Показати повну версію : Обговорення та запитання по ORTON(Оpticum) Х405/406 HD
VADYA777
04.02.2012, 23:25
Огляд, обговорення та запитання по ORTON(Оpticum) Х405/406 HD
Opticum HD X405p X406p
Супутниковий ресивер Opticum HD X405p
Характеристики:
-Новий чіпсет ALI M3606
-Слот для смарт-карт Conax
-Підтримка SD / HD (MPEG2 / MPEG4 H.264), DVB-S, DVB-S2
-Висока продуктивність дозвіл відео - HDMI, YPbPr
-Стандартна чіткість відео вихід - SCART, RCA
-Підтримувані дозволу відео - 576p, 720p, 1080i, 1080p Full HD
-Дисплей на передній панелі - LED 4-значний
-Цифровий аудіовихід S / PDIF - коаксіальний
-Аналоговий аудіовихід - RCA стерео
-Оновлення програмного забезпечення по USB, RS-232C
-0/12V Вихід для підключення зовнішніх пристроїв
LAN-роз'єм (Ethernet)
-USB-роз'єм сумісний з USB 2.0 стандартом
-Низьке споживання енергії в черговому режимі (менше 1 Вт)
-Автоматичний перехід в режим очікування після 3-х годин роботи приймача для економії енергії
-Підтримка DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 і USALS
-Електронний програмний гід - EPG
-Багатомовний меню
-Time Shift (відео пауза, перемотування)
-PVR Ready - можливість запису на зовнішній накопичувач USB
-Функція «сліпого пошуку»
-Батьківський контроль для каналів і меню
-Швидке перемикання каналів
-Можливість створення власних списків каналів
-Можливість створення списку обраних (кращі групи)
-Функції редагування каналів - видалення, блокування, пропуск, перемістити, перейменувати
-Підтримка субтитрів
-Підтримка телетексту
-Вбудований декодер Dolby Digital (мікшування в стерео)
-Підтримка USB HDD
Колір - чорний
Розмір - 280 мм х 55 мм х 235 мм
Вага (нетто) - менше 2 кг
VADYA777
05.02.2012, 00:00
NEW Opticum HD X405p/X406p
Станом на 02/01/2012 2 є новий приймач від компанії Opticum>
Opticum р X405 1080p Full HD супутниковий ресивер 89.00 EUR
· Цифрового супутникового телебачення, включаючи HDTV
Full HD 1080p Чіпсет · Новий
· Conax читання карт пам'яті
З X Opticum HD 405P високої чіткості телеглядачів до досвіду і безліч мультимедійних в той же час. У поєднанні з зовнішніх накопичувачів USB пристрою до приймача перетворилася в мульти-вражаючу друк центр, фільми і музику з декількох форматів магію на будь-якому телевізорі. Особистими улюблені програми можна отримати в чудову якість зображення. Ethernet і Wi-Fi функція дозволяє завантажувати файли з зовнішніх мереж зберігання даних, а також поточний прогноз погоди для Вашого місця розташування.
Висока роздільна здатність, повністю цифровий, кристально чисте
· HDTV DVB-S2 тюнера для чітких зображень
Вихід HDMI для повноцінної передачі цифрового ТВ передачі
· Обробка сигналів декількох позицій супутник (1.0 DiSEqC, 1.1, 1.2 і USALS)
Запис зробити легко
· USB порт для жорсткого диска / пам'яті ·
через USB-Wi-Fi модуль може бути підключений
· Електронний програмний гід для більшої ясності
Необмежений прийом
· Conax слот для прямого платного ТБ прийом
· 4-розрядний світлодіодний дисплей
· Надійна безпека від дитини
Відкрийте для себе способи мультимедіа
· Відтворення мультимедійних файлів (фотографій, музики) безпосередньо до телевізора
· Відео ігри для рекламних пауз
Підключення до будь-якого рішення домашнього кінотеатру
HDMI 2x SCART USB S / PDIF COMPONENT RS232 Ethernet
Високо енергоефективних (<1 Вт в режимі очікування)
Багатомовне меню: англійська, французька, німецька, грецька, італійська, португальська, іспанська, російська, арабська, турецька, і багато іншого.
(Ш х В х Г: 280 мм х 70 мм х 235 мм, вага: 2.5 кг)
Opticum р X406 1080p Full HD супутниковий ресивер 99.00 EUR
· Цифрового супутникового телебачення, включаючи HDTV
Full HD 1080p Чіпсет · Новий
· Conax читання карт пам'яті
- CI слот модуля
З X Opticum HD 406P високої чіткості телеглядачів до досвіду і безліч мультимедійних в той же час. У поєднанні з зовнішніх накопичувачів USB пристрою до приймача перетворилася в мульти-вражаючу друк центр, фільми і музику з декількох форматів магію на будь-якому телевізорі. Особистими улюблені програми можна отримати в чудову якість зображення. Ethernet і Wi-Fi функція дозволяє завантажувати файли з зовнішніх мереж зберігання даних, а також поточний прогноз погоди для Вашого місця розташування.
