Увійти

Показати повну версію : БОКС

murcia
13.04.2012, 01:40
БІЙ ЗА ТИТУЛ ТИМЧАСОВОГО ЧЕМПІОНА У СЕРЕДНІЙ ВАГОВІЙ КАТЕГОРІЇ ЗА ВЕРСІЄЮ WBO
ХУАН МАНУЕЛЬ МАРКЕС (МЕКСИКА) -СЕРГІЙ ФЕДЧЕНКО(УКРАЇНА)
15 КВІТНЯ канал ІНТЕР (AMOS 4W¨;11389 H 27500)

Zhora15
14.07.2012, 14:43
Супер бокс
Неділя 01:00
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Inter Amos3 11389H27500/BISS
RTL7 Astra 1M 12344H27500/Ird2

Korpahec
23.06.2018, 15:23
Постол - Тейлор: в Украине покажут бой в прямом эфире

Украинский боксер Виктор Постол вернется после травмы боем против шотландца Джоша Тейлора за статус обязательного претендента на титул WBC.

Украинец Виктор Постол встретится с обладателем титула WBC Silver, британцем Джошем Тейлором. Поединок состоится 23 июня в Глазго (Шотландия). На кону боя будет статус обязательного претендента на титул WBC. В Украине бой Постол – Тейлор в прямом эфире покажет телеканал 2+2, трансляция начнется в 23:30.

Тейлор – Постол: боксеры показали одинаковый вес перед боем

"Знаю, что Тейлор уверен в своих силах. Иначе он не согласился бы драться со мной. Он не просто отличный боксер, но и нокаутер. Очень опасный парень. Не ошибусь, если скажу, что мы оба хотим победить досрочно. Тяжело предсказать победителя, поэтому надеюсь, что болельщики не пропустят наш поединок. Победа над Тейлором – это огромный шаг к тому, чтобы снова стать чемпионом мира", – сказал Виктор Постол.

Отметим, Постол занимает третью позицию в рейтинге действующих боксеров первого полусреднего веса. В марте этого года он должен был биться за титул временного чемпиона WBC, но отказался от встречи из-за травмы руки. Его оппонент Джош Тейлор с 2015 года провел 12 успешных поединков, 11 из них победил нокаутом.

yyyyyhhh
27.07.2019, 18:44
В минувший уик-энд в Оксон-Хилле (штат Мэриленд, США) в рейтинговом поединке суперлегковесов (до 63,5 кг) россиянин Максим Дадашев (13-1-0, 11 КО) после досрочно в 11-м раунде проигранного им впервые на профессиональном ринге поединка против пуэрториканца Субриэля Матиаса (14-0-0, 14 КО) с огромным трудом при помощи секундантов добрался до раздевалки.

Там Максиму стало совсем плохо и его экстренно забрала карета скорой помощи, в которой он потерял сознание.

Медики в госпитале диагностировали у Дадашева тяжелый отек мозга.

После сложной операции он был введен в состояние медикаментозной комы. Однако спасти спортсмена врачам не удалось.

Спустя трое суток сердце 28-летнего боксера остановилось...

yyyyyhhh
28.07.2019, 09:24
Чемпион мира в полутяжелом весе по версии WBO, российский боксер Сергей Ковалев опубликовал новую фотографию в Instagram.

36-летний спортсмен сообщил, что отказался от поединка с мексиканцем Саулем Альваресом​.

Альварес является бладателем поясов Всемирного боксерского совета (WBC), Всемирной боксерской ассоциации (WBA) с приставкой Super и Международной боксерской федерации (IBF) в среднем весе

"Пару дней назад команда мексиканского чемпиона Сауля "Канело" Альвареса, вернулась к столу переговоров к нам с очень жирным предложением, провести бой со мной за мой титул WBO в полутяжелом весе. Я лично отказался от этого заманчивого предложения, так не могу вас подвести и отказаться от боя в Челябинске против Ярда.

Для себя решил так, раз Канело так сильно хочет со мной боксировать, то подождет, молодой еще, время есть. А я пока закончу начатое дело, в котором хочется порадовать вас таким большим боем в нашем родном Челябинске", - написал Ковалев в Instagram.

Поединок с Энтони Ярдом пройдет 24 августа.

yyyyyhhh
28.07.2019, 17:21
Кубинский боксер Юриоркис Гамбоа одержал победу в поединке с пуэрториканцем Романом Мартинесом.

Он нокаутировал соперника во втором раунде.

Бой состоялся в Балтиморе (США). Кубинец одержал 30-ю победу (18 нокаутов) на профессиональном ринге при двух поражениях.

У Мартинеса 30 побед (18 нокаутов) 4 поражения и 3 ничьи.

yyyyyhhh
30.07.2019, 07:03
Один из промоутеров бывшего абсолютного чемпиона мира в крузервейте украинца Александра Усика (16-0-0, 12 КО) британец Эдди Хирн в беседе с корреспондентом ESPN сообщил, что дебютный бой в хэвивейте его подопечный проведет 12-го или 19 октября на Wintrust Arena в Чикаго (США).

Хирн также подтвердил, что оппонентом Усика, скорее всего, будет камерунец Карлос Такам (36-5-1, 28 КО).

В случае успеха в этом поединке, Александр, как обязательный претендент на титул чемпиона мира по версии WBO, встретится с победителем боя-реванша между британцем Энтони Джошуа (22-1-0, 21 КО) и отобравшим у него все пояса мексиканцем Энди Руисом (33-1-0, 22 КО).

yyyyyhhh
30.07.2019, 14:56
За менее чем два с половиной года со времени своего дебюта в феврале 2017-го на профессиональном ринге 24-летний винничанин Сергей Богачук (15-0-0, 15 КО) уже успел провести полтора десятка рейтинговых боев, что можно вполне назвать своеобразным рекордом.

Но главное достижение одного из бывших лидеров команды «Украинские Атаманы» состоит в том, что он все 15 своих поединков в первом среднем весе (до 69,9 кг) завершил досрочными победами.

А очередную Сергей одержал в минувшее воскресенье на арене Avalon в знаменитом Голливуде (США), где встречался с 31-летним мексиканцем Фернандо Марином (16-4-3, 12 КО). Богачук с самого начала боя занял центр ринга и, работая первым номером, обрушил на соперника шквал разнообразных по исполнению ударов. Чередуя джебы и кроссы, хуки и апперкоты, украинец во втором раунде то и дело попадал в цель.

Марин, отдадим ему должное, хотя практически ничего не достигнув по части количества нанесенных ударов и их точности, мужественно держался на ногах. Но в середине третьего раунда, когда очередная серия мощных «выстрелов» Сергея очень заметно потрясла Фернандо и того, шатавшегося из стороны в сторону, от падения на канвас спасли канаты ринга, рефери принял решение остановить это избиение и присудить победу нокаутом Богачуку.

- Мой план был прост - использовать хорошие боксерские навыки, - рассказал после боя в интервью журналу The Ring Сергей Богачук. - Я слушал свою команду и делал то, что она говорила. Марин - очень сильный. Он принял очень много ударов на себя, но я продолжал их наносить.

- Сергей сделал именно то, что от него и ожидалось, - продолжил вслед за подопечным его тренер Абель Санчес. - Это те поединки, которые нужны нам, чтобы подготовиться к большим боям. Марин принял много ударов. Я рад, что бой был остановлен именно тогда, когда он был остановлен...

Кроме поединка с участием Сергея Богачука, в минувший уик-энд повышенный интерес представляли еще три титульных боя. И два из них состоялись на ринге в Арлингтоне (США).

В выяснении отношений между двумя левшами за титул чемпиона мира по версии IBF во втором полулегком весе (до 59 кг) 29-летним американцем Тевином Фармером (30-4-1, 6 КО) и 35-летним французом Гийомом Френуа (46-2-1, 12 КО) хозяин ринга владел инициативой в двух начальных раундах, уповая в основном на удары по корпусу. Затем Френуа удалось выровнять ход поединка, но его «выстрелы» не отличались мощностью.

