Показати повну версію : Прошивка Arion/Ferguson 3100CK
sat-prof
31.01.2010, 12:02
Прошивка Arion/Ferguson 3100CK
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
sat-prof
31.01.2010, 12:24
Нові ключі в темі [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Поділіться будьте добрі свіжим списком каналів до даного ресивера.Дякую
sat-prof
29.11.2010, 22:15
Додай в архів або якісь обмінник!Наперед дякуємо
валєрчік
10.01.2011, 22:49
я бачу що нема на цім форумі смільчаків які би підказали конкретно як зберегти готові ключі з тюнера
я бачу що нема на цім форумі смільчаків які би підказали конкретно як зберегти готові ключі з тюнера
А я не бачу, де ви питалися про це, у даній темі???:confused:
валєрчік
13.01.2011, 21:58
я вибачаюсь, панове-підкажіть будь-ласка може комусь приходилось зберігати готові ключі з фергісона af3100ck,як це з правильно зробити?:eek:
VADYA777
13.01.2011, 22:25
Витягую з реса та зберігаю,або заливаю в тюнер- ось цією прогою
валєрчік
13.01.2011, 23:10
а ви не зпутали тюнер з 3318 ? af3100ck не реагує на цей загрузчик або я щось не правильно роблю...
валєрчік
15.01.2011, 20:36
D-Misha, а як ви зливаєте ключі з даного тюнера в комп?
D-Misha, а як ви зливаєте ключі з даного тюнера в комп?
Z tego tunera, nie miałem pracy....[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Здоров усім!Акщо хтось може скинте загрурузщик і дамп на ARION AF 2000 CR.
І чи є у нього якісь клони?
Буду дуже вдячний.
Здоров усім!Акщо хтось може скинте загрурузщик і дамп на ARION AF 2000 CR.
І чи є у нього якісь клони?
Буду дуже вдячний.
А ви дивилися тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
sat-prof
14.04.2011, 18:03
Список каналів та ключів на Фердик 3100CK
18.11.2010
(Перевірив на собі все відкриває)
Чем снять дамп, каналы и ключи? Заранее благодарен.
Всім доброго дня. Дайте, будь-ласка, прошивку на тюнер Ferguson AF3100CK, список каналів і файл ключів. Або хоча б список каналів і файл ключів. А то мав справу з таким тюнером, він щось глючить, при скануванні на сіріусі на транспондерах 11766 і 12073 не знахобить каналів. Можна писати на електронну пошту [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
sat-prof
13.11.2012, 17:20
Шукайте на форумі все є!
Я думаю що проблема не софтова!
Шукайте на форумі все є!
Я думаю що проблема не софтова!
Я гуглю, нічого доброго найти не можу. Тут теж не можу. Якщо в вас є дайте будь-ласка
sat-prof
13.11.2012, 19:48
Я цілий розділ присвятив sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=119
sat-prof
10.12.2012, 20:28
misua, прогою EditTransponder
Список каналів від bodyan Sirius /Amos/Hotbirt суто наші канали без хламу! 10.12.2012
принесли цей рес но ні як не можу знайти загрузчик для софту .підскажчть де його взяти
sat-prof
11.08.2013, 20:18
KOT1971, в першому пості теми (в архіві) нема?*
Якщо нема то виложу!
да вроді нема.якщо е то непогано б і прошивку з каналами і ключами.
sat-prof
11.08.2013, 20:28
Скачати: Upgrader_1.0.4_0823 (1,62 МБ) ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Не маю такого тюнера на руках....(свіжими не поможу)
Korpahec
17.01.2014, 00:09
Доброї ночі! Шановні друзі принесли мені такого старого ресівера FERGUSON AF-3100CK чиє до нього якісь свіжі список каналів і ключів софт. Чи варто мені з ним тратити час наразі подякував.:)
Korpahec, Можна звичайно попробувати шити... Ось півтора року назад мені також пробували принести :D Памятою десь зо 2-3 тижні назад, в четвер (четвер у нас в містечку велике свето - базар) приніс мені один клієнт такий екземляр, я глянув і сказав йому приблизно те що Остап в попередньому дописі та пообіцяв з ним побавитись. Через пів-години той клієнт дзвонить - відайте тюнера на базарі мужик сказав що його за 10 хвилин прошиє, а ви ніц не знаєте та не вмієте. Я віддав тюнера... У суботу дзвонить знову той і каже що треба прошити той тюнер. Отримав від мене облизня,я ж нічого не вмію...:D :o
Ось викладаю дещо з сусіднього форуму ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , більше там же.