Висока роздільна здатність, повністю цифровий, кристально чисте
· HDTV DVB-S2 тюнера для чітких зображень
Вихід HDMI для повноцінної передачі цифрового ТВ передачі
· Обробка сигналів декількох позиціях супутників (1,0 DiSEqC, 1.1, 1.2 і USALS)
Запис зробити легко
· USB порт для жорсткого диска / пам'яті ·
через USB-Wi-Fi модуль може бути підключений
· Електронний програмний гід для більшої ясності
Необмежений прийом
· Conax слот для прямого платного ТБ прийом
· 4-розрядний світлодіодний дисплей
· Надійна безпека від дитини
- CI слот модуля
Відкрийте для себе способи мультимедіа
· Відтворення мультимедійних файлів (фотографій, музики) безпосередньо до телевізора
· Відео ігри для рекламних пауз
Підключення до будь-якого рішення домашнього кінотеатру
HDMI 2x SCART USB S / PDIF COMPONENT RS232 Ethernet
Висока енергозаощадність (<1 Вт в режимі очікування)
Багатомовне меню: англійська, французька, німецька, грецька, італійська, португальська, іспанська, російська, арабська, турецька, і багато іншого.
(Ш х В х Г: 280 мм х 70 мм х 235 мм, вага: 2.5 кг)
Підкажіть як заново відсканувати вже існуючий транспонтер.
Я вибрав супутник, транспонтер. Тип Поиска вибираю транспондер, нажимаю OK питає "Удалить текущую позицию"?
Якщо підтверджуєш то канали які були на даному транспонтреі видаляються і скануються заново - і будуть вже в кінці списку :confused:
15.04.2012, 16:47
Христос воскрес!
Як ввести BISS ключ знаю. Як його запам"ятати - не знаю. Якщо і виходить, то випадково і з 100-го разу. Яка послідовність дій повинна бути?
VADYA777
15.04.2012, 22:49
Підкажіть як заново відсканувати вже існуючий транспонтер.
Я вибрав супутник, транспонтер. Тип Поиска вибираю транспондер, нажимаю OK питає "Удалить текущую позицию"?
Якщо підтверджуєш то канали які були на даному транспонтреі видаляються і скануються заново - і будуть вже в кінці списку :confused:
Правильно ,якщо ти підтверджуєш (OK) то видалить і просканує заново а якщо поставиш в тому віконцю( нет)то канали в списку залишаться і просто доскануються!!!
VADYA777
15.04.2012, 23:12
Христос воскрес!
Як ввести BISS ключ знаю. Як його запам"ятати - не знаю. Якщо і виходить, то випадково і з 100-го разу. Яка послідовність дій повинна бути?
Воістино Воскрес!!!
Заходиш (в патч меню) -заходиш в biss -(додать)вискочить строчка з нуліками-пишеш -(циферки циферками)-буковки зліва в таблиці штрибаєш курсором і там є під буквами червонаOK-то і є память-натискаєш.Далі F1-та прописуєш частоту+швидкість потока+сід і ОК.
Ось така арифметика прошу Пана!!!
beduk007
16.04.2012, 09:59
Христос Воскрес!!! Підскажіть чайнику пліз orton hd x405p (версія NW gs36_06_ca_lan /SW 1.07.4130) не вдаеться налаштувати інтернет (роутер Dir-615E4 прошивка DD-WRT v24-sp2 (03/19/12) stb) підключено кабелем RG-45 Кабель провіряв, пробував автоматом налаштувати не йде, Ip роутера 192.168.1.2 І як налаштувати шару,супутники Sirius,Amos,Hotbird. Дякую за розуміння я в тій справі новачок. P.S І взагалі чи вдалу модель я придбав ціна 75$
Потрібно прописати вручну праметри мережі у ресівері
наприклад
на роутері
ІР: 192.168.1.2 (у lan налаштуваннях роутеру)
маска підмережі - 255.255.255.0
Параметри шлюз по замовчуванню і DNS можна не заповнювати
На ресівері:
ІР: 192.168.1.30
шлюз по замовчуванню (Gatway) - 192.168.1.2
DNS #1 - 192.168.1.2 (якщо на роутері у Вас піднято кешуючий DNS, якщо ні то прописуємо будь-який фрішний DNS з нету наприклад 8.8.4.4
DNS #2 - 8.8.8.8 (Налаштування DNS потрібні для того випустити ресівер через роутер в нет)
Потім попробувати пінганути (команда ping 192.168.1.30) з ПК
beduk007
16.04.2012, 10:50
красно дякую зара попробую,доречі на вашому сайті SW старішоі версіі,у мене стоіть 1.07.4130 так купив, якщо треба, поясніть я злию з ресівера і залию на форум
Налаштування на ресівері
Адрес 192.168.1.30
Мас 00-13-18-84-аb-cf
Маска сети 255.255.255.0
Маршрутизатор 192.168.1.2
DNS 1 8.8.4.4
DNS 2 8.8.8.8
internal port 2459
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Підскажіть що не так ??? Дякую
На компі пінг е
Хтось підтримае мене в моій ситуаціі?ukrprof
beduk007, На ПК нет є ???
