Показати повну версію : Відпочинок в Карпатах
В тому році зробив круіз Мукачеве Ужгород Тячів Рахів. Відпочив кручі чем на морі.В ціому році хочу знов Рахів Тячів, дороблю авто і вперед.
basaraba
21.08.2011, 13:54
Проїхали полонинами на квадроциклах від Буковеля до кордону Словакії.
korneef, а ви де відпочивали???
korneef, а ви де відпочивали???
Рахівський район, Лазещина
yorik1986
04.06.2012, 14:50
Сьогодні саме приїхав з Славська – чудове місце для відпочинку. Пощастило з господарями, господиня чудово готує. Щоправда жінка була незадоволена тим, що ми жили не біля лісу, зате поруч була річка і я навіть спіймав дві форельки. Відпочивали в «Ковальській садибі», телефони найшли на сайті [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Всім гарно відпочити!
Дякую за інформацію. А то ось батьки зібралися їхати в Карпати, а мене тепер змушують їм шукати якусь інфу.
sat-prof
01.01.2013, 17:56
До мене їдь
sat-prof
02.07.2013, 21:05
Запрошую всіх до себе!
Здаю будиночок...
sat-prof а Ви виставте декілька фото садиби,та напишіть точні координати :),то буде краще
Запрошую в Закарпаття. Чудові цілющі геотермальні води. Берегово - 2 бассейни. Косино- цілий комплекс. Дешеві квартири - від 50 грв на добу.
sat-prof
02.07.2013, 23:12
PRIOLA, все є...
там все менш більш пише!(фото також)
http***//karpatu-house.org.ua/
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
sat-prof
16.07.2013, 01:35
Для учасників знижка на відпочинок!
Сколівський р-н., с. Побук. будинок 70 кв.м., 1,5 км від траси Київ-Чоп (неподалік гот Вікінг Карпат"), біля лісу, не подалік річки
З дітей гроші не беремо!
Lloretta
18.07.2013, 17:09
Нещодавно приїхала з відпочинку в Карпатах, маса позитивних емоцій, тепер хочу поділитися з вами [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*******.com.ua/ua/about ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]). Їздили великою родиною, від 4-х річної дитини до 80-ти річного дідуся. Всі залишилися дуже задоволені, і кожен член моєї сім'ї отримав від відпочинку найнеобхідніше. Старше покоління підлікувалися, молодь наплавалась в басейні, награлася в більярд, побували в сауні. Дитина гуляла на дитячому майданчику. А ввечері, всією родиною ходили дивилися кіно в кінотеатрі, який знаходиться на території готелю-санаторію! Порадувало те, що розташований санаторій далеко від "цивілізації", тому були там, можна сказати, в тиші. Нагулялися за чудовою природою, в лісах, горах, на річках. Підходить для будь-якого з нас, і для всієї родини разом. Рекомендую.
І що коштуе це задаволення?
sat-prof
18.10.2013, 17:43
Виберіться на вікенд в гори! Останні шанси...
І що коштуе це задаволення?
Вартість проживання:
Від 60 грн. за добу з однієї особи в літній період та від 100 грн. з особи в зимовий період.
В період новорічних свят за домовленістю.
Якщо я правильно зрозумів?Це Скольський район...
sat-prof
25.10.2013, 22:36
Сьогодні вечером зробив ці фото біля дому...
Карпати це супер, кожного року відпочиваю в карпатах і друзям раджу.
Igor1031
23.05.2018, 21:43
Igor1031
23.06.2018, 16:34
У горах Закарпаття випав сніг...
Через різке пониження температури в ніч на суботу в Рахівському районі Закарпаття на високогір’ї випав сніг. Поблизу гори Близниця на гірськолижному курорті Драгобрат шар снігу досяг кілька сантиметрів завтовшки.
– У цій місцевості виявився дитячий наметовий табір, у якому відпочивають 27 дітей, – повідомляє Геннадій Москаль. – На місце виїхали рятувальники з теплими ковдрами і гарячим чаєм, у найближчі години діти будуть доставлені в низинні населені пункти району. Станом на 8-му годину ранку температура повітря на високогір’ї становила близько 1 градуса тепла.
Колишню обсерваторію у Карпатах на горі Піп Іван, яку називають «Білим слоном», припорошило снігом. Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.
«Станом на 8:00 23 червня 2018 року на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, штиль, температура навколишнього середовища 0°С. Падає сніг», – йдеться у повідомлені рятувальників.
Вася Брячак
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] g?_nc_cat=0&oh=e50f609faeb2e681c45b463f300057c9&oe=5BA4E75E
Igor1031
20.08.2018, 23:47
Щастя є! Щастя в горах
Igor1031
29.08.2022, 13:32
До Корчина – на літнисько! До Корчина – на літнисько! : [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Джерела мінеральної води с. Корчин
Кемпінг
Igor1031
23.11.2022, 11:52
КАРПАТИ Що подивитись? У цьому випуску багато різних локацій, багато природи та багато краси.Ми з вами побуваємо у Яремче, Ворохті , Яблуниці та Микуличині. Усі ці місця знаходяться поблизу курорту Буковель. Я покажу вам місця сили у Карпатах, від яких перехоплює дух! А ще купольний готель, велику карпатську гойдалку, Манявський монастир і ще багато цікавих місць!
Igor1031
08.05.2023, 14:03
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010