Показати повну версію : Ремонт KR220
andypunya
28.09.2012, 00:08
Найчастіша поломка зустрічається у 220 не працює вище 12000Мгц, вирішив сам спробувати, але поки без результату, хто-то зміг докопатися?
Мова форуму Українська!!!
kreshnot
28.09.2012, 01:41
Найчастіша поломка зустрічається у 220 не працює вище 12000Мгц
А раніше він робив вище 12000Мгц?
Проблема може бути як заліза так і софта
хто-то зміг докопатися?
Про них вже і забули,партія була маленька.Докопатися в принципі можно, якщо проблема заліза.
Принесли практично одразу два globo kr220 З однаковою пололомкою "кривить зображення" зразу як рве строчку потім і кадр - схему цього ресивера не знайшов перевірка електр.конденсаторів{ заміною}на материринці нічого не дала.БЖ робочі перевірені на робочому третьому ресі.Можливо в кого є схема чи попадалась така поломка?
kreshnot
06.03.2013, 18:29
За схему можно непитати-нема.Якщо там є 4053 заміни,може підгоріла.А краще виклади фото материнки.
фото поки що нема можливості виложить,4053 така є,візьму попробую так як робочий рес. віддав.
Попався Globo KR 220- відсутній сигнал -бп робочий на 100 відсотків! Є сенс ковирятися в ньому або здавати в ремонт. Чи забути про ньго?
sat78, поміняй два конденсатори під кришкою вч-блоку
Схема э на нього взагалі ? А то на форумі не знайшов щось....Відкрив я кришку ВЧ блока і мені здається що там вже ковирялись ...конденсатор хотів перепровірити чі такий стоїть. треба по схемі глянути.
kreshnot
09.03.2015, 12:50
Схема э на нього взагалі ? А то на форумі не знайшов щось....Відкрив я кришку ВЧ блока і мені здається що там вже ковирялись ...конденсатор хотів перепровірити чі такий стоїть. треба по схемі глянути.
Схеми нема
А немає ні в кого в ремонті такого? Мені треба глянути распіновку шлейфа з БП на материнку...Де куди підходить яка напруга...
Знімав штекер зі шлейфа(бп провіряв на іншому тюнері) і тому спутав проводи....Вони якось там були переплутані...не один до одного виходили із бп на материнку. Масу то можна виявити а як вгадати напругу де яка...
Що маю- бп робочий 100 відсотків! тюнер прошивається ...а сигнала немає ...міняв конденсатори на вч як радили тут ...що ще змінить спробувати?
Почнем з спочатку : а на вході 317 (чи може там яка інша м\с) напруга 22..27в є? І відповідно 14\18в на гнізді підключення кабеля теж є ?
Хто особисто мав щастя побачити цей тюнер в роботі? Мене цікавить як він працює з флешками ? У мене музика квакає ...не можливо слухати.Міняв прошивку ...міняв флешки ...і все безрезультатно.
Нарешті запустив цього тюнера- заміна вч блоку і все налагодилось! Всім дякую за консультації !
У ВЧ блоці дві ел. літичні конденсатори 100мкф 10В, але краще ставити на 16В
обидва 100мкф 10В. ставити краще на 16В
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010