Я б взагалі я б вирубав на роутері DHCP та перейшов би на статичну ІР адресацію, наприклад на ПК:
ІР: 192.168.1.1
шлюз по замовчуванню (Gatway) - 192.168.1.2
DNS #1 - 192.168.1.2 (якщо на роутері у Вас піднято кешуючий DNS, якщо ні то прописуємо будь-який фрішний DNS з нету наприклад 8.8.4.4
DNS #2 - 8.8.8.8 (Налаштування DNS потрібні для того випустити ресівер через роутер в нет)
Потім прописав би у ресівері замість сереру шури наприклад [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) і пробував би його з ресіверу пінгувати. Таке перевірка дала б впевненість що ресівер справно бігає в нет...
Більше особисто не маю Вам чим допомогти, бо надаю перевагу ресіверам на базі OS Linux з Е2, а останній ресівер класу orton hd x405p в мене був пів року назад, тай то orton hd x403
beduk007
16.04.2012, 11:27
І на тому дякую ,на компі нет е 30mb ,зара попробую змінити. Дякую
P.S на мережу це не вплине? бо е ще пару машин,
Вплине доведеться перевести всі ПК, ресівери та інші пристрої на статичну адресацію або DHCP на роутері не вирубуйти...
У Вашій ЛОМ не повинно бути двох пристроїв з однаковим ІP
Привіт.
Чи може хтось пригостити списками каналів для Orton X405 під 4 супутники:
- Sirius (Astra) 4.8e
- Amos 4w
- HotBird 13e
- Ewtelsat 36e (+++)
бажано з фаворитами. Буду вдячний ukrprof
Привіт.
Чи може хтось пригостити списками каналів для Orton X405 під 4 супутники:
- Sirius (Astra) 4.8e
- Amos 4w
- HotBird 13e
- Ewtelsat 36e (+++)
бажано з фаворитами. Буду вдячний ukrprof
А тут дивився [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Andrey070192
22.09.2012, 15:02
Добрий день!
Підкажіть будь-ласка , чи працює ортон405 з напряму з модемом ???
VADYA777
22.09.2012, 15:23
Добрий день!
Підкажіть будь-ласка , чи працюєOrtonХ405 напряму з модемом ???
Працює!!!
Andrey070192
22.09.2012, 15:33
Працює!!!
Дякую.... А з модемом HUAWEI E1550 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) від ОГО мобільний.....
VADYA777
22.09.2012, 16:08
Дякую.... А з модемом HUAWEI E1550 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) від ОГО мобільний.....
Нажаль нема в мене такого модема щоб попробувати чи працює а от з Wi-Fi модемом - Allnet. All0234 mini(Ralink 5370) --> WPA
- Opticum W4 ---> WEP128Bit,WPA(TKIP)
- Opticum W5 ---> WEP128Bit,WPA(TKIP) працює точно !!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
USB-WiFi адаптер OPTICUM W5 150Mbps (безпроводний)
WIRELESS USB-WiFi мініатюрний адаптер OPTICUM 150Mbps має маленькі розміри і дозволяє з'єднувати пристрої по мережі WI-FI на відстані до 50 метрів.
Якщо підключити супутниковий ресивер до Wi-Fi роутера або модему, ви зможете переглядати Інтернет сторінки без комп'ютера на великому екрані телевізора. А USB Wi-Fi адаптер OPTICUM допоможе обійтися без проводів,
працює з такими ресиверами, як: ORTON 405, OpenBox S4, OpenBox S6, Optibox Anaconda HD
Також, вже працює з GI-8120, AMIKO 8900, GM SparkReloaded!
Технічні характеристики WIRELESS USB ADAPTER OPTICUM:
Сумісність з IEEE802.11 b / g / n
Підключення через USB2.0
Швидкість передачі даних до 150 Мбіт / с
Шифрування - 64/128-bit WEP, WPA, WPA2
2 режими роботи: режим інфраструктури та Ad-Hoc
Максимальна дальність дії: 50 м
Вбудована Wi-Fi антена 2dBi
VADYA777
24.09.2012, 12:25
Кардшарінг без комп'ютера на роутері D-Link DIR-320
Для того, щоб дивитися платні пакети супутникового телебачення без комп'ютера, використовується роутер D-Link DIR-320, перепрошитий прошивкою з програмою mpcs для шарінга. Дозволяє підключити дротовий Інтернет або бездротової у вигляді мобільного телефону або usb модему.
Є досвід підключення до роутера різних USB модемів від операторів "Київстар", "МТС", "PeopleNet", "Мегафон" і т.д. На відміну від комп'ютера роутер не шумить, споживає дуже мало електроенергії і набагато стабільніше працює. Крім цього роздає Інтернет з мережевого кабелю і Wi-Fi.
Підключивши USB модем до прошиті роутеру, в якому прописані конфіги MPCS під оператора платного супутникового телебачення "Триколор" ми отримали стабільний і якісний перегляд.
1. Роутер з вмонтованим COM портом для підключення до супутникового ресівера через com порт нульмодемним кабелем і з підключеним USB модемом HUAWEI E1550 або ZTE MF170 під будь-якого мобільного оператора стільникового зв'язку в тому числі і 3G. У комплекті 1,5 метра нульмодемним кабелю і 1 метр мережевого кабелю.
