КПК

Показати повну версію : C.F REAL MADRID

BMW
03.01.2012, 11:31
Реал Мадрид 6915

Повна назва Real Madrid Club de Fútbol

Прізвисько білі, вершкові

Коротка назва Реал

Рік заснування 1902

Місто Мадрид, Іспанія

Стадіон Сантьяґо Бернабеу

Вміщує 80 350

Президент Флорентіно Перес

Головний тренер Жозе Моурінью

«Реа́л Мадри́д» (ісп. Real Madrid Club de Fútbol) — іспанський футбольний клуб із Мадрида. Засновано 6 березня 1902 року. Один з найвідоміших і найсильніших клубів Іспанії і світу.

Офіційна дата створення — 6 березня 1902 р. Перша назва — Madrid Foot Ball Club, тобто — ФК «Мадрид». Тоді в столиці існувало кілька любительських команд, а гравці вільно переходили з одного до іншого. У 1902 р. в Мадриді проходить турнір на честь коронації Альфонсо XIII. У змаганнях взяло участь 5 команд — «Мадрид», «New Foot Ball Club» (ще одна столична команда), «Барселона», «Еспаньйол» (Барселона) і «Атлетик» (Більбао). «Мадрид» у півфіналі поступився 1:3 «Барселоні» і переміг «Еспаньйол» в матчі за 3-тє місце. А переможцем став «Атлетик». Згодом турнір назвали «Копа дель Рей» (королівський кубок) і перший розіграш 1902 вважають першим турніром Кубка Іспанії з футболу. В другому розіграші Кубка Іспанії «Мадрид» програв фінал баскському «Атлетику». У 1905—1908 рр. мадридська команда здобула Кубок 4 рази підряд, а 1909 р. за молодіжну команду «Мадриду» почав виступати 14-річний Сантьяґо Бернабеу — майбутній президент клубу.

Король Альфонсо XIII в 1920 р. дозволив додати до назви команди титульне слово real («королівський»). Саме з такою назвою клуб і відомий зараз у всьому світі. «Реал» був одним з ініціаторів створення національної першості. Перший чемпіонат Іспанії відбувся з лютого по червень 1929 р., «Реал» посів 2 місце, чемпіоном стала «Барселона». Наступного сезону (1929/30) клуб посів 5-е місце серед 10 команд. Для амбітного керівництва це було незадовільним результатом. Змінився президент, тренером почав працювати угорець Ліппо Ґертца (проте у ті роки тренери працювали в «Реалі» недовго — переважно лише по 1-2 роки). Мадридці придбали кількох сильних футболістів: одного з найкращих воротарів Європи Рікардо Самору, захисника Хасінто Кінкосеса та інсайда Луїса Реґейро. Всіх їх запрошували до збірної Іспанії. «Реал» почав славитися одною з найкращих оборон в Іспанії. Самора став кумиром для шанувальників «вершкових». В сезоні 1931/32 команда не програла жодного матчу (з 18), а на своєму полі пропустила лише 4 м'ячі. «Реал» вперше став чемпіоном Іспанії. У чотирьох наступних сезонах мадридці жодного разу не опустилися нижче від 2-го місця (1 титул чемпіонів, тричі 2-ге місце) і двічі здобули Кубок Іспанії. В 1936 р. почалась громадянська війна.

В 1939 році збройні сутички припинились — в Іспанії встановили режим генерала Франко. Клубний стадіон «Чамартін» майже повністю зруйнували повітряні бомбардування. Арену швидко відбудували, але з довоєнного складу залишилося тільки кілька гравців. Нова влада дещо симпатизувала мадридському «Атлетико» (йому присвоїли нову, армійську наву «Атлетико Авіасьйон»), що й виграв 3 з перших 4 післявоєнних чемпіонатів. «Реал» на початку та в середині сорокових виступав дуже нестабільно: 4, 6, 2, 10, 7, 2, 4, 7 місця за період від 1940 до 1947 року. В 1943 р. президентом клубу став Сантьяґо Бернабеу — людина, яка розпочала нову епоху в історії «Реала». Він почав перетворювати клуб на бізнес-структуру, яка зможе давати великі прибутки і видатні спортивні результати.

У 2011 році «Реал» опинився на другій сходинці рейтингу найдорожчих футбольних клубів світу журнал Forbes. Вартість «Королівського клубу» підскочила з 1,3 млрд доларів до 1,5 млрд.
Склад
1 ВР Ікер Касільяс
2 ЗХ Рікардо Карвальо
3 ЗХ Пепе
4 ЗХ Серхіо Рамос
5 ПЗ Нурі Шахін
6 ПЗ Самі Хедіра
7 ПЗ Кріштіану Роналду
8 ПЗ Кака
9 НП Карім Бензема
10 ПЗ Месут Езіл
11 ПЗ Естебан Гранеро
12 ЗХ Марсело
13 ВР Антоніо Адан
14 ПЗ Хабі Алонсо
15 НП Фабіо Коентрао
16 ПЗ Серхіо Каналес
17 ЗХ Альваро Арбелоа
18 ЗХ Рауль Альбіоль
19 ЗХ Рафаель Варан
20 НП Ґонсало Іґуаїн
21 НП Хосе Кальехон
22 НП Анхель Ді Марія
25 ПЗ Хаміт Алтинтоп
- ПЗ Фернандо Ґаґо
- ПЗ Лассана Діарра(Ласс)
- ЗХ Ройстон Дренте
- ПЗ Педро Леон

BMW
03.01.2012, 11:37
Моурінью: Барселона чи Осасуна? Головне - пробитися в чвертьфіна

Якщо в рамках 1/8 фіналу Кубка Іспанії "Реал" візьме верх над "Малагою", а "Барселона" за сумою двох матчів переможе "Осасуну", то мадридська і каталонська команди будуть змушені помірятися силами вже в чвертьфіналі турніру.

Коли головного тренера "Реала" Жозе Моурінью журналісти запитали, що він думає з цього приводу, португальський фахівець зазначив, що поки зосереджений на протистоянні з "Малагою".

"Ми поки не знаємо, чи будемо грати в чвертьфіналі, тому нічого не загадуємо, звичайно. "Барселона" чи " Осасуна"? Побачимо. Зараз головне - пробитися в чвертьфінал, а для цього треба перемагати Малагу", - сказав Моурінью.

BMW
03.01.2012, 11:39
Ман.Сіті може купити оборонця Реала

Захисник "Реала" Рауль Альбіоль, що не має постійного місця в "основі" свого клубу, може в найближчі дні оформити перехід в "Манчестер Сіті", пише clubcall.com.

Прогноз виглядає неоднозначним, якщо врахувати, що в "Сіті" на позиції центрального захисника зовсім не відчувається дефіциту виконавців, і на два місця є як мінімум три постійних претенденти - Компані, Лескотт і Коло Туре.

BMW
03.01.2012, 11:40
Роналду і Дель П’єро їдуть працювати у Дубаї

Зірка мадридського "​​Реала" Кріштіану Роналду, а також легенда туринського "​​Ювентуса" Алессандро Дель П'єро працюватимуть в ОАЕ не як футболісти, а як доповідачі 6-ої Міжнародної спортивної конференції. Вона відбудеться в середу і четвер в місті Дубаї.

Обидва футболісти будуть виступати зі спеціальними доповідями, в яких розкажуть про свої успішні кар'єри.

Крім того, очікують участі в конференції головного тренера збірної Англії Фабіо Капелло, президента "Барселони" Сандро Роселя і низки інших видатних постатей європейського футболу. Кожен з відомих гостей також підготував спеціальні доповіді, присвячені різним тенденціям в сучасному футболі.

karpinets2710
03.01.2012, 19:09
Моурінью: я не просив придбати нових гравців

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью задоволений своєю командою, повідомляють іспанські ЗМІ. Португальський фахівець заявив, що не просив керівництво клубу про придбання нових футболістів.

"Я не просив придбати нових гравців і не хочу розлучатися з тими, хто зараз грає в "Реалі". І мені б хотілося завершити сезон саме з цими футболістами. Мої підопічні знають про це. Можу сказати, що моя команда грає добре і перемагає. Ми отримуємо насолоду від нашої гри, що можна сказати і про вболівальників. Звичайно, у того чи іншого футболіста може бути невдалий день, але головне в тому, що у нас оптимальна команда", - заявив Моурінью.

karpinets2710
03.01.2012, 19:10
Касільяс: Кака сказав, що залишиться в Реалі

Голкіпер мадридського "​​Реала" Ікер Касільяс заявив, що півзахисник команди Кака продовжить свої виступи за "Королівський клуб", повідомляє іспанська преса.

Останнім часом відновилися розмови про те, що бразилець може залишити свій нинішній клуб. Зазначалося, зокрема, що в його послугах зацікавлений французький "ПСЖ".

"Кака мені сказав, що не збирається покинути наш клуб. Він залишиться з нами", - заявив Касільяс.

sacha
04.01.2012, 16:30
Касільяс визнаний найкращим воротарем світу у 2011 році за версією IFFHSФутболіст мадридського "Реала" і збірної Іспанії Ікер Касільяс визнаний найкращим воротарем світу 2011 року за версією Міжнародного інституту футбольної історії та статистики (IFFHS).

Касільяс набрав 248 очок, друге місце зайняв німецький голкіпер "Баварії" Мануель Нойер (130 очок), а третє - іспанець Віктор Вальдес з "Барселони", в якого 114 очки.

Касільяс визнається найкращим воротарем світу за версією IFFHS вже четвертий рік поспіль.

BMW
06.01.2012, 21:22
Роналду не поїде на вручення Золотого м’яча

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью разом з форвардом "вершкових" Кріштіану Роналду не візьмуть участь в урочистій церемонії вручення престижної нагороди "Золотий м'яч-2011", повідомляють іспанські ЗМІ.

Справа в тому, що призначений на 9 січня захід збігається з тренуванням "Реала", який проводить підготовку до повторного матчу 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти "Малаги", призначений на 11 січня. У зв'язку з важливістю матчу і було вирішено відмовитися від участі в церемонії.

Очевидно, Кріштіану не вірить, що нагороду можуть дати йому.

BMW
11.01.2012, 15:55
Реал у чвертьфіналі Кубка Іспанії
Реал Мадрид пробився у чвертьфінал Кубка Короля. Команда Моурінью в непростому поєдинку здолала у гостях Малагу з рахунком 1:0. Єдиний і переможний м'яч в середині другого тайму забив французький нападник Карім Бензема. У першому матч на Сантьяго Бернабеу Реал переміг Малагу 3:2, поступаючись 0:2.

