КПК

Показати повну версію : Телевізор West 29'' заблоковано


QWERY
14.01.2012, 20:25
Доброго вечора усім! Маю телевізор West з кінескопом 29'' сталася така проблема - телевізор запускаеться та синій екран и з правого верхньго боку моргае знакоч "+-" и усе... при натискуванні на пульт нічого не відбуваеться, це щось наче таке як телевізор заблокований, ніхто не знае як його разблокувати?Усім за відповідь вдячний!:) ! допоможіть хто знае.

korneef
14.01.2012, 21:03
Шукай вхід до сервис меню, а краще нову прошивку.
Виклади тип шасі або повну назву ТВ
Дещо для ТВ WEST
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

шасси ETA-1D 72ТЦ11-18П, 72ТЦ11-30П, 72ТЦ11-56П, 72ТЦ11-58П проц. 8897CSBNG6PR4
1. Включение сервисного режима телевизора осуществляется с помощью штатного пульта управления
2. Для входа в сервисное меню необходимо на телевизоре установить громкость на минимум. На ПДУ нажать кнопку MUTE и удерживая её нажать на телевизоре кнопку MENU. Телевизор войдёт в сервисный режим D.
3. Кнопки на ПДУ: кнопками Р+ и Р- выбираем параметр требующий регулировки кнопками V+ и V- устанавливаем необходимое значение.

шасси ETE-2 PF21GB300 проц. TDA9384PS/N3/3
вход: установить громкость на 0, потом последовательно нажать и удерживать на пульте Mute, далее Menu на локальной клавиатуре
Выход - POWER на пульте.

шасси JM-2119P 54ТЦ12-41-П проц. TDA9341/PS/N3/A (NTDA9341-2NDG) / TDA9381PS/N3/3/ (NTDAC32H) / TDA9381PS/N3/2/1830 / TDA9341PS/N3/A/1999
Вход в сервис штатным пультом -
Кнопка MENU и 8 5 0 0 - высветится в верхнем левом углу М.
Цифровые кнопки 0-9 выбор сервисных меню, а кнопки Р+Р- и Vol+Vol- передвижение и изменения параметров.
Выход из сервиса - нажать кнопку STBY три раза.
Код МАКа - 1172. Кнопка ERASE выводит ТВ сразу в сервисменю,
а далее также используются цифровые кнопки и Р+Р- и Vol+ Vol- .
Выход из сервиса кнопкой ERASE или STBY - нажать три раза.


шасси PAEX0021 проц. TMP87CK38N-2B46
1.В рабочем режиме работы телевизора уменьшить громкость до 0 значения, затем нажать и удерживать на передней панели кнопку VOL-, нажать на ПДУ кнопку DISPLAY (при этом телевизор переходит в S-сервисный режим).
2.Отпустить на передней панели телевизора кнопку VOL-, нажать на ПДУ кнопку DISPLAY. Повторно нажать на передней панели телевизора кнопку VOL- и еще раз нажать кнопку DISPLAY (при этом телевизор должен перейти в сервисный режим D – расширенный сервис).
Используйте возможность перезаписи установленных значений в памяти при так называемых “процессорных сбоях” (например, самопроизвольной инициализации, обнулении установленных значений).


Шасси PAEX0172A 54ТЦ12-10-П Проц. 8821СРNG6EG1
Убрать громкость до нуля, Vol=0, удерживая на панели громкость -, нажать на ПДУ "Display".

Способы вхождения в сервисный режим
1. F2978HUE. Нажмите на пульте дистанционного управления кнопки в следующей последовательности : MENU , 1, 1, 4, 7.
2. за исключением F2978HUE, в других моделях входим так:
-- телевизоры 29 и 34 дюйма : нажимаем последовательно на ПДУ кнопки :
MUTE, CALL, 9,8,0 -- телевизоры 21 дюйм : нажимаем последовательно на ПДУ кнопки MENU ,8, 5, 0

шасси РF2178H/4420 «HIS» 54ТЦ12-22 проц. LA76936N-7N
Кнопка F (находится под кнопкой SLEEP) – вход в сервис «FACTORY»
Кнопка MENU на ПДУ— выбор странички «ADJUST».
Нажатие на кнопку «F»:
1 раз—появляется надпись на экране «FACTORY»
2 раз -- появляется надпись на экране «B/W BALANCE»
3 раз -- появляется надпись на экране «ADJUST MENU 0»
4- раз -- появляется надпись на экране « BUS OPEN»
5 раз -- исчезает надпись на экране. Телевизор выходит из сервисного режима.