После экватора боя Фармер за счет своего джеба выглядел предпочтительнее. Но в 10-м раунде он нанес французу удар ниже пояса, за что был наказан снятием бала. Впрочем, это не помешало более мастеровитому Фармеру выиграть поединок по очкам - 119:108, 116:111, 116:111 и, тем самым, защитить свой пояс чемпиона IBF.

Второй бой в Арлингтоне был объединительным в первом полусреднем весе (до 63,5 кг), в нем скрестили перчатки два до этого небитых американца - чемпионы мира WBC 26-летний Хосе Карлос Рамирес (25-0-0, 17 КО) и WBO 29-летний Морис Хукер (26-1-3, 17 КО).

Уже в начале поединка Рамирес мощным левым хуком изрядно пошатнул оппонента. Чуть позже, хотя было видно, что Хукер просто поскользнулся, рефери открыл счет нокдауну. Во втором раунде явно активнее был Хосе Карлос. прижимая визави к канатам. Зато в двух последующих трехминутках лучше выглядел Морис.

Рамирес в пятом раунде возвратил себе инициативу. А в шестом Хукер неожиданно прозевал мощнейший левый хук, был очень заметно потрясен. Рамирес бросился на добивание и рефери прекратил бой, зафиксировав его победу техническим нокаутом.

Третий титульный поединок в минувшие выходные состоялся в Балтиморе (США). В нем чемпион мира WBA Super во втором полулегком весе (до 59 кг) 24-летний американец Жервонта Дэвис (22-0-0, 21 КО) защитил свой титул от посягательств на него со стороны двумя годами старшего панамца Рикардо Нуньеса (21-3-0, 19 КО).

Уже после стартового сигнала гонга было видно, что Дэвис заряжен на нокаут. Владея инициативой, он провел несколько серий точных ударов, которые в основном пришлись в корпус Нуньеса. Американец постоянно теснил панамца к канатам, а тот фактически даже не пытался контратаковать, предпочитая лишь защищаться, прибегал к клинчеваниям.

Во второй трехминутке Дэвис обрушил на соперника каскад акцентированных ударов, а после левого бокового Нуньес, как говорится, и вовсе поплыл. Так что, судя по всему, остановка боя рефери оказалась очень своевременной. Победа Дэвиса техническим нокаутом.

yyyyyhhh
14.04.2020, 11:19
Поки великий бокс, як і весь інший спорт, через пандемію коронавірусу на паузі, оглядач Sport.ua згадує знакові бої в світовому боксі. Сьогодні - про першу поразку Роя Джонса.

Рой Джонс - одна з найважливіших боксерських особистостей в історії. Його рефлекси і загальна збалансованість вражала, а суперники довгий час лише отримували своє, не розуміючи, як діяти проти цього монстра. Але перша поразка американця Монтелл Гріффіна - повна дурість і відсутність контролю над собою.

Чого досягли Джонс і його суперник перед тим самим поєдинком?

У перших тридцяти чотирьох поєдинках Рой виглядав просто неймовірно. Шансів хоч у кого-небудь перемогти його принципово не було. На рахунку Джонса значилися перемоги над Бернардом Хопкінсом, Джеймсом Тоні і багатьма іншими класними бійцями, які просто не розуміли, що робити з цим хлопцем.

Рой не просто перемагав за рахунок боксерського рівня. Він виставляв більшу частину опонентів дурнями, сміявся з них, загравав з публікою і влаштовував шоу, фіналом якого часто ставав глибокий нокаут суперника. Джонс разом із Майком Тайсоном був уособленням епохи. Потужним, технічним, який вміє в рингу практично все.

У тридцять п'ятому професійному поєдинку Джонс зустрівся з Монтеллом Гріффіном - боксером, який був повною протилежністю Роя. Він не мав такого таланту, а брав своє, в основному, за рахунок важкої праці і постійного тиску. Лише деякі експерти говорили про складнощі для Джонса. Решта не вірили в те, що Гріффін зуміє влаштувати реальний бій Джонсу.

Хоча передумови були. Монтелл - методичний і спокійний боксер. Саме те, що потрібно для перемоги над таким гравцем, як Рой. Він завзятий, любив силовий бокс і битися на ближній дистанції. А ще двічі, нехай і спірно, перемагав Джеймса Тоні. А ще він найняв тренера Джорджа Фрейзера - Едді Фатча.

Тобто, він був зовсім не хлопчиком для биття, хоча такими на тлі Джонса виглядали майже всі.

І що, план Гріффіна спрацював?

З перших же раундів Монтелл показав, що не боїться Роя і готовий битися. Він пішов уперед, став працювати першим номером і постійно тиснути. А ще - намагався обробляти корпус, щоб уповільнити рухливого суперника.

Лівий боковий Джонса відмовлявся працювати так, як потрібно - Гріффін нівелював і це, намагаючись зближуватися і нав'язувати супернику силовий бокс. До середини бою стало ясно: Монтелл веде за очками, а Рою потрібно переставати грати і пустувати, а пора включатися. Цей хлопець не здасться просто так.

Власне, саме цим Джонс і зайнявся. Поєдинок спочатку вирівнявся, а потім перейшов у руки Роя. Він все більше влучав, а Гріффін, як би не хотів, просто не потягнув тиск і безупинну роботу проти такого суперника, і почав здавати фізично. У сьомому раунді відбувся перший нокдаун.

Не зовсім зрозуміло, був це повноцінний нокдаун або Монтелл послизнувся, але рефері вирішив відкрити рахунок. Гріффін тут же кинувся відіграватися і повертати упущені бали і програний раунд, але все більше ставало ясно: Рой забирає цей поєдинок за очками і буде це робити все впевненіше з кожним раундом.

У дев'ятому раунді Гріффін пропустив по-справжньому, і його повело. Монтелл намагався знайти точку дотику, яка припинить його довге падіння, а Джонс ганявся за ним у спробі влучити. І влучив. Кількома ударами поспіль, що призвело до того, що суперник опустився на одне коліно. Джонс секунду завагався, після чого зарядив спочатку з правої, а потім і з лівої.

yyyyyhhh
15.04.2020, 13:41
Промоутер Едді Хірн, який займається організацією найближчих великих боїв Олександр Усик - Дерек Чісора і Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв, не виключив, що ці події можуть бути перенесені з Великобританії.

«Не буде такого, що всі держави скажуть, наприклад, що з 1-го липня можна проводити спортивні події. Десь це трапиться раніше, а десь - значно пізніше».

«І Саудівська Аравія може бути як раз тим варіантом, який раніше за всіх відкриє доступ для проведення боїв. І якщо не вдасться це зробити в Англії, то доведеться йти в інші країни», - сказав Хірн.

Саме в Саудівській Аравії в минулому році відбувся бій-реванш Ентоні Джошуа - Енді Руїс.

yyyyyhhh
22.04.2020, 08:45
У лютому 2019 року тоді ще лінійний чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі підписав контракт з промоутерською компанією Top Rank, яку очолює Боб Арум.

За умовами угоди, британець повинен був проводити мінімум два бої за рік в США. За цей час Тайсон виграв три бої в Лас-Вегасі, третім з яких став чемпіонський поєдинок з Деонтеєм Вайлдером.

Компанія Top Rank пропонує згадати найкращі моменти боїв з Вайлдером, а також з Отто Валліном і Томом Шварцом.

yyyyyhhh
22.04.2020, 13:41
Промоутер Олександр Красюк розповів, коли запланований поєдинок в суперважкій вазі між Олександром Усиком і Дереком Чісорою.

«Поєдинок Усик-Чісора повинен відбутися в середині або наприкінці липня. Цей час може бути на руку як боксерам, так і нам для просування цієї події», - сказав Красюк.