Або те ж саме, але з модемом CDMA "Peoplenet" або "Інтертелеком" SIERRA 595U або Pantech UM 150. На фото роутер з CDMA модемом SIERRA 595U підключений до супутникового ресівера Orton (Globo) 4100.
2. Роутер з вмонтованим COM портом, прошитий спеціальної прошивкою для кардшарінга, для підключення до супутникового ресівера нульмодемним кабелем без USB модему. Мається на увазі, що у вас є дротовий Інтернет. У комплекті 1,5 метра нульмодемним кабелю і 1 метр мережевого кабелю.
3. Роутер без com порту, прошитий спеціальної прошивкою для кардшарінга, для підключення до супутникового ресівера через LAN (мережевий кабель) з підключеним USB модемом HUAWEI E1550 або ZTE MF100, ZTE MF170 під будь-якого мобільного оператора стільникового зв'язку в тому числі і 3G.
У ресівері має бути LAN роз'єм. У комплекті 1 метр мережевого кабелю. На фотографії роутер D-LINK DIR-320 підключений до HD тюнера Orton 403p за допомогою мережевого кабелю. У роутері піднятий Інтернет за допомогою USB модему Huawei E1550. Показує HDTV канал "Спорт HD" з пакету "НТВ +".
Швидкість Інтернету не так важлива як стабільність. Якщо Інтернет буде перериватися, відповідно буде перериватися і зображення на екрані телевізора.
Роутер з підключеним до нього USB модемом, можна використовувати для прийому Інтернету по WI-FI на ноутбук, щоб обходитися без проводів і в будь-якому місці вашого будинку завантажувати ігри, програми з сайтів. До роутеру також можна підключити мобільний телефон і теж отримати бездротовий Інтернет.
Як подивитись який на каналі потік, кодування, Ident?
Як подивитись який на каналі потік, кодування, Ident?
Напевно кнопка INFO [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Побався з нею!!! Нажми два рази якщо треба,подивися які підсказки(тіпа деталі)
grendolis
03.11.2012, 20:56
Доброго вечора всім . У мене здох OrtonHDX405p ,блок живлення там у первічних цепях стоїть така маленька мікросхемка блоха не можу прочитати її може хтось стикався з такою поломкою?
Добрий вечір хлопці може хтось підскаже є антена на амос сіріус з другого боку будинку антена на 75 як що взяти звітам перемичку до себе до дісека 15 метрів кабелю чи буде показувати Дякую
до дісека 15 метрів кабелю
При таких довжинах кабеля ніяких проблем не повинно бути.
sat-prof
03.11.2012, 21:44
grendolis, можна фото бж?
LEXSUS, Запросили на ремонт антени на якій були 3 октоконвертори
6 ресів працювало а 2 ні,заміна DisegC нічого не дала. Кабель -довжина 47м. на лінії стояли проміжні підсилювачі,замінив зєднанням(бочка) різниця в сигналі не відчутна.
Так що 15м не довж.
grendolis
08.11.2012, 20:35
Дякую SAT-PROF що відізвались фотку виложу пізніше. зблока живлення виходить тільки одна напруга 12-14 вольт провірити не мжливо бо блок не процює стоїть на вихідну напругу конденсатор 1500мкф. 16вольт я подав напругу здругого блока живлення все працює .
Доброго вечора SAT-PROF Мікросхему я все таки прочитав брав аж дві лупи AAJFH що за назва не розумію з неї йде на оптопару на вторічні цепі.
Ще забув написати ця мікруха AAJFH коротить SAT-PROF ви з таким блоком живлення не стикались?
sat-prof
08.11.2012, 20:52
Ви помилились останім символом там AAJFF я думаю що це клон SG6848. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
pdf/pdf/90301/ETC/SG6848.html
Її випаяйте та замалюйте підключення, живлення де корпус ітд...
Ще фото якісне бажано!
Тюнер напевне грозовий!
Хто вкурсі на яких софтах працює "цьоця Шура" +++ХД з новим ідентом 0500 050В00 ???
grendolis
15.11.2012, 18:16
Доброго вечора SAT-PROF переробив я блок живлення для ORTONA HDX405P я писав на форумі що здохла мікруха AAJF (SG6848) не знайшов такої і переробив блок живлення на 5L0380 схему обвязки взяв з сайту [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] може комусь знадобиться.
kreshnot
15.11.2012, 19:29
Доброго вечора SAT-PROF переробив я блок живлення для ORTONA HDX405P я писав на форумі що здохла мікруха AAJF (SG6848) не знайшов такої і переробив блок живлення на 5L0380 схему обвязки взяв з сайту [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] може комусь знадобиться.
Молодець що зробив,впринципі на БЖ можно тулити любий ШИМ.А на форумі і без того сайту схем хватає,відкрий схему опена х800 і паяй
Доброго вечора!
Чи можливо дивитися "шару " через RS232 на Х405 ? Пробував через ЛАН - процює , а от через ком порт - ну ніяк...
Вкрай потрібно.
