Показати повну версію : Прошивка\налаштування в Львові!!!
freewill
13.11.2011, 21:47
Наступна ситуація -
є встановлена на даху тарілка невідомої конфігурації (з того, що можна побачити - одна головка), є кабель, що йде від неї, і є ресівер Orton 4100CR Plus. Ну, і телевізор, само собою :)
Задача - за розумні гроші зв'язати все докупи, для того, щоб можна було переглядати німецькомовні супутникові канали (RTL і т.д.).
Порадьте будь-ласка, хто зможе допомогти? (живу у Львові)
Наразі дякую.
На радіобазарі попитайте.
Мало хто хоче бавитись чужими монтажами з невідомими (можливими) проблемами...
Я, для прикладу, не берусь... Уже пару раз потратив купу часу і мозок потім виносять...
То антена деформована виявиться , то голови глючать, кабель розтрісканий чи перебитий буває. :( Наново поставити виходить швидше і дешевше...
freewill
13.11.2011, 22:01
Дякую за швидку відповідь, Porter! Та я якби не проти різних варіантів, ну як мінімум глянути, чи можна використати існуючу тарілку. На рахунок кабеля згоден - можливо простіше провести новий одразу, ну а тюнер і в Африці тюнер... Є мета - методи досягнення можуть бути різні :)
freewill,
Все вище сказане правильно то можна підключити кабель до тюнера а тюнер до
телевізора і вияснити стан антени і головки з кабелем бо може вона стоїть налаштована вже на один із супутників 13e -19e-36e-75e Для чогось її поставили.Порівняй напрямок її орієнтації із сусідніми трьхголовочними антенами
freewill
20.11.2011, 23:24
duman,
Сьогодні дійшли руки, так і зробив.
Напрямок орієнтації - приблизно на південь, туди куди і інші дивляться (можливо візуально дещо відрізняється), кабель в деяких місцях потрісканий. В прикріплених файлах фото головки (можливо про щось скаже?) і те, що я бачу на екрані, при втикнутому кабелі. Коли витикаю кабель, Level падає до 13%. Я так розумію, що сигнал і якість мають бути близько 100%, сигналізуючи про правильне налаштування.
На радіобазар часу немає їздити...
Не розумію, чого б майстрам цієї справи, що знаходяться на форумі, не заробити грошей, при правильній постановці питання - яка різниця, чия інсталяція:)
duman,
Сьогодні дійшли руки, так і зробив.
Напрямок орієнтації - приблизно на південь, туди куди і інші дивляться (можливо візуально дещо відрізняється), кабель в деяких місцях потрісканий. В прикріплених файлах фото головки (можливо про щось скаже?) і те, що я бачу на екрані, при втикнутому кабелі. Коли витикаю кабель, Level падає до 13%. Я так розумію, що сигнал і якість мають бути близько 100%, сигналізуючи про правильне налаштування.
На радіобазар часу немає їздити...
Не розумію, чого б майстрам цієї справи, що знаходяться на форумі, не заробити грошей, при правильній постановці питання - яка різниця, чия інсталяція:)
Можливо вам таки потрiбен майстер по налаштуванню тарiлки
Напишiть звiдки Ви , хто поблизу - вiдгукнеться
freewill,
64 процента шкали говорить що головка заживлена.В графі TP index має бути обраний існуючий транспондер (для даного супутника хочаб 11034 Н)
Для вияснення на якому супутнику виставлена антена міняй SATELLITE і TP index на :амос 4w-10722 Н,сіріус 4.8е-11766 Н,хотбірд 13е -11034 н,астра 19.2е-12226 н.Це робочі транспондери на цих супутниках.
При відключені кабеля так має бути бо 64% це рівень шуму головки а 13 шум тюнера,тобто кабель не обірваний.
Рівні левел в межах 70-90% а якість 40-90% з зміною кольору при прийомі існуючого транспондера повинні
зявитись.
freewill, Якщо Ви хочете дивитися Астру 1 (19Е), то разом з нею можна дивитися Амос 2/3 (4W)+Астра 4А(Сіріус 4) (5Е) в фокусі антени + НВ (13Е) + Астра 1 (19Е) на антену діаметром 0,85м, докупивши потрібну кількість головок (конверторів) і комутатор на 4 порти (протокол Дісік 1.0). Конвертор що у Вас є на тарілці раджу відразу поміняти на щось більш пристойне, наприклад конвертори фірми Inverto.
freewill
22.11.2011, 23:12
sa3500, саме так - майстер по налаштуванню тарілки - це Львів - відгукніться, якщо тут є такі?
duman, дякую, спробую так зробити.
slavon, та от шукаю того, хто б допоміг поміняти...
slavko1235
22.11.2011, 23:32
freewill, якщо дійсно не маєте часу на радіоринок зганяти, то в гуглі пошукайте номери телефонів установників, таких багато, а як ні дайте мені свою асю, напишу координати хорошого майстра установника з міста Лева!!!
slavon, та от шукаю того, хто б допоміг поміняти...
Я нажаль трохи далеко від Вас, та й занятий трохи на роботі, тому напишіть мені в ПП свій номер мобільного - попробую знайти Вам знайомого установщика
freewill
03.12.2011, 18:27
slavko1235, slavon,
Відповів в ПП
Дякую!
freewill
26.12.2011, 16:34
Хочу виразити Slavon'у респект і подяку за пораду грамотного спеціаліста, візит якого привів до бажаного результату! Виявилося, що тарілка обладнана мотором, і нехитрими комбінаціями на ресівері вдалося навести її на потрібний супутник (Astra 19.2). Тепер продовжу розвивати досягнення, наступний крок - кардшарінг ;)
freewill, Для наступного кроку Вам як мінімум потрібен нормальний ресівер для шарінгу, бажано з ОС Лінукс та Е2 на борту...:)
андрій фергю
21.11.2016, 15:08
мій тел 0688869861 дякую.
sat-prof
12.01.2017, 21:11
В епоху постійно падаючих цін електронного обладнання послуги з ремонту не можуть бути дорогими, тому що важко конкурувати з масовим китайським виробництвом. Пріоритетом для нас є висока якість послуг при збереженні конкурентоспроможних цін. Клієнт, заплативши за послугу платить за сервіс вищої якості, тому що ми не визнаємо компромісів. Всі послуги, ми виконуємо на місці, не посилаючи нічого підрядникам, запчастини ми купуємо оптом від офіційних дистриб'юторів, завдяки цьому ми можемо запропонувати клієнтам привабливі ціни. Якщо замовлення дає можливість вибору між ремонтом компонента і його заміні завжди про це повідомляємо клієнта, щоб він вибрав оптимальний для себе процес ремонту.
Ми не використовуємо контрафактних деталей сумнівної якості, як ремонтувати це раз і назавжди !
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010