про +(Openbox S6 PRV pro+)
ТУТ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , це не реклама магазину, але хочу сказати, що замовляв декілька разів у них товари і проблем з ними не було.....
і несенітниці...
Аргументуйте.... Якщо я хочу тюнер простий в використанні,які тут забобони тим більше несенітниці?...То Енігма 2 ,одна велика несенітниця [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Не раз чув-бачив як настройки дісика тупо злітають,заходеш в якийсь менш більш толковий плагін,він може вирубатися в зеленку....Давайте поспорим хто швидше налаштує тюнер на 4 супутника я Спарк,чи Ви свою Ренігну?(з повним скануванням кожного супутника)
yura150480, Якщо я хочу тюнер простий в використанні,які тут забобони тим більше несенітниці?...То Енігма 2 ,одна велика несенітниця [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Не раз чув-бачив як настройки дісика тупо злітають,заходеш в якийсь менш більш толковий плагін,він може вирубатися в зеленку.... прикольно... , так Е2 на sh4 поки ще сирувата, а для mips це саме то що треба, якщо руки не криві то усе працює так як треба...
авайте поспорим хто швидше налаштує тюнер на 4 супутника я Спарк,чи Ви свою Ренігну? Проспориш друже - я ДрімЕдітом залию в ру-енігму канали від свого Дріма на протязі 1 хв...
slavon, [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Остаємся при своїх...[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Доброго вечора, друзі! Приглядівся до тюнера AMIKO Mini HD Lan...
Що Ви скажете про цей апарат?
AMIKO Mini HD Lan
Каталог продукции ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) / Спутниковые ресиверы HDTV ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) / AMIKO HD ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Наличие на складе нет Гарантия 12мес. Цена n/a
AMIKO Mini HD Lan - cпутниковый HD ресивер небольших размеров с DVB-S2 тюнером и обширным функционалом. Ресивер оснащён картоприёмником, LAN разъёмом и 2-мя высокоскоростными портами USB 2.0.
В комплект входит выносной ИК-приемник, крепление, внешний блок питания на 12В.
Поддерживает работу с USB Wi-Fi адаптерами.
Основные характеристики AMIKO Mini HD Lan:
производительный процессор ALi 3606 с частотой 400 МГц;
поддержка DVB-S/S2, MPEG-2/MPEG-4, SD/HD;
символьная скорость (SR): 2-45 Мсимв/с;
поддержка DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 и USALS;
разрешение Full HD (1080p) через HDMI;
одновременная работа HDMI в HD режиме и композитного выхода;
слот для карточек;
внешний ИК-приёмник и крепление на ТВ;
Ethernet-разъём 10/100 Мбит/с;
2 высокоскоростных порта USB 2.0;
поддержка USB Wi-Fi адаптеров (на чипе Ralink RT5370);
быстрое переключение каналов - менее 1 секунды;
запись телеканалов на внешний накопитель;
функция отложенного просмотра TimeShift;
поддержка просмотра YouTube;
приложения для чтения RSS и прогноза погоды;
поддержка мультимедиа файлов: MKV, AVI, MPEG, TS, VOB;
прослушивание аудиофайлов MP3 и просмотр фотографий JPEG;
поддержка субтитров и телегида (EPG);
запись программ по EPG;
возможность переноса списка каналов на другой ресивер;
внешний блок питания 12В;
ток питания конвертора: до 300 мА с защитой от перегрузки;
низкое энергопотребление в спящем режиме: менее 0.5 Вт.
небольшие габариты: 150 x 110 x 35 мм;
вес: 500г.
Комплект поставки AMIKO Mini HD Lan:
ресивер с ножками для приклеивания к ТВ;
пульт ДУ;
батарейки 2xAAA;
внешний ИК-приёмник;
блок питания 12В, 2A;
кабель-переходник на разъёмы типа "тюльпан" (3xRCA);
кабель-переходник для подключения к порту RS-232;
руководство по эксплуатации;
карточка с ID для регистрации;
процессор ALi 3606 - цим все сказано ....
Краще вже брати Amiko 8900 Alen /GI S8120
BMW,А що Ти друже вже розівчився читати і вмієш тільки писати ???
Читай що я пишу в цій темі - я фігні не раджу... На яку суму розраховуєш ???
BMW, Поглянь тут:[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
BMW, Хіба трошки доплатиш і візьмеш GI S8120, кращого за такі гроші годі шукати. На щось більш краще суму треба як мінімум подвоювати...
Власне я рекомендую OPENBOX S6 PRO+ PRV(через об"єм паматі і наявність двох кардрідерів і СІ слотів)....Хоча мене повнюстю влаштовує мій дивися підпис,але всетаки думаю ще взяти його аналог GI 8120,з новим пультом 26 серії,там краща підтримка плагінів, які можуть пригодитися якщо у тебе швидківсний нет, ну хочаби 10Мб/с
зацікавився моделлю GI S 8120 (у ціновому діапазоні до 100$ я зрозумів це найкращий варіант)
В процесі читання і спроб розуміння інформації викладеної в цій темі виникло декілька питань.
Перше (для професіоналів буде смішним): навіщо щось оновлювати (прошивки, ПЗ), переживати, що можуть через 3 роки припинити це(оновлення) випускати, якщо тюнер нормально працює вже на існуючому?
...брати ресівер з ПЗ на основі ОС Лінукс, бажано з можливістю встановлення Е2 ...
- Е2 - що таке і навіщо?
- чи є якась особлива складність в підключенні шарінгу на цій моделі (GI S8120) для пересічного користувача в порівнянні з іншими ресіверами цього класу чи цінового діапазону?