Відзначимо, що спочатку бій повинен був відбутися 23 травня в Лондоні, але був перенесений через пандемію коронавіруса в світі.

Раніше Красюк говорив, що Усик і Чісора можуть зустрітися не в Лондоні, а в Саудівській Аравії, яка раніше може вийти з карантину.

yyyyyhhh
23.04.2020, 12:40
Чемпіон світу за версією IBF в легкій вазі Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) розповів, як йому вдалося вивести з себе володаря поясів WBA, WBO і WBC Василя Ломаченка (14-1, 10 КО).

«Нам вдалося залізти в голову до Ломаченка. Мій батько зробив це. Ви ніколи не бачили, щоб «Лома» говорив якісь нісенітниці, за Василя завжди говорять його кулаки. Він знищує бійців і змушує їх здаватися, це його фішка.

Але з нами Ломаченко відчув загрозу. Василь сказав, що після бою хоче подивитися нам в обличчя і сказати щось на кшталт «більше ніколи не смійте демонструвати неповагу до мене». Але я абсолютно впевнений в тому, що нокаутую Ломаченка. Неважливо, яка рука це зробить. Одна з них відправить його дупу в нокаут», - сказав Лопес.

Нагадаємо, бій між Лопесом та Ломаченком перенесений на невизначений термін у зв'язку з пандемією коронавірусу.

yyyyyhhh
23.04.2020, 16:38
Американський боксер легкої ваги Девін Хейні (24-0, 15 KO) стверджує, що отримує смертельні погрози через расистські висловлювання про Ломаченка.

«Я не хотів нікого засмутити. Всі мої знайомі знають, що я не расист і не мав на увазі нічого поганого. Я отримую багато гнівних і божевільних повідомлень, мені погрожують смертю і все таке. Але ви ж знаєте, що я не робив це навмисно. Я всього лише хочу битися з найкращими.

Ми даємо стільки інтерв'ю, а люди виривають висловлювання з контексту і повністю змінюють їхню суть. Але я не мав на увазі нічого такого», - сказав Девін.

yyyyyhhh
24.04.2020, 10:56
36-річний український боксер Віктор Постол (31-2, 12 КО) продовжує активно тренуватися під час карантину, введеного через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19. Постол займається на вулиці.

«Робота на свіжому повітрі під час карантину!», — написав Постол в Instagram.

Раніше повідомлялося, що чемпіонський бій Постола з Хосе Раміресом перенесений на невизначений термін через пандемію.

yyyyyhhh
24.04.2020, 13:45
Колишній чемпіон світу з боксу в надважкій вазі росіянин Олег Маскаєв (39-7, 28 КО) згадав, як він переміг Віталія Кличка на чемпіонаті Збройних сил СРСР в 1991 році.

«У фіналі я вийшов проти Віталія. Бій і одного раунду не пройшов, тому що я був в ударі і добре відчував себе морально після важливої ​​перемоги в півфіналі. Для мене в той час Кличко був ніким. Вже потім Віталій почав вигравати і підніматися. А тоді він був прохідним суперником, якого я побив в першому раунді.

Пам'ятаю, що два рази влучив в нього, збив його з ніг. Навіть рефері Кокошкін не рахував. Тренер Кличко просто рушник викинув. Він зрозумів, що йому там робити зі мною нічого. Тому бій і зупинили.

Віталій каже, що зламав руку. Як він міг зламати руку, якщо жодного разу не завдав удар? З кутка в куток літав, а потім два рази підсів на дупу. Треба було відкривати рахунок, але Кокошкін сказав, що я б'ю відкритою рукавичкою. Який відкритою рукавичкою, коли він на п’ятій точці сидить?

Потім рушник викинули, і бій був зупинений. Я тоді був уже неодноразовим чемпіоном Спортивного клубу армії. Того року в черговий раз переміг», - сказав Маскаєв.

Відзначимо, що в 1991 році Віталію Кличку виповнилося 20 років, Маскаєв на два роки старший.

yyyyyhhh
24.04.2020, 15:42
Колишній чемпіон світу з боксу в надважкій вазі росіянин Олег Маскаєв (39-7, 28 КО) відповів на вічне запитання про те, хто сильніший з братів Кличків.

«Якби брати побилися між собою? Я вважаю, що переміг би Віталій. Він характером сильніший. Якщо говорити про техніку, то Володя більш технічний, але у Віталія характер міцніший», - сказав росіянин.

yyyyyhhh
24.04.2020, 16:24
33-річний український боксер суперважкої ваги Олександр Усик (17-0, 13 КО) привітав мусульман з початком місяця обов'язкового посту.

З настанням священного місяця Рамадан! Брати-мусульмани!», - написав Усик.

yyyyyhhh
25.04.2020, 11:13
Український боксер Олександр Усик розповів, що відчуває себе комфортно в суперважкій вазі:

«Мені не потрібні додаткові бої. Кілька років тому я працював проти боксерів вагою 110 або 120 кг, коли виступав за «Українських отаманів» у Світовій серії боксу. Слід розуміти, що якби король тварин був найбільшим і найважчим, то це був би не лев, а слон. Вага та розміри іноді не мають значення.

Коли у людини з'являється бажання показати свою кращу сторону та докладати великі зусилля, не має значення, проти кого він виходить на ринг. Труднощі зміцнюють і роблять нас сильнішими. Я готовий боксувати з Джошуа хоч зараз. Ми вибрали такий шлях, що найближчим суперником стане Чісора, але потім я б з радістю зустрівся з Ентоні. І це трапиться.

Ви знаєте, я не роздаю обіцянки наліво і направо. Крок за кроком, спокійно наближаючись до мети. Поєдинок, який я шукаю, повинен відбутися. Чи я буду чемпіоном в суперважкій вазі? Я хлопець, який вірить в себе, але самовпевненість теж не годиться. Однак я маю намір стати не тільки чемпіоном, але й абсолютним чемпіоном!»

yyyyyhhh
26.04.2020, 10:44
Колишній чемпіон світу в надважкій вазі росіянин Микола Валуєв прокоментував сенсаційну новину про можливе повернення легендарного Майка Тайсона на ринг.

«Звичайно, я давно бачив його останні бої, і зараз це буде відрізнятися від того, що було раніше, але все реально. Але ж справа не в цьому, Тайсон чітко вказав мету повернення на ринг, і я впевнений - він ці кошти точно збере. З поваги до «Залізного Майка» зал буде повний, я впевнений», - сказав Валуєв.

Раніше повідомлялося, що в планах Тайсон брати участь в благодійних боях з 4 раундів. Нагадаємо, останнього разу американець виходив на ринг ще в червні 2005 року, коли його зупинив Кевін Макбрайд.

yyyyyhhh
27.04.2020, 12:16
Колишній чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Роберто Дюран в 68 років показав, як потрібно тренуватися, щоб здолати коронавірус.

«Доброго ранку, мої дорогі. Не забудьте послати в нокаут коронавірус. Ми повинні боротися на відстані. Я залишаю вам це відео і залишаюся вдома, мию руки і тримаю дистанцію», - написав легендарний панамський боксер.

Нагадаємо, Дюран був визнаний найкращим боксером легкого дивізіону XX століття.

yyyyyhhh
05.05.2020, 14:15
П'ятого травня 2007 року в бою за титул WBC в 1-й середній вазі зійшлися 34-річний Оскар Де Ла Хойя і 30-річний Флойд Мейвезер.

Мейвезер був фаворитом у букмекерів, але Де Ла Хойя відмінно провів першу половину бою і став трохи здавати лише в другій. За рахунок свого феноменального захисту Флойду вдалося уникнути більшості ударів, а сам він відправляв в ціль більш 50% своїх ударів.

