Показати повну версію : AMIKO SHD-8900 Alien - питання від "чайників"
допоможіть ввести BISS ключі через key Editor з пульта,не знаю що прописувати в
полях CAID TPFreg Type Sevice ID , і де брати ці дані
amiko shd-8900, mcas ver 1.0.03
ПО ver 1.2.31
ядро ver 2.6.23-11
U-Boot ver 1.3.1-14
andruk, Який ЕМУ використовуєте ???
Slavon - mgcamd.sh4 , якщо я правильно вас зрозумів ,а то , я в таких речах чайник ,прошу вибачити мене
А чому тоді Ви постом вище написали mcas ver 1.0.03 ??? У Вас має бути запущений тільки 1 ЕМУ - mgcamd або mcas.
Для mgcamd потрібно підкинути (скопіювати) в папку /var/keys файл softcam.key
значить ,додати BISS ключ за допомогою mcas , я не зможу ?
а емулятори є обидва...
andruk, Чому не зможете зможете , просто треба знати що і чим правити. Ось тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ТМ Опенбокс виклала ЕМУ для своїх аналогічних ХД ресіверів виробництва Fortis, у них ЕМУ mcas складається з 3 частин (Cocount - для БІСС, Mcas - для інших ЕМУ, XCam - для шари). Як це зроблено в приймачах Fulan з ПЗ Спарк це знаю, не пробував...
Як на мене Вам простіше встановити і активувати ЕМУ mgcamd.
Slavon,вибачте за нав"язливість, мені б взнати що прописувати в
полях - CAID - TPFreg - Type - Sevice ID - , і де брати ці дані , а поля ці знаходяться в key Editor > BISS ключі , BISS ключі у мене є...
полях - CAID - TPFreg - Type - Sevice ID - , і де брати ці дані , а поля ці знаходяться в key Editor > BISS ключі , BISS ключі у мене є...
Так само як в жлобо подібних ,вводиш частоту каналу ,ID каналу(кнопка інфо) і сам ключ...[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
andruk
CAID - 2600
TPFreg - частота ТР ,
Type - не знаю, щось я в жлобоподібних такого не зусрічав
Sevice ID - SID каналу
Брати все можна в цій темі, декілька постів вище (пост #2198 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])) викладено Channel list by gotsanyuk (v12.03.20).zip ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Type - тип BISS-ключа: 8-ми або 16-тибітний.
Всім привіт.на форумі я недавно.Купив собі Amiko SHD-8900 Alien і зразу виникло пару питань.
1.Є:
ADSL інтернет ого.
модем D-Link DSL-2500U.
компютер з 1 мережевою картою.
Питання як в ту схему запхати Amiko Alien так щоб в нього був інтернет)
westua,Через роутер або додатковий мережевий свіч ... У варіанті зі свічем модем обовязково має бути в режимі роутера.
Дякую Slavon.А схема буде виглядати приблизно так:
провід інтернету-->модем-->світч-->від свіча окремо на компютер і на Аміко?
і ще в рижимі роутера то на модемі має світитись лампочка LAN?
і ще в рижимі роутера то на модемі має світитись лампочка LAN? Не знаю що там має світитись, бо вже не памятаю - але якщо модем настроєний в режимі роутеру, то він сам піднімає для ПК РРоЕ сесію з логіном і паролем. В режимі бріджа (моста) сесію інтернету піднімає сам Віндовоз і як првило на робочому столі є ярлик - "високошвидкісне підключення до ОГО" або "РРоЕ ОГО"
на робочому є ярлик ADSL.нажимаєм-берем підключити-аж тоді появляється інтернет
westua,Модем в режимі бріджа (моста) треба піднімати на ньому роутер ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) або купляти замість свіча додатковий роутер і вже на ньому налаштовувати РРоЕ зєднання (піднімати роутер) ... Якщо роутер планується брати без Вай-Фай то його ціна не дуже буде відрізнятися від ціни на мережевий свіч, зате працювати ця схема буде краще...
Дякую ще раз.Попробую підняти роутер.
westua, Так Тобі все одно свіч треба, може замість свіча краще взяти роутер ???
я б взяв но всі питання впираються в фінанси.Якщо я візьму роутер схема буде така сама
провід інтернету-->роутер-->від роутера окремо до аміко і до модема(а вже від модема до компютера)?