GREK71, Чи можливо дивитися "шару " через RS232 на Х405 ? Ні !!! а от через ком порт - ну ніяк...
Вкрай потрібно. Навіщо ??? Ніяк не в'їду в доцільність такої потреби ...
Підкажіть будь ласка як просканувати цей тюнер (Opticum x405p)
Подскажите пожалуйста как просканировать этот тюнер (Opticum x405p)
Підкажіть будь ласка як просканувати цей тюнер (Opticum x405p)
Сьогодні придбав Orton HD X405p. Пробую освоїти. Заходжу на USB-флеш: папки бачить, відеофайли ні... В чому річ?
Версія H/W GS3606_CA_LAN
Версія S/W 1.07.3848
romak81 Які тип (розширення) цих файлів ??? Як правило ресівери даного класу підтримують avi відеофайли кодовані стандартним DivX, рідше Xvid + стандартний mpeg кодер звуку в цих файлах, всі решта варіанти кодерів контейнеру avi не підтримуються. Також без питань, по ідеї, мають підтримуватися стандартні mpeg2 кодовані відеофайли (vob, mpg, mpeg, bin файли з ДВД, Відео-СД дисків). Простіше кажучи медіа-плеєр з них ніякий...
А взагалі Orton HD X405p це зовсім не той ХД ресівер який варта було брати. Більше з цього питання у нас тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), раджу почитати хоча б декілька сторінок цієї теми.
romak81 Які тип (розширення) цих файлів ???
Взагалі нічого не бачить!!! В контейнері AVI (ні DivX ні XviD) мpg, VOB, MKV MP4, - ноль!! Під кінець закинув JPG, навіть картинок нема. Причому структура папок на флешці відображається, тільки їх бачить пустими...
Створив тюнер на флешці test_write1.dvr і test_write2.dvr і папку Alidvrs2. Що? Навіщо?
Напевне бракований...
А взагалі Orton HD X405p це зовсім не той ХД ресівер який варта було брати.
Дружня пропозиція, при можливості, поміняти на щось краще?
Хороша мисля приходить опісля...
Хоч, на превеликий жаль, цей форум знайшов аж після покупки...
у нас тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), раджу почитати хоча б декілька сторінок цієї теми.
Прочитав всі сторінки. Двічі. durak Голова квадратна. Виникло декілька питань, але їх задам вжетут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
У мене ортон 405,мені подобається,поки все нормально
Vova88 Воно подобається та виглядаю ніби все правельно, але тільки до тих пір поки один з улюблених провайдерів що не будь не "вчудить" . Більше з того питання я висловився тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) boris Ага не було проблем з шарою..., а перехід +++ з 023700 на 040600 ??? На лінуксових ресіверах з mgcamd все правилось в тягу 5 хв в конфігураційних файлах, а на Ортон 403ХД довелось чекати прошивку на протязі 2 тижнів... Читаємо вищевказану тему. Дуже бажане печечитування цієї теми ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ввечері на сон і зранку відразу після сну - може тоді ви усі зрозумієте різницю між ХД-металоломом на Алі-проці та лінуксовими ресіверами (на mips & sh4 процах, відкритий Лінукс)...
slavon, друже, ну подобається йому Ортон 403ХД, ну нехай, нащо людину заставляти міняти віру? :) Пізніше він і сам прийде до висновку, що краще, а що ні на даний момент...
нащо людину заставляти міняти віру? :) Пізніше він і сам прийде до висновку, що краще, а що ні на даний момент... Віра однієї людини це звичайно добре :D, але як Ти сам розумієш тезко, є дуже погано коли вона поширюється на знайомих, родичів, співробітників, клієнтів, форумчан і стає догмою... Настає один прекрасний момент описаний мною постом вище і все - кіна нема. Тоді поширювач догми стає не при-ділах, а своїх одновірців відсилає до інших, що б ті щось врадили... А що можна порадити коли підтримка ресіверу закінчена, команди яка ввозила ті реси та відповідно замовляла софт тако ж нема...
Та треба було почитати раніше,ну нічого гроші невеликі я взяв за 500,буду купляти другий рес. пораджуся з вами
а перехід +++ з 023700 на 040600 ??? На лінуксових ресіверах з mgcamd все правилось в тягу 5 хв в конфігураційних файлах, а на Ортон 403ХД довелось чекати прошивку на протязі 2 тижнів...
Як це так? В мене на 9500му ,остатнє ПЗ вийшло ,ще за царя гороха,все працювало на ура, правда трошки повільніше відкривалися канали,після зміни іденту....А на аміко так взагалі можна не ставити ні пріоріті ні ігноре і так все паше,правда пріоріті я поставив щоб швидше канали відкривалися а ігноре видалив к "бабушкє"
Як це так? В мене на 9500му ,остатнє ПЗ вийшло ,ще за царя гороха,все працювало на ура, правда трошки повільніше відкривалися канали,після зміни іденту.... Тобі посщастило друже..., але це скоріше виняток чим правило ...