В результаті Мейвезер переміг роздільним рішенням суддів і став чемпіоном в 5-й ваговій категорії.

yyyyyhhh
07.05.2020, 13:37
Український боксер надважкої ваги Олександр Усик провів тренування для юних спортсменів.

Колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі показав, як потрібно рухатися на ногах і викидати джеб.

«Ноги вовка годують», - сказав дітям Усик.

yyyyyhhh
12.05.2020, 10:47
Український боксер Олександр Усик розповів, коли може відбутися його бій з британцем Дереком Чісорою.

«Багато хто запитує про поєдинок. Я сам в замішанні. Ми спілкуємося з менеджерами, які організовують поєдинки. На даний момент ситуація начебто попускається, але даних про те, коли і де буде поєдинок, поки немає.

Тому нам смиренно доводиться тренуватися і чекати свого часу», — сказав Усик в зверненні в Instagram.

Відзначимо, що бій Усик — Чісора повинен був відбутися 23 травня, але був перенесений на невизначений термін.

yyyyyhhh
12.05.2020, 14:56
Колишня чемпіонка світу Аліна Шатернікова розповіла про продаж свого чемпіонського пояса для допомоги бійцям АТО.

«Прикладом я взяла вчинок нашої прославленої гімнастки Наталі Годунко. Вона продала свою золоту медаль чемпіонату світу. Гроші, виручені з цього аукціону, вона, по-моєму, витратила на закупівлю обладнання для армії.

Я подумала, чому б мені так не зробити. Через Наташу вийшла на хлопців, які займалися цими аукціонами. Продала свій пояс за 20 тисяч гривень. Відразу ж вирішила, що хочу віддати ці гроші адресно комусь із воїнів, які перебували в Київському військовому госпіталі.

Приїхала в госпіталь, головлікар мені показала хлопців, які потребували коштів. Один хлопчик був поранений снайпером в область шиї, йому потрібна була заміна трахеї. 10 тисяч гривень я віддала йому. Другий хлопчик отримав поранення під Луганськом. Йому віддала гроші на реабілітацію.

Моя мета дуже проста. Якщо я можу фінансово або морально підтримати воїнів, які захищають нашу землю, я це роблю. Це не для галочки, це природне бажання. Намагаюся регулярно адресно займатися благодійністю. Наприклад, ми з моєю родиною їздимо в Кам'янець-Подільський до будинку маляти, допомагаємо. Намагаємося хоч якось скрасити життя дітям без батьків або з неблагополучних сімей», - сказала Шатернікова.

yyyyyhhh
13.05.2020, 10:03
Знаменитий американський боксер Флойд Мейвезер попросив молодих боксерів не кидати виклик філіппінцю Менні Пакьяо.

«Менні вільний робити все, що він захоче. Не маю нічого проти нього, але він - це не я. Сумно чути, як хлопці кажуть: «Я хочу битися з Менні Пакьяо».

Зараз Менні 41 рік, не переслідуйте його. Молоді хлопці, бігайте один за одним. Припиніть переслідувати цього дідугана. Але якщо випаде така можливість, то вийдіть і зробіть свою роботу.

Нехай Пакьяо сам обирає, з ким він хоче битися. Він багато чого досяг. Сподіваюся, що він зробив кілька вдалих інвестицій», - сказав Мейвезер.

Нагадаємо, Мейвезер переміг Пакьяо в бою, який відбувся в 2015 році.

yyyyyhhh
13.05.2020, 15:32
11 травня Олександр Усик відповів на виклик борця Богдана Грицая і заявив, що готовий битися тільки за правилами боксу. Однак імені Грицая в своєму зверненні Усик не назвав жодного разу.

Самому борцю це, мабуть, не сподобалося, і саме на цьому він акцентував свою увагу в черговому зверненні до Усика:

«Я, Богдан Грицай, звертаюся до Алєксандра Усика у відповідь на його відеозвернення, яке виглядає так, нібито було адресовано мені.

Схоже, що цей ролик Усика знімали російські політтехнологи, які, як і я, є великими шанувальниками Джоан Роулінг з її Гаррі Поттером, і використовують прийом «Той, кого не можна називати».

В Росії, коли Путін звертається до свого опонента Навального, теж ніколи не називає його по імені. А у нас Усик звертається, ймовірно, до мене, не називаючи мого імені. Ну добре.

Сьогодні, Алєксандр, будемо вчитися називати людей по імені. Отже, я - Богдан Грицай. Ти - Алєксандр Усик. Саме так ти вимагав від іноземних журналістів, щоб тебе називали. Не Олександр, а Алєксандр. Правильно? Добре.

Отже, ще раз. Я - Богдан Грицай, ти - Алєксандр Усик. Вірю, що ти зможеш засвоїти цей урок. Оскільки урок, який я дав тобі в моєму попередньому відео, ти засвоїв, судячи по твоїй відповіді. І це чудово».

Sport.ua Telegram
Підписуйся на наш канал в Telegram і дізнавайся всі найсвіжіші новини раніше за всіх!

yyyyyhhh
14.05.2020, 10:36
Заступник голови Ради резервістів Мирослав Гай прокоментував зйомки боксера Олександра Усика в російському фільмі та припустив, що той завербований спецслужбами Росії:

«Я не знайомий з ним особисто і не знаю його як людину. Але однозначно можу сказати, що не поважаю його вчинок – зйомки в цьому абсолютно пропагандистському ролику.

Маючи певний досвід у протидії інформаційно-психологічним операціям Російської Федерації, у мене є підозра, що Усик свідомо чи несвідомо був завербований спецслужбами РФ.

Це ніяке не звинувачення, це не означає, що він якийсь спеціальний агент. Може, він несвідомо. Але я не думаю, що він зовсім глуха людина, щоб не розуміти, до чого призводять його заяви».

yyyyyhhh
14.05.2020, 13:10
Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі між володарем титулів WBA, WBO, WBC Василем Ломаченком та чемпіоном за версією IBF Теофімо Лопесом не відбудеться.

Американський боксер заявив, що поєдинок не вдасться провести в зв'язку з тим, що Ломаченко не може вилетіти з України.

«Бою з Ломаченком не буде. Він в Україні і не може вилетіти через заборону на перельоти. Він не може прилетіти в США.

Ми намагалися організувати бій з Девіном Хейні, але відповіді так і не отримали. На жаль, більшість хлопців з топ-15 рейтингу IBF в моєму легкому дивізіоні зараз знаходяться не в США. Чорт», - заявив Лопес.

yyyyyhhh
14.05.2020, 15:04
Американський боксер легкої ваги Девін Хейні (24-0, 15 KO), який нещодавно отримав статус діючого чемпіона світу в легкій вазі за версією WBC, спростував інформацію про те, що промоутери володаря поясу IBF Теофімо Лопеса пропонували його команді організувати поєдинок.

«Теофімо - брехун, і я починаю думати, що він божевільний, він насправді вірить в брехню, яку сам говорить.

Промоутери Лопеса ніколи в житті не зв'язувалися з моїми. Не забувайте, що я вже брав участь в турнірі з цим клоуном. У таких бійців немає працьовитості, щоб перемогти мене. Обіцяю, час покаже», - сказав Хейні.

yyyyyhhh
15.05.2020, 11:47
Відомий німецький боксер Домінік Безель, діючий чемпіон світу, наздогнав і затримав злочинця у Фрайбурзі.

Спортсмен сказав, що побачив, як чоловік вибіг з магазину і почав тікати. Домінік зумів наздогнати злодія та затримати його без використання додаткових засобів. Як виявилося, 29-річний чоловік вкрав сигарети.