навіщо щось оновлювати (прошивки, ПЗ), переживати, що можуть через 3 роки припинити це(оновлення) випускати, якщо тюнер нормально працює вже на існуючому? Оновлення ПЗ на Лінуксових дійсно не обов'язкове, можна залишатися на старому ПЗ або оновлювати його частково, наприклад встановлюючи нові версії плагінів чи ЕМУ. Мене особисто вразила остання версія 1.2.60 ПЗ Шпарк для Фуланів - вилизали ПЗ від глюків, додали нові функції. Звичайно до функціоналу Е2 йому як зі Львова до Києва рачки але для невибагливого пересічного користувача саме те що "дохтор прописав"...
- Е2 - що таке і навіщо? Е2 це основна графічна оболонка до ОС Лінукс у Дрімбокс-подібних ресіверах на mips процах (DreamBox 500HD/800HD/800SE, Vu+ Uno/Solo/Duo... і тд.тп.). Відзнакається своєю грунучністю і можливістю маштабування під потреби користувача. Вона тако ж портована на платформу sh4 (Fortis, Fulan і тд.тп.). Використовується в них як альтернативна оболонка (ОС) до Шпарк (заводського ПЗ).
чи є якась особлива складність в підключенні шарінгу на цій моделі (GI S8120) для пересічного користувача в порівнянні з іншими ресіверами цього класу чи цінового діапазону? Налаштування шари на лінуксових практично ідентично для усіх моделей не залежно від проца (mips or sh4) і ОС (Е2 чи Шпарк(заводське ПЗ)). Хоча самі версії ЕМУ відрізняються залежно від проца і ОС. Все залежить від встановленого (вибраного Вами для встановлення) ЕМУ. А їх для лінуксових є більше десяти, найпопулярніші - mgcamd, mcas/xcam. oscam/doscam, wicard...
romario79
12.01.2013, 19:19
Цікавить думка про такий тюнер [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
romario79,Наскільки я розбираюсь у медицині, то це "вертикальний" ресівер польського DTH "Платформа N"
Я б не брав - він заточений чітко під платформу N. Що будеш з ним робити далі?
romario79
12.01.2013, 21:48
Дякую зрозумів!Але характеристики в ньому не погані!
То так, прийомник хороший. Але ніякої перспективи, сам знаєш чому.
Galaxy Innovation 8180 Vu+ Solo,
Tiger T650 HD,
Skybox F4 (Full HD):-
що між ними вибрати?
Galaxy Innovation 8180 Vu+ Solo
або ж
Galaxy Innovation Vu+ Uno
DreamBox 800SE (china, sim 2.10 or a8p)
Хлопці хто знає чи у Львові (можливо на радіо-базарі) вже продають тюнера AMIKO Mini HD Lan або GI HD Mini і скільки в нас він коштує ? і ще одне яку головку краще купляти на чотири (LNB - QUATTRO) виходи .
felix, по ідеї ті ресівери вже мають бути, ціна в районі 450 грн.
на чотири (LNB - QUATTRO) виходи . Вам потрібна голова (конвертор) під схему комутації з дісік чи з мультисвіч ???
felix, по ідеї ті ресівери вже мають бути, ціна в районі 450 грн.
Вам потрібна голова (конвертор) під схему комутації з дісік чи з мультисвіч ???
Конвертор щоб дивитись на чотирьох тюнерах .
LNB - QUATTRO Це конвертори (голови) під мультисвічі
А під дісіки можна такий
QUAD Inverto Black Premium IDLB-QUDL40 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Хлопці хто знає чи у Львові (можливо на радіо-базарі) вже продають тюнера AMIKO Mini HD Lan або GI HD Mini і скільки в нас він коштує ? і ще одне яку головку краще купляти на чотири (LNB - QUATTRO) виходи .
Такі тюнери вже продаються напевне пів року, я такий купляв десь місяць тому, знаю що вони є на радіоринку. Ціна залежить від покупця і становить 60$ для звичайних , або 50$ для своїх. Більше інформації по тюнеру - пишіть в приватні повідомлення. Доречі, хтось на форумі має прошивку, дамп, список каналів, тощо. Щось я не зустрів окремого розділу з Gi mini.
Доречі, хтось на форумі має прошивку, дамп, список каналів, тощо
На форумі клубу ,можна що хоч знайти для GI
або 50$ для своїх.
Як для свого продаш? Маю на увазі за 50паперів віддаш?
Jokerqaz1987
02.02.2013, 23:40
Добрий вечір вельми шановне панство! Хочу з Вами порадитись- мав 32дюймову плазму і дешевий комплект тарілки, зараз купив 40 дюймову ледку і якість зовсім не радує:(( що порадите купити з hd + wi-fi і щоб сам себе перепрошивав. Є можливість купити б/у Humax Hdci-2000, або на ebay openbox x5, openbox s16, skybox f3- я в цьому питанні чайник- порадьте щось, наперід вдячний.
Jokerqaz1987,
А "ЛЕДКУ" ви теж на ібей купували????......читайте тему,краще за все щось на процесорі mips .....
щоб сам себе перепрошивав
А щоб сам собі спину чесав не хочете?????
Читайте пости Slavon
Я звичайно вибачаюся за таке висказування,но я деколи від запросів укр.- офігіваю.....Добре що я не займаюся продажею тюнерів,а особливо їх сапортом!!!!
Jokerqaz1987, б/у Humax Hdci-2000 - це, якщо, не помиляюсь "вертикальний" ресівер, спочившої у бозі в серпні 2010 П+ - металалом конкретний...
ebay openbox x5, openbox s16, skybox f3 - ці ресівери ніякого відношення до ТМ Openbox не мають...
Яку суму Вам не шкода викласти за ресівер ???
