КПК

Показати повну версію : Ефірні цифрові ресивери стандарту DVB-T2

VADYA777
07.04.2012, 21:41
TRIMAX DVB-T2 TR-2012HD

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Детальний опис:
Trimax TR-2012HD - ефірний цифровий ресивер новоспеченого стандарту DVB-T2, розроблений спеціально для України, з підтримкою кодування Irdeto Cloaked CA, недавно введеної оператором. З даним ресівером ви зможете отримати насолоду від цифрового телевізійного зображення високої якості, у відмінності від попередніх моделей з аналоговим композитним виходом в Trimax TR-2012HD додатково вбудований цифровий HDMI-вихід для сучасних телевізорів. Також на передній панелі присутній USB-роз'єм, що дозволяє сет-топ-боксу Trimax TR-2012HD записувати трансляцію програм і відтворення відео з зовнішніх носіїв (флеш-пам'ять, внесений вінчестер). Ресивер також оснащений електронним ТВ гідом (EPG) для перегляду програми передач телеканалів.
Комплектація цифрового ефірного ресивера Trimax TR-2012HD T2:
Ресивер Trimax TR-2012HD T2
Блок живлення 12В/1.5A
Пульт управління
Батарейки 2хААA
Кабель 3xRCA-3xRCA
Інструкція на українській мові.

VADYA777
07.04.2012, 21:49
STRONG SRT 8500 HD T2

Детальний опис:
Цифровий ефірний DVB-T2 ресивер Strong 8500 HD T2 irdeto cloacked FTA розроблений і повністю сертифікований для роботи з ефірними цифровими телеканалами на Україну в форматі DVB-T2. Окрім прийому телеканалів цифровий ресивер Strong 8500 HD T2 має медіаплеєр, що підтримує практично всі основні відеоформати для програвання відео і прослуховування аудіо файлів з зовнішнього носія USB. Є вихід HDMI, що дозволить отримати ідеальне зображення на екрані телевізора у форматі 720p, 1080i або 1080p. Сет-топ-бокс заснований на процесорі MSD 5043 з флеш пам'яттю 8 мб і системною пам'яттю 128 мб. В ресівері Strong 8500HD T2 є картоприймач для перегляду платних каналів.
Комплектація цифрового ефірного ресивера Strong SRT 8500 HD T2:
• ресивер Strong SRT 8500 HD T2
• Пульт управління
• Батарейки 2хААA
• Інструкція на українській мові.

brig
11.05.2012, 22:43
А шо, бувають і кабельні формату Т-2???

slavon
11.05.2012, 23:03
brig,Ні не буває , буква Т в стандарті DVB означає - наземне ефірне телебачення (від англійського Тера - Земля). S - супутнтивове ТВ, С - кабельне. І про все це досить докладно написано наприклад у Вікіпедії...

brig
13.05.2012, 18:47
Дякую за лікбез!
Просто роздруковував сусідам- пенсіонерам заяви на безкоштовні тюнери, а там було питання про те, яким ТБ користуєтесь зараз: ефірним, кабельним, супутниковим.
І я не знаю, що їм відповідати, щоб безкоштовно приймати ТБ

slavon
14.05.2012, 09:39
Треба відповідати : ефірним, ну типу того ефірна цифра від Зеника для нас манна небесна, а про цифрове супутникове чи кабельне ми навіть не чули... :D

andruk
15.05.2012, 23:58
ну , а ціни на цю "чудо - техніку" хтсь знає ? , і де її можна придбати ?

slavon
16.05.2012, 00:12
andruk,В районі 600 гривень за Trimax TR-2012HD , STRONG SRT 8500 HD T2 на десяток гривень дорожчий. Придбати можна у тих же оптових постачальників САТ ТВ обладнання. Питання навіщо .... ????

D-Misha
22.10.2012, 21:14
Нова модель тюнера Т2 - TRIMAX TR-2013 PVR HD..

Новая модель тюнера Т2 - TRIMAX TR-2013 PVR HD..

