Показати повну версію : Проблеми прийому НТВ+HD
часто 3-5 разів на місяць не працює 6 каналів (кіно,спорт,лайф,евроспорт,діскавері,мтв)-нема сігналу...інші 5 каналів норм. Провайдер каже що проблема з обладнанням. Хто знає цє питання прошу поради - тарілка ? головка ? тюнер ? ...:eek:
slavko1235
09.10.2011, 13:12
slaviko, а тарілка у Вас якого діаметру??? Наскільки мені відомо на прийом HD каналів від НТВ+ потрібна мінімум 0,8м, а дальше залежить від місцевості, 0,9 м, а по декуди і 1,20 м.
спробуй поміняти провайдера допоможе якщо не то має означати що щось мишае прийому ******** тут нормальнальний провайдер
тарілка 0,85м рес аріва 100, що цікаве - ті 6 каналів, які не працюють мають параметри на ресе 12073мгц H 27500ks, в працюючих 10824мгц V 27497 ks може полярізація ?
спробуй поміняти провайдера Тут справа не в провадері "цьоці Шури", а в якості сигналу, щойно подивився на своєму ресівері, співідношення синал/шум - 12073мгц H 27500ks - 12дБ , 10824мгц V 27497 - 15 дБ, тобто сигнал на тому ТР на 3 дБ слабший. Що можна порадити :
1. Підстроїти тарілку і конвертор.
2. попробувати поміняти конвертор - в мене була подібно ситуація в одного клієнта з дешевим конвертором на 36Е, але чомусь не йшов ТР 10824мгц. З конверторів раджу ставити Іnverto
3. ну і в самому критичному випадку, якщо 1 і 2 пункт не спрацював - збільшити діаметр антени...
Тут справа не в провадері "цьоці Шури", а в якості сигналу, чойно подивився на своєму ресівері, співідношення синал/шум - 12073мгц H 27500ks - 12дБ , 10824мгц V 27497 - 15 дБ, тобто сигал на тому ТР на 3 дБ слабший. Що можна порадити :
1. Підстроїти тарілку і конвертор.
2. попробувати поміняти конвертор - в мене була подібно ситуація в одного клієнта з дешевим конвертором на 36Е, але чомусь не йшов ТР 10824мгц
3. ну і в самому критичному випадку, якщо 1 і 2 пункт не спрацював - збільшити діаметр антени...
дякую за поради буду пробувать, у мене inverto red classic 40mm circular - можна більш детально про підстройку конвертера...і ще незрозуміле: 1. в налаштуваннях реса сігнал=90%, якість=70% а інформаційна стрічка пуста -це тп 12073мгц H 27500ks непрацюючий 2. на працюючих каналах(білд,3д,класіка,анімал,футбол) 10824мгц V 27497ks якість сігналу навіть гірша 30-70% але показує і стрічка і картинка ukrprof
можна більш детально про підстройку конвертера Виставляєте антену на максимум смгналу, а потім сам конвертор в тримачі пробуєте посунути трохи вперед до дзеркала або назад. Для лінійної поляризації також помагає повертання конвертора на 0-25 градусів навкодо своєї осі (для західних, для Вас супутників за годинниковою стрілкою (якщо дивитися зі сторони кріплення) , для східних - проти.
іnverto red classic 40mm circular.. буває, інверто також інколи виходять з ладу..., тому раджу брати, відповідні, конвертори Inverto серій Black Premium ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) або Black Ultra ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
а інформаційна стрічка пуста це що ??? EPG ???
це не EPG...кнопка "info" на пульті, зліва невеликі 2 смужки показують силу та якість сигналу, нижче посередині довга смуга % - ії я назвав інформаційна стрічка що вона інформує не знаю, в описі ніц, але якщо вона має хоча б 1-2 % картинка є tvsat-prof
це не EPG...кнопка "info" на пульті, зліва невеликі 2 смужки показують силу та якість сигналу, нижче посередині довга смуга % - ії я назвав інформаційна стрічка що вона інформує не знаю, в описі ніц, але якщо вона має хоча б 1-2 % картинка є tvsat-prof
...уф розібрався з прийомом нтв+хд може кому згодиться: просто транспондер 12073Н27500 поміняв частоти на 11073Н27496 :)
на 11073Н Це як ??? На 36Е в російському промені усі ТР у верхньому піддіапазоні, тобто частота ТР в принципі не може нижчою за 11700 МГц:(
11073Н27496
На 36* зовсім немає такого тр-ра,це щось ви не так зробили!!!:eek:
На 36* зовсім немає такого тр-ра,це щось ви не так зробили!!!:eek:
...пересканував супутник... тепер всі канали 11шт працюють дякую dresmille
тепер всі канали 11шт працюють дякую Це звичайно добре що все працює. Але питання, де був глюк (несправність) залишилось відкритим. Якщо можна параметри того нового ТР і налаштування LNB в ресівері на 36Е виложіть будь-ласка.
