Показати повну версію : Телевізор West 29'' заблоковано
Доброго вечора усім! Маю телевізор West з кінескопом 29'' сталася така проблема - телевізор запускаеться та синій екран и з правого верхньго боку моргае знакоч "+-" и усе... при натискуванні на пульт нічого не відбуваеться, це щось наче таке як телевізор заблокований, ніхто не знае як його разблокувати?Усім за відповідь вдячний!:) ! допоможіть хто знае.
Шукай вхід до сервис меню, а краще нову прошивку.
Виклади тип шасі або повну назву ТВ
Дещо для ТВ WEST
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
шасси ETA-1D 72ТЦ11-18П, 72ТЦ11-30П, 72ТЦ11-56П, 72ТЦ11-58П проц. 8897CSBNG6PR4
1. Включение сервисного режима телевизора осуществляется с помощью штатного пульта управления
2. Для входа в сервисное меню необходимо на телевизоре установить громкость на минимум. На ПДУ нажать кнопку MUTE и удерживая её нажать на телевизоре кнопку MENU. Телевизор войдёт в сервисный режим D.
3. Кнопки на ПДУ: кнопками Р+ и Р- выбираем параметр требующий регулировки кнопками V+ и V- устанавливаем необходимое значение.
шасси ETE-2 PF21GB300 проц. TDA9384PS/N3/3
вход: установить громкость на 0, потом последовательно нажать и удерживать на пульте Mute, далее Menu на локальной клавиатуре
Выход - POWER на пульте.
шасси JM-2119P 54ТЦ12-41-П проц. TDA9341/PS/N3/A (NTDA9341-2NDG) / TDA9381PS/N3/3/ (NTDAC32H) / TDA9381PS/N3/2/1830 / TDA9341PS/N3/A/1999
Вход в сервис штатным пультом -
Кнопка MENU и 8 5 0 0 - высветится в верхнем левом углу М.
Цифровые кнопки 0-9 выбор сервисных меню, а кнопки Р+Р- и Vol+Vol- передвижение и изменения параметров.
Выход из сервиса - нажать кнопку STBY три раза.
Код МАКа - 1172. Кнопка ERASE выводит ТВ сразу в сервисменю,
а далее также используются цифровые кнопки и Р+Р- и Vol+ Vol- .
Выход из сервиса кнопкой ERASE или STBY - нажать три раза.
шасси PAEX0021 проц. TMP87CK38N-2B46
1.В рабочем режиме работы телевизора уменьшить громкость до 0 значения, затем нажать и удерживать на передней панели кнопку VOL-, нажать на ПДУ кнопку DISPLAY (при этом телевизор переходит в S-сервисный режим).
2.Отпустить на передней панели телевизора кнопку VOL-, нажать на ПДУ кнопку DISPLAY. Повторно нажать на передней панели телевизора кнопку VOL- и еще раз нажать кнопку DISPLAY (при этом телевизор должен перейти в сервисный режим D – расширенный сервис).
Используйте возможность перезаписи установленных значений в памяти при так называемых “процессорных сбоях” (например, самопроизвольной инициализации, обнулении установленных значений).
Шасси PAEX0172A 54ТЦ12-10-П Проц. 8821СРNG6EG1
Убрать громкость до нуля, Vol=0, удерживая на панели громкость -, нажать на ПДУ "Display".
Способы вхождения в сервисный режим
1. F2978HUE. Нажмите на пульте дистанционного управления кнопки в следующей последовательности : MENU , 1, 1, 4, 7.
2. за исключением F2978HUE, в других моделях входим так:
-- телевизоры 29 и 34 дюйма : нажимаем последовательно на ПДУ кнопки :
MUTE, CALL, 9,8,0 -- телевизоры 21 дюйм : нажимаем последовательно на ПДУ кнопки MENU ,8, 5, 0
шасси РF2178H/4420 «HIS» 54ТЦ12-22 проц. LA76936N-7N
Кнопка F (находится под кнопкой SLEEP) – вход в сервис «FACTORY»
Кнопка MENU на ПДУ— выбор странички «ADJUST».