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

В Киеве состоялась выставка ЕЕВС 2012/expoTEL 2012 на которой были представлены разные новинки оборудования для просмотра спутникового и цифрового телевидения. На данный момент хотелось бы остановиться на новом тюнере для цифрового телевидения Т2 - TRIMAX TR-2013 PVR HD.

В новой модели Trimax добавлены новые возможности:
- Запись телеканалов, функция PVR
- Воспроизведение видео со звуковой дорожкой AC3

Самое главное блок питания в тюнере отдельный, что гарантирует устойчивую работу приёмника.

О других изменениях и возможностях, мы напишем чуть позже.

slavon
07.11.2012, 21:03
куплю тюнер Т2 (ефірний),
за реальною ціною PRIOLA,Навіщо ???
Як на мене,, Зеко-буд слід бойкотувати і не купляти їхні недо-ресівери з клоакою з наступних причин :
1. Не обгрутноване кодування і Т2 і як наслідок за бортом залишились мільйони українців з DVB-T/mpeg4 ТВ
2. З тієї ж причини відсутність здорової конкуренції на ринку обладнання для цифри та баснословні заробітки для 2 обраних компаній продавців металоломів-недоприймачів - Стронг і Ромсат...
3. Незадовільне покриття Т2 і потреба використовувати для його прийому антени вартість яких співмірна з вартістю гавно-приймачів для Т2.
4. Непрозоро проведений конкурс на місця в мульти-комплексах зеко-буду і як наслідок не попадання в нього опозиційних каналів... Ну дуже вже слабий набір каналів у порівнянні зі спутником...

PRIOLA
07.11.2012, 21:27
slavonukrprof
згідний у всьому,але є момент:
-клієнт прагне дивитися регіональний канал (типу Галичина) у цифрі,є варінти?!

slavon
07.11.2012, 22:19
PRIOLA,Нормальний LCD (LED) телік з Т2, бо регіоналка, Інтер, Голдбері і ще якась фігня у Зеко-буду не кодовані. Якість картинки гамно, навіть у порівнянні зі спутниковим СД

duman
07.11.2012, 22:30
Якість картинки гамно - для ВАС мабуть так,а для більшості районного і сільського населення зовсім не так.Я не сторонник цієї фірми але знаю одне- любий початок справи йде туго ,але це краще ніж нічого не робити.А платити ясна річ прийдеться бо ми ж хочемо в Європу чи дальше...

slavon
08.11.2012, 07:54
duman, але знаю одне- любий початок справи йде туго ,але це краще ніж нічого не робити. До чого тут це ??? При нормальній постановці питання цифрою в Україні мав займатися державний концерн РРТ, при ПРавельній нікому не відома приватна офшорна компанія Зеонбуд, без власної капітальної матеріальної бази (приміщень, антенних споруд та іншої інфраструктури). Купивши за кредит у державному банку і під державній гарантії певну кількість Т2 передавачів їх розмістили переважно на базі інфраструктури концерну РРТ. Кажуть що ця контора Зеко-буд належить безпосередньо презику-проФФесору та його мафіозній "сім'ї"...

Zhora15
08.11.2012, 09:38
Т2 і як наслідок за бортом залишились мільйони українців з DVB-T/mpeg4 ТВ
ОБС ,а точніше мій майстер,так хотів мені впарити модуль,що сказав ,що модуль перетворить телевізор Т стандарту в Т2 і дав гарантію 90% [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

slavon
08.11.2012, 09:41
yura150480, Крутий друже у Тебе майстер, в питанні впарювання... :D

Zhora15
08.11.2012, 09:58
Тебе майстер, в питанні впарювання..
Що вміє то вміє [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]але мене важко розвести(якщо я сам цього не хочу),а так зі мною він по людськи,перекручує антени на важкі супутники за 50грн,а в інших поправка однієї головки 100ка!!!(ну по крайній мірі він так каже)

duman
08.11.2012, 11:25
державний концерн РРТ
Коли б цим займався КРРТ то цифру Україна не бачилаб ще довго.