Тепер у чвертьфіналі на усіх футбольних гурманів майже точно чекатиме Ель Класико — Реал — Барселона. Для цього каталонцям потрібно пройти Осасуну, що вже майже зроблено після перемоги 4:0 на Камп Ноу

2vanya2
12.01.2012, 20:35
"Реал" не збирається продавати Ді Марію

Спортивний директор мадридського "​​Реала" Мігель Пардеза відреагував на чутки про можливий трансфер Анхеля Ді Марії.

"Ми не хочемо продавати цього гравця, - стверджує Пардеза в інтерв'ю Canal Plus. - Ді Марія може розраховувати на любов і вдячність з боку "Реала". А те, що деякі готові викласти за Анхеля кругленьку суму, говорить лише про те, що ми свого часу не помилилися з покупкою цього футболіста".

Нагадаємо, що Ді Марія перебрався до Мадрида з португальської "Бенфіки" в 2010-му році за 25 млн євро.

karpinets2710
17.01.2012, 12:35
Роналду: пожертвував би своїми голами заради титулів для Реала

Півзахисник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду заявив, що гравці команди дуже хотіли в минулому сезоні завоювати звання чемпіона Іспанії, повідомляє іспанська преса.

Попри це, "вершкові" в черговий раз віддали цей титул "Барселоні".

"Можливо, в попередньому сезоні я зіграв краще, ніж будь-коли. І це наповнює мене радістю. Але я б із задоволенням пожертвував своїми десятьма голами заради командних титулів", - заявив Роналду.

Нагадаємо, в попередньому сезоні португальський футболіст став кращим бомбардиром Ла ліги, забивши 41 гол.

2vanya2
17.01.2012, 15:08
Ді Марія може зіграти з "Барселоною"

Анхель Ді Марія, який через травму пропустив матч з "Гранадою" і обидві гри проти "Малаги" в Кубку Іспанії, приступив до тренувань.

С "Мальоркою" аргентинець на футборльном поле все ж не з'явився, але от до кубкового протистояння з "Барселоною" буде в повній бойовій готовності.

karpinets2710
17.01.2012, 20:15
Касільяс завершить кар’єру в 37 років

Ікер Касільяс, капітан збірної Іспанії та мадридського "Реала" дивиться в майбутнє з оптимізмом. Вихованець "Мадрида" ще довго має намір займатися своєю улюбленою справою і, без сумніву, постарається виграти якомога більше трофеїв, проте він все ж таки вже визначився, коли повісить на цвях свої рукавички фірми Adidas. Ікер зізнався, що завершить кар'єру після ЧС-2018. 20 травня Касільясу виповниться 31 рік, отже, після ЧС-2018, який відбудеться в Росії, Касільясу буде вже 37 років.

Якщо Ікер візьме участь у ЧС-2018, то встановить абсолютний світовий рекорд за кількістю зіграних матчів за національну збірну. На даний момент на рахунку Ікера 127 зіграних матчів. Якщо він відіграє ці 6 років, то проведе ще приблизно 104 матчі. Світовий рекорд належить екс-голкіперові збірної Саудівської Аравії Мохамеду ад-Деайї і екс-голкіперу збірної Мексики Клаудіо Суаресу. Вони провели по 178 матчів за свої збірні.

Ікер, який провів за "Реал Мадрид" 597 матчів у всіх турнірах, по праву вважається кращим голкіпером світу. За кількістю зіграних матчів за "вершкових" він поступається лише Хенто (599), Йерро (601), Сантільяне (645), Санчіс (709) і Раулю (741).

BMW
18.01.2012, 11:48
Моурінью: після гри з Барсою мене будуть критикувати

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью перед першим матчем чвертьфіналу Кубка Іспанії з "Барселоною" висловився про важку долю тренерів, повідомляє іспанська преса.

Португальський фахівець підкреслив, що критикувати його будуть незалежно від того, який склад він виставить на гру з синьо-гранатовими.

"Якщо Рамос буде грати на позиції правого захисника, мені будуть говорити, що він прекрасно проявляє себе в центрі. Якщо я задію на цьому фланзі Куентрана, мене будуть знову критикувати, тому що він лівша. Якщо відправлю туди Діарра, мені скажуть, що Хедіра травмований і я залишив Хабі Алонсо в центрі поля без підтримки. А якщо я задію Пепе на позиції центрального захисника, то знову зазнаю критики, оскільки скажуть, що він повинен був зіграти в півзахисті. У випадку трьох опорних півзахисників у нашій команді мені скажуть, що потрібно було атакувати. Якщо на поле в основі вийде Ігуаїн, мене будуть критикувати за те, що я не включив до стартового складу Бензема. І навпаки", - сказав Моурінью.

karpinets2710
18.01.2012, 15:41
Реал-Барселона: ель Класіко в Кубку короля

Сім разів зустрічалися "Реал" і "Барселона" між собою в 2011-му році. Сумарно низка протистоянь завершилася, мабуть, беззастережною перемогою "синьо-гранатових". У минулому році мадридці і барселонці зустрічалися двічі в рамках Ліги чемпіонів, чемпіонату Іспанії та Суперкубка Іспанії. Кубок Короля подарував минулоріч одне "класіко". Завдяки жеребу Кубка короля в січні "Реал" і "Барселона" зіграють між собою ще двічі. Команди зустрінуться нині в рамках матчів 1/4 фіналу на "Камп Ноу", а рівно через тиждень на "Сантьяго Бернабеу".

У таблиці Ла Ліги "Реал" розташувався на першому місці перед "Барселоною", маючи перевагу в п'ять очок. У минулий вікенд "Реал" гостював на Балеарах, де ледве зумів здолати "Мальорку". Пропустивши першим, "Реал" поставив себе у скрутне становище, однак згодилися тактичні навички та розробки Жозе Моурінью. Тренер перебудував гру команди за допомогою замін і "Реал" забив два голи протягом двадцяти останніх хвилин і вирвав три очки.

"Барселона" приймала вдома "Бетіс" і думала, що на дванадцятій хвилині зустрічі все вирішено. Продемонструвавши перед початком матчу привезені з Цюриха призи і забивши два швидких голи, "Барселона" втратила інтерес до гри. А ось суперник бажання грати не втратив, затаїв образу і відквитав два м'ячі. Потім ми побачили справжній бійцівський характер "Барселони", яка знову вийшла вперед зусиллями Алексіса Санчеса. Четвертий гол у ворота гостей забив Мессі.

Який же шлях команди пройшли в Кубку Короля цього сезону? В 1/16 фіналу Кубка Короля "Барселона" познущалася над "Оспіталітетом", завершивши домашню зустріч з рахунком 9:0, в 1/8 фіналу "Барса" двічі обіграла "Осасуну". "Реал" в 1/16 фіналу легко подолав бар'єр у вигляді "Понферрадіни". А в 1/8 фіналу Копа Дель Рей "Реалу" було складно. "Малага" дала мадридцям бій навіть на "Сантьяго Бернабеу", а в повторній зустрічі тривалий час тримався рахунок 0:0, поки Бензема не засмутив воротаря Кабальєро, який зробив французу подарунок.

Іспанські ЗМІ напередодні зустрічі щосили обговорюють варіант, за якого Жозе Моурінью виставить експериментальний склад на зустріч проти "Барселони". Сам Моурінью, відрізняється умінням вірно розставити пріоритети та не відмовляється від сказаних раніше слів і ... заздалегідь готує грунт до поразки? "Щодо пріоритетів на сезон, то я не зміню свого рішення, що головне - перемога в чемпіонаті. Однак навіть при цьому "ель класико" дуже важливе. Щоб перемогти "Барселону", нам потрібно забити на один гол більше, ніж вона. Але ключа до перемоги я поки не знаю", - сказав Жозе Моурінью.

У стані "Барселони" панує звична впевненість у своїх силах. Хосеп Гвардіола днями виступив із заявою про те, що під час зимового трансферного вікна "Барселона" обійдеться без придбань, а ставку робитимуть на молодь. Неприємна травма (розрив хрестоподібних зв'язок), отримана Фонтаса зобов'язує тренера більше ламати голову над ротацією захисників. Не допоможуть команді в грі проти "Реала" вже давно травмовані Афеллай і Вілья, пропустять гру Педро, що ще повністю не відновився, і Кейта, що поїхав на Кубок Африканських Націй. А от місце у воротах, за словами головного тренера, буде займати Пінто.

Що стосується "Реалу", то тут зазначимо невизначену ситуацію з Пепе і Хедіра. Німець не грав проти "Мальорки", а Пепе проходить відновлювальні процедури після ушкодження стегна, отриманого в суботу. Поки що "на лікарняному" Карвалью. Ушкодження, на усунення якого потрібно 8 днів, на тренуванні отримав Анхель Ді Марія, аргентинець проти "Барси" не зіграє. Через дискваліфікацію пропустить зустріч Арбелоа. Тож, у Моурінью буде неабияка головоломка, аби визначити оптимальний склад.

- Востаннє в двоматчевому раунді Кубка Короля команди зустрічалися в сезоні 1996-1997, і "Барса" пройшла в наступний етап, перемігши на "Камп Ноу" з рахунком 3:2 і зігравши внічию на "Бернабеу" 1:1. Тоді Моурінью був другим тренером "Барселони", а Пеп Гвардіола одним з капітанів команди.

Орієнтовний склад «Барселони»: 4-3-3: Вальдес, Абідаль, Піке, Пуйоль, Алвес, Бускетс, Хаві, Іньєста, Фабрегас, Мессі, Санчес.

Травмовані: Вілья, Афеллай, Педро, Фонтас.

Орієнтовний склад «Реала»: 4-3-3: Касільяс, Альбіоль, Лассана, Серхіо Рамос, Марсело, Пепе, Коентрау, Хаві Алонсо, Месут Озіл, Роналду, Бензема.

Травмовані: Нурі Шахін, Анхель Ді Марія, Самі Хедіра.

Арбітр матчу: Сесар Муньїс Фернандес. Дата народження: 18/05/1970. Місце народження: Андерлехт (Бельгія)

Історія протистояння

Кількість матчів: 216

Перемог Барселони: 85

Перемог Реал Мадрид: 86

Нічиїх: 45

Забиті м'ячі: 350-362

BMW
22.01.2012, 12:28
Моурінью: Я вірю Пепе

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью виступив на захист гравця мадридців Пепе, який у чвертьфінальному матчі Кубка Іспанії з "Барселоною" (1:2) наступив на руку форварду суперника Ліонелю Мессі.