А на аміко так взагалі можна не ставити ні пріоріті ні ігноре і так все паше,правда пріоріті я поставив щоб швидше канали відкривалися а ігноре видалив к "бабушкє" ну так це необов'язкові файли і без них в принципі можна обійтись... В кого вони були прийшлось в пріоріті і реплейсі ставити 040600 замість 02700, а в ігнорі навпаки. Вся процедура редагування файлу в текстовому редакторі і заміна файлів склала на 1 ресівері 5 хв... на інших менше 1 хв...
Slavon a є якась інфа,що виробник може припинити писато софт для цих тюнерів?
Vova88,Інфи нема але як правило виробник припиняє софтову підтримку приблизно через 1 рік після завезення/випуску останньої партії або раніше після клонування ресіверів деякими недобросовісними україньсько-китайськими постачальниками-виробниками...
А що тоді робити викидати його?
Якщо з дня покупки пройшло менше 2 тижнів - повернути продавцю без пояснень...
Та пізно вже 3 місяці пройшло
Vova88, Співчуваю...
Можете продати комусь по дешовці, як б/у . Доложити в взяти нормальний рес на відкритій ОС Лінукс...
Доброго дня я прочитав про роутер у мене модем від київстару,можна купити роутер і дивитися шарінг без компютера???
Vova88,Можна... Рекомендую D-Link DIR 320NRU або щось краще з підтримкою 3Ж/ЖПРС ЮСБ модемів
VADYA777
28.12.2012, 20:51
Доброго дня я прочитав про роутер у мене модем від київстару,можна купити роутер і дивитися шарінг без компютера???
100%- див повід.№19 в цій темі.Там описано роботу роутера старішої моделі.На новій працює аналогічно+вайфай!!!
У мене ресівер ортонх405,шарінг через езернет,кофіг.шарінгу прописана в ресівері,можна знайти недорогии роутер просто для шарінгу???
Slavon я подивився в інтернет магазині він коштує 250грн,то нормальна вартість я б купив,просто питання чи потрібна для нього висока швидкість інтернету,на київстарі шв.маленька,но через комп шарінг у мене йде стабільно без затиків???
Vova88, Маршрутизатор Wi-Fi D-Link DIR-320/NRU до 150Mbps, 802.11 n/g, 4x10/100TX, 1xUSB ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) - 29$
Тут основне ЮСБ порт з підтримкю модемів...
30доларів це і є 250грн,питанання у тому ч швидкості київстарівського модему хватить шоб шарінг ішов,так як через комп???
Vova88,Хватить. Яка різниця хто буде роутером ПК чи ДІР
Значить можна брати і дивитися шарінг без компа?комп включений надоїв мені.
VADYA777
28.12.2012, 22:57
30доларів це і є 250грн,питанання у тому ч швидкості київстарівського модему хватить шоб шарінг ішов,так як через комп???
Для шари швидкісьть не потрібна -потрібен стабільний інтернет!
Доброго вечора купив роутер його потрібно якось налаштовувати?
Vova88, потрібно якось налаштовувати? ні блін, у ньому штучний інтелект закладено він самсебе налаштує...
Vova88,Ви що взагалі жартів не розумієте ???
потрібно якось налаштовувати? 1. Так потрібно...
Але ж тому ж пості треба було докладно написати марку того роутера, яким нетом Ви користуєтесь. Екстрасенсів на форумі немає...
2. Я особисто не розумію чому питання налаштування роутера Ви підняли у цій темі ???
тюнер оптікум 405 роутер длінк дір 320
Шановні, підкажіть хто знае, чи можливо прошивати orton x405p заливкою совта з тюнера в тюнер? ЯКщо можливо то опишіть як саме це робиться?:eek:
VADYA777
11.01.2013, 00:23
Шановні, підкажіть хто знае, чи можливо прошивати orton x405p заливкою совта з тюнера в тюнер? ЯКщо можливо то опишіть як саме це робиться?:eek:
А для чого це Вам?Саме простіше та найкраще з флешки(софт,канали,ключі або цілий дамп)і жодних проблем!Я сам не пробував з реса на рес(та якось і не було потреби)-Якщо є два реса то спробуй -зєднай реси нульмодемним шнуром,включи перший прошитий(щоб загрузився та став на канал) і далі включай не прошитий.Що з цього вийде напиши.
А для чого це Вам?Саме простіше та найкраще з флешки(софт,канали,ключі або цілий дамп)і жодних проблем!Я сам не пробував з реса на рес(та якось і не було потреби)-Якщо є два реса то спробуй -зєднай реси нульмодемним шнуром,включи перший прошитий(щоб загрузився та став на канал) і далі включай не прошитий.Що з цього вийде напиши.
Я вже так пробував робити, але нічого не выходить...ось вырышив запитати на форумі.Таке запитання - куди треба прописувати ідент для кардшарінгу?(сам ідент на тріколор у мене е).Ресівер orton hd x405p
VADYA777
14.01.2013, 22:46
Я вже так пробував робити, але нічого не выходить...ось вирішив запитати на форумі.Таке запитання - куди треба прописувати ідент для кардшарінгу?(сам ідент на тріколор у мене е).Ресівер orton hd x405p
Самого ID недостатьно для кардшарінгу!!!
