КПК

Показати повну версію : ESR Metr

savsav
21.07.2012, 15:04
Рік назад купив на львівському радіо-ринку ось такий саморобний та простий ESR метр, якій хоть і простий (на 1 світлодіоді), НО дуже допомогає знаходити в ел. схемах обладнання погані електролітичні конденсатори (без признаків вздутості!) не випаючі з плати.
На жаль у тих продавців та інших, які торгують вимірювальною апаратурою (тестери, кліщі та інш. вим. приладами) в яких я і купив цей прилад не можу рік добитися привозу більш-меньш середнього ESR-метра типу такого [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] - не вже такими приладами ні хто не цікавиться на даному ринку!? :eek:

kreshnot
21.07.2012, 16:14
savsav,зробив собі по цій схемі.Більш меньш показує правильно.Є бажання зробити,скину опис.

savsav
21.07.2012, 16:25
Дякую, kreshnot! Готовий купити вже змонтований прилад. В планах заказати такого формату на який давав ссилку.

hacjka
21.07.2012, 17:14
savsav, [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] бачив на луганську [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
собі зібрав такий як по ссилці.влаштовуе повністю.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
правда маю на меті зібрати ще один на пік або атмега

kreshnot
02.08.2012, 23:59
savsav, купив ESR Metr ?Мене цікавить ,він міряє ESR без випайки електролітів з плати?.Зібрав цей [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]але міряє тільки не впаяні.