ПС включив в режим роутера інтернет нереально почав глючити)
westua, я б взяв но всі питання впираються в фінанси. Комутатор мережевий ASUS GX1005 5x10/100TX, Метал ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) - 10 дол., найпростіший роутер Маршрутизатор TP-Link TL-R402M ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])4x10/100TX - 14 долярів - різниця 35 грн.
схема така: езернет (лан) порт модему - 5 лан (інтернет,ван) порт роутеру, 1-4 порт роутеру до ПК і ресіверу. На роутері піднеімається РРоЕ аналогічно до модему...
ПС включив в режим роутера інтернет нереально почав глючити) Тому в таких випадках рекомендується окремий роутер
Скоріше за все зроблю так як ви кажете.
І ще і ще останнє питання. Від роутера до ресівера який кабель повинен йти?бо компютер в одній кімнаті а телевізор в іншій і тянути кабель діаметром 1см ой як не хочеться.
westua Вам прошу пана не догодиш - для того щоб не тягнути кабель треба брати роутер з Вай-Фай який як мінімум у 2 рази дорожчий за той що я Вам вибрав + Вай-Фай ЮСБ "свисток" який би без проблем підтримувався Аленом. Все це вийде долярів з 40 а може більше.
Протягнути кабель "вита пара" 5 кат. вийде значно дешевше...
конфлікт між бажанням зекономити і небажаням тянути кабель)
westua, Як я зрозумів Вас, прошу пана, в плані грошей задавила автентична українська тварина - жаба. :D
Так от , з цього приводу існує класна англійська приказка: "Ми не надто багаті щоб купляти дешеві речі". Хоча як на мене варіант роботи нету в Алена по кабелю значно стабільніший, чим через Вай-Фай. Єдине що прийдеться незамітно прокласти кабель. Це як на мене досить реальна задача.
Все рішив.Замовив wi-fi роутер + адаптер (підходить до аміко) = 125 грн.Бо кабель тянути взагалі не получиться та й wi-fi можливо ще пригодиться.
прошу пана, в плані грошей задавила автентична українська тварина - жаба.
Файно, тьозка :) Автентична українська тварина...я реально поржав. :)
Все рішив.Замовив wi-fi роутер + адаптер (підходить до аміко) = 125 грн. Що за усе 125 грн. ???
так за все 125.новий роутер з wi-fi 50 грн. і адаптер 75 грн.
westua,Що за роутер і свисток (точно марка модель) ??? І де такі ціни ???
І де такі ціни ???
Мені теж цікаво що то за роутер за 50грн.Може в Вашому магазині щось надибав[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Zhora15,Мені також цікаво dresmille, але автор посту кудись пропав, напевно шукає роутер з Вай-Фай за 6 долярів... :o
Ой, хлопці кого кого, а вас Українська автентична тварина точно давить:)Насміхатись не гарно,я за свої слова стараюсь відповідати.
Ось вам і роутер за 50 грн. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
вже купив,але потрібна ваша допомога в підключенні.
Ось вам свисток за 75 грн. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Ой, хлопці кого кого, а вас Українська автентична тварина точно давить:) Як я зрозумів це камінь в мій город :D , що ж попробую його парірувати :D
Ось вам і роутер за 50 грн. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
вже купив,але потрібна ваша допомога в підключенні. Купив що ??? Кота в мішку чи що - бо ні марки, ні виробника, технічної характеристики там немає ??? Або як кажуть у нас "Дурень платить двічі, а ідіот завжди" :D
Ловіть ще один камінь до колекції:cool:
Зправа є такі картинки коли на них нажати то видно модель роутера і марку
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Кіт був не в мішку а в досить пристойному фірмовому кульочку і перед тим як його купляти я обдивився його з хвоста до голови бо купляв з рук)
westua,От тільки не треба строїти з себе "вумного" - ті картинки , я бачив, але марка його мені ні про що не говорить. Виходячи з Ваших пізнань в галузі мережевих технологій щиро бажаю Вам успіхів на цьому нелегкому для Вас поприщі...
Та я і не строю, вам здалось.Як на мене роутер він і в Африці роутер.Навіщо так далеко йти в росії брат донного роутера sagem 2804 є досить популярним.На рахунок моїх знань в даній сфері - це чиста правда.Тому я і звернувся до вас.Бо як кажуть економісти "Якщо справою не займається професіонал, то справою займется центр банкрутства".
sat-prof
29.12.2012, 17:37
westua, скупий два рази тратить..перевірив на собі....