Не потрібно його прописувати-він пропишеться сам в низу коли буде підключення!!!
chatlanin
13.04.2013, 19:39
Як на приймачу налаштувати супутник Ямал 90Е?
chatlanin, Мовчки, так само як будь який інший супутник Ку-діапазону (окрім 36Е і 56Е)
потрібна допомога,звертаюсь до майстрів, HD Х405р на флешку закатав чужі канали,
залив в рєс.здох ! включается і зразу виключается.Знайшов дамп і ПО.стараюсь прошити через RS 232 і с флеки не хоче,кабєль справний.Запитання чи є ПО для його
формотированню,чи прошити через ДЖЕТАК. дайте будьласка ссилку.
kgenyk, Якщо бут живий то заливаєте прогою для пришивки через СОМ порт відповідний робочий софт/дамп ...
kreshnot
02.05.2013, 15:45
чи прошити через ДЖЕТАК.
Через Jtag можно-тільки платна версія.Також можно прошити флеш програматором.
kgenyk, Якщо бут живий то заливаєте прогою для пришивки через СОМ порт відповідний робочий софт/дамп ...
Так і робив,мабуть не живий . Всім дякую,мушу віднести до майстерні
якшо я про шию свій Х405р дампом X405дамп4W-5E-13E-36E.rar від VADYA777 шо на ньому можна дивитись? і незрозумів зовсім інструкція на англійській, потрібно вставити в резетку і нажати кнопку вмикання?
про шию
Прикольно [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
шо на ньому можна дивитись?
Все що доступно на цих 4 супутниках....
тримаю кнопку вмикання спереді тюнера, потім вмикаю в розетку , але Н не засвічується--горить бут, потім стає в роботу
завантаження не відбувається
w124,Пробуйте шити через СОМ-порт...
Зміна програмного забезпечення через ком-порт:
1. З'єднюємо ПК і приймач за допомогою нуль-модемного шнура.
2. Запускаємо на ПК ALIUP.exe у полі FIle вказуємо файл прошивки. Якщо у вас встановлений USB-RS232 перехідник поставте галочку USB Adapter.
3. Затиснувши на передній панелі кнопку увімкнення ввімкніть приймач в мережу 220. По таким діям на циферблаті приймача з'явиться блимаюча літера H.
4. Натисніть Start в програмі ALIUP.exe після чого розпочнеться запис, зворотній відрахунок якого ви зможете спостерігати на циферблаті. По закінченню процедури запису ПЗ приймач автоматично перезавантажиться.
Зміна програмного забезпечення через USB:
1. Вставте відформатовану у NTFS системі флеш з програмним забезпеченням у приймач.
2. В приймачі перейти Меню -> Расширение -> USB -> перейти по закладкам (вліво/вправо) вибравши П.О. -> вибрати файл ПЗ і нтиснути ОК - погодитись на оновлення змінивши на Да
3. Розпочнеться запис, по закінченню процедури запису ПЗ приймач автоматично перезавантажиться.
Активація Ему
Натиснути кавішу F1 - на циферблаті приймача з'явиться літера H, натисніть тричі 000.
Перехід в редактор ключів: Меню -> Установка -> Патч Меню
Активація CS
Натиснути кавішу F1 - на циферблаті приймача з'явиться літера H, натисніть тричі 111.
Перехід в редактор ключів: Меню -> Расширение -> Server
Перехід в меню налаштувань мережі:
Натиснути кавішу F1 - на циферблаті приймача з'явиться літера H, натисніть тричі 555.
Список усіх команд
F1 -> 000 - активація/виключення ему
F1 -> 111 - налаштування cs через ПК
F1 -> 333 - введення ключа Бісс
F1 -> 147 - меню налаштувань
F1 -> 444 - введення ключів
F1 -> 555 - встановлення IP
F1 -> 666 - налаштування сервера
F1 -> 999 - USALS
F1 -> 321 - список тестів
9876 - мастеркод
Зміна програмного забезпечення через ком-порт заминка на 3-му кроці дві хвилини тримав клавішу вмикання- горіло лише бут, пустив погоріло бут і ввімкнувя в роботу
w124,перевіряйте налаштування СОМ порту у ресівері та на ПК. Можливо несправний нуль-модемний кабель або один з СОМ портів...
кабель впорядку, це шось із тюнером, чог він не стає в той режим
w124, Не не знаю, можу припустити як варіант - залили альтернативне ПЗ від клона, а там пришивка відбувається трохи по іншому...
Через флешку Зміна програмного забезпечення через USB:
1. Вставте відформатовану у NTFS системі флеш з програмним забезпеченням у приймач.
2. В приймачі перейти Меню -> Расширение -> USB -> перейти по закладкам (вліво/вправо) вибравши П.О. -> вибрати файл ПЗ і нтиснути ОК - погодитись на оновлення змінивши на Да
3. Розпочнеться запис, по закін ченню процедури запису ПЗ приймач автоматично перезавантажиться. шити пробували ???
Усім доброго дня!
У мене запитання, чи можна дивитись пакети Триколор ТВ і UPC Direct через емулятор на Opticum X405p?
