Показати повну версію : Що робити?
Усіх вітаю з днем незалежності! Маю таку проблему. Поміняв одинарні голови на твіни PAUXIS і почався "цирк на дроті", працює стабільно тільки один тюнер, два одночасно працювати не можуть, рве сигнал пропадає зоображення. Дісіки поставив два одинакових Q-SAT зовнішні, тюнери міняв місцями, кабель поміняв на новий, підставляв інший тюнер,що може бути? Може для тих твінів має бути якийсь свій дісік?
RUDKY, Міняй голови на щось більш пристойне, наприклад
TWIN Inverto Premium IDLB-TWNL40 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
марку нового кабелю напишіть будь-ласка
sat-prof
24.08.2012, 18:01
RUDKY, думаю такі реси....відверге г**вно ці Кю сати!
З Q-Satами все ясно - кака рідкісна, замість них раджу ставити як мінімальний варіант GI S 1125/26. У нього проблема з головами Твін Паукс - це ще та кака...
З особистого досвіду скажу що ставив Q-SAT тюнера, дісіки і голови-твіни, працюють без проблем вже декілька років, але цього разу поставив голови Паукси, бо небуло Q-Sat і почався "цирк на дроті". Завтра буду на радіоринку, ще попробую дісіки паукси, може піде.
Міняйте твіни незалежно від марки .Я застосовую EUROSKY 6110A. чи 3110A з такими ж
DisegC.
Включи 2 реса на любий твін без дісеків знайдеш причину.
Попався твін СТАРТРЕК сигнал як потрібно а відео немає ,а час загубив.
Все рішилося заміною на новий.
Пробував міняти дісеки, нічого не дало, як було, так є. А на рахунок включити два тюнери без дісиків я добре не зрозумів, мається на увазі вичисляти який твін глючить? І чи може один з трьох твінів псувати всю картину? Хотілосяб більш детальніше почути про цей метод вичислення!!!
kreshnot
28.08.2012, 01:10
мається на увазі вичисляти який твін глючить?
Це і було сказано
І чи може один з трьох твінів псувати всю картину?
найімовірніше всі три з глюком
Хотілосяб більш детальніше почути про цей метод вичислення!!!
підключаєш навпряму до твіна два тюнера і дивишся чи є глюки чи нема,може бути що при такому підключенні все буде ОК а з DiSEgC -ом облом
На твоєму місці прислухався до поради slavonа
RUDKY, Міняй голови на щось більш пристойне, наприклад
TWIN Inverto Premium IDLB-TWNL40
Пробував міняти дісеки, нічого не дало, як було, так є. А на рахунок включити два тюнери без дісиків я добре не зрозумів, мається на увазі вичисляти який твін глючить? І чи може один з трьох твінів псувати всю картину? Хотілосяб більш детальніше почути про цей метод вичислення!!!
Твіни роблять глюки,якщо було сказано що провід і зєднання провірені.
Є 3 твіни міняй ,а хочеш взнати який по 1му,за ходом і кабель зєднання провіриш.
Конвертера попадаються
1) неправильна поляризація
2)були такі що потрібно було довертати на 60-70гр.
3)глюки в самому конв.(тех.неполадки).
Чудес не буває!
Завтра буду на радіоринку, візьму пару твінів, буду пробувати, правда не знаю куди ті Паукси пристроїти, хіба що поставити комусь як одинарні, бо на один тюнер працюють добре.
правда не знаю куди ті Паукси пристроїти, Певернути продавцю той металолом, а він хай мастить з тим собі голову...
Завтра буду на радіоринку, візьму пару твінів, буду пробувати, правда не знаю куди ті Паукси пристроїти, хіба що поставити комусь як одинарні, бо на один тюнер працюють добре.Ставив з твінами і дісеками не дивлячись на їх марку, ніразу такої оказії не було... У себе поставив Інверто, є про запас, Ортони(кажуть кращі);).Дісеки Євроскаї.Є така сама заковика у селі, де районні установщики не змогли подати Амос на другий тюнер(так і залишили),,,після чого, почалося дублювання другої тарілки (дракона)...:o
Ставив з твінами і дісеками не дивлячись на їх марку, ніразу такої оказії не було... Скажу чесно, Вам дуже щастить у цьому плані...
У себе поставив Інверто, є про запас, Ортони(кажуть кращі);) Ортони кращі, Інверто - не вірю...
Завтра буду на радіоринку, візьму пару твінів, буду пробувати, правда не знаю куди ті Паукси пристроїти, хіба що поставити комусь як одинарні, бо на один тюнер працюють добре.
Перш чим міняти провір без ДІСЕКІВ ,яка довжина трасси(кабелю).?Можливо потібні підсилювачі.
При підключені квадро і октоконв. погані зєднання і кабель викликають
таку саму "свистопляску"!
Повернути Паукси думав відразу як побачив ті глюки, але продавець не хоче взяти назад, бо каже на них гарантії немає!!! Вчора провіряв підключаючи два тюнери без дісеків, працюють так само хр..ово як і з дісеками, причому всі три голови!!! Поставив самі дешеві твіни Q-Sat і проблема зникла. Буду пробувати їх задіяти на меншій трасі кабелю, попередня траса була 35-40м.
RUDKY,Повернути Паукси думав відразу як побачив ті глюки, але продавець не хоче взяти назад, :D Не треба брати в того продавця більше нічого. Та ще десятому розповісти про те що чоловік торгує метололомом... Я б наприклад кинув ті головки цьому продавцю просто у голову, безплатно... :D:D:D
RUDKY пробуй ці твіни довернути на 60-80 градусів,або можливо вони будуть
праювати на АВС-75 на вертикальній поляр.!
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010