Показати повну версію : Eurosky DVB-8004 Standby
Доброго дня! Така проблема: рес прошивається, пульт працює, але тільки виключаю пультом, він більше не включається ні з пульта ні з морди. Хто може допомогти? На пульт морда реагує (бликає червоний світлодіод і міняються часи на 00.00
ravsat, софт кривий або ....
kreshnot
14.02.2012, 13:10
Доброго дня! Така проблема: рес прошивається, пульт працює, але тільки виключаю пультом, він більше не включається ні з пульта ні з морди. Хто може допомогти? На пульт морда реагує (бликає червоний світлодіод і міняються часи на 00.00
Непогано б дізнатися після чого сталося,при роботі, після прошивки і т.д.
Та не працював БП, замінив 1000-ки, запрацював, ала проблема тільки в Standby. ВВечері буду ДЖИТАГжити, може відпустить...
kreshnot
14.02.2012, 14:04
Та не працював БП, замінив 1000-ки, запрацював, ала проблема тільки в Standby. ВВечері буду ДЖИТАГжити, може відпустить...
Напруги на виході БЖ в нормі?При включеном тюнері і режимі очікування.Може бути погана стабілізація напруги по 3.3 і 5 вольт.Якщо БЖ не в нормі Jtag не допоможе.
Вибачайте, хоч і не вчився на радіотехніка, але з БЖ всі обвинувачування зняв. В мене був новий Євроскай, поміняв БЖ - те ж саме.
sat-prof
14.02.2012, 22:25
ravsat,хочу побачити більш детального опису проблеми якщо можна((
Морда не працює в режимі Standby, якщо коротко...
Перепробувано все з доступного мені: БЖ міняв - ноль, морду міняв - ноль, ДЖЕТАГ робив - ноль...
Де шукати причину?
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010