- Якби Пепе публічно зізнався, що наступив на руку Мессі навмисне, я б засмутився, - цитує Моурінью Goal.com. - Але він сказав, що це вийшло не спеціально. Вірю йому. Якщо хтось вважає Пепе брехуном, нехай, але на цьому давайте і закінчимо. Торік Серхіо Бускетс заперечував расистські висловлювання на адресу Марсело і йому всі повірили. Чому зараз ніхто не хоче слухати Пепе?

симчич
22.01.2012, 16:26
У мадридському Реалі скандал!

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

У стані мадридського клубу розгорівся конфлікт між тренером і провідним футболістом

На плазмових екранах в мадридському метро транслюють, зрозуміло, Моуріньо. Ну, а кого їм ще, власне, показувати? Звуку біля телевізорів Metro TV немає, і це цілком логічно: шалено балакучі іспанці заглушають навіть рев проїжджаючих поїздів. На допомогу приходять тільки титри.

- Пепе сказав мені, що наступив на Мессі ненавмисне, і я йому вірю, - сказав, за версією титрів, Моуріньо. - Не розумію, чому зараз хтось називає Пепе брехуном. Пам'ятається, під час одного з класико сталася неприємна історія з Бускетсом і Марсело. «Ви що расист?» - Запитали тоді у Бускетса. «Ні», - зізнався він. І всі повірили. Так навіщо зараз звинувачувати в брехні Пепе? Зізнайся він, що навмисно намагався зробити боляче Мессі - і я першим кинув би в нього камінь.

Захищаючи свого підопічного, сам Моуріньо виглядав на телекартинці, прямо скажемо, неважно. Виглядав, як побита собака - його такого самого впору захищати. І дійсно, слідом за «Барселоною», поколоти Особливого по-футбольному, Моуріньо «наваляли» ще й свої - тепер уже словесно.

Конфлікт розгорівся на тренуванні. Зібравши провідних гравців команди - Роналду, Рамоса, Касільяса, Хабі Алонсо (так звану четвірку «недоторканних»), а також Діарра, Озіла, Ігуаїна і Бензема, Моуріньо приступив до розбору польотів - і раптом почув на свою адресу гнівну тираду. Серхіо Рамос не змовчав - мабуть, накипіло.

Як повідомляє друкована версія газети Marca, захисник звинуватив тренера в тому, що той встановив в клубі майже тюремні порядки: гравцям заборонено давати великі інтерв'ю, право відкрито висловлювати власну думку (і періодично нести всяку нісенітницю) має тільки бос, а кожне більш-менш гостре висловлювання в змішаній зоні виводить Моуріньо з себе. Крім того, Рамос розкритикував хулігана Пепе. «Особисто я переконаний, що на руку Мессі він наступив спеціально, - сказав футіболіст. - Пепе треба виховувати - але робити це повинен тренер, а не ми, гравці».

Моуріньо, як і в іграх з «Барселоною», перейшов в разючу контратаку.

- Ти де був, коли нам забивав Пуйоль?
- Тримав Піке. Ми з хлопцями вирішили, що так буде краще.

- Ти що, друже, тренером себе загордився?

Завершилася розмова тим, що Моуріньо пішов на лавку, а на занятті, що проходив під наглядом Айтора Каранки, панувала замогильним тиша. А Рамос з Моуріньо більше не розмовляли.

Попереду у «Реала» - непоступливий «Атлетик», а потім ще одне «класико». Їх би пережити б.

BMW
23.01.2012, 20:48
Реал задавив басків на Бернабеу

Коли Реал грає з басками, ніколи легко не буває. Тож не дивно, що в цьому поєдинку на Сантьяго Бернабеу рахунок відкрив Атлетик. Гол забив Фернандо Льоренте. Гольову атаку почав воротар Атлетика, швидко ввівши м'яч у гру. Кулю кількома пасами доставили Хаві Мартінесу, а молодий талант ідеально закинув у карний майданчик на Льоренте. Нападник зі своїм завданням впорався.

Однак Реал ще у першому таймі зусиллями Марсело зрівняв рахунок. Озіл віддав передачу Роналду, португалець віддав м'яч Марсело, а бразилець обігрався з Карімом Бензема і пробив по воротах без шансів для Іраісоса. Одразу ж Льоренте мав нагоду відновити перевагу Атлетика, але цього разу форварду бракувало влучності з забійної позиції.

На початку другого тайму команда Моурінью вже була попереду. Кака вривався в карний майданчик басків, а Ітурраспе притримав бразильця, Кака впав. Арбітр призначив пенальті, яке впевнено реалізував Роналду.

Але це був не останній одинадцятиметровий для португальця у цьому матчі. Через 15 хвилин Де Маркос сфолив у своєму карному проти Озіла, Бензема м'яч підхопив і забив. Однак суддя скасував взяття воріт, вказавши на 11-тиметрову позначку. При цьому Де Маркос отримав червону картку і залишив бідолашний Атлетик у меншості.

Штатний пенальтист Кріштіану Роналду оформив дубль з пенальті, не залишивши шансів воротарю басків - 3:1. Питання про переможця двобою було зняте. Однак Мадрид вирішив попрацювати ще й на різницю м'ячів і забив вчетверте. Своє прізвище на табло Бернабеу запалив Кальєхон. Молодий іспанець отримав передачу від Ігуаїна, увірвався у карний майданчик і невідпірно пробив - 4:1. Реал громить басків і поновлює 5-очкову перевагу над Барселоною.

Реал Мадрид - Атлетик Більбао - 4:1

Голи: Марсело, 25, Роналду, 47 (пен), 67 (пен), Кальєхон, 86 - Льоренте, 13.

Вилучення: Де Маркос, 66

2vanya2
23.01.2012, 21:41
Скандальні вчинки Пепе в матчах з "Барселоною"

Перший матч чвертьфінальної стадії Кубка Короля між "Реалом" і "Барселоною", який відбувся в цю середу і закінчився перемогою каталонців з рахунком 2:1, не обійшовся без скандалу, звичного для "Ель Класіко".

На 67-й хвилині, за рахунку 1:1, центральний захисник мадридського "Реала" нишком ткнув ногою плече Ліонеля Мессі і наступив йому на руку.

Подібний епізод став не першим у в "Ель Класіко" для відомого своєю скандальністю Пепе. man.tochka.net пропонує згадати попередні витівки захисника "Реала" в матчах з "Барселоною".

Найбільш напружені відносини у Пепе в стані "Барселони" з правим захисником Дані Алвешем. Перше серйозне зіткнення між футболістами відбулося у матчі півфінальної стадії Ліги чемпіонів у травні 2011 року.

Тоді, під час одного з епізодів, Пепе пішов прямою ногою на м'яч, але встиг лише в'їхати в ногу Дані Алвешу і отримав від арбітра червону картку. Уповільнені повтори показали, що Пепе не доторкнувся до противника, але це не виправдовує його бажання піти прямою ногою в протиборство.

Помститися за незаслужене, на думку Пепе, видалення захисник вирішив вже у наступному "Ель Класіко", знову прямою ногою зустрівши Алвеша у матчі за Суперкубок Іспанії.

Розібравшись з Алвешем, Пепе переключився на Ліонеля Мессі, якого в матчі-за Суперкубкубок Іспанії зустрів ліктем, почавши історію взаємин з форвардом, яку продовжив у позавчорашньому матчі.

Правда, варто згадати, що Пепе встигає "відзначитися" не тільки своєю брудною грою або провокаціями суперника - він не забуває і про симуляції. До визнаних майстрів симуляції Пепе ще є куди рости, але певні успіхи на цьому поприщі футболіст вже має.

Не дозволяє собі Пепе обділити увагою фанатів "Барселони", які у зв'язку з вчинками захисника відчувають до нього "особливу любов". Португальський захисник відповідає їм взаємністю, що він і продемонстрував навесні у фінальному матчі на Кубок Короля.

На виправдання Пепе варто відзначити, що в житті це абсолютно нормальна людина, хороший сім'янин, друг і люблячий син своїх батьків. На футбольному полі ж його накриває одержимість і небажання програти в єдиноборстві, що іноді має плачевні результати.

BMW
26.01.2012, 17:56
Санчес і Іньєста травмовані після Реала

Футболісти "Барселони" Андрес Іньєста та Алексіс Санчес після чвертьфінального матчу Кубка Іспанії проти "Реала" (2:2) поповнили лазарет каталонського клубу.

Як повідомляє офіційний сайт синьо-гранатових, Іньєста, який залишив поле на 30-й хвилині, отримав травму двоголового м'яза стегна лівої ноги. У четвер він пройде поглиблене медичне обстеження.

Санчес же був замінений на 79-й хвилині через розтягнення зв'язок лівого плеча. За попередніми прогнозами лікарів чилійцеві знадобиться від одного до двох тижнів на відновлення.

2vanya2
26.01.2012, 19:14
Пепе: "Реал" грав ліпше, ніж "Барселона"

Захисник мадридського "Реалу" Пепе вважає, що його команда зіграла дуже добре в матчі чвертьфіналу Кубку Іспанії з "Барселоною", повідомляють іспанські ЗМІ.

Зустріч завершилася нічиєю з рахунком 2:2, і за сумою двох ігор до півфіналу вийшли каталонці.

"Ми продемонстрували дух, притаманний "Реалу" і сильному колективу. У цій грі ми набагато перевершували "Барселону". Я хочу говорити лише про футбол і повинен підкреслити, що ми пишаємося нашою грою. Те ж саме можу сказати і про наших вболівальників", - заявив португальський футболіст.

2vanya2
26.01.2012, 22:17
Моурінью: Пеп Гвардіола переміг заслужено

Головному тренеру мадридського "​​Реала" Жозе Моурінью після матчу Кубка Іспанії з "Барселоною" (2:2) червоніти не довелося. Його команда провела відмінний поєдинок, але добитися перемоги в черговий раз не вдалося.

"Ми приїхали на "Камп Ноу" з надією на успіх, ми були здорово мотивовані на перемогу. Щоправда, ми знали, що домогтися успіху в цьому матчі буде дуже важко, і що приховувати, мої гравці грали здорово. Мені доводилося грати тут з "Челсі", "Інтером" і "Реалом". Тому нічого нового для себе я не відкрив - все було знайоме. І я хочу привітати Гвардіолу з перемогою на минулому тижні - "Барселона" виграла заслужено", - повідав Жозе Моурінью.