Раджу брати ресівери на mips процесорі з рідною Е2 на борту, наприклад Galaxy Innovation Vu+ Uno чи DreamBox 800SE (china, sim 2.10 or a8p)
Для себе особисто я вже підглянув Galaxy Innovation Vu+ Solo 2 , правда ціна цього монстра в районі 450$
Jokerqaz1987
04.02.2013, 00:06
Телевізор купляв у Львові- з eBay доставка дорога:)
Я розумію що openbox hd за 70 доларів не оригінал, на рахунок прошивки- пропускаємо. Купив Humax за 300грн, думаю що для першого хд тюнера ціна хороша. Я в тарілках і примочках до них не спеціаліст, тому задам ще одне дибільне запитання: Cam модуль Варто брати- чи дасть можливість перегляду платних каналів і яким чином? Основна заміна телевізора і тюнера робиться для того щоб малий дивився мультфільми і природознавчі канали- тому мене цікавить в кінцевому результаті cartoon network i national geographic.
Купив Humax за 300грн У Львові ходять трамваї. Берете його і кладете на трамвайні рейси. Такий же ефект, або навіть кращий, дасть якщо положити його під поїзд, бажано під Хюндай...
Я особисто не розумію людей які купують крутий ЛСД/ЛЕД ТВ, а купити нормальний ХД тюнер давить "жаба"... Ну не вистачало Вам грошей на нормалний ХД ресівер, то навіщо було брати той металолом Humax ??? Приблизно за ті ж гроші можна було взяти той HDшний GIS Mini...
Jokerqaz1987
04.02.2013, 09:05
slavon, я почав цікавитись тюнерами два дні тому, багато термінів мені не зрозумілі- Humax взяв для тестів- якщо згорить після невдалоі прошивки то поставлю на рейсу. Ти краще розкажи мені на рахунок Cam -це один із способів дивитись на халяву платні канали? Якщо можеш порядь Саm модуль і картку.
я почав цікавитись тюнерами два дні тому А почитати декілька днів форум Вам віра не дозволяла ??? Дуже треба було купити той металолом, бо 300 грн. не було де подіти ??? Краще вже було б ті гроші з друзями пропити, ефект був би приблизно той самий , за те не так шкода було б ... :D :D :D
Ти краще розкажи мені на рахунок Cam -це один із способів дивитись на халяву платні канали? Була колись давно років з 7 назад, а може більше, халява, потім то саме з'явилося на ЕМУ ресіверів... Зараз перегляд на ЕМУ зведений практично до нуля... і рулить "цьоця Шура" ...
Якщо можеш порядь Саm модуль і картку Що до САМ модулів все залежить від того який пакет в ХД Ви хочете дивитися. Можна наприклад, для цьоці Шури, взяти Diablo CAM2 Wi-Fi TWIN Rev 2.6 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
але його вартість співмірна з вартістю нормального лінуксового ХД ресіверу , наприклад Опенбокс С4 або С6 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
які без проблем процюють з шарою, а як буде првцювати той Дябло з тим Хюлмаксом одному богу відомо тай то не до кінця... То навіщо спочатку створювати собі проблеми , а потім пробувати героїчно їх вирішувати ???
Sat-eXplorer
04.02.2013, 18:40
Металобрухтові ресивери то в першу чергу стронги, клімакси і томпсони... А хрюмаки в свій час себе добре зарекомендували, хоча б здатністю виводити справжній RGB сигнал. Звичайно EMU і шура не витримували ніякої критики і часто були відсутні... Що стосується конкретної моделі, то всі входи-виходи на місці, достатньо висока якість збірки, єдиний мінус - ресивер призначений для платних провайдерів. Ціна... ну за б/у модель можна було б на 250 грн. зторгуватись. З ішого боку 300 грн., то не 300$, так що той рес рано під х..дай кидати, тим більше FTA каналів достатньо.
sat-prof
04.02.2013, 19:02
Sat-eXplorer, що за рес на фото?*
я собі придбав вчора на форумі у vlad55 Openbox 7200PVR то буду тестувати!
Буде перше знайомство з лінукс...
тим більше FTA каналів достатньо. Прошу оголосити весь список ХД ФТА каналів наприклад з трьохголового...
весь список ХД ФТА каналів
Особливо на хотбірді,що не FTA канал то шедевр [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Sat-eXplorer
04.02.2013, 22:08
sat-prof, Humax HDCI-2000. Той самий, що пан slavon :) під потяг кинути... Не такі вже ми багаті, щоб кидатися HD ресиверами, хай вони навіть без емулятора і тьоті Шури...
Прошу оголосити весь список ХД ФТА каналів наприклад з трьохголового...
FTA HD каналів 3 чи 5, та й то непотреб. Вигода полягає в тому, що можна приймати DVB-S/S2 MPEG4, наприклад таджиків з ABS, польське радіо на Амосі, французький пізнавальний канал Arte та ще ряд каналів у даному форматі. А ему вирішується програмним способом, якщо є бажання то все можна зробити...
Пане slavon, ну придбав чоловік трохи не той ресивер, так ви його ще морально добиваєте. А те що "лохи" викладають по 600 грн. за 32 рекламних канали нікого не ї... Думаю тут не привід :o. Звичайно, було б правильніше докласти 100 грн. і взяти той же міні. Я теж не прихильник б/у товару. Колись по дурості придбав дві радіоли, то тепер бомжі на них компакт диски слухають. Сорі за офтопік...
Jokerqaz1987
04.02.2013, 22:53
Зрозуміло, що тюнер не важний - я телевізор не дивлюсь, купив заради інтересу- хочу подивитись яка якість хд. В мене провайдер Інтернету airbites швидкість 100мб+ iptv, але тягнути провід через цілу хату не хочеться, в любому випадку гроші не пропали, якщо якість сподобається - тюнер віддам на село, а собі куплю щось краще. В кожного свої потреби- я почну з цього непотрібу а там перейду на то що треба. Дякую що надали якусь корисну інформацію.
