Показати повну версію : Потрібна консультація
Усім доброго дня! Потрібна консультація користувачів тюнера Gi-8120. Думаю всетаки придбати цей тюнер, але незнаю чи матиме він в меню настройку яркості, контрасту і насиченості. Це важливо, бо я буду його підключати до монітора по HDMI. Монітор в мене Full HD, 24дюйми, використовую для професійної роботи з відео і фотоматеріалами, тобто відкалібрований, тому крутити контраст, яркість і колір неможу. Попередній тюнер який підключався до нього, був Orton-403. Для нього були різні софти, такі які мали в меню яркість. контраст і насиченість. і такі, в меню яких не було цих настройок. Цікаво як з Gi-8120 ???
RUDKY,Якщо поставите Е2 то ці настройки будуть, а про Спарк не пам'ятаю, алергія в мене на нього...
незнаю чи матиме він в меню настройку яркості, контрасту і насиченості.
Нема, на жаль. Може з часом...
алергія в мене на нього...
Алергія на тюнер, чи на Спарк?!
RUDKY на Шпарк
Доречі під шпарк вже появився 1 вірус Сімейство Trojan-Winlock, вже не перший випадок, за сьогодні для мене третє повідомлення про даний троян. Круто, троян під Лінукс на ресивері...бачив інформацію, що обходиться простою перешивкою на бажаний імідж, не треба навіть відновлювального іміджу.
Взято тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010