2vanya2
26.01.2012, 22:18
Вболівальники "Реала" - за відставку Моурінью

Переважна більшість опитаних інчас Королівського клубу не вірять в те, що Жозе залишиться в Мадриді після закінчення сезону.

Останніми днями довкола Королівського клубу нагнітаються чутки на тему швидкої відставки головного тренера. Відтак, видання AS провело опитування серед вболівальників. Результати виявилися шокуючими: 61 відсоток респондентів висловився за те, що Жозе найближчим часом таки спакує валізи і залишить "Сантьяго Бернабеу". Загалом проголосували 185 тисяч респондентів.

BMW
30.01.2012, 22:39
Моурінью готовий очолити МЮ вже цього літа

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью готовий вже цього літа очолити "Манчестер Юнайтед", повідомляє Daily Mail.

Зараз португалець чекає рішення нинішнього наставника англійського клубу сера Алекса Фергюсона, який може після закінчення поточного сезону оголосити про завершення кар'єри.

Якщо шотландець дійсно вирішить покинути манкуніанську команду, то Моурінью буде головним претендентом на його місце.

Нагадаємо, що в поточному сезоні Моурінью має проблеми у взаєминах з рядом гравців "Реала" і вже натякнув, що має намір влітку покинути Мадрид.

karpinets2710
31.01.2012, 11:43
В Реалі найкращі бомбардири Європи
7268
"Реал Мадрид" встановив рекорд за результативністю в першому колі Ла Ліги, забивши 67 голів у перших 19-ти матчах іспанської першості. Тепер "Мадрид" може замахнутися на свій власний рекорд за кількістю голів за сезон - 107. Цей рекорд був встановлений командою, під керівництвом Джона Тошака, в сезоні 1989/1990 років.

Не можна не оцінити внесок Ігуаїна і Роналду в цей успіх Реала, які є найрезультативнішими бомбардирами в 5-х найсильніших європейських першостях. Щоб забити гол, Ігуаїну потрібно провести на полі всього 65 хвилин, а Роналду - 75. На рахунку аргентинського нападника вже 14 голів в 19 поєдинках Ла Ліги, причому в 11 з них він виходив на поле на заміну. На рахунку Роналду 24 м'ячі, які він забив в 20 матчах іспанського чемпіонату. І лише в одному матчі Кріштіану вийшов не в стартовому складі.

BMW
31.01.2012, 13:08
Моурінью вірить, що Барса може відігратися

Португальський тренер "Реала" Жозе Моурінью вважає, що 7 очок відриву від Барси не мають великого значення, і звинувачує мадридську пресу за її ставлення до цього.

Португалець висловився на прес-конференції: "Сім очок? Преса може говорити, що це багато, але для мене це не так. Саме ті, хто розвів чутки про нестабільну обстановку в нашій команді, вже записали "Реал" в чемпіони, і стверджують, що "Барса" не зможе відігратися. Це говорять ті, хто при першій нічиїй або поразці нашої команди кричать про кризу в "Реалі", і намагаються порушити рівновагу в нашій команді. Але я спокійний і готовий до всього, доброго чи поганого".

karpinets2710
01.02.2012, 11:31
Йоахим Льов: Моурінью доведеться почекати і не залишати "Реал"
7286
В інтерв'ю Abendzeitung München головний тренер збірної Німеччини з футболу Йоахім Льов з гумором прокоментував інформацію про те, що він може очолити мадридський "Реал" після закінчення сезону.

"Моурінью доведеться почекати і не йти до 2014-го року, коли закінчиться мій контракт з німецькою збірною. Ну а якщо без жартів, то вся ця інформація - чисті спекуляції. Я - головний тренер збірної Німеччини, в світі не так багато тренерських постів краще, ніж мій. До того ж, на мій погляд, Моурінью на даний момент - найкращий тренер для "Реала" з усіх можливих".

BMW
01.02.2012, 12:53
Роналду, Рауль, Агуеро та інші мають зв’язок з наркобароном

Поліція виявила зв'язок з мафією півзахисника мадридського "​​Реала" Кріштіану Роналду, його колишнього партнерова по команді Гуті, нападнику німецького "Шальке-04" Рауля, колишніх гравців "Атлетико" Паулу Футре і Серхіо Агуеро, який зараз грає за англійський "Манчестер Сіті".

У заяві поліції говориться про відомого наркобарона Лауро Санчеса Серрано, більш відомому як Лауро. Відомо, що він шукав будинок для Роналду при переході португальця в "Королівський клуб". А тепер збирається тиснути на Рауля, щоб футболіст профінансував дебют кар'єри одного боксера.

"Серрано прикривається під організацією, що надає людям певні послуги. Але це просто маскування, яка приховує його діяльність в контексті організованої злочинності. Його особистість викликає страх і повагу не тільки в мафіозних структурах", - йдеться в заяві поліції.

В даний час Серрано взято під варту.

karpinets2710
02.02.2012, 23:14
Челсі давав 40 млн, а Реал відмовив

"Челсі" пропонував 40 мільйонів фунтів цієї зими за форварда "Реала" Гонсало Ігуаїна, проте отримав відмову, повідомила сьогодні "Марка".

Розчаровані Фернандо Торресом керівники “Челсі” намагалися підсилити лінію атаки аргентинцем, але іспанці категорично відмовилися його продавати незважаючи на те, що у Моурінью Ігуаїн частіше залишається на лавці. Але при цьому Гонсало забиває досить регулярно - 17 м'ячів у всіх змаганнях, тому від такого бомбардира було б гріхом відмовитися.

В Іспанії очікують, що влітку Роман Абрамович зробить ще одну спробу придбати Ігуаїна, але у "Реала" поки немає ким замінити аргентинця. Тому все залежить від того, яку суму запропонує російський мільярдер і чи купить когось “королівський клуб”.

BMW
03.02.2012, 14:43
Кріштіану Роналду зводив Ірину Шейк на баскетбол (ФОТО)

7334

Кріштіану Роналду разом зі своєю дівчиною Іриною Шейк відвідав матч баскетбольного "Реала". Іра, звичайно, привартала увагу чоловіків, що змушувало Крішті дещо ніяковіти. Але все обійшлося без жертв і сцен ревнощів.

7335

2vanya2
03.02.2012, 20:14
Моурінью: Шахін перейшов в "Реал" не на п'ять місяців, а на п'ять років

Наставник мадридського "​​Реала" Жозе Моурінью заявив, що у півзахисника команди Нурі Шахіна ще буде час проявити себе в команді, передають іспанські ЗМІ.

Нагадаємо, під час передсезонних зборів "вершкових" турецький футболіст отримав травму коліна і надовго вибув з ладу. Але в даний момент висловлюються невдоволення тим, що португальський фахівець не надає спортсмену можливість ігрової практики.

"Шахін перейшов в "Реал" не на п'ять місяців, а на п'ять років. І в нього ще буде час довести, що "Реал" не даремно пов'язував з ним надії. Крім того, ми придбали його за дуже вигідною ціною", - заявив Моурінью.

2vanya2
03.02.2012, 20:15
Реал готовий продати Челсі Іґуаїна заради Агуеро

Реал Мадрид має намір придбати Серхіо Агуеро з Манчестер Сіті цього літа. Для цього клуб готовий пожертвувати Ґонсало Іґуаїном і продати його Челсі.

Не зважаючи на те, що Іґуаїн забив у цьому сезоні 17 голів, Перес віддає перевагу Агуеро, який став сенсаційним відкриттям Манчіні і забив за 28 виступів 18 голів.

Доля Агуеро та Ігуаїна вирішиться цього літа, яке може бути періодом серйозних змін в Реалі. За інформацією різноманітних джерел цього літа Моурінью може покинути пост головного тренера, незалежно від результатів його команди в чемпіонаті. Також невідомо як складеться ситуація з Роналду, який зараз переживає ненайкращі часи у відношеннях з фанатами клубу.

karpinets2710
04.02.2012, 00:46
Кака: у мене були проблеми з психікою
Півзахисник мадридського "Реалу" Кака розповів про свої переживання в ті моменти, коли він через травми не міг виходити на поле у складі своєї команди, передають іспанські ЗМІ.

Нагадаємо, після переходу до "Королівського клубу" у бразильського футболіста були проблеми з коліном і пубальгія.

"Я працював і працював, але не міг подолати біль. Це були важкі моменти, і всі говорили, що я готуюся до чемпіонату світу. Є моменти, коли тобі ніхто не вірить, що б ти не робив. Я часто прокидався вранці без сил і відповідного настрою. Коли ти опиняєшся поза грою, відчуваєш безсилля, тому що не можеш зробити нічого. Я постійно задавався питанням про те, чи зможу повернутися. Це були не тільки фізичні, але й психологічні травми", - сказав Кака.

BMW
04.02.2012, 13:13
Челсі давав 40 млн, а Реал відмовив

"Челсі" пропонував 40 мільйонів фунтів цієї зими за форварда "Реала" Гонсало Ігуаїна, проте отримав відмову, повідомила сьогодні "Марка".

Розчаровані Фернандо Торресом керівники “Челсі” намагалися підсилити лінію атаки аргентинцем, але іспанці категорично відмовилися його продавати незважаючи на те, що у Моурінью Ігуаїн частіше залишається на лавці. Але при цьому Гонсало забиває досить регулярно - 17 м'ячів у всіх змаганнях, тому від такого бомбардира було б гріхом відмовитися.

В Іспанії очікують, що влітку Роман Абрамович зробить ще одну спробу придбати Ігуаїна, але у "Реала" поки немає ким замінити аргентинця. Тому все залежить від того, яку суму запропонує російський мільярдер і чи купить когось “королівський клуб”.

karpinets2710
04.02.2012, 15:53
Хетафе – Реал. Прев’ю матчу
Майже мадридське дербі - так називають протистояння "Хетафе" і "Реала" іспанські журналісти та експерти.

Принциповість в ньому, безумовно, є, але назвати його класичним дербі, не вийде. "Сині" представляють передмістя Мадрида, "вершкові" саме втілення столиці, але от футбольне життя цих клубів і їх гравців дещо відрізняється від життя реального.

Вся справа в тому, що зазвичай всі з провінції прагнуть до столиці і кращі або щасливіші туди потрапляють. Щось подібне є і тут, тільки в Мадрид потрапляють одиниці, тоді як з самого Мадрида в передмістя відправляються все нові і нові обличчя.

Принципового настрою на свого скромного сусіда у "Реала" бути не повинно, "вершкових" мотивує інше. Перше місце і бажання зберегти його до кінця поточного сезону, завоювавши нарешті золоті медалі - ось те, що рухає команду Жозе Моурінью.