Нажатие на кнопку «F»:
1 раз—появляется надпись на экране «FACTORY»
2 раз -- появляется надпись на экране «B/W BALANCE»
3 раз -- появляется надпись на экране «ADJUST MENU 0»
4- раз -- появляется надпись на экране « BUS OPEN»
5 раз -- исчезает надпись на экране. Телевизор выходит из сервисного режима.
72ТЦ11-06-П TDA9384PS/N3/3
Для входа в сервисный режим - установить громкость на 0 с ПДУ. Затем нажать и удерживать кнопку MUTE на ПДУ и MENU на локальной клавиатуре TV одновременно около 2 секунд.
После входа телевизора в сервисный режим нажмите кнопку CAL на ПДУ.
Для выхода из этого режима нажать кнопку POWER.
72ТЦ-11-41-П проц. NTDA9381C32NJG
Вход в сервисное меню:
Нажать на ПДУ MENU, 8, 5, 0, 0.
QWERY для початку напишіть назву шасі, який проц стоїть .З програматором дружете ?
Шановні спасибі за те що відписались вчасно, зараз цього теліка дома немае, завтра буде и буду пробовати сервісні коди набирати, а телік WEST CF2109S. Завтра напишу тип шасі та проц.З програматором не сильно...
Схема підключення зображена на малюнку.
При включенні на ресівері 2 будь якого каналу з Eutelsat 36°E то на ресівері 1 пропадає сигнал на Амосі (тільки на транспондері 10759 H 30000 ).
В чому може бути причина?
Які головки стоять на лівій антені (одиночні чи двійні?) перемкач підкидували?
Головки двійні, про перемикач не зрозумів
Раджу рознести в просторі обидві антени - бо судячи з усього гетеродин з НТВешної голови 10750 МГц забиває сигнал ТР з Амосу 10759 МГц. Дана проблема вже піднімалась тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), ось декілька варіантів вирішення Допомагає встановлення на НТВ+ звичайного конвертора 9750/10600 Мгц із деполяризуючою вставкою.
Я б замінив голову (твін на Амосі) на щось більш краще, наприклад Інверто
В мене з квадрами схоже було, поки не поставив якісні голоки і хороший кабель і DiSEqC однакові, доти мав головняк!
ага, схоже на те
Проблема с частотой 10759 на Амосе в 99% случаев, напоминаю именно 10759, это помеха от конвертера с частотой гетеродина 10750, тоесть конвертера используемого для приема НТВ+, и если говеный этот конвертер и антенна на 36 гр. расположена в зоне антенны Амоса или кабель с одной и другой проходит рядом в момент включения НТВ+ дает помеху на Амос 10759.
ПРОВЕРЕНО ОПЫТНЫМ ПУТЕМ.
Устраняется:
- заменой на качественный конвертер для приема НТВ+;
- переносом антенны в другое место;
- заменой кругового конвертера на переделанный унивесальный.
На Eutelsat 36°E який конвертор стоїть ?
На Eutelsat 36°E який конвертор стоїть ?
такий
Спробуй замінити його на Inverto IDLP-40SCIRCL
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Ну і як результатат вирішення даної проблеми?
В мене та сама проблема, та якось не хочеться робити методом тика. Краще зразу
Трутень, а почитати пост #4 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) та #5 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) даної теми Вам віра не дозволяє ???
Трутень, а почитати пост #4 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) та #5 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) даної теми Вам віра не дозволяє ???
А де міняти голови, на амосі чи на 36-му? Чи на обидвох?
kreshnot
22.04.2012, 12:39
та якось не хочеться робити методом тика. Краще зразу
відразу наврядчи вийде,
А де міняти голови, на амосі чи на 36-му? Чи на обидвох?
методом тика
А де міняти голови, на амосі чи на 36-му? Чи на обидвох? Голову насамперед треба міняти на 36Е, а ще краще нічого не міняючи рознести антени у просторі...
Підкажіть у кого було таке „я встановив антену амос сиріус готбірт але сигнал є лише ввечері”. В чому проблема???
Встановили не вірно... Чо у вас міняється від ранку до вечора? Розказуйте що. як і куда ставили. фото давайте...
Всім привіт! Розкажу коротенько історію:
У меня є tvsat-prof який зламався вчора:confused: Робив-робив, а потім на вечір запахло шашликом і став чорний екран...