Домінік Безель є чемпіоном світу в напівважкій вазі за версією IBO та тимчасовим чемпіоном світу за версією WBA, чемпіоном Європи за версією EBU. Титули чемпіона світу він завоював в листопаді минулого року, нокаутувавши в 11-му раунді шведа Свена Форнлінга. Перший захист титулів проти австралійця Зака ​​Данна повинен був відбутися 28 березня, але бій був відкладений.

yyyyyhhh
16.05.2020, 10:47
Український боксер Макс Бурсак, колишній претендент на пояс чемпіона світу, прокоментував словесну перепалку між боксером Олександром Усиком і борцем Богданом Грицаєм:

«Я взагалі не знаю, хто такий Грицай. Це клоунада, шоу. Чесно кажучи, навіть не хочу це коментувати. Хто такий Грицай? За якими правилами вони битися будуть, хто гонорари платити буде, чи потрібно це Усику? Я теж можу зараз кинути виклик комусь. Платіть гроші і давайте зробимо.

У Усика свій шлях, є мета – Джошуа, Вайлдер. Який Грицай? При чому тут він? Навіщо він кидає виклик? Усик – боксер, а не борець, не рукопашник. Нехай Грицаю кине виклик стрілок з пістолета. Скаже: «Давай».

Усика стихія – це бокс. Хочеш боксувати – давай. Але хто гонорари буде платити, кому потрібен цей бій? Може тільки в якості спарингу. А так ... Хто купить трансляцію? Хто такий Грицай? Хто заплатить за цей бій? Усику потрібно витратити на цей бій свій часу, підготовку, здоров'я. Тобто, взагалі не цікаво. Я вважаю, що Саня прав і не розумію, звідки цей Грицай взявся, навіщо він це зробить, з якою метою?

Давайте я кину виклик Євгену Коноплянці. Скажу: «Коноплянка, ти хороший футболіст, але давай в ринг заходь». А він каже, що він футболіст, причому тут бокс. Я чув про цю ситуацію, але навіть не хочу коментувати. Це неадеквати якісь. Ну, я маю на увазі цього Грицая. Хто це такий? Хороший борець? Це він, напевно, вирішив пропіаритися на імені Саші, це все в мережі запулити. Не можу зрозуміти сенсу цього.

Саня – спортсмен, для якого спорт – це бізнес. Він виходить в ринг, і йому платять за це гроші, там 1–1,5 мільйона доларів. Хто заплатить за бій з Грицаєм? Дайте мені 1 мільйон доларів, і я теж з Грицаєм буду битися. Але хто платити буде, хто купить трансляцію, хто профінансує?

Ну а просто битися Сані, щоб побити Грицая... Ну поб'є він його, і що це йому дасть? Саня заробляє гроші, це його бізнес, він багато років йшов до того, щоб стати абсолютним чемпіоном світу і заробляти гроші. А тут якийсь хлопець молодий вийшов і кличе в клітку битися. І що? Навіщо воно потрібно?

Це не тому, що Саня боїться. Я навіть не думаю, що за правилами боксу йому потрібен цей бій. Взагалі ігнорувати потрібно, тому що піаритися хлопець просто буде».

yyyyyhhh
17.05.2020, 09:59
Британець Едді Хірн, промоутер Олександра Усика, шокував публіку, коли оприлюднив свій незвичайний план по поверненню елітного боксу у Великобританію.

Керівник Matchroom Boxing збирається влаштувати великі бої на задньому дворі свого будинку. Хірн має намір організовувати шоу боксу 4 суботи поспіль на території площею 15 акрів в своїй резиденції в Брентвуді, Ессекс.

Його план на 1 мільйон фунтів стерлінгів полягає в тому, щоб розпочати з жіночого чемпіонського бою між Террі Харпер і Наташею Джонас в середині липня, а потім завершити великим поєдинком за титул чемпіона WBC у суперважкій вазі між Ділліаном Вайтом і Алєксандром Повєткіним в першу або другу суботу серпня.

Шоправда, бокс зможуть побачити тільки 90 осыб у кожному поєдинку через обмеження, пов'язані з пандемією коронавірусу. Пропозиція, яка зараз серйозно обговорюється, включає 4 вечори боксу по 5 боїв за 28-денний відрізок.

Едді Хірн розповів: «У фінансовому плані це буде болісно для нас. Але ми старанно працювали останні 10 років, і я не збираюся дозволяти боксу залишити нас. У той час, як інші хлопці працюють на порожніх аренах, у нас все буде виглядати зовсім по-іншому.

Просто уявіть це. Літо, будинок весь освітлений, і починається феєрверк. Потім по схилу пагорба йдуть Ділліан Вайт і Алєксандр Повєткін, які голосно рвуть мою галявину. Чемпіонат світу з боксу в моєму саду? Так, ви це побачите!»

yyyyyhhh
18.05.2020, 10:26
Колишня чемпіонка світу з кікбоксингу та претендентка на чемпіонський титул з професійного боксу, 48-річна Олена Твердохліб прокоментувала скандальну ситуацію навколо українських боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка, які знялися в російському фільмі про православ'я:

«Набагато важливіше, ніж будь-які безперспективні у практичному сенсі словесні дуелі між Грицаєм та Усиком, є те, що нарешті, на сьомому році війни, Усику і Ломаченку виказали своє обурення і неприйняття їхньої колаборантської позиції і поведінки тисячі фанатів. І, що мене навіть дивує, діючих спортсменів. Бо те, що будь-яке патріотичне виховання в українському спорті було втрачене – це, на жаль, факт, наслідки чого ми спостерігаємо не лише в професійному боксі, але і в олімпійських видах спорту. В них тривалий час тренери і спортсмени важко уявляли собі, як це вони будуть жити і тренуватися без любих братів з Росії.

Наших спортивних діячів у братніх відносинах з Росією і росіянами не зупиняв навіть факт військової агресії Росії як держави і росіян як народу проти України і українців, відверта готовність росіян знищити і Україну, і українців, про що вони з люттю заявляли з екранів телебачення. Огидно, але ще восени 2014-го і у 2015-у точилася дискусія, чи можливо збірній України з біатлону, лижних перегонів та інших зимових видів спорту їхати до Росії на збори разом зі збірною Росії – бо вони ж такі друзі. Наших українських спортивних діячів навіть не зупиняло те, що російські спортсмени і тренери у повному складі підтримували окупацію Криму, закликали Путіна захопити Київ і Львів, і покінчити з українським фашизмом, а заблудших хохлів взагалі відправити до Сибіру на перевиховання.

Так от, саме прозріння значної частини українців я вважаю головним досягненням. Хоча значна частина населення України просто тихенько сидить під гаслом: аби не було войни, і їм байдуже, чи буде Незалежна Україна чи ні. Головне, аби не заважали їм зустрічатися з російськими кумами. І це головна проблема України. Поки Україна не подолає цей кумівський зв'язок з ворогом, та зв'язок через діяльність російської церкви в Україні, Україна буде у небезпеці. Як тут не згадати російське: «Не было бы счастья, да несчастье помогло». Насправді Московія і росіяни за ці шість років самі зробили більше, ніж будь-яка бандерівська українська пропаганда – якої, на жаль, майже не було – для руйнування цих небезпечних для України і українців зв'язків.

Безперечно, Усик і Ломаченко заслуговують на своє почесне місце у базі Миротворець, бо свідомо пішли на цю пропагандистьку провокаційну акцію. Враховуючи, що вони є бізнесменами, які заробили мільйони, немає сенсу їх вважати наївними, які б на громадських засадах почали нищити власні відносини з вболівальниками. Але й гроші їм, я впевнена, не платили.

Чому ж тоді вони пішли на такий ризикований репутаційний крок? Та тому, що це була саме та пропозиція, від якої неможливо відмовитись. Не сумніваюся, що представники російських спецслужб, так чи інакше, через служителів так званого Московського патріархату, контактували і з Усиком, і з Ломаченком. Те, що Усик, з початком окупації Криму, офіційно взяв на себе певні зобов'язання перед ФСБ, сумнівів немає ні в кого. Зокрема, я впевнена, [нема сумнівів] і у СБУ. У Усика по-іншому просто не вийде, поки Крим залишається окупованим. В нього і особиста нерухомість в Криму, і родичі в Криму з нерухомістю.