Рідко щось дешеве файне!
slavon,
Дасть 100 грн за настройку,роутер може і підійде,наскільки я памятаю в нього ого укртелеком,а ось на рахунок свистка я дуже сумніваюся....
westua,
Свисток треба брати ДЛінк 125 ,працює 100% (провірено на мому аміко)
sat-prof
повністю згідний.но тут ситуація:чоловік 60 років(приблизно) з села я так розумію діти за кордоном і прислали роутер а він не знав до чого його приліпити.
Zhora15
Дослухаюсь до вашої поради і напевне візьму D-link,але даний свисток тоже входить в список [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
даний свисток тоже входить в список
Вирішувати вам!!!
Zhora15,Та хай помахається сам з тим металоломом через вихідні. домі буде співати по іншому... :D
Zhora15,Та хай помахається сам з тим металоломом через вихідні. домі буде співати по іншому... :D
Ай як не файно.Мушу засмутити пана.Методом тику,тику і ще трохи тику, обливши потом весь роутер, я його настроїв.І був дуже радий коли мій телефон знайшов мережу wi-fi.Зараз лишилось зрозуміти, як поставити пароль на вайфай, так щоб часом не поділитись із сусідами інтернетом.tvsat-prof
Звідки такий негатив до мого скромного акаунту?)Я ж нікого не обманув,нікого не образив.Тут говорять що я жадний,мушу сказати, що в нашій країні поняття жадний-бідний-економний тотожні.І їх можна приписати всім хто рано не зчишчає сніг з Лендкрузера Прадо.
Тут говорять що я жадний,мушу сказати
А дійсно Славко,чого ти наїхав я паровоз,як каже мій дід,хто як хоче так і др....,Тай тюнер у нього диви який хороший.Я би вам допоміг,но я дуб у справах мережевих ,без гугла кроку ступити не можу,старий пам"ять вже не та, я більше по ба...(короче в іншій галузі пробую працювати)
А дійсно Славко,чого ти наїхав я паровоз,як каже мій дід,хто як хоче так і др...., Я наїхав ??? З чого Ти взяв друже ??? Я просто від щирості душі хотів людині допомогти. бачу моя допомога не потрібна. Ну що ж буває....
Та як не потрібна?Донедавна я про супутникове телебачення чув тільки по радіо)Тому в даній темі я ноль.І радий можливості поспілкуватися з людьми в яких є знання і досвід на цьому форумі.
vovchik 5
12.02.2013, 11:05
Допоможіть в тюнері Амико Алиен SHD 8900 не відкриваються навіть канали закодовані biss як ввести ключі і киди?
ключі і киди?
В папку var/keys/SoftCam і запустити плагін(ему) mgcam
Якщо не знаєш де це,то бери гугел і вивчай Лінуксові тюнера з нуля!!!!
vovchik 5
12.02.2013, 12:15
А де брати ось це F 19D219D3 01 під час редагування ключів компом?
19D2
SID каналу(кнопка інфо+червона)
19D3
Vpid каналу переведений з Dec(кнопка інфо+червона) в Hex (з допомогою калькулятора)
vovchik 5, F - це просто буква яка означає кодування БІСС
19D2 - це SID, 19D3 - vpid ( рідше apid) каналу
00 і 01 - поредкові номера ключів.
Скачайте на форумі готовий SoftCAM
vovchik 5
12.02.2013, 15:50
А як загрузити канали з флешки на AMIKO 8900?
twerdowus
16.02.2013, 20:57
vovchik 5,
записати все на флешку форматовану фат32 для прошивки тюнера аміко але спочатку видалити всі канали
прошивка є [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
...заливать канали в реси так : На флешку список каналов в корневий каталог, далі- в тюнері _ меню-система-обновить-преобразование настроек- для загрузки з флешки каналів нажимаєм зелену кнопку на пульте (Load), а для збереження списку каналів - жмем output.
а список каналів візьміть тут---[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
twerdowus
17.02.2013, 01:31
підскажіть вирішення такої проблемки-хочу дивитись онлайн тв на аміко через оперу потрібно я так думаю плагін можливо в когось є?або якесь руге вирішення цієї проблеми.
