Показати повну версію : Silver Crest SL 65
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Мій дамп та завантажувач для Silver Crest SL 65 на 4°w/5°e/13°e з останніми змінами у мовленні телеканалів ;)
Працює емулятор !
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Перед заливкою даного ПЗ в приймач переконайтеся , що він на проці : ALI M3329 B
Хочу добавити,що цей софт підходить тільки для апаратів з чіпомА1 та В1.
Викладаю софт 1.2.49 від Глобо з емулятором для аппаратів Comag з чіпом E1 F1 SERIEL FLASH для обох пультів DS1 та DS4.
Софт від Smart MX04L для Comag SL&M_25-35_E1_SF:
Прошу взяти всім до уваги,що софти від Глобо для Комагів практично не працюють з великими потоками,такими наприклад як 44950 на Експессі 53*.
Потрiбний унiверсальний код, не можу зайти в головне меню.
Мій дамп з фаворитами для Silver Crest SL 65 на 4°w/5°e/13°e з останніми змінами у мовленні телеканалів ;)
Працює емулятор !
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Перед заливкою даного ПЗ в приймач переконайтеся , що він на процесорі : ALI M3329 B
Мій дамп з фаворитами для Silver Crest SL 65 на 4°w/5°e/13°e з останніми змінами у мовленні телеканалів ;)
Працює емулятор !
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Перед заливкою даного ПЗ в приймач переконайтеся , що він на процесорі : ALI M3329 B
HMURA можеш викласти останні оновлення до тюнера? Дякую...
Не маю на разі такого тюнера .
А оновити ключі на ньому можна?
Звичайно, редактор ключів аналогічний Globo 7010a
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010