Їх негайно поставлять під прес, якщо Усик не погодиться виконувати певні прохання ФСБ. А Ломаченко, швидше за все у нього під наглядом, як у кума. Це не означає, звичайно, що Усик, прихопивши з собою Василя, завтра натягне маскхалат і поповзе мінувати нафтобазу або склад з боєприпасами. Для цього у ворога є інша агентура. Такого роду медійно розкручені популярні агенти, як Усик і Ломаченко, використовуються ворогом насамперед для пропаганди і медійних диверсій. І фільм з їхньою участю – це конкретний приклад використання таких агентів.

І тому, якщо ви спитаєте у мене, чи є вони агентами Кремля, то я відповім – так, безумовно. І ніяка масова критика вболівальників не зупинить і не змінить світогляд Усика чи Ломаченка. Бо це люди, які вже заробили мільйони і їм є, що втрачати. А позбавити їх радощів життя може ФСБ. Тому вони бояться ФСБ значно більше ніж уболівальників, яких вони в гробу бачили, як і усіх тих, хто загинув за Незалежність України. Бо це не їхня війна, вони за мир... за русскій мир».

yyyyyhhh
18.05.2020, 13:09
Екс-чемпіон світу в крузервейті Тоні Беллью назвав Олександра Усика найкращим боксером, з ким він бився за кар'єру.

У той же час, Беллью не впевнений, що Олександр зможе впоратися з великими бійцями суперважкої ваги.

«Усик - особливий. Це найкращий боєць, з яким я коли-небудь стикався, без тіні сумніву.

Він феноменальний в плані спритності рук і роботи ніг. Він блискучий боєць і відмінний хлопець. Усик домінував у важкій вазі і хоче повторити успіх в суперважкій вазі

Чи вважаю я, що він являє собою реальну загрозу для суперважкого дивізіону? Абсолютно так. Але чи переможе він по-справжньому великих хлопців? Я не думаю, що він може з ними впоратися. Це єдине побоювання.

Зрозумійте, Джошуа і Ф'юрі - дуже великі хлопці. Але для будь-якого бійця такого статури Усик буде серйозним завданням, вирішити яку буде непросто», - сказав Беллью.

yyyyyhhh
18.05.2020, 17:55
Промоутер Едді Хірн визнав, що не бачить сенсу проводити бій Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв без уболівальників, тому поєдинок, швидше за все, перенесуть з Великобританії.

«Чесно кажучи, ми не бачимо бій Джошуа без фанів на трибунах. Це просто буде не так, як повинно. Тому ми оцінюємо інші локації. Говорили про Хорватію, а також країни Середнього Сходу».

«Хочеться бачити бій в Англії, але це зараз просто неможливо. Тому шукаємо альтернативи в інших країнах. Я бачу, що бій пройде в проміжку з вересня по листопад», - сказав Хірн.

Раніше повідомлялося, що і бій Олександр Усик - Дерек Чісора пройде не в Англії.

yyyyyhhh
20.05.2020, 13:03
Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу Евандер Холіфілд висловився про можливість провести бій з Майком Тайсоном.

«Є кілька впливових людей, які хочуть організувати наш бій із Тайсоном. Я вважаю так, давайте організуємо бій, якщо є така можливість. Я - це я, а Майк є Майк. Я знаю, що з цього може вийти щось серйозне.

Одного разу ми з Майком говорили про виставковий бій. Зараз у нас немає угоди, але наші команди продовжать переговори», - сказав Холіфілд.

Нагадаємо, що 53-річний Тайсон оголосив, що повертається в бокс. Після цього 57-річний Холіфілд також оголосив про повернення.

yyyyyhhh
20.05.2020, 16:57
У соцмережах опубліковано відео запального танцю Олександра Усика та Ольги Полякової.

Український боксер недавно потрапив до бази Миротворець і потрапив у скандал після зйомок в російському фільмі про православ'я.

Ltnar
01.06.2020, 10:54
Як Усик готується до бою з Чісорою

Український боксер активно тренується в ринзі

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

33-річний український боксер Олександр Усик (17-0, 13 КО) продовжує підготовку до поєдинку з 36-річним британським бійцем Дереком Чісорою (32-9, 23 КО).

Поєдинок Усик — Чісора повинен був відбутися 23-го травня в Лондоні на арені О2, але був перенесений на липень через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19. Нове місце проведення бою поки невідоме

Ltnar
01.06.2020, 17:50
Джошуа розповів, що завадило Кличку стати найвідомішим бійцем у світі

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Британець вважає, що Володимир був гідний більшого і сам намагається бути схожим на українця

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) розповів, чому він хоче бути схожим на Володимира Кличка.

«З кого я беру приклад, так це з Володимира Кличка. Але це складно, тому що коли я прийшов в бокс, я розумів як працює ринок. Англійська - не рідна мова для Кличка, його ім'я - не західне. Воно не дуже впізнаване і не так добре запам'ятовується, як Ентоні Джошуа.

Кличко спробував, але його команда зрозуміла, що Володимира складно просувати в маркетинговому плані. Проте, якби Кличко добре володів англійською, а його ім'я було легше вимовляти, то з точки зору маркетингового просування він був би одним з найвідоміших боксерів, яких коли-небудь бачив світ. Я спробую використовувати формулу поведінки Кличка, оскільки його дуже поважають за межами рингу.

Зараз на ринг повертається Майк Тайсон. Його команда покликала для спільної роботи Кличка. Вони могли подзвонити кому завгодно, але зателефонували йому. Все тому, що він супертяж, якого поважають, він знає, як працює бізнес. Я дуже хотів би, щоб мене теж таким запам'ятали. Володимир Кличко - це людина, на яку я рівняюся прямо зараз», - сказав Джошуа.

Нагадаємо, Володимир Кличко і Ентоні Джошуа зустрічалися на рингу в 2017 році. Українець програв нокаутом в 11-му раунді, хоча британець по ходу поєдинку сам побував на канвасі і був близький до дострокової поразки.

Ltnar
01.06.2020, 18:36
5 суперників, з якими Усику варто зустрітися після карантину

Без цих поєдинків увійти в історію непросто

Перехід Олександр Усика в суперважку вагу обіцяв стати інтригуючим, а вийшов зім'ятим і незрозумілим. Спочатку була зміна суперників. Досить потужний Такам змінився Тайроном Спонгом, від якого незрозуміло, чого було очікувати. А потім Спонг змінився безперспективним Чеззом Візерспуном.

Американець зробив все, що зміг, враховуючи, що він готувався всього три дні - тобто, не готувався зовсім. Чезз встиг залишити кілька синців на обличчі Усика, побити назустріч, але, в іншому, був повністю розібраним і переможеним без шансів. Після карантину обов'язково потрібно включатися в велику гру і йти до поясів.

Інакше буде пізно. Українцю вже 33 і мобільність буде потроху падати, а без неї битися з величезними тяжами Усику немає ніякого сенсу.

Дерек Чісора

Рекорд: 32, 9 - 23 КО

Перший серйозний тест у будь-якому випадку відбудеться після завершення обмежень. Основне питання: коли це буде можливо. У Великобританії, цілком можливо, не можна буде битися до кінця року. Хоча, без глядачів може з'явитися можливість побитися і раніше - наприклад, в кінці літа - на початку осені.

Чісора - хороший тест для Усика. Досить небезпечний, щоб не розслабитися і досить віковий, щоб розраховувати на втому ближче до кінця бою. Дерек може дістати - останніх суперників він регулярно залишав відпочивати біля канатів. Але на ногах він недостатньо хороший, щоб розраховувати, що Усик заплутається і не встигне.