Після вильоту з Копа дель Рей, де "Барселона", як і в нещодавньому матчі у Прімері, виявилася сильнішою, але вже за сумою двох зустрічей, у мадридців одним турніром стало менше.

З одного боку це мінус, бо завдання перед собою "галактікос" ставлять максимальні, бажаючи перемогти в кожному турнірі, в якому беруть участь, та й виліт від головного ворога - це болючий удар. З іншого, календар "Реала" вже не буде настільки щільним і складним, як приміром у "блаугранас", що дасть Жозе Моурінью більше часу на підготовку своїх підопічних до кожної окремо взятої гри.

karpinets2710
05.02.2012, 12:05
Реал мінімально перемагає Хетафе
Мадридці не залишили шансу Барселоні скоротити відставання у турнірній таблиці, перемігши на виїзді Хетафе.

Матч розпочався з атак Реала. І вже на 18 хвилині королі повели в рахунку. Езіл навісив з кутового в центр штрафної, де вище всіх вистрибнув Серхіо Рамос, вдало підставив голову і переправив м'яч в дальню дев'ятку.

Далі запал Реалу дещо спав. Мадридці контролювали гру, однак подій не форсували. Втім, у підопічних Жозе Моурінью було достатньо моментів, щоб зняти всі питання про переможця.

Хетафе ж не зміг нічого наднебезпечного організувати біля воріт королівського клубу. Як наслідок, більше голів фани клубів так і не побачили.

Хетафе – Реал – 0:1

Гол: С.Рамос, 18

Хетафе: Мойя, Валера, Діаз, М.Торрес, Масілела, Х.Родрігес, Каскеро (Ласен, 65), Ріос (Гавілан, 57), Баррада (Арісменді, 71), Д.Кастро, Міку

Реал: Касільяс, Арбелоа, Пепе, С.Рамос, Коентрау, Діарра, Х.Алонсо, Езіл (Гранеро, 88), Кака (Кальехон, 63), Крішітану, Бензема (Ігуаїн, 74)

Попереджені: Х.Родрігес, Діаз, Міку, Арісменді, Масілела

BMW
05.02.2012, 12:48
"Реал" хоче втримати Моуріньо
Віце-президент "Реала" Еміліо Бутрагеньо після перемоги над "Хетафе" (1:0) в матчі 22-го туру сказав, що в Мадриді твердо мають намір продовжити співпрацю з нинішнім головним тренером Жозе Моуріньо.

- Нас не турбують всі ці чутки про те, що Моуріньо покине команду вже в кінці сезону, - сказав функціонер в ефірі Canal Plus.

- Ми дуже щасливі працювати з ним. Нас все влаштовує, і ми не горимо бажанням відпускати його куди-небудь. Кожного тижня з'являються все нові чутки. Але я не хочу звертати на них уваги і вірю, що він залишиться.

Нагадаємо, що за повідомленнями західноєвропейської преси, Моуріньо не надто щасливий працювати в Мадриді, і має намір найближчим часом очолити один з клубів англійської прем'єр-ліги. З чуток, головними претендентами на керманича "Реала" є Рафаель Бенітес, Йоахім Лев і Арсен Венгер.

karpinets2710
05.02.2012, 13:15
Реал побив клубний рекорд
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]букмекерские-конторы.su/images/novosti/2-real-madrid-ayax.jpg
Перемога над "Хетафе" (1:0) стала для "Реала" 18-ю після 21 матчу чемпіонату Іспанії. Таким чином, підопічні Жозе Моуріньо повторили клубний досягнення, повідомляє Infostarda.

Рекорд чемпіонату належить "Барселоні", в сезоні-2010/11 каталонці здобули 19 перемог після 21 матчу.

BMW
06.02.2012, 14:00
Реалу" потрібен хавбек "Барселони"

Мадридський "Реал" може укласти контракт з півзахисником Сейду Кейта, який після закінчення поточного сезону, швидше за все, залишить "Барселону".

Як повідомляє TMW, "Королівський клуб має намір поборотися за 32-річного малійцями з "Міланом", який вважається основним претендентом на його підписання.

Нещодавно сам Кейта зізнався, що "Реал" кликав його до себе ще в 2008 році.

2vanya2
07.02.2012, 18:43
Касільяс може зрівнятися з Мануелем Санчісом

Якщо Ікер Касільяс відіграє всі 90 хвилин в найближчому матчі чемпіонату Іспанії проти "Леванте", він повторить рекорд легендарного гравця "Реала" Мануеля Санчіса. Санчіс виступав за клуб в 1983-2001 роках і провів за нього 437 повних матчів (всі 90 хвилин) в чемпіонаті Іспанії.

На даний момент Касільяс зіграв 436 повних матчів (і ще п'ять неповних) в Ла Лізі. Таким чином, матч з "Леванте" може зрівняти показники Касільяса і Санчіса. А якщо Ікер повністю проведе і матч проти "Расинга", то стане одноосібним володарем рекорду.

Зазначимо, що на даний момент Касільяс зіграв 603 офіційних матчі за "Реал" у всіх турнірах.

karpinets2710
08.02.2012, 21:22
Роналду подарував собі авто за мільйон

"Зірка" мадридського "Реала" Кріштіану Роналду зробив сам собі дорогий подарунок на 27-й день народження, який португалець відзначав 5 лютого в тісному сімейному колі зі своєю подругою Іриною Шейк. Роналду заплатив близько мільйона євро за новий "Ламборджині" - "Авентадор".

Спеціально для володаря "Золотої бутси" італійці випустили ексклюзивну модель з його ініціалами "CR7". У "Червоного скакуна" могутні параметри - двигун V12 і 700 кінських сил під капотом.

У Роналду вже цілий особистий автопарк. У його гаражі два "Бентлі", чотири "Ауді", два "Мерседеси" і по одному "Астон Мартіну", "Мазератті" та "Порше".

karpinets2710
08.02.2012, 23:41
З лазарету Реала повернулися Ді Марія і Хедіра
Мадридський "Реалі" має відразу дві хороші новини з лазатеру: тренувань зуміли повернутися хавбеки Анхель Ді Марія і Самі Хедіра.

Аргентинця більше не турбують м'язи стегна, а німець залікував пошкодження свого голеностопа. Цілком можливо, що обидва гравці візьмуть участь у поєдинку 23-го туру Прімери, в якому суперником "Реала" стане "Леванте", повідомляє AS.

karpinets2710
09.02.2012, 11:07
Список найприбутковіших клубів очолює Реал

Манчестер Юнайтед продовжує очолювати список найприбутковіших англійських клубів, але залишається позаду іспанських велетнів Реала та Барселони.

Юнайтед посів 3 місце за рахунок збільшення доходу за сезонн 2010-11 на 16% до £331.4 млн., що відбулося в основному за рахунок спонсорської угоди з AON на £20 млн. та виходу в Лігу чемпіонів.

Реал Мадрид очолює цей список вже 7 рік підряд і його річний оборот (2010-11) склав £433 млн., в той час як дохід Барселони зріс на 13% до £407 млн.

За диними 2012 Deloitte Football Money League, 6 клубів, які є в списку найприбутковіших клубів світу, розташовуються в Англії.

До вашої уваги список 20 найприбутковіших клубів:

1. Реал Мадрид - £433 млн

2. Барселона - £407 млн

3. Манчестер Юнайтед - £331.4 млн

4. Баварія Мюнхен - £290.3 млн

5. Арсенал - £226.8 млн

6. Челсі - £225.6 млн

7. Мілан - £212.3 млн

8. Інтер - £190.9 млн

9. Ліверпуль - £183.6 млн

10. Шальке - £182.8 млн

11. Тоттнем - £163.5 млн

12. Манчестер Сіті - £153.2 млн

13. Ювентус - £139 млн

14. Марсель - £135.8 млн

15. Рома - £129.6 млн

16. Боруссія Дортмунд - £125.1 млн

17. Ліон - £119.9 млн

18. Гамбург - £116.3 млн

19. Валенсія - £105.5 млн

20. Наполі - £103.8 млн

BMW
09.02.2012, 11:26
Моурінью веде переговори із "Манчестер Сіті"
Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью вже почав переговори з "Манчестер Сіті", повідомляє Punto Pelota. За інформацією видання, португалець зараз розглядає можливість повернення до Англії цього літа і не проти очолити амбітних "городян".

Нещодавно у Моурінью відбулася неофіційна зустріч з представниками "Сіті", на якій він обговорив свою можливу роботу з цією командою.

Нагадаємо, що раніше Моурінью вже працював в Прем'єр-лізі з лондонським "Челсі". З "пенсіонерами" Сеу Жозе двічі виграв чемпіонат Англії, а також по одному разу Кубок та Суперкубок Англії.

BMW
10.02.2012, 11:30
В Реалі не вірять, що Моурінью кине

У мадридському "Реалі" ніхто не схильний вірити тому, що наставник команди Жозе Моурінью покине клуб після закінчення нинішнього сезону, передають іспанські ЗМІ.

Слід зазначити, що для таких припущень були деякі передумови. Португальський фахівець недавно заявляв, що йому хочеться повернутися в англійську прем'єр-лігу. Крім того, у нього були розбіжності з деякими ключовими футболістами команди після першого матчу чвертьфіналу Кубка Іспанії з "Барселоною".

Проте футболісти і керівництво клубу впевнені, що тренер залишиться. Їхня впевненість будується на тому, що він уже почав разом зі своїми помічниками складати план підготовки до наступного сезону. Згідно з цим планом, всі гравці, що не братимуть участі в чемпіонаті Європи, повернуться з відпустки 16 липня. А от гравці, які будуть на Євро-2012, повернуться пізніше і в різні терміни. Це буде залежати від виступів їх збірних на великому футбольному форумі

karpinets2710
10.02.2012, 21:15
Роналду отримав Ламбордгіні на день народження
На 27 років гравець Реал Мадрида, Кріштіану Роналду отримав Lamborghini Aventador LP 700-4, який доповинив його домашній автопарк

karpinets2710
10.02.2012, 22:38
Новий вигляд Моурінью - дешево і сердито.
Зараз вже все не так як було, немає модних костюмів, краваток і стильної стрижки. Все просто і дешево: спортивний костюм, безрукавочка, коротка невибаглива стрижка...ні пора "Особливому" повертатися в Італію, щоб увійти в нові модні тенденції.