хочу дивитись онлайн тв на аміко через оперу потрібно я так думаю плагін можливо в когось є?або якесь руге вирішення цієї проблеми.
Через Оперу,ну ніяк не можливо,а інше вирішення Веб тв..... більше ТУТ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Всім привіт! Придбав аміко8900, завантажую плагін все проходить грузиться, захожу в меню плагін його там нема, підкажить пошагово що та як бо вже дах рве. Дякую
korneef,
Скачай плагіни ТУТ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ,розпакуй, папку (plugin) в корень флешки(флешка має бути в FAT32)....Онови плагіни і все появиться . Вставляєш флешку з папкою plugin ,появляється напис оновити плагіни жмеж ДА ,йде оновлення, тюнер перегружається, знову буде оновити плагіни жмеж НІ.... витягуєш флешку .... Або краще скачай плагіни ТУТ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Дякую! Я мабуть не тек висловився, я все так і роблю. Рес бачить флеш встановлює потім перезагруз жму ні. Я питаюсь загрузить 3к плагін без інета, після загрузки в меню плагін його нема а всі інши є там аж 14 штук встановлено.
Тобто я не можу запустити 3к.
Тобто я не можу запустити 3к. Про який конкретно плагін йде мова ??? mcas or oscam чи якісь інший ??? Задавайте питання більш конкретно, бо екстрасенсів на форумі немає і їх поява на форумі найближчим часом не передбачається ???
Хочу дивитись триколор на халяву, екстрасенсів мені не треба. Після загрузки плагіна його нема в меню плагінів. Роблю все як написано, з цім девайсом маю діло другий день.
Тобто я не можу запустити 3к.
Дивіться ТУТ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) стаєте на любий канал(наприклад первий),запускаєте плагін мкас і чекаєте поки не AU кнеться!!!
запускаєте плагін мкас і чекаєте поки не AU кнеться!!![/QUOTE]
Дякую друже!!! То він був в загальному списку плагінів а я шукав що з"явиться ше просто plagin а потім його треба активувати. Все запрацювало десь через 2 хв. Змене пивасикukrprof
Хто підкаже? Хочу поміняти шрифт бо в ресивери стоїть шрифт трохи більший за блоху, скачав, скинув на флеш, пребую зкинуть в ресивер - воно мені видає "шрифт контактує із системним шрифтом". Що я роблю не так і як правільно змінити шрифт (для сліпих)???
arki Візьми один із шрифтів на ПК (c:\windows\fonts), наприклад ariblk.ttf зкопіюй його в якийсь інший каталог, перейменуй так як іменується системний шрифт Шпарку, потім закинь його в ресівер /root/spark/AppRes і рестарт ресіверу
Ghekaxel
15.09.2013, 16:32
Доброго дня. Тільки придбав собі антену та тюнер Амико 8900 сшд, поки що нічого не розумію. В мене немає багато каналів взагалі в списку, а такі канали як : "интер +, интер, ...."взагвлі не показують. Моживо хтось підскаже, що мені , та яким способом потрібно встановити?дякую)
Доброго дня. Тільки придбав собі антену та тюнер Амико 8900 сшд, поки що нічого не розумію. В мене немає багато каналів взагалі в списку, а такі канали як : "интер +, интер, ...."взагвлі не показують. Моживо хтось підскаже, що мені , та яким способом потрібно встановити?дякую)
напишіть мені в личку ваші контакти скайп,ICQ або пошту я свами зв'яжуся допоможу
Ghekaxel, Запросіть на допомогу кваліфікованого установщика, бо судячи з усього Ви самі не зправетесь...
emubiss,Допомагати можна тому хто хоч трохи розбирається в галузі SAT TV ...
sattel77
15.09.2013, 17:36
Ghekaxel, одне вам хочу пiдказати що непотрiбно перешивати тюнер, бо ви з таким рiвнем знань(поки що) можете його легко "убити", або на "бомбу" нарватись.
Ghekaxel
16.09.2013, 21:13
Дякую, все працює!
можливо хто підскаже, як окремо добавити "ТРК Украина" , загально сканую супутник "Астра" так його не знаходить, вже все передивився...:eek:
Ghekaxel, Проскануйте ТР 12130/V/27500
Ghekaxel
16.09.2013, 21:23
сканував, не знаходить(
Ghekaxel, Це як ??? Інші ТР, наприклад 11766Н, 12073Н сканує ???