З британцем не буде просто - він постійно тисне, йде вперед і намагатиметься розібратися з Усиком під час раундів, у яких Олександр втягується в бій. Але далі у нього точно почнуться проблеми. Усик почне піднімати швидкість, рівень тиску і кількість ударів - на цьому Чісора закінчиться, влаштувавши стартову перевірку українцеві в хевівейті.

Ділліан Вайт

Рекорд: 27, 1 – 18 КО

Навряд чи варто після бою з Чісорою відразу ж виходити на чемпіонський бій. Звичайно, швидше за все, Джошуа буде зацікавлений в такому поєдинку, але відстрочити таке можна без проблем. Наприклад, якщо в Великобританії влаштувати вечір боксу, в якому в спів-головній події Усик зустрінеться з Вайтом, а Ф'юрі з Джошуа. Таке шоу викличе неймовірний ажіотаж.

Зустріч з Вайтом - більш інтригуюча подія. По-перше, Ділліан двічі перемагав Чісору. По-друге, він не настільки пошарпаний великими боями, та й програвав тільки топам, влаштувавши тим реальну перевірку. Той же Ентоні Джошуа намучився в рингу з Вайтом, поки здобув перемогу. Олександру точно буде непросто.

Звичайно, Ділліан, як і Чісора, не відрізняється майстерною роботою ніг, але наздогнати, дістати і підловити може кого завгодно. Та й просто заткнути і зупинити балакучого британця на очах англійської публіки - велике досягнення.

Деонтей Вайлдер

Рекорд: 42-1-1, 41 КО

Звичайно, поразка Ф'юрі значно підкосило ставлення до Вайлдера. Деонтей програвав кожну секунду бою, абсолютно по справі програвши достроково. Тепер кожен посередній супертяж впевнений, що розбереться з Вайлдером, хоча це, звичайно, не так.

Всі знали, що, якщо діяти ось так, шанси на перемогу над Деонтеєм зростають, але втілити це в життя вдалося лише найталановитішому. Більша частина боксерів все одно нададуть Вайлдеру моменти, щоб він приклався парочкою ударів і завершив поєдинок достроково.

Якщо Деонтей поверне втрачені позиції, поєдинок проти нього - один з обов'язкових пунктів для Усика, якщо він збирається залишитися в історії, як боксер, що зустрічається з найсильнішими. Американець на той час точно прийде до титульного шансу, а фанати обов'язково захочуть побачити поєдинок невеликого технаря проти величезного нокаутера.

Ентоні Джошуа

Рекорд: 23, 1 – 21 КО

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Поєдинок з Джошуа, швидше за все, відбудеться відразу ж після зустрічі з Чісорою. За умови, що українець переможе Дерека, а у Ентоні не виникне таких же, як з Руїсом, проблем із Кубратом Пулєвим. І в те, і в інше віриться не дуже.

З іншого боку, Ентоні може зацікавити об'єднувальний поєдинок проти Тайсона Ф'юрі, а команда Усика може зробити крок в сторону, щоб потім вийти відразу ж на абсолют. Але бій проти Джошуа - обов'язковий для Усика в будь-якому випадку. Це принесе величезний гонорар, а також, можливо, велику популярність. Можливо - через потенційну перемогу. Все-таки, багато хто програвав Ентоні, а ось перемагав тільки Енді Руїс, якого запам'ятають, незважаючи ні на що.

Поєдинок проти Джошуа - пункт, який сам Усик поставив собі, розповідаючи про те, з ким він точно зустрінеться у хевівейті. Можливо, вже в кінці року, можливо на початку наступного, а може - влітку 2021-го. Не важливо, головне, щоб це точно сталося.

Тайсон Ф’юрі

Рекорд: 30-0-1 – 21 КО

[url=[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]][Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Зустріч із Тайсоном Ф'юрі - апогей кар'єри Усика в супертяжах. Здається, що головний бій - проти Джошуа, але ні. Просто тому що Ф'юрі - окрема історія. Боксер, перемогти якого не вдалося поки нікому і не факт, що вдасться. Боєць, який буде фаворитом в поєдинку проти кого завгодно з нині діючих спортсменів.

Крім цього, Ф'юрі - найбільший нині діючий супертяж. Причому, не великий телепень, який лупить з дистанції - і все. Він вміє рухатися, працювати з далекої і близької відстані, в'язати в клінчі і сушити бій. А Усик, як відомо, не найбільший супертяж. Перемогти такого вмілого гіганта - головне досягнення, яке тільки може бути у Олександра на даний момент.

Без поєдинку проти Ф'юрі, враховуючи, що всі попередні бої виграні, кар'єра буде неповною, але його реалізація залежить не тільки від Усика або чиїхось успіхів, але і від психологічного стану Тайсона. А тут не можна бути впевненим ні в чому.

Ltnar
02.06.2020, 01:22
Ділліан Уайт вважає, що Майк Тайсон може померти в рингу

Повернення в ринг несе в собі небезпеку для легенди боксу

Боксер Ділліан Уайт поділився побоюваннями за здоров'я 53-річної легенди боксу Майка Тайсона в разі його повернення на ринг.

"Це нерозумно. Якщо вони не можуть санкціонувати мій бій протягом трьох років, то якого біса вони збираються дати дозвіл на бій 53-річного з 31-річним? У цьому немає ніякого сенсу, просто дурість. Що, якщо Тайсон повернеться і помре на рингу? Що тоді трапиться? У нашому виді спорту вже було досить темних плям і бруду, більше нам такого не треба.

Уже не раз старі хлопці поверталися і билися, але в чому сенс? Ти - легенда, жива легенда. Залишайся їй і дай спокій мрії про повернення на ринг. Звичайно, ми не знаємо фінансову ситуацію людини, не знаємо, через що довелося пройти перед цим. Може бути, він просто хоче себе перевірити - але є більш легкі способи зробити це, ніж повертатися і битися з молодими і голодними хлопцями. Він може отримати серйозну травму, і це турбує мене найсильніше.

Чи витримає він 12 трихвилинний раундів? Не зрозумійте мене неправильно, його мощі напевно до сих пір вистачить, щоб нокаутувати багатьох хлопців, але в такому віці тіло не завжди дозволяє робити те, що хоче зробити мозок ", - сказав Уайт

Ltnar
02.06.2020, 16:05
Дерек ЧІСОРА: «Бій з Усиком - великий крок для мене»

Британський боксер - про важливість бою з Олександром Усиком

«Бій з Усиком - це великий крок для мене. Я буду битися з одним з найкращих боксерів P4P в світі. Це він, Тайсон Ф'юрі і Канело Альварес. Так що я буду боксувати з одним з найкращих хлопців. Я схвильований цим, я як пацан в переддень Різдва.

Він новачок в суперважкій вазі, але ми знаємо, що він вміє битися, тому ми будемо намагатися з усіх сил. Я збираюся спробувати збити його темп. Я буду всюди, як висип у дитини».

Раніше повідомлялося про те, що бій Усик - Чісора не відбудуться найближчим часом.

Ltnar
02.06.2020, 18:52
У списку не тільки Майк Тайсон.

Холіфілд назвав імена потенційних суперників

Евандер Холіфілд в 57 років відновив кар'єру на кілька виставкових боїв. Американець тренується за підтримки іншого легендарного боксера – українця Володимира Кличка.

"Найкраще це зробити разом з тими, хто приблизно твого віку. Я не хочу виходити на ринг і битися з кимось, хто просто захоче зробити собі ім'я за мій рахунок.

Та й уболівальників цікавлять хіба що мої протистояння з Боу, Тайсоном і, можливо, Льюїсом. Ось це було б добре. Ось з ними я б із задоволенням поспарингував", - говорить Холіфілд.

У Холіфілда з перерахованого вище тріо позитивна статистика тільки проти Тайсона – дві перемоги в двох боях. Боу американець програв два бої з трьох, а проти Льюїса домігся нічиї і програв рішенням суддів.