BMW
11.02.2012, 19:21
Моурінью: для Реала лютий буде складнішим, ніж для Барселони

Головний тренер "Реала'' Жозе Моурінью заявив, що в лютому мадридський клуб очікують більш складні матчі, ніж найближчого переслідувача вершкових в іспанській Ла лізі - "Барселону".

"Мабуть, для нас лютий буде більш складним, ніж для "Барселони". Ми граємо проти "Леванте", який займає четверте місце в турнірній таблиці, з "Расінгом", який веде боротьбу за виживання, з "Райо Вальєкано", який став одним з відкриттів сезону, і з "Еспаньолом", який веде боротьбу за Лігу Європи. Малоймовірно, що у будь-яка іншп команди має більш складний графік, ніж у нас", - підкреслив португалець в розмові з іспанськими

BMW
11.02.2012, 19:32
Мессі став гномом, а Роналду аватаром (ФОТО)

Найбільша компанія прямого мовлення DirecTV має такий бюджет, що залучити до своєї реклами трьох найкращих футболістів планети для неї - не проблема. Ось якого смурфа зробили ці каліфорнійські хлопці з Лео Мессі.
А Кріштіану став вухатим героєм "Аватара".
Ну Уейна Руні шреком зробити чомусь посоромились, переформатувавши його в іншого героя коміксів.

Мессі, Роналду, Руні

BMW
11.02.2012, 20:06
"Реал" зацікавився нападником "Шахтаря"

Мадридський "​​Реал" має намір влітку придбати форварда "Шахтаря" Дентінью.

Крім того, наголошується, що "Реал" хотів підписати угоду з Дентінью ще під час його виступів за "Корінтіанс", і що за "гірником" стежать кілька італійських клубів - "Інтер", "Дженоа", "Наполі" та "Ювентус".

BMW
12.02.2012, 11:58
"Реал" - "Леванте". Анонс, суддя, трансляція.
Важливість поєдинку: Доволі важко обирати центральну гру туру, тому що в турі не зустрічаються одна з одною топ-команди, але матч на "Сантьяґо Бернабеу" – один з цих декількох поєдинків, які претендують на роль головних в турі. Масла у вогонь підливає і зустріч цих команд у першому колі, де "Леванте" несподівано перемогло мадридців 1:0, цим самим, ставши першою командою, що обіграла "Реал" в поточному сезоні. Якщо дивитися по особистих зустрічах цих команд, то сьогоднішні гості і в минулому сезоні теж святкували перемогу на своєму полі, тільки тоді з рахунком 2:0.

Якщо обирати фаворита матчу, то, звісно, ним є "Реал" проте не потрібно "Леванте" вважати абсолютним аутсайдером, тому що команда перебуває на четвертій позиці, що теж дуже високий показник. Попри великий холод на стадіоні гра прогнозується доволі жвавою, на великих швидкостях, адже при її відсутності футболісти просто замерзнуть на футбольному полі.

Неділя 22:30. Стадіон "Сантьяґо Бернабеу". "Реал" (Мадрид) - "Леванте" (Валенсія). Суддя: Альберто Ундіано Мальєнко (Новарра). Трансляція на телеканалі Футбол

"Реал"

Мадридський "Реал", мінімально перемігши "Хетафе" минулого туру, ще на крок наблизився до чемпіонства. Сьогоднішня гра не повинна скласти проблем підопічним Моурінью, оскільки на підготовку мадридці мали цілий календарний тиждень. Не зможе допомогти "вершковим" Марселу, який і в минулій грі знаходився в лазареті. Не враховуючи бразильця, головний тренер може розраховувати на всіх основних виконавців. До загальної групи повернулися Ді Марія і Хедіра, які пропустили декілька матчів, і вже сьогодні здатні допомогти своїй команді.

"Реал" продовжує впевнено почуватись на верху турнірної таблиці, де його перевага над "Барселоною", яка іде другою, складає сім очок. Попри доволі великий відрив від прямого конкурента, втрачати очки "галактікос" не можуть собі дозволити, адже можуть підпустити "Барсу" на небезпечну відстань.

Слова Жозе Моурінью: "В "Леванте" дуже багато якостей, про які говорить не лише перемога над нами в першому колі, але і те, яку позицію вони займають зараз, в лютому. Не в жовтні або в листопаді, коли всі думали, що вони перебувають у верхній частині турнірної таблиці випадково. А вони тримаються четвертими, і повинні завершити чемпіонат в цій зоні, між четвертим-шостим місцем, тому що виконують вражаючу роботу, як гравці і тренери, так і клуб в цілому. Тому на нас чекає дуже важкий матч"

Травмовані: Алтінтоп, Хедіра, Марселу

Дискваліфіковані: немає

"Леванте"

Справи у "жаб" не такі хороші, як в першому колі. Але попри всі неуспішні ігри, які команда проводила останнім часом, халатність основних конкурентів за четверту сходинку дозволяє її утримувати футболістам Мартінеса до сих пір. Шість матчів поспіль - саме стільки не відчуває смаку перемоги "Леванте", і, враховуючи просто прекрасну форму сьогоднішніх суперників, ця серія може продовжитися до семи поєдинків. Кадрових проблем команда не відчуває, а це говорить про те, що головний тренер виставить найбільш бойовий склад.

Нагадаю, що завдання, яке поставило керівництво клубу перед сезоном, команда в даний момент виконує, маючи в своєму запасі тридцять два залікових очки. Як це і слід, представники клубу обіцяють боротися за очки в сьогоднішній грі.

Слова Хуана Ігнасіо Мартінеса: "Стабільність "Реала" просто вражає. Дві поразки, одна нічия і все решта перемоги. Ми повинні зосередитись на атаці й обороні, але, щоб побачити, але це ще не значить, що ми повторимо успіх першого кола. Я вірю в добру волю суддів в кінці сезону. Завжди судді помиляються, але ми повинні зіграти так, щоб наша гра не підлягала сумнівам"

Травмовані: Хуанфран

Орієнтовні склади:

"Реал": Касільяс – Арбелоа, Пепе, Рамос, Коентарау – Гранеро, Хабі Алонсо – Ді Марія, Озіл, Кріштіану Роналду - Бензема

"Леванте": Мунуа – Хаві Вента, Бальєстерос, Дель Орно, Нано – Іборра, Фарінос – Ель Жар

karpinets2710
12.02.2012, 23:05
Реал і Челсі борються за Дентіньо

Дентіньо потрапив під приціл одразу двох грандів — Челсі та Реала. Бразилець, що зовсім недавно виступає за Шахтар і ще не встиг закріпитися в основі клубу, може перебратися до європейського гранда.

Челсі першим звернув увагу на Дентіньо. Лондонці віддавали перевагу Вілліану, але той надто дорогий для них. Тому Віллаш-Боаш зацікавився іншим донецьким бразильцем.

Але в цей момент виникла конкуренція з боку Реала. У Мадриді теж хочуть бачити талановитого хавбека.

karpinets2710
13.02.2012, 11:18
Хет-трик Роналду і Реал на 10 очок попереду Барси

Після того, як "Барселона" сенсаційно зазнала поразки з "Осасуною", мадридському "Реалу" залишалося лише зробити крок до досягнення десятиочкового відриву. Суперником "вершкових" був "Леванте", для якого серія без перемог становила шість зустрічей. Обіграти несильну команду ще й у кризі "Реалу" не повинно було бути важко, тим більше, що з мотивацією не було проблем. Матч на рідному "Сантьяго Бернабеу", поразка від левантійців в першому колі, а найголовніше, осічка свого найлютішого ворога і головного конкурента.

Зустріч, як і очікувалося, почалася з атак мадридського "Реала", який не хотів відкладати справу в довгу шухляду. Швидкий випад "вершкових" призвів до того, що Месут Озіл віддав пас на Бензема, а Карім потужно вліпив над поперечиною. Однак рахунок відкрили саме гості. Ель Жар заробив право на штрафний з правого краю, Фарінос навісив, від Рамоса м'яч полетів на дальню стійку, де його в ближній кут головою відправив Кабрал - 0:1!

У відповідь "Реал" посилив тиск. Бензема навіть зрівняв рахунок, але зробив це з положення поза грою. Тут же герой гостей Кабрал прийняв на себе потужний постріл Гранеро, а Ігуаїн, який вийшов на пас Роналду, з гострого кута пробив точно в Муну. Штурм "вершкових" тривав, Роналду змістився зліва в центр і вистрілив, але не влучив у сітку. Ігуаїн прорвався через центр оборони гостей, але знову промахнувся, пустивши сферу поруч зі стійкою! "Леванте" навіть центр поля в ці хвилини перейти не міг, граючи на відбій. Не встиг перевести дух Муну, як йому довелося кулаками відбивати постріл Роналду зі штрафного.

Ближче до середини тайму "жаби" нагадали про себе, провівши кілька різких випадів, після одного з яких Іборра з гострого кута вистрілив в Касільяса - Ікер парирував. Мадридці стали фрагментами нервувати, особливо це стосувалося Рамоса, який по-хамськи врізав Дель Орно по ногах під час подачі в штрафну. Під перерву господарі пішли на ще більший штурм, але крім кутових нічого у них не було, тільки от левантійці на рівному місці привезли собі пенальті. Висока подача в штрафний гостей опустилася в руки Іборрі - Мальєнко справедливо вказав на позначку, але до того виписав хавбеку ще й другу жовту! Роналду не залишив шансів Муну, а "Леванте" в меншості здавався вже приреченим.

Після перерви "вершковим" було вже набагато простіше. Рахунок рівний, суперник втомлений, до того ж грає в меншості. У такій ситуації левантійцям триматися було дуже складно і вистачило їх усього на п'ять хвилин другої половини. Ігуаїн на правому фланзі отримав передачу з глибини, втік від захисника суперника і навісив на лінію воротарського майданчика, де вже чатував Роналду - 2:1! У тому, що "Реал" заб'є ще, не було сумнівів. Господарі грали у своє задоволення, а от для "жаб" матч був мукою, бо атакувати було складно, тоді як біля їхніх воріт було спекотно. Завершилось тим, що Роналду забив супер-гол, пошив у дурні Хаві Венту і потужно вистрілив у дальній верхній кут - 3:1!

Варто віддати належне "Леванте", вони зуміли зібрати волю в кулак і повернулися в гру! Швидка контратака гостей, Оскар Серрано навісив з флангу, а Коне влітає туди і головою пробиває Касільяса - 3:2! Але "Реалу" це знову додало злості. Роналду знайшов пасом Бензема, Карім відправив смугастого в дальній кут - 4:2! Тепер вже плюс десять для "Реала".