VADYA777
19.08.2013, 18:14
Усім доброго дня!
У мене запитання, чи можна дивитись пакети Триколор ТВ і UPC Direct через емулятор на Opticum X405p?
Ні -наразі не можна дивитись ці пакети-потрібно правити софт(додати алгоритм в емулятор)!!!
VADYA777
28.09.2013, 19:53
На такій карті (GOLDWAFER) - триколор працює наХ405
і UPC Direct через емулятор на Opticum X405p?
UPC Direct & DigiTurk Можна дивитися з допомогою проги Vplug sеrver ,через лан протокол сссам і з включеним компмом!!!
slavon добрий вечер може чим поможете є ровтер DIR-615 кабелом підключений до тюнера Ортон 405 гд пару тижнів назад почав пропадати іп і прописуватись новий зразу пропадают всі сервера і тре прописувати поновому в кп іп 176 108 196 7 а в ровтері я незнаю де можна подивитися і як можна прописати щоб непропадав дякую
Доброго вечора шановні форумчане,вибачте може не в ту тему задаю питання.Скажіте чи є можливість реанімувати Оpticum Х405 за допомогою jtag і які для цього потрібні програми.
kreshnot
16.12.2013, 20:23
Доброго вечора шановні форумчане,вибачте може не в ту тему задаю питання.Скажіте чи є можливість реанімувати Оpticum Х405 за допомогою jtag і які для цього потрібні програми.
Можно,тільки платна версія
ALI3606_Leopard_1.6.04 06-01-2014
хтось пробував, файл абс замiсть бiн та в 2 рази бiльше?
madi, Гов, який файл ??? Софт, його версія і розмір (контрольна сума) файлу має відповідна, інакше можна вбити ресівер, тоді допоможе тільки J-Tag
kreshnot
07.01.2014, 19:10
slavon, думаю що про це йде мова [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Привіт усім. така проблема. тюнер 405 не світить зелений світлодіод. горить токо червоний і в результаті. невидимий антену. в чщм проблем?
sat-prof
22.04.2014, 10:56
Для початку перевірити антену на іншому ресівері...
sat-prof
31.05.2014, 10:29
Порівнював hdmi U2C та X405 краще зображення у Х405 - без питань!
Привіт, підскажить не працює HDMI Оpticum Х405 -процесор чи можно відремонтувати?
VADYA777
17.01.2015, 14:25
Тестив софт ALI_3606C-ALCA_HD_X405p_V1.09.11815_full - відкриває емулятором пакет SRG SSR Swiss 13 °E та ORF, Austria-sat,TNT sat (19.2).
Трошки більша затримка при перемиканні каналів ніж на софті V1.09.8977 .Шура працює добре.Можливо відкриває пакет Digiturk 7Е -потрібно перевірити!!!!
добрий день orton hd x405p не працюєпісля прошивки взагалі не реагує на пульт i телевізор його не бачить чому будь ласка підскажіть що менi робитити iчи можна його вiдремонтувати
smo.taras
18.01.2015, 01:32
добрий день orton hd x405p не працюєпісля прошивки взагалі не реагує на пульт i телевізор його не бачить чому будь ласка підскажіть що менi робитити iчи можна його вiдремонтувати
Слава Україні !!! Брате,де грамотність? Тобто великі букви , коми, крапки, тире та інше?
По суті. Так само про грамотність , але вже по ресівері.
1.Який тюнер?
2.Яка прошивка стояла?
3.Яку прошивку ставив?
4.Як ставив: USB or RS232 ?
5.Чи маєш попередній свій дамп - робочий(і відповідно softcamkey&chanel list)?
Якщо хочеш допомоги,то окресли свою проблему,якомога ясніше? А плач ,по типу " "все пропало",або"не працюєпісля прошивки взагалі не реагує на пульт i телевізор його не бачить " для людей не містить взагалі ніякої інформації.
Посидь трохи на форумах, почитай, у GOOGLE є все.
Тепер допомога.
Це виключно по OPTICUM x405p.
Долучаю файли відновлення з інструкцією.Та свій робочий DUMP на 5 супутників(dseq прийдеться виставляти самому).Прошивка 8977 east full .Каналів ~~~630-635.
VADYA777
28.02.2015, 01:09
Тільки що перевірив --- відкриває швидко 8 кодованих каналів Триколора на трансп.12226- і це правда, перший, росія к. Россия 1-2, нтв, карусель, отр, топ шоп-кодір.канали, також відкриває дігітурк на 7е -багато каналів ---- ось саме на цьому софті ALI_3606C- ALCA_HD_X405p_V1.09.11815_21-04-2014_Full.bin
Специ...хто вкурсі? Ортон 405х,на старі прошивці 6213 тріколор через тітку-шуру (коштовну) працює. А всі вищі ПО,навіть на останні 11815 непрацює.
Чи є в цьому тюнері g шаринг?
Ні немає !!! Реси зняті з виробництва ще 2013 році !!!
Доброго дня.
Маю ресивер hd x405p (1.09.8977 jun 14 2013). Порадьте, чи варто обновити йому софт? А якщо так, то який найсвіжіший і стабільний до нього підійде?
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010