Всім добрий день. Знову мені попався цей глючний FERGUSON AF-3100CK. То ключі позлітають, то канали, то єрогліфи. Заводські настройки помагають не надовго і не завжди. Може хтось поділиться програмою для загрузки софта і останнім неглючним софтом, редактором каналів для вигрузки і загрузки каналів. Редактор ключів теж би не помішав. Загрузчик який виложений постом вище не запускається. Ось який софт там зараз є (системна інфа):
SW/HW S1.30/H1.0
Іван86,Судячи з усього у цього екземпляру FERGUSON AF-3100CK бита флеш !!! Як на мене то його простіше викинути під поїзд (трактор, трамвай), ніж з ним бавитися !!!
Судячи з усього у цього екземпляру FERGUSON AF-3100CK бита флеш !!!
Всеж таки попробував би прошити, може поможе. Не підкажете де взяти програми для прошивки и саму прошивку? А то я гуглю, і нічого. Якийсь рідкісний звір
Іван86,Ось тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) на сусідньому форумі, є трохи інфи і програм по цій лінійці ресіверів (в посиланні символ "_" поміняти на "-") ...
я все таки прошив його новушою прошивкою. там буде видно чи поможе (якщо скажуть). а прикол був в тому, що в мене на нетбуці (переважно за ним сижу) загрузчик не запускався, я попробував на ноуті, захотіло пару ддл-ок, підсунув йому - пішло. скільки вже тюнерів перешив, перший раз на нетбуці не запустилось (може тому що 7 стартер). хотів злити з тюнера і виложити сюди канали які сварганив - не йде, зависає кожен раз на різних процентах
kreshnot
30.03.2014, 18:55
я все таки прошив його новушою прошивкою. там буде видно чи поможе (якщо скажуть). а прикол був в тому, що в мене на нетбуці (переважно за ним сижу) загрузчик не запускався, я попробував на ноуті, захотіло пару ддл-ок, підсунув йому - пішло. скільки вже тюнерів перешив, перший раз на нетбуці не запустилось (може тому що 7 стартер). хотів злити з тюнера і виложити сюди канали які сварганив - не йде, зависає кожен раз на різних процентах
треба було БЖ перевірити,флеш там ні причому
треба було БЖ перевірити,флеш там ні причому
завтра перевірю все ж таки, бо поки сьогодні настроював почались глюки. бувало таке, що канал втрачав привязку по частоті якщо можна так сказати, і потім я не міг його ні видалити, ні перемістити, нічого. він був сам по собі до пустім на позиції 10 і все. я тюнер вскривав для цікавості, нічого підозрілого в БЖ на видно. завтра подивлюсь напруги і поміряю ємності. не скажу що я вже аж так дуже багато випадків бачив, але таких глюків ще не зустрічав
БЖ перевірити,флеш там ні причому
перевірив, напруги в нормі. конденсатори в нормі, на всяк випадок підсовував більшої ємності - не помагає. канали не зливаються, і глюки ті як були так і є. напевне дійсно флеш.
хотів спитати: що потрібно для самостійної прошивки у домашніх умовах?
jurapetjk
14.01.2016, 21:21
Дайте ніструкцію прошивки для чайника
Korpahec
14.01.2016, 21:42
jurapetjk! Добрий вечір! Не засмічуй форум двома постами! Люди тебе почують! Цей ресівер помоєму клон лемберг. Читай уважно наш форум. Openbox,Arion.Ferguson
Все для цієї лінійки тюнерів!:cool:
Дайте ніструкцію прошивки для чайника
на, лови, інструкція в вкладенні, а решта тут на форумі, вчися читати, бо за тебе ніхто не ме нічо робити!!!
jurapetjk! Добрий вечір! Не засмічуй форум двома постами! Люди тебе почують! Цей ресівер помоєму клон лемберг. Читай уважно наш форум. Openbox,Arion.Ferguson
Все для цієї лінійки тюнерів!:cool:
Нічого спільного з Аріноподібними цей тюнер не має,якщо не впевнені краще не відповідати
sasha19722201
08.06.2016, 15:23
Підкажіть будьласка распиновку підключення до ferguson af 3100
kreshnot
09.06.2016, 14:02
Підкажіть будьласка распиновку підключення до ferguson af 3100
краще прошити прогером флеш
sasha19722201
18.06.2016, 20:44
Прошив нову флеш і запаяв в тюнер але це не вирішило проблему(надалі тюнер прошивається але на єкрані надалі bios)
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010