Раніше UA-Футбол повідомляв, що Тайсона і Холіфілда запрошують побитися в Росії.

Ltnar
04.06.2020, 22:36
Дерев'янченко веде переговори з Альваресом. Наскільки реальний цей бій?

Лев Кравців – про єдиний шанс для українця максимально заявити про себе

Сьогодні авторитетний ресурс The Athletic написав про те, що йдуть переговори про бій Альварес - Дерев'янченко, який може відбутися у вересні. Трохи пізніше промоутер Альвареса спростував цю інформацію, але в світі великого боксу, як ми знаємо, диму без вогню не буває. Спробуємо розібратися, чи є у Сергія Дерев'янченко шанс вийти в ринг проти одного з найкращих боксерів світу незалежно від вагових категорій.

Сергій Дерев'янченко – саме той боксер, який весь час ось-ось закінчить кар'єру і весь час не просто залишається в топі дивізіону, але і росте не просто як боксер, а й як боєць, з яким обов'язково потрібно зустрітися будь-якому топу.

Як українець став одним з головних середньоваговиків світу на поточний момент?

На думку багатьох експертів, поєдинок Сергія проти Деніеля Джейкобса повинен був стати апогеєм його кар'єри. Вважалося, що в разі перемоги у Дерев'янченка буде ще один-два серйозних поєдинки, а в разі поразки Дерев'янченко більше до титулу не наблизиться. Українець програв.

Після цього у Дерев'янченка був поєдинок проти Джека Кулькая і другий титульний шанс. Вже тут велика частина прогнозів не відповідала дійсності. Незважаючи на слабкий виступ проти Кулькая, Сергій міг навіть зустрітися з Саулем Альваресом. Але не вийшло: мексиканець не рвався в ринг до українця, DAZN вимагав когось більш іменитого і Канело піднявся на дві категорії вгору, залишивши пояс IBF на поталу Сергію і Геннадію Головкіну.

Казах та українець влаштували справжнє побоїще. Сергій на самому початку пішов за планом зустрічі з Джейкобсом - полетів у нокдаун. Але встав на біду тих, хто махнув у його сторону рукою, і влаштував відмінний махач. Так Головкіна не били давно. Так, Геннадій потрапляв більш важко, але Дерев'янченко працював серійно. Зустрічав, рубався на середній і круто виходив на ситуації, в яких саме Головкін зазвичай виглядає однозначним переможцем.

Boxing Scene. Геннадій Головкін і Сергій Дерев'янченко

Гул, який підняв натовп, був якщо не оглушливим, то чимось на зразок того. Зал, який до початку поєдинку мало не цілком і повністю підтримував Геннадія, загудів, почувши, що переміг він, а не Дерев'янченко. Навіть із поразки можна вийти з плюсом.

Саме після бою з Головкіним до Сергія знову виник інтерес. Не можна сказати, що він сильно кудись пропадав, але до Дерев'янченка ставилися обережно. Мовляв, зрозуміло, що він - хороший, умілий боксер, але на топ-рівні зустрічався тільки з Джейкобсом, якому, безумовно, програв. У хорошому, насиченому бою, але програв.

Зустріч із Головкіним показала, що українець вміє і буде включатися в майбутньому. Що він вміє битися і показувати реальний клас боксу. І що Сергій на такому ж топ-рівні, як і всі, хто є чемпіоном або збирається поборотися за це право.

Саме після зустрічі з Геннадієм стало очевидно, що бій з Саулем Альваресом - це не казка, а цілком реальна історія.

Що потрібно зробити, щоб побитися з Альваресом?

Сауль - той боєць, який сам вибирає, з ким битися і вибирає тільки найкращих. Тому правило просте: хочеш бій з Альваресом - ставай тим, бій з яким потрібен буде самому мексиканцю.

На даний момент Дерев'янченко не є таким бійцем, навіть незважаючи на досягнення. Повернення Канело в середню вагу означає одне: похід по категоріях завершений, і тепер він буде полювати за новою метою - абсолютом у середній вазі. Пів справи зроблено: на руках у Сауля є пояси за версіями WBA і WBC. Тепер найважливіше, куди буде рухатися Альварес.

Як варіант - бій в Японії проти Рьоте Мурати. Новий ринок, не найважчий, у порівнянні з іншими, суперник і перемога над обов'язковим претендентом. Одним поєдинком вб'є трьох зайців. Варіант із Головкіним цілком реальний, але навряд чи зараз. Промоутери хочуть відтягнути цей бій. У Геннадія обов'язковий претендент, плюс всі чекають, поки казах остаточно постаріє.

Деметріус Андраде - теж мимо, найімовірніше. Американець просто незручний і не настільки цікавий, як всі інші. Андраде сідає на велосипед і їде спиною вперед весь поєдинок. Саулю доведеться ганятися за ним з метою нокаутувати, інакше є можливість програти за очками. Але у Альвареса ще купа часу - йому всього 28 років і поспішати нікуди.

Boxing Scene. Джермалл Чарло

Так як же в цьому всьому потоці виділитися Дерев'янченку? По-перше, стати чемпіоном. За версією WBC Дерев'янченко перший номер рейтингу і можна зустрічатися з Джермаллом Чарло, щоб стати обов'язковим претедентом на бій з Альваресом. Або зустрітися з Андраде. За словами Сергія, переговори про поєдинок з американцем йшли, але поки це ні до чого не призвело.

Обов'язковий реванш проти Головкіна є реальним через бій-два. Але по рейтингу IBF підніматися теж реально: перші два рядки рейтингу порожні, а вище за Дерев'янченка, який зараз сьомий, всі боксери, з якими реально боксувати і перемагати. Та це занадто довгий шлях, Сергію потрібно щось більш результативне.

В ідеалі українцеві потрібно стати чемпіоном за однією з версій, якої немає у Канело. Далі - лише чекати шансу заробити добре і стати абсолютним чемпіоном, перемогти того, кого, як вважається, перемогти зараз нікому.

Так цей бій реальний?

Насправді, має зійтися багато факторів, щоб поєдинок відбувся. В першу чергу, той же Андраде повинен вибрати саме Сергія в якості наступного суперника. Далі потрібно перемогти обережного американця, а це справа не з простих. Поки ніхто не зміг підібрати ключі до Деметріуса. Ну і, звичайно, не варто забувати про грошову складову, яка є найважливішою для DAZN. Тим більше зараз, коли через карантин вони мало не збанкрутували.

Просто так отримати шанс на найбільший в кар'єрі гонорар і можливість заявити про себе не вийде. Потрібно йти за поясом, перемагати, а тоді викликати Канело на бій. По-іншому він просто не погодиться.

Ltnar
07.06.2020, 16:18
Сергій ДЕРЕВ'ЯНЧЕНКО:

«Бій з Чарло відбудеться»

Український боксер може провести поєдинок з Джермеллом Чарло

Український боксер Сергій Дерев'янченко заявив, що одного разу його бій з Джермеллом Чарло відбудеться:

«Я думаю, в свій час цей бій відбудеться. Ми обоє працюємо з одним промоутером (Елом Хеймоном) і це робить підписання можливого контракту легшим.

Набагато простіше підписати контракт і вести переговори, коли ваші інтереси представляє одна людина, ніж спілкуватися з іншими промоутерами. Так що я думаю, що свого часу цей бій відбудеться.

Я знаю Чарло як хорошого боксера. Він дуже сильний і молодий. Я вважаю, що наш бій буде прекрасний.

Можливо, у нього немає великого досвіду в аматорському боксі, як у Джейкобса чи Головкіна, але у нього достатньо досвіду в професіоналах, щоб стверджувати, що він на їхньому рівні».

Раніше повідомлялося про те, що Дерев'янченко може провести бій з Саулем Альваресом.