Ghekaxel
16.09.2013, 21:29
Знайшов ТРК Украина, але він заблокований- платний!
Ghekaxel,
А ukraina SD ,знаходить???? він в бісс
Знайшов ТРК Украина, але він заблокований- платний!
Ghekaxel
16.09.2013, 21:33
ооооо, є дякую!!!!Україна СД- це він і є!))
Привіт всім! а в ньому вихід на 12v є? а то я дивлюсь в меню порт 12вт прописується...
arki,По моєму ні ... А навіщо ??? Перемикач 0/12В це анахронізм, ресівер нормально працює з комутаторами по протоколу дісік 1,1/1,2
slavon, у мене горинич окремо та і на відстані від решти тарілок іде і ніяк (із -за яблунь) не віходить по іншому. тільки так...
arki,Так що заважає поставити дісік 1,1 замість комутатора 0/12В і налаштувати каскад дісіків 1,1 + 1,0 ...
Або ви не зрозуміли щось- або я не зрозумів, дивіться:
"горинич" мій стоїть на відстані 30м від будинку(ближче не виходить). На будинку стоять ще дві тарілки 75е. 53е+36е. В будинок іде два кабеля, один від горинича інший від решти двох тарілок... поясніть що можна зробити крім що комутація на 12в???
ТЯНУТИ 4 кабеля від "горинича"(4 бо там ще й 19е) по 30м або навпаки-не цікаво:o
arki, у мене така сама ситуація як у вас + ще 90*, до тюнера іде два кабеля ч-з комутатор 12v.
arki, у тому місці де у тебе сходяться ці два кабеля, став замість 0/12В, дісік що працює по протокому 1,1 (4, 6, 8 чи 10 портовий не має значення) , на 1 порт того дісіку включаєте чотирьох голового , на 2 - інші 2 антени ...
arki, у тому місці де у тебе сходяться ці два кабеля, став замість 0/12В, дісік що працює по протокому 1,1 (4, 6, 8 чи 10 портовий не має значення) , на 1 порт того дісіку включаєте чотирьох голового , на 2 - інші 2 антени ...
а потім відповідно прописати конвертери по протоколах 1,1 + 1,0?
Не знав цього......:eek:
arki,Ну так. Дісік 1,1 раджу брати Ортон, йому в каскад 1,0 також бажано Ортони ... У мого брата так працює, з Ву+ УНО, антена на 31,5Е+З6Е+39Е винесена метрів на 30 від трьохголового ...
Підключення дісеків на різний смак..Каскадне підключення по рекомендації Славіка...
Привіт всім! а в ньому вихід на 12v є? а то я дивлюсь в меню порт 12вт прописується...
Порт в останній момент передумали прикручувати, ні його нема,хоча в неті навіть можна знайти фото де він вроді як Є... Вивести його також неможливо(один знайомий пропував) ,а в меню він дійсно є,хоча навіщо він,дивисть що написав Славко!!!
slavon,
Славко спешу треба 1/4 і потім його комутувати в 1/6,8,12,16 по протоколу 1,1 ,в мене так і працює все,давно так підєдную,ще коли у Львові жив ,антени були розкидані по балконах і криші!!!
Zhora15, Не знаю dresmille, по-моєму дісіки 1,0 не вміють далі пропускати команди керування, тобто відразу після ресіверу ставиться 1,1 (або 1,2) дісік, далі 1 або декілька дісіків 1,0, тобто так як показано у файлі diseqc11using.rar ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Так ???
slavon,
Дивись три антена по три голови, комутуємо їх в 1,0 виходить три дісика,потім з порта тюнер тянемо до дісика-свіча 1,1 (1,2,3 порт(наприклад порт не має значення) і від дісика -свіча 1,1 виводимо через порт тюнер до тюнера .... в тюнері виставляємо в 1,0 порт дісика 4 портового в 1,1 порт дісика-свіча .... якось так
так як показано у файлі diseqc11using.rar
Особисто в мене так не працювало,працював лише перший порт,треба брати дісик-свіч 1/6,8,12,16!!!
sokol2007
07.10.2016, 14:54
який мені встановити oscam на Gi8120(спарк) для шарінга(нтв+), і де скачати з останньому зміною..
Igor1031
17.12.2018, 15:56
спарк не грузится ...выход один -энигма.
виход -заміна конденсаторів на материнці
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010