Показати повну версію : Порадьте
Я живу в селі і хочу підключити супутниковий інет від провайдера "Воля" пакет Старт !Чи можна підключити інтернет в селі і чи якісний він порадьте?
Ser7, А що Воля це супутниковий провайдер ??? З якого борта, ТР йде роздача ???
Доброї ночі.Якщо поставити антену (інтернет) під електро лінією (220) інтернету вона не буде мішати?(приблизно пів метра від електролінії)
kreshnot
21.08.2012, 08:33
Доброї ночі.Якщо поставити антену (інтернет) під електро лінією (220) інтернету вона не буде мішати?(приблизно пів метра від електролінії)
Мішати інтернету небуде.
sattel77
21.08.2012, 15:25
Хiба що коли здоровий вiтер буде. Але тодi можливо що буде "мішати" не тiльки iнтернету, а й життю.
Завад від лініі не повинно бути.Не опубл. яку ви антену ставити будете-
тарілку чи ефірну і ел. лінія ( тил -фронт)??Частоти передачі і-нету,
високі так що проблем не буде.
НЕ забувайте техн. безпеки така відстань правила(ПУЭ.ПТЭ,ПТБ)
не допускається!!!
Korpahec
25.11.2012, 00:39
Пораддьте! Хочу купити антену з модемом від інтертелеком яку мені потрібно мати програму по визначенню сигналу коли буду крутити антенов чи то все є в модемі коли буду ставити драйвера. Порадьте я в перше з цим! В компах розбираюсь просто з цим не стикався! Тариф буду брати за 5 грн в сутку кажуть скорість більша!
kreshnot
25.11.2012, 09:19
Пораддьте! Хочу купити антену з модемом від інтертелеком яку мені потрібно мати програму по визначенню сигналу коли буду крутити антенов чи то все є в модемі коли буду ставити драйвера. Порадьте я в перше з цим! В компах розбираюсь просто з цим не стикався! Тариф буду брати за 5 грн в сутку кажуть скорість більша!
Korpahec, треба читати форум,на ці питання там є відповідь.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010