Sat-eXplorer, дякую за підтримку;)
так ви його ще морально добиваєте
Так форум для того і існує,щоб читати(чи чукча писака,а не читач?),в крайньому випадку почекати на відповіді,якщо дуже лінь...... А з паном Jokerqaz1987, яркий приклад української жаби....
викладають по 600 грн. за 32 рекламних канали нікого не ї...
Тут в принципі питання спорне,адже Порно можна дивитися(хто не має швидкісного нету) ,але насправді всі цікаві закордонні канали на Астрі 19,2°(плюс ему),яку наші вперто не хочуть ставити адже це на 5 паперів дорожче,а якщо взнають що Іван поставив систему на гривню дешевше,то просто біда.....Чомусь крутими комунікаторами і ТВ ,фраєритися можуть,а купити нормальний тюнер жаба дусить...Нічого скоро закриють ефірку і фта(можливо),тоді побачимо...ІМХО
Jokerqaz1987
05.02.2013, 00:14
Zhora15- друже форум для того і є щоб щось взнавати нове! Я люблю техніку - це факт, я сюди пишу не для того щоб повийо.уватись що в мене є, а для того щоб підчерпнути якусь корисну інформацію. Я можу собі позволити купити хд тюнер і за 500 паперів, але для чого? Він їсти варити не буде, сам канали не переключатиме, навіть якщо він не дасть того чого я від нього хочу- ну і х.й з ним- викину! Тема створена для того щоб допомогти підібрати тюнер, який буде максимально відповідати вимогам покупця, мої вимоги на даний момент це просто цифровий тюнер- що я і купив. Якщо можете надати якусь ще корисну інформацію - то пишіть по суті...
Sat-eXplorer
05.02.2013, 01:29
Тут в принципі питання спорне,адже Порно можна дивитися...
Ви про ту пародію, що на Сіріусі? Так їй скоро Viaccess 2.6 прийде. Travel і ESPN Classic, звичайно, шкода, а на тих "гостях" нехай хоч сьогодні Cryptoworks відключають...
Нормальний тюнер
Dreambox DM 800 HD Se чи Dreambox DM 7020HD? :)))))
Нічого скоро закриють ефірку і фта...
Тоді будемо слухати Голос Америкм із Вашингтона на коротких хвилях і будь-які реси чи телевізори (ПРавильні, неправильні) стануть непотрібними lmy Рано я викинув радіоли :)
А поки tvsat-prof вистачає навіть без емуляторів, а от часу на їх перегляд майже немає, а його ні дрім, ні ортон не можуть компенсувати. Так що досить офтопити, бо за вибором ресиверів ми не бачимо телевізійних каналів, та й не тільки каналів...
мої вимоги на даний момент це просто цифровий тюнер- що я і купив. Якщо можете надати якусь ще корисну інформацію - то пишіть по суті... З таким успіхом можна було Стронг 7707 від Віазаду купити, він взагалі 1 гривню коштує...
Він їсти варити не буде, сам канали не переключатиме, Ну так я забув, основне призначення ХД ресіверу варити їсти...
В мене провайдер Інтернету airbites швидкість 100мб+ iptv, але тягнути провід через цілу хату не хочеться, Цікавий Ви чоловік, і все у Вас є але прокласти з 10 метрів кабелю не хочеться....
якщо якість сподобається - тюнер віддам на село Ви що думаєте на селі одні ЛОХи живуть і їм можна запхати все що завгодно ??? А блін забув , на селі ще трактори є які той металолом переїдуть - вийде дешевше ніж трамваєм чи поїздом...
Jokerqaz1987
05.02.2013, 13:32
Slavon розкажи краще про декодер для iptv- кину 10м кабеля- який купити, за скільки і де?
Jokerqaz1987, iptv не маю, у зв'язку з тим що не маю нормального швидкісного інтернету вдома. Ось тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) хлопці обговорюють ці питання...
розкажи краще про декодер для iptv- кину 10м кабеля- який купити, за скільки і де?
Поперше IPTV ,це платна послуга ,саме дешево роздає СовокТв,"декодер" ти маєш на увазі медіа плеєр,то треба брати Dune HD ,купити можна в магазині "Дешевше.нет " десь приблизно за 1200грн .....
Jokerqaz1987, Яке в п***у iptv підключаєш шару як всі нормальні люди та дивишся і нєфіг понти свої гнати бо шось нема настрою можу забанити [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Jokerqaz1987
06.02.2013, 09:11
Hmura в провайдера airbites iptv на шару, в моєму випадку 100каналів, писав їм на чи є можливість підключити до телевізора через декодер - мені від писали mag 250.
в моєму випадку 100каналів, писав їм на чи є можливість підключити до телевізора через декодер - мені від писали mag 250.
Тут не зовсім,та тема,але Купи собі GI 8120 в антенці він 700 грн,постав плагін IPTV ,і попроси людей з Клубу ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) щоб підключили твого провайдера в список.... Будеш мати і хороший тюнер і не поганий медіа плеєр.....
мені від писали mag 250. Черговий металолом , на цей раз від Вашого провайдеру... :D Я ж Вам дав посилання на форум, там чорнимм по білому пише много приставок поддерживает OLL.TV ?
аж - 2
Аура и Дюна. Крапка...
Як на мене Вам варто прислухатися до поради hmura, підключаєш шару як всі нормальні люди та дивишся . Себто тих 100 МБіт/с Вам нафіг не потрібно, можна перейти на мінімальний тарифний план (якщо не помиляюсь 15МБіт/с - за 60 грн./міс), а за тих 40 грн. підключити "цьоцю Шуру" на +++ - дивитися і радіти життю...
