Показати повну версію : Допоможіть проблема с Jeferson X-008
Всім привіт! прошив на 1.55, тюнер нормально працював! З часом почав сам перезавантажуватися! На дисплеї напис boot! Причина в прошивці? Напис на TV екрані: SW is wrong.Please download again! хочу спробувати прошити через нуль-модемний кабель F-300_Updater_v1.01_ru! Допоможе? Як виправити?
serafon,Системну інфу ресіверу хто буде викладати ??? Папа Римський ???
Блін невже так важко скористатися пошуком на форумі ??? Обов'язково треба відкривати тему, писати усілякі дурниці на кшталт F-300_Updater_v1.01_ru! і тд.тп. У Вас ХД ресівер, а не клон Опену Х800, тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) опис Вашого ресу...
Добрий день,у мене проблема з тюнером jeferson x-008,проблема в тому що зависає картинка на каналах з biss ключами наприклад такі канали як Перший національний,Інтер,ртр россія.я замітив там де id стоїть однозначний.Будь ласка хто знає допоможіть як рішити цю проблему.
sat-prof
14.06.2013, 00:35
ВоваП, можливо просто потрібно прошити?
ВоваП, можливо просто потрібно прошити?
Прошили 1.52 1.55 1.62 проблема з біссами на інтері на хокеї,ртр росія,ут1 там де ідент однозначний наприклад 01 , 05 , С , В прошивали 6 тюнерів проблема та сама,може хтось підскаже хто користується даним jeferson-008.На трьох головках 4W-5E-13E,чи є така проблема як у мене,якщо менає проханя виложити дамп з каналами.Дякую чекаю
ВоваП, Формат БІСС ключів виложіть ... , себто треба розібратись до чого , окрім SID, ще прив'язані BISSи у цьому ресівері...
kreshnot
19.06.2013, 16:53
ВоваП, треба на якомусь з каналів( інтер,хокей) змінити частоту на транспондері,наприклад:інтер 11389\хокей 11388.Якщо в бісі прописана частота-міняємо і там.
Такого тюнера немаю,тому пробуй.50х50
VADYA777
20.06.2013, 01:21
Канали та ключі на jeferson x-008 підходять з Оptikum Х405!!!
Допоможіть залив в тюнер не правильний софт і на екрані такий напис SW is wrong.Please download again! можливо є джитаг на нього або якісь інші варіанти загрузки ріднього ПЗ
kreshnot
25.10.2013, 18:54
Допоможіть залив в тюнер не правильний софт і на екрані такий напис SW is wrong.Please download again! можливо є джитаг на нього або якісь інші варіанти загрузки ріднього ПЗ
Допоможе Jtag
Звернися до Yaro у ПП
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010