Нині розібрав телевізор подивився всі кондюки(вроді не вздуті), діоди і транзистори - вроді все ок. І от питання, де це треба копати? В Блоці живлення чи де?:eek:
Телевізор: Rainford TVF-5586TC
Спасибі!
с початку бж,
дежурний режим є чі нема?
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
kreshnot
11.02.2013, 15:46
Робив-робив, а потім на вечір запахло шашликом і став чорний екран...
тепер його можно їсти
Подивись ,згорів запобіжник?Якщо згорів,відключи петлю розмагнічування.
Став новий запобіжник і включай.Запобіжник цілий -дивись (ТДКС) ,може прогорів.
Так, здається це БЖ. Симпотими такі до трансформатора йдуть на ті дві ніжки (чи як їх там) йде струм 750 вольт змінного струму, а після нього вже ніякі не йдуть вольти... Всіх там ніжок на трансформаторі 5. Що при таких випадках ламається тобто яка деталь?
тепер його можно їсти
Подивись ,згорів запобіжник?Якщо згорів,відключи петлю розмагнічування.
Став новий запобіжник і включай.Запобіжник цілий -дивись (ТДКС) ,може прогорів.
як би запобіжник)) спочатку просто була червона кнопка засвітилася, а потім якийсь звук, а далі пар спустив телевізор і вуаля)
відпаяй HOT BU808D на колектор-еміттер лампу 40 ватт
Orton,Друже , враховуючи Твої попередні пости - віднеси краще до майстра -
ремонт дешевше вийде та й ТВ ціліший буде ...
відпаяй HOT BU808D на колектор-еміттер лампу 40 ватт
такого в меня в БЖ та й взагалі в платі не існує)
Orton,Друже , враховуючи Твої попередні пости - віднеси краще до майстра -
ремонт дешевше вийде та й ТВ ціліший буде ...
я ще сам попробую поколдувати, якщо нічого не вийде віднесу, а то йще більше біди нароблю)
kreshnot
11.02.2013, 16:10
а далі пар спустив телевізор і вуаля)Orton,slavon правий.Не ображайся,але віднеси краще до майстра
Все там існує, і не ваще ремонту тюнера.
Тобі потрібно нагрузить блок живлення на схемі точка В+ лампой 40 ват, замість запобіжника постав лампу 150 ват, і подивись чі запуститься БЖ
korneef, Я звичайно не сперечаюсь, але чоловік не може транзистор BU808D знайти в БЖ, про що далі будемо говорити ????
sat-prof
11.02.2013, 16:22
Я думаю запобіжник перегорів від старості....
sat-prof
11.02.2013, 16:24
slavon, BU808 строчний
sat-prof,Таке буває досить рідко. Як правило заповіжник горить вже після виходу з ладу вихідного транзистора і тд.тп.
BU808 строчний Я вкурсі що то за транзистор. На БЖ живлення також повинен стояти такий або аналогічний...
Взагалі то є аналог BU 808 це С5388 4J3 але він вже за межами БЖ..
korneef, Я звичайно не сперечаюсь, але чоловік не може транзистор BU808D знайти в БЖ, про що далі будемо говорити ????
воно так алеж схема є інет також, цей транзистор не в БЖ а в строчніку, він і є нагрузка блока живлення а згорів бо висох С613, ссилку виложил
витяг с сайта[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
В этих шасси такой дефект стал уже бытовухой.Заменить НОТ и С 613. Транзисторы можно ставить всего два BU808DFX и2SC5388.При покупке первого очень много брака и стоит не дешево.Второй чуть слабее по мощности идет практически без брака и стоимость приемлима.В место С613 лучше ставить 22мкф и параллельно ему керамику 0,1мкф.Удачи.
Я так зрозумів потрібно купити кондюк 63В 22МкФ(С613) і транзистор 2SC5388? Потім я так розумію мій ящик заробить?)
sat-prof
11.02.2013, 17:30
Orton, мені цікаво звідки дим?
Я так зрозумів потрібно купити кондюк 63В 22МкФ(С613) і транзистор 2SC5388? Потім я так розумію мій ящик заробить?)