Jokerqaz1987
06.02.2013, 12:28
Тут не зовсім,та тема,але Купи собі GI 8120 в антенці він 700 грн,постав плагін IPTV ,і попроси людей з Клубу ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) щоб підключили твого провайдера в список.... Будеш мати і хороший тюнер і не поганий медіа плеєр.....
Zhora15 "Антенка"- це інет магазин?
Jokerqaz1987, GI 8120 я б не брав - ресівер хоча під Лінуксом але так собі 3 сорт то ще не брак... Краще вже трошки доложити із sh4 CPU взяти щось з Fortis (наприклад OpenBox S4). А взагалі я завжди рекомендував ресівери на mips CPU та рідною Е2 на борту...
Jokerqaz1987
06.02.2013, 19:08
Jokerqaz1987, GI 8120 я б не брав - ресівер хоча під Лінуксом але так собі 3 сорт то ще не брак... Краще вже трошки доложити із sh4 CPU взяти щось з Fortis (наприклад OpenBox S4). А взагалі я завжди рекомендував ресівери на mips CPU та рідною Е2 на борту...
Openbox s4- 1100грн а openbox s6 - 1500грн - є за що доплачувати?
Sat-eXplorer
06.02.2013, 19:38
Openbox s4- 1100грн а openbox s6 - 1500грн - є за що доплачувати?
Openbox S6+ HD
Openbox S4 HD PVR краще на брати, там пульт кривий і мало флеш-пам'яті та оперативки. Є "продвинутіша" модель Openbox S4 Pro+ HD, ця набагато краща, хоча дорожча на 100-200 грн і вже достатньо важко знайти. Те саме стосується моделі S6. Зараз Openbox S6+ HD коштує 1495 грн.
При виборі Openbox, краще брати ті що у назві моделі містять Pro+ або хоча б +, так як вони досконалішими за своїх попередників.
Openbox s4- 1100грн а openbox s6 - 1500грн - є за що доплачувати? У порівнянні з Фуланом є. Хоча якщо порівнювати ті ж Фортіси з тими ж mipsами на Е2 (DreamBox 500HD/800SE. Vu+ Solo/Uno) то Фулани на заводському ПЗ - це металолом, а Е2 на Фортісах поки кривувата...
DreamBox 500HD/800SE
Краще тоді вже взяти оригінал,а не китайське ........
Zhora15, ну так GI S8895 Vu+ Uno - приблизно рік тому взяв брату - звір а не ресівер. Собі хочу взяти Vu+ Solo2 - ось тільки ціна його трохи кусається...
slavon, Що скажеш про тюнер Vu+ SOLO Single Tuner HD PVR DVB-S2 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Zhora15 dresmille, 1. Якщо вірити картинці, на запропонованому Тобою сайті, бо технічного опису ресіверу там чомусь немає, то це щось на зразок GI S-8180 Vu+ Solo (Galaxy Innovations S 8180 Vu+ Solo) ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])/ Vu+ Solo ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
2. Назва Vu+ SOLO Single Tuner HD PVR DVB-S2 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])як на мене якась дивна та й ціна його вже надто занижена
З цього можна зробити 2 висновоки - або власник сайту який його продає великий оригінал і меценат, або цей ресівер "чиста китайоза"... Я особисто зхиляюсь до другого... :D
Zhora15 dresmille, 1. Якщо вірити картинці, на запропонованому Тобою сайті, бо технічного опису ресіверу там чомусь немає, то це щось на зразок GI S-8180 Vu+ Solo (Galaxy Innovations S 8180 Vu+ Solo) ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])/ Vu+ Solo ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
2. Назва Vu+ SOLO Single Tuner HD PVR DVB-S2 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])як на мене якась дивна та й ціна його вже надто занижена
З цього можна зробити 2 висновоки - або власник сайту який його продає великий оригінал і меценат, або цей ресівер "чиста китайоза"... Я особисто зхиляюсь до другого... :D
100% китай, можливо і хороший китай:D
slavon, Твій Dreambox 500HD ,також Китай,тут питання в тому якої якості Китай
100% китай, можливо і хороший китай
Zhora15, Розумієш друже мій Dreambox 500HD ,також Китай, але китай взятий більш ніж 1,5 роки тому, на самому початку появи клонів на 500HD, куплений в живого перевіреного роками постачальника і мого друга та нашого форумчанина Фокс Тараса з Тернополя, а не на якомусь невідомому сайті... Так що я задоволений на всі 100% ...
Sat-eXplorer
08.02.2013, 18:21
Під час вибору ресивера виникли питання:
Чи існують, крім вушок і дрімів інші ресивери, здатні транслювати телевізійні канали по мережі?
Чи підтримує GI S-8180 Vu+ Solo (Galaxy Innovations S 8180 Vu+ Solo) функцію "сліпого пошуку"? На сайті інтернет магазину пишуть що ні...
Чи відрізняються GI S-8180 Vu+ Solo та Vu+ Solo іншого виробника? Більшу довіру, звісно, викликає GI...
Розтлумачте, плз.
Чи існують, крім вушок і дрімів інші ресивери, здатні транслювати телевізійні канали по мережі? В принципі таке може робити будь-який рес з Е2, а як на практиці треба пробувати.
Чи підтримує GI S-8180 Vu+ Solo (Galaxy Innovations S 8180 Vu+ Solo) функцію "сліпого пошуку"? На сайті інтернет магазину пишуть що ні... Якщо так пишуть - то значить не має... Я на мене то така фукція є просто непотрібна дурниця...
Чи відрізняються GI S-8180 Vu+ Solo та Vu+ Duo іншого виробника? Більшу довіру, звісно, викликає GI...