"Реал" Мадрид - "Леванте" - 4:2

Голи: Кабрал, 5 - 0:1, Роналду, 44 - 1:1 (з пенальті), Роналду, 55 - 2:1, Роналду, 57 - 3:1, Коне, 63 - 3:2, Бензема, 66 - 4:2

"Реал": Касільяс, Арбелоа, Рамос, Пепе, Коентрау, Алонсо, Гранеро (Хедіра, 76), Озіл (Кака, 81), Роналду, Бензема, Ігуаїн (Кальєхон, 67)

"Леванте": Муну, Хаві Вента, Кабрал, Бальєстерос, Дель Орно, Іборра, Фарінос, Серрано, Вальдо (Педро Ботельо, 76), Ель Жар (Пальярдо, 46), Коне

Попередження: Рамос, 36, Арбелоа, 84 - Серрано, 33, Іборра, 37, Кабрал, 86

Вилучення: Іборра, 43

2vanya2
13.02.2012, 12:59
Чемпіонат Іспанії. "Реал" оібграв "Леванте". Інші матчі 23 туру

Чемпіонат Іспанії

23 тур

11 лютого Расинг 0:0 Атлетико

"Расинг": Тоньо, Торрехон, Бернардо, А. Гонсалес, Сісма, Хайро, Діоп, Арана (Акоста, 59), Гульон, Адріан (Мунітіс, 69), Стуані (Ель-Бабакар, 84)

"Атлетико": Куртуа, Переа, А. Домінгес, Філіпе Луїс, Габі, Тіагу (М. Суарес, 44), Хуанфран, Туран (Піццы, 70), Дієго, Фалькао, Адріан

Попередження: Філіпе Луїс (22), Туран (23), Діоп (32), Тіагу (39), Стуані (50), Габі (62), Мунітіс (90) Осасуна 3:2 (2:0) Барселона

Голи: 1:0 - Лекіч (4), 2:0 - Лекіч (22), 2:1 - Санчес (51), 3:1 - Гарсія (56), 3:2 - Тельо (73)

"Осасуна": Фернандес, Бертран, С. Фернандес, Флан, Райтала, Пуньяль, Некунам, Гарсія (Даміа, 89), Сехудо, Ніно (Лоло, 77), Лекіч (Бальде, 71)

"Барселона": Вальдес, Дані Алвес, Піке (Фабрегас, 71), Пуйоль (Куенка, 46), Абідаль, Маскерано, Алькантара, Роберто, Санчес, Педро (Тельо, 46), Мессі

Попередження: Роберто (16), Санчес (36), Дані Алвес (57), Гарсія (61), Пуньяль (70), Вальдес (85), Маскерано (90) Бетіс 2:1 (1:1) Атлетик

Голи: 1:0 - Рубен Кастро (9), 1:1 - Хаві Мартінес (23), 2:1 - Нелсон (90)

"Бетіс": Фабрі, Нелсон, Паулау, Дорадо, Начо, Сальва Севілья (Посуело, 69), Беньят, Іриней, Монтеро (Х. Перейра, 55), Рубен Кастро, Хорхе Моліна (Санта Крус, 75)

"Атлетик": Ірайсос, Іраола, Аморебьета, Ауртенече (токери, 90), Хаві Мартінес, Ітурраспе, Де Маркос, Іньіго Перес (Сан Хосе, 48), Сусаета, Муніаін (Екіса, 69), Льоренте

Попередження: Хаві Мартінес (29), Іриней (47), Хорхе Моліна (49), Ауртенече (49), Беньят (60), Нельсон (72), Санта Крус (90)

Вилучення: Хаві Мартінес (64)

12 лютого Еспаньол 0:2 (0:0) Сарагоса

Голи: 0:1 - да Сільва (55), 0:2 - Хуан Карлос (90)

"Еспаньол": Касілья, Рауль Родрігес, Форлін (Біфума, 65), Морено, Дідак, Коутіньо, Верду, Хаві Лопес, Ромарік, Вайсс, Калу Уче (Руй Фонте, 72)

"Сарагоса": Р. Хіменес, П. Альварес, Пінтер, Ландзаро, Обрадовіч, да Сільва, Апоньо, Лафіта, Поштіга (Хуан Карлос, 85), Оріоль (Сукуліні, 74), Луїс Гарсія (Рубен Мікаел, 61)

Попередження: П. Альварес (44), Лафіта (44), Ландзаро (63), Оріоль (69), Коутіньо (89), Сукуліні (90), Р. Хіменес (90) Малага 3:1 (1:1) Мальорка

Голи: 0:1 – Перейра (4), 1:1 – Себа (11), 2:1 – Тулалан (55), 3:1 – Рондон (69).

Малага: Кабальєро, С. Санчес, Велігтон, Матайсен, Монреаль, Ресіо (Мареска, 72), Тулалан, Іско, Касорла (Елізеу, 72), Себа, Рондон (ван Ністелрой, 81).

Мальорка: Ават, Марті Креспі, Чіко, Нунеш, Касерес (Альфаро, 75), Піна, Тіссоне, Кастро, Перейра (Нсуе, 60), А. Хіменес (Огунжимі, 60), Хемед.

Попередження: Ресіо (38), Чіко (75), Альфаро (82), Велігтон (87). Райо Вальєкано 2:0 (1:0) Хетафе

Голи: 1:0 – Мічу (34), 2:0 – Коста (64).

Райо Вальєкано: Роблес, Тіто, Пулідо, Аррібас, Касадо, Фуего, Мовілья, Арментерос (Беніто, 87), Мічу, Коста (Тамудо, 73), Піті (Бангура, 65).

Хетафе: Мойя, Валера (Рафа, 69), Ката Діас, Лопо, Мане, Мічел, Каскеро (Арісменді, 79), Баррада, Д. Кастро (Ласен, 67), Міку, Гуіса.

Попередження: Мічу (7), Пулідо (21), Коста (27), Лопо (28), Мане (36), Гуіса (49), Аррібас (86), Касадо (87).

Вилучення: Мічел (61). Валенсія 4:0 (1:0) Спортинг Х

Голи: 1:0 – Фегулі (34), 2:0 – А. Ботіа (73, автогол), 3:0 – Жонас (90), 4:0 – Жонас (90).

Валенсія: Гуаіта, Мігел, Деальберт, Рамі, Матьє, Альбельда, Альба (Бернат, 82), Тіно Коста, Фегулі (Пьятті, 76), Сольдадо, Адуріс (Жонас, 71).

Спортинг: Хуан Пабло, Арнолін, А. Ботіа, Р. Канелья (Айосе Гарсія, 40), Лора, Кармело (Колунга, 60), Андре Каштру (М. Біліч, 75), Егурен, Рівера, де лас Куевас, Барраль.

Попередження: Альбельда (56), А. Ботіа (58). Вільярреал 3:1 (1:0) Гранада

Голы: 1:0 – Марко Рубен (16), 1:1 – Іньіго Лопес (50), 2:1 – Борха Валеро (64), 3:1 – Жакобі (73, автогол).

Вільярреал: Дієго Лопес, Жоан Оріоль, Сапата, Марчена, Анхель Лопес, Борха Валеро, Маркос Сенна, Кані, Камуньяс (Ернан Перес, 89), Нілмар (Кастельяні, 63), Марко Рубен (Мартінуччіо, 76).

Гранада: Жакобі, Ньом, Гомес, Іньіго Лопес (Діакате, 58), Сікейра (Енріке, 70), Мікель Ріко, Фран Ріко (Ікечукву Уче, 68), Мартінш, Бенітес, Хара, Ігало.

Попередження: Ігало (30), Хара (32), Кані (53), Діакате (71), Марчена (90).

Вилучення: Діакате (88). Реал 4:2 (1:1) Леванте

Голи: 0:1 – Кабраль (5), 1:1 – Роналду (45, пен), 2:1 – Роналду (50), 3:1 – Роналду (57), 3:2 – Коне (63), 4:2 – Бензема (66).

Реал: Касільяс, Арбелоа, Рамос, Пепе, Коентрау, Алонсо, Гранеро (Хедіра, 76), Озіл (Кака, 81), Ігуаін (Кальєхон, 67), Бензема, Роналду.

Леванте: Мунуа, Х. Вента, Кабраль, Бальєстерос, Дель Орно (П. Лопес, 60), Іборра, Фарінос, Вальдо (Ботельо, 76), Серрано, Ель Жар (Пальярдо, 46), Коне.

Попередження: Серрано (34), Рамос (36), Іборра (37), Пепе (49), Арбелоа (84), Кабраль (86).

Вилучення: Іборра (43).

13 лютого Реал Сосьєдад -:- Севілья

Початок о 22:00

BMW
13.02.2012, 14:06
Роналду забив 4000 м'яч "Реала" на "Сантьяго Бернабеу"

Третій м'яч португальського форварда "Реала" Кріштіану Роналду на 57-й хвилині матчу 23-го туру чемпіонату Іспанії проти "Леванте" став став 4000-м м'ячем, забитим футболістами "Реала" на рідному стадіоні "Сантьяго Бернабеу".

Відзначимо, що в цьому ж матчі гол француза Каріма Бензема на 66-й хвилині почав п'яту тисячу забитих мадридським клубом м'ячів на легендарному стадіоні.

BMW
13.02.2012, 14:09
Реал" засмажив жабенят на Бернабеу

Завдяки домашній перемозі над "Леванте", підопічні Жозе Моурінью відірвались від "Барселони" на десять очок.

Після невдалого старту поєдинку мадридці зуміли переламати хід гри і впевнено перемогли. Хет-трик на рахунку Кріштіану Роналду.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи][IMG][Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

karpinets2710
13.02.2012, 20:05
Реал та Барса мають спільну ціль на трансферному ринку

Як інформує газета The National "Барселона" і "Реал" дуже зацікавилися гравцем збірної Вельсу Гаретом Бейлом.

Півзахисник "Тоттнема" вважається одним з найталановитіших гравців на своїй позиції, з ним у Гвардіоли було б більше варіантів з вибором гравців на лівому фланзі. Різні джерела повідомляють, що "Барселона" може запропонувати гравцеві в два рази більшу зарплату, ніж Бейл отримує в своєму нинішньому клубі, а саме 7 мільйонів євро за сезон, тоді як її головний суперник на трансферному ринку мадридський "Реал" збирається розщедритися на 9 млн.