цей дефект якщо БЖ робить в дежурному режимі, т.е. горить червона лампочка і при включенні з пульта чути що шось цокає
потрібно більш детально ставити діагноз
цей дефект якщо БЖ робить в дежурному режимі, т.е. горить червона лампоча і при включенні з пульта чути що шось цокає
в мене так було вчора потім перестало, ну перестело із-за того, що я той строчний транзистор мало відкрутив від тої залізяки, а потім прикрутив знову і червона лампочка більше не горить і нічого не цокає)
sat-prof, мені це теж цікаво))
в мене так було вчора потім перестало, ну перестело із-за того, що я той строчний транзистор мало відкрутив від тої залізяки, а потім прикрутив знову і червона лампочка більше не горить і нічого не цокає)
sat-prof, мені це теж цікаво))
С613 полюбому замені, а замість транзістора постав лампу 40 ват, якщо вона засветіт в півнакала став новий С5388
Не мучайте ні себе ні техніку, визвіть краще майстра поки ще є що ремонтувати, потім буде дороще.Як кажуть "Кроилово ведет к попадалову"
С613 полюбому замені, а замість транзістора постав лампу 40 ват, якщо вона засветіт в півнакала став новий С5388
Ясно! Іще запитання, транзистор С5388 як має показувати? Я його вимірьовую, результати такі:
В одну сторону показує по нулях і так же показує якщо перекладаю все павпаки, кладу потім на другу сторону в одну сторону 27 Ом так точніше і навпаки - це він у платі так показує.
Не мучайте ні себе ні техніку, визвіть краще майстра поки ще є що ремонтувати, потім буде дороще.Як кажуть "Кроилово ведет к попадалову"
Я поки що нічого йому не буду робити, а тільки дивлюсь, до паяльника йще не дійшов:rolleyes:
якщо колектор -еміттер звонится в обі сторони навіть не випаючи його (середня і права нога якщо дивитись там де напис) то смело став новий
а в загалі транзістор треба випаять
Майстер живий чи вбило його колектором БУ808 ???
Доброго вечора усім! Шановні майстри,прошу вашої допомоги. Телевізор KNEISSEL KN1709,при включенні горить запобіжник.При огляді виявив згорілий елемент(на фото):одна із "таблеток" дзвониться накоротко.Що то за "звір" такий і чи можливо чимось замінити.Наперед прошу вибачення за "смішне" на ваш погляд запитання,так як не є в цьому спеціалістом,але порада звернутися до майстра не проходить,бо живу за кордоном,а тут такі питання вирішуються простою заміною несправного телевізора на новий.Можливо зробив би так і я,але цікавість поки що утримує.:) Прошу допомогти порадою. Дякую.
kreshnot
30.09.2013, 21:57
jvpx, можеш включати без тієї деталі,буде працювати
Зрозумів.Спробую.dresmille
Andersat
30.09.2013, 22:17
Ця запчастина--це термістор на петлю розмагнічування.Він і повинен дзвонитися одними виводами майже накоротко (декілька Ом). У вас причина зовсім в іншому.Провіряйте силові вхідні діоди, Силовий транзистор блока живлення і т.д....
Зеленими стрілочками на фото показав, що в першу чергу провірити.
kreshnot
30.09.2013, 22:23
Andersat, по фото схоже на козу.
jvpx, відпишеться і будемо знати.
Ця запчастина--це термістор на петлю розмагнічування.Він і повинен дзвонитися одними виводами майже накоротко (декілька Ом). У вас причина зовсім в іншому.Провіряйте силові вхідні діоди, Силовий транзистор блока живлення і т.д....
Зеленими стрілочками на фото показав, що в першу чергу провірити.
У мене нещодавно був на ремонті телевізор LG, у якому саме через несправний термістор горіли запобіжники на 5А.
Без нього телевізор працюватиме, але з часом маска кінескопу намагнітиться і на зображенні будуть помітні кольорові спотворення.
Термістор зняв. Телевізор запустився! Дякую всім!!! ;)
краще поставити термыстор,так як телевізор не буде сам розмагнічувати кінескоп
плями будуть якщо десь будете пересувати
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010