Показати повну версію : Ефірні цифрові ресивери стандарту DVB-T2
VADYA777
07.04.2012, 21:41
TRIMAX DVB-T2 TR-2012HD
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Детальний опис:
Trimax TR-2012HD - ефірний цифровий ресивер новоспеченого стандарту DVB-T2, розроблений спеціально для України, з підтримкою кодування Irdeto Cloaked CA, недавно введеної оператором. З даним ресівером ви зможете отримати насолоду від цифрового телевізійного зображення високої якості, у відмінності від попередніх моделей з аналоговим композитним виходом в Trimax TR-2012HD додатково вбудований цифровий HDMI-вихід для сучасних телевізорів. Також на передній панелі присутній USB-роз'єм, що дозволяє сет-топ-боксу Trimax TR-2012HD записувати трансляцію програм і відтворення відео з зовнішніх носіїв (флеш-пам'ять, внесений вінчестер). Ресивер також оснащений електронним ТВ гідом (EPG) для перегляду програми передач телеканалів.
Комплектація цифрового ефірного ресивера Trimax TR-2012HD T2:
Ресивер Trimax TR-2012HD T2
Блок живлення 12В/1.5A
Пульт управління
Батарейки 2хААA
Кабель 3xRCA-3xRCA
Інструкція на українській мові.
VADYA777
07.04.2012, 21:49
STRONG SRT 8500 HD T2
Детальний опис:
Цифровий ефірний DVB-T2 ресивер Strong 8500 HD T2 irdeto cloacked FTA розроблений і повністю сертифікований для роботи з ефірними цифровими телеканалами на Україну в форматі DVB-T2. Окрім прийому телеканалів цифровий ресивер Strong 8500 HD T2 має медіаплеєр, що підтримує практично всі основні відеоформати для програвання відео і прослуховування аудіо файлів з зовнішнього носія USB. Є вихід HDMI, що дозволить отримати ідеальне зображення на екрані телевізора у форматі 720p, 1080i або 1080p. Сет-топ-бокс заснований на процесорі MSD 5043 з флеш пам'яттю 8 мб і системною пам'яттю 128 мб. В ресівері Strong 8500HD T2 є картоприймач для перегляду платних каналів.
Комплектація цифрового ефірного ресивера Strong SRT 8500 HD T2:
• ресивер Strong SRT 8500 HD T2
• Пульт управління
• Батарейки 2хААA
• Інструкція на українській мові.
А шо, бувають і кабельні формату Т-2???
brig,Ні не буває , буква Т в стандарті DVB означає - наземне ефірне телебачення (від англійського Тера - Земля). S - супутнтивове ТВ, С - кабельне. І про все це досить докладно написано наприклад у Вікіпедії...
Дякую за лікбез!
Просто роздруковував сусідам- пенсіонерам заяви на безкоштовні тюнери, а там було питання про те, яким ТБ користуєтесь зараз: ефірним, кабельним, супутниковим.
І я не знаю, що їм відповідати, щоб безкоштовно приймати ТБ
Треба відповідати : ефірним, ну типу того ефірна цифра від Зеника для нас манна небесна, а про цифрове супутникове чи кабельне ми навіть не чули... :D
ну , а ціни на цю "чудо - техніку" хтсь знає ? , і де її можна придбати ?
andruk,В районі 600 гривень за Trimax TR-2012HD , STRONG SRT 8500 HD T2 на десяток гривень дорожчий. Придбати можна у тих же оптових постачальників САТ ТВ обладнання. Питання навіщо .... ????
Нова модель тюнера Т2 - TRIMAX TR-2013 PVR HD..
Новая модель тюнера Т2 - TRIMAX TR-2013 PVR HD..
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
В Киеве состоялась выставка ЕЕВС 2012/expoTEL 2012 на которой были представлены разные новинки оборудования для просмотра спутникового и цифрового телевидения. На данный момент хотелось бы остановиться на новом тюнере для цифрового телевидения Т2 - TRIMAX TR-2013 PVR HD.
В новой модели Trimax добавлены новые возможности:
- Запись телеканалов, функция PVR
- Воспроизведение видео со звуковой дорожкой AC3
Самое главное блок питания в тюнере отдельный, что гарантирует устойчивую работу приёмника.
О других изменениях и возможностях, мы напишем чуть позже.
куплю тюнер Т2 (ефірний),
за реальною ціною PRIOLA,Навіщо ???
Як на мене,, Зеко-буд слід бойкотувати і не купляти їхні недо-ресівери з клоакою з наступних причин :
1. Не обгрутноване кодування і Т2 і як наслідок за бортом залишились мільйони українців з DVB-T/mpeg4 ТВ
2. З тієї ж причини відсутність здорової конкуренції на ринку обладнання для цифри та баснословні заробітки для 2 обраних компаній продавців металоломів-недоприймачів - Стронг і Ромсат...
3. Незадовільне покриття Т2 і потреба використовувати для його прийому антени вартість яких співмірна з вартістю гавно-приймачів для Т2.
4. Непрозоро проведений конкурс на місця в мульти-комплексах зеко-буду і як наслідок не попадання в нього опозиційних каналів... Ну дуже вже слабий набір каналів у порівнянні зі спутником...
slavonukrprof
згідний у всьому,але є момент:
-клієнт прагне дивитися регіональний канал (типу Галичина) у цифрі,є варінти?!