Це звичайно добре що все працює. Але питання, де був глюк (несправність) залишилось відкритим. Якщо можна параметри того нового ТР і налаштування LNB в ресівері на 36Е виложіть будь-ласка.
про причину вже писав вчора, ще раз: перші 6 каналів нтв+хд тиждень тому були на тп 12073H27500 тепер вони переїхали на тп 11073H27496 lmy цівілізований провайдер повідомляє про зміни а мій каже що це нє їх проблема :cool:
slaviko Ви нічого не плутаєте? Про переїзди ХД каналів нічого не чув.
Канали на 12073 H 27500 нормально працюють!
хоча і на 11073 H 27496 вони теж присутні... Дивно...
slaviko Ви нічого не плутаєте? Про переїзди ХД каналів нічого не чув.
хоча і на 11073 H 27496 вони теж присутні... Дивно...
...не буду стверджувати про переїзд тп, но у мене(Біла Церква київська) на тп 12073 H 27500
нтв+хд не працює lmy
хоча і на 11073 H 27496 вони теж присутні... Дивно... Так немає нічого дивного - спеціалізований (круговий НТВешний) конвертор (голова) на 36Е як правило тільки для прийому верхнього піддіапазону Ку-діапазону і на тоновий сигнал (22 кГц) управління вона не реагує. В ресівері, на цей борт, як правило, прописані дві частоти гетеродинів для обидвох піддіапазонів - 10750 МГц дя верхнього, піддіапазону - і 97500МГЦ - для нижнього, межа поділу ппіддіапазонів 11700МГЦ.
Рахуємо
12073-10750= 1323МГц
11073-9750 = 1323МГц проміжної частоти, тобто, фактично, в даній конфігурації приймальної системи, Ви приймаєте один і тойже ТР зі спутника. Хто не вірить можете поставити замість цього спеціалізованого НТВ конвертора, перероблений, на кругову, універсальний конвертор і відсканувати ТР 11073 з 36Е :o
...не буду стверджувати про переїзд тп, но у мене(Біла Церква київська) на тп 12073 H 27500
нтв+хд не працює ТР присутній на супутнику. Дивіться свою антенну систему або налаштування LNB для 36Е.
P.S. Всі зміни на супутниках тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , списки каналів (в т.ч. по пакетах) - тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) і тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
хоча і на 11073 H 27496 вони теж присутні... Дивно
Я прописав цей тр-ер на Ортон 403ХД і нічого немає,також дивно,що у вас є!!!:)
Я теж не бачу сигнала на транспордері 11073 H 27496 .....
Я я бачу сигнал на сигнала на транспордері 11073 H 27500. Як і очікувалось відсканувася ТР 12073. Конвертор в мене круговий Інверто Квадро. Налаштування гетеродину на цей борт такі як я описав у попередньому пості.
slavon, У мене гетеродин налаштований тільки на 10750(стандарт) верхньої частоти нема.Через то і немає його в мене.
10750 - це якраз є частота гетеродину для верхнього піддіапазону. Попробуйте прописати нижню - 9750.
Доречі - для універсальних конверторів (використовуються для прийому всіх інших супутників Ку-діапазону окрім 36Е і 56Е) частоти гетеродину 10600 і 9750 для верхнього і нижнього піддіапазонів відповідно.
slavon, Зрозуміло. У мене стоїть на 36* круговий і я пробував раніше так робити,то тоді сканується цей тр-ер.
10750 - це якраз є частота гетеродину для верхнього піддіапазону. Попробуйте прописати нижню - 9750.
Даруйте, а сенс? на 36- муградусі використовуеться лише верхній піддіапазон! і сам конвертор лише у ньому працює ;)
Porter, сенсу немає, жодного, просто на деяких конверторах, зокрема Inverto, спостерігається явище прийому деяких ТР при обох введених частотах гетеродину, зі зсувом частоти відповідно на 1гГц
1. постійно після години роботи рес затикається, сервера шари обмежують кількість запитів з реса, як відключити каскадінг в аріва 100?
2. в налаштунках реса аріва 100 встановив 2 різних сервера шари на нтв+шд, як їх можна перемикати, якщо наприклад одна шара не робить ? дякую :cool:
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010