72ТЦ11-06-П TDA9384PS/N3/3
Для входа в сервисный режим - установить громкость на 0 с ПДУ. Затем нажать и удерживать кнопку MUTE на ПДУ и MENU на локальной клавиатуре TV одновременно около 2 секунд.
После входа телевизора в сервисный режим нажмите кнопку CAL на ПДУ.
Для выхода из этого режима нажать кнопку POWER.

72ТЦ-11-41-П проц. NTDA9381C32NJG
Вход в сервисное меню:
Нажать на ПДУ MENU, 8, 5, 0, 0.

RIZIK
14.01.2012, 21:39
QWERY для початку напишіть назву шасі, який проц стоїть .З програматором дружете ?

QWERY
14.01.2012, 22:18
Шановні спасибі за те що відписались вчасно, зараз цього теліка дома немае, завтра буде и буду пробовати сервісні коди набирати, а телік WEST CF2109S. Завтра напишу тип шасі та проц.З програматором не сильно...

Anjeyk
10.03.2012, 18:10
Схема підключення зображена на малюнку.
При включенні на ресівері 2 будь якого каналу з Eutelsat 36°E то на ресівері 1 пропадає сигнал на Амосі (тільки на транспондері 10759 H 30000 ).
В чому може бути причина?

Porter
10.03.2012, 18:25
Які головки стоять на лівій антені (одиночні чи двійні?) перемкач підкидували?

Anjeyk
10.03.2012, 18:41
Головки двійні, про перемикач не зрозумів

slavon
10.03.2012, 18:48
Раджу рознести в просторі обидві антени - бо судячи з усього гетеродин з НТВешної голови 10750 МГц забиває сигнал ТР з Амосу 10759 МГц. Дана проблема вже піднімалась тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), ось декілька варіантів вирішення Допомагає встановлення на НТВ+ звичайного конвертора 9750/10600 Мгц із деполяризуючою вставкою.

Я б замінив голову (твін на Амосі) на щось більш краще, наприклад Інверто
В мене з квадрами схоже було, поки не поставив якісні голоки і хороший кабель і DiSEqC однакові, доти мав головняк!

Anjeyk
10.03.2012, 18:51
ага, схоже на те

Проблема с частотой 10759 на Амосе в 99% случаев, напоминаю именно 10759, это помеха от конвертера с частотой гетеродина 10750, тоесть конвертера используемого для приема НТВ+, и если говеный этот конвертер и антенна на 36 гр. расположена в зоне антенны Амоса или кабель с одной и другой проходит рядом в момент включения НТВ+ дает помеху на Амос 10759.
ПРОВЕРЕНО ОПЫТНЫМ ПУТЕМ.
Устраняется:
- заменой на качественный конвертер для приема НТВ+;
- переносом антенны в другое место;
- заменой кругового конвертера на переделанный унивесальный.

hmura
10.03.2012, 21:41
На Eutelsat 36°E який конвертор стоїть ?

Anjeyk
11.03.2012, 11:38
На Eutelsat 36°E який конвертор стоїть ?
такий

hmura
11.03.2012, 22:53
Спробуй замінити його на Inverto IDLP-40SCIRCL
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Трутень
22.04.2012, 09:38
Ну і як результатат вирішення даної проблеми?
В мене та сама проблема, та якось не хочеться робити методом тика. Краще зразу

slavon
22.04.2012, 10:13
Трутень, а почитати пост #4 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) та #5 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) даної теми Вам віра не дозволяє ???

Трутень
22.04.2012, 11:14
Трутень, а почитати пост #4 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) та #5 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) даної теми Вам віра не дозволяє ???

А де міняти голови, на амосі чи на 36-му? Чи на обидвох?

kreshnot
22.04.2012, 11:39
та якось не хочеться робити методом тика. Краще зразу
відразу наврядчи вийде,
А де міняти голови, на амосі чи на 36-му? Чи на обидвох?
методом тика

slavon
22.04.2012, 12:10
А де міняти голови, на амосі чи на 36-му? Чи на обидвох? Голову насамперед треба міняти на 36Е, а ще краще нічого не міняючи рознести антени у просторі...

tvin
24.06.2012, 21:10
Підкажіть у кого було таке „я встановив антену амос сиріус готбірт але сигнал є лише ввечері”. В чому проблема???

Porter
24.06.2012, 21:20
Встановили не вірно... Чо у вас міняється від ранку до вечора? Розказуйте що. як і куда ставили. фото давайте...