Відрізняються тільки наявністю чи відсутністю на корпусі напису GI S - все решта, в т.ч. і ціна, ідентичне...
Я на мене то така фукція є просто непотрібна дурниця...
Я теж так думаю. Одне що мене напрягає в Е2,що дуже довго сканується супутник(сетінги не завжди підходять,тай не завжди вони актуальні),а так закинув свіжий сателіт просканува і маєш все що хочеш,тут явна перевага над фортісами і спарками....
здатні транслювати телевізійні канали по мережі?
GI 8120 транслює ,є сліпий пошук(але нафіга він я так і не в"їжджаю,тай не хочу в"їжд......)
Sat-eXplorer
08.02.2013, 20:01
Я на мене то така фукція є просто непотрібна дурниця...
Дурниця, не дурниця, а навіть примітивні ресивери вміють скануючи частоту підставляти швидкість потоку та інші параметри... З іншого боку, інформацію можна взяти з Інтернету, та все-рівно трохи дивно...
все решта, в т.ч. і ціна, ідентичне...
На GI 2 роки гарантії. На агсаті GI Vu+Duo коштувала на 250 грн. дорожче ніж аналогічна модель. А ціни на Solo ідентичні. Ну в тому магазині навряд чи торгують клонами Vu+. Хоч інфа в інтернеті про клони, зокрема Vu+Solo ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) присутня...
А ось OpenBox S4 від GI:
Відрізняються тільки наявністю чи відсутністю на корпусі напису GI S - все решта, в т.ч. і ціна, ідентичне...
Різниця в 300 грн. від агсатовскої.
Zhora15, Одне що мене напрягає в Е2,що дуже довго сканується супутник(сетінги не завжди підходять, та й не завжди вони актуальні) Так не треба нічого сканувати, сетінги від одного ресіверу без питань стають на інший. Наприклад я зараз скинув сетінги зі свого Дріма і вже після прошивки без питань залию у Ву+ УНО, завтра мені принесуть Фулан ( Аміко8900Ален/ГІС 8120) з Е2 на борту - туди ж підуть тіж самі сетінги від Дріма 500ХД як рідні.
На заводському ПЗ у Фортісів (Опенбокс Сх) сетінги від старої прошивки часто не підходять до нової в однієї і тої ж моделі ресіверу - ресівер починає "глючити". Основна порада на форумі Опенбаксфанів в такому випадку - скидати налаштування ресівера в заводські і починати все спочатку (від виставлення портів дісіку - до створення фаворитів). Тут постає справедливе питання - користувачу що в такому випадку немає що більше робити ??? Чи він безплатний бета-тестер в СС & компанії... ??????
Така ж приблизно ситуація з Фуланами на Шпарку...
Доброго дня,порекомендуйте цифровий тюнер до 1000грн,інтернет Аірбайт.Якщо можна тел. в особисті повідомлення.Живу у Львові,можу підїхати на радіоринок.Наперед вдячний.
lowa, За такі гроші можна взяти що не будь з Fortis (наприклад Openbox S4)...
lowa, Подзвони по номеру 067***** і будеш мати супер тюнер,має інтернет,ютуб,шара іде прекрасно.ukrprof
lova-2, А Ваш "супер тюнер" якусь марку має , чи він просто "супер" ????
Дякую всім,хто відгукнувся.Порадте,щодо цін,де краще брати на ринку чи замовляти через інтернет магазини.
lowa, У м.Львів на ринку Південий тц. Картати 6 павільйон (захід від вул. Щирецької (від Нової Лінії)) є фірма SET - офіційний представник ТМ Опенбокс, також у них можна придбати ХД ресівери інших виробників - GI S, Orton і тд.тп.
lowa, У м.Львів на ринку Південий тц. Картати 6 павільйон (захід від вул. Щирецької (від Нової Лінії)) є фірма SET - офіційний представник ТМ Опенбокс, також у них можна придбати ХД ресівери інших виробників - GI S, Orton і тд.тп.Оскільки на радіоринку вже давно небув,цікавить ціна в інтернет магазині дешевше ніж на ринку?Чи всі що там торгують,лише їх перепродують.
Можливо хтось знає сайт на якому можна вибрати декілька тюнерів для порівняння,так як з мобільними телефонами.
lowa,
Сходи попитай і порівняй [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
lowa,
Сходи попитай і порівняй [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]Я мав на увазі характеристики,а не ціни.
Можливо хтось знає сайт на якому можна вибрати декілька тюнерів для порівняння,так як з мобільними телефонами.
А для кого реклама в правому верхньому??????
lowa, Якщо порівнювати радіоринок (наприклад наведена мною фірма SET) та хороші спеціалізовані на продажі САТ ТВ обладнання інет магазини (наприклад [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) то роздрібна ціна на обладнання (враховуючи вартість пересилки) буде однакова. Про дрібно-гуртові ціни я мовчу...
Я мав на увазі характеристики,а не ціни. Зайди сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) - ресіверів до вибору , до кольору... Також раджу читати форум, наприклад цю тему - більше 20 сторінок для кого писалося ???
lowa, Якщо порівнювати радіоринок (наприклад наведена мною фірма SET) та хороші спеціалізовані на продажі САТ ТВ обладнання інет магазини (наприклад [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) то роздрібна ціна на обладнання (враховуючи вартість пересилки) буде однакова. Про дрібно-гуртові ціни я мовчу...
Зайди сюди ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) - ресіверів до вибору , до кольору... Також раджу читати форум, наприклад цю тему - більше 20 сторінок для кого писалося ???
на агсаті дорогувато краще вже антенка там дешевше.
drachuk1979
15.02.2013, 21:28
Доброго Вам вечора!!!