PRIOLA,Нормальний LCD (LED) телік з Т2, бо регіоналка, Інтер, Голдбері і ще якась фігня у Зеко-буду не кодовані. Якість картинки гамно, навіть у порівнянні зі спутниковим СД
Якість картинки гамно - для ВАС мабуть так,а для більшості районного і сільського населення зовсім не так.Я не сторонник цієї фірми але знаю одне- любий початок справи йде туго ,але це краще ніж нічого не робити.А платити ясна річ прийдеться бо ми ж хочемо в Європу чи дальше...
duman, але знаю одне- любий початок справи йде туго ,але це краще ніж нічого не робити. До чого тут це ??? При нормальній постановці питання цифрою в Україні мав займатися державний концерн РРТ, при ПРавельній нікому не відома приватна офшорна компанія Зеонбуд, без власної капітальної матеріальної бази (приміщень, антенних споруд та іншої інфраструктури). Купивши за кредит у державному банку і під державній гарантії певну кількість Т2 передавачів їх розмістили переважно на базі інфраструктури концерну РРТ. Кажуть що ця контора Зеко-буд належить безпосередньо презику-проФФесору та його мафіозній "сім'ї"...
Т2 і як наслідок за бортом залишились мільйони українців з DVB-T/mpeg4 ТВ
ОБС ,а точніше мій майстер,так хотів мені впарити модуль,що сказав ,що модуль перетворить телевізор Т стандарту в Т2 і дав гарантію 90% [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
yura150480, Крутий друже у Тебе майстер, в питанні впарювання... :D
Тебе майстер, в питанні впарювання..
Що вміє то вміє [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]але мене важко розвести(якщо я сам цього не хочу),а так зі мною він по людськи,перекручує антени на важкі супутники за 50грн,а в інших поправка однієї головки 100ка!!!(ну по крайній мірі він так каже)
державний концерн РРТ
Коли б цим займався КРРТ то цифру Україна не бачилаб ще довго.
приміщень, антенних споруд
Все це КРРТ арендує в обласних телерадіокомпаніях..???
КРРТ то цифру Україна не бачилаб ще довго. dresmille так краще вже без цифри ніж таку від Зеко-буду, бо те що є зараз це взагалі не цифра, це велика пародія на цифру або наочний приклад як не треба робити цифру ... :D
так краще вже без цифри ніж таку від Зеко-буду
Повністю підтримую....Звичайно ідея з Т2 і кодуванням сигналу,просто геніальна,але як би там не було ,деякі люди купують їхній треш....І я краще придумав не Зеко-буд,а Зеко-блуд [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Ну добре, все що є на нинішній день критикуєм.А що тоді має дивитись населення України?Метрово - дециметрові канали в шумах і без кольору
на польсько - сарайну решітку? Сателітарку,яку?В любий час можуть познімати чи закрити все доступне на сьогодні і прийдеться платити ЕХТРі чи комусь іншому?Ваші пропозиції для районно-сільського населення,а не з львівськими координатами.
А що тоді має дивитись населення України
Доступну і якісну цифру(тобто без кодування сигналу і в DVB-T стандарті),чи село у нас дуже багате стало???????????????????
і прийдеться платити ЕХТРі чи комусь іншому? За за що власне платити, за те що я наприклад дивлюся 1+1, Інтер, ІСТВ, СТБ, Новий канали ще мені повинні доплачувати бо реклами там більше ніж самого контенту. Якщо наприклад закодують всі популярні ФТА українські канали на супутнику, то це ж буде навіть добре - менше будуть промивати мізки пересічному піплу "пакращенням" та рекламою... Тоді піпл почне підключати платне САТ ТВ і ми побачемо чого вартий той чи інший канал - ніхто не схоче платити за те щоб подивитися рекламу...:D
Доступну і якісну цифру(тобто без кодування сигналу і в DVB-T стандарті я б ще добавив: яка приймається на найпростішу зовнішню UHF(ДМВ) антену, максимум типу "хвильвий канал" чи "логопедичку" без підсилювача. Як зразок побудова цифри у Польщі...
Знайшоа на одному форумі
Не спи моя рідна земля. Прокинься моя Україна!
Закликаю тиснути на Фашистську раду з усіх фронтів до повної перемоги! Вони не на тих наїхали. Також можна подати колективний позов до суду на Нацраду та компанію Зеонбуд, скаргу антимонопольний комітет, адже все що зараз пов'язане з ефірним цифровим телебаченням - спекуляція державного масштабу. Бойкот купівлі обладнання теж ніхто не відмінив. Занадто вже безкоштовно...
А ще краще правдива реклама по телебаченню, яким чином півтисячі гривень стають безкоштовними. Варіантів багато. Все наших руках!!! :D Прикольно... :o
продовження
Sat-eXplorer
25.11.2012, 14:42
Пане slavon, ті паразити вже мабуть кожного дістали своєю тупою надокучливою рекламою, металобрухтом та тупою брехнею. Тому народ не мовчить. Правда, модератори на агасаті - виродки. Оперативно працюють, видаляють всі коментарі, що критикують зекобудівське обладнання. Яка вигода магазинам супутикового обладнання від цього, не відомо...
Яка вигода магазинам супутникового обладнання від цього, не відомо... Вони взяли партію ресіверів і САМ металоломів для Т2 , можливо взяли не з власної волі, а з чиєїсь настирливої "рекомендації", тепер з їх треба продати , а який продавець дасть хаяти свій товар ??? Він же в нього найкращий - оригінальний, це у конкурентів "суцільна китайоза" і тд.тп....:o
До речі магазин аг-сат належить тому ж власнику що й форум [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] - на останньому критики Зеко-буду хоч відбавляй... :D
sat-prof
20.07.2013, 17:38
Ефірний і кабельний ресивер
( DVB-T2, DVB-С )
SKYWAY AIR НD
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010