Orton
11.02.2013, 11:57
Всім привіт! Розкажу коротенько історію:
У меня є tvsat-prof який зламався вчора:confused: Робив-робив, а потім на вечір запахло шашликом і став чорний екран...
Нині розібрав телевізор подивився всі кондюки(вроді не вздуті), діоди і транзистори - вроді все ок. І от питання, де це треба копати? В Блоці живлення чи де?:eek:
Телевізор: Rainford TVF-5586TC
Спасибі!

korneef
11.02.2013, 14:19
с початку бж,
дежурний режим є чі нема?
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

kreshnot
11.02.2013, 14:46
Робив-робив, а потім на вечір запахло шашликом і став чорний екран...
тепер його можно їсти
Подивись ,згорів запобіжник?Якщо згорів,відключи петлю розмагнічування.
Став новий запобіжник і включай.Запобіжник цілий -дивись (ТДКС) ,може прогорів.

Orton
11.02.2013, 14:50
Так, здається це БЖ. Симпотими такі до трансформатора йдуть на ті дві ніжки (чи як їх там) йде струм 750 вольт змінного струму, а після нього вже ніякі не йдуть вольти... Всіх там ніжок на трансформаторі 5. Що при таких випадках ламається тобто яка деталь?

Orton
11.02.2013, 14:51
тепер його можно їсти
Подивись ,згорів запобіжник?Якщо згорів,відключи петлю розмагнічування.
Став новий запобіжник і включай.Запобіжник цілий -дивись (ТДКС) ,може прогорів.

як би запобіжник)) спочатку просто була червона кнопка засвітилася, а потім якийсь звук, а далі пар спустив телевізор і вуаля)

korneef
11.02.2013, 14:56
відпаяй HOT BU808D на колектор-еміттер лампу 40 ватт

slavon
11.02.2013, 14:56
Orton,Друже , враховуючи Твої попередні пости - віднеси краще до майстра -
ремонт дешевше вийде та й ТВ ціліший буде ...

korneef
11.02.2013, 15:06
блок живлення 11АК30

Orton
11.02.2013, 15:06
відпаяй HOT BU808D на колектор-еміттер лампу 40 ватт

такого в меня в БЖ та й взагалі в платі не існує)

Orton,Друже , враховуючи Твої попередні пости - віднеси краще до майстра -
ремонт дешевше вийде та й ТВ ціліший буде ...

я ще сам попробую поколдувати, якщо нічого не вийде віднесу, а то йще більше біди нароблю)

kreshnot
11.02.2013, 15:10
а далі пар спустив телевізор і вуаля)Orton,slavon правий.Не ображайся,але віднеси краще до майстра

korneef
11.02.2013, 15:14
Все там існує, і не ваще ремонту тюнера.
Тобі потрібно нагрузить блок живлення на схемі точка В+ лампой 40 ват, замість запобіжника постав лампу 150 ват, і подивись чі запуститься БЖ

slavon
11.02.2013, 15:20
korneef, Я звичайно не сперечаюсь, але чоловік не може транзистор BU808D знайти в БЖ, про що далі будемо говорити ????

sat-prof
11.02.2013, 15:22
Я думаю запобіжник перегорів від старості....

sat-prof
11.02.2013, 15:24
slavon, BU808 строчний

slavon
11.02.2013, 15:26
sat-prof,Таке буває досить рідко. Як правило заповіжник горить вже після виходу з ладу вихідного транзистора і тд.тп.
BU808 строчний Я вкурсі що то за транзистор. На БЖ живлення також повинен стояти такий або аналогічний...

Orton
11.02.2013, 15:28
Взагалі то є аналог BU 808 це С5388 4J3 але він вже за межами БЖ..

korneef
11.02.2013, 15:29
korneef, Я звичайно не сперечаюсь, але чоловік не може транзистор BU808D знайти в БЖ, про що далі будемо говорити ????

воно так алеж схема є інет також, цей транзистор не в БЖ а в строчніку, він і є нагрузка блока живлення а згорів бо висох С613, ссилку виложил
витяг с сайта[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
В этих шасси такой дефект стал уже бытовухой.Заменить НОТ и С 613. Транзисторы можно ставить всего два BU808DFX и2SC5388.При покупке первого очень много брака и стоит не дешево.Второй чуть слабее по мощности идет практически без брака и стоимость приемлима.В место С613 лучше ставить 22мкф и параллельно ему керамику 0,1мкф.Удачи.

Orton
11.02.2013, 16:26
Я так зрозумів потрібно купити кондюк 63В 22МкФ(С613) і транзистор 2SC5388? Потім я так розумію мій ящик заробить?)

sat-prof
11.02.2013, 16:30
Orton, мені цікаво звідки дим?

korneef
11.02.2013, 16:30
Я так зрозумів потрібно купити кондюк 63В 22МкФ(С613) і транзистор 2SC5388? Потім я так розумію мій ящик заробить?)

