КПК

Показати повну версію : eurosky es 4050

geek
26.06.2012, 23:32
Я новачок в цьому, ніколи не вникав. Як вводити частоту каналів? eurosky es 4050

От є наприклад для потрібного мені каналу(ТРК УКРАЇНА,немає сигналу пише):
Супутник Astra 4A, транспондер В22, частота прийому 12130 MHz, орбітальна позиція 4,8 ° східної довготи, поляризація вертикальна лінійна, символьна швидкість 27500 Мбод, FEC ¾, DVB-S, MPEG2, вид сигналу кодований, умовний доступ viaccess 2.6 (4.0)

Як це ввести в тюнер?

vova-sp
27.06.2012, 02:13
Поки нiчого не введеш канал трк украiна заблокована.

Цей канал не заблокований !!! його БІСС версія вимкнута, залишилась тільки версія в ВІА 2.6 - перегляд можливий з допомогою "цьоці Шури"

geek
27.06.2012, 12:36
Поки нiчого не введеш канал трк украiна заблокована.

Цей канал не заблокований !!! його БІСС версія вимкнута, залишилась тільки версія в ВІА 2.6 - перегляд можливий з допомогою "цьоці Шури"

Я не знаю що таке цьоця Шура нажаль) Я в цьому геть зелений) А про цей EfirT2. Вони ж там як я розуміють віщаються нормально? Просто треба їхній ресивер? І дивно взагалі чому він заблокований якщо безкоштовний. І ще Перший національний,ТЕТ,КРТ,Перший Автомобільний

D-Misha
27.06.2012, 14:21
Я не знаю що таке цьоця Шура нажаль) Я в цьому геть зелений) А про цей EfirT2. Вони ж там як я розуміють віщаються нормально? Просто треба їхній ресивер? І дивно взагалі чому він заблокований якщо безкоштовний. І ще Перший національний,ТЕТ,КРТ,Перший Автомобільний
geek що там у вас твориться?Я раджу вам- уважно почитати форум і ви одержите відповіді на ваші запитання... Далі, що незрозуміло, конкретні питання користувачам, для їх вирішення...На даний момент, ви ведете розмову, сам з собою...:o

geek
27.06.2012, 17:59
geek що там у вас твориться?Я раджу вам- уважно почитати форум і ви одержите відповіді на ваші запитання... Далі, що незрозуміло, конкретні питання користувачам, для їх вирішення...На даний момент, ви ведете розмову, сам з собою...:o

За цю купу тексту що Ви написали , мабуть уже б разів десять можна було пояснити що таке "тьотя шура".

boris
27.06.2012, 18:10
тьотя шура" Це-шаринг.

D-Misha
27.06.2012, 18:38
За цю купу тексту що Ви написали , мабуть уже б разів десять можна було пояснити що таке "тьотя шура".
Оце вже конкретне запитання, на яке вам відповів Борис.;)

geek
27.06.2012, 18:59
Оце вже конкретне запитання, на яке вам відповів Борис.;)

Я зрозумів) тільки навіщо мені радять шаринг на безкоштовні канали)ОЦе цікаво) Я ж дискавері якийсь там не хочу) А Перший національний,трк Україну)

hmura
27.06.2012, 20:11
А хто тобі сказав що ТРК Україна безкоштовний канал ?

geek
27.06.2012, 20:21
А хто тобі сказав що ТРК Україна безкоштовний канал ?

Логіка мабуть, там ж немає значків долара,не каже що він закодований- а пише немає сигналу.ТА і я ніколи не чув щоб він був платний) І ще реклам про T2 надивився)

Эмин
27.06.2012, 20:28
Логіка мабуть, там ж немає значків долара,не каже що він закодований- а пише немає сигналу.ТА і я ніколи не чув щоб він був платний) І ще реклам про T2 надивився)

Слухай тут тобі Люди стараються допомогти ,а ти понти дешеві кидаєш,Трк Украïна сигнал є але він кодований відкривається Шарою,а перший національний відкритий

hmura
27.06.2012, 20:46
То візьми собі DVB-T2 приймач та дивися на здоров"я tvsat-prof Доречі він там також кодований в Irdeto

slavon
27.06.2012, 22:22
І ще реклам про T2 надивився) Ви ще трохи тої реклами подивитесь і побіжите, аж бігом, купляти один з 2 металоломів від Зеника lol

geek
27.06.2012, 23:49
То візьми собі DVB-T2 приймач та дивися на здоров"я tvsat-prof Доречі він там також кодований в Irdeto

кодований в Irdeto - ці слова я ніколи в своєму житті не чув)

slavon
28.06.2012, 01:38
geek, Те що Ви цього не чули не означає що такого немає !!! Наземний сигнал DVB-T2 від Зеника кодований в Індето... Читаємо форум...