Показати повну версію : пропав сигнал з Амоса
доброго вечора всім,чомусь після прошивки тюнера Опенбокс,з"явився спутник Амос 4,перед тим був Амос 1,2,можливо це якось впливає на пропажу сигналу...підкажіть що робити Дякую...
доброго вечора всім,чомусь після прошивки тюнера Опенбокс,з"явився спутник Амос 4,перед тим був Амос 1,2,можливо це якось впливає на пропажу сигналу...підкажіть що робити Дякую...А ви, після прошивки, проставляли в меню порти свого дісека?
так все поставив,Хотбірд і сіріус є...
я вже брав на пряму без дісека,і все-одно є тільки верхня позиція сигналу ...
Перевірте ще раз, в меню, налаштування на Амосі і попробуйте просканувати супутник.
kreshnot
10.08.2012, 21:37
aahh, супутник можно назвати як завгодно,головне щоб були транспондери ті що потрібно.Залий інший список каналів якщо той не пішов.
ще раз просканував і ніякого позитивного результату,а перезалити канали..,я не профі в тому...
спробую перенести трохи в бік антену можливо зміниться щось,бо зараз стоїть саме перед деревом...,хоча інші спутники ловить і досить не погано...
kreshnot
10.08.2012, 21:45
aahh, а до перепрошивки канали з амосу йшли?
так,раніше все було добре але чомусь поступово все зникало і врешті навіть не включався тюнер,і вже після ремонту запрацював,проте в сусідів він(тюнер) Амос ловить без проблем
але перед їхніми антенами явних перешкод нема
а в мене гарна абрикоса..))
kreshnot
10.08.2012, 21:53
але перед їхніми антенами явних перешкод нема
а в мене гарна абрикоса..))
Ну от, сам собі і відповів
Значить, як радить kreshnot, пропишіть ,якщо нема в меню, транспорденні дані робочого канала (наприклад Інтера 11389 /H/27500) і налаштовуйте головку Амоса до появи сигналу.На мій погляд, у вас все в нормі після прошивки ,треба правильно виставити головку на Амос..
PS:Вибачте, попередні дописи не бачив, коли писав...
ну що ж,завтра переставлю і буду знову пробувати,а поки дякую всім за участь....
дуже приємно що є ще люди які мають бажання чимось допомогти...
ще раз дякую....
ось і вирішилась проблема,простим перенесенням антени в бік на декілька метрів...
Korpahec
11.08.2012, 23:56
Амос бє з права так що орінтуйся по обрізання невеличкої гілочки! Навіщо валяти дерево!:(
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010