Але спочатку бажаючим доведеться переконати власників "Тоттнема", які на даний момент не виявляли великого бажання прощатися зі своєю зіркою. Тренер клубу Гаррі Реднапп, а також президент клубу Даніель Леві ставлять Бейла на один рівень з Кріштіану Роналду, який свого часу перейшов з "Манчестер Юнайтед" в "Реал" за 80 мільйонів фунтів стерлінгів (94 мільйони євро), а таку суму "Барселона" навряд чи зможе собі дозволити.

Як раніше повідомлялося, пропозиція "Барселони" за Бейла обмежується сумою в 30 мільйонів євро.

2vanya2
13.02.2012, 22:08
Моурінью: нам залишилося виграти ще 13 матчів

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью після перемоги в матчі 22-го туру чемпіонату Іспанії з "Леванте" (4:2) оцінив шанси своєї команди на чемпіонський титул.

Нагадаємо, відрив "Королівського клубу" від "Барселони" виріс до 10 очок.

- У розіграші ще залишається багато очок, - сказав Моурінью. - Усім командам належить провести не одну гру, в кожній з яких перемогти буде не так просто. З кожним матчем буде все важче, тому що деякі клуби борються за виживання, деякі - за місця в єврокубках. Для того, щоб забезпечити собі чемпіонський титул, "Реалу" потрібно здобути 13 перемог. Звичайно, все можливо. Проте ми будемо продовжувати прагнути перемагати в кожній грі.

2vanya2
20.02.2012, 00:03
"Реал" (Мадрид) - "Расинг" 4:0 (2:0)

Голи: 1:0 - Роналдо (6), 2:0 - Бензема (45), 3:0 - Ді Марія (73), 4:0 - Бензема (89)

"Реал": Касільяс, Рамос, Варан, Пепе (Карвальо, 76), Марсело, Гранеро (Хедіра, 71), Кака, Алонсо, Езіл (Ді Марія, 63), Бензема, Роналдо

"Расинг": Тоньо, Торрехон, Бернардо, Гонсалес, Сісма, Гульон, Діоп, Арана, Адріан (Крістіан, 44), Акоста (Хуліан Луке, 78), Ель-Бабакар (Мунітіс, 70)

Попередження: Сісма (26), Гонсалес (45), Рамос (58), Кака (69), Карвалью (87)

Вилучення: Сісма (39)

BMW
21.02.2012, 14:37
ЦСКА - "Реал". Анонс, суддя, трансляція
Ліга Чемпіонів 1/8 фіналу. Перший матч
Важливість поєдинку: Вдалим цей жереб можна назвати більше для "Реалу". Як-не-як, краще ніж "Наполі" чи "Мілан", які теж могли випасти іспанській команді. Що стосується ЦСКА, то тут збувся один з найгірших снів керівництва клубу. А як ще можна прокоментувати зустріч з мадридським "Реалом"? З’ясовувати фаворита матчу безглуздо, тому що тут варто лише глянути на просто космічні цифри з боку букмекерів. В наступну стадію турніру хочуть потрапити як одні, так і інші, але доля посміхнеться тільки одному, сильнішому. ЦСКА та "Реал" до сьогоднішнього дня не зустрічались жодного разу. Проте головний тренер іспанців, вже протистояв "армійцям", тоді його команди "Челсі", а згодом "Інтер" зуміли вивести перемогу з собою.

Вівторок. 19:00. Стадіон: "Лужнікі". ЦСКА (Москва) - "Реал" (Мадрид). Суддя: Бьорн Кейперс (Нідерланди) Трансляція на телеканалі 2+2

ЦСКА

Московська команда сьогодні проведе свій перший офіційний матч в 2012 році. Пауза у чемпіонаті Росії триває вже на протязі двох місяців. За цей час ЦСКА грало виключно товариські турніри та контрольні поєдинки. Цей факт свідчить, звісно, проти підопічних Леоніда Слуцького, адже в їхніх сьогоднішніх суперників сезон в самому розпалі. Зараз у Росії відкрите ще трансферне вікно. До гри проти "Реалу" армійці зуміли підсилитися трьома виконавцями, але відпустивши при цьому свого лідера – бразильця Вагнера Лава. Звісно, підбір гравців високого рівня дає змогу головному тренеру виставити бойовий склад на гру, незважаючи на всі перешкоди. У своїй групі ЦСКА зайняло друге місце, пропустивши вперед тільки міланський "Інтер", який вважався фаворитом цього квартету. Здобувши на одне очко більше ніж "Трабзонспор", російська команда емігрувала з групового раунду в 1/8 фіналу. Тепер на них чекає мадридський "Реал", якого всі вважають основним претендентом на здобуття кубка європейський чемпіонів.

Слова Леоніда Слуцького: "Наша мета – вибити спочатку "Реал", а потім і "Барселону". Звичайно, я знаю, що наша перемога над "Реалом" буде сюрпризом. Будь-який результат першого матчу, буде позитивним в тому випадку, якщо він не вирішить підсумок протистояння на користь "Реала".

"Реал" дуже добре виглядав в останні тижні, надіюсь, в матчі з нами "вершкові" будуть виглядати гірше. Вони дуже сильні завжди, і перемоги доставляють їм велике задоволення".

Травмовані: Акінфєєв, Гонсалес, Хонда

Дискваліфіковані: Мамаєв, Набабкін

"Реал"

Впевнено розібравшись у суботу в Чемпіонаті Іспанії з "Расінгом" 4:0, підопічні Жозе Моурінью прилетіли до холодної Москви, де сьогодні гратимуть проти віце-чемпіона Росії – ЦСКА. Набравши максимальну кількість очок, а саме вісімнадцять, "Реал" пройшов відрізок групової стадії на одній нозі. Відрив від другої позиції, яку зайняв "Ліон", склав аж десять очок. Вся Іспанія, та і ми з вами розуміємо, що ніякий результат окрім перемоги не влаштує "вершкових". А це значить, що вони будуть демонструвати гру, яка доставить нам масу позитивних емоцій. Не зможе своїй команді допомогти аргентинський хавбек Анхель Ді Марія, який вже відновився після травми, і навіть відзначився забитим м’ячем у минулій грі чемпіонату, але із певних причин не полетів у Москву. Також не на користь "галактікос" буде грати різка зміна клімату, різниця якої складає двадцять градусів.

Слова Жозе Моурінью: "До умов у яких пройде поєдинок, ми повинні пристосовуватись, бути сильнішими в ментальному плані. Так, є різниця між мінус 10 і плюс 10 градусів. Так штучне покриття нам не звикле. Але ми повинні доказати свою силу в таких умовах"

"Зустрічався з ЦСКА не лише з "Інтером", но і з "Челсі" в 2004році. У цього клубу стабільний склад. Можу назвати братів Березуцьких, Алдоніна, Ігнашевіча, Шембераса. Так команду покинув Вагнер Лав, але ж є Думбія. ЦСКА регулярно виступає на високому рівні. А стабільність його складу і результатів говорить про фінансову стабільність"

Травмовані: Діарра, Алтінтоп

Орієнтовні склади

ЦСКА: Чепчугов – А.Березуцкий, В.Березуцкий, Ігнашевіч, Шенніков – Вернблум, Алдонін, Ольссен, Дзагоєв, Муса - Думбія

"Реал": Касільяс – Арбелоа, Пепе, Рамос, Марселу – Хедіра, Хабі Алонсо, Озіл, Кака, Кріштіану Роналду - Бензема

BMW
27.02.2012, 13:48
Моурінью: ганьба, що ми граємо в Мадриді, а на стадіоні 300 наших фанатів

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью після перемоги з рахунком 1:0 над "Райо Вальєкано" в рамках 25-го туру іспанської Ла ліги розкритикував уболівальників мадридського клубу.

"Я вважаю, це ганьба, що ми граємо в Мадриді, а на стадіоні перебуває лише 300 наших уболівальників. Ми лідери чемпіонату, але в Хетафе (передмісті Мадрида - Прим.ред.) На стадіоні було 30 вболівальників, а сьогодні 300. Ми граємо для фанатів, і вони повинні підтримувати нас краще.

Що стосується матчу, то "Райо" не заслуговував поразки. Ми з цим згодні, але ми не можемо погодитися з тими, хто каже, що ми грали погано. Нічия була б більш справедливим результатом сьогодні, тому що наш суперник грав відмінно", - підкреслив Моурінью.

BMW
28.02.2012, 13:10
Моурінью досягає рекордних показників в Реал

Перемога над "Райо Вальєкано" (1:0) стала дев'ятою поспіль виїзною перемогою мадридського "​​Реала" під керівництвом Жозе Моурінью. За цим показником португальський фахівець повторив рекорд чилійського наставника мадридців Мануеля Пеллегріні, який був встановлений в сезоні 2009/10. Тоді "Реал" виграв дев'ять матчів в проміжку між 20 і 36-м турами чемпіонату Іспанії.

Якщо через два тижні Реал переможе "Бетіс", рекорд буде побитий.

2vanya2
21.03.2012, 15:08
Моуріньо покарав півзахисника "Реала" за паління

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью не включив захисника команди Фабіу Куентрана в заявку на виїзний матч 29-го туру національної першості з "Вільярреалом", оскільки вирішив покарати свого співвітчизника, повідомляє іспанська преса.

Річ у тому, що Куентрана днями бачили з цигаркою при виході з ресторану.

Відносно цього помічник Моурінью Аітор Каранка заявив наступне: "Це внутрішні питання нашого клубу. Куентран продовжує тренуватися з командою".

Згідно інформації ЗМІ, португальський футболіст буде оштрафований, пише championat.com.

BMW
03.04.2012, 10:50
Ібрагімович про Мессі, Роналду та гімн Швеції

Нападник "Мілана" Златан Ібрагімович напередодні матчу-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів з "Барселоною" провів паралель між форвардом каталонців Ліонелем Мессі і футболістом мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, передають іспанські ЗМІ.

За словами шведського футболіста, португалець не зрівняється з аргентинцем у таланті.

"Мессі є справжнім талантом, тоді як Роналду домагається своїх успіхів за рахунок тренувань", - заявив Ібрагімович.

Футболіст висловився і про те, чому він не співає гімн Швеції перед офіційними матчами національної збірної: "У ці миті я буваю сконцентрований на майбутній грі. Крім того, не знаю слів"

sacha
13.08.2012, 23:11
AS: Найближчим часом "Реал" оформить перехід Модріча

У найближчі дні "Реал" завершить операцію з придбання півзахисника "Тоттенхема" Луки Модріча.

Як інформує провідне іспанське видання AS, сума відступних за футболіста складе 32 мільйони євро.

Затримка в придбанні гравця була викликана тим, що "Тоттенхем" шукав заміну Модрічу, пише sports.