Є приблизно ТАКИЙ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) телевізор , без HDMI входу..., підкажіть, будь-ласка, чи моливо підключити до нього Galaxy Innovation HD MINI ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , і як.... так як я бачу , що в ньому немає виходів "тюльпан" та "Скарт"...
Дякую....
Так можна , там в комплект входить спеціальний кабель . з одного боку має тюльпани а з іншого штекер .
kreshnot
15.02.2013, 22:20
У комплекті має бути кабель
drachuk1979
15.02.2013, 23:05
А можна посилання на фото кабеля......., хоч приблизно побачити, що то за "приблуда"..... дякую.....
kreshnot
15.02.2013, 23:55
Потрібен такий
Sat-eXplorer
22.02.2013, 22:19
Цікавить Openbox S6+ HD:
1. Чи дуже програє Vu+Solo?
2. Яка там заводська "вісь" і чи можна використовувати для завантаження Енігму 2 з флешки?
3. Чи нормально працює в режимі 1080p?
Sat-eXplorer, 1. Не знаю, тут можуть бути різні думки, я на мене то програє, при чому досить багато...
2. заводська "вісь" так і називається заводське ПЗ - працює досить швидко, але є свої нюанси про які я писав вище... Також є деякі "фортілі" з рекомендованими СС ЕМУ ....
3. Не знаю не пробував ... ХД канали йдуть 1080і...
Sat-eXplorer
23.02.2013, 00:39
Те що більшість HD каналів використовують 1080i не проблема. Питання в тому чи може ресивер переробляти і виводити його в форматі 1080p, як це робить, наприклад, VLC media player на комп'ютері. Звичайно, навіть найдорожчим ресиверам, поняття "деінтерлейсинг" невідоме, то при переробці i в p, скоріше всього, виникнуть артефакти, що певною мірою нівелює підтримку ресивером послідовної розгортки.
З іншого боку, всі SD канали теж транслюються в режимі 576i (480i), а ресивери чудово видають 480p, 576p і навіть 720p. Відсутність режиму 1080p, мабуть, можна пояснити недостатньо потужними процесорами. Розумні виробники знайшли простий вихід з даної ситуації, обмежившись 1080i, а інші, як Ви, пане slavon, і говорили, використали режим 1080p, як маркетинговий хід.
Таким чином, якщо брати за еталон FullHD 1080p, то зображення, навіть, на багатьох дорогих ресиверах ще далеке від ідеалу, в порівнянні з тим, якщо його відтворювати на комп'ютері з DVB-карти, змінного носія чи через IPTV або LAN.
Цікавить чи мав хто діло з GM RELOADED,в гуглі пишуть то клон АМИКО8900 ,GI8120 але по не підходить чи є ще якісь відмінності?
в гуглі пишуть то клон АМИКО8900 ,GI8120 але по не підходить чи є ще якісь відмінності?
Спарк він і є спарк ,все те саме лише ПО інше, МЕНЮ-СПАРК-ОНОВИТИ ПРОГРАМИ-червона кнопка ОНОВИТИ (через нет,лан) Тут з депозіт [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ,а плагіни від спарка ,всі підходять....
Товариші, прошу поради. Хочу купити GI S8120. Що поганого можете про нього сказати? Ще прошу пояснити популярно (якщо можна) пару моментів:
1.Телік у мене старий (4:3), підключення по тюльпанах. Чи не буде там зображення дрібним, або меню нечитабельним, або ще якась неприємність. Є там формат зображення 4:3?
2.Десь читав що звук в цьому ресе якийсь глухий. Чи правда це?
3.На рахунок шарінга. В будинку є Wi-Fi, якщо взяти Wi-Fi свисток то шару можна зробити по вай-фай (без участі компа при перегляді)? Але роутер недалеко від телика, то можна і по LAN кабелю зробити, я правильно розумію?
4.Інтернет іноді може пропасти на короткий час, після того як він знову з'явиться, воно далі працювати буде, чи треба перезавантажувати.
5.Можна наприклад підключати кілька пакетів шари (наприклад триколор на 36Е і Xtra TV на 4W)?
6.У мене ноут, ком порту немає. Використовую перехідник ЮСБ-ком порт. Чи буде цей рес нормально конектитися через цей перехідник?
7.Ключі (навіть бісс) я так зрозумів там вручну не вводяться, все через комп або я не прав?
8.Які ще підводні камені можуть чекати при роботі з цим ресом.
9. І так, який інтернет магазин можете порадити для покупки в Україні (чим дешевше, тим краще).
Поясніть, будь ласка, якщо можна. Щоб потім якщо надумаю все таки купити ріпу не чесати нащо воно мені треба було.
Іван86,1 Так меню буде досить дрібним, лікується у Спарку заміною шрифта...
2. Не знаю я такого не замічав...
3. Якщо роутер близько то краще підключити по ЛАН - працює стабільніше і ну і дешевше вийде...
4. Якщо підвисає ЕМУ робите рестарт ЕМУ... Вибір ЕМУ великий...
5. Можна...
6. Немає потреби в цьому конекті. Тюнер шиється по ЮСБ, налаштування по ЛАН...
7. Це залежить від вибраного і встановленого Вами ЕМУ, якщо є ПК/ноут проблем з цим не повинно бути.
8. Великий підводний камінь - немає захисту від КЗ по входу ВЧ-тюнеру. Як на мене досить "мазана" картинка на СД каналах при перегляді на ХД ТВ...
9. "Дешеве м'ясо навіть пес не хоче їсти"... У цієї лінійки ресіверів вже є досить клонів. Раджу брати більш дорогі оригінали. Якщо Ви зі Львова чи Тернополя можу порадити тих постачальників у яких беру сам..