цей дефект якщо БЖ робить в дежурному режимі, т.е. горить червона лампочка і при включенні з пульта чути що шось цокає
потрібно більш детально ставити діагноз

Orton
11.02.2013, 16:36
цей дефект якщо БЖ робить в дежурному режимі, т.е. горить червона лампоча і при включенні з пульта чути що шось цокає

в мене так було вчора потім перестало, ну перестело із-за того, що я той строчний транзистор мало відкрутив від тої залізяки, а потім прикрутив знову і червона лампочка більше не горить і нічого не цокає)

sat-prof, мені це теж цікаво))

korneef
11.02.2013, 16:41
в мене так було вчора потім перестало, ну перестело із-за того, що я той строчний транзистор мало відкрутив від тої залізяки, а потім прикрутив знову і червона лампочка більше не горить і нічого не цокає)

sat-prof, мені це теж цікаво))
С613 полюбому замені, а замість транзістора постав лампу 40 ват, якщо вона засветіт в півнакала став новий С5388

funt3
11.02.2013, 16:45
Не мучайте ні себе ні техніку, визвіть краще майстра поки ще є що ремонтувати, потім буде дороще.Як кажуть "Кроилово ведет к попадалову"

Orton
11.02.2013, 17:08
С613 полюбому замені, а замість транзістора постав лампу 40 ват, якщо вона засветіт в півнакала став новий С5388

Ясно! Іще запитання, транзистор С5388 як має показувати? Я його вимірьовую, результати такі:
В одну сторону показує по нулях і так же показує якщо перекладаю все павпаки, кладу потім на другу сторону в одну сторону 27 Ом так точніше і навпаки - це він у платі так показує.

Не мучайте ні себе ні техніку, визвіть краще майстра поки ще є що ремонтувати, потім буде дороще.Як кажуть "Кроилово ведет к попадалову"

Я поки що нічого йому не буду робити, а тільки дивлюсь, до паяльника йще не дійшов:rolleyes:

korneef
11.02.2013, 17:18
якщо колектор -еміттер звонится в обі сторони навіть не випаючи його (середня і права нога якщо дивитись там де напис) то смело став новий
а в загалі транзістор треба випаять

Zinge
25.02.2013, 16:34
Майстер живий чи вбило його колектором БУ808 ???

jvpx
30.09.2013, 20:49
Доброго вечора усім! Шановні майстри,прошу вашої допомоги. Телевізор KNEISSEL KN1709,при включенні горить запобіжник.При огляді виявив згорілий елемент(на фото):одна із "таблеток" дзвониться накоротко.Що то за "звір" такий і чи можливо чимось замінити.Наперед прошу вибачення за "смішне" на ваш погляд запитання,так як не є в цьому спеціалістом,але порада звернутися до майстра не проходить,бо живу за кордоном,а тут такі питання вирішуються простою заміною несправного телевізора на новий.Можливо зробив би так і я,але цікавість поки що утримує.:) Прошу допомогти порадою. Дякую.

kreshnot
30.09.2013, 20:57
jvpx, можеш включати без тієї деталі,буде працювати

jvpx
30.09.2013, 21:00
Зрозумів.Спробую.dresmille

Andersat
30.09.2013, 21:17
Ця запчастина--це термістор на петлю розмагнічування.Він і повинен дзвонитися одними виводами майже накоротко (декілька Ом). У вас причина зовсім в іншому.Провіряйте силові вхідні діоди, Силовий транзистор блока живлення і т.д....
Зеленими стрілочками на фото показав, що в першу чергу провірити.

kreshnot
30.09.2013, 21:23
Andersat, по фото схоже на козу.
jvpx, відпишеться і будемо знати.

ac&dc
30.09.2013, 21:29
Ця запчастина--це термістор на петлю розмагнічування.Він і повинен дзвонитися одними виводами майже накоротко (декілька Ом). У вас причина зовсім в іншому.Провіряйте силові вхідні діоди, Силовий транзистор блока живлення і т.д....
Зеленими стрілочками на фото показав, що в першу чергу провірити.

У мене нещодавно був на ремонті телевізор LG, у якому саме через несправний термістор горіли запобіжники на 5А.
Без нього телевізор працюватиме, але з часом маска кінескопу намагнітиться і на зображенні будуть помітні кольорові спотворення.

jvpx
30.09.2013, 22:16
Термістор зняв. Телевізор запустився! Дякую всім!!! ;)

hacjka
01.10.2013, 09:18
краще поставити термыстор,так як телевізор не буде сам розмагнічувати кінескоп
плями будуть якщо десь будете пересувати