Увійти

Показати повну версію : Утиліти для лікування ПК від вірусів та інших шкідливих програм...

2vanya2
18.07.2012, 12:50
що робити якщо я включаю комп а то пише "оплатіть 800 грн або файли зітруться" ,комп на ніякі команди не реагує

boris
18.07.2012, 12:58
що робити якщо я включаю комп а то пише "оплатіть 800 грн або файли зітруться" ,комп на ніякі команди не реагує
Ваня,а кому платити пише?:o І які файли? Ти часом не чистив комп прогою?

slavon
18.07.2012, 14:38
Загрузіть ПK з Live CD/DVD і почистіть ПК лікуючими утимітами від Доктора Веба та Касперського. Більше пиши в ПП або на Аську...

AK BARS
18.07.2012, 14:38
оплатіть 800 грн або файли зітруться

Windows став новий , більше всього це вірус !!!

boris
18.07.2012, 14:52
Windows став новий , більше всього це вірус !!!
Правильно,це вірус і треба лікувати тільки диском із програмою.Знайду якою і викладу.

slavon
18.07.2012, 15:07
більше всього це вірус !!! Це не скоріш за все, це точно вірус, при чому вірус записаний в боот-сектор завантажувального розділу ХДД.

Утиліти Dr.Web CureIt! ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), Kaspersky VRT ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), образи СД: Dr.Web® LiveCD ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), Alkid Live CD/DVD/USB ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

boris
18.07.2012, 16:52
slavon, Слава,ти уже знайшов і раніше виклав.Оце правильно.Нехай хлопець виганяє чорта.

slavon
18.07.2012, 16:55
boris, я не шукав, для мене це практично постійний робочий інструмент...

ivantsiura
19.07.2012, 00:02
Запусти лайв сд із антивіром і полікуй операційну систему, або для повної впевненості переустанови віндовс, це буде найкращим варіантом, бо ці віруси не виводяться повністю і поновлюються через 1.5 місяця...(

savsav
17.11.2012, 00:58
Вийшла восьма версія Антивірусу Dr.Web для Windows

Компанія «Доктор Веб» повідомляє про випуск восьмої версії Антивірус Dr.Web для Windows і Dr.Web Security Space. Тепер користувачам будуть доступні новий інсталятор, оновлений антіруткіт, розширені можливості превентивного захисту, миттєва перевірка посилань в «хмарі» і багато іншого.

Детельна інформація ТУТ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

savsav
16.12.2012, 16:20
Вийшла восьма версія лікуючий утиліти Dr.Web CureIt!, призначена для антивірусної перевірки і лікування комп'ютерів, у тому числі з встановленим антивірусом іншого виробника.

Швидкість сканування Dr.Web CureIt! була значно збільшена за рахунок можливості багатопотокового обробки даних з розподілом завдань між ядрами процесора, вже використовується в продуктах Dr.Web версії 7.0 і 8.0 для Windows. Також була впроваджена нова підсистема виявлення руткітів, яка використовується в продуктах Dr.Web Security Space і Антивірус Dr.Web для Windows версії 7.0 і 8.0.

Були розширені можливості вибіркової перевірки утилітою - тепер користувачі можуть вибирати для сканування окремо: пам'ять, завантажувальні сектори, об'єкти автозапуску і інші об'єкти. Додана можливість блокувати доступ в мережу під час перевірки, що дозволяє не допустити повторного зараження і активності шкідливих об'єктів, поки триває сканування. Після завершення перевірки за бажанням користувача комп'ютер може бути вимкнений. Значно підвищилася стабільність роботи програми, практично виключена можливість появи в процесі сканування BSOD («синій екран смерті») в результаті викликаного роботою утиліти збою. У новій версії утиліти реалізований функціонал здійснення перевірки BIOS персонального комп'ютера на зараження «біос-китами» - шкідливими програмами, що інфікують BIOS ПК.

джерело ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

BMW
16.12.2012, 16:52
друзі підскажіть хочу я включити сайт vk спершу писало у вести код справки тепер все пропало все быле сайт не загружаэться . Що робити?

Andriy05
07.04.2013, 12:42
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

kreshnot
07.04.2013, 13:43
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Вам не удалось зайти на сайт ВКонтакте ?

Вже така зараза і для пошукових систем .Поки допомагає "востановление системы"