немоє захисту від КС по входу ВЧ-тюнеру
тобто від КЗ на кабелі, конвертері, дісеку? Чим воно грозить
лікується у Спарку заміною шрифта
тобто просто в меню поміняв шрифт і все?
"Дешеве мясо навіть пес не хоче їсти"
лазив по різних форумах, народ хвалить цю модель....
У цієї лінійки ресіверів вже є досить клонів. Раджу брати більш дорогі оригінали
які наприклад. якщо не тяжко
P.S. Я так зрозумів що зелений + до репутацію це аналог "Дякую"?
1.Телік у мене старий (4:3), підключення по тюльпанах.
А для чого до старого телевізора такий ресивер купувати? Або купити телевізор дорогий,ЖК,або до вашого старого купити дешевий SD ресивер.На вашому телевізорі зображення буде однотипним,що із SD чи з HD ресиверів.
А для чого до старого телевізора такий ресивер купувати?
Основна ціль - шара, в даному випадку без участі компютера. Я бачу в Вас такий є в підпису, замітили якісь глюки, недостатки? При відтворенні медиафайлів з флешки не тормозить (особливо при MKV)? Флешку з фільмами в системі NTFS приймає, чи лише фат32?
У мене 8120 стоїть не Спарк,а Енігма,мені її хватає,флешками не користуюсь,нема необхідності,шара іде добре,якщо інтернет швидкий,то глюків і недостатків не буде.
Як для цієї ціни,то рес хороший,мені він підходить по всіх параметрах.
тобто від КЗ на кабелі, конвертері, дісеку? Чим воно грозить Це Вам грозить досить коштовним ремонтом - заміною мікросхеми що подає/керує живленням на конвертор (13/18В), марку її нажаль не мамятаю. Сама мікросхема на сьогоднішній день є трохи рідксна і відповідно дорога (десь біля 8-10 дол.) + заміна - ремонт потягне копієчку - 15-20$.
тобто просто в меню поміняв шрифт і все? Все. Перейменовується і підкидається у відповідну папку Шпарку один зі шрифтів які є в Віндовозі, наприклад ArialBlak.
лазив по різних форумах, народ хвалить цю модель.... Жлобо 4100С також колись хвалили і що з того ...
які наприклад. якщо не тяжко Тойже самий GI S8120, Amiko8900Alen є оригінал і є підробка - "китай". При оновлені з офіційного сервера "китайці" помирають...
А для чого до старого телевізора такий ресивер купувати? Так з початку купив ХД реса, за 2-3 місяці чи півроку ХД телевізор...
Іван86, раджу Вам перед тим як Ви визначитися з ресівером уважно прочитати цю тему ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Тойже самий GI S8120, Amiko8900Alen є оригінал і є підробка - "китай". При оновлені з офіційного сервера "китайці" помирають...
якщо все ж таки надумаю брати 8120, то якого виробника він має бути (щоб не китай). і як перевірити, наприклад там пише Made in Korea, що китайцям мішає так написати. І в яклму інтернет магазині ви б порадили брати. В мене два варіанти: перший ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) і цей другий ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]). Правда в другому не пише комплектації, щоб він не йшов зі старим пультом.
Іван86,Виробник має бути GI S, ресівери зараз усі китайці - оригінали і підробки, оригінали збираються у Китаї на заводі Фулан...
Я в інтернет магазинах не беру, тому мало що можу порадити. Тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])непоганий спеціалізований на САТ ТВ обладнані український інтернет магазин...
Іван86,
Ваня бери і не сумнівайся,тюнер не звірюка,але досить хороший,а якщо є швидкісний нет,то будуть додаткові можливості,бери звичайно з новим пультом
slavon,
Славік магазин непоганий,але (повна предоплата),я би брав в антенці!!!! Тим більше пан Борис хвалив цей магази,я про антенку.....
Якщо Ви зі Львова чи Тернополя можу порадити тих постачальників
До Львова можу під'хати, а яка ціна в тих постачальників?
Іван86,Приблизно така як на агсаті...
а якщо є швидкісний нет
1 мегабіт. для шари сказали хватить.
я би брав в антенці
я також там пригледів ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), але щоб вони старий пульт не втюхали. Може знаете, в антенці як воно виглядає, наприклад нова пошта привозить куди треба, і там в них при отриманні повний розрахунок, чи їм треба переводити перед відправкою?
1 мегабіт. для шари сказали хватить.
Нажаль тільки для шари ,веб тв і UA online не подивишся(хоча,остатнє може і піде) для шари хватить і 64кб/с )))))
я також там пригледів, але щоб вони старий пульт не втюхали.Ніхто їх там не перевіряє,багато браку.На рахунок старого пульта не переживай,не втюхають:D
Нажаль тільки для шари
як відрізнити оригінал від підробки не підкажете?
1 мегабіт. для шари сказали хватить. Для шари хватить 1 кБіт/с стабільного нету...
як відрізнити оригінал від підробки не підкажете? Для себе особисто я б його не брав...
Вже краще трохи доложити і взяти Фортіс (Опенбок С4 або С6). Доречі десь на квітень ц.р. GI S має презентувати нову модель на mips CPU та з Е2 від ОпенПлі на борту, ціна буде в районі Фортісу - 130-140$...
Ніхто їх там не перевіряє,багато браку
де ж тоді брати. може тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]). хоча б пише гарантія 24 місяці
де ж тоді брати. може тут. хоча б пише гарантія 24 місяці
Раджу у конкретного лиця там точно гарантія працює якщо вона є,все оговорюється при купівлі.гарантія має бути від продавця,но не від виробника.
Раджу у конкретного лиця там точно гарантія працює якщо вона є
якщо б я і хотів, то не знаю де брати, в таких магазинах електроніки як правило глобіки і пару опенів
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010