КПК

Показати повну версію : пульт до XORO HSD 2141

Yaro
28.03.2010, 16:56
Блін, в мене тупо нає*нувся пульт до XORO HSD 2141, скатіна, а без нього практично ніц не можна...

Може є в кого можливість купити такий пульт та мені відіслати???
Буду вдячний !!! :)

RIZIK
28.03.2010, 17:34
А фотку пульта можна ?

Yaro
28.03.2010, 21:23
Які проблеми, можна...проблеми з пультом, щоб йому :eek:

Android-80
28.03.2010, 22:43
Маю в себе в магазині купу пультів до китайоз. Вдома теж маю ксоро з аналогічним пультом. Завтра спробую на свому ДВД ті пульти і відпишусь.
Славік, на крайняк маю універсалки до ДВД.:cool:

Yaro
29.03.2010, 09:59
Маю в себе в магазині купу пультів до китайоз. Вдома теж маю ксоро з аналогічним пультом. Завтра спробую на свому ДВД ті пульти і відпишусь.
Славік, на крайняк маю універсалки до ДВД.:cool:

Дякую, Вітя :) Мушу той пульт знайти, чи можна й універсальний, бо на ДВД мультики для пацана, а подивитися - ніяк, тільки перший в списку...
Як тільки знайдеш що-небудь - то дай знати, будь ласка. Чи може мені тебе піднімати? Бо дуже треба...там і ремонтувати нема чого, я тикнувся було - а там одна клякса,ІК-діод, транзистор і кварц :( Ті універсалки, що є в мене, мого ДВД не бачать...

Yaro
03.04.2010, 21:03
Маю в себе в магазині купу пультів до китайоз.

Вітя, ми можем це питання якось розрулити? Болванка або програмований пульт - все рівно треба купити...рідний раком став і ні в яку...песец, одним слово.

Android-80
03.04.2010, 22:27
Славік, я в четвер-п"ятницю буду на базі з пультами, спробую оригінал пробити,якщо не вийде то тоді аж балванка. Зачекай ще пару днів. Бажаю гарно відсвяткувати Воскресіння Христове;)

Yaro
06.04.2010, 12:22
Славік, я в четвер-п"ятницю буду на базі з пультами, спробую оригінал пробити,якщо не вийде то тоді аж балванка. Зачекай ще пару днів. Бажаю гарно відсвяткувати Воскресіння Христове;)

Дякую, на тебе надія, і тобі гарних Свят :) Мій пульт точно дохлий...