приміщень, антенних споруд
Все це КРРТ арендує в обласних телерадіокомпаніях..???

slavon
08.11.2012, 12:18
КРРТ то цифру Україна не бачилаб ще довго. dresmille так краще вже без цифри ніж таку від Зеко-буду, бо те що є зараз це взагалі не цифра, це велика пародія на цифру або наочний приклад як не треба робити цифру ... :D

Zhora15
08.11.2012, 13:08
так краще вже без цифри ніж таку від Зеко-буду
Повністю підтримую....Звичайно ідея з Т2 і кодуванням сигналу,просто геніальна,але як би там не було ,деякі люди купують їхній треш....І я краще придумав не Зеко-буд,а Зеко-блуд [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

duman
08.11.2012, 13:23
Ну добре, все що є на нинішній день критикуєм.А що тоді має дивитись населення України?Метрово - дециметрові канали в шумах і без кольору
на польсько - сарайну решітку? Сателітарку,яку?В любий час можуть познімати чи закрити все доступне на сьогодні і прийдеться платити ЕХТРі чи комусь іншому?Ваші пропозиції для районно-сільського населення,а не з львівськими координатами.

Zhora15
08.11.2012, 13:38
А що тоді має дивитись населення України
Доступну і якісну цифру(тобто без кодування сигналу і в DVB-T стандарті),чи село у нас дуже багате стало???????????????????

slavon
08.11.2012, 13:42
і прийдеться платити ЕХТРі чи комусь іншому? За за що власне платити, за те що я наприклад дивлюся 1+1, Інтер, ІСТВ, СТБ, Новий канали ще мені повинні доплачувати бо реклами там більше ніж самого контенту. Якщо наприклад закодують всі популярні ФТА українські канали на супутнику, то це ж буде навіть добре - менше будуть промивати мізки пересічному піплу "пакращенням" та рекламою... Тоді піпл почне підключати платне САТ ТВ і ми побачемо чого вартий той чи інший канал - ніхто не схоче платити за те щоб подивитися рекламу...:D
Доступну і якісну цифру(тобто без кодування сигналу і в DVB-T стандарті я б ще добавив: яка приймається на найпростішу зовнішню UHF(ДМВ) антену, максимум типу "хвильвий канал" чи "логопедичку" без підсилювача. Як зразок побудова цифри у Польщі...

slavon
13.11.2012, 09:35
Знайшоа на одному форумі

Не спи моя рідна земля. Прокинься моя Україна!

Закликаю тиснути на Фашистську раду з усіх фронтів до повної перемоги! Вони не на тих наїхали. Також можна подати колективний позов до суду на Нацраду та компанію Зеонбуд, скаргу антимонопольний комітет, адже все що зараз пов'язане з ефірним цифровим телебаченням - спекуляція державного масштабу. Бойкот купівлі обладнання теж ніхто не відмінив. Занадто вже безкоштовно...
А ще краще правдива реклама по телебаченню, яким чином півтисячі гривень стають безкоштовними. Варіантів багато. Все наших руках!!! :D Прикольно... :o

продовження

Sat-eXplorer
25.11.2012, 14:42
Пане slavon, ті паразити вже мабуть кожного дістали своєю тупою надокучливою рекламою, металобрухтом та тупою брехнею. Тому народ не мовчить. Правда, модератори на агасаті - виродки. Оперативно працюють, видаляють всі коментарі, що критикують зекобудівське обладнання. Яка вигода магазинам супутикового обладнання від цього, не відомо...

slavon
25.11.2012, 16:43
Яка вигода магазинам супутникового обладнання від цього, не відомо... Вони взяли партію ресіверів і САМ металоломів для Т2 , можливо взяли не з власної волі, а з чиєїсь настирливої "рекомендації", тепер з їх треба продати , а який продавець дасть хаяти свій товар ??? Він же в нього найкращий - оригінальний, це у конкурентів "суцільна китайоза" і тд.тп....:o
До речі магазин аг-сат належить тому ж власнику що й форум [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] - на останньому критики Зеко-буду хоч відбавляй... :D

sat-prof
20.07.2013, 17:38
Ефірний і кабельний ресивер

( DVB-T2, DVB-С )

SKYWAY AIR НD